Příští rok opustím Jiangsu Suning, potvrdil Capello

28.12.2017, 16:58
Aktuality
Fabio Capello od léta působí na lavičce Jiangsu Suning, kde by měl podle smluvní dohody vydržet do konce příštího roku. Případné prodloužení spolupráce pak zkušený trenér neplánuje...

Jednasedmdesátiletý lodivod má za sebou velmi bohatou trenérskou kariéru, během které vedl AC Milán, Real Madrid, AS Řím, Juventus anebo reprezentace Anglie a Ruska.

Od června pak Capello působí v Jiangsu Suning, které letos dovedl na konečnou 12. příčku čínské nejvyšší soutěže, letos se pak bude snažit své umístění ještě vylepšit.

Prodloužit spolupráci po roce 2018, do kdy mají obě strany podepsanou smlouvu, ale zkušený Ital neplánuje. "Mluvil jsem s předsedou a nemám v plánu prodloužit kontrakt," řekl Capello. "Plánuji dokončit sezónu podle smluvního ujednání," doplnil.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Akorát do Sparty na léto

Reagovat
jv

Bude odcházet na konci roku, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak nic no

Reagovat
Ferguson6

veď to akurát vyhodia Stramu, keď sa ukáže, že ani rok a pol mu nestačil na to, aby boli výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho Křéťa nemá. I kdyby mu nechal všechen svůj byznys.

Reagovat
10

Capello stojí 2.5 miliardy dolarů?

Reagovat
smazaný uživatel

Do Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele