Pro Bojana skončila sezóna, vyřadilo ho zranění kolene

27.01.2015, 19:56
Aktuality
Bojan Krkić už si v letošní sezóně do míče nekopne. Ofenzivní univerzál Stoke City si v utkání čtvrtého kola FA Cupu proti Rochdale přivodil vážné zranění kolene, které jej vyřadí ze hry minimálně do letní přestávky. Oficiální web klubu to oznámil dnes večer...

Španělský fotbalista se krásnou brankou přičinil o postup Stoke City do osmifinále FA Cupu, do bojů o finále ve Wembley, které Potters hráli naposledy v sezóně 2010/11 proti Manchesteru City (0:1), už jim však nepomůže. Smutnou zprávu dnes potvrdilo podrobnější lékařské vyšetření - 24letá opora týmu má přetržený křížový vaz v levém koleni a musí podstoupit operaci.

"Bojan se v Premier League ihned prosadil a fotbal si vyloženě užíval. Je to hořké zklamání pro klub a ještě více pro něj samotného," lituje manažer Mark Hughes.

Bývalý útočník AS Řím či Barcelony, který do Anglie přišel právě z katalánské metropole za tři miliony liber, tak k dosavadním pěti soutěžním trefám už další v této sezóně nepřidá. Čtyřikrát zamířil přesně v lize, jeden gól přidal právě včera proti třetiligovému Rochdale, v kádru Stoke City i díky tomu patřil k nejlepším hráčům.

Autor: Marek Ustohal / bbc.com

Komentáře (353)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele