Preview kvalifikace o ME 2016 - neděle 11.10.

11.10.2015, 08:39
Previews
Německo hraje doma s Gruzií a očekává se, že si zajistí postup do Francie. Větší pozornost tak poutá jiný duel skupiny, v němž se střetnou Polsko a Irsko. Rumunsku otevře cestu na evropský šampionát výhra na Faerských ostrovech, Dánové budou netrpělivě čekat na to, jak si v Arménii povede Albánie...
Skupina D
Německo - Gruzie  (neděle 20:45)
Německý tým je tradičně řazen mezi největší favority na celkové vítězství, ale letošní kvalifikační proces se mu zatím zcela nepovedl. Tým střídal skvělé zápasy s velkými blamážemi, což může za současných 19 bodů na kontě. Gruzie přes veškerou snahu již nemá šanci postoupit.

Německo se stále ještě nekvalifikovalo na EURO do Francie, což je vnímáno jako znepokojivé. V posledním zápase skupinového boje o místa ve Francii mu však stačí jen jeden bod. A soupeře k tomu má více než přívětivého, protože jej na domácí půdě otestuje Gruzie. Ta je nyní pátá s devíti body na kontě, takže bez šance na postup.

Týmu trenéra Joachima Löwa se nepovedl ani minulý duel, ve kterém chtěli Němci konečně dokázat, že jsou jasnými favority. Jenže ani to se jim nepovedlo, protože s Irskem dokonce prohráli! Po třech dobrých výsledcích a třech výhrách totiž padli v Dublinu. Celý zápas sice Němci dominovali a hráli přísně "profesorský" fotbal, ale to se jim nevyplatilo. Stačila jediná branka, kterou vstřelil dvacet minut před koncem Shane Long, aby po utkání byli oslavováni domácí chlapci.

Němci potřebovali z utkání jen bod, ale možná na něj až příliš spoléhali. Pak stačila jedna menší nepozornost. Německý celek stále potřebuje jen jeden bod a proti Gruzii bude opět velkým favoritem. Situace sice není tragická, ale německý tým nepotvrzuje svou úlohu favorita. Pokud by totiž Polsko s Irskem remizovalo a Němci by s Gruzií prohráli, pak by se jim automatická kvalifikace vzdálila a Němci by se dostali až na třetí místo.

Nálada v týmu tak po utkání s Irskem, kde došlo k nečekanému výsledku, není ideální. Potvrzují to i slova mladého obránce Matse Hummelse. Ten popisuje své zklamání blížící se ke vzteku z toho, že se jeho tým ještě nedokázal kvalifikovat a musí vyčkávat až do posledního kola. V rozhovoru pro stránky německého fotbalového svazu obránce Borussie Dortmund prozradil: "V zápase s Irskem jsme nebyli v dobrém rozpoložení. Jsme všichni docela otrávení z prohry a také z toho, že jsme se ještě nekvalifikovali."

"Nemyslím si, že bychom v tom utkání hráli nějak špatně nebo soupeře podcenili. Ale nedokázali jsme vstřelit branku, která by dokázala naši převahu. Víme, že v posledním klání to bude hodně nervózní a napínavé. Musíme ale věřit ve své síly a dominovat na hřišti. Chceme nejen určovat tempo hry, ale především střílet branky, abychom si to poslední utkání užili a získali tři body," doufá Hummels.

V zápase se určitě neobjeví Mario Götze, který si z prohraného duelu v Irsku odnesl svalové zranění a bude hrát až po Novém roce. Dalším hráčem, který Němcům nepomůže, je zraněný Bastian Schweinsteiger. Proti Gruzii mají Němci dobré výsledky, protože předchozí čtyři vzájemné zápasy neprohráli. Gruzie naopak za posledních 23 zápasů vyhrála jen jednou, když přemohla Gibraltar.

Právě v posledním utkání se zrodily tři body a trenér Kachaber Cchadadze je nadšen. "Jsem moc rád za to, jak jsme to zvládli. Nováčci, které jsme povolali, se skvěle zapracovali do týmu. Především v prvním poločase měla naše hra spád a tempo, moc se mi to líbilo. Je pro nás důležité, abychom na takové výsledky navazovali, protože se chceme neustále posouvat výš," dodal trenér Cchadadze, který si přeje překvapit i Němce. Ti musí vyhrát, pokud chtějí skupinu zakončit na prvním místě a nechtějí se ohlížet.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.06 - 17.00 - 51.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Gibraltar - Skotsko  (neděle 20:45)
Hodně frustrovaní jsou před posledním kvalifikačním zápasem Skotové, kteří pod Gordonem Strachanem vůbec nepředvádí špatný fotbal, přesto však už v tuto chvíli mají jistotu, že se jich další Euro týkat nebude. A to bez ohledu na výsledek posledního utkání v Gibraltaru..

Domácí jsou v tomto cyklu absolutním nováčkem a podle očekávání se ihned zařadili mezi vůbec největší otloukánky celého kontinentu; naposledy sice předvedli bojovný a odhodlaný výkon, přesto ale prohráli 0:4 s Gruzií. Alespoň už nicméně mohli oslavit první soutěžní gól - stalo se tak právě v prvním zápase proti Skotsku, v němž se prosadil Lee Casciaro. Ostrované tedy nakonec vyhráli 6:1, to ale Casciarovu radost příliš nezkalilo.

Podobná demolice se očekává i dnes; pro Strachanův tým je tento zápas labutí písní, takže se určitě bude chtít se smolnou kvalifikací alespoň důstojně rozloučit. Poslední naději Skotům sebrala remíza 2:2 s Polskem, kterou přitom vystřelil kanonýr Robert Lewandowski až v nastaveném čase. The Tartan Terriers jsou čtvrtí a výše už se posunout nemohou.

Strachan tak dnes možná hraje i o svoji vlastní budoucnost; postup na rozšířené Euro byl v konkurenci Poláků a Irů reálným cílem, takže zklamání je určitě na místě. Hostující kouč dnes nejspíš udělá řadu změn a dá tak šanci hráčům, kteří dosud nedostali moc příležitostí se ukázat; to by mohly být příznivé zprávy pro Jordana Rhodese, Grahama Dorranse nebo Christophera Berru.
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Polsko - Irsko  (neděle 20:45)
Ve Varšavě je vše připraveno k velkému souboji. Ve skupině D se totiž hraje o přímý postup: Poláci přivítají Iry a oba týmy dobře ví, že v případě výhry mohou bookovat letenky do Francie.

Skotsko už lépe než čtvrté skončit nemůže, takže poražený tohoto duelu půjde do baráže a stále si tak udrží postupovou naději; vidina přímého progresu je však příliš lákavá. Poláci i Irové mají na kontě shodně 18 bodů, přičemž domácí posune na turnaj buď výhra, nebo remíza 0:0 či 1:1; všechny ostatní scénáře znamenají irský úspěch.

Svěřenci Adama Nawalky naposledy remizovali 2:2 ve Skotsku díky dvěma trefám fantoma Roberta Lewandowského; nejlepší střelec dosavadního průběhu kvalifikace a v posledních týdnech i jeden z vůbec nejnebezpečnějších fotbalistů Evropy se prosadil v samém úvodu a závěru utkání. Irům se předcházející zápas vydařil ještě lépe, když před vlastními fanoušky překvapivě udolali úřadující mistry světa z Německa (1:0).

Sebevědomí v hostujícím táboře je tedy ohromné, i když zápas v polské metropoli představuje možná ještě těžší zkoušku: Němci soupeře dost možná lehce podcenili, což v tomto případě nehrozí, navíc Irsko je mnohem silnější před vlastními fanoušky a Poláci doma získali 10 bodů z dosavadních 12 možných. Životní Lewandowského forma (čtrnáct gólů v posledních pěti soutěžních zápasech!!) pak představuje hrozbu pro každý tým na světě - a pokud se dá na poslední chvíli do pořádku i autor dvanácti kvalifikačních 'kanadských' bodů Arkadiusz Milik (6+6), bude polská ofenziva opět budit pořádný respekt.

Ve světle těchto čísel musí být pro irského kouče Martina O'Neilla ohromně těžké strávit fakt, že se v klíčovém zápase bude muset obejít bez stabilní gólmanské jedničky; Shay Given se totiž proti Němcům zranil, takže jeho místo mezi tyčemi zaujme náhradník Darren Randolph. Jinde ale Irové naopak posílili, jelikož se po vypršení disciplinárních trestů vrací James McClean a Glenn Whelan.

Vzájemná historie favorizuje domácí tým: z pětadvaceti dosavadních utkání jich Poláci ovládli deset, Irové pouze pět, a desetkrát se obě mužstva rozešla remízou. Mimochodem, pět z posledních sedmi duelů skončilo právě nerozhodným výsledkem. V březnu v Dublinu Poláci po Peszkově trefě dlouho vedli, nakonec však o dělbě bodů rozhodl Shane Long. Dnes by ovšem tentýž výsledek Irsku na postup nestačil..
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.40 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Německo961222:819
2.Polsko953131:918
3.Irsko953118:518
4.Skotsko933316:1212
5.Gruzie93069:149
6.Gibraltar90092:500
Skupina F
Faerské ostrovy - Rumunsko  (neděle 18:00)
Už jen poslední krok zbývá Rumunsku k tomu, aby se kvalifikovalo na závěrečný šampionát do Francie. Musí zkrátka zvítězit na půdě Faerských ostrovů. Po čtyřech remízách v řadě by hosté tříbodový výsledek rozhodně uvítali. Domácí, ať už zápas dopadne jakkoli, se ze své aktuální předposlední příčky ve skupině nevydrápou.

Bude to také tak trošku souboj na dálku. Družina kolem Anghela Iordanescua má ale vše ve svých rukou. Pokud naplno uspěje na severu Evropy, nebude se muset ohlížet, jak si vede Maďarsko v Řecku. Dokonce si může dovolit i prohrát, zaváhat by však musel i soupeř, aby se druhá pozice udržela.

Spoléhat se na spekulace ovšem hosté v žádném případě nemíní. Vítězství je jediný cíl. "Je to jediná věc, kterou je potřeba udělat. Na zbytku nezáleží," potvrdil záložník Andrei Prepelita. "Je to velmi důležitý zápas a pro mě dokonce ten nejdůležitější v mé kariéře. Chci vyhrát a kvalifikovat se," burcoval útočník Florin Andone.

Směrem dopředu to Rumunům v posledních několika zápasech opravdu dost skřípalo. I když na svém kontě nemají v kvalifikačním cyklu doposud jedinou porážku, díky slabé útočné potenci nedokázali vítězit. Vždyť naposledy s Finskem zachraňovali alespoň bod až v nastavení. Rekordních 428 minut čekali na vstřelenou branku.

Faerské ostrovy přitom nedisponují vyloženě špatnou defenzívou. A Rumunsko ví, že ho nečeká vůbec jednoduché utkání. "Fotbal tam šel ohromně nahoru. Už prakticky neexistují rozdíly," ví Iordanescu. "Je to nepředvídatelný tým. Když si nedáte pozor, nejste stoprocentně soustředění, máte problém," dodával kapitán Razvan Rat.

Domácí mohou být s průběhem této kvalifikace velmi spokojeni. Prakticky ani v jednom případě neutrpěli nějaký debakl, svým soupeřům mnohokrát dost zatopili a dokonce hned dvakrát senzačně porazili Řecko. Třeba v Ploješti na konci března prohráli s Rumunskem jen o jednu branku a předvedli rozhodně statečný výkon.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 13.00 - 5.75 - 1.29
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Finsko - Severní Irsko  (neděle 18:00)
Ani ti nejoptimističtější fanoušci Severního Irska si před startem kvalifikace nejspíš nepředstavovali, že závěrečný těžký zápas na půdě houževnatého Finska bude pro jejich favority už jen velkolepou oslavou. Reprezentanti nejmenší země, která kdy postoupila na Euro, si jistotu finiše nejhůře na druhém místě skupiny F zajistila předchozí výhrou nad Řeckem..

Jde tak už pouze o to, jestli Irové skončí první nebo druzí; Finsko už po remíze 1:1 s Rumuny postoupit nemůže, takže se hraje skutečně pouze o čest. V případě severského výběru byla letošní kvalifikace dosti frustrující; špatné výsledky dokonce odnesl kouč Mixu Paatelainen, kterému v červnu srazila vaz série čtyř proher v řadě.

Jeho místo zaujal Markku Kanerva, který se však tímto zápasem s funkcí loučí - od dalšího cyklu už Finy převezme Hans Backe. Zápas proti Irům tak může být velkou motivací pro řadu hráčů, kteří se budou rvát o místo; od Backeho se totiž očekává, že ve stagnujícím kádru provede radikální čistku.

Na druhé straně bychom asi neměli být překvapeni, pokud hosté nastoupí s poněkud těžkými hlavami - oslavy historického postupu totiž byly skutečně bujaré. Není divu, tohle je pro přehlížený národ obrovský úspěch. Pouhá remíza pak svěřencům Michaela O'Neilla zajistí dokonce triumf v celé skupině.

V prvním vzájemném utkání v Belfastu Irové vyhráli, když se dvakrát prosadil Lafferty; pokud budeme vycházet z celkové historie mezi oběma zeměmi, můžeme dnes očekávat vyrovnaný duel. Severní Irsko triumfovalo celkem čtyřikrát, Finsko třikrát, jednou se zrodila remíza.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.10 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Řecko - Maďarsko  (neděle 18:00)
Fotbalisté Maďarska si čtvrtečním vítězstvím 2:1 nad Faerskými ostrovy definitivně zajistili alespoň třetí místo, ovšem k přímému postupu mají stále vcelku daleko. Doposud získali šestnáct bodů a na závěr kvalifikace musí vyhrát v Řecku. Ani tento případný úspěch jim ale zřejmě nestačí, potřebují totiž zaváhání Rumunska ve Faerských ostrovech, na které ztrácejí jeden bod. Jejich situace nevypadá dobře ani z pohledu přímého postupu ze třetí příčky.

I přes případný tříbodový zisk se prozatím zdá, že se Maďarsko dodatečné baráži nevyhne a v ní to rozhodně nebude mít jednoduché. "Poslední zápas s Faerskými ostrovy jasně ukázal, že to byla velmi vyrovnaná skupina a o tři postupová místa mohl zabojovat kdokoliv. Naše situace v boji o přímý postup není nejlepší, ovšem stále nějakou šanci máme. Faerské ostrovy dokážou potrápit kohokoliv a náš protivník z Rumunska to nebude mít jednoduché," uvedl německý trenér maďarského výběru Bernd Storck.

Řecko zažívá doslova hororovou kvalifikaci. Mistr Evropy z roku 2004 získal v devíti zápasech pouze tři body, vstřelil jen 3 góly a navíc prohrál v obou případech s trpaslíkem z Faerských ostrovů. Je nadmíru jasné, že skončí na posledním šestém místě tabulky a před nadcházející kvalifikací na světový šampionát se dají očekávat radikální změny. Jeho trápení potvrdilo poslední utkání v Severním Irsku, kde Řekové prohráli 1:3.

Stock ale očekává velmi těžké střetnutí, v žádném případě se nechce ohlížet na zápas ve Faerských ostrovech. "Chceme si to vybojovat na hřišti a pokud bychom se dostali na druhé místo, bylo by to pro nás obrovské zadostiučinění. Obrovský úspěch je blízko, i tak nás ještě může čekat dlouhá a trnitá cesta. Řecko i přes svou současnou situaci má kvalitní kádr a my musíme předvést stoprocentní výkon, abychom dokázali zvítězit."

V prvním vzájemném utkání se oba celky v Maďarsku rozešly smírně po bezbrankovém výsledku, podobný opatrný průběh očekává kapitán Balázs Dzsudzsák také nyní. "Řekové se určitě chtějí rozloučit se svými diváky první výhrou, my ovšem stále hrajeme o přímou vstupenku do Francie a odvedeme maximální výkon. Musíme se připravit na skvělou defenzívu soupeře a rychlé brejky, důležitá bude také naše trpělivost," řekl rozvážně osmadvacetiletý záložník.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.10 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Severní Irsko962115:720
2.Rumunsko94508:217
3.Maďarsko94418:516
4.Finsko93248:911
5.Faerské ostrovy92076:146
6.Řecko90363:113
Skupina I
Arménie - Albánie  (neděle 18:00)
Zápas o všechno. Albánští fotbalisté mají na dosah historický postup na svůj první velký mezinárodní turnaj v historii; stačí jim pouze zvítězit v Arménii. Pokud se to podaří, mohou propuknout divoké oslavy..

Albánci jsou momentálně v tabulce třetí s jednácti body a už nyní mají jistotu, že neskončí hůře; to znamená minimálně postup do baráže. Druzí Dánové mají o bod více, jenže ty už žádný další zápas nečeká. Matematika tedy hovoří jasně: Výhra v Jerevanu posouvá svěřence Gianni De Biasiho přímo do Francie, jakýkoliv jiný výsledek udrží na klíčové druhé příčce právě Dány.

Hosté se zatím prezentují zejména výtečně fungující defenzivou, jen ta však dnes stačit nebude - severský tým má lepší bilanci ze vzájemných zápasů, takže v případě dnešní remízy by rovněž postupoval on. De Biasi bude nicméně určitě vycházet zejména z toho, že jeho svěřenci venku neinkasovali čtyřikrát (!) v řadě.

Arménie má sice ve svém středu několik šikovných hráčů v čele s Henrikem Mchitarjanem z Dortmundu, tato kvalifikace se jí však hrubě nevydařila a dosud čeká na první domácí triumf; dnes má tedy poslední možnost.

Na jaře v albánském Elbasanu prohráli reprezentanti od Kavkazu 1:2; za vítěze se prosadili Mërgim Mavraj a Shkëlzen Gashi; domácí tím překlopili historickou bilanci na svoji stranu, teď mají na kontě dvě výhry oproti jedné remíze a jedné porážce. Pokud by triumfovali i dnes, dokonají historický rok pro albánský fotbal - klub Skënderbeu Korca se totiž letos stal vůbec prvním vyslancem Orlů v základních skupinách evropských pohárových soutěží.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.30 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Srbsko - Portugalsko  (neděle 18:00)
Portugalský tým už má dávno svou kvalifikaci zajištěnou a lístky do Francie s předstihem koupeny. I proto dostaly některé opory předčasně volno. V závěru kvalifikace je čeká utkání se Srbskem, které sice ztratilo naději na postup, ale hrdost si ještě chce uchovat.

Na Bělehrad! To je plán cesty portugalského celku, který chce proti Srbsku bojovat o další tři body a také o mnoho šancí pro mladší či ne tak často nominované hráče. Portugalci si zajistili postup na mistrovství Evropy v minulém utkání, kdy se jim podařilo těsně vyhrát na Dány. V Braze se domácí radovali díky přesnému zásahu Joãa Moutinha, který se ve druhé půli prosadil jako jediný hráč.

Portugalci navíc celou skupinu I vyhrají. Portugalský celek vyhrál šest svých posledních kvalifikačních utkání. Problémem pro něj může být snad jen to, že nestřílí mnoho branek. Za čtyři poslední utkání v rámci kvalifikace i mimo ni nepadlo v zápasech portugalské reprezentace více než jedna branka. První utkání mezi těmito dvěma týmy rozhodl Fabio Coentrao, který vstřelil vítězný gól. Před ním se přesně trefili Ricardo Carvalho a Nemanja Matić.

V táboře Portugalců se v poslední době slaví, například i proto, že den před utkáním se Srbskem oslaví trenér Fernando Santos 61. narozeniny. A jako menší dárek by si přál dobrý výkon a tři body proti domácímu týmu. Možná se často říká, jak moc dělá domácí prostředí a podpora fanoušků, ale v případě Portugalska to neplatí. Od roku 2013 totiž Portugalci vyhráli šest venkovních utkání.

I proto, že Portugalci už svůj úkol splnili a postoupili, několik hráčů, kteří patří k jeho oporám, dalo přednost mladším a méně zkušeným hráčům. Volno dostali ikony jako Cristiano Ronaldo, Ricardo Carvalho, Fabio Coentrao a Tiago Mendes. Dodatečně byl nominován Ricardo Pereira s útočníkem Sportingu Braga Ruiem Fontem. Výhodou tohoto střetu je z diváckého hlediska fakt, že se v posledních třech vzájemných střetech vždy diváci dočkali branky.

Mnoho absencí trápí také soupeře. Srbsko se musí vyrovnat se ztrátami hráčů jako Filip Kostić, Matija Nastašić, Andrija Zivković nebo Lazar Marković. Ačkoli se Srbsku dlouhodobě nedaří a na vině jsou také disciplinární tresty po výtržnostech některých "fanoušků", poslední dvě utkání se Srbsku povedla. V minulém kole si Srbové poradili s Albánií. Dlouho to sice trvalo, než někdo našel cestu do sítě, ale v nastaveném čase se postupně trefili Kolarov s Ljajićem.

Ve zmiňovaném utkání nastoupil od prvních minut i záložník Chelsea Nemanja Matić. Ten se potýkal se zraněním a to se také projevilo, když musel dvacet minut před koncem střídat. Jeho další start je tak v silném ohrožení. Svalové zranění nepustí do hry ani obránce Chelsea Branislava Ivanoviće. Dokáže si Srbsko i s těmito vážnými absencemi poradit s již kvalifikovanými Portugalci?

Mladá hvězda z Portugalska, záložník Monaca Bernardo Silva doufá, že se tak nestane. V rozhovoru pro deník A Bola potvrdil: "Jsme nadšení z toho, že se nám podařilo vyhrát a zajistit si s předstihem postup na mistrovství Evropy. Kdybych dal gól, byl bych ještě šťastnější, ale nejdůležitější je pro mne vždycky úspěch mužstva. Teď máme další šanci, někteří jsou zranění a zkušení hráči odpočívají. Teď je na nás, abychom je nahradili. Máme skvělý tým a myslím, že si utkání proti Srbům užijeme," doufá Bernardo Silva.
Srbsko - pravděpodobná sestava:
Stojković - Tomović, S. Mitrovic, Tosić, Kolarov - Milivojevic, Fejsa - Z. Tosić, Ljajić, Tadić - Mitrović
Portugalsko - pravděpodobná sestava:
Patricio - Semedo, Jose Fonte, Neto, Eliseu - Andre, Veloso, Joao Mario - Danny, Eder, Quaresma
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.55 - 3.20 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Portugalsko76019:418
2.Dánsko83328:512
3.Albánie73227:511
4.Srbsko72147:114
5.Arménie70255:112
Bodové odečty
Srbsko-3za nedohrané utkání Srbsko - Albánie

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (230)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Albanie postup

Reagovat
smazaný uživatel

slimáci

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

To myslí Sport 1 vážně?? Místo toho, aby vysílali Albánce hrající o historický postup na Euro, tak pustí bezvýznamnej zápas Finska se Severním Irskem a na druhej program dají pro jistotu házenou

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

jo a kdyby ta hazena nebyla, tak by na Sport 2 bylo Recko s Madarskem (ktery v noci opakujou)

Reagovat
bayern987

Reagovat
ZB 07

Reagovat
fenixLFC

a ktory je prave 4:3

Reagovat
Coutinho10

ted na ten vysledek koukam ....no sem zvedavej pak na sestrihy dnesnich zapasu i to Srbsko muselo bejt zajimavy

Reagovat
smazaný uživatel

Sport 1 dává přednost týmům, co bojují o postup sportovně na hřišti, ne výtržnictvím a v zákulisí.

Reagovat
Kily

to jsem celkem zvědav, jak budou dnes o postup bojovat Severní Irové, kteří už postoupili a Finové, kteří už postoupit nemohou

Reagovat
smazaný uživatel

to se ale nerozporuje s tim co napsal..

Reagovat
Kily

to možná úplně ne, ale celkově to jen podtrhuje nesmyslnost jejich volby

Reagovat
smazaný uživatel

V čem nesmyslnost? U Albánie je obří pravděpodobnost vzhledem k hráčům i fandům, že se v tom zápase něco semele. Takový tým bych si do TV taky nepouštěl. Hlavně když bojují o postup také kvůli kriminálníkovi se kterým se tým ještě fotí. Tohle prostě mezi civilizovaný sport nepatří a je jenom dobře, že se jim mediální pozornost upírá.

Reagovat
veikko

To už zase můžou za všechno Albánci? Dost pochybuju, že by nějak napadali Armény.

Reagovat
smazaný uživatel

No za ten průser můžou výhradně oni a ještě to podmázli tím, že toho člověka co to má na svědomí oslavují jako hrdinu.

A proč by asi tak Albánci mohli mít konflikt s Arménama ve vyhroceném zápase?

Reagovat
veikko

Mi přijde, že z Albánců se dělají nelidské a krvelačné bestie. Nějak se zapomíná (spíš nechce brát v úvahu), že Srbové albánské hráče nechutně provokovali (pískot do hymny, házení šutrů po lavičce).

Reagovat
smazaný uživatel

Oni se tak sami dělají, já za to opravdu nemůžu. Fotit se jako tým s fotbalovým výtržníkem jako hrdinou, to je asi světový unikát, za tu pověst si mohou jenom a jenom sami...

Reagovat
smazaný uživatel

fotbalovym vytrznikem? o fotbal tam prece mezi tema dvouma narodama vubec nejde

Reagovat
smazaný uživatel

To je možný ale stalo se to na fotbale = fotbalový výtržník.

Reagovat
stas87

Piskot do hymny to by sa v juznej amerike nedohral ziadny zapas. Tebe by sa pacilo ak by nemci v Prahe vo svojom sektore vyvesili vlajku protektoriatu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
veikko

Super, takže vlastně pískot do hymny je OK, jo? A já chápu, že se Srbům nelíbila ta vlajka, ale ani se nedivím Albáncům, že pak tou ukradenou vlajkou mávali (prostě pomsta těm cypům v kotli). Notabene Xhaka, který se o vlajku rval beztak ani vlajku Velké Albánie nepozná, když žije celý život ve Švýcarsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, piskani do hymny je v poradku. To je bez debat.

Reagovat
veikko

Tak to potom jo. Nezapomeň se podívat na zápas Salvador - Honduras, ať vidíš, co je rvačka (válka?), ne tohle evropské teplení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
veikko

Ty to neber vážně, stačí, že to bude brát vážně ten idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

zase nadavky?

Reagovat
veikko

Ne zase, z mé strany pouze teď. Ale hádám, že jsi na ně stejně zvyklý.

Reagovat
smazaný uživatel

ty?

Reagovat
veikko

Reagovat
smazaný uživatel

tak píšeš tam, že stačí když to budeš brát vážně ty...

Reagovat
veikko

Ty mít v tým případ dobrý češtin.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Ne, nepise to tam.

Reagovat
smazaný uživatel

"stačí, že to bude brát vážně ten idiot."

píše....

Reagovat
božský John

Masopuste, nechovej se jako kreten, prosim. Umis to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Nemalo by to byt normalne a je to neprijatelne.Ja som len napisal ze na inom kontinente je to bezna vec a na balkane je to trosicku ine ako trebars tu ci v Nemecku.To ze krici srbi ubij siptara je tiez cez ciaru ale albanci by v Tirane kricali to iste,pokrik ako pokrik.Vytiahnut vlajku statu ktory neexistuje je daleko horsie,rozputalo to nepokoje a albanci boli napadnuty na ihrisku.

Reagovat
veikko

Já ti nevím, ale když jeden moula pošle dron s vlajkou neexistujícího státu je podle mého mnohem menší vina, než na straně Srbů.

Reagovat
stas87

Takze ak by nemci vyvesili vlajku protektoriatu v kotli,cesi by mali pokojne sediet a cakat kym ju sbskar nesunda?Takto to ale vazne nefunguje. Srbi su vinny tym ze napadali albancov na ihrisku,to sa nemalo stat.Do tohto konfliktu to ale prerastlo az po tom drone a tym dronom to vygradovalo.

Reagovat
veikko

Je v tom drobný rozdíl. Protektorát totiž existoval. (a víme, co to bylo zač)

To první řešení, že nikdo nedostal body bylo správné.

Reagovat
stas87

Tak co cechov rozzuri a poriadne nastve?

Reagovat
veikko

Tak jako rozzuříš Srba, nerozzuříš Čecha asi vůbec ničím.

Možná tak, kdyby Němci vyvěsili plakát, že je jejich pivo lepší než naše, ale to bychom se jim spíš vysmáli ...

Reagovat
Kily

když dostanou hnusné pivo

Reagovat
veikko

Asi jediný způsob, jak rozdmýchat naši národní hrdost.

Reagovat
Pipo123

Hlavne je zaujímavé sledovať reakcie hráčov Albánska, mám pocit že pre nich tá repre a vlajka znamená podstatne viac ako pre slovenských či českých reprezentantov, už len to že kopec hráčov má kerku albanskej vlajky atd. Tá hrdosť na vlastnú krajinu je proste niekde daleko inde než u nás, my na vlastné krajiny nadávame a plujeme

Reagovat
db18

Pozveš k němu uprchlíky.

Reagovat
smazaný uživatel

chudáci srbi

Reagovat
stas87

Co to na mna ides skusat?

Reagovat
smazaný uživatel

že je s grékmi a maďarmi sú ďalší z tých národov, ktoré neriešia nič iné len jak im ubližuje celý svet a samozrejme to v pravidelných intervaloch nezabúdajú pripomínať

Reagovat
veikko

Ovšem pozor, Srbové na to mají, oproti Řekům, docela právo.

Reagovat
stas87

Tak z tohto stavu sa Srbsko pomaly ale isto dostava.Ja Srbsku prajem ale nebudem ignorovat tie picoviny co spravili.

Reagovat
Hokaido

Ale my nejsme v JA, jsme v Evropě a tohle tady prostě neděláme.

Reagovat
smazaný uživatel

ne? a co Skotsko × Anglie, Cesko × Slovensko, Balkan, Recko × Turecko, Polsko × Rusko, Madarsko × Rumunsko...

Reagovat
veikko

Česko x Slovensko Mě omejou

Reagovat
smazaný uživatel

asi je to potřeba a ať pořádně vydrhnou hlavu

Reagovat
veikko

Vy jste se s erwinem prostě dlouho hledali, až jste se našli.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne sis tam nasel zrovna tu dvojici, ktera tam byla dana s nadsazkou jinak madari bezne do slovensky hymny piskaji a jak to je naopka nevim urcite, ale nedivil bych se, kdyby to bylo stejne

Reagovat
veikko

Skoti taky vyloženě nenávidí Angličany (viz referendum) Maďary a Rumuny opravdu nemůžeš srovnávat s nenávistí Srbů a Albánců. Dejme tomu tak možná to Polsko x Rusko, tam je to ovšem jednostranné ze strany Poláků. Ono tam těch nadsázek bylo asi víc, že?

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, ze nenavist Albanie a Srbska je nekde uplne jinde, ale proste to piskani do hymny v Evrope proste v par pripadech je

Reagovat
veikko

Ale i tak to prostě není v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

no, jak pro koho.. nektery narody proste poznamely naky udalosti, ktery tezko nekdy budou zapominat

Reagovat
veikko

To je zas u Srbů dobrá vlastnost, že nezapomínají. To my se dneska paktujeme s národem, který nás chtěl ještě před 75 lety vyhladit ze Země.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to souhlas kazdopadne..

Reagovat
Hokaido

Reagovat
frankiefcb

Tak Wales vs Anglie, taky si pískají do hymny.

Reagovat
veikko

No jo, ale to už je barbaricum.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

To ovšem nemění nic na tom, že utkání, ve kterém se bojuje o přímý postup, bude pro většinu lidí daleko zajímavější než zápas, který rozhodne tak maximálně o tom, zda Sev.Irsko skončí 1.nebo 2.

Reagovat
patas92

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Otázkou je, co je pro diváka atraktivnější. Zda Arménie - Albánie nebo právě Finsko - Severní Irsko.

A lepší ženská házená, než kterýkoliv z těchto dvou duelů. Z pohledu českého diváka 100%, když Češky hrají s Ukrajinkami kvalifikaci.

Reagovat
ZB 07

Tak s tou házenou máš asi pravdu, ale s tím, který zápas je pro diváka atraktivnější, si dovolím nesouhlasit..

Pochopil bych, kdyby se rozhodovalo např.mezi nějakým opravdu atraktivním zápasem, ve kterém by sice o nic nešlo, ale očekávala by se zajímavá podívaná a dnešním soubojem Albánie v Arménii, kde to třeba nebude žádná ofenzivní hitparáda...to však není případ dneška. Ve Finsku to podle mě nebude nic extra, zatímco v Arménii se bude řešit otázka přímého postupu. Pro mě osobně je tedy daleko větším lákadlem zápas Albánie, ale asi je to věc názoru no

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale neříkám, který z těch dvou zápasů je atraktivnější. Pro mě je to obojí "odpad". Lepší si dát hodinku a půl šlofíka, než si pouštět jeden z nich

Reagovat
ZB 07

Ok tak aspoň by ale mohli pustit ten "odpad", kde o něco jde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Shevchenko

Co je na zápasu Finsko - Severní Irsko atraktivní? To už tam mohli dát Srbsko - Portugalsko.

Reagovat
smazaný uživatel

Shevo, zkus někdy používat hlavu. Většinou jen vykřikuješ do davu. Nikde nepíšu, že je ten či onen atraktivní. Ale kvůli tobě by se asi slušelo napsat. Otázkou je, který zápas je pro diváka menším zlem, je méně neatraktivní než druhý. Každopádně oba jsou na tom co do atraktivity lépe než jakýkoliv zápas Baníku. Takže pro diváka z Ostravy tak či onak win. Ale ty jistě víš lépe, jak to chodí s vysílacími právy a jejich nákupem na Sport 1

Reagovat
Shevchenko

To je argumentace Sport 1 neměl problém vysílat zápasy z Gruzie nebo Arménie. Zápas Srbska a Portugalska by teoreticky mohl přitáhnout diváky díky velkým jménům. V Řecku i na Faerech zase ještě šlo o postup, o Albánií se snad ani bavit nemusím. Ten zápas prostě byl nejhorší ve všech ohledech.

Reagovat
blaugrana

Robo dneska hat trick a maďari vyhrať!

Reagovat
veikko

Severní Irsko je nejmenší zemí na EURO tak možná podle rozlohy, která je naprosto nerozhodující. Island má 3x méně obyvatel než Sev. Irsko, tudíž nejmenší zemí na EURO je on.

Reagovat
smazaný uživatel

To je super logika no, až tam bude jiné slovo, než nejmenší, tak si přijď stěžovat. Třeba nejméně lidnatá nebo tak...

Reagovat
veikko

Já si nestěžuju, jen píšu, že je zbytečné to tam vůbec psát. Rozloha má prostě nulovou vypovídající hodnotu úplně ve všem, co se týče fotbalu (snad jen, kdyby neměli kde postavit hřiště).

Reagovat
smazaný uživatel

pises pekny blbosti a kdyz se nam tim zamyslis, tak to snad zjistis i sam.. proc ma treba Belgie lepsi tym nez Indonesie?

Reagovat
veikko

Tvl, co s tím má společného rozloha těch dvou států?

Reagovat
smazaný uživatel

coze? snazim se ti vysvetlit, ze ani rozloha a ani pocet obyvatel neni dulezitej. podstatny sou jiny veci

Reagovat
veikko

Však vždyť to dop*dele píšu!!!

Reagovat
adalbertus

Ria Ria

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Lucembursko dají....

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš Adalbertus, Madarsko je prakticky istý postupujúci, stačí ak Ukrajina neporazí Španielsko a idete priamo na MS z tretieho miesta. A vyplakával si, že dalších 10 rokov nikam nepostúpite.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď to Írsko dneska zvládne. Verím v 2ku. COME ON!!

Reagovat
Minister

snáď nie

Reagovat
veikko

Jeszcze Polska nie zgynięła, dokud Robert żyje ...

Reagovat
smazaný uživatel

Na tento zápas sa veľmi teším , btw. Škoda, že bolo v tejto skupine Škótsko

Reagovat
smazaný uživatel

Im som postup prial najviac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Lewa ti to večer vysvětlí

Reagovat
bayern987

Reagovat
ronaldik

Polsko si postup zaslouží. Včera jsem byl poprvé v Polsku na fotbale (přátelák týmu ze 4. ligy proti prvoligovýmu) a polští fans jsou neskuteční

Reagovat
smazaný uživatel

Rovnako si to zaslúži aj Írsko.

Reagovat
Acrocephalus

Kdyby Irové dnes zvítězili, tak hluboce smekám klobouk. Ale kdyby remizovali a Německo prohrálo s Gruzií, tak to by byl splněný sen.

Reagovat
CubONE

POLSKA!

Reagovat
SunFells

Polsko-Irsko bude dobře vyhecované

Reagovat
SunFells

A Lewa na rekord

Reagovat
smazaný uživatel

dneska je tutovka - Lewandovski neda gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Teším sa na zápas Poľsko-Irsko,bude to mazec, ale práve som čítal že domácim sa zranili Milik, Rybus a Jodlowiec, naštastie Lewandowsi je o.k., a typujem ho dneska na dva góly.

Reagovat
CubONE

Rybusa zastupi Wawrziniak, Jodlowiec az taky problem nie je, ale Milik bude chybat dost.

Reagovat
veikko

Rybus v základu nehraje, ne? Hraje Grosicki.

Reagovat
CubONE

Rybus hrava LB v repre teraz. A vraj aj v klube

Reagovat
Alan_Shearer

OT: Chci si koupit do skoly notebook .. nejsem narocnej uzivatel, staci mi nejakej do desiti tisic. Mate tipy? Libi se mi tenhle, ale jsem IT analfabet. https://www.alza.cz/lenovo-ideapad-g50-30-black-d2305549.htm?catid=18842920

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě si kup 10let starej z bazaru za 500, stačí, když z něj odinstaluješ windows a poletí to jak hovado

a za Lenovo

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Dúfam, že nedostaneme v baráži Maďarov... to by bola hanba na 100 honov... Ešte chodím na prednášky s pár Maďarmi, to fakt nechcu zažiť

Dnes Poľsko musí... stačí, že tam budú strašiť dreváci z Anglicka, Walesu a Sev. Írska

Reagovat
Shevchenko

Není šance, aby jste je dostali v baráži

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Verím...

Reagovat
blaugrana

Nechcu? Ty si asi Ostravak.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

Oni nás nechcú do baráže? Ćítal som že podla nich sme slabý tím.

Reagovat
Emmett Brown

21-ka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak CR7 dnes nehrá. Škoda, ale tak aspon mám volný večer, bez neho na to nebudem pozerat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dotaz. Jakto, že to nevypadá s Maďarskem na přímý postup ze třetího místa dobře (jak píše redaktor), když jsou první v tabulce třetích týmů a v případě výhry by měli na Chorvatsko náskok 4 bodů, které hraje už jen jeden match??

Reagovat
smazaný uživatel

Řecko zůstane poslední, takže Maďarsko bude mít furt 15 bodů.

Chorvatsko ale už nemůže předstihnout Maďarsko, ale můžou předstihnou Rumunsko, kdyby skončilo třetí.

Před Maďarsko může jít Ukrajina, když vyhraje ve Španělsku, a Slovensko taky vyhraje.

Dál přes ně může jít i Turecko, když porazí Island, a zároveň Kazachstán porazí Lotyšsko.

Irsko nemůže jít před Maďarsko, ale asi by mohli přes Rumunsko.

Švédsko ani Rusko už přes Maďarsko nemůže, ale Rusko zas může jít přes Rumunsko.

Takže, jestli jsem to dobře pochopil, tak má Maďarsko hodně velkou šanci jít přímo na ME.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nemôže ísť Írsko pred Maďarsko? Ak vyhrá s Poľskom, bude mať rovnako 15 bodov a (možno) lepšie skóre.

Reagovat
smazaný uživatel

zkus trochu přemýšlet, určitě na to přijdeš

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre som napísal - Írsko pôjde pred Madarsko - Írsko postúpi z 2. miesta a Maďarsko z 3., takže reálne skončí v kvalifikácii lepšie. Jedine ak by Ukraina vyhrala so Španielskom, potom by Maďarsko muselo ísť do baráže. Keďže Španielsko už ide len o body do ratingu, Madarsko ešte bude tŕpnuť. Je blízko a zároveň ďaleko

Reagovat
smazaný uživatel

A chápeš tu základní věc, že když Irsko bude postupovat z 2. místa, tak se nebude účastnit tabulky týmů na třetích místech?

Reagovat
CubONE

Reagovat
Fairplay

Dneska ať se Lewa ukáže a vystřelí Polsku EURO. Ať mu to na podzim pálí jakkoli, těch 12 dosavadních kvalifikačních gólů bych nijak nepřeceňoval, 9 z nich padlo do sítě Gibraltaru a Gruzie.. V baráži to bude hop nebo trop, Švédsko, Bosna nebo ten třetí tým z naší skupiny může klidně Polsko vyřadit.

Reagovat
ZB 07

Albánci už pomalu míří na EURO..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Lewaaaa comeon

Reagovat
Knight_in_fire

Damy radę. Do przodu, Polacy. Olkowski zagra na prawej pomocy, dalej Mączyński i Piszczek na prawej obronie. Pozdro z Rybnika.

Reagovat
smazaný uživatel

překlad

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/clanky/houston-dynamo-povede-owen-coyle-277321/?nocount=1#forum

Aktuální NFL diskuze. Sport dává prd, ale streamy se najdou víc než solidní a v diskuzi se se vším poradí.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer - Ginter, Boateng, Hummels, Hector - Gündogan, Kroos - Müller, Özil, Reus - Schürrle

Schürrle si tam vesele hraje v základu místo Zac

Reagovat
Arne

Neuvěřitelný... (ale s tím Zacem jsi trochu otravný )

Reagovat
smazaný uživatel

možná už bych to znovu nenapsal mo...ale znova dneska jsem narazil na fotku, kde byli vedle sebe porovnáváni, tak mi to zase nedalo

Reagovat
bayern987

Reagovat
db18

Reagovat
db18

btw. nemáš zase nějaký nesekající se stream?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.soccerjumbotv.me/ch-1.html

ale ten je fakt hodně špatný

Reagovat
db18

Teď je všechno asi tak stejně kvalitní. To jdu radši dál hrát fifu...

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Až teď jsem zapnul tv, ale tohle už je totální FAIL! Může mi někdo říéct, co dělají ti mamlasové ze SPORTU TV, když pouštějí Irsko místo Albánie, která hraje o přímý postup? Pane bože, já už nerozumím ničemu

Reagovat
Pipo123

Albansko

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

co ti Maďaři vyvádějí proboha...Řeci jim dají za jeden zápas tolik gólů, co nastříleli za celou kvalifikaci

Reagovat
blaugrana

Madari dva krat do vedenia a dva krat v nom vydrzali 3 minuty. Demencia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Tiez ich mas na tikete?

Reagovat
smazaný uživatel

- 2,5 gólu, naprostá tutovka

Reagovat
Switchback

Srbsko ?

Reagovat
smazaný uživatel

Srbija se rozjela, Kolarov a Matič dvě červené za dvě minuty

Reagovat
ďuriLFC

Srbi Strašne odporný národ toto

Reagovat
smazaný uživatel

Toľkých si ich v živote určite stretol, že ti to asi verím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Vyborne kkti.

Reagovat
smazaný uživatel

oni se snad zbláznili

Reagovat
blaugrana

Greci dali 4 goly napisledy pred narodenim Krista, ale dnes, ked imide o hovno, tak neni problem to zopakovat. Dufam, ze im EU pozicia este aspon 500 miliard euro.

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
pepinho2

měl jsi Maďary na tiketu?

Reagovat
blaugrana

Keby som ich nemal, tak sa nerozculujem.

Reagovat
blaugrana

A ako ceresnicka...portugalski komici vyhraju.

Reagovat
elChe

Irske bary dnes budou hlasit rekordni trzby...prvni porazi Francouze a ted Psonky...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl bych být zaměstnavatelem, pokud dneska postoupí

Reagovat
Switchback

golaso

Reagovat
Minister

Krychoviak

Reagovat
Knight_in_fire

Reagovat
smazaný uživatel

Krychle.

Reagovat
Switchback

Takovej dive

Reagovat
smazaný uživatel

Dive bych ani neřekl, ale myslím, že to bylo před vápnem.

Reagovat
Switchback

Mi přišlo, že se ho ani nedotklo, rozhodně s tím vápnem máš pravdu.

Reagovat
Switchback

nedotkl *

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mě zas přišlo, že dostal celkem slušně...každopádně neměla být.

Reagovat
Arne

Nebyl to zase Long? Proti Němcům si tam taky pěkně skočil...

Reagovat
Switchback

byl ale dotkl se ho no - > https://streamable.com/bcm3

Reagovat
REPLIKATOR

Moc dlouho Polákům vedení nevydrželo

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Pozerá niekto Nemcov? Tí sa nejako poslovenčili- hrajú neuveritelnú sračku proti slabším..... Takmer dostali gól nebyť Neuera Btw. Reus by sa teraz k Live hodil, hrá tragikomicky, už zahodil 5-6 tutovku

Reagovat
smazaný uživatel

ti němci jsou neskutčně trapní

Reagovat
OnderCZ

Lewa

Reagovat
bakasa

Zvíře Lewa

Reagovat
PavlíčeQ

Lewa

Reagovat
smazaný uživatel

Monster.

Reagovat
Minister

Lewa je král...

Reagovat
SunFells

Machr

Reagovat
CubONE

Pencla to nemala byt no. Ale Lewaaaa

Reagovat
bayern987

Lewa!

Reagovat
Pipo123

Reus strašné kopyto

Reagovat
REPLIKATOR

Lewandowski Zlatý míč

Reagovat
smazaný uživatel

Za co?

Reagovat
Spalovač šancí

Za světový mír

Reagovat
Ángel di María 22

To je jedna velká komedie to rozšíření EURA na 24 týmů.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím. Je to neuvěřitelná trapárna. Kvalita se snižuje a snižuje

Reagovat
db18

Reagovat
el Principito

Reagovat
The Krupy

Reagovat
aither

Gruzie

Reagovat
smazaný uživatel

Němci

Reagovat
SunFells

Němci

Reagovat
smazaný uživatel

Gruzie - nádherný gol. Německo proti slabým soupeřům fakt neumí

Reagovat
REPLIKATOR

I s náma kolikrát prohráli

Reagovat
bayern987

Chce to klasického hrotového útočníka, jestli to tam ve vápně bude sbírat Schürlle s Reusem tak je to v háji.

Reagovat
bayern987

Neuer nadlidský zákrok!

Reagovat
smazaný uživatel

Dej už tam Kevina!!!

Reagovat
stas87

Ti irski kreteni nedohraju v 11tich.

Reagovat
smazaný uživatel

To Německo, to je fakt neuvěřitelné. S Gruzií

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

No Klose, no party Podolski a Volland in, Schürle a Reus out.... I keď aj ten Podolski hrá hovno Nebyť Neuera a brvna ( ) tak sa už vezú

Reagovat
smazaný uživatel

Krychle si zaslouží nějaký velkoklub.

Reagovat
Knight_in_fire

Krychowiak? :D

Reagovat
SunFells

Když máš Mesuta, potřebuješ už jen někoho, kdo zakončí

Reagovat
smazaný uživatel

Zas nepřehánět. Náladový fotbalista. Někdy geniální, někdy by si nezahrál ani za rezervu Arsenalu.

Reagovat
SunFells

Blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel pravda. Jinak nesleduješ zápasy, ve kterých hraje.

Reagovat
SunFells

Blbost. Dokonce je vnímám, to je zapotřebí k zhodnocení přínosu hráčů, zkus to.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
jiriczeQ

pro mě velice nesympatický díky svému přístupu

Reagovat
db18

A někoho, kdo bude střelci asistovat.

Reagovat
SunFells

To skoro dává smysl

Reagovat
db18

Když mám možnost ho vidět, tak je po většinu času neviditelný (kromě toho co zmrví), ale rozdá spíš ty předposlední přihrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

to je právě ono. co na tom, že někdy, ano někdy, dá super finální příhrávku, nebo udělá parádní finesu, když nedokáže být ku prospěchu týmu celých 90 minut. Navíc nemá až tak top kvalitu v soubojích 1v1, a to důležité, pokud hraje od lajny.

Reagovat
smazaný uživatel

a to je důležité

Reagovat
SunFells

On moc nezmrví. Často rozdává předposlední přihrávky no, dokáže tak rychle vytvořit prostor pro akci. Za těch závěrečných 35 minut, co jsem viděl, byl však jediný, kdo dával finálky a že jich nebylo málo ...podle počínání borců kolem něj by předfinálky dosáhl snad jen vysláním beka.

Reagovat
Knight_in_fire

A Glik jak branil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele