Proč zůstal Aguirre? diví se Maniche

27.05.2008, 18:03
Aktuality
Maniche nechápe rozhodnutí Atletika Madrid udržet trenéra Javiera Aguirreho. Portugalský záložník měl na přelomu roku s mexickým trenérem spory, které vyústily v jeho odchod do Interu Milán a především díky tomu nakonec přišel o nominaci na evropský šampionát...

"Nedokážu si představit, jak bude Aguirre pokračovat. Nejlepší věcí by bylo ukončit vztah mezi ním a Atletikem," myslí si Maniche.

30letý Maniche byl členem základní sestavy španělského klubu, to vše se ale změnilo na konci loňského roku. Portugalský reprezentant tehdy před pohárovým duelem nasimuloval zranění a Aguirre ho přestal povolávat k zápasům. Vše vyústilo v hráčovo hostování v Interu, kde se Maniche nedokázal prosadit, příliš nenastupoval a na základě toho ho reprezentační trenér Luiz Felipe Scolari nenominoval na evropský šampionát.

Další osud 30letého fotbalisty je nyní značně nejistý. Atletiko počítá s Aguirrem a v tom případě mu jsou madridské brány uzamčeny, o změnu hostování v trvalý přestup pak s velkou pravděpodobností nebude stát Inter. "Doufám, že se vše vyřeší ještě před koncem tohoto týdne. Můj agent letí do Madridu a snad najde řešení," řekl dále Maniche.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (25)

Přidat komentář
irik

Manicheho je skoda ...je to moc dobry hráč ...

Reagovat
Bennhy

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel,ze Maniche je potrugalec,ale Portugalsko trenuje Ferreira ne? nebo se pletu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se pletes:) portugalec to je

Reagovat
smazaný uživatel

Maniche je portugalec,které trenuje Scolari(což je brazilec ) a hrál v Atleticu,které trenoval Aguirre,ale měl s ním spory,tak musel odejít do Interu na hostování,kde trenuje Mancini Už se v tom vyznáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tu není anketa kdo je kladný hrdina? Jinak trener opět v pravu..

Reagovat
smazaný uživatel

Portugalsko trénuje Scolari

Reagovat
smazaný uživatel

Maniche je fakt dobrej...go to Barca

Reagovat
smazaný uživatel

PD bohužel nesleduju, ale jinak na MS i na ME hrál zábavně doufám, že se dostane do nějakýho pořádnýho týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že on sám nedokázal potvrdit, že má na to být lídr zálohy..

Reagovat
smazaný uživatel

Maniche by měl radši držet ústa, nad tím, co si dovolil se nedá jen tak mávnout rukou, Aguirre se zachoval správně, i když to sportovně tým oslabilo. Naprosto nechápu, co Maniche chtěl tímhle vyjádřením říct?! Myslí si snad, že (úspěšný) trenér má odejít, když mu nevyhovuje?

Maniche

Reagovat
smazaný uživatel

Maniche by měl radši držet ústa, nad tím, co si dovolil se nedá jen tak mávnout rukou, Aguirre se zachoval správně, i když to sportovně tým oslabilo. Naprosto nechápu, co Maniche chtěl tímhle vyjádřením říct?! Myslí si snad, že (úspěšný) trenér má odejít, když jenom jemu nevyhovuje?

Maniche

Reagovat
smazaný uživatel

sorry 2x, druhá verze je platná

Reagovat
smazaný uživatel

mam z toho rovnaky pocit

Reagovat
smazaný uživatel

No tak teda jestli je Aguirre úspěšnej trenér tak nevim co je potom neúspěšnej....No například Koeman vlastně ale vzhledem k tomu,jak všechny španělský kluby kromě Realu ztrácelil body a hlavně Sevilla, která neměla skoro šanci už na ligu mistrů a nakonec dokázala Atletico přeskočit a díky tomu bude hrát předkolo ligy mistrů.Jako takovej náskok mělo Atletiko na Sevillu a nakonec bude hrát "jenom Uefu" takže bych řek, že je Aguirre neúspěšnej

Reagovat
smazaný uživatel

tak to máš chlapče špatné informace, protože my jsme měli se Sevillou lepší vzájemné zápasy a proto budeme hrát LM!

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jo? Na efotbale je Atletico za Sevillou....tak to tam maj asi špatně...Tak to v tom případě sorry,ale i tak o to málem přišli díky strašnym výkonum!

Reagovat
smazaný uživatel

3 z posl.4 zápasů vyhráli... je ale pravda, že v celé sezoně bylo až moc zbytečných klopýtnutí

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se v Atletiku stalo co chtělo, maniche na EURO jednoznačně patří, neboť je jednou z největších postav Portugalců. Scolari asi zapomněl kdo jich překrásnou střelou poslal dál přes Nizozemce.

Celkově hraje tenhle hráč daleko přímočařeji než zbytek týmů, zbytečně tolik nekličkuje a nebojí se vystřelit. jeho střely jsou velmi silné, bývají učinné, navíc Maniche má i ten spravný věk, není ještě starý, ři tom už hodně zkušený. je mi ho moc líto a taky celého portugalského týmu, neboť bez něj můžou těžko pomýšlet na lepší umístění. Sám Ronaldo nic nezmůže!

Reagovat
smazaný uživatel

V interu je celkem nadbytečný.Navíc ani ne moc perspektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hloupej názor . Aguirre je pro Atletico po hooodně dlouhý době konečně ten pravej a Maniche ho hodlá kritizovat, jen proto, že ho v cestě za úspěchem vynechal. to by si mohl dovolit, kdyby se Atletico do předkola nedostalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Manicheov odchod Atletico oslabil ale Aguirremu sa neda cudovat ze ho vyhodil - ved potom by nemal ziaden respekt pred ostanymi hracmi. Za rok a pol co bol v Atleticu stihol byt chyteny pri jazde pod vplyvom alkoholu, pobil sa s A.Lopezom na treningu a fanusikom ukazal prostrednik. Takze ten vyhadzov je zasluzeny - Aguirre urobil len to co musel

Reagovat
smazaný uživatel

Pan uražený promluvil. Aguirre je dobrý trenér, je dobře že zůstal. Maniche ssi nemůže myslet, že za to co provedl, ho snad ještě trenér pochválí. Jinak to řešit nešlo. ATLÉTICO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

NO kam by asi tak sle prece z5 do Porta!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele