Příbram změnila trenéra, Krejčího nahradil dosavadní asistent Bednář

04.04., 19:39
Aktuality
Roman Bednář (© FK Příbram)

Trenér Karel Krejčí skončil po vzájemné dohodě na lavičce Příbrami. Aktuálně šesté mužstvo druhé ligy povede Roman Bednář. Středočeši o tom informovali na svém webu.

Příbram prohrála na jaře tři ze čtyř kol, v nichž navíc neskórovala. I kvůli dvěma odečteným bodům za nesplacení dluhů bývalým hráčům ztrácí na třetí Táborsko, které drží poslední příčku znamenající účast v baráži, pět bodů.

"V situaci, kdy si chceme udržet stále ambici být na barážových příčkách, jsme se rozhodli pro tento krok. Potřebujeme dát nový impulz týmu," uvedl majitel klubu Jan Starka.

Pětapadesátiletý Krejčí, který dříve trénoval Plzeň či reprezentační jednadvacítku, působil u týmu od loňského dubna. S Příbramí se dostal do baráže o nejvyšší soutěž, v níž ale neuspěl s Pardubicemi.

Pro jednačtyřicetiletého Bednáře půjde o první angažmá v roli hlavního trenéra, dosud byl v Příbrami asistentem. Jako hráč působil v Mladé Boleslavi, Heart of Midlothian, Leicesteru či pražské Spartě. Za českou reprezentaci si připsal osm startů.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
Pablos

Bednář trenérem, kdo by to kdy řekl někdy před 7 lety třeba

Reagovat
Salfovic

Konečně pořádný nástupce Jindry Dejmala.

Reagovat
didosh

Reagovat
fabec1222

Klasika, druhá liga se blíží ke konci, tak všichni začnou ubírat na tempu, aby náhodou nemohli postoupit

Reagovat
letitfly

To budou asi hodně běhat lajny

Reagovat
PL28

Bednář hrál za Lester? Nehrál náhodou spíše za WBA?

Reagovat
8lampard8

Reagovat
didosh

Reagovat
jester Radka Bejbla

Reagovat
smetos

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál za oba.

Reagovat
HonzaKoller

Nevim no. Koupim jsem si na letošní sezónu permici a byl jsem i na pár výjezdech. Tam to není o trenérovi. Chybí kvalita. Kouč Krejčí to teď v posledním rozhovoru řekl dobře - chybí kvalita. Vlastně stejná situace se řešila už v první půlce sezóny po té špatné sérii. Buď impulz v podobě výměny trenéra nebo posily. A vzhledem k absenci financí je to jasné. Nicméně jsem asi rád. Rukopis tam vidět nebyl. A ještě k to kvalitě. Poslední zápas pomalu 7 šancí na gól a Příbrma netrefí ani prázdnou bránu.. Pak dostane gól z jediné střely a je po bodech.

Reagovat
didosh

Dpč Bedýnka

Reagovat
$dolar$

Za mě blbost. Příbram hraje dobrej fotbal, měli plno sanci. S Vlašimi mohli dát tak 7 golu. Ale není tam hráč, co by ho dal. A to je stojí zápasy. To není o Krejcim. Bejt tam Wagner, tam jsou v top 3. Nebo mít Řezníčka.

Reagovat
mayday

Budou se pilovat lajny!

Reagovat
PL28

Dodnes si pamatuji to video jak z filmu.. přijde týpek s kapucí k autu a chce matroš

Reagovat
didosh

jj

Reagovat
Lemond Laws

Ten jsem ještě neslyšel

Reagovat
meno

Lajny

Reagovat
Losinho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele