Převezme Terim po Euru FK Moskva?

23.04.2008, 09:20
Aktuality
Špatné výsledky FK Moskva v ročníku 2008 ruské Premier Ligy možná budou mít za následek odvolání zkušeného trenéra Olega Blochina. Podle tureckého listu Sabat vedení moskevského týmu jedná s Fatihem Terimem, lodivodem turecké reprezentace.

Oleg Blochin působí na lavičce FK Moskva teprve od zimy, kdy nahradil Leonida Sluckého, který byl odvolán poté, co ambiciózní klub nedostal do pohárové Evropy. Jeho nástupci Olegu Blochinovi však zatím pšenka nekvete, po šesti odehraných kolech je jeho FK Moskva předposlední s pouhými třemi uhranými body za stejný počet remíz.

V ruských médiích se objevují zprávy, že ukrajinský kouč, který dovedl svou zemi do čtvrtfinále mistrovství světa 2006 nemá dobré vztahy s některými hráči, kterým nesedí jeho tréninkové metody, uvnitř týmu prý vázne komunikace mezi hráčem a trenérem. Také příznivci FK Moskva nejsou na straně Blochina, považují ho za hlavního viníka špatného vstupu do sezóny a na stadionu Eduarda Strelcova mu to dávají hlasitě najevo. Nutno dodat, že Blochin musí kvůli početné marodce každé kolo v sestavě improvizovat, v jednu chvíli nemohl počítat kvůli zranění nebo karetním trestům až s jedenácti hráči.

Možnost odvolání bývalého skvělého útočníka Dynama Kyjev nabírá na intenzitě každým uplynulým týdnem. Horkým kandidátem na jeho místo je Fatih Terim, ten se pro úterní vydání listu Sabah nechal slyšet, že s FK Moskva nedávno jednal, nicméně o své budoucnosti se chce bavit až po skončení Eura 2008, kde povede turecký národní tým. Fatih Terim je v Evropě žádaným zbožím, velký zájem o jeho služby mají kluby z anglické Premier League. V minulosti vedl například Fiorentinu nebo AC Milán.

Autor: David Kubáň / rian.ru

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No, nechci sahat panu Terimovi do svědomí, myslím si však, že jediné, co jej může k FK Moskva táhnout, jsou peníze. Jako kouč by mohl získat mnohem prestižnější štace, viz jeho bývalá působiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Peníze budou hrát velkou roli, máš pravdu. FK Moskva je mu schopno nabídnout opravdu vysoký plat, financí mají dost.

Reagovat
M11

tak tohle je podle me hlavne o penezich...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, jde také o ambice klubu.

Reagovat
M11

po Terimovi by skocil kdejaky lepsi klub nez je FK Moskva.. penize mozna maji ale zatim je to tak vse

Reagovat
smazaný uživatel

kdo dneska nepotřebuje peníze?

Reagovat
smazaný uživatel

no muj nazor je že až se v moskvě uzdravěj hráči tak přijdou i výsledky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele