Přestoupí Adriano do Fenerbahce?

04.11.2007, 20:52
Aktuality
Útočník Adriano je nyní v Interu přebytečným a dost možná už v zimě milánský klub opustí. O brazilského reprezentanta má údajně velký zájem Fenerbahce Istanbul, které už mělo do Itálie poslat pětimilionovou nabídku na přestup.

Adriano patřil k obávaným střelců, ty časy jsou však pryč. Brazilský útočník se dlouhodobě trápí a v Internu ztratil své výsadní postavení. Nefiguruje na soupisce pro Ligu mistrů, trenér Mancini ho občas ani nezařadí do nominace na ligové utkání, jako naposledy pro dnešní souboj s Juventusem.

Vzhledem k útočníkovým výkonům nemá Inter příliš důvodů Adriana držet a k jeho přestupu může dojít už v lednu. Podle posledních zpráv z Turecka a Itálie přispěchalo s konkrétní nabídkou turecké Fenerbahce Istanbul.

Nejúspěšnější turecký klub posledních let má nabízet 5 milionů eur. Dalších 5 milionů má údajně Fenerbahce připraveno na Adrianův plat, aby udrželo jeho současnou výši. Shodou okolností patří letos Inter s Fenerbachce do stejné skupiny Ligy mistrů. První vzájemný zápas zvládlo Turecku lépe Fenerbahce, když zvítězilo 1:0.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*Madridista

iba?

Reagovat
smazaný uživatel

ja som nieco pocul ze v zimnou obdobi ma ist do manU... ze utok tevez-rooney a saha(vecne zraneny)ktoreho treba nahradit:) ale nebol by som moc proti ale saha je skvely podla mna...

Reagovat
HOST*

Chelsea nabizela myslim pred par lety za nej 100 mil eur ... ted muze bejt rad kdyz ho nekdo koupi za 5

Kdyby ho Inter tehda pustil moh ted misto neho tak 4 kvalitni hrace

Reagovat
HOST*HIHO77

No ale na uzasnu prestupovu taktiku interu milano sme si uz zvykli nie?oni robia nepochopitelne kupy a predaje hracov

Reagovat
HOST*

Opravdu?Ty si mi nějaký chytrý chlapec.Ty si tak chytrý, až si naprosto dementní.

Reagovat
HOST*haness

kouc Zico, Roberto Carlos, proc by tam nesel?

Reagovat
HOST*Cat Killer

Dukaz toho že jmeno goly nedava! Dobre rozhodnuti trenera ze si nedrzi preplacenou hvezdu.

Reagovat
HOST*

adriano je skvelej fotbalista,,myslim ze by mu prestup do turecka uskodil,,mohl by treba jit do ac,treba jak to udelal seedorf,,,a pak by adriano ,mohl interu ukazat jak je skvely hrac a jakou udelali chybu,,

Reagovat
HOST*Madridista

Byli by blazni prodat ho za 5 milionu. Poslal bych ho na hostovani treba do Parmy, kde se mu tak darilo a snad by znovu ozil a pak by jeho cena byla uplne nekde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne aby uz ale vypad...takhle to neni dobry ani pro inter kterej mu plati obrovskej plat za to ze nehraje ani pro adriana...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bude jeho definitivni konec...

Reagovat
smazaný uživatel

viděl sem spousty fotbalistů na spoustě úrovní,ale všichni co píjí jsou tím poznamenaní.........před pár měsíci mu říkaly 'pan mimozemštan' a ted' se ukázalo na jaký palivo jede.....alkohol je tekutina nestabilní.....Berger,Vízek,Best,Skuhravý,Gascoin tihle to třeba s alkoholem zvládli,ale kde jsou ty tisíce a miliony co ne?...Šimák je pro všechny vzor!!!! taky Pudil,Verbíř...koukněte se na Baroše co předvádí......

Reagovat
HOST*Largo

Mě by se hodil do AS.Svým stylem.Bohužel,už delší dobu ten styl jaksi "hledá".....

Reagovat
HOST*Vseznaleklek

Tam je tech vyhaslejch hvezd pozehnane.

Reagovat
HOST*

Adriano nic ze svýho umu neztratil,určitě se o něho budou zajmat velký kluby,takovej Real,Valencie nebo nekdo z Anglie.Adriano si přestupem přilepší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele