Premier League - preview 32. kola: Manchester United - Liverpool

06.04., 08:32, aktualizováno 07.04., 08:23
Previews
Old Trafford

Atraktivní program si na neděli přichystala anglická Premier League. Vše otevře bitva odvěkých rivalů v podobě Manchesteru United s Liverpoolem, i další zápasy napoví s pohárovou tajenkou. Tottenham se může vyšvihnout na čtvrté místo před Aston Villu, Chelsea se proti Sheffieldu chce přiblížit šesté pozici.

Manchester United - Liverpool FC

neděle 16:30

Ve šlágru 32. kola Premier League se na Old Trafford střetnou Manchester United s Liverpoolem. Domácí mančaft je aktuálně na šesté příčce, výš už to ale půjde těžce, jelikož na páté Spurs ztrácí devět bodů. Hosté jsou na čele ligové tabulky o dva body před Arsenalem a o tři před Citizens.

17. března se tentýž zápas odehrál na tom samém stadionu v rámci FA Cupu. Tehdy se Amad Diallo trefil v poslední minutě a poslal Manchester United do semifinále. Nyní se s Liverpoolem Red Devils setkají znovu, tentokrát v rámci Premier League a znovu mu mohou zkomplikovat cestu ze trofejí. Budou se ale muset přenést přes poslední ligový střet s Chelsea, který v sobě nese hodně hořkou pachuť.

Rudí ďáblové totiž ve čtvrtek večer dostali neuvěřitelnou dávku své vlastní sedmigólové medicíny z FA Cupu, když se na konci zběsilé bitvy blížili k výhře nad Chelsea 3:2. Jenže po zákroku Diega Dalota proměnil ve 110. minutě Cole Palmer pokutový kop a o minutu později slavil tentýž hráč vítěznou branku, která se stala nejpozdnější v historii Premier League. Hodně velké selhání Red Devils vidělo na Stamford Bridge téměř 40 tisíc fanoušků. United stanovili nový nechtěný rekord Premier League, jelikož žádný tým ještě nikdy neprohrál zápas v soutěži poté, co vedl tak pozdě.

Erik ten Hag je pod tlakem a má jen omezený čas na zotavení šestých Rudých ďáblů, kteří ztrácejí devět bodů na Tottenham Hotspur a mají jedenáctibodovou ztrátu na Aston Villu, i když na ni mají zápas k dobru. Po výjimečném začátku února se čtyřmi výhrami v nejvyšší soutěži v řadě se Manchester vrací do hry na Old Trafford s pouhým jedním vítězstvím z posledních pěti bitev Premier League. Navíc za tu dobu získal pouhé čtyři body.

Zatímco vítězství v FA Cupu je nyní kvůli čtvrtfinálové prohře z minulého měsíce jen nesplnitelným snem, Liverpool má díky očekávanému triumfu nad Sheffieldem United svůj osud v Premier League stále pod kontrolou, i když se nerodil tak snadno, jak mnozí předpovídali. Úvodní branku Darwina Núñeze vynuloval vlastní gól Conora Bradleyho, ale Alexis Mac Allister svou ranou vrátil publiku v Liverpoolu klid, který poté ještě upevnil pojistkou Cody Gakpo.

Díky třetímu domácímu vítězství ve všech soutěžích vstupují Kloppovi svěřenci do víkendu s dvoubodovým náskokem před Arsenalem a tříbodovým náskokem před Manchesterem City, ačkoli oba jejich rivalové v boji o titul je mohou sobotní výhrou sesadit z čela tabulky. Reds se od březnového trápení v FA Cupu nepředstavili v žádném venkovním duelu, ale šest z posledních sedmi zápasů Premier League na hřištích soupeřů skončilo vítězstvím a od doby, kdy Kloppovi svěřenci naposledy nerozvlnili síť ve venkovním zápase nejvyšší soutěže, uplynulo něco málo přes 12 měsíců.

Žádný jiný tým v pěti nejlepších evropských ligách se navíc nemůže rovnat bezkonkurenčním 16 vítězstvím a 59 gólům Liverpoolu ve všech soutěžích v roce 2024. Reds na začátku sezony uhráli s Manchesterem United na Anfieldu bezbrankovou remízu, ale od sezony 2007/08 se nestalo, že by nedokázali v obou střetnutích Premier League s Rudými ďábly skórovat, což dává fanouškům Liverpoolu určitou naději na tříbodový zisk. Ti už také očekávají návrat brazilské gólmanské jedničky Reds Allisona Beckera, který letos dlouhodobě marodí kvůli potížím se stehnem.

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana - Wan-Bissaka, Maguire, Kambwala, Dalot - McTominay, Mainoo - Antony, Fernandes, Garnacho - Hojlund.

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Kelleher - Bradley, Konate, Van Dijk, Robertson - Mac Allister, Endo, Szoboszlai - Salah, Núñez, Díaz.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.78 - 4.97 - 1.61

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Sheffield United - Chelsea FC

neděle 18:30

Ač se to nemusí zdát, už deset soutěžních utkání v řadě Chelsea neprohrála v základní hrací době. Prodloužit tuto sérii, ideálně vítězně, chce na hřišti Sheffieldu, jenž stále okupuje úplné dno tabulky.

Blades na druhou stranu za poslední období zaznamenali jen jeden úspěch, když před necelými dvěma měsíci zvítězili na půdě Lutonu. Předchozí tři zápasy přeci jen značily zlepšené období oproti řadě nedávných debaklů, avšak pouhé dva body z nich určitě nestačí ke spokojenosti. Zvláště vezmeme-li v potaz fakt, že ve všech sahali po lepším bodovém zisku - na hřišti Bournemouthu i s Fulhamem přišli o dvougólový náskok a remizovali, ve čtvrtek v Liverpoolu ještě dvacet minut před koncem drželi remízu, jen aby nakonec prohráli.

Blues naposledy po devadesáti minutách padli začátkem února proti Wolves. Od té doby po penaltách nestačili na Liverpool, remizovali s Manchesterem City, Brentfordem i Burnley a ve zbylých šesti případech se radovali z výhry. Jedním z úspěchů byl nakonec i čtvrteční duel proti Manchesteru United. I přes dvougólový náskok Chelsea zajištěný Gallagherem a Palmerem hosté otočili zásluhou dvou branek Garnacha a jedné Fernandesově, v úplném závěru nastavení nicméně Palmer dokonal hattrick i senzační a historický obrat londýnského mužstva.

Ve prospěch Chelsea hovoří vedle aktuální formy i fakt, že ve čtyřech posledních vzájemných střetech pokaždé uspěla. V prosincovém úvodním klání této sezony se tak stalo poměrem 2:0, Stamford Bridge v rozmezí sedmi minut rozjásali Palmer a Jackson.

Domácí se v utkání mohou spolehnout i na zotaveného Archera, po zranění proti Liverpoolu ještě visí otazník nad Hamerem. I tak zůstává marodka Wilderova týmu poměrně početná. To platí i o té hostující, na jejichž straně se čeká na upřesnění ohledně stavu Chilwella a Sáncheze. Jackson a Caicedo jsou navíc jednu žlutou kartu od dvouzápasového trestu, přičemž po Evertonu čeká Blues v dalších týdnech Arsenal, Aston Villa a Tottenham.

Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Grbić - Holgate, Ahmedhodžić, Robinson - Bogle, Vinícius, Arblaster, Osborn, Trusty - McBurnie, Brereton Díaz

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Petrović - Gusto, Disasi, Chalobah, Cucurella - Caicedo, Fernández - Palmer, Gallagher, Sterling

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.33 - 5.50 - 1.40

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Nottingham Forest

neděle 19:00

Velká příležitost číhá v neděli na fotbalisty Tottenhamu. Pokud zvládnou svůj duel s Nottinghamem, vyšvihnou se na čtvrté místo před Aston Villu, přestože na ni stále budou mít zápas k dobru. Soupeř naopak bojuje o přežití.

Sobotní dění v Premier League určitě Spurs potěšilo. Villans totiž ztratili dvougólový náskok a s Brentfordem jen remizovali, díky čemuž při horším skóre a dvou odehraných zápasech navíc ztrácí Tottenham na konkurenta v boji o čtvrté místo jen tři body. Muži ze severního Londýna sbírají na domácí půdě body pravidelně, když vyhráli sedm z posledních osmi ligových utkání. Venkovní zaváhání, jakým bylo i to úterní na West Hamu, je tak nemusí až tolik mrzet.

Zato Nottingham dosavadní dění dvaatřicátého kola zajisté trochu vynervovalo. Luton totiž zvládl odplatu proti Bournemouthu a bodově se dotáhl na Forest, jež tak aktuálně od sestupu dělí jen skóre. A mohlo s nimi být ještě hůře, naštěstí v úterý s přehledem přerušili šestizápasovou šňůru bez vítězství, když zdolali Fulham. Už v první půli se prosadili Hudson-Odoi, Wood a Gibbs-White, za hosty po návratu ze šaten korigoval Adarabioyo.

Od návratu Nottinghamu do Premier League na sebe tito soci narazili celkem čtyřikrát. Zatímco v Ligovém poháru se radovali Forest, všechny tři ligové střety přinesli radost Tottenhamu, a to s dvougólovým náskokem. V prosinci na City Ground se tak stalo poměrem 0:2 zásluhou branek Richarlisona a Kuluseveského, hostům od zisku bodů nezabránilo ani Bissoumovo následné vyloučení.

Zmíněný Richarlison nicméně vinou potíží s kolenem, které vedly k odstoupení ze zápasu s West Hamem, do zápasu nenastoupí, a za postranní čarou se tak připojí k Solomonovi, Sessegnonovi a Forsterovi. Na straně hostí se při návratu Nuna Espirita Santa na Tottenham Hotspur Stadium nepředstaví Boly ani Awoniyi.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario - Porro, Romero, Van de Ven, Udogie - Sarr, Bissouma, Maddison - Johnson, Son, Kulusevski

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Sels - Williams, Omobamidele, Murillo, Aina - Yates, Danilo - Elanga, Gibbs-White, Hudson-Odoi - Wood

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 5.26 - 7.25

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Manchester City

sobota 13:30

Program 32. kola anglické nejvyšší soutěže otevře duel v Selhurt Parku mezi lodnýnským klubem Crystal Palace a Manchesterem City, který bojuje o zisk dalšího ligového titulu. Eagles se v posledních měsících propadli na čtrnáctou příčku a v soutěžním utkání naposledy vyhráli na konci února, naopak Citizens v letošním kalendáčním roce neprohráli a o jejich síle se ve středu přesvědčila i silná Aston Villa.

Nový trenér zatím fanoušky Crystal Palace o svých schopnostech nepřesvědčil. Legendární manažer Roy Hodgson na konci února oznámil, že kvůli svému zdravotními stavu definitivně skončil na lavičce Eagles a na jeho místo byl jmenován Rakušan Oliver Glassner. Po úvodní jasné výhře 3:0 nad Burnley ale přišly nepřesvědčivé výkony a sestupná tendence klubové formy.

V březnu si totiž do tabulky přičetli jen dva body za remízy s trápácími se týmy ze spodku tabulky, před reprezentační přestávkou ztratili body s Lutonem, následně pak neudrželi vedení ani v zápase proti Nottinghamu.

Domácí celek navíc v posledních týdnech trápí rozsáhlá marodka. V sobotu nebude k dispozici hned šestice důležitých hráčů. Dlouhodobě mimo hru je stoper Guéhi či záložník Doucouré, v brance se neobjeví ani brankářská jednička Sam Johnstone. Nejistý je také zdravotní stav mladičkého Oliseho.

O poznání lepší rozpoložení panuje v kádru Pepa Guardioly. A to i co se týče absencí, španělský stratég nepočítá jen s obrannou dvojicí Aké, Walker. Obhájce titulu bude do posledního kola bojovat o další ligovou trofej, stále ještě není ze hry ani v FA Cupu a v Lize mistrů. Citizens tak čeká náročný závěr sezóny, současná forma ale svědčí o tom, že jsou na něj zcela připraveni.

Za zmínku ale určitě stojí střelecké rozpoložení norského forvarda Erlinga Haalanda. Ten se naposledy v Premier League prosadil na začátku března v derby proti Manchesteru United, od té doby ve čtyřech ligových zápasech v řadě neskóroval, zápas proti Aston Ville dokonce strávil jen na lavičce náhradníků.

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Henderson; Ward, Andersen, Lerma; Munoz, Wharton, Hughes, Mitchell; Ayew, Mateta, Eze

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ortega; Lewis, Akanji, Dias, Gvardiol; Rodri; Bernardo, De Bruyne, Foden, Doku; Haaland

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.07 - 5.30 - 1.36

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - West Ham United

sobota 16:00

Wolverhampton Wanderers přivítá ve 32. kole Premier League West Ham United. Domácí Wolves se drží v klidném středu tabulky a momentálně jsou jedenáctí. Hammers patří sedmá pozice.

Dobrá nálada byla pro Wolves během velikonočního období skutečně sváteční, protože pouze jeden z posledních pěti zápasů ve všech soutěžích skončil vítězstvím a jejich série bez výhry se během úterního výjezdu na Turf Moor, kde se utkali s Burnley, protáhla na tři zápasy. Po prohrách s Coventry City a Aston Villou, rivalem z West Midlands, Wolves zaostávali s Clarets po zásahu Jacoba Bruuna Larsena, ale Rayan Ait-Nouri šikovnou hlavičkou a svým druhým gólem ve třech zápasech Premier League v závěru poločasu vyrovnal na konečných 1:1. O'Neilovi svěřenci se mohou alespoň utěšovat posledními dvěma výsledky na Molineux, kterými byly triumfy nad Sheffieldem United a Fulhamem. Domácím se ale v této sezóně ještě nepodařilo na domácím hřišti dosáhnout tří vítězství v řadě.

Bod proti Tottenhamu Angeho Postecogloua není nic, za co by se měli Hammers stydět, ale neschopnost využít několik tutových šancí a získat všechny tři body znamená, že svěřenci Davida Moyese jsou nyní bez výhry ve čtyřech zápasech Premier League, což je před prvním utkáním čtvrtfinále Evropské ligy s vedoucím celkem Bundesligy Bayerem Leverkusenem, které je čeká příští týden, znepokojující.

Hosté se sice stále drží na sedmém místě tabulky, ale postup do Evropy už oficiálně nemají ve svých rukou, protože Wolves, Brighton & Hove Albion a Newcastle United mají zápasy k dobru a také lepší brankový rozdíl než Moyesovi svěřenci. Wolves v posledních dvou vzájemných setkáních na Molineux vyhráli 1:0, ale v prosincové bitvě na londýnském stadionu Moyesův výběr bez potíží zvítězil 3:0, když se o góly postaral dvakrát Mohamed Kudus a jednu branku si připsal Jarrod Bowen. V bitvě o evropské poháry ale budou na konci sezony všechny body třeba, pokud si je West Ham nezajistí vítězstvím v Evropské lize, což bude ale těžká šichta.

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Kilman, Dawson, Toti - Semedo, Lemina, Doyle, Gomes, Ait-Nouri - Sarabia, Cunha.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Coufal, Mavropanos, Zouma, Emerson - Souček, Alvarez - Kudus, Ward-Prowse, Paqueta - Bowen.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.87 - 3.49 - 2.55

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Everton FC - Burnley FC

sobota 16:00

V sobotu odpoledne sehraje Everton velmi důležitý zápas v anglické nejvyšší soutěži proti Burnley. V Goodison Parku se střetnou dva týmy bojující o záchranu v Premier League, o poznání lepší výchozí pozici mají domácí Toffees.

Liverpoolský celek totiž i přes odečtení šesti bodů za porušení finančního Fair Play drží náskok čtyř bodů na sestupové pozice, navíc má ještě jeden zápas k dobru. V posledních týdnech se ale týmu manažera Seana Dyche výsledkově nedaří, a tak o jeho záchraně není ani zdaleka rozhodnuto.

Everton v letošním kalendářním roce nevyhrál jediné ligové utkání, v březnu si do tabulky nepřipsal jediný bod. V úterý se příznivci Toffees dočkali alespoň remízy 1:1 na půdě silného Newcastlu, kdy se o vyrovnání postaral v samotném závěru trápící se Dominic Calvert-Lewin. Anglický reprezentant se v lize prosadil poprvé od října minulého roku.

S lepší formou příjíždí do Liverpoolu tým manažera Vincenta Kompanyho. Clarets totiž drží sérii čtyř zápasů bez porážky, o body dokázali obrat například Chelsea či Wolves a v důležitém zápase porazili Brentford. I přesto se Burnley nachází sedm kol před koncem ligové sezony na devatenácté příčce.

Na záchranu ztrácí ještě šest bodů, a tak nutně potřebuje sobotní zápas ovládnout, pokud ještě pomýšlí na to, že by si v Premier League mohlo zahrát i v příštím ročníku.

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford; Coleman, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko; Harrison, Garner, Onana, McNeil; Doucoure; Beto

Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Muric; Vitinho, O'Shea, Esteve, Taylor; Odobert, Cullen, Berge, Larsen; Fofana, Foster

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.96 - 4.73

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Fulham FC - Newcastle United

sobota 16:00

V sobotu odpoledne přivítá londýnský Fulham na Craven Cattage Howeův Newcastle United. Oba celky mohou ještě do konce sezóny zabojovat o postup do pohárové Evropy, Newcastlu patří osm kol před koncem osmá příčka, Fulham ztrácí z třináctého místa pět bodů.

Zápasy Fulhamu v únoru a březnu bavily. V každém z posledních devíti soutěžních zápasů padly alespoň tři branky, příznivci Cottagers však nebyli pokaždé z předvedené hry a z výsledku nadšeni. Stejně tak na tom byl i trenér Marco Silva.

Ten se dokonce v úterním vloženém kole po půlhodině odhodlal ke trojímu střídání. Jeho svěřenci totiž prohrávali na půdě trápícího se Nottinghamu Forest 2:0. I přesto Cottagers prohráli a ztratili v tabulce kontakt s příčkami zaručujícími postup do evropských pohárů. Naděje na předkolo Konferenční ligy sice stále žije, pravděpodobně to ale ani letos londýnskému celku stačit nebude.

Naopak Newcastle je v o poznání lepším postavení. I přes rozsáhlou marodku se trenéru Howeovi daří držet tým v první polovině tabulky, v důležitých zápasech proti Wolves či West Hamu získali tři body a jsou na dobré cestě k dalšímu postupu do jedné z evropských soutěží.

V úterý ale překvapivě ztratili body s Evertonem, kdy nedokázali udržet jednobrankové vedení. V samotném závěru totiž dokázal z penalty vyrovnat Dominic Calvert-Lewin.

Ve vzájemných zápasech v posledních letech naprosto dominuje celek ze severu Anglie. Straky s Fulhamem neprohráli od roku 2017, kdy ještě oba celky bojovali na čele EFL Championship. Posledních pět střetnutí s Fulhamem navíc Newcastle vyhrál, naposledy si z Craven Cottage odvezl výhru 2:0 na konci ledna v rámci FA Cupu.

V sobotu bude mít domácí trenér Silva k dispozici všechny své hráče, to se ovšem nedá říct o hostech z Newcastlu. Mimo hru je kromě brankářské jedničky Nicka Popea také stoperská dvojice Botman, Lascelles, či brazilský záložník Joelinton a mladíček Miley. Do sestavy by se naopak mohl po několikatýdenní pauze vrátit Kieran Trippier.

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno; Castagne, Adarabioyo, Bassey, Robinson; Palhinha, Reed; Decordova-Reid, Pereira, Willian; Muniz

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dubravka; Krafth, Schar, Burn, Hall; Longstaff, Guimaraes, Willock; Barnes, Isak, Gordon

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.47 - 3.69 - 2.85

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Luton Town - AFC Bournemouth

sobota 16:00

Sobotní zápas mezi Lutonem a Bournemouthem může napovědět o tom, zda Hatters uvidíme v Premier League i příští rok. Domácí se ale trápí, naopak Iraolův tým zažívá nejlepší část sezony.

Ročník se pomalu chýlí ke konci a Luton ztrácí na záchranu v nejvyšší soutěži tři body. Po úspěšné první polovině sezony ale, zdá se, svěřencům Roba Edwardse pomalu dochází dech. Od lednové vysoké výhry s Brightonem totiž Hatters nedokázali nikoho porazit, v důležitých zápasech o udržení prohráli s Sheffieldem a o body přišli i v utkání proti Nottinghamu Forest.

V o poznání lepším rozpoložení se nachází Cherries. Hra Bournemouhtu v posledních týdnech vyloženě baví, po těsné prohře s obhájcem titulu Manchesterem City se navíc svěřencům Andoniho Iraoly daří i výsledkově. Čtyři výhry a jedna remíza z posledních pěti zápasů. Takovou formu neměli Cherries v Premier League od dob, kdy je ještě vedl současný manažer Newcastlu Eddie Howe.

Pár kol do konce soutěže se nachází v poklidném středu tabulky, stále navíc ještě mohou pomýšlet na pohárovou Evropu. Vždyť na sedmý West Ham ztrácí jen pět bodů a mají jeden zápas k dobru.

Luton Town - pravděpodobná sestava:
Kaminski; Hashioka, Mengi, Kabore; Onyedinma, Mpanzu, Barkley, Doughty; Townsend, Clark; Morris

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto; Smith, Mepham, Zabarnyi, Kelly; Cook, Christie; Semenyo, Billing, Kluivert; Solanke

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.81 - 4.06 - 1.92

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Aston Villa - Brentford FC

sobota 16:00

Dvaatřicáté kolo Premier League nabídne mimo jiné souboj Aston Villy s Brentfordem. Domácí Villans bojují na dálku s Tottenhamem o umístění v top čtyřce, naopak Bees mají na patnácté pozici pouze šest bodů náskok na sestup.

Aston Villa utrpěla první venkovní porážku v Premier League v roce 2024, když ji ve středu večer na Etihad Stadium porazil Manchester City 4:1. Villa, která byla na začátku této sezóny považována za černého koně v boji o přední příčky, se nyní soustředí na to, aby si poprvé od sezóny 1995/96 upevnila své místo v první čtyřce, ale tento úkol v současné době nemá ve svých rukou, protože Tottenham Hotspur, který je jen dva body za nimi na pátém místě, může Villans přeskočit, pokud vyhraje svůj zápas k dobru. Páté místo sice může stále stačit na postup do Ligy mistrů, ale nejistota ohledně stanovení koeficientů UEFA znamená, že Villa nemůže usnout na vavřínech a bude chtít sezónu zakončit nejhůře čtvrtá.

Poté, co Brentford minulý víkend zachránil bod za remízu 1:1 s Manchesterem United, se ve středu večer v bezbrankovém zápase s Brighton & Hove Albion podělil o body, a prodloužil tak svou sérii bez vítězství na osm zápasů. Svěřenci Thomase Franka si v minulé sezóně zajistili působivé deváté místo a v Premier League nasbírali 59 bodů, tentokrát se však nacházejí na 14. místě s pouhými 28 body, tedy šest bodů nad sestupovým pásmem, přičemž do konce sezóny zbývá odehrát ještě sedm zápasů.

Úvodní vzájemný duel v této sezoně skončil ve prospěch Villans, kteří na půdě Bees vyhráli 2:1. Za hosty skórovali Alex Moreno a Ollie Watkins, za domácí se mezi střelce zapsal Keane Lewis-Potter. Červenou kartu navíc viděl Ben Mee, čehož Villans náležitě využili.

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez - Konsa, Carlos, Torres, Moreno - Bailey, Luiz, Tielemans, McGinn - Diaby, Duran.

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken - Zanka, Collins, Ajer - Roerslev, Onyeka, Jensen, Janelt, Reguilon - Mbeumo, Toney.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 4.32 - 5.28

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Arsenal FC

sobota 18:30

Ve 32. kole Premier League Brighton hostí na Amex Stadium Arsenal. Druzí Londýňané ztrácí na první Liverpool dva body, domácí celek je v tabulce na deváté příčce, o poháry by ale ještě zabojovat mohl.

Ačkoli se zdá, že De Zerbiho svěřenci v posledních měsících utrpěli jeden neúspěch za druhým, místo v evropských pohárech v sezóně 2024/25 mají stále na dosah. Sedmý West Ham United je na tom jen o dva body lépe, ale odehrál o zápas více. Domácí prostředí je v posledních měsících pro Brighton klíčové. Na stadionu Amex Stadium totiž Seagulls od září drží výjimečnou čtrnáctizápasovou sérii neporazitelnosti.

Naposledy v loňském devátém měsíci v Evropské lize podlehli AEK Atény, a v posledních dvou domácích zápasech porazili Nottingham Forest a AS Řím o jediný gól, přičemž v roce 2024 ještě před vlastními fanoušky moc branek nevstřelili. V minulém kole Brighton remizoval na Brentfordu 0:0. Seagulls tak v posledních pěti venkovních zápasech ve všech soutěžích skórovali pouze jednou a promarnili šanci dostat se zpět do první sedmičky a v současné době se nacházejí na devátém místě tabulky.

Čtvrté venkovní čisté konto v řadě bylo zpečetili Gunnners během Velikonoční neděle v napínavém utkání s rivalem o titul Manchesterem City, kde konzervativní styl hry Arsenalu vyvolal spoustu debat a kritiky, ale svěřenci Mikela Artety nazuli střelecké kopačky, když uprostřed týdne přijel na Emirates Luton. Včasný zásah Martina Ödegaarda a vlastní gól Daikiho Hašioky rozhodly souboj ještě před poločasovým hvizdem, a i když značně obměněná sestava Arsenalu svého soupeře nerozmetala na padrť, pohodlný triumf bez zbytečného vyčerpání sil byl pro Artetu v pořádku.

Deváté vítězství z deseti zápasů Premier League v roce 2024 znamenalo, že Gunners sesadili Liverpool a vrátili se na čelo tabulky, ačkoli čtvrteční vítězství Liverpoolu nad Sheffieldem United je rychle srazil zpět na druhé místo. Artetovi svěřenci míří na jih s cílem získat čtvrté vítězství ve všech soutěžích v řadě. Brighton však Arsenal porazil naposledy dvakrát během jedné sezony naposledy v ročníku 2020/21, poslední vzájemný souboj skončil na podzim na Emrites vítezstvím domácích 2:0, když se prosadili Gabriel Jesus a Kai Havretz. Gunners v týdnu čeká důležitý souboj, na úvod čtvrtfinále Ligy mistrů totiž hostí německý Bayern Mnichov, což rozhodně nebude snadný úkol.

Brighton - pravděpodobná sestava:
Verbruggen - Lamptey, Dunk, Van Hecke, Estupinan - Baleba, Gross - Adingra, Moder, Enciso - Welbeck.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya - White, Saliba, Gabriel, Kiwior - Ödegaard, Jorginho, Rice - Saka, Havertz, Martinelli.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.36 - 4.71 - 1.51

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
30
21
7
2
70 : 28
70
2
Arsenal FC
30
21
5
4
72 : 24
68
3
Manchester City
30
20
7
3
67 : 29
67
4
Aston Villa
31
18
5
8
63 : 46
59
5
Tottenham Hotspur
30
17
6
7
62 : 44
57
6
Manchester United
30
15
3
12
43 : 44
48
7
West Ham United
31
12
9
10
50 : 55
45
8
Newcastle United
30
13
5
12
64 : 52
44
9
Brighton & Hove Albion
30
11
10
9
51 : 46
43
10
Chelsea FC
29
12
7
10
53 : 50
43
11
Wolverhampton Wanderers
30
12
6
12
43 : 47
42
12
AFC Bournemouth
30
11
8
11
44 : 53
41
13
Fulham FC
31
11
6
14
47 : 50
39
14
Crystal Palace
30
7
9
14
34 : 50
30
15
Brentford FC
31
7
7
17
42 : 55
28
16
Everton FC
30
8
8
14
31 : 42
26
17
Nottingham Forest
31
7
8
16
39 : 53
25
18
Luton Town
31
5
7
19
43 : 64
22
19
Burnley FC
31
4
7
20
32 : 66
19
20
Sheffield United
30
3
6
21
28 : 80
15

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (823)

Přidat komentář
VTID94

Aston Villa are the ONLY team in the Premier League yet to concede a counter-attacking goal this season.

EMERY BALL

Reagovat
smazaný uživatel

MOST GOALS at Villa Park since Unai Emery appointment:

ASTON VILLA - 54

Man City - 7

Liverpool - 6

Newcastle - 4

Brighton - 4

Man United - 3

Emery ball

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
LFCreds

Reagovat
Salfovic

Šokující

Reagovat
dantetomas

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Unai

Reagovat
8lampard8

Reagovat
jk

Brentford - 3

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kaspar

No bude to jeste boj o to 4. misto

Reagovat
Golasso

Snad to čtvrté místo dáte, ale začíná to vypadat bledě.

Reagovat
Salfovic

Páté bude pravděpodobně stačit.

Reagovat
Golasso

Jenže já bych rád, aby u toho postupu do LM předběhli slepice

Reagovat
VTID94

Reagovat
Hachim Mastour

gooool

Reagovat
eder

Z posledních pěti vzájemných zápasů mají Orli jednu výhru a dvě plichty. Tak snad budou bodovat i dnes. Začali dobře...

Reagovat
iamek

OT: Fajn match Pool - United U18. 1:7 v 68 minutě a do toho tři tycky . Snad nám to tímhle stylem nevrátí zítra áčko

Reagovat
iamek

1:9

Reagovat
bbbauch

Gooool

Reagovat
Gunner14

Most sane United fan

Reagovat
iamek

Reagovat
Salfovic

Fandí celej Manchester

Reagovat
bbbauch

Hlavne ne Liverpool

Reagovat
Remt

::palec dolů::

Reagovat
Remt

Reagovat
eder

Mordred je dřevák...

Reagovat
Man__United

U18 Liverpool 1-9 Manchester United

Reagovat
Gunner14

Ayew ty vole škoda, to musí být gól 3vs1, Rodri v lese

Reagovat
Gunner14

Rodri je slušně mimo, malém zase vyrobil gól Palace

Reagovat
Euphael

Tak spatny Rodri snad jeste nebyl ne?

Reagovat
Gunner14

Mohl by pokračovat v představení

Reagovat
Thelvin

Rodri dneska evidentně není ve své kůži. Ortega chladnokrevně

Reagovat
fenixLFC

city si to dnes postrazi ale dozadu teda hraju hrozne. byt proti nim hocikto schopnejsi nez ayew, munoz a wharton, tak by mali obrovsky pruser. a rodri mal teda hrozostrasny polcas, to musi byt jeho najhorsi vykon za posledne 4 roky

Reagovat
Gunner14

Palace super posledních 15 minut, bohužel nevyužili. Snad se porvou, City je zranitelný dozadu

Reagovat
Gunner14

Nedáš, dostaneš

Reagovat
Miguel19

Ty si šmudla, Alvarezi...

Reagovat
Miguel19

KdB vyučuje.

Reagovat
Maximm9

Snad si to prenese i do zapasu s Realem

Reagovat
Miguel19

Reagovat
MystycMac

Neverím že niekto okrem Barca fan bude fandiť City...

Reagovat
Mönchengladbach

Tak to já tedy vždy upřednostním anglické týmy před simulanty z Barcelony/Realu/Atlética.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
MystycMac

City do konca ligy už body nestratí...už nejeden krát tak bolo...

Reagovat
fenixLFC

tak pred dneskom mali dva zapasy kde mohli stratit- prave CP a tottenham.

Reagovat
Kiss Me Polka!

v brightonu je vetsi sance na ztratu nez na palace.

Reagovat
Miguel19

Dias šel strašně dolu...

Reagovat
PhilipS

Já se těšil na zápas bez Prowse. Fakt nevím k čemu tam je

Reagovat
PhilipS

To bylo děsivý od Emersona

Reagovat
Jesfey

Borec píská strašnou bídu pro AV

Reagovat
fenixLFC

polcasovym striedanim si teda moyes v cesku nesplhol

Reagovat
Salfovic

U mě jo

Reagovat
VTID94

Rogeeeeeers krása

Reagovat
Spikous

Ale tie góly ktoré vieme inkasovať dúfam že Brentford nenecháme vyrovnať

Reagovat
Spikous

To sú .....

Reagovat
Mastný Chobot

Wow Rogers krasne

Reagovat
BennDyaz

U všech darebáků, tak stupidní góly, to jako fakt? Je mi smutno

Reagovat
Spikous

Ale to je každý zápas keď vyhrávame tak od 50 minúty prestaneme hrať . Obrana zápas čo zápas tak lacné góly

Reagovat
BennDyaz

Prijde mi, ze cim vice drzime míč, tim mene jsme pak schopni se branit a je to 2:3 a ja du domu. Prvni musim ale odejit, na tohle mrdam

Reagovat
Spikous

Ja by som im rozdal normalne facky za toto čo predvádzaju ...Brentfordu sme darovali tri góly

Reagovat
Spikous

To je banda debilov v tej obrane

Reagovat
PhilipS

bacha na ty sprostý slova. Tohle je slušnej server

Reagovat
PhilipS

To bylo tak dobrý rozhodnutí si dát šlofík místo celýho zápasu Wolves- WH. Fakt moc dobrý.

Reagovat
PhilipS

To se počítá jako přímák? No hezky WP

Reagovat
SunFells

JWP

Reagovat
SunFells

Ale co dělal Sá teda

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Gunner14

Proti Bayernu Kiwior nebo Zinchenko? Kiwior si teda nezasloužil dát na lávku

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Tomi.

Reagovat
Gunner14

svojí roli tam bude hrát, pochybuji že ze základu

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Uvidíme no. Za mě je Tomi teda jasná první volba, jestli je 100% fit a ready, což by snad měl bejt. Kiwior se lepší, ale ještě mu uplně nevěřim a Zinčenka v playoff LM na beku vidět nechci.

Reagovat
Hachim Mastour

že zinchenko nežartuj

Reagovat
Gunner14

Luton

Reagovat
fenixLFC

ta zlta pre luiza je pomalyklucovou spravou pre arsenal, ti ich rozmetaju

Reagovat
Spikous

To by nás rozmetali aj s ním

Reagovat
fenixLFC

bez neho a kamary ste v hajzlu no

Reagovat
Spikous

Už to vidím ako tam dostane červenu kartu ešte Mcginn v nejakej 20 minute

Reagovat
fenixLFC

martinez alebo watkins

Reagovat
Spikous

Konsa od toho tiež nemusí byť ďaleko napríklad :D vlastne proti arsenalu tam môže dostať kartu ktokoľvek. Čo ma ale mrzí viac že tottenham teraz dostal výraznú šancu dostať sa na 4 miesto

Reagovat
fenixLFC

tottenham ich uz dostal x, posledne dve nevyuzil

Reagovat
VTID94

Reagovat
Spikous

Dnes sme si nechali ujsť 2 body úplne zbytočne . Ešte že tam bol Watkins

Reagovat
SunFells

Reagovat
LaVolpe

Taky se tvářil: "my audition!"

Reagovat
Hachim Mastour

Dúfam, že nám tí trápni hipsteri z Brightonu nenarobia veľké problémy

Reagovat
Euphael

prosim pokoru a respet

Reagovat
Hachim Mastour

Brighton rešpektujem ale nemám ich rád

Reagovat
SunFells

Arteta a De Zerbi jací kamoši

Reagovat
Gunner14

Gabii to musí být gól, možná by byl ofsajd ale

Reagovat
masly008

Taya zatím perlí

Reagovat
Edgewalker

Yinchenko teď také.

Reagovat
masly008

Raya

Reagovat
Kiss Me Polka!

bukayoo to by mel byt gol, ale vyborne jorg a benny

Reagovat
Gunner14

To musí být gól Bukayo

Reagovat
masly008

Ale jako 3 tutovky zatím.

Reagovat
masly008

* 4

Reagovat
Maximm9

Tohle delal Havertz porad u nas. muze jit sam na branku, ale on se proste pri spracovani vyzene uplne mimo....

Reagovat
Kiss Me Polka!

jeslti myslis to jak pripravil sanci jesusovi, tak jsi v tomto mimo. tam nebyla moc sance to otocit primo na branu samostatne, to reseni ktere zvolil bylo vyborne, stacilo trefit pravou stranu brany od gabriela

Reagovat
Maximm9

Vubec nesouhlasim. To neni hate, je mi to jedno co udelal, ale tohle delal porad u nas a strasne me to sralo. Pusti si to jeste jednou a koukni na to objektivne. Mohl jit sam na branu, ale udelal debilni spracovani a vyhnal se do strany, mohl jit sam na brankare.

Ja neresim, co udelal potom, jak nahral na Jesuse, to bylo uz dobre, ale k tomuhle nemuselo dojit a mohl jit sam na branu. Golasso si mysli evidentne to same.

Reagovat
Golasso

Kai fajn centr, ale to musí jít sám na bránu . Jesus nevím, kam střílel

Reagovat
Gunner14

Slušně zahazujeme šance zatím

Reagovat
Luc-Luc

To je aspon fotbal, ne jak minule

Reagovat
LaVolpe

Ty vole takový gólovky.

Reagovat
Golasso

Chtělo by to Parteye do zálohy a někoho za Zinchenka.

Reagovat
Euphael

ja uz jsem na Zinchenka alergicky

Reagovat
Golasso

Já ho mám rád, ale v současné formě je to s ním naprd a přijde mi, že je v té svojí roli na beku už vyčpělý. Každý ví, co bude dělat a že neumí moc dobře bránit. Už ke konci minulé sezony nás na tom cvičil kdejaký jouda.

Reagovat
Kiss Me Polka!

a kde dens udelal zinch dozadu chybu, ze pres nej prejde kdejaky jouda? jedine propadnuti bylo po chybe jesuse, ktery tam blbym napadanim nechal jit do brejku 2 vs 1 a ti dva zinche prehrali..

dopredu nase hra funguje i diky nemu zase velmi slusne, viz pocet sanci.

Reagovat
Golasso

S tím joudou to bylo myšleno jinak, netýkalo se to dnešního zápasu. Kdejaký tým ke konci minulé sezony se soustředil právě na útočení přes Zinche.

No částečně sis odpověděl sám. Já ti nezvládnu říct konkrétní situace, ale Brighton tu levou stranu párkrát provětral. Naštěstí už se to snad ustálilo.

Reagovat
Kiss Me Polka!

pak nechapu, proc by mel byt stridany dneska.

provetrali jednou a nic z toho nebylo, nejvetsi sanci brightonu mel strelou z dalky enciso z whiteovy strany, propadnuti tam mel taky par, (treba ted na konci kdy to za nej zatahl dozadu havertz a nic z toho taky nebylo), akorat, ze chyby se hledaji jen u zinchenka momentalne..

Reagovat
Golasso

Já nepatřím k Zinchenkovám kritikům za každou cenu, jen bych nalevo dnes preferoval něco jiného no. Každopádně teď už to vypadá líp, tak snad to bude ok. Psal jsem to v momentě, když nás větrali.

Reagovat
Kiss Me Polka!

ani jedno by nedavalo smysl

Reagovat
kitas

Partey dáva zmysel vždy. Jorgi je fajn, ale Partey je o level pred

Reagovat
Kiss Me Polka!

partey nestihal proti lutonu, jorginho je momentalne pro hru dopredu uplne nekde jinde (i dnes uz jsem meli 5 velmi slusnych sanci). dozadu zatim nemel brighton vubec nic, takze kvuli nejakemu braneni/propadani zalohy nedava smysl ho tam datvat. max kdyz budem na konci vest tak to vyztuzit

Reagovat
kitas

S Lutonom to nebol úplne jeho zápas, ale že by nestíhal s tým nesúhlasím. Uvidíš keď dnes nastúpi, že to bude poznať

Reagovat
Kiss Me Polka!

spis nez nestihal, tak tam mel dost nepresnosti, tak jsem to myslel. za me kdyz chcem na zacatku dat gol, tak preferuju vetsi klid a kreativitu na mici a to ma proste jorginho momentalne za me o level lepsi.

Reagovat
Golasso

Ten Jorginho je čistě věc formy, ne taktiky, ale Partey by mi v záloze smysl dával. Pokryje hromadu prostoru, líp by zachytával jejich přechody do útoku a dokázal by zjednodušit rozehrávku.

Reagovat
Golasso

Ten Zinchenko*

Reagovat
Edgewalker

Jasná.

Reagovat
r.mrazik

tohle!! byl kontakt na penaltu

Reagovat
Trand

Jasná no

Reagovat
xjert02

Tomu obranci Brightonu mrda v makovici. Takovyhle zbytecny faul.

Reagovat
Golasso

Sakaaaaaaaa

Reagovat
Tommy the Gunner

BUKAYOOO

Reagovat
Trand

Sakaaaaaaaa

Reagovat
Gunner14

Sakič krásná penalta

Reagovat
Maximm9

Saka a Palmer. Anglani jsou ready na penalty

Reagovat
Edgewalker

To jsem teda zvědavý na Euru

Reagovat
Trand

Gabriel je dneska hroznej

Reagovat
Euphael

Jesus nebo Magaljéš?

Reagovat
Trand

Magalhaes Nebo ne hroznej, to je asi přehnaný, ale zbytečně chybuje v rozehrávce.

Reagovat
Hachim Mastour

Gabriel je Jesus. Ak vieš čo tým myslím

Reagovat
kitas

Ktorý

Reagovat
Luc-Luc

Brighton az na finalku super De Zerbi > Amore

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Absolútne nie

Reagovat
Trand

Raya

Reagovat
SunFells

Paráda vidět Encisa zase na hřišti

Reagovat
SunFells

Verbruggen simuloval ne? snad ukážou opakovačku

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Golasso

Na Havertze si asi spousta hráčů Brightonu zítra vzpomene, až se jim rozleží rány

Reagovat
SunFells

Padají jak princezny ale furt, i když jim na to sudí dlabe.

Reagovat
Golasso

To jo, ale pár jich tam hezky zramoval (čistě, ale tvrdě). Třeba jak tam v jejich vápně zboural ty dva chudáky. Oni taky kolem něho vypadají jak děcka

Reagovat
SunFells

Reagovat
martin.b

Jeden jasný offside nechají dohrát, druhý ihned odpískaj, tak se tvl rozhodněte jak k tomu přistupovat

Reagovat
Gunner14

Mělo být aspoň 2:0, snad dáme další rychle po poločase

Reagovat
Rohlíček

Zbytecne nervozni, skoda ty Gabrielovi palice a sance Saky na zacatku, mohlo byt hotovo.

Reagovat
K1ng Kyrg1os

To skončí 1:1

Reagovat
Front hell

White

Reagovat
Golasso

Hovno po něm má co hrabat.

Reagovat
SunFells

Blanco

Reagovat
Trand

Whitepls

Reagovat
Golasso

Už si začínáme koledovat

Reagovat
Tommy the Gunner

Zinch je slabej

Reagovat
fenixLFC

ale aj tak je vtipne ze brighton ma na hrot este minulu sezonu oznacovanu buducnost anglickej repre, 30 megoveho joaa, vyhoreneho wonderkida z barcelony.... a hra im tam welbeck

Reagovat
Trand

Ferguson je Ir nebo jsi myslel někoho jinýho?

Reagovat
SunFells

On je celý nějaký domotaný s tím, kdo tam hravá a kdo je vůbec pozičně variantou

Reagovat
Eichel

Reagovat
fenixLFC

tak o fergusonovi sa spekulovalo ze by mal hrat za anglicku repre skrz matku

Reagovat
Trand

Ok, já jen vím, že on to vždycky odmítal.

Reagovat
fenixLFC

pokial si pamatam spravne tak sa k tomu vyjadril az po debute, dovtedy si anglicania robili nadej (a iri sa bali) ze by mohol hrat u nich.

Reagovat
Trand

No Angličani si naděje dělali, to asi jo, ale fakt podle mě nebyl důvod On vyrůstal v Irsku, hrál za všechny mládežnické kategorie v Irsku, je to prostě Ir a nebyl tak moc důvod, aby hrál někdy za Anglii. Angličani si takhle dělají naděje na všechny mi přijde.

Reagovat
Golasso

Kaaaaaaaaaaaaaaaai

Reagovat
SunFells

Chelseaaa

Reagovat
Euphael

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Tommy the Gunner

KAAAAAAI

Reagovat
Trand

60 million down the drain

Reagovat
Edgewalker

JE to v něm! JE to v něm!!!

Reagovat
Kiss Me Polka!

jorg ma takovou fazonu, ze to trha i na kridle se svou nulovou rychlosti kai

Reagovat
Euphael

Reagovat
Golasso

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Acquanni

Reagovat
Front hell

Kaiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Gunner14

Jorginho a Kai děkujeme Chelsea

Reagovat
Miguel19

Reagovat
herbage

nehodili se jim do projektu zaměřeném na výhru Carabao cupu

Reagovat
M0rb1D4S

Kam se celá Chelsea hrabe na Artetův FA Cup a Community Shield

Reagovat
Svatej

Reagovat
Golasso

Mohli by nám střelit pod cenou Mudryka, trocha psychoterapie a taktiky a bude z něj monstrum.

Reagovat
xjert02

Sudi jak hraci. Dochazi mu sily a zacina piskat picoviny.

Reagovat
Tommy the Gunner

Za tohle zluta?

Reagovat
masly008

tvl taková žlutá

Reagovat
xjert02

Martinelli linej a zralej na facku.

Reagovat
Tommy the Gunner

Brighton dobry simulanti

Reagovat
Tommy the Gunner

LEANDROOOOOO

Reagovat
Trand

Tross

Reagovat
Hachim Mastour

Gooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Golasso

Trossard jsem myslel, že je to offside

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
SunFells

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Edgewalker

Yeeeeees

Reagovat
Gunner14

Leoš nádherně Kai

Reagovat
Kiss Me Polka!

skvele zakonceni kai 1+1

Reagovat
FCSL

Jako Rosa proti Spurs

Reagovat
FCSL
Reagovat
Gunner14

Reagovat
pingla

kam se Brighton dostal s fotbalem dopředu nuloví, vzadu děraví, hlavně Dunk je strašný poslední zápasy

Reagovat
Gunner14

Rice škoda, malém další.

Stadiums are empty everywhere we go

Reagovat
SunFells

Arsenal Women plní staďáky a chlapi je zas vyprazdňují

Reagovat
Gunner14

top klub

Reagovat
Golasso

Gabriel Raya si jde pro Golden Glove, tak proč mu to kazit

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Neslavte ty obranný zákroky, to se nesmí.

Reagovat
Ragnar Lothbrok
Reagovat
Golasso

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
herbage

Reagovat
SunFells

Reagovat
Euphael

Reagovat
Čenda

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Miguel19

Na ten duel Arsenalu s Bayernem se těším a jsem hodně zvědavej. Snad je Arsenal přejede...

Reagovat
fenixLFC

tym by pomohli najma ville alebo tottenhamu

Reagovat
J0EL

Jj, mali by sme sa na to vysrat

Reagovat
fenixLFC

to uplne tvrdim

Reagovat
Pharrell

Reagovat
masly008

tvl on ty karty dává jen tak jak ho napadne ne?

Reagovat
eder

Je na čase si připomenout pěkné momenty z dob nedávných:

https://www.youtube.com/watch?v=mPpW_0wwEAA

https://www.youtube.com/watch?v=nLxmuh6wCVY

Reagovat
Registrujisejenproto

Podobny vysledek by se dnes naramne hodil ale budu skromny a beru i 0:1

Reagovat
Remt

Joo, to jsou hezké vzpomínky

Reagovat
Man__United

U16 včera prorazila Liverpool 5-1, U18 dokonce 9-1, tak snad se A tým nenechá zahanbit! A navíc nám má po čtvrtku co vracet!

Reagovat
martin.b

Solidní demolice no

Reagovat
John Obi Mikel

Kdy se vrátí Ugočukvu? Caicedo má hrozbu žlutých karet myslím

Reagovat
Ligter

jsem zvedavy, s jakym prekvapkem dnes prijdeme

Reagovat
Gunner14

Tak snad nám dnes ty komedianti z Manchesteru pomůžou

Reagovat
forrest

To se neboj. Ale stejne to pak nekde doma proserete nekde treba Evertonem…

Reagovat
LaVolpe

No tak to by mě odvezli...

Reagovat
Gunner14

Víc se bojím toho, že jim zlepšíte skóre, ale tak snad se zrodí překvapení kola

Reagovat
Miguel19

Dneska ideální příležitost vsadit na Sheffield. To nemůže dopadnout jinak.

Reagovat
Maximm9

Presne tohle si rikam taky Bude to hrozny fotbal

Reagovat
Golasso

Už vím, jak se zhruba musel cítit Gandalf, když proti nekonečným armádám zla byla největší nadějí parta zaprděných hobitů ...

... ale on jim věřil a já vám kluci taky věřím! Glory Glory Man United

Reagovat
TheTopFootbaler

Nedělá mi to radost, ale děkujem za podporu

Reagovat
forrest

Neboj se, porazime je stejne jak v tom poharu…

Reagovat
Swarley

Neboj, my zase podobne doufame, ze k tomu titulu hlavne nepustite Liverpool, ale to je jak kdyby Gandalf vybral hobita na voziku, aby znicil prsten..

Reagovat
Salfovic

Špatně by se kousalo, kdyby vás vyrovnal v počtu titulů, co

Reagovat
Gunner14

Fans United žijící historií a výmluvy na zranění You either die a hero or live long enough to see yourself become the Villain

Reagovat
Swarley

A ty tituly jako vyhraje Liverpool vsechny letos nebo co? Jasne, ze to souvisi s historii

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Neutron

Ake vymluvy tvl my tych hracov realne zranenych mame a to celu sezonu

Reagovat
Swarley

Tak to je snad samozřejmé

Reagovat
Man__United

Harry Amass has been included in Manchester United’s first-team squad to face Liverpool this afternoon. @AcademyScoop

Reagovat
SunFells

Budou chybět Varane i Evans? Snad aspoň prohodí dnes Wan-Bissaku s Dalotem.

Reagovat
Man__United

Budou, máme jen dva stopery, Maguire a Kambwala

Reagovat
TheTopFootbaler

No tak to bude bůra no, Kambwala je děsnej

Reagovat
forrest

Dneska utneme sance Liverpoolu na titul…

3:2

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Reagovat
Stannis Baratheon

Spíš Liverpool utne vaše šance na postup, až vám vezmou alespoň 2 body.

22 bodů za 7 zápasů už nemůže dát ani teoreticky.

Reagovat
forrest

To si myslim, ze jsme si utnuli uz sami - kdyz jsme ztratili dohromady 5 bodu v 99. minute s Brentfordem a ve 100. minute s Chelsea…

Reagovat
Stannis Baratheon

To asi jo. 17 by bylo ještě hratelných.

Reagovat
forrest

Nerozumim tvym poctum… k cemu 22 bodu? Do LM letos bude postupovat pravdepodobne 5 tymu. Villa ma 2 zapasy navic, rozdil je 12 bodu. Mit tech debilne ztracenejch 5, tak s tema dohravkama mohl byt rozdil bod…

Reagovat
Salfovic

Jj, s Chelsea to byl poslední hřebíček.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Man__United

Manchester United XI: Onana, Dalot, Kambwala, Maguire, Wan-Bissaka, Casemiro, Mainoo, Garnacho, Fernandes, Rashford, Hojlund

Reagovat
Kixi Syhimour

Kelleher - Bradley, Quansah, Van Dijk, Robertson - Endo, Mac Allister, Szoboszlai - Salah, Diaz, Nunez

Subs: Adrian, Konate, Gomez, Tsimikas, Gravenberch, Elliott, Jones, Gakpo, Danns

Reagovat
avicii

Dobrá zostava už to len potvrdiť na ihrisku

Reagovat
martin.b

Cením Kloppův smysl pro ferovost, když oni juniora, my taky !

Reagovat
Man__United

Kambwala's start means #mufc are starting their 26th different back four of the season today. [men]

Reagovat
fenixLFC

dolezite bude zachytit uvod zapasu a nedat im zbytocnu nadej a odhodlanie. united je labilny tim, takze ich je potrebne zlomit co najskor. ked daju zas v prvych minutach gol tak to bude hrozne tazky zapas

Reagovat
Busby babes

proc je u Poolu ten znak United?

Reagovat
Busby babes

Nic od dneska moc necekam. ta sestava v obrane je poslepovana, hrajem chaos a ten zafungoval v poharu, neverim, ze Pool na tohle nebude pripraveny... a pak nas rozeberou, pokud budem hrat tak naivne jako posledni tydny...

Ale je to derby, tak snad se hecnem, dame rychle 2 goly a pak z protiutoku dame dalsich 5

Reagovat
Kixi Syhimour

The Duality of Man

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

mam trochu obavu ze to: dame rychle 2 a pak jeste 5 bude naopak...

Reagovat
Busby babes

proc je u Poolu ten znak United?

Reagovat
Man__United

Bosák zase

Reagovat
vladis271

Podme do nich.

Reagovat
fenixLFC

jezis bosak

Reagovat
Man__United

Tak už i Mctominay zraněný! Ať už je konec sezóny

Reagovat
Busby babes

Bosak... Hojlund nebo Garnacho... who cares

Reagovat
fenixLFC

bosaku, na zaciatok by stacilo si vsimnut ze to nebol hojlund

Reagovat
Euphael

Retard Bosak si plete Hojlunda s Garnachem

Reagovat
Salfovic

Horší by bylo, kdyby si ho pletl s Rashfordem.

Reagovat
Man__United

Neříkej dvakrát času ještě dost

Reagovat
Swarley

I to uz tady v jednom zapase bylo

Reagovat
Man__United

Bosák několik záběrů na Garnacha a on furt že je to Hojlund

Reagovat
forrest

On je fakt uz hrozne slabej v tech znalostech…

Ma akorat ty kecy o fotbale a racionalni vyzive…

Reagovat
Maximm9

taky o manzelkach

Reagovat
forrest

Reagovat
vladis271

Porad dve facky by si zasluzila obrana.

Reagovat
Maximm9

Tvl ten Bosak to tak zandal, ze me fakt presvedcil, ze Garnacho je Hojlund

Reagovat
Busby babes

ok, takze i dneska to bude basketbal... fine by me

Reagovat
SunFells

Tak zrovna v tomhle zápase je to tutovka

Reagovat
Busby babes

bych prave cekal, ze se Pool pouci

Reagovat
SunFells

Oni to neumí jinak Zároveň jsou masteři v tomhle ale.

Reagovat
Busby babes

to asi mluvime kazdej o necem jinem. protoze Pool fakt nehraje chaotickej fotbal ala basket...

Reagovat
SunFells

Hrají na rychlé přechody aniž by je sami zvládali utnout, tomu se ze zjevných důvodů říká basketbal.

Reagovat
Busby babes

kdyz myslis...

Reagovat
SunFells

Čemu myslíš, že se ve fotbale říká basketbal?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Slušných 5 minut

Reagovat
forrest

Reklama na fotbal!

Reagovat
Kixi Syhimour

Nunez

Reagovat
SunFells

Ten Casemiro mě zas dojímá

Reagovat
forrest

Tohle udelat Casemiro, tak ma rudou…

Reagovat
forrest

Onana na pravym beku centruje lip jak cela nase zaloha…

Reagovat
Kixi Syhimour

Fernandes

Reagovat
fenixLFC

evidentne ked si kapitan a povies rozhodcovy fuck off tak to nie je za zltu

Reagovat
Salfovic

To mu ještě Taylor neřekl: vždyť já mám stejný zájem jako vy.

Reagovat
vladis271

Madar sa kolko chce dostavat do formy? Pol roka?

Reagovat
fenixLFC

je uplne v pohode

Reagovat
Mastný Chobot

Kurva ten Bosak ma vytaca. Nepoznat rozdiel medzi Garnachom a Hojlundom a stale to opakovat...

Reagovat
martin.b

Tam už to lepší nebude, pro PL totálně nekompetentní šupák

Reagovat
Kixi Syhimour

Maďar

Reagovat
guestikor

To bránění United Otázka času, než tam Liverpoolu něco spadne

Reagovat
guestikor

Ani to dlouho netrvalo

Reagovat
fenixLFC

diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Busby babes

klasika.

Reagovat
Man__United

Tak to je pro dnešek hotovo, jsme labilní a stačí dostat jeden gól a můžeme to zabalit

Reagovat
Busby babes

no minule jsme dostali dva goly a nezabalili to

Reagovat
Salfovic

Přesně, chce to ještě dva.

Reagovat
Busby babes

dokonce jsme letos uz otocili prej asi 8 zapasu, kde jsme prohravali...

Reagovat
Swarley

Vic lidi at si priste jeste stoupne do brany

Reagovat
Kixi Syhimour

To be fair, to fakt málem vyrazili

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Když tam budou vsichni, sance se jeste zvysi

Reagovat
Kixi Syhimour

Luxusní souhra

Reagovat
EL Gringo

Lucho Darwin

Reagovat
martin.b

Skvěle Darwin, skvěle Diaaaaz

Reagovat
Gunner14

Wtf

Reagovat
Remt

Hezký Diaz, jinak ale MU mě překvapuje, nehraje vůbec špatně

Reagovat
fenixLFC

vobec nicim neprekvapuje. to ze budu cez kridla hrat na brejky sa cakalo a ze budu vyuzivat rychlost v prechode. ale zaroven su hrozni po strate lopty a nechavaju obrovsky priestor pred stopermi

Reagovat
Gunner14

Si na nich naženou skóre, ještě že tam hrajeme taky

Reagovat
forrest

Reagovat
Gunner14

Co citronuješ? se podiv jak hrajete

Reagovat
Busby babes

clovek si fakt az preje at to zas poserete tvl... to jsou zas kecy

Reagovat
Gunner14

Kecy, přitom nebýt tragického Liverpoolu v zakončení, tak to je aspoň 3-0.

Reagovat
forrest

Jojo, clovek by to tomu Arsenalu docela pral… ale pak se vzdycky objevi nejakej podobnej kreten…

Reagovat
Gunner14

Všem to trhá srdíčka, že nám nepřeje forrest

Reagovat
forrest

Jak ja se tesim, az to zase poserete…

Reagovat
dantetomas

Szabo ma s tym jeho simulovanim vytaca. Hrozny diver

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Sandstorm

To mohl hlavičkovat rovnou do branky

Reagovat
Euphael

Hojlund je strasna lopata

Reagovat
Jkb

Hojlund je kvalitní hráč, z něj bude špičkovej útočník.

Reagovat
Euphael

To si myslelo hodne fanousku arsenalu o Nketiahovi taky pred rokem... oba jsou lopaty

Reagovat
Jkb

Stále si myslím, že z Nketiaha bude slušný útočník, jen potřebuje tým který mu bude tvořit šance. Hojlund je ale kvalitnější hráč.

Reagovat
Sandstorm

Sám si lopata

Reagovat
Eichel

Reagovat
fenixLFC

diaz to bola hrozna prihravka

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Remt

Tak, nechápu že není schopný dát to Salahovi do běhu a lépe

Reagovat
Kixi Syhimour

Chtělo lepší přihrávku

Reagovat
Sandstorm

Bosáku jdi radši komentovat golf.

Reagovat
fenixLFC

ale boha salah, uz sa spamataj

Reagovat
Sandstorm

Liverpool už mohl vést tak 4:0

Reagovat
Kixi Syhimour

Do hajzlu ale, takhle to bude jako v tom poháru

Reagovat
vladis271

Reagovat
EL Gringo

To si koledujeme o nejaký nahodak zo strany United po toľkých spalenych šanciach

Reagovat
fajdax

Tímto tempem bude zase 30 střel

Reagovat
Jkb

12 střel za 36. minut na Old Trafford? Kdy toho Ten Haga vyhodí?

Reagovat
Gunner14

Však to je zlepšení z minulých zápasů

Reagovat
Jkb

A United zatím bez střely.

Reagovat
Sandstorm

Jj progress jako celou sezonu.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Sandstorm

Po 38.kole.

Reagovat
Busby babes

Mainoo se u toho rohu na Diaze slusne vysral. ani nechci videt, co by se tu delo kdyby to byl Case nebo Rashford.

Reagovat
Ligter

jeste ho chrani imunita mladika

Reagovat
Swarley

Reagovat
Sandstorm

Poslední zápasy má celkově slabší.

Reagovat
LaVolpe

To bránění utd při rohových kopech je komický.

Reagovat
SunFells

Vůbec bych to neomezoval jen na rohové kopy

Reagovat
LaVolpe

pravda

Reagovat
guestikor

Reagovat
Swarley

Ty jsi nas jeste letos nevidel, ze?

Reagovat
Gunner14

Fernandes

Reagovat
dantetomas

Trochu mam strach z druheho polcasu. Mal sa dat do prestavky este aspon jeden

Reagovat
vladis271

Toto malo byt 0:2 aspon. Aby nas to nemrzelo.

Reagovat
masina_LFC

to mal byť už rozhodnutý zápas preboha... takto budeme tŕpnuť

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
avicii

Určite si to pýtalo aspoň jeden gól v ich sieti, stačí jedna náhodná šanca a je to v prdeli...

Reagovat
zasranej malíř

To je zase tragédie

Reagovat
Kixi Syhimour

Bradley

Reagovat
guestikor

0-1 ještě pro Účka snové

Reagovat
Gunner14

šmatláci, snad to nějak uhaluzí ještě

Reagovat
Sandstorm

Ten Kambwala vypadá dost nadějně.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nevim teda, nehraje vyloženě špatně, ale že by to byl nějaký zázrak

Reagovat
Busby babes

dobre brani, ale tk v takovych zapasech tihle hraci vyniknou no. ale uvidime, co pedvede dal. velky zavery se z toho delat nedaj

Reagovat
ednkfdzkgfd

0-15 strely

Reagovat
Rohlíček

0:1 je po tomhle uplnej nesmysl

Reagovat
Kixi Syhimour

United do takové 15 minuty až normálně úctyhodné nic. Na druhou stranu tohle je identické tomu poháru, musíme v druhé půli zabrat.

Reagovat
Kixi Syhimour

*od

Reagovat
fenixLFC

mi to vobec nepride identicke poharu, tam sme mali hrozny nastup a obecne prvy polcas, len sa to stihlo v nadstaveni otocit. dnes mi nepride ani ze by sme hrali profesorsky (ako v druhom polcase v pohari) a vytvarame si sancu za sancou, len nam chyba spresnit finalnu prihravku. ale hrame podstatne lepsie nez v tom zapase

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi máš vlastně pravdu, ta první půle od nás tehdá nebyla moc dobrá, asi se mi to zamotalo s tou druhou půlí

Reagovat
avicii

Určite hráme lepšie ako v poháre

Reagovat
Nikikrew

Nech posledny zhasne na OT. To co bolo?

Reagovat
fenixLFC

dat si znova pozor na zaciatok polcasu a najma spresnit prihravky v okoli vapna, tam sme mali asi 4 alebo 5 momentov kedy sa to dalo na paty miesto jasnej sance. a najma konecne vyuzit tie medzery co zostavaju za bekmi alebo pred stopermi united a co najskor ich dorazit

Reagovat
Ranoth

tie statistiky na livesporte

Reagovat
Salfovic

Kam se jim ztratilo xG ?

Reagovat
Kincl

Zjistili, že je to pí*čo*vina a smazali to.

Reagovat
Hachim Mastour

"We don't let this slip"

Reagovat
martin.b

Budem fakt úplní dementi jestli tohle ztratíme, Szobo zkurvil dvě tutovky, řešení dalších finálek taky na facku, achjo

Reagovat
Busby babes

Zacatek vypadal nadejne, ale pak to uz bylo dle ocekavani... slaby od nas, navic kdyz uz mame sanci nebo nadejnou situaci, tak to poserem jako Case.

Reagovat
Swarley

Nic noveho, to je porad ten stejny chaos dokola, Liverpool dava nadeji do druhe puli svou neschopnosti...

Reagovat
Swarley

Ale celkem me fascinuje, proc treba lred timhle zapasem ETH neco nezkusi zmenit... Obrana kvali zranenim v prdeli, stred pravidelne hori, tak proc alespon ten stred nezkusi nejak zahustit... Neco nam delsi dobu absolutně nefunguje a my jdeme do dalsiho zapasu s tim, ok, zkusme to znova...

Reagovat
Sandstorm

No mně přijde, že celou sezónu nic nemění a od prvního kola je to pořád to samé.

Reagovat
Swarley

Vsak prave, rozumim tomu ve chvili, kdy to jakz takz funguje a veris tomu, mas svuj plan a styl a chces to prosadit...

Ale ve chvili, kdy jde proti tobě pravidelne 20+ strel na branu kazdy zapas, tak bych celkem i ocekaval nejakou snahu o zmenu

Reagovat
Registrujisejenproto

- zaporne skore

- ubohy herni projev, horsi nez Zbrojovka Brno

- kazdy zapas na ne leti 30 strel

- kapitana ti dela definice nesportovni krysy

- jediny uspech sezony, ze diky tobe Klopp urcite nebude mit vsechny trofeje

- miliardy do luftu

- ANTONY

Reagovat
Busby babes

Antony ani nehraje tvl

Reagovat
Wazza228

Škoda, začátek slibnej, ale pak LFC zabral a už je to jen o nich. Uvidíme, co druhej poločas, snad alespoň vystřelíme na branku

Reagovat
avicii

Škoda ze už není na lavičke Jota, ten do takejto obrany kde mas 15 striel za polčas, keby naskočí tak...

Reagovat
fenixLFC

nam ten jota hrozne chyba, ci uz hrat v zaklade alebo z lavicky tak vie spravit obrovsky rozdiel

Reagovat
Salfovic

Kopne si ještě v sezoně ?

Reagovat
fenixLFC

jojo myslim ze uz zacal trenovat

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
SunFells

Reagovat
Luc-Luc

Skoda, 2:0 jsme meli vest

Reagovat
Man__United

Tak když hrajem hovno tak snad tam dá aspoň toho Amada a Mounta

Reagovat
Sandstorm

Amad si šanci zaslouží a Mounta bych dal místo Casemira s tím, že na šestce bude Kobbie.

Reagovat
Busby babes

Casemiro proste neni zdravej. Neveri tomu, ze by mohl udelat poradnej sprint aniz by si urval sval. Ted to bylo imho videt v tom, co ukazovali ve studiu

Reagovat
SunFells

Jj

Reagovat
Sandstorm

Přesně bylo vidět jak sprintovat prostě nemůže. Běžet ano, ale na rychlý sprint to není. Takhle pomalý prostě být nemůže,tomu nevěřím.

Reagovat
r.mrazik

To není rozdíl třídy. To je rozdíl 9 tříd

Reagovat
Sandstorm

Sakra Rashforde ty si marnej.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Maximm9

Live

Reagovat
Euphael

football manager gol

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Gunner14

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Salfovic

Spíš jak ze PSA.

Reagovat
Busby babes

loooooooooooooooooooooool

Reagovat
Busby babes

ale teda bylo to tesny

Reagovat
Sandstorm

Jako všechna čest. To nebylo vůbec lehký takhle trefit z první a z takové dálky.

Reagovat
Busby babes

to kazdopadne. jen me zaujalo, ze to pak slo defakto k tyci.

Reagovat
Golasso

Brunoooooooooooooooooo

Reagovat
dantetomas

Jeb

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
avicii

To sa dalo čakať darček pre totálne bezubeho súpera

Reagovat
Swarley

Kvalita

Reagovat
Gunner14

Krysaaaaaa, super vždy jsme vám věřili

Reagovat
Mato178178

Sam si krysa

Reagovat
Kiss Me Polka!

Bruno!!

Reagovat
martin.b

Reagovat
Remt

To je ta efektivita, neuvěřitelný co my potřebujeme na 1 gól

Reagovat
Luc-Luc

Zase si komplikujem vyhranej zapas

Reagovat
mimi_united

Moment ala Gerrard

Toto ich bude stáť titul

Reagovat
fenixLFC

uplne zbytocne im zas davame sancu tvl

Reagovat
Gunner14

To je efektivita kurva, ještě druhou střelu do konce zápasu prosím

Reagovat
SunFells

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
LaVolpe

A je tam.

Reagovat
SunFells

Rashford MBE, teenager ho vytláčí ze sestav, 21 letý rookie ho tam zjebe ...ten z toho musí být v dobrých kurvách

Reagovat
$dolar$

Jako je to neskutecnej zmrd, ale to jak to trefil takhle z voleje, to je neco neuveritelnyho.

Reagovat
Kixi Syhimour

Klasika

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
fenixLFC

co to zas vymyslaju

Reagovat
Golasso

ou ou ou

Reagovat
Mimalu

Darwin

Reagovat
dantetomas

Nunez

Reagovat
Busby babes

tvl jak tohle muze Garnacho udelat, to je na pokutu Jeste, ze jsou marni zatim. tohle nemuzem timhle stylem ustat.

Reagovat
frezi

Drevak

Reagovat
Maximm9

Nekoukame zase na zapas Chelsea-United ? Live hrozne v zakonceni

Reagovat
martin.b

Tvl já na to nemám nervy, my jsme fakt banda čuráků

Reagovat
Vsadim gule

Jj

Reagovat
Luc-Luc

Darwin na Darwina

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
martin.b

to je skoro jak tenkrát Demba Ba

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Euphael

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Sandstorm

Kanonýr Darwin

Reagovat
Kixi Syhimour

Další klasika, ach můj Bože

Reagovat
Swarley

to jsou borci

Reagovat
Sandstorm

Garnacho na facku za tu ztrátu míče.

Reagovat
Swarley

Jasna vec, uplna kktina

Reagovat
Gunner14

Liverpool a jejich přečíslení

Reagovat
Busby babes

Jako dej tam Mounta misto Casemira. on fakt nemuze behat...

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Kiss Me Polka!

jsem si myslel, ze je to blbost, kdyz jsi to psal vyse, ale kdyz se na nej druhy polocas trochu zamerim, tak je to fakt pravda nechapu, jak ho trener muze vubec v takovem stavu do takoveho zapasu postavit

Reagovat
EL Gringo

EL Gringo

07.04.2024

17:07

To si koledujeme o nejaký nahodak zo strany United po toľkých spalenych šanciach

Normálne som to tušil

Reagovat
SunFells

Tyhle nervózní řeči o půlce jsou tu vzácné no

Reagovat
forrest

Ten Hojlund je posledni dobou hrozne marnej…

Reagovat
Sandstorm

Poslední zápasy špatný no.

Reagovat
Jesfey

Ten Taylor se tam úplně všem jenom motá

Reagovat
fenixLFC

tak zlu pozicnu hru rozhodcu som dlho nevidel

Reagovat
Swarley

Ten ma vic vybojovanych balonu jak cela nase zaloha

Reagovat
guestikor

Ten Casemiro je silenej

Reagovat
$dolar$

Casemiro neda jedinej balon.

Reagovat
Swarley

Stridej toho Casemira, to je fakt katastrofa

Reagovat
guestikor

Krásně kolem něho vyklusal Szobo středem směr Onana

Reagovat
Registrujisejenproto

Salah dolu, ten ma zaporny prinos

Reagovat
Sandstorm

Rash zraněný?

Reagovat
martin.b

Szobo je příšernej v te finálce

Reagovat
Jkb

Ale v druhé půlce už se na to dá i dívat. Je fakt, že je to strašně otevřený na obě strany, ale celkem mě to baví.

Reagovat
Busby babes

Dalsi zrakvenej, to jsme presne potrebovali...

Reagovat
Maximm9

Tomu nic neni, fotbal ho prestal bavit

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Swarley

Masakr

Reagovat
Golasso

Mainooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Busby babes

Kobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Kiss Me Polka!

COBIEEEEEEE

Reagovat
Sandstorm

Maaaaaainoooooo

Reagovat
Vsadim gule

Hh

Reagovat
Ligter

MAINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
martin.b

Reagovat
dantetomas

Pice jebat, ze som ja nesiel radsej so psami von

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Swarley

Čistá prace

Reagovat
Kiss Me Polka!

Génius Casemiro dokonalá fifa 2001 přihrávka

Reagovat
forrest

Reagovat
Busby babes

jen me prekvapuje, ze si u toho neurval stehno

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Registrujisejenproto

Tohle je uplna picovina

Absurdni. Muzou za to vsichni - Salah, Szobo, Nunez, vsichni meli golovky a nalozilo s tim jak uplni kreteni

Reagovat
SunFells

Kobbieeee

Reagovat
Gunner14

Mainooooooo zlatíčko

Reagovat
Busby babes

zaslouzene.

Reagovat
Sandstorm

Jako jestli dnes obereme Liverpool o body tak jim snad odpustim ten závěr s Chelsea.

Reagovat
Trapper

Krásnej gól

Reagovat
fenixLFC

ano, gakpo nas spasi

Reagovat
Hai

Porad lepsi jak szoboslai a Nunez dneska

Reagovat
Luc-Luc

Tvl takhle si zkomplikovat zapas

Reagovat
Maximm9

*prohrat

Reagovat
LaVolpe

Zkomplikovat by bylo ještě dobré.

Reagovat
forrest

Zatim nemate zac Arsenale a Manchestere City… pockejme radeji az do te 98. minuty

Reagovat
Ligter

Reagovat
Swarley

No kez by, Arsenal by to mel ve svych rukou, coz je pro ty matláky vic nez slozite nejen na provedeni, ale u vetsiny jejich vymletych fanousku tady jeste slozitejsi vubec na pochopeni...

Reagovat
Salfovic

Zejména při zmínce, že i Pool to má ve svých rukou.

Reagovat
Remt

Já se z toho fakt poseru Nicméně zasloužíme si to, né že ne, bohužel.

Reagovat
Mato178178

Kto vy ? West Ham?

Reagovat
DieFohlenBMG

Kurs 4 na liv teď

Reagovat
Busby babes

za barak

Reagovat
LaVolpe

Málo.

Reagovat
jenage

Za barák.

Reagovat
Euphael

Klopp nezvladajko

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Minister

Klopp už nezvláda typické

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Moshe Dajan

Já jsem myslel, že tímhle stylem říká i dobré ráno, nic zvláštního

Reagovat
guestikor

Klopp uz nezvládá

Reagovat
Sandstorm

Klopp už nezvládá.

Reagovat
martin.b

však řval na hráče

Reagovat
LaVolpe

Však nezvládá výkon svých hráčů, ne?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Dobře Junajtyd zatim

Reagovat
Golasso

Jak cení ty zuby, to je známka únavy?

Reagovat
Minister

Sa čudujem že mu nevyskočí sánka

Reagovat
Maximm9

Reagovat
SunFells

léčba únavy pikem

Reagovat
Golasso

Reagovat
Kincl

Super aspoň přihrajete titul City

Reagovat
fenixLFC

salah uz dopice

Reagovat
Registrujisejenproto

Salah at jde do hajzlu DVA GOLY uplne zajebane

Reagovat
LaVolpe

Špatný střídání.

Reagovat
Luc-Luc

Mo

Reagovat
Sandstorm

Amrabat

Reagovat
fenixLFC

salah tu penaltu neda

Reagovat
Minister

AWB drbe

Reagovat
Sandstorm

Bissaka jak tohle může udělat v 16ce

Reagovat
Golasso

Tvleee

Reagovat
Busby babes

ach jo.

Reagovat
Luc-Luc

At nekope Salah hlavne

Reagovat
r.mrazik

Přísná

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
BennDyaz

Elliot chytře přední noha byla cajk, tak ho kopl tou zadní, zahákl se a padl. Chytrý

Reagovat
Swarley

proč

Reagovat
Sandstorm

To je klasika.

Reagovat
Gunner14

To jsou obránci to je neskutečný

Reagovat
Wazza228

Takovej dive na Younga

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To je kokot ještě ho sundá tou druhou nohou až.

Reagovat
Busby babes

sunda... on tomu sel hrac poolu hodne naproti

Reagovat
SunFells

To vystřídání Garnacha bylo super no

Reagovat
Sandstorm

Kdyby tam dal Amada tak jo, ale Amrabat ty veee

Reagovat
Gunner14

A Mounta nechá na lavičce, stratég jak hovado

Reagovat
Gunner14

No konečně

Reagovat
Luc-Luc

Uf

Reagovat
Moshe Dajan

salaaaa

Reagovat
Skalda29

Ten je utopený

Reagovat
Man__United

PROČ SE FURT STŘÍLÍME DO VLASTNÍ NOHY?

Reagovat
Vsadim gule

Cizi netrefime

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

no AWB prave jo.

Reagovat
BennDyaz

Střílení je ve Vašem případě silný slovo

Reagovat
Ligter

byla to pekna ctvrthodina

Reagovat
Ligter

byla to pekna ctvrthodina

Reagovat
Vsadim gule

Jako bych tohle už někde viděl

Reagovat
Swarley

Reagovat
forrest

Kokoti ta nase obrana no…

Reagovat
masly008

Sice kontakt nezpůsobil pád, ale jasná.

Reagovat
Kiss Me Polka!

tohle fakt nechapu, ze lidem nevadi, ze je penalta, naopak u madueka byl ohen na strese.. bradleyho bissaka vubec netrefil, on se zahakl o jeho nohu a inicioval pad..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
masly008

Však je jasné že si pro ni takzvaně šel.

Padal ještě před kontaktem, ale tou nohou mu vlastně jakoby bránil v pohybu. Tohle se bude pískat vždycky.

Reagovat
Busby babes

jo no, zas na druhou stranu proste nemuzes padat hracum pod nohy.

Reagovat
Man__United

Fotbalový Bůh nám nedopřeje kus posraneho štěstí

Reagovat
Sandstorm

To ještě Liverpool rozhodne.

Reagovat
Minister

To je jasné

Reagovat
Golasso

Harry je můj nejoblíbenější wrestler v PL

Reagovat
Maximm9

Jako takove drzeni muze Harrymu projit, kjdyz tam stoji rozhodci

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

salah co lopta to strata

Reagovat
LaVolpe

Casemiro takovej sabotér.

Reagovat
Swarley

Jeste se zrani Maguire a povolame Ferdinanda s Vidicem

Reagovat
dantetomas

Reagovat
Swarley

Casemiro ty vole, jak to tam kolem nej vsechno proletelo a on bezel kdesi do prdele

Reagovat
Maximm9

Anthony

Reagovat
fenixLFC

kurva preco miesto toho aby nahral do brejku do prazdneho priestoru ide do 4 hracov a chce kartu

Reagovat
Kiss Me Polka!

antony odstrcen dozadu

Reagovat
martin.b

Antony

Reagovat
Busby babes

Tohle musi Antony dat.

Reagovat
Swarley

Spousta tech jeho strel jsou male domu

Reagovat
Busby babes

tohle je hodne oranzova...

Reagovat
Swarley

No jasna redka, co si budeme

Reagovat
Busby babes

se to v prubehu te sezony vykrati no

Reagovat
J0EL

Prasemiro cervena nie? ten chlap je odpisany uz...

Reagovat
Sandstorm

Amrabat taky super ztráta míče. A Antony co to bylo za střelu

Reagovat
BennDyaz

Casemiro si vyloženě pro tu červenou šel, aby si konečne odpočal

Reagovat
BennDyaz

... a rozhodčí si asi řekl, že ho víc potrestá, když mu ji nedá

Reagovat
SunFells

Reagovat
Euphael

Reagovat
Maximm9

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Busby babes

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Ligter

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
r.mrazik

Tady měl Case velký štěstí, to klidně mohla být červená...on fakt vůbec nestíhá

Reagovat
pingla

Reagovat
Luc-Luc

Tohle jsou ztraceny 2b

Reagovat
frezi

To je toto vikend. Najskor facka od pelleho a teraz remiza s tymito klaunami. Jesus

Reagovat
TheTopFootbaler

Jo to je na hovno no

Reagovat
Matteus

Jako sešlo se to blbě, ale Casemiro měl jít ven, no

Reagovat
martin.b

O skóre jsme titul ještě neprohráli, tak aspoň něco

Reagovat
Luc-Luc

Neprohrajem o skore, poztracime jeste. Nedokazem kontrolovat zapasy jak Arsenal nebo City.

Reagovat
fenixLFC

ale houby o skore, city to zas vyhra o par bodov

Reagovat
Luc-Luc

Aspon ze Pelle to vcera zvladl

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
kitas

Aj ty si sa nechal oklamať ?

Reagovat
Svatej

? Vždyť je to nejhloupější uzivatel cely fora

Reagovat
Svatej

Vubec bych se nedivil, kdyby veril na chemtrails a placatou zemi

Reagovat
smazaný uživatel

A jaká podle tebe je?

Reagovat
Svatej

Je to tvar do sebe rotujici koblihy, to je snad jasný

Reagovat
Ligter

"ta vaše teorie koblihového vesmíru se mi zamlouvá. asi vám ji vezmu"

Reagovat
Rohlíček

Menčestr Junajtyd

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Taaak jsme první no a cooo..

Reagovat
Jkb

Shots allowed in Europe's top five leagues this season:

554 - Manchester United, Sheffield United

539 - Luton Town

531 - West Ham

494 - Burnley

479 - Darmstadt

Reagovat
forrest

Neskutecny…

Reagovat
Swarley

To je neuveritelny

Reagovat
Ligter

Reagovat
Čenda

Reagovat
J0EL

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
TheTopFootbaler

Poseru se

Reagovat
Neutron

Reagovat
Front hell

Reagovat
fellaininho

Snad se Elliotovi z toho tvrdého zákroku AWB nic nestalo

Reagovat
vitasrp

Jako ale ty výkony, co podává MU, to je podle těch popisných metrik někde na úrovni nejhorší čtvrtiny soutěže, ne?

Jestli s tím udělají šestý místo, taka jsou fakt úplně neuvěřitelní. Oni za 3 zápasy inkasují xGA někde okolo 10, to je šílenství.

Reagovat
r.mrazik

Je to úplně mimo hra.

Ten střed je stále extrémně volný. Pressing vůbec nefunguje.

Je to jak koláč od pejska a kočičky.

Reagovat
forrest

Je to tak. Nechtel bych nas videt v primu…

Reagovat
Busby babes

kdo brani, neveri golmanovi!!!

Reagovat
Swarley

28 strel soupere dneska, drzime laťku

Reagovat
avicii

Ta ich 6 priečka je sialne nad plán

Reagovat
J0EL

To som pisal uz predtym ked to bolo cool

Reagovat
Čenda

Reagovat
forrest

Ty kecy v tom studiu nekdy fakt nechapu. Gamemanagement, diving chytrost hrace, gamechanger… sasulove

Reagovat
Acquanni

Simulováno je top. Když to hráči nevyjde, tak si z něj komentátoři dělají prdel a dělají z toho ostudu. Když mu to vyjde, tak je to chytrost

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Enzo 2 situaci na mici a 1 bez mice vyresena nejhur jak mohla, formu fakt ztratil nekde na cestě

Reagovat
Mimalu

Thiago

Reagovat
Svatej

Kdo jinej!!!

Reagovat
John Obi Mikel

Silvaaaaa Gallagher dobrý roh

Reagovat
Svatej

thiago

Reagovat
John Obi Mikel

I Thiago chybuje

Reagovat
John Obi Mikel

Caicedo

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Tak ty vole

Reagovat
Svatej

Ne stoper, ne utocnik

Golman musi bejt priprita, tohle se fakt neda

Reagovat
John Obi Mikel

Jak může dostat góla na přední?

Reagovat
vitasrp

Petrovič momentálně asi nejhorší

gólman celý soutěžr

e

Reagovat
Svatej

To zas ne... Jeste nekam musis strcit Sancheze

Reagovat
John Obi Mikel

Celkově skvělý skauting

Reagovat
vitasrp

Jak měl oká start, tak teď jsem na něj neuvěřitelně alergickej.

Reagovat
Miguel19

Ale když na nej napíšeš kritiku na FB, tak schytas jenom výsměch.

Reagovat
Mimalu

i ti největší šupáci v lize nás dokážou lehce rozebrat

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Whitemedia

Plácnout sebou o zem a vymodlit penaltu je jediná zločincova strategie.

Reagovat
John Obi Mikel

Jaaj. Moc nechybělo. Pěkná příhra kukuřice

Reagovat
John Obi Mikel

Trefil ho vůbec?

Reagovat
vitasrp

Ten sudí je úplně mimo, to je totální debil.

Reagovat
Svatej

Ten sudi je normálně koupenej, co to dělá tyvole? Skocis hracovi pod nohy bez mice a čistý?

Reagovat
John Obi Mikel

Jak mohlo toho tělocvikáře na naší lavičce napadnout dát Gallaghera na křídlo

Reagovat
vitasrp

Úplně normálně, takhle tam hrál proti Crystal Palace v druhý půli, naši hru to zvedlo a on dal dvě branky.

Reagovat
vitasrp

Nicméně Crystal Palace nehrálo na pět beků a aspoň jsme měli ofenzivního obránce na druhé straně, takhle je to totál bez pohybu a zabetonované.

Reagovat
John Obi Mikel

Odpověděls si sám.

Reagovat
vitasrp

1) My máme výborný krajní obránce, ale snad polovinu zápasů jsme nuceni hrát s 3 stoperama + defenzivním bekem (Cucurellou), protože jsou všichni mimo. A samozřejmě většina těch zápasů je proto hlubokým blokům, kdy ty beci kurva jsou potřeba, to není normální.

2) Takovejhle výkon nemá žádnou omluvu. Rychly gól z ničeho - pak musíš na soupeře tlačit, hrát agresivně a zkusit dát druhý. Místo toho pas dozadu, dozadu, dozadu, dozadu, žádný útok, nic. Sheffield má stopro vyšší xG, byť neudělali nic - ale to stačí, protože Silva jin tu tutovku hodí na podnose.

3) Petrovič je brutální díra, ten je někdy od duelu s Crystal Palace hrozně zápornej. Potřebujem, ať ti golmani dělají aspoň trochu pozitivní rozdíl, tohle je strašná bída.

4) O poločase potřebujeme ofenzivní střídání, klidně Sterling na druhýho hrota a přechod víc na 4-4-2, tohle nikam nevede.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Rohlíček

Wood

Reagovat
bakasa

Dřevo

Reagovat
vitasrp

Mohou ti hráči alespoň podstoupit souboj? To je úplnej výsměch tohle.

Reagovat
Deywid

Poche je proste saboter

Reagovat
Thelvin

Až na prvních patnáct minut je Nottingham lepší

Reagovat
jk

No řekl bych sme tak v 35minutě úplně vypnuli. Jinak hráli to se dalo čekat.

Reagovat
Svatej

Maduekeho mama je sudiho ex?

Reagovat
John Obi Mikel

Co to teď (ne)hrajem?

Reagovat
vitasrp

Jeden zkurvenej souboj vyhrajte. Enzo, Madueke, Palmer, však to je brutální ostuda.

Reagovat
vitasrp

Enzo je úplně hotovej, ten má gumový nohy nebo fakt nechápu, co poslední dva/tři zápasy předvádí.

Reagovat
John Obi Mikel

Jasná červená

Reagovat
vitasrp

Ježiš to je příšernej zákrok..

Reagovat
Svatej

Redka no

Reagovat
Svatej

To jsou neuvěřitelný buzny

Reagovat
masly008

To hrobové ticho na Lane je tam stále?

Jo a teď je normálka dát soupeři pěstí do břicha a nedostat vůbec nic?

Celkem zajímavé.

Reagovat
jk

Ne

Ne

Ne

Reagovat
masly008

dík.teď už ta atmoška zní lépe.

Reagovat
Svatej

Bez levyho kridle se tam ani nedostanem

Reagovat
Svatej

Sigh..Čau lidi

Reagovat
vitasrp

ZMĚŇ UŽ NĚCO ALE!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Proc ma kazdej hrac Chelsea tak ubohou strelu?

Reagovat
John Obi Mikel

Na co zase čeká s tím střídáním? Až dostanem druhýho góla?

Reagovat
Deywid

Jezisi Kriste striedaj

Reagovat
John Obi Mikel

MADUEKE

Reagovat
Svatej

NONIII

Reagovat
Svatej

Konecne Palmer nevymyslel, když mu to dnes nejde

Reagovat
Talker

Maduekeeeee

Reagovat
Mimalu

skvělé taktické vyčkání se střídáním

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vitasrp

Tohle mu gólman hodně ulehčil.

Palmer hraje příšerně, ale má další áčko.

Reagovat
Talker

A navíc Ačko, které bylo dost zdarma, prakticky to museli odmakat Caicedo, který vyhrál míč, Jackson který mu to dal do prostoru a pak Madueke, který dostal dost průměrnou přihrávku a musel si tu šanci udělat prakticky sám.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Error

Nevim, jestli gol nebyl zbytecne brzo. Spousta casu to posrat

Reagovat
Svatej

Nevim jak vy, ale celkem si serundo gati pri kazdym centru

Reagovat
Mimalu

*každým přechodu soupeře na naší polovinu

Reagovat
Svatej

Reagovat
vitasrp

Hlavně ať ta čtyřka vepředu přestane ztrácet míč za míčem, vedeme, takže klidně můžou ten útok zastavit, přidržet balón a uklidnit to.

Místo toho ale čekám, že Jackson + Palmer + Madueke do konce utkání zbytečně ztratí ještě tak patnáctkrát míč.

Reagovat
Svatej

Achjo... Když ti dojde, že jsme v posledních 8 zapasech dostali 2 goly a 1 uz nam stihli dat dost zadarmo

Reagovat
Jesfey

Prostě klasika. Stejná sestava, taktika = stejný výsledek. Jsme přehráváni Nottinghamem s Nunem na lavičce...

Maddison se Sarrem jsou tragičtí, Johnson a Son neviditelní, oba krajní beci mají po velké chybě a chudák Werner musí centrovat slabší nohou. Asi jediné plus z těch hráčů je Bissouma, který se konečně odhodlává střílet z dálky.

Reagovat
jk

Přehráváni určitě ne. A pokud se ta kritika má vztahovat k Angemu, tak ten jim určitě neřekl ať se na to deset minu před koncem vyserou…

Reagovat
Jesfey

10 minut? V podstatě od té žluté pro Yatese jsme nehráli (a ne, že bychom toho měli moc i před tím).

A to Postecoglou tam postavil tuto sestavu, která hrála bídu s nesmyslnou taktikou.

Napravil to alespoň trochu tím, že vyměnil Bentacura za Sarra.

Reagovat
jk

Jinak Bissouma eden z hlavních viníků toho inksovaného gólu. To že snad 4x vystřelil a ztratil balón určitě nebylo na pochvalu. Po tom snovém začátku sezóny šel hodne dolů.

Reagovat
Svatej

Jako dneska asi ok, ale radeji bych tam poslal jedno tupy kridlo na brejky.

Uz kvuli tomu, ze at je tam kdokoliv, tak stejne vsechny mice ztrati, tak at je to aspon brejkovej hrac a nenhrac na dobývání bloku

Reagovat
John Obi Mikel

Napiš rovnou Mudryk a nemusíš ho popisovat pěti slovy.

Reagovat
Svatej

S tim terminem "tupý" jsem chtel dát prostor teoriím

Reagovat
vitasrp

Pičo jeden balón od stopera na kraj, centr za obranu a Chalobah musí odpalovat na dlouhou nohu na roh.

To fakt nejsme schopni v pěti hráčích vzadu pokrývat ty situace nějakým komfortním způsobem?

Reagovat
Talker

Brejk, vypadá to nadějně. Můžeme podržet míč, můžeme zkusit zakončit. Ale co tak ho rovnou odevzdat?

Reagovat
John Obi Mikel

Komentátora už to nebavilo

Reagovat
Svatej

Komentátor se nam sel vysrat

Reagovat
jk

Micky bomber

Reagovat
vitasrp

Polovina našich rohových kopů končí brejkem soupeře.

Reagovat
Svatej

Mic leti z pulky pri standardce a stejne u hrace Brentfordu metr nikdo neni

Reagovat
John Obi Mikel

Sheffieldu

Reagovat
Svatej

Ajo

Reagovat
Svatej

Nebo takhle...proti Brentfordu se to tomuhle tymu pravděpodobně stalo taky, ale chapu, jdu ve spatnej cas

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
spider_8

Kurnik to bylo tak fajn, kdyz ted na O2 vypadal komentar a byl tam jen ruch ze stadionu. Clovek se do toho uplne ponori. Nevite jestli to nejde nejak vypnout?

Reagovat
blade115

Taky jsem si hned říkal. A ještě jsem na to ticho rád vzpomínal po tom, co z Casadeie udělal hroťáka.

Reagovat
Salfovic

Kdyby to šlo, tak můžou české žvanili rovnou propustit.

Reagovat
Talker

Tyhle taktický fauly by se měly trestat více. Žlutá za to, že zastavíš hráče, který by běžel proti jednomu obránci...?

Reagovat
John Obi Mikel

Vyčkej času a budeš mít hnědou kartu, nebo něco podobného.

Reagovat
John Obi Mikel

Modrá karta to byla

Reagovat
Talker

Zrovna tady by to smysl dávalo

Reagovat
John Obi Mikel

Ty standardky soupeře smrdí

Reagovat
jk

Petro bomber

Reagovat
John Obi Mikel

Ty vole my jsme kreténi

Reagovat
Svatej

To nenyslej vazne ne??

Reagovat
Thelvin

RIP fanoušci Chelsea

Reagovat
Talker

Reagovat
vitasrp

Banda totálních kokotů prostě.

Reagovat
vitasrp

Tam je sedm soubojů, nevyhrajeme jeden jediný, to prostě nejde.

A Pochettino už prostě taky musí jít, nic se neděje, nikam to nevede, nikam se to neposouvá, nic, nuda

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

to měl jít už dávno

Reagovat
Swarley

Alespon nekdo drzi letos partu

Reagovat
Talker

Chtěl jsem napsat, že pokud vyhrajeme, tak jsme 3 body za váma se zápasem k dobru.

Reagovat
vitasrp

Hrajeme hrozně, prohrajeme na xG se Sheffieldem a ještě ani nevyhrajeme ten zápas.

Naprostá ostuda a klidně bych po tomhle zápase už Pochettina taky poslal dopíče, sezóna v hajzlu, tu ztrátu na poháry s touhle kvalitou stejně nedoženeme a něco se stát už prostě musí.

Reagovat
PanAu

Remíza s Burley s Shefieldem přitom kdyby se to vyhrálo, tak jsme před United

Reagovat
Deywid

Pokial tam bude Poche, tak sa nic nezmeni...ten chlap je horsi ako Potter

Reagovat
Snatus

Trenér to není, prostě nemáme dobrý kádr.

Reagovat
John Obi Mikel

Trenéra ale taky nemáme.

Reagovat
Snatus

Jak tohle má trenér ovlivnit? Každý útok ztratíme zbytečně míč, a obrana v jakémkoli složení není schopna pevně tu defenzivu udržet.

Reagovat
John Obi Mikel

Nemusí stavět střeďáky na křídlo třeba, co to je za otázku?

Reagovat
Snatus

Gallagher na křídle přeci není ten problém. Pokud tam chce mít Pochettino stabilního hráče, který mákne dozadu, tak takové křídlo prostě nemáme.

Reagovat
John Obi Mikel

To je moc hezký, ale úplně tím zabil levou stranu, protože Connora to táhlo do středu a Kukuřice není žádný útočný bek. Ale to by taky musel u toho trénování občas přemýšlet, nebo reagovat, když to nefunguje.

Reagovat
Snatus

Fakt myslíš, že u toho nepřemýšlí? Dle mě spíš zvolil stabilitu tam tu stranu tak ponechat, když jsme měli tolik ztrát. Dle mě hlavním problémem dneska byl vyčpělý Jackson a neefektivní Palmer.

Reagovat
John Obi Mikel

Samozřejmě, že u toho přemýšlí, ale vždyť tohle šlo proti veškeré logice do pětičlenného obraného bloku obětovat křídlo tak, že tam strčíš střeďáka.

A Jacksona mohl v klidu střídat, i když už se naše úžasné vedení zbavilo skoro všech útočníků, tak na lávce sedí útočník za 16 milionů euro, který nedostane čuchnout, i když Nico tahá nohy.

Reagovat
vitasrp

Jako Pochettino má jedinou volbu, dát tam hráče, co na Premier League zatím vůbec není připravenej.

To je fakt situace. S takovou by většina trenérů tohle vedení poslala totálně dopiče.

Jakože nepomáhá si a dělá kraviny, ale dělat, že má reálný varianty(Casadei, Washington) je lhaní si do kapsy, protože ti hráči na to zatím prostě nemaj a u většiny týmů, co chtějí hrát vepředu, by vůbec nebyli v kádru.

Reagovat
John Obi Mikel

Ano, vedení nás střílí do nohy kulometem, ale Poche tomu taky vůbec nepomáhá. A může je aspoň zkusit, když už nic jinýho. A když už nechceme hrát v útoku útočníky, tak tam mohl hrát Sterlinga/Palmera, Jackson už byl úplně utavenej.

Ale souhlas, tady se měl nechat/sehnat druhý hroťák a jít do jara jen s Jacksonem+mladíkem je píčovina.

Reagovat
John Obi Mikel

Nemůžeš vědět, že ti hráči na to nemaj, když je nevyzkoušíš

Reagovat
vitasrp

Tak ti trenéři je zkouší na tréninku, takže je nemusí nutně házet do zápasu, aby věděli.

Washington nastoupil na podzim na chvíli proti Brentfordu a prostě bylo vidět, že to je takovej ten level ala Hutchinson loni, kdy ten hráč ještě není ready na dospělej fotbal.

Prostě už jenom ta situace, že trenér má nejmladší kádr v lize a jeho varianta tam dát ještem mladšího a horšího hráče, to je super. A nepomáhá tomu, s tím souhlasím.

Reagovat
Svatej

Uz jsem na nej skoro taky reagoval

Reagovat
Snatus

Leoši, však my se z HK známe, tak tady nehraj primadonu, když mám jiný názor.

Reagovat
Svatej

Nekecej řekl jsi mi, kdo jsi?

Reagovat
Snatus

Nope. Pokud si dobře pamatuji, tak jsme i spolu (a proti sobě) hráli fotbal.

Reagovat
Deywid

Nemame kader aby sme zdolali Burnley o 10 hracoch s Sheffield, ktory je posledny?

Reagovat
Snatus

Nemáme, s MU nám zápas sedl, protože nehrajou blok. Jakýkoli tým, co hraje v bloku nás prostě porazí, protože vlastní dominancí na míči kupíme více a více ztrát míče.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Whitemedia

To je pořád dokola pod tímhle komikem. Kdykoliv je blízko nějaká Evropa, tak to domrdáme s nějakým druholigovým mančaftem.

Reagovat
Error

Casadei je taky dobry maskot kurva... pravidelne po jeho prichodu hned inkasujeme

Reagovat
vitasrp

Proti závěru soupeře tam trenér může hodit fyzicky zoufalýho, trapnýho a měkkýho Badiashileho a Casadeie, kterýmu je 20 let.

Co ti kokoti ve vedení prostě složili za mančaft, na to nemám slov.

Poche tomu vůbec nijak neprospívá, už mě to taky absolutně nebaví, byť drtivou většinu těch potíží nevytvořil on.

Jakmile to ale proti nám někdo zavře, tak jsme úplně v prdeli a vůbec nevíme, kudy kam. To je prostě ostudný.

Reagovat
vitasrp

Sheffield Utd (1.53) 2-2 (0.44) Chelsea

Zápas, po kterém bych prostě klidně trenéra vyhodil.

Sheffield je poslední. Měl patnáct bodů. Naprosto příšerný výkony. A my si proti němu nevytvoříme jedinou vyloženou šanci.

Beru limity, který jsme měli. Neměli jsme ofenzivního beka, fajn. Nemáme náhradního útočníka, fajn. Nemůžeme extra rotovat, fajn.

Ale ty krávo, tohle je fakt výkon, že bych se poblil. A když už teda i po takovém výkonu vedeme v nastavení 2:1, tak ten tým prohraje 7 soubojů v řadě a inkasuje z nákopu z poloviny hřiště.

Ti sportovní ředitelé to složili možná tak pro La Ligu, ale v současnosti tohle v Premier League prostě nemá nejmenší šanci na úspěch.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vitasrp

Jinak Gallagher je pro současnou Chelsea důležitý i kvůli tomu, že snad jako jediný z ofenzivních hráčů je schopen vyhrát osobní souboj ve vzduchu/vyhrát hlavičkový souboj.

To je fakt něco příšernýho.

Reagovat
Modřín2

je důležitý, ale v létě musí být prodán, abychom se vlezli do FFP.

Reagovat
jk

Madders se taky slušně vytratil s příchodem Hojbjerga.

Reagovat
Jesfey

Vždyť ten borec byl neviditelný od žluté, co dostal Yates, vyjma teda toho úderu do břicha. Aspoň na začátku poločasu se objevil, ale po chvíli zase nic

Reagovat
jk

Romero redka

Reagovat
Greaber

Kdyby byla Chelsea japonsky tym, tak po tyhle sezone by museli vsichni spachat seppuku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele