Preview kvalifikace o postup na MS 2018 - neděle 8.10.

08.10.2017, 08:33
Previews
Pro prvních osmnáct evropských týmů dnes skončí skupinová fáze kvalifikace o postup na MS do Ruska. Hodně zamotaná já skupina E, v níž se na prvním místě drží Poláci. Slováky čeká domácí souboj s Maltou a na dálku budou držet palce Slovincům, aby obrali o body Skotsko. Německo suverénně opanovalo svou skupinu a další výhru by mělo přidat proti Ázerbájdžánu...
Skupina C
Česko - San Marino  (neděle 20:45)
Čeští fotbalisté v neděli doma proti San Marinu sehrají poslední zápas neúspěšné kvalifikace o mistrovství světa v příštím roce v Rusku. Svěřenci trenéra Karla Jarolíma ztratili naději na postup už v září, přesto budou mít v Plzni proti jednomu z nejslabších reprezentačních výběrů o co hrát. Pokud navážou na čtvrteční výhru 2:1 v Ázerbájdžánu, obsadí ve skupině třetí místo a s velkou pravděpodobností si zajistí účast v druhé lize nově vznikající Ligy národů.

Český tým potřebuje po kvalifikaci skončit do 24. místa žebříčku UEFA, aby startoval ve druhé ze čtyř úrovní Ligy národů. Nový projekt od příštího roku nahradí přípravná utkání a nabízí také dodatečnou šanci postoupit na evropský šampionát. Zároveň se od něj bude odvíjet nasazení pro klasickou kvalifikaci.

"I když kvalifikace je ztracená, je o co hrát. Chceme se rozloučit s kvalifikací vítězstvím, nic jiného samozřejmě proti San Marinu nepřipadá v úvahu," řekl Jarolím. Smlouvu má do léta příštího roku s následnou opcí, ale zatím není jasné, zda bude u týmu pokračovat.

Jednašedesátiletý kouč nechtěl spekulovat, zda mu před úterním zasedáním výkonného výboru, který by se měl jeho budoucností u reprezentace zabývat, pomohla čtvrteční výhra v Baku. "Ne, takhle to nevnímám. Jde o osobní věci. Co bude, ukáže čas. Teď se tím vážně nezabývám," prohlásil Jarolím.

Se San Marinem by si měl český celek s chutí zastřílet. Za malý stát obklopený Itálií hrají amatéři, kteří ve 147 zápasech jen pětkrát neprohráli. Jedinou výhru si San Marino připsalo v roce 2004 doma nad Lichtenštejnskem.

Osmý nejhorší celek světového žebříčku prohrál posledních dvacet zápasů a s 46 inkasovanými góly má nejhorší obranu kvalifikace. Dosavadní jediné dvě branky ale vstřelil na hřištích soupeřů při prohrách 1:4 v Norsku a 1:5 v Ázerbájdžánu.

Úvodní vzájemný duel skupiny vyhráli Češi v březnu v Serravalle 6:0 hlavně díky pěti gólům v první půli. V dosavadních dvou domácích zápasech se San Marinem reprezentace vždy zvítězila vysoko 7:0 a podobné skóre se očekává i v Plzni. Soupeř ve čtvrtek doma utrpěl debakl 0:8 s Nory.

Na západě Čech se samostatné reprezentaci daří, v Doosan areně vyhrála všechny tři předchozí zápasy. Na utkání v Plzni se těší hlavně současní hráči Viktorie Michael Krmenčík s Janem Kopicem a také Vladimír Darida, který tam začínal s kariérou.

"Je to speciální. Je to můj čtvrtý zápas tam, co jsem odešel, je to vždy po nějakém roce nebo dvou, co jedu do Plzně. Těším se moc, jsou to zápasy na mé domácí půdě. Celkově stadion, lidi, atmosféra, vše je tam výborné. Daří se nám tam, tak doufám, že to bude pokračovat," uvedl Darida. "Věřím, že závěr kvalifikace odehrajeme co nejlépe. Přál bych si, aby padlo hodně branek a diváci se bavili," dodal pro plzeňský web Kopic.

Zápas začne v neděli ve 20:45.
Česko - pravděpodobná sestava:
Koubek - Bořil, Suchý, Kalas, Novák - Kopic, Darida, Barák, Dočkal, Zmrhal - Krmenčík.
San Marino - pravděpodobná sestava:
A. Simoncini - Brolli, Della Valle, Cevoli, Grandoni - F. Berardi, Tosi, Gasperoni, Battistini, Palazzi - Bernardi.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.01 - 45.00 - 50.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Německo - Ázerbájdžán  (neděle 20:45)
Úřadující mistři světa o šampionát v Rusku nepřijdou a svojí suverénní jízdu kvalifikační skupinou C zakončí na stadionu Fritze Waltera v Kaiserslauternu proti Ázerbájdžánu. Německo má před sebou poslední cíl, navléknout desátý korálek vítězství, což by znamenalo, že za celý cyklus neztratilo ani jeden bod.

Německo bylo favoritem skupiny od prvopočátku, že ale svěřenci Joachima Löwa neztratí ani jeden bod, s tím se možná nepočítalo. Dosavadních devět vítězství je parádní bilance a vzkaz, že úřadující světoví šampioni jsou schopni v Rusku primát obhájit, což se naposledy podařilo Brazilcům v letech 1958 a 1962.

Bilance Německa je v této skupině opravdu úchvatná. Nationalelf nejenže neztratil ani bod, ale ještě přitom nastřílel úctyhodných 38 branek a jen třikrát inkasoval.

Oběma týmům už o nic nepůjde. Pro Ázerbájdžán bude zápas v Kaiserslauternu velkým svátkem, lekcí a především neocenitelnou zkušeností. Ázerbájdžánci v kvalifikační skupině vyhráli tři utkání, dvakrát porazili trpaslíka ze San Marina a jednou Nory. O body dokázali obrat i Českou republiku, když v Ostravě ve Vítkovicích ubránili remízu 0:0.

S Německem v prvním zápase prohráli 1:4 a podobné výsledky bychom našli i dál v historii. Pravdou je, že Ázerbájdžán proti Německu nikdy žádný bod neuhrál a pokud by se tak stalo na závěr skupiny, byla by to obrovská senzace.

Trenér Jogi Löw dá přednost poněkud jiné jedenáctce už z důvodu dávno jistého postupu i poměrně rozsáhlé marodce. Vždyť scházejí Reus, Weigl, Özil, Götze, Neuer, Kroos, Hector, Werner a Gómez. Už Konfederační pohár v Rusku ukázal, že Nationalelf mají dostatečně široký a silný kádr, že by si s tím proti Ázerbájdžánu měl poradit.
Německo - pravděpodobná sestava:
Leno - Kimmich, Boateng, Rüdiger, Plattenhardt - Can, Rudy - Goretzka, T. Müller, Sane - Wagner
Ázerbájdžán - pravděpodobná sestava:
Agayev - Mirzabekov, Hüseynov, Sadygov, Pashayev - Amirguliyev - Ismaylov, C. Hüseynov, Richard, Nazarov - Qurbanov
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.03 - 20.90 - 50.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norsko - Severní Irsko  (neděle 20:45)
Severní Irové ještě nemají dobojováno a k definitivní jistotě baráže potřebují získat body v Norsku. Seveřané sice prožili nepovedenou kvalifikaci, ovšem proč se doma nerozloučit vítězně.

Norsko začalo sbírat body až příliš pozdě a krom dvou zápasů se San Marinem ovládlo jeden zápas s Ázerbájdžánem. Za dobrý výsledek se pak dá považovat i bezbranková remíza s Českem. Každopádně Norsko mělo mnohem větší potenciál, než který v kvalifikaci ukázalo. Suma sumárum zisk deseti bodů je zkrátka velkým neúspěchem.

Norové si naposledy zastříleli v San Marinu, osmi brankami si sice vylepšili skóre, ale jak už bylo avizováno, nějakou zásadní roli při vývoji ve skupině to nemělo.

Zatímco Norové se budou s kvalifikací loučit, Severní Irové stále nemají definitivní jistotu baráže. Druhé místo jim ve skupině C už nikdo nevezme, ale v průběžné tabulce druhých míst jsou na tom Ostrované následovně. Šesté místo a dvoubodový náskok před Skotskem. Jinými slovy, pokud Severní Irové v Norsku prohrají a Skotsko, Chorvatsko i Wales svá závěrečná vystoupení vyhrají, zůstane Irům v rukou černý Petr.

Zkrátka svěřenci trenéra Michaela O'Neilla by potřebovali bodovat a v Norsku to vzhledem k formě domácích nemusí být nemožné. Hosté hráli v Norsku jen jednou a už je to poměrně dlouhá doba. V kvalifikaci na ME 1974 vyhrálo Norsko 2:1. První zápas obou soupeřů v této kvalifikační skupině skončil výhrou Ostrovanů 2:0, kterou svými brankami zařídili Jamie Ward a Conor Washington.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.12 - 3.07
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Německo990038:327
2.Severní Irsko961217:519
3.Česko933312:1012
4.Norsko931516:1610
5.Ázerbájdžán93159:1410
6.San Marino90092:460
Skupina E
Dánsko - Rumunsko  (neděle 18:00)
Dánskou reprezentaci čeká na závěr kvalifikační skupiny domácí zápas s Rumunskem a ve hře jsou stále všechny varianty, tedy přímý postup na šampionát, baráž nebo černý Petr v podobě třetího místa.

Dánové totiž nasbírali devatenáct bodů a na přímý postup ztrácejí tři body. Na tuto metu mohou postoupit jen za předpokladu, že zápas s Rumunskem vyhrají a Polsko doma podlehne Černé Hoře. Na druhou stranu pokud s Rumunskem prohrají a Černá Hora zvítězí v Polsku, spadnou na třetí pozici. A variant je ještě více...

Pro svěřence trenéra Hareideho je důležité vyhrát a pak se uvidí. Dánové mají každopádně situaci ve svých rukou a klíčová přitom byla čtvrteční výhra nad Černou Horou, která do posledního kola rozdala karty. Dánové se v kodaňském Parkenu utkají s Rumunskem, což není vyloženě oblíbený soupeř. Doma ho dokázali porazit jen jednou, ještě v roce 1989. První vzájemný duel v tomto kvalifikačním cyklu branku nepřinesl.

Rumuni jsou každopádně ze hry o postup venku a nepomohla k tomu ani výhra nad Kazachstánem 3:1. Postup si svěřenci nového trenéra Cosmina Contry prohráli v předchozích zápasech, ve kterých dopláceli na mizernou produktivitu.

Hosté se budou chtít pod vedením nového kouče rozloučit co nejdůstojněji a rozhodně nemají v plánu utkání vypouštět. Naopak, Rumunsko nemá vůbec co ztratit a Dánové to proti němu budou mít ohromně složité.
Dánsko - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Larsen, Vestergaard, Kjaer, Durmisi - Delaney, Kvist, Eriksen- Sisto, Dolberg, Jorgensen.
Rumunsko - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Latovlevici, Tosca, Chiriches, Sapunaru, Benzar - Chipciu,  Marin, Pintilli - Stancu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.32 - 5.05 - 9.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Kazachstán - Arménie  (neděle 18:00)
V daleké Astaně se budou s končícím se kvalifikačním cyklem loučit celky Kazachstánu a Arménie. Je jasné, že o nic zásadního už nepůjde. Kazachstán se i v případě výhry z posledního místa neodlepí a nic se nezmění ani na pozici Arménců.

Jediné, o co půjde na obou stranách, je přerušení dlouhé série bez vítězství, podstatně delší na kazašské straně. Domácí totiž v této kvalifikaci ani jednou nevyhráli. Arméncům se to sice podařilo, v březnu tohoto roku porazili právě Kazachstán, ale v současné době už jsou čtyři zápasy bez zisku jediného bodu.

Oba celky to navíc pořádně schytávají. Celkem pětadvacet inkasovaných branek je na tuto kvalifikační skupinu řádná porce. Kazaši v tomto kalendářním roce inkasovali méně jak tři branky jen jednou a Arménci zase za poslední dva zápasy inkasovali desetkrát.

Na co se tedy při zápase v Astaně těšit? Vzhledem k tomu, že oběma celkům již formálně o nic nejde, mohlo by se hrát ofenzivně. Jak na domácí, tak i na hostující straně je snaha zakončit kvalifikaci co nejlepším výsledkem a alespoň částečně potěšit jinak zklamané fanoušky.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.51 - 3.33 - 2.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Polsko - Černá Hora  (neděle 18:00)
Polsku stačí k jistotě prvenství a tedy přímému postupu na šampionát do Ruska jeden získaný bod, jenomže soupeř je něčemu takovému odhodlaný zabránit, protože i Černá Hora je stále ve hře.

Černá Hora ve čtvrtek nezvládla veledůležitý souboj s Dánskem a po porážce nemá situaci ve svých rukou. Díky brance Christiana Eriksena prohrála nejtěsnějším výsledkem a spadla na třetí místo tabulky se tříbodovou ztrátou na druhé místo. Pro Černohorce tak existuje jediná možnost, porazit Polsko na jeho půdě a zároveň doufat v porážku Dánská od Rumunů. Žádná jiná kombinace je do baráže neposouvá.

Už porazit rozjeté Poláky bude přetěžký úkol. Naši sousedé si bez problémů poradili s Arménií a po výhře 6:1 si udrželi onen klíčový tříbodový odstup. Přesto, pokud se jim zápas s Černou Horou nepovede, ještě nemusejí postoupit a mohou si zahrát "jen" ošemetnou baráž. Vše za předpokladu, že Dánsko porazí Rumunsko a Polsko ve Varšavě padne.

Kouč Nawalka doufá, že jeho svěřenci těžkou bitvu zvládnou a zrádné baráži se vyhnou. Polský národní tým požene kupředu skvělá atmosféra na stadionu Narodowy. Domácí si v kvalifikační skupině vedou výborně, pouze jednou našli přemožitele a dohromady nastříleli suverénně nejvíce branek z celé skupiny - čtyřiadvacet.

Polsko se s Černohorci utkalo všehovšudy třikrát a zvítězilo jen jednou. Stalo se tak při posledním vzájemném měření sil. Poláci vyhráli v Podgorici díky brankám Lewandowskiho a Piszczeka 2:1.
Polsko - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Piszczek, Pazdan, Glik, Jedrezejczyk - Linetty, Maczynski - Blaszczykowski, Zielinski, Grosicki - Lewandowski.
Černá Hora - pravděpodobná sestava:
Božovič - Vešovič, Mijuškovič, Savič, Stojkovič - Jovovič, Vukčevič, Ščekič, Volkov - Jovetič, Beqiraj.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.30 - 5.59 - 9.08
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Polsko971124:1222
2.Dánsko961219:719
3.Černá Hora951318:816
4.Rumunsko933311:912
5.Arménie92079:256
6.Kazachstán90275:252
Skupina F
Litva - Anglie  (neděle 18:00)
Anglie má již s předstihem postup na mistrovství světa zajištěn, a tak lze očekávat, že v posledním kole kvalifikační skupiny F proti Litvě vyběhne v dresu Albionu podstatně pozměněná jedenáctka oproti té ze čtvrtečního zápasu se Slovinskem. Nepříliš četnou porci minut v národním týmu tak možná rozšíří hráči jako Jack Butland, Michael Keane či Jesse Lingard a plnohodnotného debutu se může dočkat mladý záložník Tottenhamu Harry Winks, jenž se pro tyto říjnové zápasy dočkal vůbec poprvé reprezentační pozvánky.

Ať už si Angličané ve Vilniusu povedou jakkoli, o první místo a přímý postup na ruský šampionát je již nemůže nikdo připravit. Tým Garetha Southgatea doposud ztratil jen čtyři body z maximálního možného zisku po dvou remízách na hřištích soupeřů a v součtu s předešlými cykly drží úctyhodnou sérii osmatřiceti kvalifikačních zápasů bez porážky.

Přestože zápas s Litvou postrádá patřičnou důležitost, přední střelec a kapitán Albionu Harry Kane si jej nechce za žádnou cenu nechat ujít, a to i přesto, že forvarda Tottenhamu po reprezentační pauze čekají náročné zápasy s Liverpoolem a Realem Madrid. "Samozřejmě že chci hrát v každém zápase, všechna utkání za Anglii jsou důležitá. Jestli mě trenér bude chtít nasadit, budu rozhodně připraven a snad nastřílím pár dalších branek."

"Cítím se skvěle, v každém zápase od sebe očekávám góly a chci je střílet dál bez žádné přestávky. Září mi vyšlo fantasticky, říjen snad bude ještě lepší," dodává Kane a nutno dodat, že s takovou se bude muset vážně překonávat. V uplynulém měsíci si totiž nejlepší střelec loňského ročníku Premier League připsal za klub a reprezentaci třináct gólů v osmi zápasech.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.45 - 5.38 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovensko - Malta  (neděle 18:00)
Slovenskou reprezentaci čeká závěrečné utkání proti Maltě a tak trochu čekání na zázrak. Svěřenci Jána Kozáka nemají po zápase ve Skotsku situaci ve svých rukou, takže pokud pomýšlejí na baráž, musejí Maltu bezpodmínečně porazit a doufat v pomoc Slovinců proti Skotsku.

Zklámání ze zápasu v Glasgow je pořád hodně velké. Slovensko podlehlo Skotům díky vlastní brance v samotném závěru utkání a postupové šance, které byly ještě před nedávnem obrovské, jsou takřka ztraceny. Slováci ztrácejí na druhé místo dva body a potřebují i pomoc z jiných skupin, aby případně nebyli nejhorším týmem na druhém místě.

Slovensko se však ještě musí pokusit a dokud bude naděje existovat, bude o ní bojovat. Na druhou stranu převládá pesimismus a fakt, že Slováci už nemají situaci ve svých rukou, na ně doléhá. "Věřím sobě, svým hráčům a nerad spoléhám na někoho jiného...," prohlásil zklamaný trenér Ján Kozák.

Jistá naděje tu beztak existuje. V silách Slovinců je doma se Skotskem minimálně neprohrát, vždyť zápas v Glasgow ovládli Skotové rovněž pozdní brankou. Na druhou stranu Slovinci nikdy Skoty neporazili.

Zpátky však k zápasu v Trnavě. Malta sice představuje nebezpečného soupeře, ale Slovensko by si s ní mělo poradit. Jejich vzájemná bilance hovoří jasně ve prospěch našich sousedů, kteří neztratili ani bod. První zápas v Ta'Qali skončil výhrou slovenského národního týmu 3:1. Malta ve skupině ani jednou nevyhrála, dosud získala jen jediný bod za čtvrteční remízu proti Litvě a kvalifikační cyklus zakončí na poslední příčce.
Slovensko - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Pekarík, Škrtel, Ďurica, Hubočan - Škriniar, Lobotka - Kucka, Hamšík, Weiss - Nemec
Malta - pravděpodobná sestava:
Hogg - Camilerri, Borg, Zerafa, Aqius - Muscat, Fenech, Pisani, Gambin, Schembri - Effiong
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.04 - 19.20 - 50.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovinsko - Skotsko  (neděle 18:00)
Dost možná nejnapínavější utkání během nedělního programu kvalifikace mistrovství světa bude k vidění v Lublani, kde se představí domácí Slovinsko proti Skotsku. Zatímco šance domácích padly v samém závěru čtvrtečního duelu s Anglií, Skotové po stejně tak dramatickém finiši zápasu se Slovenskem poskočili ve skupině F na druhé místo a v případě dalšího vítězství si zajistí postup do baráže.

Prohra či remíza naopak tým Gordona Strachana vyřadí z boje o účast na ruském šampionátu, a to hned ze dvou důvodů. V souběžně hraném zápase totiž třetí Slovensko hostí fotbalového trpaslíka z Malty a lze tak očekávat, že momentální dvoubodové manko na Skoty stáhne. Slováci mají navíc i výhodu lepšího skóre, které v případě rovnosti bodů ve skupině rozhoduje.

Druhým důvodem skotské povinnosti zvítězit je pak systém postupu do samotné baráže, kam projde jen osm nejlepších týmů na druhém místě z celkového počtu devíti skupin. Onen nežádoucí "černý petr" v podobě devátého místa momentálně připadá právě na Skoty a bod ze Slovinska by na tomto pořadí nic nezměnil.

Mizerný vstup do kvalifikačního cyklu, kdy po čtyřech kolech Skotsko nastřádalo jediné vítězství, je již dávno zapomenut. Po zisku třinácti bodů z posledních patnácti možných je najednou strhující zvrat na dosah, ovšem Strachan si dobře uvědomuje, že stále není ani zdaleka vyhráno.

"Věřím, že naši příznivci vědí, jak to pro nás bude těžké. Mohli vidět, jak jsme je už jednou porazili až v samotném závěru a Anglie je ve čtvrtek porazila hodně pozdním vítězným gólem jakbysmet," připomíná skotský manažer v souvislosti se Slovinci klíčový gól Chrise Martina z 88. minuty, stejně jako čerstvou trefu Harryho Kanea až z nastavení.

Přestože v hektickém zápase se Slovenskem utržili Darren Fletcher s Anym Robertsonem zranění hlavy, resp. zápěstí, oba si veledůležitý zápas v neděli nenechají ujít. To Slovinsko se bude muset obejít bez dua Krhin - Birsa, jelikož oba hráče čeká jednozápasový trest po udělených žlutých kartách proti Anglii.

Domácí celek se má v Lublani rozhodně o co opřít, neboť v posledních deseti zápasech před svými fanoušky drží výtečnou bilanci šesti výher, tří remíz a jediné porážky. Brankář Jan Oblak navíc v předešlých pěti duelech na domácí půdě ani jednou neinkasoval. To vše budou muset skotští bojovníci zlomit, pokud chtějí udržet naživu sen o postupu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.79 - 3.19 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Anglie972017:323
2.Skotsko952215:1017
3.Slovensko950414:715
4.Slovinsko942310:514
5.Litva91357:196
6.Malta90183:221

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (296)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takže Slovensko musí porazit Maltu a Skotsko nesmí porazit Slovinsko??

Reagovat
smazaný uživatel

Plus jeden zo zápasov Wales-Írsko a Ukrajina-Chorvátsko sa musí skončiť remízou.

Reagovat
flamengo

Alebo prehra Srbov doma s Gruzínskom. Sci-fi

Reagovat
smazaný uživatel

Na to aby Slovensko skoncilo v skupine na 2. mieste ano. Ale aj keby sa to podari, tak Slovensko podla mna skonci na poslednom mieste v tabulke druhych timov, by musela byt velka nahoda aby nam vsetko zahralo do karat.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak ještě baráž s Itálií

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty by klidně mohli i porazit

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně klidně

Reagovat
KingMaster13

Jako náhod by bylo třeba dost ale zrovna ve vašem případě není nic nereálné. Skoti na Slovinsku nevyhrají, oni těží vysloveně z domácího prostředí jinak je to marnej tým, což se ukázalo ikdyž hráli u vás. Navíc kdyby Mak nebyl debil tak jste si to tam uhráli Minimálně doufám, že alespoň to druhý místo dáte, Skoti si nezaslouží tam být. A co se týká dalších týmů tak Wales vs Irsko by vám stačila plichta a popravdě si myslím, že to je tutovka Ta baráž by pak ale byla horší no

Reagovat
uff

Ten Mak to dobre dojebal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák to dobre povedal po zápase,dvojročná snaha vyšla nanič.

Reagovat
KingMaster13

Ještě není konec, furt si myslím, že máte slušnou šanci se tam dostat.

Reagovat
uff

Lenže Kozák sa tiež dopustil chýb. Hlavne tým, že Škriniar a Lobotka nehrali začiatok kvalifikácie.

Reagovat
KingMaster13

Tak oni se ukázali až na Euru. Škriniar je pravda, že hrál v Sampe ale na očích je převážně až od EURA, já sice věděl že tam hraje ale že je takhle dobrý jsem si všiml až na tom EURU. Lobotka hrál v Dánsku a jako ruku na srdce, kdo se dívá na dánskou ligu

Reagovat
uff

Neni. Skriniar hral už vo Francúzsku. O Lobotkovi sme vedeli. Veď už pred ME 2016 bol vyhlásený ako najlepší hráč Nordsjalendu. Lepší ako Mor. Kozák sám priznal že spravil chybu. Bolo toho viac. Aj tak je to skvelý tréner.

Reagovat
KingMaster13

aha tak to pak jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ide o to, aké prostredie vytvoria škotski fanúšikovia v Lublane,Skoti už nie sú takí márni, od minulého roka vymenili väčšinu kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v 2. miesto by som este veril, ale v postup uz nie. Ja ako slovak mam spoliehania na druhych bohate skusenosti, bohuzial len zle

Reagovat
KingMaster13

No to mi povídej. U nás je ta zkušenost třeba se Slovenskem, když jsme potřebovali vaší výhru a jak to dopadlo

Reagovat
Shevchenko

Ach ta matika

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Poľsko a Egypt postup

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kolik gólů dá dnes kometa Kliment :-D ?

Reagovat
Kepy_FCB

♡ ISLAND ♡

Reagovat
smazaný uživatel

Česko - San Marino 5:0

Německo - Ázerbájdžán 4:0

Dánsko - Rumunsko 2:0

Polsko - Černá Hora 3:1

Litva - Anglie 0:4

Slovensko - Malta 4:1

Slovinsko - Skotsko 0:2

Reagovat
Kixi Syhimour

To si nějak fandíš s tím Skotskem ale vůbec by mi ten výsledek nevadil

Reagovat
benybenito

Reagovat
smazaný uživatel

Nefandím Skotsku, ale myslím si, že vyhrajou

Reagovat
KingMaster13

Skoti nevyhrajou, mimo domácí stadion to jsou tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsi pravdu

Reagovat
KingMaster13

A to za tu plichtu mohou být ještě rádi. Slovinci je mačkali jak citron hlavně druhou půli. Ono přeci jen Skotsko už mám roky nasledované a to je tým který hraje furt stejně Kdežto Slovince opravdu není jednoduché porazit, zvlášť u nich kde málem dostala přes prsty i Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem věřil, že budou v euforii a postup už nepustí... nestalo se

Reagovat
smazaný uživatel

Neverím že postúpime na MS.Inak si myslím že do budúcna môžem postaviť viac ako solídnu zálohu Lobotka,Benes-Rusnák,Hamšík,Duda,ale problém môže byť s obranou.No nič, dalšie MS bez nás.

Reagovat
smazaný uživatel

"No nič, dalšie MS bez nás." to jako myslis vazne? slovencko by melo bejt vdecny uz jenom za to privilegium hrat kvalifikaci.

Reagovat
adalbertus

uklidni se šikmoočko

Reagovat
smazaný uživatel

rika nekdo kdo se menuje hubert trungh danh?

Reagovat
vladino10

S kadrom čo máme určité nemusíme byť vďační iba za to, že môžme hrať kvaldu

Reagovat
smazaný uživatel

jo a co mate za kadr? odmysli si gyombera kornela salata hrosovskyho benese greguse a ste v hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre vás za chvíľu nebude ani kvalifikačný koš, jedine ten odpadkový.

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle cerny scenare se daj jeste ochcat poradatelstvim. kdyby te zajimalo kde tak zastresena sazka arena velkej strahovskej stadion s.r.o estadio da capi hnizdo a vestibul bratislavskyho metra.

Reagovat
adalbertus

meleš hovna, šikmoočko

Reagovat
smazaný uživatel

muzes si karticku vymazat jak chces ale sparta vecna zustane...

Reagovat
vladino10

Stačilo rovno napísať, že si náš verný fanúšik (veď poznáš aj hráčov druhého sledu) a že ťa naši iba nastali proti skotom..

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to byl trolling nejnizsiho kalibru. mohl si to davno poznat. vazne - kdybyste byli odvaznejsi tak si vase repre opet namazala tu ceskou. takhle ste akorat posbirali vic bodu hrali lepsi fotbal ale ve finale stejny zklamani. ted uz vazne nemam zadnej duvod jet do moskvy.

Reagovat
KingMaster13

Slyšel jsem, že v Rusku je o 5 milionů více žen než mužů, takže za výlet to furt stojí

Reagovat
smazaný uživatel

no to muze bejt klidne pravda ale jakej je pomer zen a muzu v civilizovanejch oblastech a kolik procent spolknou mista kde lisky davaj dobrou noc?

Reagovat
KingMaster13

Každopádně co jsem chtěl říct, že koukneš na fotbal, prohlídneš si Moskvu a ještě si domů přivezeš suvenýr Určitě máš pravdu, že na nějakým venkově bude spíš to co jsem napsal než ve městě. Takže nějakým stopem si najít random nějakou prdel a zkusit tam něco ulovit, ono ty Rusky by asi nebyli proti když by měli šanci odtamtud vypadnout do civilizace

Reagovat
KingMaster13

*y

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, v Rusku aj na Ukrajine je oveľa viac žien ako mužov, lenže to je tým že muži umierajú na chlast už pred 60, Rusi ušetria na dôchodkoch.

Reagovat
KingMaster13

Kéž by v 60 Tam jsou rádi, že se dožijí 50. Nicméně i víc žen se tam rodí, je to taková zajímavost. Navíc Rusové dost umírají i třeba ve 20 nebo 25 protože dělají kraviny. Nicméně ulovit tam nezadanou ženskou je asi krapet snažší

Reagovat
smazaný uživatel

slovni spojeni "random prdel" je dokonaly...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno to hovorili nejakí herci v telke čo tam boli, že v zapadnutých prdelách stoji mladé baby nahodené a namalované na želez.staniciach, dúfajú že si ich niekto zbalí a odvezie preč.

Reagovat
KingMaster13

Takže šance tam je

Reagovat
smazaný uživatel

To je, myslím že Cesko by teda nepohrdli,Slovenskom mozno,ale pas EU vie robiť zázraky.

Reagovat
KingMaster13

Tak se tam koukejte probojovat ať když už tam pojedu mám s kým fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Ked na nedostaneme, tak Islandu

Reagovat
KingMaster13

Snad se tam dostanou alespoň Italové, Nizozemcům už nevěřím a pak budu fandit Slovanským národům, tak snad kalby se Srbama, Chorvatama a Polákama Pak samozřejmě Island a pak dle toho kdo mě zaujme. Mé sympatie si získává docela Nigérie, pak možná trochu Japonsko

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda by bola keby proti sebe hrali Iran a Saudská Arabia, najväčší nepriatelia Inak ak sa tam dostanú Svédi, typujem že pôjde aj Zlatan,dovtedy bude zdravý.

Reagovat
KingMaster13

Co teprve kdyby se tam dostala Ukrajina a hráli osmifinále s Ruskem, ještě by to mohli odehrát v Sevastopoli s tím, že by Rusové byli jako domácí tým A nebo Chorvatsko by mohlo nějak narazit na Srbsko

Reagovat
smazaný uživatel

Iran vs USA, inak minule sa chytila v USA nejaká futbalová horúčka, všetci fandili, si uvedomili čo je šport č. 1

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Kámo co my bychom dali za jejich kádr Sice ten náš taky nevypadá zle ale furt nahání strach víc Inter, Neapol, Glandbach než Udinese, Hertha, Crotone atd

Reagovat
Majk91

to vy by ste mali byt vdacni ze kvalifikacie hraju aj tymy ako San Marino

Reagovat
smazaný uživatel

ty si za ty leta furt nepochopil ze kvalda mundialu je pro nas jenom zahrivacka pred kvaldou o euro? navic nevidim jedinej duvod proc demonstrovat nasi kopanou celymu svetu.

Reagovat
uff

Na MS uvidíme. No do báraže hádam áno Priznávam neverím, že Škóti vyhrajú v Slovinsku. No aj tak je to len pol problému. Verím a dúfam do poslednej minúty. Verím tomu, že minimálne aspoň jeden z tých zajtrajších zápasov sa skončí remízou.

Reagovat
uff

Z obranou problém nevidím. Je tam Škriniar pravdepodobne zo Škrteľom, Gyombérom, Vavrom či Štetinom. Na pravo stále Pekarík vľavo Mazáň. Obrovský problém je útok. Tam za Nemca náhradu stále nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Skrteľ možno ešte jednu kvalifikáciu potiahne,Vavro asi ešte na to nemá,Durica končí a možno aj Hubočan. Do útoku nebude problém, Šafranko aj Zreľák tiež dobre hlavičkujú a môže sklepávať lopty zálohe, aj po zemi asi vedia lepšie ako Nemec.

Reagovat
uff

V útoku si optimista. V obrane zbytočný pesimista

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá bundesliga a dánska liga sú asi lepšie ako rumunská

Reagovat
uff

Kiežby si mal pravdu

Reagovat
adalbertus

Slovensko postup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Jaká je pravděpodboná sestava SVK dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

Pome Skotsko! 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Pokud se hraje na skóre, tak se vynechává jakej zápas? S tím nejhorším ve skupině?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
Visca el barca

dík

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vanGomm

Tak Slovensko je v podobné situaci jako byli naši hráči v kval na MS 2010.Tehdy se spoléhali na pomoc právě od Slovenska.Jenže zápas Slovensko-Slovinsko skončil 0:2 a ČR měla po naději.Nyní se do podobné situace dostalo pro změnu Slovensko.To také teď potřebuje pomoc od Slovinska.Bylo by pikantní,kdyby i oni dopadli podobně.Navíc Skotsko už hodně dlouho nikam nepostoupilo,že by se jim to konečně povedlo?

Reagovat
fenixLFC

Posleme nejake nasho moderatora do slovinskej telky aby tam maval vlajkou a vykrikoval slovinci nasi bratia...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

niečo mi uniklo?

Reagovat
KingMaster13

Při kvalifikaci o postup na MS, když jste náš osud měli ve svých rukou, tak při československé superstar to bylo tuším. Tak Mareš vytáhl vaší vlajku a neskutečně vám lezl do zadku jak jsme bratři a podobně a že vám celý národ bude fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Jak znám Mareše, tak to ale byla silna recese..

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
flamengo

Vtedy Slováci bojovali za seba o svoj postup, ale to nevyšlo. Ale v konečnom dôsledku bol medzi Slovinskom a Českom 4 bodový rozdiel, tak nekonšpiruj, na to sme tu my

V každom prípade ako vidno, tak ak by Škóti dnes vyhrali, bol by to veľký úspech českého futbalu Škóti sú sympaťáci,asi pôjdu do baráže. Ale na MS cez baráž majú asi takú šancu ako my na baráž. Teda pokiaľ sa tam nasadzujú mužstvá, ináč majú šancu len proti Grécku, alebo obom ostrovným tímom.

Reagovat
uff

Stále je to len pol problému. Potrebujeme sa spoľahnúť aj na iné výsledky. Darmo v tom zápase boli Slovinci lepší aj šťastnejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovinsko - Skotsko 0:2 (2x penalta) Mám rád konspirační teorie v podání slovenského týmu.

Reagovat
Majk91

ja tiez hlavne od fanusikov

Reagovat
F.Torres

Slovinsko - Skotsko 3:0, Wales - Irsko 2:1, Ukrajina - Chorvatsko 1:2; Slovensko - Malta 1:1

Reagovat
raduinho

Slováci nevyhrajou svůj zápas, ale pak na tiskovce obviní všechny ostatní týmy, že prodali ty svoje

Reagovat
smazaný uživatel

A Fico napíše dopis.

Reagovat
KingMaster13

Pro ně pozitivní, že ikdyby se to stalo tak větší blbce ze sebe než včera udělal Dick Advocaat už neudělají

Reagovat
Visca el barca

A Holandsko by muselo vyhrát tedy 6:0? Když budu brát, že Francie doma vyhraje.

Reagovat
Coutinho10

myslim, že o 7, protoze pak pri rovnosti rozdilu skore je jako dalsi kriterium vyssi pocet vstrelenych golu, coz by melo o gol lepsi Švédsko

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhľadom nato, že nám musia výjsť dva zápasy z troch, je šanca len tretinová, a možno zhasne už dnes večer v Lublane.

Reagovat
vladis271

Inak kto vsetko bude pozerat slovinsko skotsko?

Reagovat
blaugrana

Keby som to mal podané, tak ja.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si to pustim.

Reagovat
uff

Asi ja. Predsa len je to kľúčový zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúbravka - Pekarík, Škrtel, Škriniar, Hubočan - Duda, Lobotka - Rusnák, Hamšík, Weiss - Nemec

Reagovat
Kaspar

Jak je natom Chrien v portugalsku ?

Reagovat
Greny

tak jak v Plzni na tribune

Reagovat
Hokaido

Je zajímavý, že Švýcarsko vyhrálo 9 z 9 zápasů a ještě nemá jistou účast.

Reagovat
johnik

Tomu se říká kvalifikační paradox...

Reagovat
fenixLFC

Maju smolu ze v time nemaju niekoho kto chce nahanat goly a osobne statistiky. Hraju na body a nie na skore. Bola by vsak skoda keby nepostupia priamo

Reagovat
F.Torres

cože? Pokud hrají na body, tak to mají ve svých rukách, tak nevím co tady píšeš o nahánění golů? Pokud na to mají, tak budou mít lepší bilanci s portugalskem a zaslouženě postoupí, tečka. Pokud prohrají, tak si nezaslouží postoupit napřímo.

Reagovat
KingMaster13

Prostě oni a Portugalsko dostali fakt lehkou skupinu

Reagovat
Inter Eterno Amore
Reagovat
smazaný uživatel

moc nechápu Slováky....Oni potřebujou vyhrát a dát co nejvíc gólů, aby v případě Skotska měli lepší skore (což se pojednává jen ze vstřelenejch gólů)....Proč teda hrajou jen s jednim útočníkem ? proč třeba nehrajou vzadu s pár obráncema a nevyhrajou třeba 10:5 ...prostě hurá fotbal, dát víc golu než dá Malta (a to je snad samozřejmost) ale otevřít to vzadu co to jde, ať klidně Malta dá 3 góly, ale oni daj alespoň 2x tolik.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že slovákům o skóre vůbec nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

ikdyž to je vlastně o gól...bohatě bude stačit pohodová výhra 3:0.

Reagovat
Greny

a kdo by měl byt ten druhej utocnik?

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem to spíš rozestavěním...le kdo ví jak to pak hrajou...stejně asi bušej do plnejch...Ale pak už jsem si uvědomil a jak tu píše tomas nahoře, tak tam je rozdíl jednoho gólu....Nicméně by to bylo debilní, kdyby vyhráli jen 1:0 a skoti plichtili...pak by bylo shodný skore a braly se v potaz vzájemný, který maj \skoti lepší (nemýlim-li se)..

Reagovat
Inter Eterno Amore

SVK 3:0 SCO

Reagovat
Inter Eterno Amore

ale ináč nechápem čo aké skóre ti to jebe však sme + 8 a oni +6 momentálne

Reagovat
Hokaido

Čím víc útočníků máme, tím víc golů dáme, it is known.

A neberu ani v potaz to, že o skore asi vůbec nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápasy s posledným sa nepočítajú takže stačí 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

cože ? to slyšim poprvé...nebo...nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Do tabuľky druhých tímov. A hocijaká vyhra im stačila na postup tam už bolo skóre irelevantné

Reagovat
johnik

Ty jo Poláci....jsem na ně zvědav, měli by být při losu MS v prvním koši....

Reagovat
KingMaster13

Poláci, paráda Na ně se moc těším na MS

Reagovat
Knight_in_fire

Szkoda, że tak nie graliśmy w drugim połoczasie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proč palec dolu ? tikety jsou to pěkný...Jenom fakt nechápu ty Slováky...maj do toho od začátku bušit.

Reagovat
Liquid

proč? Je jim jedno jestli vyhrajou 1-0 nebo 10-0 nemá to pro ně význam

Reagovat
blaugrana

To si tam teda pekné kktiny nakombinoval.

Reagovat
smazaný uživatel

proč myslíš ? Slováci by s Maltou měli vést v poločase alespoň 3:0 kor za takový předzápasový situace jakou měli...teĎ s gólem Skotska je to zase pro ně horší...že se tak neděje, co naplat.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt nevim proč kokotiny...myslim si že když daj teď slováci ještě ten jeden do poločasu, mělo by to vyjít (plzeň komena je už 3:3 v druhý třetině)...druhej asi nevyjde, tam to vidim že dánové rumunsko bud bez golu nebo 1:0.

Reagovat
blaugrana

Tak vyjsť to môže, ale takéto tikety s nízkymi kurzami a viacerými udalosťami vychádzajú málokedy.

Reagovat
smazaný uživatel

mě se nezdá 1,7 na 2 goly v poločase na ty Slováky jako málo...no a taky to nevyšlo..Ale mělo to vyjít, nevim proč ty týmy co nutně potřebujou vyhrát a maj opravdu slabýho soupeře nehrajou prvních 30min tak, aby si to dali na 3:0 a pak zbytek zápasu dohrávali v poklidu bez nervů...Může se říct, že tak hrajou, ale pochybuju že hrajou s takovym nasazením, jako by hráli např. kdyby ve finále MS prohrávali v 70minutě o gól....Víš co, ta taktika je podle mě geniální, hodně z psyhologickýho hlediska. Bejt trenér nějakýho ofenzivně laděnýho týmu, tak tohle razim...Ale většina týmů se první půl hodinu rozehrává a prostě nehrajou naplno...Pak to dohání ke konci, kdy už je míň sil a ještě je tu ta psyhologická zátež že musej a čas se jim krátí.

Reagovat
Greny

Skotsko gol

Reagovat
smazaný uživatel

Goool Griffiths!

Reagovat
blaugrana

A sen o MS sa pomaly, ale isto končí. Robertko Mak bude za kokota roka.

Reagovat
KingMaster13

Proč ty Slovinci hrajou tak posraně? Anglii doma válcovali a nebýt Harta tak brali 3 body a teď kdyby vyhráli tak furt teoreticky mohou postoupit, Slovensko zatím nevede

Reagovat
smazaný uživatel

Prodané

Reagovat
smazaný uživatel

asi ví, že je utopie že by Malta porazila Slováky někdy jsou to holt opravdu marný naděje.

Reagovat
KingMaster13

stačí jim remíza a zrovna Slovákům už se stalo, že remizovali třeba na Gibraltaru, takže tahle hozená flinta do žita je srabactví

Reagovat
X-bano-X

Remíza im teda nestačí keď strácajú na škótov 3 body

Reagovat
KingMaster13

Výhra nad Skotskem a remíza Slovenska by jim stačila, sry překlep

Reagovat
Greny

nestacila skoncili by posledni z druhych mist protoze Chorvatsko hraje s Ukrajinou a Irsko s Walesem takze tam at se body podeli jakkoli tak vzdy jeden z te dvojicky bude pred nema

Reagovat
KingMaster13

Jako na postup do baráže ne Už to taky vidím ale tak na to 2. místo aby mohli mít škodolibou radost, když ne my, tak vy taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

jak na to koukám, tak ne...tam by pak měli oba 17 bodů a Slováci by měli mnohem lepší skore (15:10ti).

Reagovat
KingMaster13

a jo

Reagovat
smazaný uživatel

V príprave...

Reagovat
OTASi

Slovinci jsou tragický...bez nápadu, nervózní....hra skotska je mě nanejvýš nesympatická, beton a brejky,hnus

Reagovat
OTASi

taktika samozřejmně logická, ale hrajou ten ostrovní fotbal, centry nebo střílený přihrávky..bez techniky, bez nějakejch pěknejch kolmicí, uliček...jestli s tímhle budou na MS

Reagovat
Greny

Griffiths je víc technickej hrac , nez celej nas narodak

Reagovat
OTASi

to je dneska ale kdekdo

Reagovat
KingMaster13

Taky nechápu, Anglii doma fakt válcovali a Skotsko který venku vyhraje stěží v Litvě nejsou schopný rozjet?

Reagovat
Greny

jakou motivaci maji Slovinci ? a jakou Skoti ? to podle me mluvi za vse

Reagovat
KingMaster13

Stejnou? Když jim jde oběma ještě o postup?

Reagovat
F.Torres

tak slovinci moc nepočítají s tím, že slováci nevyhrajou a další vývoj skupin jim taky moc nenahrává

Reagovat
KingMaster13

OK šance není velká ale tak měli by do toho dát vše. MS je jednou za 4 roky, navíc Malta není outsider jako San Marino. To klidně to Slovákům ještě mohou znepříjemnit.

Reagovat
F.Torres

No ta sance ji spis nulova, tak proc jit nakrev proti te skotske kopane...

Reagovat
KingMaster13

Jo tak když se na to člověk podívá takhle Na druhou stranu za ten fotbal co hrajou bych se je pokusil právě sejmout. Tenhle hnůj nesmí postoupit

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Slovinci už nemají šanci na postup ne ? :D

Reagovat
KingMaster13

mají, v případě jejich výhry a remízy Slovenska jdou dál

Reagovat
smazaný uživatel

Ale byli by nejhorší na 2 místě.

Reagovat
KingMaster13

dobře tak takhle daleko jsem to až nekalkuloval Ale 2. místo uhrát mohou takhle jsem to myslel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

neni to pravda, píšu o tom už vejš, Malta by musela vyhrát...Jinak by měli oba 17 a Slováci mnohem lepší skore.

Reagovat
smazaný uživatel

jo aha, to jsi zase ty a tohle jsi psal před dvaceit minutama

Reagovat
Liquid

Slovinci nemají žádnou motivaci právě a na to se teď Slováci budou vymlouvat ale budou mít vlastně pravdu, rozlosování jim teď nenahrálo

Reagovat
blaugrana

Je mi to šumák, takže prečo by sa snažili. Nemajú žiadnu povinnosť hrať naplno a zrejme radšej uvidia na MS Škótsko.

Reagovat
blaugrana

im*

Reagovat
smazaný uživatel

A sme v piči jak jarný sňah.

Reagovat
blaugrana

Však už pár rokov nie je žiadny jarný sneh.

Reagovat
fenixLFC

Chvalabohu

Reagovat
smazaný uživatel

Veď toto...

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Vtedy sme boli...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak ti Skoti postupia, tak uz neviem no Hraju bez myslienky, len ciste nakopy a hra na nahodu. Velmi zle sa na to ozaj pozera...

Reagovat
Liquid

doležité jsou body, a s váma udělali stejně bodů jako vy s nima, přesto souhlasím, že na MS by Skotové být neměli, v baráži chytnou třeba Švédy a na ně mít nebudou

Reagovat
Inter Eterno Amore

Švédi musia na MS tí hrajú super .. pozlatanovskú éru začali výborne

Reagovat
Liquid

aby se Zlatan nepřihlásil, že by si na MS rád zahrál

Reagovat
Greny

tak on se muze nominovat sam

Reagovat
smazaný uživatel

tak Ibru by bralo každé mužstvo na svete

Reagovat
Inter Eterno Amore

na Mundial ťažko tam v baráži je väčšina teamov nad ich možnosti podľa mňa

Reagovat
smazaný uživatel

boli by bez sance

Reagovat
Greny

jinak ted to nemyslim spatne .. ale jsem zvedavej, zda se Kozak opre po zapase do Slovincu nebo ne

Reagovat
KingMaster13

Fico už tasí pero

Reagovat
flamengo

Klaus by mu mohlo požičať pero z Chile

https://www.youtube.com/watch?v=zpe4T0lXZcE

Reagovat
Liquid

to by bylo stejně hloupý jako kdyby se Advocaat opřel do sousedního Lucemburska

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja.

Reagovat
Coutinho10

Skotsko zatim hraje chytre a zaslouzene vede...Slovinsko mi prijde to nak nezvlada...moc agresivne hrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Potrebuju vyhrat a neboli schopni vytvorit si tlak a mat pasaz, kde by boli trosku viac na lopte. Mozno to chytre je, ale nie som si isty ci aj zasluzene....

Reagovat
Coutinho10

Slovinci meli vic mic a moc se to nezmenilo a Skotsko tim branenim si hodne koledovalo...ted to bude zajimavejsi, protoze musej zacit hrat

Reagovat
KingMaster13

Nazdar

Reagovat
KingMaster13

Ještě jim dejte 2, dřevákům

Reagovat
Kepy_FCB

Hrdinaou dne je ten kun ktery na zacatku pardubicke ztratil jezdce a dobehl 3.

Reagovat
KingMaster13

jooooooo Tohle jsou ti Slovinci na který jsem zvyklý

Reagovat
Coutinho10

Skoti to ukazkove zazdili

Reagovat
Greny

Slovinci hraji celkem dobre, ale ta obrana Skotska je desna viz ted ten roh

Reagovat
Coutinho10

j paradoxně ten gol na 1:0 jim ublizil, protoze si mysleli, ze to ubranej a maj to, ale opak je pravdou

Reagovat
vladino10

No oni tak rozmýšľali viac menej celú kvalifikáciu už od začiatku každého zápasu za stavu 0:0

Reagovat
ZB 07

Slovinskoooo

Reagovat
OTASi

Tak že by přeci jen?

Reagovat
Coutinho10

Fletcher twl

Reagovat
Greny

Co udelal?koukam ted spis vic na hokej

Reagovat
Pipo123

Dva metre od brány, sám a zatvoril oči a napálil šupu nad bránu

Reagovat
20fredy20

Keby trafil branku tak trafi slovinca a bolo to tak 10metrov

Reagovat
Pipo123

Keby to možno rieši viac techniky a nie spôsobom chcem niekomu ukopnúť hlavu tak by dal možno gól, stačí pozrieť na druhej strane ako to trafil Bezjak

Reagovat
Coutinho10

jak piso Pipo, tak se k nemu odrazil balon na penaltě...sice trochu skákavej, ale mohl to poslat kamkoliv do brany, ale on to prekopl

Reagovat
blaugrana

Zerie ta, ze Slovensko mozno pojde do baraze, co?

Reagovat
smazaný uživatel

A teba, ze Coutinho nesiel do Barcy?

Reagovat
blaugrana

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

nn, ale mam rad ostrovni fotbal, takze me ani nezere, ze tam Sev. Irsko jde misto nas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No čo? Šovinisti?

Reagovat
Coutinho10

ze by drama jeste ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

uz je malo casu, ale otazka jestli vam to 2. misto k necemu bude

Reagovat
Coutinho10

tak gratulace, mel jsem pravdu, kdyz jsem rikal, ze tam Skoti nevyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem, ešte nemáme istú baráž....

Reagovat
smazaný uživatel

koukám docela drama :D

Reagovat
OTASi

Rumuni zpíčený mě pojebou tiket

Reagovat
ZB 07

A to hrajou Dánové ještě proti 10...

Reagovat
ZB 07

tohle naštve, klasika

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Mal si si dať vyplatiť predčasne jak ja ;)

Reagovat
OTASi

Jelikož se všechny mače hrály ve stejnej čas, tak mě to prdky z tipáče neumožnili

Reagovat
smazaný uživatel

Ja hrám na bet365 a pohoda. Dal som vyplatiť v 81 minute kde mi ešte hrali všetci a vychadzali a dali mi 80% z výhry. Následne na to dani dostali gól...

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Nam vlastne nemusi stacit ani druhe miesto v skupine, ze ? Do baraze ide prvych osem timov z druhych miest. Mohli by ste mi to potvrdit ,

Reagovat
smazaný uživatel

Potvrzuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tyve kolik tam nastavuje na tom slovinsku, 10min ?

Reagovat
Greny

Sem tam ze 4 minut nastaveni 3 minuty hadali

Reagovat
smazaný uživatel

blbci :))

Reagovat
Greny

Slovaci do baraze potrebuji remizu Chorvatska s Ukrajinou a zaroven remizu mezi Irskem a Walesem

Reagovat
KingMaster13

Myslím, že jim remíza stačí jen u jednoho

Reagovat
Pipo123

Stačí len jedna remíza

Reagovat
Greny

Ok sry, tak to by mohlo vyjit v tom zapase na ostrovech

Reagovat
KingMaster13

Wales vs Irsko si myslím, že tam je to na remízu jako stvořený. Chorvatsko si myslím, že to na tý Ukrajině urve

Reagovat
mayday

Wales i Ukrajina by byly oba zápasy remízový jak vyšitý. Pro Slováky je blbý, že všechny 4 týmy musí hrát na vítězství, takže podle mě ty remízy nevyjdou. Ale uvidíme.

Reagovat
KingMaster13

Já si myslím, že v tom Walesu sice budou oba hrát na výhru ale ty mužstva budou tak vyrovnaný, že se jim to prostě na tu remízu povede

Reagovat
mayday

Uvidíme no. Všechny celky se budou tlačit do útoku, hlavně posledních pár minut to bude celkem masakr.

Reagovat
vladino10

No ja som mal taký pocit trochu už teraz pri slovincoch, aj keď samozrejme ti nehrali uplný a totálny vabank..takže uvidíme no..

Reagovat
mayday

Slovince jsem neviděl, ale že by tam Skoti měli vyhrát, to jsem určitě nepředpokládal, to je marnej tým, kterej těží max z domácího prostředí, venku jsou neškodní. Kdyby nebyl Mak kokot, tak tam Slovensko vyhrálo.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
vladino10

Samozrejme, ja som tým komentárom chcel povedať skôr to, že tam po vyrovnaní škótska platilo to čo píšeš aj o zápase cro-ua alebo wal-ire- aj v zápase Škótsko Slovinsko sa oba tímy snažili vyhrať.. Hlavne po vyrovnaní skotov- škóti sa tlačili dopredu (logicky) a slovinci tiež útočili v dosť veľkom počte, aj keď im o nič nešlo tak to chceli vyhrať.. Čiže ten masaker tam už celkom bol a aj tak to skončilo xkom..i keď zo strany slovincov to zas úplný vabank nebol..

A čo sa skotov týka- už som to tu niekde písal, my sme s nimi hrali o desiatich vyrovnaný futbal až do 60. minúty a to sme dovtedy ani nebetonovali a dostávali sa dopredu.. tí majú iba betón a štandardky (aspoň z toho mala čo som ich videl)

Reagovat
mayday

Jo takhle. Tak nebude se asi útočit od první minuty, ale vyhrát zkrátka musí všichni, sám jsem zvedavej, jak to bude vypadat

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí jedna ale problém je, že v obou dvojicích musí oba vyhrát. To šanci na remízu dost zmenšuje. Ikdyž za normálních okolností bych řekl, že hlavně Ukrajina - Chorvatsko na Ukrajině je typický remízový zápas.

Reagovat
Coutinho10

nebo ještě, kdyby Gruzie porazila Srbsko (aby byli 2.), ale to neni asi pravdepodobny

Reagovat
vladis271

Ako je to teoreticky v suchu. Na oba zapssy co nas budu teraz zaujimat hodim 12. Aspon za 30e. Neexistuje zeby sme potom do baraze nepostupili.

Reagovat
KingMaster13

A v nejhorším případě neproděláš

Reagovat
Inter Eterno Amore

to je taktika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
nani92

aj ja idem, potom pojdeme na pivko

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
F.Torres

Reagovat
uff

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
nani92

Otvárajte šampanské, kupujte televízory..Skotov posielame do...mov

Reagovat
Knight_in_fire

Kuźwa, zawaliliśmy drugą połowę, dobrze, że Lewy miał to z czego naprawić i potem żeśmy trochę ponakurwiali.

Reagovat
smazaný uživatel

tak co bratia, jdete do te baraze? Asi se budete modlit za plichtu mezi Chorvatskem a Ukrajinou? Skore by jste meli lepsi pri jejich pripadne remize...

Reagovat
Hokaido

Pěkně Slováci, snad postoupíte. Tým máte fakt super.

Reagovat
mayday

OT - co říkáte na tu ligu národů? Nápad asi není špatnej, ale - na MS postoupí i tým z divize D, kdo mohl tohle vymyslet, aby nejlepší z těch trpaslíků byl na Euru a zabíral tam místo...

Reagovat
cubinho

Jo, to je totální hovadina. Pochopil bych, kdyby se třeba ti vítězové skupin střetli mezi sebou, ale toto je fakt blbost. Raději hrát divizi C než B s takovou.

Reagovat
mayday

Tak v C divizi je furt dost týmu, který si na turnaji dokážu představit, to je ještě v pohodě divize. Ale že postoupí vítěz z D - Bělorusko, Moldavsko, Kazachstán nebo něco podobnýho na mistrovství, to mohl vymyslet fakt jen kokot. Řeči ohledně propagace fotbalu jsou tady celkem mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase na druhou stranu, kdo bude hrát divizi A, tak má skoro jistý postup, protože většina se kvalifikuje přes kvalifikaci..

Reagovat
mayday

Tam to bude všelijaký no. Mně osobně jde o tu divizi D, jeji vítěz bude zabírat místo na Euru kvalitnějšímu týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

No to jo, ale zase v tom počtu 24 týmů už je to celkem jedno..

Reagovat
mayday

Tak nevím, podívej se na tu divizi D, co tam je za týmy. To je fakt pravidlo k zblití.

Reagovat
smazaný uživatel

Lotyšsko nebo Bělorusko si tam dovedu představit.

Reagovat
mayday

Vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

S 24 týmy? Proč ne. Vždyť Lotyšsko tam.bylo i v roce 2004 a jak nas potrápilo. Jako jestli tam bude někdo takový a přeskočí někoho z divize 3 tak to zase o tolik horší nebude..

Reagovat
mayday

Jako ano, ten jeden tým se v těch 24 ztratí, to jo. Ale to Lotyšsko bylo v roce 2004 trochu na jiné úrovni přece jen. No uvidíme, jak to bude.

Reagovat
TopinB

To má nahradit kvalifikace? Já jenom, že je to místo přáteláků

Reagovat
mayday

Kvalifikace ne, ale přátelaky to nahrazuje. Z klasické kvaldy postoupí 20 týmů, čtyři zbývající právě z ligy národů.

Reagovat
vladis271

wtf

Reagovat
TopinB

Aha, tak to je výborný teda

Reagovat
mayday

Celá Evropa chce vidět zápas svyho týmu na Mistrovství Evropy proti Bělorusku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to ještě větší hovadina než to rozšíření české ligy

Reagovat
raduinho

Na ME, ne MS.

Reagovat
mayday

Reagovat
Emmett Brown

Sheydaev

Reagovat
F.Torres

Kadlec a jeho růžová čelenka, alespoň něco od toho itala přebral

Reagovat
uff

Dobre nóri. Udržať.

Reagovat
Knight_in_fire

Moglibyście mieć nadal czechosłowacką federację. Byście razem awansowali.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele