Preview kvalifikace o postup na MS 2018 - neděle 4.9.

04.09.2016, 09:20
Previews
Prvních osmnáct týmů dnes rozehraje kvalifikaci o postup na světový šampionát do Ruska a nás bude nejvíce zajímat duel v Praze, kde se český tým střetne se Severním Irskem. Do akce jdou i Slováci, kteří se postaví Anglii, Německo cestuje do Norska...
Skupina C
San Marino - Ázerbájdžán  (neděle 18:00)
San Marino získalo v historii kvalifikačních cyklů pouze jeden bod, přelomový fotbalový moment pro tuto zemi nastal v polovině listopadu roku 2014. Tehdy tento asi největší evropský fotbalový trpaslík uhrál bezbrankový výsledek s Estonskem. Nyní bude chtít navázat na tento úspěch v úvodním duelu doma proti Ázerbajdžánu a právě proti tomuto soupeři by měl mít největší šanci. Nicméně hosté jsou i tak považování za jasné favority.

V nedělním vystoupení se spolu utkají dva největší papíroví outsideři v kvalifikační skupině C, ve které je i Česká republika. Domácí výběr naposledy sehrál přátelský zápas s Chorvatskem a utrpěl obrovský debakl, svému soupeři podlehl vysoko 0:10. San Marino v předchozí kvalifikaci o evropský šampionát vsítilo pouze jeden gól a to v Litvě, svou skupinu zakončilo na posledním místě s jedním bodem a celkovým skóre 1:36.

Ázerbájdžán v přátelských duelech po kvalifikačním cyklu dokázal jednou vyhrát a to proti Moldavsku v poměru 2:1, jinak to ale žádná sláva nebyla. Prohrál například doma s Kazachstánem (0:1) či v Makedonii (1:3), nerozhodný výsledek uhrál s Andorrou (0:0) a s Kanadou (1:1). V poslední kvalifikaci skončil na pátém místě se šesti body a tuto bilanci určitě bude chtít vylepšit, jasná záležitost to však být nemusí.

Před podceněním soupeře varuje také chorvatský kouč na lavičce Ázerbájdžánu Robert Prosinečki. "Jsme favorité a chceme tuto úlohu zvládnout, na druhou stranu San Marino má své kvality a v mnoha ohledech může být nebezpečné. Rádi bychom se poprali o postup, i když se nám moc šancí nedává. Jedno je ale jisté - pokud chceme uspět, tak se bez třech bodů ze San Marina neobejdeme," uvedl Prosinečki bez větších emocí.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 25.00 - 6.50 - 1.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Česko - Severní Irsko  (neděle 20:45)
Česká reprezentace v neděli vstoupí do kvalifikace o postup na mistrovství světa v roce 2018 v Rusku. Národní tým přivítá v Praze na Letné v souboji účastníků červnového Eura Severní Irsko a bude chtít navázat na povedený výkon ze středečního přípravného zápasu s Arménií, který v premiéře pod novým trenérem Karlem Jarolímem vyhrál 3:0.

Reprezentanti tuší, že hned úvodní zápas kvalifikace může být klíčový. Na šampionát projde jen vítěz skupiny a osm nejlepších celků z druhých míst čeká baráž. Ve skupině mají Češi vedle Severních Irů za soupeře ještě favorizovaného obhájce zlata Německo, Norsko, Ázerbájdžán a San Marino.

"Je to klíčový zápas a nejen proto, že hrajeme s jedním z adeptů na postup. Je to začátek, a když se do toho vstoupí dobře, může se na to pak navázat. Věřím, že to v neděli zvládneme a vyhrajeme. Všichni jsou odhodlaní udělat vše," řekl novinářům záložník Jiří Skalák.

Češi věří, že zažijí podobně úspěšný vstup do kvalifikace jako před dvěma lety, kdy odstartovali boj o Euro domácí výhrou 2:1 nad Nizozemskem. Samostatná reprezentace prohrála jen jediný z pěti zahajovacích zápasů světové kvalifikace, v posledních dvou úvodních duelech remizovala 0:0.

"V minulé kvalifikaci se nám podařilo doma porazit Holandsko a to nám ulehčilo vstup. Pak jsme chytili vítěznou sérii, která na konci de facto rozhodla o postupu. Ten vstup je důležitý, navíc hrajeme doma. Chceme toho využít a zvítězit, aby pozice do druhého utkání, které hrajeme v Německu, byla co nejlepší," uvedl stoper Michal Kadlec.

Český celek ve středeční premiéře pod koučem Jarolímem, který nahradil Pavla Vrbu, příjemně překvapil kombinační hrou a pohodu si chce přenést do nedělního duelu. Jarolím ale viděl ve hře týmu rezervy.

"Věřím, že by nám to psychicky mělo pomoci do toho prvního zápasu kvalifikace. Věřím, že se nestane, že by hráči usnuli na vavřínech. Pořád je co zlepšovat. Je třeba si to v některých situacích vyhodnotit, jestli jít do nějakého rizika, aby soupeř nešel do brejku," řekl Jarolím.

"Bude to asi silnější soupeř než Arménie. Ale hra i výsledek s Arménií nás povzbudily. Ukázalo nám to, jakým směrem bychom chtěli jít. Ale v neděli to bude o něčem jiném," uvedl Kadlec.

Severní Irové stejně jako Češi hráli na červnovém Euru. Zatímco Vrbův tým vypadl už ve skupině, svěřenci trenéra Michaela O'Neilla postoupili do osmifinále, byť tři ze čtyř duelů ve Francii prohráli 0:1.

"Není to tak, že by byli jen důrazní a nakopávali. Mají kvalitní hráče, hrají Premier League, byli na Euru, je to určitě kvalitní tým. Nebude to jen o soubojích. I když ta jejich hra je na tom postavená, ten ostrovní fotbal je prostě takový. My se tomu musíme minimálně vyrovnat," řekl Skalák, který se může potkat se spoluhráčem z Brightonu Oliverem Norwoodem.

Zápas začne na Letné v neděli ve 20:45. V současnosti je prodáno pod deset tisíc vstupenek a lístky budou k dispozici i před utkáním.
Česko - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Kadeřábek, Suchý, Pokorný (M. Kadlec), Novák (Pudil) - Kopic, Darida, Pavelka, Krejčí - V. Kadlec, Škoda.
Severní Irsko - pravděpodobná sestava:
McGovern - McLaughlin, McAuley, McGivern, J. Evans - Ward, C. Evans, Davis, Norwood, Dallas - Lafferty.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.60 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norsko - Německo  (neděle 20:45)
A teď už bez Bastiho. Legendární středopolař završil rozlučkou v přípravném zápase s Finskem svou bohatou reprezentační kariéru a do bojů o místo na mistrovství světa v Rusku už se musí svěřenci Jogiho Löwa vrhnout bez svého dlouholetého tahouna. Kapitánské céčko po Schweinsteigerovi dle očekávání převzal Manuel Neuer, který na úvod kvalifikační skupiny C povede svou družinu proti výběru Norska.

Jak uvedl na své první tiskové konferenci v roli kapitána Nationalelf, z odpovědnosti obavy nemá. "I doteď jsem měl v týmu a v kabině důležitou roli, takže si nemyslím, že se toho pro mě příliš změní, navíc jsem Bastiho už párkrát coby kapitán zastupoval. Jsem nicméně velmi hrdý a doufám, že půjdu ve šlépějích Lahma a Schweinsteigera, kteří tu za sebou zanechali kus dobré práce."

O svých nedělních soupeřích toho Neuer příliš neví. "Určitě to nebude snadný zápas, v posledních letech jsme proti nim vůbec nehráli a tím pádem to mužstvo příliš neznáme. Jsou velmi atletičtí a velmi disciplinovaní, nicméně my budeme připraveni, jelikož nás do prosince čekají čtyři utkání a všechna je chceme vyhrát."

Pro tým ze severu Evropy je samozřejmě příležitost postoupit na mistrovství světa velkou motivací. Na světovém šampionátu se totiž Norové objevili pouze třikrát, přičemž naposledy už před dlouhými osmnácti lety. Přidat za dva roky v Rusku účast čtvrtou a zahájit svou kvalifikační skupinu co nejlépe svému týmu zřejmě pomůže i kapitán Per Ciljan Skjelbred. Záložník berlínské Herthy si v úvodním utkání bundesligové sezony proti nováčkovi z Freiburgu poranil stehno a vynechal tak středeční přípravné utkání proti Bělorusku, ve kterém tým trenéra Högma podlehl svému soupeři 0:1.

Přes problémy s kotníkem se překlenul i bývalý hráč Borussie Mönchengladbach a letní posila anglického West Hamu Havard Nordtveit. Domácí i s největšími hvězdami k dispozici mají tedy v Oslu ideální příležitost vstoupit do kvalifikace o šampionát úspěšně a postarat se proti úřadujícím mistrům světa o překvapení.
Norsko - pravděpodobná sestava:
Nyland - Svensson, Hovland, Nordtveit, Aleesami - Johansen, Selnaes - Skjelbred, Eikrem, Henriksen - King
Německo - pravděpodobná sestava:
Neuer - Kimmich, Mustafi, Hummels, Hector - Khedira, Kroos - Müller, Özil, Bellarabi - Götze
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.00 - 4.75 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Německo00000:00
 Česko00000:00
 Severní Irsko00000:00
 Norsko00000:00
 Ázerbájdžán00000:00
 San Marino00000:00
Skupina E
Dánsko - Arménie  (neděle 18:00)
Fotbalisté Dánska se neprobojovali na uplynulý evropský šampionát ve Francii a nyní chtějí tento neúspěch napravit v kvalifikaci o MS v roce 2018. Naposledy na vrcholné akci startovali v roce 2012 na ME, od té doby se nekvalifikovali na závěrečný turnaj dvakrát po sobě. Jejich cesta rozhodně nebude jednoduchá ani tentokráte, ovšem na druhou stranu mohli narazit i na mnohem těžší protivníky. Arménie bude opět plnit úlohu outsidera.

Dánsku nevyšla poslední kvalifikace o ME, když v baráži prohrálo se severským soupeřem ze Švédska. Na mistrovství světa naposledy startovalo v roce 2010 v JAR, kde vypadlo v základní skupině. Nyní je ve své skupině považováno za jednoho z favoritů na postup do Ruska, podle papírových předpokladů by se o první přímou postupovou pozici mělo prát s Polskem a Rumunskem. Nová výzva přinesla také nového trenéra.

Od března letošního roku působí na lavičce Åge Hareide, který nahradil Mortena Olsena. Svůj reprezentační výběr zatím vedl pouze v přátelských zápasech. Nejprve dokázal porazit Island, poté těsně prohrál se Skotskem a Bosnou. Následně zaznamenal dva úspěchy, po překvapivé výhře 4:0 nad Bulharskem deklasoval se svými svěřenci v generálce Lichtenštejnsko 5:0. Nyní určitě bude chtít potvrdit roli favorita proti Arménii.

"Snažíme se budovat nový tým a to může být malý problém. Nicméně na utkání v Kodani se nesmírně těším, lepší vstup jsem si určitě nemohl přát. Arménie má silný tým a už několikrát ukázala, že se může rovnat s těmi nejlepšími. Na druhou stranu vnímáme roli favorita a chceme ji potvrdit, naše fanoušky nehodláme zklamat," uvedl optimisticky Hareide. Ten možná bude postrádat brankáře Kaspera Schmeichela, který nenastoupil do duelu s Lichtenštejnskem.

Arménie se těsně před začátkem kvalifikace představila na půdě české reprezentace a prohrála 0:3, teď bude postrádat svou velkou oporu - chybět bude záložník Henrik Mchitarjan, který od letošního roku působí ve slavném Manchesteru United. Oba výběry se spolu naposledy utkaly právě v předešlé kvalifikaci o evropský šampionát a o něco úspěšnější bylo Dánsko. To získalo čtyři body po domácí výhře 2:1 a následné bezbrankové remíze na půdě soupeře.
Dánsko - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Ankersen, Kjær, Christensen, Vestergaard, Durmisi - Kvist, Hojbjerg - Eriksen - Fischer, Jorgensen
Arménie - pravděpodobná sestava:
Beglaryan - Mkoyan, Yedigaryan, Hambardzumyan, Voskanyan, Andonian - Özbiliz, Mkhitaryan, Pizzelli, Malakyan - Sakrisov
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.00 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Kazachstán - Polsko  (neděle 18:00)
Poláci na nedávném evropském šampionátu rozhodně nezklamali. Ba naopak, vždyť čtvrtfinále pro ně bylo největším úspěchem od osmdesátých let minulého století. Ne nadarmo tak svaz prodloužil kontrakt kouči Adamovi Nawalkovi. Jeho mužstvo na úvod nové kvalifikace zajíždí do dalekého Kazachstánu.

Postupový klíč na MS v Rusku je pochopitelně daleko užší, než byl ten na Mistrovství Evropy ve Francii. A protože přímo se kvalifikuje jen vítěz a druhý půjde do baráže, má před sebou Polsko poměrně nesnadný úkol uspět. Los mu totiž do pořádně nevyzpytatelné a nepříjemné skupiny nalosoval ještě Dánsko, Rumunsko, Černou Horu a Arménii.

Každopádně Nawalkova družina bude jedním z favoritů na celkové prvenství. Zaváhat hned na úvod v Astaně by mohlo být smrtelným hříchem. "Začínáme novou bitvu. Prožili jsme v červnu povedený turnaj a chceme ukázat, že děláme pokroky. Naším jednoznačným cílem je dostat se na Mistrovství světa," hlásal hostující stratég.

Do Kazachstánu neodcestoval pouze zraněný záložník Kamil Grosicki, jinak by měl mít Nawalka k dispozici kompletní složení. "Je mi líto, že tu s námi Kamil nemůže být. Je to důležitá postava v našem týmu," smutnil na tiskové konferenci. "Jsme však přesvědčeni, že se do příštího reprezentačního srazu dá dohromady."

Polsko se se svým soupeřem naposledy utkalo v roce 2006 a v roce 2007 a v obou případech zvítězilo. Tehdy však venku odehrálo svůj duel v Almatech, kde byl připravený přírodní trávník, v Astaně se bude muset vypořádat s nástrahami umělého. "Musíme hrát i v takových podmínkách a optimálně se na ně připravit," nevymlouval se Nawalka.

Domácí si stále zvykají na pořádky nového trenéra Talgata Bajsufinova, který převzal mužstvo v březnu. Od té doby Kazaši sehráli čtyři přátelská utkání a nevedli si vyloženě špatně. Dokázali porazit Ázerbájdžán i Čínu, remizovali s Gruzií, v úterý si pak připsali jedinou porážku s Kyrgyzstánem.

Ačkoli Kazachstán nikdy nepatřil k evropským, popřípadě z kontinentálního hlediska k asijským fotbalovým velmocím, předseda kazašského svazu Erlan Kožagapanov odvážně vyhlásil útok na postup. "Já chci hlavně všechny ujistit, že mí hráči dají do každého zápasu všechny síly," věří v povedenou kvalifikaci sám Bajsufinov.
Kazachstán - pravděpodobná sestava:
Lorija - Dmitrenko, Malyj, Achmetov, Bejsebekov, Sujumbajev - Smakov, Bajžanov, Konysbajev, Nurgalijev - Chižničenko
Polsko - pravděpodobná sestava:
Fabiaňski - Piszczek, Glik, Pazdan, Jedrzejczyk - Blaszczykowski, Krychowiak, Jodlowiec, Grosicki - Milik - Lewandowski
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 4.00 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Rumunsko - Černá Hora  (neděle 20:45)
Ne že by se od Rumunska na letošním evropském šampionátu čekaly zázraky, ale tamní svaz chtěl alespoň postup ze skupiny a tenhle cíl Anghel Iordanescu jednoznačně nesplnil. I proto byl nahrazený Christophem Daumem. Ten na úvod v nevyzpytatelné skupině E povede v Kluži svoje mužstvo proti Černé Hoře.

Rakušan Josef Uridil, to byl v roce 1934 poslední zahraniční trenér na rumunské lavičce. A historicky druhým se stal právě dvaašedesátiletý Němec, který ještě nikdy žádnou reprezentaci nevedl. V roce 2000 mohl dokonce usednout na lavičku slavného Die Mannschaft, jenže ze hry ho tehdy vyřadila kokainová aféra.

Dočkal se tedy až nyní. Je to pro Rumuny možná trošku krok do neznáma, je to koneckonců i překvapivé řešení. Každopádně letité zkušenosti z mnoha velkých klubů má. "Chtěl bych během uplynulé přípravy vyzdvihnout celý tým. Každá hráč tvrdě pracoval. Mám tak mnoho možností, jak naložím se sestavou," uvedl Daum na předzápasové tiskovce.

Protože do hry nebude moci zasáhnout zraněný kapitán Vlad Chiriches, natáhne si kapitánskou pásku jeho kolega z defenzívy Cristian Sapunaru. "Je to zkušený hráč, vůdce. Nemyslím si, že jsme odkryli nějaké tajemství. Existovaly tak dvě až tři možnosti a přijatá byla tahle varianta," prozrazoval domácí stratég.

Nejen Daumovu týmu, ale i Černohorcům by mohl komplikovat život ne úplně dobrý trávník v Kluž Aréně. "Myslím, že mnohem důležitější než stav hrací plochy bude náš postoj k celému utkání. My prostě musíme vyhrát. Vím, že hodně lidí se snažilo dát hřiště dohromady, za to jim poděkujme," nehodlá se vymlouvat Němec ve službách Rumunska.

Ačkoli se Černé Hoře vyloženě nevydařila minulá kvalifikace a nevybojovala si ani baráž, právem patří vždy k černým koňům skupiny. Mužstvo zákonitě potřebovalo nový impuls po čtyřletém působení Branka Brnoviče, a tak jeho místo v lednu zaujal Ljubiša Tumbakovič. Pro něho to bude v Rumunsku první ostrá reprezentační premiéra.
Rumunsko - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Matel, Grigore, Moti, Filip - Hoban, Achim - Popa, Stanciu, Chipciu - Stancu
Černá Hora - pravděpodobná sestava:
Božovič - Tomaševič, Savič, Simič, Stojkovič - Zverotič, Vukčevič - Bečiraj, Jovetič, Vešovič - Vučinič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.50 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Rumunsko00000:00
 Dánsko00000:00
 Polsko00000:00
 Černá Hora00000:00
 Arménie00000:00
 Kazachstán00000:00
Skupina F
Litva - Slovinsko  (neděle 18:00)
Pro oba celky může mít hned úvodní vzájemný zápas značné následky pro budoucnost celé kvalifikace. Jestli se v konkurenci Anglie, Slovenska a Skotska hodlají angažovat o jediný přímý postupový flek, případně o ten barážový, potřebují právě v ostatních duelech bodovat naplno. Litva ani Slovinsko rozhodně nepatří k favoritům skupiny F, kam ještě patří Malta.

Trenér Srečko Katanec působí u slovinské reprezentace už od roku 2013, nicméně ani na Mistrovství světa do Brazílie, ani na letošní EURO svůj tým nedostal. Sám třiapadesátiletý kouč uvažoval, zda-li skončí po loňské pokažené baráži s Ukrajinou. Nakonec u kormidla zůstal. Jestli se dostaví i třetí neúspěch v řadě, pravděpodobně už pokračovat nebude.

Slovinci procházejí menší obměnou generace hlavně v defenzivních řadách. S reprezentačním dresem se totiž po minulé kvalifikaci rozloučili zkušení obránci Mišo Brečko a Branko Ilič a s nimi i brankář Samir Handanovič. Je ale pravda, že za posledně jmenovaného má Katanec jednoznačně adekvátní náhradu v podobě Jana Oblaka.

I ve svých 34 letech se naopak rozhodl pokračovat kapitán Boštjan Cesar, s 91 starty za národní mužstvo nejzkušenější ze všech Slovinců v historii. "Tento týden jsme potrénovali velmi dobře. Víme, co nás čeká," ujišťoval zaměstnanec italského Chieva. "Musíme být od začátku až do konce agresivní, abychom uspěli."

S Litvou se Katanecovo mužstvo střetlo už v předchozí kvalifikaci, vyhrálo nad ním ovšem jen v jednom případě. Taková ztráta by se tentokráte nemusela vyplatit, neboť na šampionát postupuje méně družstev. "Víme, jak důležité je, abychom začali dobře. Na papíře jsme trošku favority, jen to musíme potvrdit na hřišti," dodával Cesar.

Litevský svaz začátkem roku udělal změnu na postu trenéra, Igorise Pankratjevase nahradil bývalý litevský reprezentant Edgaras Jankauskas. Ani pod jeho vedením se však pobaltská země výrazně nelepší, alespoň co se výsledků z přípravných utkání týče. Z pěti případů dokázala skolit pouze Estonsko, jednou remizovala a třikrát padla.
Litva - pravděpodobná sestava:
Zubas - Baravykas, Girdvainis, Klimavičius, Vaitkunas, Kuklys, Žulpa, Novikovas, Slivka, Lukša, Černych
Slovinsko - pravděpodobná sestava:
Oblak - Jokič, Cesar, Samardžič, Skubic, Verbič, Birsa, Krhin, Kampl, Berič, Bezjak
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.25 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovensko - Anglie  (neděle 18:00)
Hned zkraje boje o mistrovství světa dojde ke střetnutí dvou předních kandidátů na postup, neboť k zápasu se Slovenskem zavítá do Trnavy Anglie. Ta má po zpackaném Euru co napravovat a hodlá pod novým manažerem Samem Allardycem vykročit tím správným směrem.

Zatímco vedení anglického národního týmu doznalo změn, hráčské osazenstvo zůstává po evropském šampionátu z valné části totožné. Největší změnou tak bude změna rozestavení, jelikož Allardyce na rozdíl od svého předchůdce Roye Hodgsona preferuje formaci 4-2-3-1, na kterou je ostatně navyklá i většina nominovaných hráčů ze svých klubů. Anglický manažer dokonce médiím již s předstihem ohlásil základní sestavu...

Pro Allardyce půjde o ostrou premiéru na lavičce Albionu a někdejší kouč Boltonu či naposledy Sunderlandu přiznal, že před začátkem utkání to s ním bude cloumat: "V den zápasu budu hodně nervózní. Ale jakmile utkání začne, uvolním se a začnu se plně soustředit na hru."

"Nejspíš to pro nás bude nejtěžší zápas z celé skupiny, i když Skotsko bude z odlišných důvodů také hodně náročné," pokračoval Allardyce. "Hrát na úvod venku s hráči, kteří se sejdou poprvé v sezoně s novým realizačním týmem i manažerem... snad se mi podaří dát všechno dohromady a cestu zpátky si budeme moci užít."

Oba týmy se dobře znají, neboť jen pár měsíců zpátky se utkaly v základní skupině Eura. Lépe ze vzájemného střetnutí vyšli Slováci, kteří navzdory anglické dominanci uhájili remízu 0:0 a zajistili si postup do osmifinále. Allardyce však podotknul, že kvalifikační a turnajové zápasy nejdou plně srovnávat. "Zaměřil jsem se spíše na slovenské domácí zápasy než na ty z Eura. Klíčem k úspěchu bude zamezit jim v úvodním rozletu - často skórují hned v úvodní půlhodině - a také jsem hráčům ukázal některé slabiny, kterých můžeme využít."

V onom bezbrankovém měření sil ve Francii zazářil především Matúš Kozáčik a lze očekávat, že výtečný výkon brankáře Viktorie Plzeň bude zapotřebí i tentokrát. "I my jsme tehdy měli jednu tutovou šanci a doufám, že tentokrát si gólových příležitostí vytvoříme více. Budeme doma a jsem přesvědčený, že se soupeři minimálně vyrovnáme," burcuje Kozáčik k aktivnějšímu pojetí hry a spoléhá při tom na podporu publika. "Takový stadion, jaký je v Trnavě, jsme na Slovensku velmi potřebovali, a jsem rád, že tam stojí. Atmosféra je na trnavském stadionu výborná, dodává nám sílu."

Zatímco hostům vypadli z nominace brankář Forster a levý bek Luke Shaw, slovenský kouč Ján Kozák se bude muset obejít bez dvojice Holúbek - Kucka. Mimo hru je také Miroslav Stoch, jenž kvůli neshodám s Kozákem nebyl do reprezentace vůbec povolán. Úvodní výkop je stanoven na 18:00 a odřídí jej srbský rozhodčí Milorad Mažič.
Slovensko - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Pekarík, Škrtel, Ďurica, Hubočan - Pečovský, Gyömbér - Mak, Hamšík, Švento - Ďuriš
Anglie - pravděpodobná sestava:
Hart - Walker, Cahill, Stones, Rose - Dier, Henderson - Lallana, Rooney, Sterling - Kane
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.75 - 3.40 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Malta - Skotsko  (neděle 20:45)
Skotsko hodlá prolomit své dvacetileté čekání na MS, na tomto vrcholném turnaji naposledy startovalo v roce 1998. Jednoduché to mít rozhodně nebude, o postup bude bojovat s velmi silnou Anglií či Slovenskem. Hned na úvod ho čeká papírově nejslabší protivník, i když Malta už rozhodně nepatří mezi takové trpaslíky, jako například před deseti lety. Pokud ale chtějí Skotové uspět, tak potřebují získat "povinné" tři body.

Hostující výběr neuspěl v poslední kvalifikaci o ME v roce 2016, když ve skupině s Německem, Polskem či Irskem obsadil až čtvrtou pozici. Celkově posbíral patnáct bodů a tuto bilanci chce jistě vylepšit. Do nového cyklu nastoupí bez svého kapitána Scotta Browna, který se po více než padesáti startech rozhodl ukončit reprezentační kariéru. Jeho funkci převezme Darren Fletcher, který byl kapitánem ve čtyřiasedmdesáti případech.

Strachan možná bude postrádat nemocného Kennyho Millera s Garym Caldwellem. "Darren je důležitou součástí týmu a není úplně důležité, jestli je nebo není kapitánem. Jeho nadšení pro hru dodává týmu potřebnou odvahu a bojovnost, tuhle úlohu si rozhodně zaslouží. Na první pohled nás čeká lehký zápas, ale to je omyl. Malta v minulé kvalifikaci potrápila papírově mnohem silnější celky, než jsme my," řekl opatrně Strachan.

A rozhodně má pravdu. Domácí výběr sice vybojoval jen dva body za dva nerozhodné výsledky, jenže na druhou stranu s Itálií v obou případech prohrál nejtěsnějším poměrem 0:1, remizovat dokázal například i s Bulharskem. "Podcenění se nebojím, hráči dobře vědí, že slabí soupeři už téměř neexistují. Dáme do toho všechno, určitě chceme napravit zklamání z poslední kvalifikace," dodal Strachan.

Skotsko dokázalo v přípravě porazit například i Českou republiku, když v březnu v Praze zvítězilo 1:0. Avšak samotná generálka mu příliš nevyšla, s vicemistrem Evropy z Francie prohrálo 0:3. "Máme mnoho mladých hráčů a podle mého názoru je kádr velmi dobře vyvážen. Neexistuje nikdo, kdo by se na nový začátek netěšil. Pokud chceme postoupit, tak musíme zvítězit, bodová ztráta by se těžko doháněla," uvedl kapitán Fletcher.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 9.00 - 4.50 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Anglie00000:00
 Slovensko00000:00
 Skotsko00000:00
 Slovinsko00000:00
 Litva00000:00
 Malta00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (588)

Přidat komentář
smazaný uživatel

RIP in piss Slovensko

Reagovat
Steven666

nevidel by som to až tak čierno-bielo...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ne...máte poměrně přijatelné soupeře. .z Anglie bych až tak strach neměl. .tady by klidně Slovensko mohlo hrát o první flek. .

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko získa prvý flek, z Anglánov nejde strach, všetci sú tam nanajvýš priemeráci ( )

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
C-M@ster

Navic Anglii se v kvalifikacich obecne nedari...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že daří. Angličané vyhoří až na samotném šampionátu, ale dostat se na něj není pro ně až takový problém.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale oni zvyknú mať všetky tými typu Litva, Estónsko, Bosna a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

*timy, nemusis sa prispobovat len preto, ze tu je .cz

Reagovat
smazaný uživatel

Dik za opravu, ja mám chrome a mám to tak že mi naznačí keď mám chybu v gramatike a teraz nenaznačilo.

Reagovat
Ingimir

lebo aj tými je slovo, napr. s tými ľudmi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Však jsem to napsal s ironickým tónem

Reagovat
smazaný uživatel

no nebolo pocut zrejme

Reagovat
C-M@ster

potřeboval bych tu speciálního smajla, co bych používal v takových případech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na EURU,ale SVK bylo proti Anglii úplně jalové.Navíc anglicani kvaldy umí

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Českí má lepšiu skupinu,druhe miesto má praktický isté.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam Northen Ireland. Tí prekvapili na EURE, to bude hlavný súper v boji o druhé miesto.

Reagovat
smazaný uživatel

ak bude v utoku Grigg

Reagovat
Messier

Severní Irsko, není to .com

Reagovat
smazaný uživatel

My máme narozdíl od Slovenska ve skupině 2 týmy co byly na euru. Z mýho pohledu má lehčí skupinu Slovensko..

Reagovat
smazaný uživatel

tiež si myslím...

Reagovat
smazaný uživatel

to platilo možná dřív, dnes se na rozšířené Euro s 24 účastníky dostane každej sráč. Kvalifikační skupinu těžší rozhodně nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Sev.Iri postupili na ME zo lahkej skupiny a ich káder je určite slabší ako Slovinska a v podstate aj Skotska.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže zase máme Němce, což znamená, že přímý postup je nereálný.

Reagovat
smazaný uživatel

postoupi z prvniho mista. ta jejich skupina je k smichu

Reagovat
smazaný uživatel

Dánsko - Arménie 2:0

Litva - Slovinsko 1:1

ČR - Sev. Irsko 3:1

San Marino - Azerbaj. 0:4

Kazachstám - Polsko 1:2

Rumunsko - Černá hora 2:1

Slovensko - Anglie 0:1

Malta - Skotsko 1:3

Norsko - Německo 0:2

Reagovat
aramaki

Chyba Kucka, Weiss, Duda, nevidim to ruzovo,.priam to laka nasolit ten vysoky kurz na Anglanov. Ale futbal je futbal, lopta gulata,moze sa stat vsetko...Inak realna bude aj druha varianta : CR - Sev. Irsko 1:0, SR - Anglicko 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

ale Slovensko - Anglicko 2:0.

Reagovat
afc

Nefetuj.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty nepreceňuj Anglánov, nanajvýš priemeráci. Najviac preceňovaný tým na svete snáď. Minimálne remíza sa uhrá, hrajeme doma.

Reagovat
afc

Ty si dobry priemerak. Vsak remiza bude stacit aj Anglicanom. Nemusia mat dalsiu kvakifikaciu plny pocet.

Reagovat
Milan.B

podpriemerny su, nie priemeraci

Reagovat
smazaný uživatel

mi nehovor, ze to su nejaki nadpriemeraci

Reagovat
smazaný uživatel

To má s fandenia Arsenalu, lebo Wenger je fakt nadpriemerak.

Reagovat
Rudnevs

Je nadpriemerák.

Reagovat
smazaný uživatel

No Wenger je dobrý tréner, ja ho mám pomerne rád a páči sa my ten štýl ale podľa môjho názoru je napr. Kloppo lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Bude se dat po zápase někde s hráči vytotit, poprosit o autogram?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

Slovensko - Anglicko 2:1

Hamšík, Mak - Rooney z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

*Kane z priameho kopu

Reagovat
Hokaido

*z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

zasa netreba prehanat

Reagovat
smazaný uživatel

San Marino bude chtít nyní navázat na historický úspěch,a to bezbrankovou remízu z roku 2014

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne dneska nedostať debakel.

Reagovat
Kepy_FCB

Anglání zase potvrdí jaký jsou hovna

Reagovat
kylo ren

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko do toho!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie je nejpřeceňovanější reprezentace na světě,mistři světa v kvalifikacich, ale na velkých turnajích s výjimkou roku 66 a dvou 3 míst z ME nic

Reagovat
celeb

njn, lenze dnes hraju svoju oblubenu kvaldu a navyse my nemame k dispozicii Kucku, ktory je pri nasich skromnych zdrojoch nenahraditelny.

Reagovat
Rudnevs

DEUTSCHLAND !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Bastiho. No nič, snáď to v tom Nórsku ukopú. Začína nová éra nemeckého futbalu.

Reagovat
kylo ren

Reagovat
Rudnevs

Výkonnostne na to už nemal, ale chýbať bude. ServusBasti !!! Život ale ide ďalej.

Reagovat
celeb

uber alles.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď nebude na hráčoch poznať to vypadnutie s Islandom a dnes predvedú dobrý futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

budeš sa tešiť z porážky vlastného národa? wtf..

Reagovat
Le Gunner

Ještě sis tady nezvykl?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kylo ren

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Reagovat
raduinho

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Národa

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ZB 07

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Rudnevs

Na ME som to mal podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby, tak co?

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
afc

Co je na tom divne? Mozno podal na Anglanov,tak ich logicky bude tlacit.

Reagovat
Nikikrew

Mozno, ale pride mi to cudne nie. Fandim svojim predsa nie

Reagovat
smazaný uživatel

mne to tiez pride cudne. nikdy by som nefandil proti vlastnemu narodu..

Reagovat
Error

Co tady řešíte za hovadiny? Já v tom evidentně vidím vtip na to, aby Slováci Anglii nepodcenili kvůli toho, že vypadla s Islandem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak treba fandit aj v repre niekomu komu sa viac dari

Reagovat
Kang & Kodos

Jakože zrovna Anglii jo?

Reagovat
smazaný uživatel

tak stale su na tom lepsie ako Slovensko

Reagovat
celeb

hracskou zakladnou urcite, ale na ME skoncili rovnako v osemfinale.

Reagovat
smazaný uživatel

no na jednom ME

Reagovat
celeb

tak my sme sa dostali len na 1

Reagovat
smazaný uživatel

To akože myslíš Anglánov teraz?

Reagovat
smazaný uživatel

ale myslel som vo vseobecnosti no

Reagovat
smazaný uživatel

ale akože sú veľmi preceňovaný, hlavne médiami v Anglicku. Sú zhruba na našej úrovni, možno aj na nižšej. Neviem, ja by som povedal že Wales a Škótsko sú na tom trošku lepšie, uvidíme,ešte aby sme neboli prekvapený a viacej nás nepotrápili práve gajdy...

Reagovat
Hokaido

Ježiš, ty seš úplně mimo.

Anglie mi nepřijde vůbec přeceňovaná, spíš naopak. Každej ví, jaký jsou to na velkých turnajích tragédi, no lepší než Slovensko jsou ale určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Skotsko Kdybys ten fotbal chvíli sledoval, tak bys věděl, že zesměšnění Anglie na ME,MS předchází suverénní kvalifikace. A vzájemný duel na ME teda moc Slovenských kvalit neukázal, vždyť byli pokakaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem že Angláni prechádzajú kvalifikáciami suverénne ale hrajú spravidla proti kvalitatívne horším celkom ako SVK. Vzájomný duel možno kvality neukázal na našej strane, ukázal na našej strane veľkú bojovnosť, urputnú a obetavú defenzívu,chuť sa rvať o každú loptu - teda výborný prístup, narozdiel od Anglicka...

Reagovat
smazaný uživatel

no hej hlavne to Skotsko no uvidime

Reagovat
Neutron

je velmi zaujimave ako niektorym mojim spoluobcanom narastli "kridla", ano anglani su na turnajoch tragicky to vie kazdy, ale nazyvat ich tu podpriemernym timom, ved majte trocha sudnosti, ani zdaleka nie sme tak suverenny, aby sme si mohli dovolit mat taketo debilne reci, jedna vec je fandit svojim a verit v ich vitazstvo, druha vec je byt arogantny a ponizovat supera...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to nie je ponižovanie súpera, to je konštatovanie faktov. Prosím ťa povedz, prečo sa na veľkých akciách vyložene strápňujú? No asi to bude tým, že hráči sú nanajvýš priemeráci a ďalší problém je v ich prístupe, čo ukázal duel na EURE proti Islandu. Problém nie je v trénerovi ale v hráčoch. Ok, možno sa to s príchodom Big Sam zlepší, lebo on bol v Sunderlande zvyknutý s podobnými pracovať. Ale to musia najprv zmeniť prístup páni fotbalisti, Jasné, kvaldami prechádzajú jednoducho ale niektoré zápasy sú vyhraté zo šťastím + teda mávajú šťastie aj v tom, že tie skupiny nemávajú ťažké... samozrejme, že nie sme suverénny, veď sme aktualne na podobnej úrovni ako Angláni

Reagovat
uff

Aby nás dneska tie tvoje kvázi fakty nedobehli. Majú lepší tým a sú veľký favorit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie sú veľkým favoritom, to budú vo Webley. A verme že nedobehnú, veď predsa fandíš našim nie? A ináč hrali sme aj proti väčším favoritom a mužstvám čo sú o tri leveli vyššie než ENG ako Španielsko, Nemecko či Taliansko a dokázali sme vyhrať. Ok, možno ich podceňujem,ale berme to tak že lopta je furt guľatá a môže sa stať všetko.

Reagovat
Neutron

lenze oni sa na tie vrcholove turnaje v drvivej vacsine dostanu, my sme sa dostali na dva velke turnaje, hej pristup proti Islandu fajn, ale videl si zapas proti nam? Prisiel ti vyrovnany? Prislo ti, zeby sme tu remizu s prehladom ustali? Ak hej tak ja som potom asi videl iny zapas. Cize podla mna nie je dôvod mat prehnane sebavedomie a uz sa vidiet s tromi bodmi v tabulke.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zápas proti nám vyrovnaný nebol, ale uhrali sme to bojovnosťou a obetavým bránením, ako som to už raz napísal. A s troma bodmi sa nevidím, len verím že vyhráme. Sebavedomie mám preto, lebo (veď vieš, ako píšem) ale aj preto lebo hrajeme doma.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že Kozák poslal Škriniara do 21. takto iba rozbíja morálku, každému je jasné , že Škriniar má kvalitu na to byť lídrom v áčku a že za 21 nemá žiadnu motiváciu hrať, ale stále musí východniar dráždiť tigra bosou nohou, ..

Reagovat
Mihi

21ka hrá o postup na Euro, Škriniar je kľúčový hráč obrany, nevidím na tom nič divné

Reagovat
smazaný uživatel

také euro ani neviem že existuje. Škriniar by bol po zranení Kucku potrebný, ale Kozák potrebuje robiť kontroverzie, o to mu ide. Chce byť zaujímavý a pútať pozornosť za každú cenu, lebo sa cíti menejcenný medzi hviezdnymi hráčmi.

Reagovat
smazaný uživatel

no a vitaz toho eura tusim ide na Olympiadu alebo ako to e

Reagovat
smazaný uživatel

no lebo to oni určite vyhraju

Reagovat
smazaný uživatel

jebe?

Reagovat
smazaný uživatel

čo na tom nechápeš, nechava Škriniara v 21tke, ktora ma jediny vyznam vtom, ze vitaz ide na Olympiadu. O vitazstve nemože byť reči po poslednom výkone s manschaftom. No a k veci - Škriniar neni v Áčku aj keď ho potrebujeme, kľudne môže byť na ten zvyšok kvaldy dvojica Kružliak - Vavro, s Cyprom aj Lotyšmi tie 4 body proste ukopu. A Lobotka to isté, ten už má byť pravidelne v ˇAčku

Reagovat
smazaný uživatel

jebe ti uz?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tebe, lebo to dobre popísal. Okrem Kucku nemáme DM,Pečovský na Anglicko už nemá.Kucka zranený, Greguš slabý,Hrošovský aj slabý aj zranený.

Reagovat
smazaný uživatel

aj tebe uz? ja som nikde nenaznacoval, ze by sme to mohli vyhrat, pravdu povedat ani som necital co pisal nech to opisal ako chcel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

je pekne trápne že nevieš že existuje Euro 21 úplne logický krok poslať Škriniara k Hapalovcom kedže je líder obrany

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne trápne je akurát to, že každý tím sťahuje do áčka najlepších, len my hráme o U-21 ktoré okrem účastníkov nikto nesleduje.

Reagovat
smazaný uživatel

jebe?

Reagovat
smazaný uživatel

človeče ty si "jasný"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Kubik!

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň že to San Marino je vždycky u nás. 6 bodů jistejch

Reagovat
smazaný uživatel

Cesko-Severni Irsko 1:1

Nemecko-Cesko 0:0

Cesko-Azerbajdzan 4:0

Cesko-Norsko 2:1

San Marino-Cesko 0:3

Norsko-Cesko 0:1

Cesko-Nemecko 1:1

Severni Irsko-Cesko 2:2

Azerbajdzan-Cesko 0:2

Cesko-San Marino 5:1

Reagovat
dextroza_m

Ani jednou nás Němci neporazí,jo ? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že ne. A ještě ani nepostoupí ze skupiny

Reagovat
olis

mam taky pocit ze tato kvalifikacia nedopadne dobre a Kozak ju mozno ani nedokonci, bohuzial slovaci su retardi, vo velkej miere sa zastavaju Stocha co je pre mna uplne nepochopitelne a kopa z nich zacala na Kozaka nadavat pre "zle" vykony na ME, velmi rychlo zabudli aky je to skvely trener a okolo repre sa vytvorila zla atmosfera, vobec tomu nepomahaju ani nase amaterske media, skor naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

ja som to skor vnimal ako taku prosbu od hracov, aby Mina nadobro neodpisal a dal mu (neskor) sancu.

Vyslovene si nemyslim, zeby hraci samotni nerespektovali Kozaka. A co sa tyka medii/fanuskov ... zatial ma Janci na .SK vyborne meno stale. Par internetovych trollov by som neriesil.

Reagovat
blaugrana

Násťroční frajeri samozrejme vnímajú Stocha ako boha, keďže "pičku jebe", fotí sa s kurvami a pod. Od nich ťažko čakať nejaký vyzretý a racionálny názor na tu vec.

Reagovat
smazaný uživatel

what?

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

(smiech) ...pičku ti jebem. no ale za svoj "výkon" by sa mal popravde solídne hanbiť.

Reagovat
Znalec

OT: Prosím vás, může mi někdo objasnit jak vznikl pokřik: "Radek Drulák nemá čuráka?"

Reagovat
Error

Ten vychází z podrobné věděcké analýzy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

A taky si Drulák tehdy dovolil mít kecy na repre, což se nedělá, že jo.

Reagovat
Znalec

jaký a z jakýho důvodu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec, Rosicky a podobni picusove Jediny normalni byl snad jen Cech, ktery se k nim nepridal Ale co bys od nich cekal, Baros ma treba dokoncenou jen zakladku, nejsou to zadni inteligenti, spis plebs

Reagovat
smazaný uživatel

To je síla

Reagovat
Uwe háže buly

Čech se k nim jen nestihl přidat, jel si zrovna pro bicí, aby je mohl doprovázet.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
johnik

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste hubnik se nepridal, nezapominat

Reagovat
smazaný uživatel

To se takhle jednou sešlo několik chytrých hlav...

Reagovat
Riviera Kid

A není náhodou, ze se tech pár chytrých hlav sešlo v českém národním týmu. V reprezentaci Ceska.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

které ukázaly, že jsou stejně chytré jako ten, proti němuž je tenhle pokřik mířen

Reagovat
smazaný uživatel

Drulák, podobně jako třeba Karel Šíp si dovolil zkritizovat výkon národního týmu a zřejmě se tím dotkl ješitností hráčů a tak vymysleli tento hlubokomyslný popěvek. Vykresluje se zde i kariéra Vládi Šmicera coby manažera reprezentace, holt dobrý fotbalista neznamená dobrý trenér, manažer apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Smicer je hroznej buran.Vždycky,když je ve studiu během nějakého přenosu,tak mám chuť to vypnout.

Reagovat
Uwe háže buly

uplně jsem alergickej na to jak mluví, nějak divně protahuje slova a jakoby se při mluvení pořád směje..

Reagovat
smazaný uživatel

no jo,mám to podobně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Smicer me jako fotbalista bavil, ale jako manazer neskutecny cu+rak A postup diky vymyslene penalte a jeste maji kecy

Reagovat
smazaný uživatel

predtim uz jelo to samy na Pavla Kuku

Reagovat
smazaný uživatel

Hart - Walker, Cahill, Stones, Rose - Henderson, Dier - Sterling, Rooney, Lallana - Kane

Tady byl někdo na dovolený a opisoval od předchůdce. Hlavně, že tady byl kilometrovej článek kterej vynášel Allardyce do nebes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Aspoň jiné rozestavení, když už nic. Možná i rohy bude kopat někdo jiný!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rooney by tam prostě už být neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Solídne.

Reagovat
smazaný uživatel

nádherné

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

zajimavej vyber smajliku

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

ban

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

diky masopust

Reagovat
Milan.B

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je opravdu dobré

Reagovat
didosh

Reagovat
Ligter

na Slovensko je krásný kurz

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Taky o tom přemýšlím...

Reagovat
smazaný uživatel

daj na Anglicko, ver mi, vyznám sa a poznám svk tímy. Dnes nevyhrajú, cítim to.

Reagovat
Ligter

přinejmenším na remízu vcelku věřím a stejně tak nevěřím, že beztvářné Angličany by od Eura Allardyce zas tolik za takovou chvíli změnil (byť bez Hodgsona to zkrátka zákonitě být lepší jednou musí)

Reagovat
smazaný uživatel

Mozeme to aj uhaluzit nejak, ale nepodaval by som tento zapas.

Weiss, Duda, Kucka + Stoch, to su 4 hraci zakladu pri takychto absenciach. To by polozilo aj ine muzstva, nie Slovensko. Skoda ze chyba tolko hracov. Nehovorim, ze nemozme nejak uhaluzit vyhru, ale kludne to moze byt aj debakel a dost vysoky

Reagovat
smazaný uživatel

no ak dostaneme cocku od anglicanov tak amen tma, inak skoda snad tam hamsik alebo mak nieco zajebu sventovi ak by hral moc neverim

Reagovat
aramaki

Ono ani na EURE to nemuselo skončiť remízou, Kozáčik vychytal aj nemožné. Hráme doma, takže budú chcieť niečo ukázať aj dopredu, čo bude Anglicku vyhovovať. Je možné, že strelíme gól, ale tentokrát už Kozáčik nebude mať pred sebou hradbu tiel...1:3. Hostia a padnu 3 goly a viac je tiež pekný kurz...Aj keď Big Sam asi tiež nebude z najlepších stratégov...môže sa zrodiť aj nejaká remíza, 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska 0:2

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

gl

Reagovat
nani92

aj na San Maríno

Reagovat
Ligter

ale to mi vždy ten tiket děsně pokurví, začínám si normálně myslet, že někde dělám chybu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pipo123

Fans anglicka robili včera bordel v Bratislave, sa pobili medzi sebou v nejakom bare

Reagovat
nani92

Team Rooney vs Team Henderson

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Šest nula na rumy.

Reagovat
smazaný uživatel

Chceme sankcie, spravodlivosť by mala byť rovnaká pre všetkých!! A hlavne, že včera na thesun článok, že či sa anglani maju obavať trnavákov za rasizmus :D to si mi len komedianti tí briti

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ci zrovna medzi sebou.Zatkli 6 anglanov, 7 slovakov a jedneho anglicana brala sanika

Reagovat
smazaný uživatel

Je nějaké video nebo fotky ze střetu?

Reagovat
Uwe háže buly

Mohl by si s nim přijít zahrát

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej na Kosovo, co poskládá za tým

Reagovat
smazaný uživatel

Nesympaticke hnusne nechutne Anglicko by sme mohli dat, ale budem spokojny aj s remizou.

Reagovat
stiflerovamama

Snad sa Kozak neposerie so zostavou ako na ME a posle to tam normalne ofenzivne, s Anglicanmi sa da hrat normalny otvoreny zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.chelsea-fc.cz/10675-kante-odmitl-jsem-united ahoj co říkáte na tohle myslíte že je to pravda nebo jenom zalíbení fandům?

Reagovat
smazaný uživatel

neni to uz jedno?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijde mi, odmítnutí United a Mourinha, nevím co z toho je víc, mi přijde docela super ze strany Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

+ myslim, ze fandom sa dost zalubil aj bez toho

Reagovat
smazaný uživatel

Kurz 2,00 na Anglánov, zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ZB 07

taky mi to přijde přestřelený, ale fandím vám, takže jsem to radši hodil na Island

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

dať tam Greguša, dnes je možno ten deň, kedy sa ukopne :D

Reagovat
smazaný uživatel

On ho tam fakt dal, sa asi poserem

Reagovat
smazaný uživatel

To je uplně normální severské národy a národy oz ostrovů se třeba i v čr chovají jako prasata nejhrubšího zrna při alko zájezdech.

Reagovat
Godwinson

Divím se, že ty mladý Dány rovnou nehází ze skály

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Největší burani a kokoti jsou ze severu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale suverénne najväčší sú od Anglánov, nevedia nič iné než robiť bordel,všade kam prídu tak za sebou zanechajú spúšť, hovadá...

Reagovat
raduinho

Oni ani nemají jinou nápln života. Jen se ožrat a dělat v cizině bordel, protože doma by je už po takovém extempore na fotbal nepustili.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

anglofilové

Reagovat
smazaný uživatel

Coze? Vzdyt tu zatim maji sraz jen anglofobove...

Reagovat
eder

Zatím je to dobré - podle tabulky na livesport.cz zatím vedeme pořadí týmů na druhých místech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uz len to udrzat

Reagovat
eder

To už bude těžší, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam pocit, ze dnes dostaneme na picu.

Reagovat
smazaný uživatel

nie si sám, povedal by som, že je to viac než pravdepodobné

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na slovenskou lavičku náhradníků a celkem dost hráčů z naší ligy a 3 v základu

Reagovat
smazaný uživatel

smutne nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co si budeme povídat..Považanec, Pauschek nebo Štětina

Reagovat
smazaný uživatel

no z tej trojice by som max. chcel Stetinu, ale pravdu povedat neviem momentalne v akej su forme a ako hraju

Reagovat
smazaný uživatel

Pauschek je tam iba preto, pretože je jediny hráč na tomto poste čo môže alternovať na tej strane, momentalne nikde inde nikoho aspon priemerneho nemame

Reagovat
tulen

Mladý Fat Sam ako vystrihnutý z Narcos

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč nehraje dnes v základu Litvy Spalvis ze Sportingu, to je momentálně asi nejlepší hráč co má litevský fotbal k dispozici..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten si tenhle rok nezahraje ani ve Sportingu

Reagovat
smazaný uživatel

Je zraněný?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Mam pocit, ze dnes dostane Anglicko na picu.

Reagovat
ďuriLFC

Rtvs to nedava v ziadnom radiu?

Reagovat
smazaný uživatel

pokiaľ viem majú len jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Zaciatok konca Kozáka. 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

CO to je za kokota ten debil

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal

Reagovat
Knight_in_fire

Kapustka dla Polski 1:0.

Reagovat
culé

stream, ktorý sa dá kukať aj v ČR?

Reagovat
smazaný uživatel

tahni zpatky za Ural

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Spalovač šancí

V ČR už máme i televizi

Reagovat
alcantara

Pecovskeho rozohravka, to je radost sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt prase ten Škrtel

Reagovat
smazaný uživatel

neměl za to jít ven? (ze hřiště)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim (jestli mel jit ven)

Reagovat
smazaný uživatel

měl by se jít léčit

Reagovat
smazaný uživatel

Sám si, hento bolo čisté

Reagovat
smazaný uživatel

Ano to prisliapnutie bolo ciste rovno na cervenu

Reagovat
smazaný uživatel

ty debilko si pozri čas kedy som to písal

Reagovat
smazaný uživatel

Co dělal Rose u toho přímáku? To už to Big Sama u Albionu nebaví?

Reagovat
alcantara

Hart ma rozohravku jak Pistorius.

Reagovat
smazaný uživatel

jako jak to rozehrál v soudní síni?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutocna Pepova riťka. Aj keby si Pep dal na hlavu hovno, obhajil by to poniektori.

Reagovat
alcantara

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Nehnevaj sa na mna, ale do Pepovho kroku odstavit Harta si o Hartovej rozohravke ani netusil a teraz si uz velky odbornik po jednom (necelom) zapase.

Reagovat
alcantara

A co mam na veceru?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slovákům sice chybí hráči, ale angláni pořád stejně tragický,

Reagovat
Spalovač šancí

Dušan

Reagovat
smazaný uživatel

Boze

Reagovat
Blasphemer

Švento

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
placa

"San Marino má své kvality a v mnoha ohledech může být nebezpečné"

Proboha, může být většího alibismu?

Reagovat
Wambasen

Kde si to sakra našel?

Reagovat
placa

No tady v clanku, hnedka prvni preview

Reagovat
Wambasen

"Bude to asi silnější soupeř než Arménie" ohledně Severního Irska, já už to snad i začnu číst

Reagovat
placa

Tak ono to právě nemá moc cenu cenu číst, všechno jenom klišoidní alibistický kecy

Nedá se od nikoho očekávat, že řekne něco ve smyslu "soupeř je o několik tříd slabší, nemá nás čim překvapit, nic než výhra bude ohromnou ostudou, ale jsem si na 100% jistý, že vyhrajeme"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Zeman má jako prezident taky své kvality

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie vede 100% ku 0% na střely, měla ale jenom jednu střelu, to tenhle zápas charakterizuje ještě lépe než to na co se koukám ty jo

Reagovat
smazaný uživatel

Anglicko, banda prehypovanych priemerakov.

Reagovat
smazaný uživatel

nechcel si dostat od nich na picu?

Reagovat
smazaný uživatel

Vidis, ako rychlo ma vyviedli z omylu.

Reagovat
smazaný uživatel

este ta prekvapia ako cela anglicka liga

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna dneska nemají nikoho, kdo by se vůbec hypovat dal. Možná jedinej Sterling, ale jinak se jedná o průměráky.

Reagovat
Knight_in_fire

Milik spalił dwie bramki, Lewa zdobył z penalty drugą.

Reagovat
smazaný uživatel

Milik klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zatial hroza Svento pomaly, prihravky horsie nez cely Rooney a Duris nechapem kd mal sventa tak blizko preco to jebol tak prudko

Reagovat
smazaný uživatel

U Sterlinga končí každá akce. Lallanu to chce doprava, u něj s Walkerem je jediná šance, že se na hřišti stane něco zajímavýho.

Reagovat
LAM

Jak můžeš týhle komedii fandit?

Reagovat
smazaný uživatel

Pač mají v nominaci 5 hráčů Tottenhamu. A není to komedie, je to spíš pěkná nuda.

...Bych jako měl fandit Slovensku?

Reagovat
smazaný uživatel

Noa?

Reagovat
smazaný uživatel

U Sterlinga končia pretože Hubočan je dnes fantasticky

Reagovat
ZB 07

Slovensko sice to není žádná ostrostřelba, ale jdou si za bodem a věřím, že ho i vybojujou..

Reagovat
smazaný uživatel

my chceme 3

Reagovat
ZB 07

Střely? Zase nepřeháněj...

Reagovat
smazaný uživatel

body

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial veľmi zodpovedne hraju chalani, som spokojný až na fanúšikov, to je sklamanie aj keď true fans su tam neni, to fandia podnikatelia z bratislavy a okolia a ptm to tak aj vyzerá. A Greguš sklamal pri hymne, všetci spievaju len on nie, by mu mal skrto dohovoriť nabuduce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nezpívá, je to jeho věc. Nebo mu to chceš nařizovat?

Reagovat
smazaný uživatel

ale mal by

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney neviditelny a Kane je fakin joke

Reagovat
alcantara

Skoda, ze neexistuje u nas medzihra, mame jedneho technickeho hraca, nevieme si poriadne prihrat a rozvinut akciu postupnym utokom. Anglani su celkom cajovi, tak, ako celu svoju existenciu. S nasimi limitovanymi moznostami potesi aj remiza.

Reagovat
blaugrana

Strašná holomajzna, ale tak nič iné sa čakať nedalo. Škrteľ dobre, až na tie jeho lakte. No a je neskutočne do očí bijúce, že Hamšík je o tri úrovne, než zvyšok našej repre. Podrží loptu, zasekne, prihrá....len čo keď potom to hneď ďalší po ňom zajebe.

Reagovat
alcantara

Myslim, ze je tak cca o desat urovni vyssie.

Reagovat
blaugrana

Nechcel som, aby ostatní vyzerali až tak zle v porovnaní s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

proč za anglii hrají týpci jako shrek, kane, alli, sterling? ta repre je ubohá, proto i v LM je to taková tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

Angláni zase raz ukazujú že Pobrežie Slonoviny by im dalo 3 góly do polčasu

Reagovat
smazaný uživatel

Alli sedí na lavičke.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zas v LM nehraju z atimy len anglicani

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko prvý polčas skvelý, výborná defenzíva a obetavosť + skvelý pressing, skoro taký ako praktikuje Klopp,čo dostáva Anglánov do rozpakov. Strely 0:2, ale paradoxne sme jedinú veľkú šancu mali my. Takže len tak ďalej, pokračovať v nastolenom trende a prípadne tam jeden gól dať. Síce bod by som bral ale rozhodne máme na to aby sme ich porazili. Dúfam že bude Škrtič bude fit takže ako vraví práve Miro Karhan v TV, nič nemeniť keď to funguje a hlavne dať gól, aby som mohol prísť o hlasivky

Reagovat
alcantara

Ta my sme pressovali tak v troch-styroch situaciach do polcasu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale veľmi kvalitne a vždy sa ich podarilo získať pod tlak...

Reagovat
smazaný uživatel

Skurveny simulant sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To, že naši si proti Angličanom ani neprdnú bolo dopredu jasné, ale že budú aj Angličani hrať hovno to som netušil... Veď sa tu neni na čo pozerať... Ďurica paródia, ten už by sa mal na to vystať, jeden dobrý pas nedal, jednu nahrávku nedal, Švento absolútne mimo z Walkera, Ďuriš vypatý z hry ... Bieda aj my aj Angláni...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Durica je po Hamsikovi snad jediny, ktoremu vysla dnes rozohravka.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mozno prehras 5€ to je toho, ale skrtel ti dal nadej

Reagovat
smazaný uživatel

rooney to je parodie na profesionalniho hrace,ten ma problem popobehnout natoz presne prihrat na metr a uz hur kdyz chce neco vymejslet...skoda jak sel za posledni 2 roky dolu a nikdo mu to neda sezrat z treneru

Reagovat
smazaný uživatel

Lallanove spravne rozhodnutia: 2/10. Skoda, ze to nemehlo hra za LFC .

Reagovat
smazaný uživatel

2/11

Reagovat
nani92

Skrto

Reagovat
Blasphemer

Škrťo je šampión

Reagovat
smazaný uživatel

Škrteeeeel ideš príkladom... Jebo z lesa...

Reagovat
Grahf

škrtel kokotko dne

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel

Reagovat
Neutron

jezis to je troll ten skrtel

Reagovat
db18

Tak je zesměšní i v 10

Reagovat
Coutinho10

Skrtel hovado...nepouci se a stejne na nej dupne

Reagovat
smazaný uživatel

Za toto cervena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ved dostal zltu

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš dement, to není možný.

Reagovat
nani92

Veru asi je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Jednoduchý člověk, fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

proste prototyp ficovolica....

Reagovat
Kluivert9

Škrťel klasik

Reagovat
olis

Rozhodca

Reagovat
alcantara

Skrtel bez mozgu, to tu este nebolo

Reagovat
ZB 07

Škrtěl

Reagovat
Darren Fletcher

Šventik sa snazi ale nema tomu co dat

a Skrtel klasicky vygumovany

Reagovat
liquicitizen

Idiot

Reagovat
smazaný uživatel

pá pá to je takový dement až to není možné ještě jak se přiblble usmíval

Reagovat
ZB 07

A Poláci taky dobří...

Reagovat
smazaný uživatel

Co cakat od ficovolica

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel

Reagovat
fantomas

To je fakt takovej hlupák už dřív si dvakrát koledoval, ale ne, furt si pojede svou. Zaslouženě

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vypatlaná guma

Reagovat
smazaný uživatel

primitiv

Reagovat
smazaný uživatel

Slovák

Reagovat
smazaný uživatel

drz pysk sovinista

Reagovat
smazaný uživatel

taky slovák

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
penepi

Škrtel je fakt kus tupého kokota

Reagovat
smazaný uživatel

On nemá absolútne žiadny rozum ten Škrtel.. Je to.len buran a hovado... Typický stopér...

Reagovat
smazaný uživatel

skrtela styl hry se mi zda ponekud nestastny

Reagovat
pingla

Váš národní hrdina se teď v plné síle ukázal

Reagovat
smazaný uživatel

Za Skrtelom bude LFC este plakat to iste mufanko

Reagovat
Neutron

rvacka kryplu...

Reagovat
Coutinho10

v 10 lepsi jak v 11

Reagovat
Coutinho10

ma dresu Dele...to fakt vypada divne

Reagovat
tulen

namiesto dua Káně - Rooney mohol BFS povolať Carltona Cola a Emila Heskeyho a mámo by to rovnaký výsledný efekt ... traperi fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Jak je vůbec možný že ti hráči v tý Anglii vydělávaj tolik?Je to banda přeplacenejch průměráků kteří mají techniku na úrovni 3španělský ligy

Ještě že jim tu ligu aspoň trochu zachraňujou cizinci.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

kolik anglanu z tyhle sestavy tam je zaslouzene? anglie je hlavne o cizincich a proto to tak dopada v repre

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt šílenost Nechat hrát v PL jenom angličany, tak by se v koeficientech propadli snad na 30. místo, fakt že jo..

Reagovat
nani92

Kubiiiiiiiiiiiik...Anglicania teraz zistia, co je to futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad tam nieco zajebe

Reagovat
smazaný uživatel

Oni tam daju Walcotta a my Kubika :)

Reagovat
Kluivert9

Teď to bude 9 na 10.

Reagovat
smazaný uživatel

S Kubikom 9 na 9

Reagovat
lofin9

Skoda ze Hamsika nenaklonovali najlepsi hrac na hrisku o parnik skoda ze si to nema s kym dat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Woodcott

Reagovat
Mervin

boha, ten matlák slepičí nedal pencku

Reagovat
Kluivert9

Kterej z těch mnoha?

Reagovat
Mervin

Christian Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

Kubíkova úchvatná bilance

Reagovat
penepi

Na šupu Kubík. Škoda, že som nepokračoval v kariére, mohol som aj ja dnes nastúpiť možno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si hovorím po tom ako tam vbehol Fero...

Reagovat
smazaný uživatel

wolcooot snad Rashford ukončí repre kariéru, když vidí, co tam hraje za kopyta

Reagovat
smazaný uživatel

Ronei by mal sam skoncit min. v repre, nez si uplne poslape svoju dlho budovanu povest kvalitneho futbalistu.

Reagovat
nani92

Poslapat si ju moze asi len u gum ako ty a to mu urcite nevadi

Reagovat
icka

Nekdo kdo obhajuje Skrtela za ten faul tu neco pise

Reagovat
Euphael

On tam radsi da vandraka Walcotta pred Vardym

Reagovat
smazaný uživatel

Angláni dnes na facku.. Keketi nám nedajú gól ani proti 10 ... A taký krásny kurz...

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana , Woddcott

Reagovat
penepi

oni nám nedajú gól asi nikdy

Reagovat
Coutinho10

Adam what a strike

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

To sú neschopáci, to som ešte nevidel ... Čo je toto za Anglicko?

Reagovat
smazaný uživatel

keby si sledoval futbal tak vies

Reagovat
smazaný uživatel

wolcooooooot nezpracuje míč, neumí vystřelit ani nacentrovat, takhle zajebat tři šance během minuty, to nezvládne ani shrek

Reagovat
Coutinho10

tak co...bude Dannyho tanecek ?

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne poriadny futbalista. Hadam nam Studge neda gol.

Reagovat
Coutinho10

malem tam byl

Reagovat
smazaný uživatel

takhle to dopadne, kdyz to jelito nepovola jedineho schopneho fotbalistu Rashe

Reagovat
tulen

ja neverím, že v anglickom zväze nie sú nejaké tlaky a podobne, lebo som čakal niečo iné od Sama, či už v nominácií, či základnej zostave, či pri štýle hry.

BFS nie je nijaká trénerská extratrieda, ale on si vie vyskladať tím, vie čo chce hrať a vie to tých hráčov prinútiť hrať. Toto nebol Samov tím

Reagovat
Kang & Kodos

Co budou dělat Slováci fandíci Anglii? 0:0 ideál, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Woodcocot

Reagovat
smazaný uživatel

strasna sracna tento futbal. ani jedni ani druhi si nezasluzia vyhrat. za toto by mali vracat vstupne a rano ich poslat na siestu do farbriky....

Reagovat
db18

Kozáčik klasik pískni to, ten už se dneska nezvedne...

Reagovat
smazaný uživatel

Že mu to ty sudí furt žerou.

Reagovat
db18

Přitom dneska už to začal pomaličku pokoušet v 16. minutě...

Reagovat
smazaný uživatel

Woodcott, to je panečku hráč

Reagovat
lofin9

Sak za 15 minut toho spravil viac jak Kane

Reagovat
smazaný uživatel

No ztrát určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký ofsajd ty čurák?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tiket?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj..

Reagovat
smazaný uživatel

A máme to

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte pepíci my budú hrať, mám neprehru Írov...

Reagovat
smazaný uživatel

*mi

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 by mohlo být.

Reagovat
Hachim Mastour

Klasik Theo.

Reagovat
smazaný uživatel

Poláci Ty taky umí posrat, co jde.

Reagovat
Blasphemer

Dva nula v poločase. Litva to samý.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Kluivert9

Se nediv, když to bylo 0:2 v poločase...

Reagovat
penepi

Diky sudí

Reagovat
Blasphemer

jak se ty komentátoři rozplývají nad tím, jak krásně hráči zdržují

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
placa

0:18 na strely, to je docela brutalni

Reagovat
johnik

Polsko....taková skupina a nechají body v Kazachstánu

Reagovat
smazaný uživatel

dobře jim tak, místo kvalitníího moderního kouče tam dají dalšího dinosaura :) snad nedají kvaldu, s takovými sráči jako ronei, kane, sterling, dele a wolcot ať jdou doprdele

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

gj Skrtel

Reagovat
Grahf

ty moj kokot, na posrateho aj hajzel spadne

Reagovat
Coutinho10

loooooool a Lallana 1. gol

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
penepi

tiket ide

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ked prehravame s takymi drevotrieskami, tak sme asi tiez drevotriesky, co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
Jerichoo

Tieto ich piča goly na konci

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
penepi

Kozáčik frajer :

Reagovat
smazaný uživatel

Hanba. Hanba. Prehrat s hentakymi hovnami. A este Adam ef baletka Lallana nam da gol .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A malo sa vobec hrat? Kua.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v nastavenom case bol osetrovany Kozacik

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Kozáčik si tam minutu poležel.

Reagovat
nani92

Futbalovy analfabet fakt

Reagovat
smazaný uživatel

nejen fotbalový

Reagovat
icka

Reagovat
Mada

Reagovat
tulen

no je toto možné piči

Reagovat
Darren Fletcher

ako bol by to pekny bod ale za taky megaposrany vykon sme si nic ine nezasluzili. anglicania zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

je tááááááám

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Blasphemer

Nula střel na bránu. Bohužel, Slováci si dneska nezasloužili ani ten bod.

Reagovat
smazaný uživatel

celkově ne?

Reagovat
db18

Tiket

Reagovat
pepinho2

Tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Mně ho podělali Poláci, na tenhle zápas jsem neměl odvahu.

Reagovat
db18

Já měl neprohru asi s kursem 2,02 - sice akovku za malinko, ale takhle blízko to nasere...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
castelL

Škrteľ nech sa zbaví a prestane hrať + Kozáčik je paródia na brankára..

Reagovat
castelL

zbalí*

Reagovat
johnik

Loooooooool...

Reagovat
smazaný uživatel

Za toto bod? Prosím vás, aj keby dali ten gól angličani rovno z hvizdom konečným tak zaslúžene, hrali síce piču, ale ten náš priposratý výkon nebol ani na bod...

Reagovat
smazaný uživatel

*s hvizdom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

Rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete děkovat Kozáčikovi a Škrťelovi..

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal špatně?

Reagovat
penepi

neuznal anglicku gól, takto sme potupení, lebo rozhodol lallana

Reagovat
smazaný uživatel

no keby rozhodol walcott nebolo by to o nic lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevyplatilo sa Kozacikovi tahat zase cas. Kubik ukazkovo sa nechal obist, Skrtel klasicky na hrane. Strely 0-20...co chceme?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no ty vole vacsia hanba by uz bola dostat gol od Hendersona no mali sme hrat aspon na tie skurvene protiutoky co uz

Reagovat
smazaný uživatel

A Roneiho.

Reagovat
smazaný uživatel

no to by bol koniec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Slovensko

Reagovat
Euphael

Slovensko jak se slusi Take kokoty nechceme v Rusku videt

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
pawelFCB

Anglie....porazit Slovensko o 10ti hracich usmudlane 1:0...to je fakt marnost a ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

To ne, ostuda byla, když tam předminulý podzim padlo přehypované Španělsko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čo hovorí futbalový expert fantomas na "celkem jednoznačně nejlepší volbu" a "stokrát lepší volbu než Klinsmann", Sama Allardyca? Myslím, že dosť utrápené víťazstvo, na to, že sme hrali skoro celý druhý polčas s 9 hráčmi v poli a v čase keď dali gól mal byť už koniec

Reagovat
jiriczeQ

Anglii neuznali regulerní gól a ty tady budeš vyplakávat, že sudí nechal hrát o půl minuty dýl, když Kozáčik ležel na zemi minutu a půl?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja nevyplakávam, jiriczeQ( ), ak si si nevšimol, pýtam sa na názor futbalového experta, ktorý označil Allardyca za "celkem jednoznačně nejlepší volbu", no a mužstvo sa pod jeho vedením zmohlo proti oslabenému tímu na gól v posledných sekundách zápasu

Reagovat
jiriczeQ

dobrá, dobrá, promiň

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas je mimo, klinsmann by byl zlatý oproti dinosaurovi

Reagovat
smazaný uživatel

On by konec byl, kdyby tam Kozáčik netrapošil...

Reagovat
Spalovač šancí

Láska, pravda a krása zvítězila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

Stones je úžasný hráč

Reagovat
Coutinho10

Kozak jak to nezvladnul

Reagovat
smazaný uživatel

čo spravil, nevidel som už konec, lebo som odišiel von nasratý sa ukludniť ? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Nechybalo vela aby chytil Hlavenu pod krk ten sa spytal picovinu ako vzdy

Reagovat
The Krupy

"Pán tréner, hneváme sa na rozhodcov" je pičovina? Normálna otázka. To už v tých hlavách fakt nemáte nič?

Reagovat
smazaný uživatel

normalna normalna je co hovorite na vykon rozhodcu, fakt to vyznelo v hentakej forme aby povedal nieco zle na rozhodcov a este on mal s rozhocami aj problem tak to je jasne rypnutie

Reagovat
The Krupy

Iste už sa pána trénera nebudú môcť reportéri pýtať na nič, aby náhodou nevybuchol.

Reagovat
smazaný uživatel

t by bolo najlepsie ked sa maju pytat hentake individua

Reagovat
smazaný uživatel

tebe kde vykopali zas...?

Reagovat
smazaný uživatel

je to samozrejme normálna otázka, len samozrejme Janko Kozák je taký ehm.., jednoduchší tréner.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruzomberok je jedna velka dedina

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Steven666

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

prisel si o hodne....ten Hlavena nebo jak se menuje se ho ptal, jestli se muzete zlobit na rozhodci a on hned zacal: a to se me ted ptate ? to je kazdej zapas tohle atd

Reagovat
smazaný uživatel

On senilné hovado povie, že v druhom polčase išli na víťazstvo

Reagovat
alcantara

Stava sa z neho druhy Weiss? Ono sa naplno vsetko ukaze v momentoch ked sa nedari, nie ked sme boli na vitaznej vlne

Na rozhodcov sa dnes moze stazovat len totalny vymaz, ved Anglanov mozno obral o regulerny gol. Za cely zapas sme nevystrelili na branu, co by sme chceli viac...

Reagovat
Coutinho10

Weisse sem moc nesledoval pred nim, ale Kozak jak pises na me pusobi, ze jak pises, tak kdyz se dari je to ok...jak to nejde, tak najednou to psychycky neunasi a jeste, ze to neskoncilo nakym chycenim pod krkem nebo tak

Reagovat
The Krupy

Kozák chápem, že nervy sú nervy, ale profesionál by sa mal vedieť ovládať. A vlastne ani neviem, za čo sa hneval. Ficolízač si koledoval, urobil dva fauly, išiel dole zaslúžene. Nadstavený čas tiež v poriadku.

Reagovat
lofin9

tak Hlavena je na facku aj keď je ticho nie ešte keď sa pýta "otázky"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel a Řepka, vidím tam isté súvislosti.

Reagovat
smazaný uživatel

východniar má v hlave prázdno. inak sa nedá nazvať jeho trápny rozhovor pre stv. Keď nezvláda rozhovory a má problémy komunikovať základne otázky, tak nech tam pošle hovorcu alebo asistenta. Nechcem si radšej predstaviť ako to vyzerá v kabíne pred hráčmi, ten sedliacky primitív rozvráti celý kolektív.

Reagovat
icka

Olo je strasne ubrecenej troll

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

on není troll....

Reagovat
smazaný uživatel

Za to ty si moj fanusik dlhodobo, ufnukany mudrlant .

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Najděte si už, kokoti, někde definici internetového trolla a neoznačujte tím výrazem každého, kdo píše sračky.

Reagovat
icka

Na tebe ani neraguji, dlouhodobe prokazujes, ze fanousek slepc fakt musi byt kokot.

Reagovat
eder

Tak už nás předskočil Ázerbajdžán. To není dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Cobolstan Malta

Reagovat
smazaný uživatel

malta

Reagovat
smazaný uživatel

neudrzeli..

Reagovat
smazaný uživatel

hmm teraz som videl rozhovor s Kozákom a toto bola fakt neprofesionalita od Hlavenu ... je všeobecne známe, že UEFA a FIFA za toto trestajú a on sa spýta na výkon rozhodcov? neuveriteľné ... na druhej strane, samozrejme, Kozák mohol povedať, že sa nevyadruje, ale bolo jasne vidieť, že mu Hlavena leží už dlhšie v žalúdku (a nečudujem sa teda) ... takže, zbytočná veda ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele