PŘIBYL ODCHÁZÍ DO CHRUDIMI

01.02.2003, 19:15
Aktuality
Miláček brněnských fanoušků, gólman Luboš Přibyl, odchází do konce sezóny na hostování do třetiligové Chrudimi. Přibyl se v Brně stal během podzimní přestávky až trojkou. Už na podzim začal více šancí dostávat slovenský gólman Brezovan a pak do Brna přišel další nadějný slovenský gólman Radovan Belič.

Trenér Večeřa poté naznačil, že o jedničce se rozhodne právě mezi těmito dvěma slovenskými brankáři. Pro Přibyla to není v jeho letech nic příjemného, zvlášt když je Chrudim v ČFL na posledním místě. "Hlavní problém pro Brno byla výše mojí smlouvy, proto se mě chtěli zbavit. Vůbec se teď snaží udržet jen hráče, kteří nejsou finančně nároční," uvedl Přibyl. On sám se poohlížel po angažmá v Rakousku, ale neuspěl. Přibyl zůstane na hostování v Chrudimi do 30.6.2003.

Autor: Jan Werner

Komentáře (7)

Přidat komentář
Josifek

Hurá,konečně pořádnej fotbalista u nás v Chrudimi!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne ty bydlis v Chrudimi???

Reagovat
Josifek

No jasně,že jo.Vždyt je to tam superrr!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Luba. V Brně byl pořád nejlepším brankářem, ale klub už myslel na budoucnost. Udělal toho pro Brno moc a moc a fanoušci na něj nikdy nezapomenou.

Reagovat
smazaný uživatel

jj :(

Reagovat
smazaný uživatel

Josifku, mam pro tebe dobrou zpravu - do Chrudimi de i Radim Necas !

Reagovat
Josifek

Já vííím,to už sem slyšel.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele