PRESSLEY OPOUŠTÍ HEARTS

09.12.2006, 22:40
Aktuality
Steven Pressley, kapitán skotských Hearts of Midlothian, se s vedením klubu dohodl na okamžitém ukončení smlouvy. Důvodem jsou neshody hráče s majoritním vlastníkem klubu Vladimirem Romanovem. V týmu panuje pod jeho vedením napjatá atmosféra, výsledky jsou v této sezóně nevalné a sám Pressley už jednou byl z týmu podmínečně vyřazen.

Zkušený skotský reprezentant byl vynechán ze sestavy 13. listopadu, kdy Hearts remizovali na hřišti Falkirku. Následovala domácí porážka s Rangers, kterou Pressley sledoval pro změnu z lavičky. Vzhledem ke špatným výsledkům dostal Pressley další šanci o týden později, ale ani v zápase Inverness Caledonian nedosáhl trápící se klub na více než bezbrankovou remízu.

Napětí v klubu z Edinburghu se ještě prohloubilo, týden nato kapitán znovu v týmu chyběl a dnes jsou jeho dny v klubu sečteny - Pressley si bude po dlouhých osmi letech hledat nové působiště. Pro hráče, který do Hearts přišel v roce 1998 z Dundee United, to je jistě hořké loučení. Hned od svého příchodu do skotského hlavního města se totiž stal jedním ze základních pilířů a nasbíral úctyhodných 271 startů.

Na rozloučenou Pressley prostřednictvím oficiálních stránek klubu poděkoval všem fanouškům za jejich dlouholetou podporu: "Chtěl bych předně poděkovat fanouškům pro jejich veškerou podporu a přeji jim i celému klubu mnoho úspěchů v budoucnu."

Klub z Tynecastlu si nyní bude muset zvolit nového kapitána a jak prozradil trenér Valdas Ivanauskas, jednat se bude s největší pravděpodobností o hráče skotské národnosti: "Ano, protože máme množství skvělých hráčů ze Skotska. Je to důležité pro klub i fanoušky."

Věřme, že Hearts vsadí při výběru nového vůdce na toho správného a tým začne opět vyhrávat.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*robik

To neni Abramovič, ani Chelsea, to bylo akorát velkohubý keci a nic k věci. A tak pomalu končí jeden sen liltevského magnáta nebo boháče, který asi nerozumí moc fotbalu a ani hráčům jako takovým.

Reagovat
Shevchenko

Kdo je to ten Velička ??

Reagovat
smazaný uživatel

Kde?

Reagovat
HOST*robik

litevec, dobrá hráč, ale je jich tam mnoho, myslím litevců

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem jediný, kterému "diskuse" pod tímto článekm přijde lehce zmatená?

Reagovat
Shevchenko

Kdo je to Velicka? RE: Kde? RE: Litevec ...

Reagovat
smazaný uživatel

Velicka je hráč, ale kde to jako bereš?

Reagovat
Shevchenko

Velicka, hráč Hearts, kdyby jsme nepočítali poslední dva zápasy, tak dal za 7 kol myslím všechny góly Hearts.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, já myslel, že to je jako v článku... Kdybys nepočítal poslední dva zápasy, tak by to bylo snad 5 zápasů, tak proč mluvíš o sedmi? Ale teorie říct raději větší číslo a pak od něj něco odečíst, než číslo reálné, je docela zábavná.

Reagovat
Shevchenko

no jako myslím tím, že tam měl řadu sedmi ztápasů, ve kterých se trefil jen on

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej teda nejseš, já jsem z toho taky mimo, hlavně z Shevy.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*1860

konecne nekdo dostal rozum a vypadl s takovy hnusny atmosfery, kdy majitel ktery rozumi fobtalu asi tak, ze Henry je dobrej utocnik a keca do toho.. to je snad horsi, nez hrat s lemiuxem..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele