Přestupové okno je pro nás uzavřené, zní z PSG

08.08.2016, 16:50
Aktuality
Konec přestupového období, přesně to zaznělo na tiskové konferenci Paris Saint-Germain při příchodu Jesého Rodrígueze. S přestupem spojovaný Blaise Matuidi tak zřejmě neodejde...

Odchovanec Créteilu si udělal jméno během čtyřletého angažmá v Saint-Étienne, odkud následně zamířil do ambiciózního Paris Saint-Germain, kde se vypracoval do role opory.

Aktuálně má Matuidi s úřadujícím francouzským velkoklubem smlouvu ještě na dva roky, tu by však nemusel dodržet, neboť se o jeho služby údajně zajímá turínský Juventus.

Ten má být ochotný za francouzského reprezentanta zaplatit až 30 milionů eur, ovšem Paris Saint-Germain nechce svoji oporu uvolnit. "Přestupové okno je pro nás uzavřené," prohlásil předseda Nasser Al-Khelaifi. "Matuidi má platný kontrakt a navíc patří mezi pilíře týmu," dodal vedoucí představitel úřadujícího francouzského mistra k odchodu 29letého záložníka.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Takže snaha zvýšit Matuidiho cenu když má Juve prachy

Reagovat
teenz

Jo... přesně o to PSG jde.

Reagovat
niflheim

Tak víceméně pár dnů zpátky jeho odchod připustili, minulý týden se navíc Juve začalo údajně vyptávat. Může to ještě dopadnout zajímavě - toto prohlášení mohlo například vzniknout na základě již podané nabídky.

Reagovat
teenz

Jak píšu dole, PSG nikdy žádnou oporu neprodalo a to kolem nich kroužily kluby jako Barca, Real, United... a nikdy nic.

Reagovat
niflheim

Pravda. Víceméně ve spojení s Juve záleží, zda by si taky mohli dovolit jeho plat. Četl jsem něco ohledně toho, že by šel spíše jen do Anglie, kde by mu mohli nabídnout kluby srovnatelný plat.

Reagovat
teenz

U Matuidiho to spíše podle mě bude o výzvě, v PSG vyhral co šlo (mimo LM) a má 29 let, takže poslední šance přestoupit někam do Anglie ke špičce.

Reagovat
teenz

Mě se líbí, jak když někdo začne mít zájem o někoho z PSG tak to Nasser vyřeší. Buď okamžitě prohlásí, že nikdo přestupovat nebude (a vážně zatím žádná opora nepřestoupila) nebo najebe novou smlouvu.

Reagovat
.13

To je jedine ako tym uplne uletenym spekulaciam zamedzit

Za tu dobu co su tu robia dobru robotu. Aj ked som cakal velke meno do utoku+ plus musel byt pre tim lepsi ako Edison. Takych moc na trhu nieje dostupnych a toto mi prijde lepsie ako davat 90 za Lukakuho alebo Gonzala.

Mozno by som skusil 55-60 za Lacazetta, ale len ak by prisiel ako jednicka do utoku, inak by to bolo zbytocne

Reagovat
Langi

s neomezeným budgetem a takovými ambicemi to neni nějaké extra umění všechny opory udržet...ale poslední dva přestupáky budiž vám ke cti...byť zrovna Jesé za 25 mi nepřijde moc OK přestup

Reagovat
.13

Ja si necham nanho cas, nech ukazeco vie

25 je dost velka investicia, ale stale ma len 23. Len sa bojim, ze ak sa chyti, tak mozno sa bude chciet vratit do Realu.

Reagovat
wiggum

A o Rabiota žádný zájemce? Každé přestupové období se o něm píše a teď nic...

Reagovat
Godwinson

Poslední okna už se o něm ani nepíše

Reagovat
ADM

29 rokov?? wtf kedy to stihol

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

No O2 sportu ted super zabava pred slavii

Reagovat
Lopiger

škoda, Matuidiho bych radši prodal, záložníků je příliš a Matuidi mi přijde, že se nehodí ani na jednu pozici v tom systému

Reagovat
.13

Matuidi musi ostat, tak isto ako Rabiot. A ta suma? Vsak to je vysmech

Hostovanie Edouarda do Tolouse je tiez dobry krok si myslim, ked uz teda prisiel Jese

Reagovat
Beči

Čekal jsem že přivedou nějakou náhradu za Ibru. Momentálně mají jediného typického hroťáka, a to Cavaniho, pokud samozřejmě nepočítám mladé. Samozřejmě v útoku mohou nastoupit i příchozí Ben Arfa a Jesé, ale jejich primární posty jsou spíše podhrotový hráč, respektive křídlo.

Reagovat
Bucky

Možná inspirace v Realu? Tam taky poslední sezóny hráváme s jedním max dvěma hráčema na hrot a pak už se tam musel stěhovat Jesé nebo Ronaldo.

Reagovat
Beči

Tak ono to bude taky trochu tím, že žádný top forward nepůjde do takového klubu jak je Real zahřívat lavičku, když ví, že se do základu např. přes Benzemu stejně nedostane. PSG ale vždycky hrálo na útočníky, proto se divím.

Reagovat
Beči

*hrálo na dva útočníky

Reagovat
smazaný uživatel

Ze velkoklub.

Reagovat
vlastik

Urcite vetsi nez Liverpool

Reagovat
.13

Ze to vobec riesis, LFC aj celkom prajem pod Kloppom, ale ich fanusikovia su uplne mimo realitu

Reagovat
Bucky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele