PREZIDENT LIVORNA PROPUSTIL TRENÉRA

14.01.2007, 23:10
Aktuality
Dnešní porážka 1:5 od Atalanty Bergamo byla poslední kapkou pro prezidenta Livorna Alda Spinelliho. Ten se jen několik desítek minut po skončení zápasu rozhodl odvolat trenéra Daniele Arrigoniho...

"Stydím se za tento tým. Je nemožné dostat ve třech zápasech deset branek. Nemám jinou možnost, než propustit trenéra," vysvětloval po utkání své rozhodnutí Spinelli.

Klub z Toskánska přitom začal sezónu skvěle. Probojoval se do základní skupiny Poháru UEFA a v tabulce Serie A dlouho okupoval příčky zajišťující účast v evropských pohárech. Velkou zásluhu na tom měla především vynikající obrana, která před vlastním publikem poprvé inkasovala až v sedmém zápase.

Zlom přišel na začátku prosince, kdy Livorno doma překvapivě prohrálo s Chievem. Na výhru teď v Toskánsku čekají již sedm zápasů, ze tříbodového zisku se naposledy radovali 19. listopadu po duelu s Parmou.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*nofan

Mě spíš připadá divnej ten jejich president. Říkal že ho UEFA nezajímá a takový hlody, že má malej kádr, furt jenom blafuje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele