Cerezo zpochybnil odchody Reyese a Maniche

24.06.2008, 10:54
Aktuality
Vypadalo to na hotovou věc, nakonec může být všechno jinak. Maniche a Jose Antonio Reyes toho v Atletiku Madrid nenahráli podle svých představ a především španělská média spekulovala o jejich odchodech z hlavního města, prezident klubu Enrique Cerezo ovšem naznačil opak...

"Jde o dva hráče, kteří jsou součástí jednoho týmu a jsou tak stejní jako všichni ostatní. Maniche a zbytek týmu jsou stále hráči Atletika Madrid," prohlásil Cerezo.

Reyes strávil sezonu 2006/2007 na hostování v Realu Madrid, poté se vrátil do Arsenalu a ihned přestoupil do Atletika. Odchovanec Sevilly měl být jedním z největších tahounů, jenomže se příliš neprosadil a často seděl jenom na lavičce náhradníků.

V ještě horší pozici byl a je Maniche, o něhož nestojí trenér Javier Aguirre. Vše začalo před pohárovým zápasem s týmem z nižší soutěže, portugalský záložník tehdy nafilmoval zranění a mexický kouč ho přestal povolávat na zápasy. Vše vyvrcholilo odchodem na hostování do Interu Milán, kde se Maniche vůbec neprosadil a nakonec přišel i o nominaci na evropský šampionát.

Atletiko v tuto chvíli řeší menší problém s brankáři. Z Lyonu by měl přijít Gregory Coupet, do AC Milán se ale vrátil Christian Abbiati a návrat do vlasti připadá v úvahu i v případě Lea Franca. "Ještě tento týden poletím do Argentiny, ale nesetkám se s nikým z River Plate, abych o něm jednal. Je to náš brankář, v klubu je spokojený a očekávám, že zůstane," řekl Cerezo.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Maniche by mel odejit...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je zralej na Turecko...

Reagovat
smazaný uživatel

Naco niekto pise takyto clanok? Uplne nepochopene co v skutocnosti Cerezo povedal. Je viac nez jasne ze Maniche odide, kym Reyes mozno zostane. Cerezo len povedal ze su zatial hracmi Atletica, co je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

mohl by jít do Porta ..myslím maniche

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele