Premier League - preview 31. kola: Liverpool se chce vrátit do čela

02.04., 08:51, aktualizováno 04.04., 08:34
Aktuality
Oslavy hráčů Liverpoolu (© AFP)

Liverpool po včerejší výhře Arsenalu opustil první místo Premier League, kam se však záhy může vrátit, pokud naplní pozici favorita proti Sheffieldu United. Program 31. kola následně uzavře souboj trápících se velikánů mezi Chelsea a Manchesterem United.

Liverpool FC - Sheffield United

čtvrtek 20:30

Zásluhou vlastního obratu a remízy ve šlágru mezi Arsenalem a Manchesterem City zakončil Liverpool víkendové 30. kolo na čele tabulky. Aby tam zůstal, svede ve čtvrtek souboj s celkem z úplně opačného konce tabulky, jasně posledním Sheffieldem.

Reds od začátku února a porážky na Arsenalu nabrali skvělou formu a sedmkrát v řadě neprohráli včetně finále Ligového poháru. Před reprezentační přestávkou už se jim to dvakrát nepovedlo, a to proti oběma celkům z Manchesteru. Ligová remíza se Citizens se i přes mnoho nevyužitých příležitostí dala považovat za úspěch, pohárové vypadnutí na Old Trafford si určitě Kloppova družina za rámeček nedá. A to i vzhledem k tomu, že o vedení přišla v závěru základní hrací doby, v prodloužení pak soupeř předvedl další obrat zakončený vítěznou trefou v nastavení.

Dobře to s nimi nevypadalo ani v neděli proti Brightonu, kdy soupeře poslal ve druhé minutě do vedení Welbeck. Ještě před pauzou nicméně srovnal Díaz a ve druhé půli vystřelil Liverpoolu tři body Salah. Plné zvratů byly i poslední dva zápasy Sheffieldu. Ten sice již nezaznamenával pětigólové debakly, zato dvakrát přišel o dvougólový náskok. Už skoro před měsícem se tak stalo v Bournemouthu, ještě více jej může mrzet domácí střet s Fulhamem. Po bezgólové první půli se Blades dostali do vedení 3:1, další gól McBurnieho deset minut před koncem základní hrací doby nebyl uznán. Naopak Cottagers ještě zvládli dvakrát udeřit a odvézt si z Bramall Lane alespoň bod.

Ve prospěch nejhoršího týmu nehraje ani vzájemná bilance s Liverpoolem při nedávných představeních v Premier League. Od návratu Sheffieldu mezi elitu v roce 2019 sehráli tito soci pět utkání, v nichž pokaždé slavili Reds, ačkoliv nikdy nevstřelili více než dva góly - sami totiž v součtu těchto zápasů inkasovali jen jedinkrát.

Jürgenu Kloppovi se navíc před zápasem hlásí zpět Curtis Jones, ve hře je i návrat Robertsona, naopak mimo hru zřejmě bude Endo. Hosté dorazí bez zraněných Baldocka s Daviesem, otazník visí nad potenciálním navrátilcem Archerem.

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Kelleher - Bradley, Konaté, van Dijk, Tsimikas - Mac Allister, Endo, Gravenberch - Salah, Núnez, Gakpo

Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Grbić - Holgate, Ahmedhodzić, Robinson - Bogle, Vinícius Souza, Arblaster, Hamer, Osborn - McAtee, Brereton

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.07 - 13.80 - 29.90

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Manchester United

čtvrtek 21:15

Kdysi spolu bojovaly o titul, nyní však půjde o střet jiného charakteru. Dvanáctá Chelsea hostí ve 31. kole Premier League šestý Manchester United, jejich střet však pořád táhne.

Chelsea dostala velkou ránu ve snaze zajistit si evropský fotbal pro příští sezonu poté, co minulý víkend dvakrát inkasovala a doma remizovala 2:2 se sestupem ohroženým Burnley, které navíc dohrávalo více než poločas v deseti. Poté, co Cole Palmer v prvním poločase skóroval jen chvíli poté, co byl Lorenz Assignon vyloučen zařídil vyrovnání dvě minuty po pauze Josh Cullen. Hvězda Chelsea ale v 78. minutě přidala druhou branku a vrátila Blues do vedení. Poslední slovo v duelu ale měl za Clarets Dara O'Shea, když o pouhé tři minuty později hlavičkou po Cullenově rohu zachránil pro hosty na Stamford Bridge cenný bod.

Mauricio Pochettino přiznal, že jeho Chelsea v zápase chybělo něco navíc. S pouhými 11 výhrami na kontě z 28 zápasů Premier League se Blues krčí na 11. místě a na první sedmičku ztrácejí čtyři body, zatímco na šestý Manchester United, čtvrtečního soupeře, mají ztrátu osmi bodů. Na nekonzistentním tažení Chelsea se podepsala především slabá defenziva. Blues v posledních pěti zápasech inkasovali vždy přesně dva góly a v žádném z posledních 11 zápasů ve všech soutěžích neudrželi čisté konto, přičemž inkasovali 22 gólů.

Pět výher v sedmi domácích zápasech Premier League je pro Chelsea dobrou vizitkou pro čtvrteční zápas, ale její nedávná bilance proti Manchesteru United není příliš dobrá, protože se ji nepodařilo vyhrát žádné z posledních 12 ligových setkání od listopadu 2017, kdy Álvaro Morata zajistil domácím výhru 1:0. V dresu Chelsea se kvůli zranění neobjeví proti United Wesley Fofana, Romeo Lavia, Christopher Nkunku, Reece James, Lesley Ugochukwu, Levi Colwill, Carney Chukwuemeka, Robert Sanchez a Trevoh Chalobah.

Manchesteru United se nepodařilo navázat na euforický čtvrtfinálový triumf v FA Cupu nad Liverpoolem 4:3 před reprezentační přestávkou dalším vítězstvím, protože minulý víkend Red Devils v Premier League uhráli s Brentfordem remízu 1:1. Zápas se dlouho odehrával bez branek, dokud v 96. minutě nevstřelil střídající Mason Mount zřejmě vítěznou branku "Rudých ďáblů". Nicméně vytrvalost Brentfordu v závěrečných minutách se nakonec projevila, když Kristoffer Ajer v 99. minutě vyrovnal.

Erik ten Hag byl k výkonu svého týmu kritický a přiznal, že si nezasloužil vyhrát, přičemž poslední neúspěch Man Utd zajistil ztrátu osm bodů na pátý Tottenham Hotspur a vážně mu hrozí, že v příští sezoně přijde o účast v Lize mistrů. United nyní čeká ligové utkání proti Chelsea a následně s vedoucím Liverpoolem, přičemž ve čtvrtek cestují do hlavního města, kde vyhráli pouze jeden z posledních devíti venkovních zápasů a prohráli čtyři z posledních šesti střetů s londýnskými soupeři.

"Rudí ďáblové" však v posledních pěti ligových návštěvách na Stamford Bridge neprohráli a poprvé od září 1965 usilují o to, aby proti Blues vyhráli tři zápasy za sebou. Proti Blues si nezahrají Victor Lindelöf a Lisandro Martínez, kteří se v minulém klání přidali na marodku k Lukemu Shawovi, Anthonymu Martialovi a Tyrellu Malaciovi. Otazník také visí nad trojicí Raphaël Varane, Altay Bayindir a Johnny Evans.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Petrovič - Disasi, Silva, Badiashile, Cucurella - Caicedo, Fernandez - Palmer, Gallagher, Sterling - Jackson.

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana - Dalot, Varane, Maguire, Wan-Bissaka - Mainoo, McTominay - Garnacho, Fernandes, Rashford - Hojlund.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 4.27 - 3.44

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Luton Town

středa 20:30

Šlágr víkendového kola mezi Arsenalem a Manchesterem City sice nabídl kvalitní fotbal, nikoliv však oku nezávislého fanouška lahodící ofenzivní podívanou. Na tu se ovšem musí Gunners nyní přeorientovat, neboť proti Lutonu chtějí splnit povinnost.

Kanonýrům v neděli skončila neuvěřitelná série osmi po sobě jdoucích vítězných utkání v rámci Premier League, během níž hned pětkrát nasázeli soupeři minimálně čtyři góly a poradili si s Liverpoolem i Newcastlem. Venkovní zápas na Etihadu, kde muži ze severního Londýna naposledy bodovali před osmi lety, i tak představoval obrovskou výzvu. Artetova družina ji zvládla se ctí, zejména defenzivně předvedla solidní výkon a uhájila bezbrankovou remízu.

Luton naopak chce co nejrychleji zapomenout na předchozí výsledky, už v deseti soutěžních duelech v řadě totiž nedokázal zvítězit. V posledních pěti ligových zápasech navíc hned třikrát přeměnil poločasové vedení na konečnou prohru. Nejvýrazněji psychickou kondici Hatters dozajista zasáhl střet na Bournemouthu, kde dokázali prohýřit dokonce třígólový náskok.

V sezoně navíc takovýchto ztracených zápasů bylo více, a jedním z nich se stal také první střet s Arsenalem o dvaatřiceti letech. Na Kenilworth Road totiž Osho s Adebayem dokázali zareagovat na góly Martinelliho s Jesusem a Barkley dokonce následně poslal domácí do vedení. Na to ovšem bleskově zareagoval Havertz a sedmigólovou přestřelku na stranu Gunners zlomil v sedmé minutě nastavení Declan Rice.

Mikela Artetu může vzhledem k náročnému dubnovému programu dozajista těšit fakt, že se mu oproti předchozímu období dozajista vyprázdnila marodka. Mimo hru jej jen dlouhodobě absentující Timber, otazník visí také nad Sakou, jenž s problémy laboroval už před utkáním se Citizens. To Rob Edward takto spokojený určitě není, neboť mu s jistotou chybí hned desítka mužů, přičemž o startu dalšího tria Doughty, Burke a Chong se teprve rozhodne.

Utkání na Emirates Stadium odstartuje ve středečních 20:30, dozorovat na něj s píšťalkou bude Craig Pawson.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya - White, Saliba, Gabriel, Zinčenko - Odegaard, Partey, Rice - Saka, Havertz, Martinelli

Luton Town - pravděpodobná sestava:
Kaminski - Hashioka, Mengi, Johnson - Kaboré, Mpanzu, Barkley, Onyedinma - Townsend, Clark - Morris

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 10.30 - 24.40

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Brentford FC - Brighton & Hove Albion

středa 20:30

Ačkoliv Brentford proti Manchesteru United předvedl mimořádně zdařilý výkon, natáhl šňůru bez vítězství už na sedm zápasů. Ukončit ji může proti Brightonu, jenž se rovněž nenachází v optimálním rozpoložení.

Bees za sebou mají náročný program, když z posledních sedmi zápasů narazili na pět členů někdejší "Big 6", West Ham a Burnley. Dva body z tohoto období ovšem rozhodně nejsou něčím, co by Thomase Franka bůhvíjak rozjásalo. V táboře Brentfordu si totiž všichni uvědomují, že rychlé vyloučení je stálo všechny body v Burnley, nízká produktivita zase vítězství proti Rudým ďáblům. Ti se v šesté minutě dostali dokonce do vedení zásluhou Mounta, Ajer nicméně ještě dokázal odpovědět a zařídit konečnou remízu.

Seagulls v polovině února nasázeli Sheffieldu ve venkovním utkání pět gólů, od té doby se ale podstatně zasekli. V lize získali ze čtyř utkání stejný počet bodů, k tomu vypadli na hřišti Wolves z FA Cupu a vinou jednoznačné venkovní porážky v Říme také z Evropské ligy. Na dobré cestě vylepšit si reputaci byli v neděli na Anfieldu, kde se bleskově prosadil Welbeck. Díaz se Salahem nicméně dokázali překlopit skóre na stranu Liverpoolu a katapultovat jej tak do čela tabulky.

Poprvé od prosince by se v zápase mohl od začátku objevit Mbeumo, po trestu se Brentfordu vrací i Reguilón. Mimo hru naopak zůstávají Mee, Pinnock i Henry. Hosté dorazí i s uzdravenými Pedrem a Encisem.

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken - Zanka, Ajer, Collins - Roerslev, Jarmoljuk, Janelt, Jensen, Reguilón - Toney, Mbeumo

Brighton - pravděpodobná sestava:
Steele - Lamptey, van Hecke, Dunk, Igor - Groß, Baleba - Buonanotte, Enciso, Adingra - Ferguson

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.53 - 3.60 - 2.83

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Manchester City - Aston Villa

středa 21:15

Manchester City se v zápase 31. kola Premier League utká s Aston Villou. Půjde o střet tabulkových sousedů, ačkoliv třetí Citizens mají na čtvrté Villans pět bodů náskok a ještě duel k dobru.

Od nudného zápasu Ligy mistrů se Sportingem Lisabon v sezóně 2021/22 Manchester City doma nevyšel gólově naprázdno. Díky prvotřídní práci Williama Saliby a Gabriela Magalhaese ve službách Arsenalu však vítězové treble na velikonoční neděli prožili 90 minut ofenzivní frustrace a poprvé po 57 domácích zápasech ve všech soutěžích nedokázali skórovat v klíčovém souboji se svěřenci Mikela Artety. Stejně jako v tom říjnovém, neméně opatrném utkání na Emirates, viděli diváci za celou dobu napínavé taktické bitvy pouze tři střely na branku a z toho pouze jedna na tu Manchesteru City. Díky tomu zůstávají svěřenci Pepa Guardioly v tabulce Premier League na bronzové pozici.

Od druhého Arsenalu, který se ve středu večer rovněž vrátí do hry proti Lutonu Town, dělí obhájce titulu jeden bod. Ale Liverpool se nyní vyhoupl o tři body před Citizens, kteří ve středu potřebují připsat všechny tři body, aby Reds minimálně na 24 hodin sesadili z trůnu. Navzdory ztrátě vítězné série na Etihad byla nedělní patová situace s Gunners 23. zápasem City bez porážky ve všech soutěžích od prosince. Tehdy mimochodem padli právě se svým nynějším soupeřem Aston Villou 0:1.

Omlazený Moussa Diaby, který se poprvé po 12 měsících dostal do francouzského týmu, byl v sobotu katalyzátorem dvougólového vítězství Aston Villy nad soupeřem z West Midlands Wolves a v první polovině bitvy ve Villa Parku otevřel skóre střelou levou nohou. Bývalý křídelník Bayeru Leverkusen poté přihrál Ezrimu Konsovi, jehož nepovedená přihrávka nakonec oklamala Josého Sá a od zadní tyče se odrazila za čáru, čímž zpečetila dvougólový úspěch Emeryho svěřenců. Ti tak mají i nadále pod kontrolou svůj osud v první čtyřce.

Získání pouhého jednoho bodu ze dvou zápasů s West Hamem United a Tottenhamem Hotspur otevřelo druhému jmenovanému možnost narušit souboj o Ligu mistrů. Lions se každopádně stále mohou pochlubit tříbodovým náskokem před Lilywhites, kteří sice mají zápas k dobru, ale disponují o něco horším brankovým rozdílem. I páté místo může v závislosti na pořadí koeficientů stále stačit postup do Ligy mistrů, nicméně uprostřed nejistoty se Villa soustředí pouze na prodloužení své hvězdné série venkovní neporazitelnosti v roce 2024.

Emeryho svěřenci se vyhnuli porážce v každém z prvních osmi venkovních zápasů v kalendářním roce od porážky na Boxing Day s Manchesterem United. V pěti z těchto osmi zápasů si Aston Villa udržela čisté konto, což se jí podařilo i v prosincovém domácím střetu se Citizens.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ortega - Lewis, Dias, Akanji, Gvardiol - Rodri, Kovačič - Doku, De Bruyne, Grealish - Haaland.

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez - Konsa, Carlos, Torres, Digne - Bailey, Luiz, Tielemans, Rogers - Diaby, Duran.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 7.03 - 14.00

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - Fulham FC

úterý 20:30

V úterý večer nabídne program anglické nejvyšší soutěže zajímavý duel mezi trápícím se Nottinghamem Forest a londýnským Fulhamem. Domácí fotbalisté nezažívají nejpovedenější období v sezoně a propadají se ligovou tabulkou, Cottagers naopak mohou ještě pomýšlet na postup do pohárové Evropy.

Svěřenci Nuna Espírita Santa nevyhráli soutěžní utkání od poloviny února, kdy porazili Moyesův West Ham na domácí půdě 2:0. Navíc klubu byl udělen trest ve výši čtyř odečtených bodů za nedodržení pravidel finanční Fair Play, a tak Nottingham klesl až na sedmnáctou příčku. Osmnáctý Luton pak zaostává jen o rozdíl ve skóre.

Před reprezentační přestávkou alespoň ukončili sérii čtyř porážek v řadě a získali důležitý bod za remízu právě na půdě Edwardsova Lutonu. Na bodový zisk pak navázali i v sobotním zápase s Crystal Palace, kdy o remíze 1:1 rozhodl v druhém poločase Chris Wood.

V o poznání lepším rozpoložení se nachází tým portugalského manažera Marca Silvy. Fulham totiž z posledních pěti zápasů prohrál jediný, to sice se sousedem z ligové tabulky Wolverhamptonem, po třech bodech si ale odnesl ze zápasů s Manchesterem United, Brightonem a Tottenhamem. Jejich výkony jsou ale jako na horské dráze, o čemž se jejich příznivci přesvědčili v sobotu, kdy pouze remizovali na půdě posledního Sheffieldu United.

Marco Silva může být ale spokojený se zdravotním stavem jeho hráčů. V úterý by totiž měli být k dispozici všichni, své zranění v posledních týdnech doléčil i křídelník Adama Traoré.

Oproti tomu domácí nemohou počítat se svým útočníkem Awoniyim, nejistý je také start afrických obránců Oly Ainy či Willyho Bolyho. Své zranění naopak doléčil portugalský mládežnický reprezentant Nuno Tavares.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Sels; Williams, Felipe, Murillo, Aina; Yates, Sangare; Elanga, Gibbs-White, Hudson-Odoi; Wood

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno; Castagne, Adarabioyo, Bassey, Robinson; Palhinha, Reed; Iwobi, Andreas Pereira, Willian; Rodrigo Muniz

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.75 - 3.52 - 2.64

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Newcastle United - Everton FC

úterý 20:30

Newcastle United se v duelu 31. kola Premier League střetne s Evertonem. Domácí jsou momentálně na osmé pozici a s jejich účastí v evropských pohárech v příští sezoně to zatím nevypadá dobře. Hosté jsou šestnáctí s náskokem pouhých tří bodů na záchranu.

V sobotním úvodním duelu se odehrál jeden z nejlepších zápasů sezóny Premier League, když Newcastle obral West Ham o vítězství. Straky prohrávaly 1:3, a navíc přišly o tři hráče kvůli zranění. Navzdory všem předpokladům a s pomocí Harveyho Barnese z lavičky však v závěru utkání vznikl pozoruhodný obrat a Newcastle před jásajícími fanoušky na St James's zvítězil 4:3.

Poprvé od roku 2019 se Newcastlu podařilo v Premier League zvítězit, i když prohrával o dvě branky, a tento předchozí úspěch se zajímavě zrodil proti nadcházejícímu soupeři Evertonu. Sobotní vítězství zmenšilo odstup Magpies od Hammers na pouhý jeden bod a svěřenci Eddieho Howea se tak přibližují týmu, který je v současné době na sedmém místě, které by mohlo zajišťovat vytouženou pohárovou Evropu.

V tomto utkání se obě strany střetnou uprostřed týdne již v sedmém zápase v řadě, neboť v prosinci se Everton ve čtvrtečním utkání zbavil na jeden večer ofenzivních potíží a zvítězil 3:0. Pod vedením Franka Lamparda však Toffees v minulé sezóně v St. James Parku prohráli 0:1 a za celý večer se jim podařilo vystřelit pouze jednou.

Zatímco v této sezóně Everton počet střel rapidně zlepšil, s počtem gólů to nevypadá o nic lépe, protože méně jich vstřelil pouze poslední Sheffield United. Nevýrazný výkon na Vitality Stadium v sobotu vyústil v nešťastnou porážku, když si v závěru utkání Seamus Coleman dal vlastní gól a Everton prohrál 1:2. Jeho vlastní trefa byla čtvrtým gólem v nastaveném čase, který Everton inkasoval v posledních čtyřech zápasech, a stál ho tak potenciálně důležité čtyři body.

Zároveň tím Toffees vyrovnali klubový rekord 12 zápasů Premier League bez výhry, který se datuje do sezony 1994/95 pod vedením trenéra Mikea Walkera. Absolutní klubový rekord v této statistice činí cifra 14, tato série se ale udála ještě před 2. světovou válkou. Evertonu stále hrozí další odečet bodů, a tak by měl se třemi body nad sestupovými příčkami zabrat.

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Trippier, Schar, Burn, Hall - Longstaff, Bruno Guimaraes, Willock - Murphy, Isak, Barnes.

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko - Harrison, Onana, Garner, Doucoure, McNeil - Beto.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.82 - 3.71

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Crystal Palace

úterý 20:45

V úterý večer je na programu vložené kolo anglické Premier League, na Viatality Stadium se utká Bournemouth s Crystal Palace.

Cherries zažívají poklidnou sezónu a díky formě z posledních zápasů mohou ještě v posledních kolech dokonce zabojovat o místo v Konferenční lize. V březnu nepoznali svěřenci trenéra Iraoly přemožitele a díky třem výhrám proti papírově slabším soupeřům se vyšvihli na třináctou příčku, s tím že na sedmý West Ham ztrácí jen šest bodů a stále mají jeden zápas k dobru.

Naopak Eagles v březnu získali jen dva body za remízy se sestupem ohroženými týmy. Před reprezentační pauzou uhráli nerozhodný výsledek s trápícím se Lutonem a naposledy v sobotu jen remizovali na půdě Nottinghamu Forest.

V úterý nebude domácím k dispozici jen dlouhodobě zraněný Ryan Fredericks a křídelník Sinisterra. Trenér Glasner pak nemůže počítat s brankářem Johnstonem, dvojicí anglických obránců Guéhi, Holding či s důležitým záložníkem Doucourém. Nejistý je také start mladičkého Michaela Oliseho, který se pomalu vrací do sestavy po svalovém zranění.

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto; Smith, Zabarnyi, Mepham, Kelly; Adams, Cook; Semenyo, Kluivert, Tavernier; Solanke

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Henderson; Ward, Andersen, Richards; Munoz, Wharton, Lerma, Mitchell; Ayew, Mateta, Eze

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.87 - 4.11

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Burnley FC - Wolverhampton Wanderers

úterý 20:45

V úterý večer je na programu vložené 31. kolo anglické Premier League. Na Turf Moore odehraje další důležité utkání Kompanyho Burnley, od 20:45 změří síly s nevyzpytatelným Wolverhamptonem Wanderers. Domácí neprohráli poslední tři ligová střetnutí a bojují o záchranu v nejvyšší soutěži, naopak Wolves stále ještě pomýšlejí na postup do pohárové Evropy.

Příznivci Clarets stále věří v to, že jejich oblíbenci předskočí v tabulce Luton Town i Nottingham Forest a vyšvihnou se na sedmnáctou příčku. Jejich naděje navíc zvýšily poslední výkony svěřenců Vincenta Kompanyho. Venkovní remízy v anglickém hlavním městě s Chelsea a West Hamem byly příjemným překvapením, nejdůležitějším krokem v boji o záchranu byla ale domácí výhra nad Brentfordem.

Naproti tomu Wolves nezastihla reprezentační přestávka v ideálním rozpoložení. Z posledních čtyřech zápasů třikrát prohráli, vypadli v čtvrtfinále FA Cupu s druholigovým Coventry a v sobotu nestačili na Aston Villu ve West Midlands derby.

Velkou měrou k tomu ale přispěla velká absence, vždyť v nominaci na utkání bylo jen dvanáct hráčů prvního týmu! Situace není zrovna ideální ani před utkáním s Burnley, mimo hru je totiž klíčové útočné duo Hwang Hee-Chan, Pedro Neto. Do zápasu pravděpodobně nenastoupí ani stoper Dawson či letní posila Bellegarde.

Zranění trápí i domácí celek, v úterý nenastoupí Koleosho, Ramsey ani Redmond. Kvůli karetnímu trestu pak chybí i Francouz Assignon.

Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Muric - Taylor, O'Shea, Esteve, Vitinho - Larsen, Cullen, Berge, Odobert - Fofana, Foster

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - S. Bueno, Kilman, T. Gomes - Semedo, J. Gomes, Doyle, Ait-Nouri - Sarabia, Chiwome, Lemina

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.37 - 3.60 - 3.06

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

West Ham United - Tottenham Hotspur

úterý 21:15

West Ham United přivítá v rámci 31. kola Premier League městského konkurenta Tottenham Hotspur. Hammers jsou aktuálně na sedmé pozici, místo v evropských pohárech pro příští rok by si tak mohli zajistit. Spurs vypadli z top čtyř míst a jsou pátí. O Ligu mistrů ale jistě ještě budou bojovat.

West Ham v sobotu odpoledne vedl proti Newcastlu United na začátku druhého poločasu 3:1, ale v závěrečných 13 minutách třikrát inkasoval a prohrál v St. James Parku 3:4. Kladiváři nyní v nejvyšší anglické soutěži drží třízápasovou sérii bez výhry a z posledních devíti zápasů získali pouhé dva body, díky čemuž jsou v tabulce sedmí, o bod před osmým Newcastlem a o čtyři za šestým Manchesterem United, který má zápas k dobru.

Svěřence Davida Moyese nyní čekají ligové zápasy s Tottenhamem a Wolverhamptonem Wanderers a poté se 11. dubna vydají na první zápas čtvrtfinále Evropské ligy na stadion Bayeru Leverkusen, lídra Bundesligy. West Ham v této sezóně získal 24 bodů z 15 domácích ligových zápasů, přičemž utrpěl pouze tři porážky, a nyní přivítá Tottenham, který vyhrál pouze šest ze čtrnácti venkovních ligových zápasů.

Kladiváři budou s Tottenhamem usilovat o ligový double, když v prvním střetu v této sezóně zaznamenali v severním Londýně vítězství 2:1. Když se oba týmy utkaly na London Stadium v minulém ročníku, body se dělily po remíze 1:1. Tottenham přijede po sobotním odpoledním vítězství nad Lutonem, které v 86. minutě zajistil svou trefou Son Heung-min.

Luton vedl na stadionu Tottenham Hotspur v úvodu zápasu 1:0, ale na začátku druhé půle bylo vyrovnáno. Son pak v závěru klání rozhodl o vítězství svěřenců Angeho Postecogloua, kteří v této sezoně získali 56 bodů z 29 ligových zápasů. Spurs jsou v tabulce pátí, osm bodů před šestým Manchesterem United, zatímco na čtvrtou Villu ztrácejí tři body a mají zápas k dobru. Úterní třígólový úspěch by severolondýnskému celku stačil k tomu, aby se před středečním zápasem Villy s Manchesterem City vrátil do první čtyřky.

Tottenham v posledním venkovním zápase před mezinárodní přestávkou prohrál na hřišti Fulhamu 0:3 a je těžké odhadnout, co od Spurs očekávat, protože Luton v sobotu porazili spíše se štěstím. Postecoglouův tým nemusí v posledních měsících sezóny myslet na FA Cup ani na evropské poháry, což mu umožňuje plně se soustředit na ligu. Páté místo by navíc mohlo stačit k postupu do Ligy mistrů v příští sezoně, takže bude hlavním úkolem Hotspurs udržet se před šestým Manchesterem United.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Coufal, Mavropanos, Zouma, Emerson - Ward-Prowse, Souček - Bowen, Paqueta, Kudus - Antonio.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario - Porro, Romero, Van de Ven, Udogie - Sarr, Bissouma - Johnson, Maddison, Son - Richarlison.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.48 - 4.22 - 1.99

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
29
20
7
2
67 : 27
67
2
Arsenal FC
29
20
5
4
70 : 24
65
3
Manchester City
29
19
7
3
63 : 28
64
4
Aston Villa
30
18
5
7
62 : 42
59
5
Tottenham Hotspur
29
17
5
7
61 : 43
56
6
Manchester United
29
15
3
11
40 : 40
48
7
West Ham United
30
12
8
10
49 : 54
44
8
Newcastle United
29
13
4
12
63 : 51
43
9
Brighton & Hove Albion
29
11
9
9
51 : 46
42
10
Wolverhampton Wanderers
29
12
5
12
42 : 46
41
11
Chelsea FC
28
11
7
10
49 : 47
40
12
Fulham FC
30
11
6
13
46 : 47
39
13
AFC Bournemouth
29
10
8
11
43 : 53
38
14
Crystal Palace
29
7
9
13
34 : 49
30
15
Brentford FC
30
7
6
17
42 : 55
27
16
Everton FC
29
8
7
14
30 : 41
25
17
Nottingham Forest
30
6
8
16
36 : 52
22
18
Luton Town
30
5
7
18
43 : 62
22
19
Burnley FC
30
4
6
20
31 : 65
18
20
Sheffield United
29
3
6
20
27 : 77
15

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1050)

Přidat komentář
Beros

Longstaffa bych dneska nechal začít na lávce...

Reagovat
kissak

Longstaff? Kdo je to?

Reagovat
Beros

To je přece takový ten klučík, který když má formu, tak je nepostradatelným článkem v záloze, ale posledních pár zápasů je opravdu postradatelný... Vzpomínáš?

Reagovat
kissak

joooo aha, protože hodně dlouhou dobu již je postradatelným proto nevím o koho se jedná a neregistruji jej ani v zápasech

Reagovat
Beros

Reagovat
Geordies

dnes tam musí začátku od Geordie Maradona jak v sobotu nastoupil, změnil celý ráz hry

Reagovat
Geordies

od začátku*

Reagovat
kissak

myslíš Almirona nebo ten co přišel za něj?

Reagovat
TopinB

Byl jsem na Chelsea - Burnley. Vybral jsem si tedy krásný první PL zápas, na který vzít přítelkyni Ale aspoň viděla spoustu emocí.

Nevím co se řešilo tady pod preview, jenom tři pocity:

1. Nechápu jak Murić (nebo kdo v bráně Burnley) dohrál bez žluté karty. Zdržoval od 20. minuty.

2. Nechápu jak dohrál Cucurella, ten byl imho na ručník taky zhruba od 20. minuty.

3. Naši obranu by mohly nahradit pytle cementu a nikdo by si ničeho nevšiml.

Každopádně děkuji vitasrpovi za lístky, byly tam trochu změny, ale ty byly mimo jeho kontrolu. Poslal i informační paket, který si faaaakt přečtěte, protože rodinu před náma kontrolovali stewardi a ptali se, jak se dostala pani k lístkům. Věta stewarda, která mi utkvěla v hlavě byla "see, you say that, and now I don't believe you"

Reagovat
Neutron

A pustil ich?

Reagovat
TopinB

Nevím, my jsme pádili skrz bránu, protože jsme nechtěli být testováni. Informace jsem si zapamatoval, ale tak proč pokoušet štěstí, že jo

Reagovat
Neutron

Ake informacie? Chystam sa totiz koncom aprila na Manchester a nerad by som bol prekvapeny

Reagovat
TopinB

Jestli skrz Víťu, tak on ti je pošle. Jestli ne, tak mi bylo řečeno, ať si zapamatuju od koho mám lístky, jeho adresu, kolik jsme za ně zaplatili, proč nám je dal a takové ptákoviny

Reagovat
Neutron

Hej je to cez Vitu. Okej, ale dik za info

Reagovat
LFCreds

Vedel by prosím niekto zohnať 4 lístky na zajtrajší zápas City - Aston Villa? Vitarps?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LFCreds

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je pravda, že to je na City, ale i tak mi to přišlo jako hodně nereálný...

Reagovat
LFCreds

Tak som v Liverpoole od dnes, zápas je až vo štvrtok, tam som chcel zajtrajšok využiť a ísť aj na City, lístky som zohnal, takže zajtra City, štvrtok Liverpool

Reagovat
dantetomas

https://www.livefootballtickets.com/city/london-tickets.html

Ak nevyjde Vita, mozno skus tu. Ja som odtial bral na LFC a pohoda. Pripadne skus kupit membership a je mozne, ze sa ti ujde listok priamo v predaji. Teraz som na to mrkal a je predaj pre clenov. Membership je podla rychleho pohladu £25, takze by ta to vyslo asi lacnejsie ako ten odkaz hore

Reagovat
LFCreds

Ďakujem, už som zohnal

Reagovat
Werkrider

Neznáš někoho kdo má membership na Fulham? Chtěl bych tři lupeny na Liverpool. Jedu totiž na away match Werkself na WestHamu a lístky na Man City Chelsea už mám, dal bych ještě v neděli Fulham.

Reagovat
dantetomas

Popravde, ja na futbal vobec nechodim. Ten jeden raz to bola vynimka kvoli otcovi. Inak odmietam podporovat milionarov nahanajucich sa za loptou. Takze bohuzial...

Reagovat
vitasrp

Sehnat můžu, teď na to koukám a je to možný zařídit. Bohužel ale čtu až dnes no.

Pokud by to bylo aktuální, napiš na vitasrp@centrum.cz

Reagovat
vitasrp

Jo už čtu, žes sehnal, tak pohoda.

Reagovat
LFCreds

Nabudúce sa ti ozvem určite ďakujem

Reagovat
jk

Cristian Romero has been ranked the 2nd best centre-back in the Premier League this season through his @Squawka score

Reagovat
Neutron

To mi nevychadza…1. Gabriel, 2. Saliba…???

Reagovat
jk

3. White, 4. Kiwior

Reagovat
Eichel

Reagovat
J0EL

Tak snad ich nejdes spochybnovat tam

Reagovat
Neutron

Tentoraz ziadna ironia

Reagovat
J0EL

Reagovat
O.Giroud

Salibu asi aj hej, je stále dobrý ale či by sa vošiel do TOP 3 tejto sezóny.

Reagovat
Front hell

Tak zrovna Gabriel mi letos přijde lepší než Saliba

Reagovat
O.Giroud

No tak som to myslel, že Gabriel určite tam patrí, ale Saliba skôr nie.

Reagovat
Front hell

Já blbec se nepodíval na co reaguješ,pak v pořádku, mlčím

Reagovat
J0EL

Tak bolo by fajn diskutocat o tom kto by sa mohol dostat pred neho a nie len napisat, ze on tam podla teba neni

Reagovat
O.Giroud

Za mňa Virgil, Gabriel, Tarkowski, Dias a dobre tu by som ho dal asi keď už ten Van De Ven bol zranený

Reagovat
J0EL

Dias mozno, Tarkowski urcite nemoze byt pred Salibom tuto sezonu. S vypisom top 5 asi aj suhlas, ale s poradim tazko

Reagovat
O.Giroud

1. Virgil

Reagovat
Neutron

Nie.

Reagovat
O.Giroud

Málo sa hypuje?

Reagovat
Neutron

Nemyslim, ale pre tuto sezonu keby si mam vybrat tak proste Virgila nie, osobne preferencie nic viac.

Reagovat
fff

Reagovat
Neutron

co sa citis ublizeny?

Reagovat
SunFells

Mustafi se hrdě usmívá

Reagovat
Hachim Mastour

Mustafi a Otamendi boli najväčší obľúbenci whoscored

Reagovat
LaVolpe

Romero není ani nejlepší stoper v Tottenhamu.

Reagovat
jk

Však píšou, že druhý nejlepší

Reagovat
kitas

Asi tam budú nejaké hlúpe kritériá

Reagovat
O.Giroud

Tak keď sa ti do TOP 5 nedostane ani jeden obranca Arsenalu tak jasné, ale zas Romero nie je zlý. On je len nesympatický zmrdecek

Reagovat
martin.b

JPercyTelegraph

#lcfc announce huge £89.7m losses for 22/23 (92.5m last year). Player sales inevitable before Jun30 to avoid further breaches

highest wage bill outside Big 6

unplanned cost of Rodgers payoff

losses INCLUDE Fofana/Maddison

“financial challenges

Synátor ten klub vede do slušné záhuby, co teprv když se jim nepovede letos postup

Reagovat
jk

Oni byli finančně v prdeli už před pádem do champu. Sestup jim finančně taky moc nepomohl. Než se vzpamatujou tak to muže trvat i pár let.

Reagovat
Bayern +

Dnes kľudne nech aj prehráme, hlavne nech:

1. Phillips nedostane ani minútu

2. Štandardne nás nepoškodí VAR alebo iné rozhodnutie rozhodcu

Teraz vážne: tipovať si to nedovolím, pretože túto sezónu sme nevyspytateľní asi ako nikdy predtým. Ale väčšinou po sračke dokážeme aspoň jeden zápas zamakať, tak snáď.

Reagovat
Neutron

Philips je pre vas klucovy hrac. Nesmie hrat

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Snatus

To bych blil kvůli té pauze na občerstvení kvůli ramadanu.

Reagovat
Neutron

Co ti na tom akoze vadi? Obcerstvovacka v lete v horucavach to tiez vadi?

Reagovat
Snatus

Jako majitel klubu (případně šéf soutěže) bych tohle prostě netoleroval, jednou máš podepsanou profi smlouvu, tak se podle toho chovej. Nehledě na to, jak ten půst ty hráče unaví.

Reagovat
Neutron

Este raz. Co presne ti na tom vadi?

Reagovat
Snatus

Však to je z mé zprávy zřejmé. Neprofesionální přístup těch hráčů k plnění povinností ze smluv. Přeju např. Evertonu záchranu v soutěži a jako fanoušek bych byl úplně nasraný, kdybych viděl, jak v důležitém období, kdy potřebuje Everton každý bod k záchraně, aby 4-5 hráčů základní sestavy dodržovalo půst.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Snatus

Taky názor.

Reagovat
Neutron

Ktory bod presne rozporujes v ich zmluve? Isto nikde nemaju napisane, ze nesmu byt islamisti navyse ako vravim, v lete obcerstvovacka nevadi a teraz zrazu ano? vsak to na nic nema vplyv a ty zjavne nemas paru co znamena mat profesionalny pristup. Navyse ti hraci normalne hraju, nijak klub neznevyhodnuju vsak keby trener vidi, ze nie je schopny hrat tak ho asi nepostavi

Reagovat
Snatus

Jasně, že to má vliv, pokud měsíc dodržují půst, u Evertonu třeba celý střed zálohy, tak prostě nejsi energeticky na takové výši, abys hrál v potřebné kvalitě a intenzitě. Takový Doucoure dneska je toho příkladem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, proto třeba takový Benzema sázel během ramadánu hattricky v play-off LM, že.

Reagovat
fenixLFC

a tarkowski dalsim ze ano

Reagovat
Neutron

A ty si myslis, ze v tom klube su uplne jebnuti a tych hracov nevidia kazdy den?

Salah je tiez uplne mimo kvoli ramadanu?

Reagovat
Snatus

Vidí, ale co třeba takový Everton má dělat, vzhledem k jejich soupisce? Mimochodem, všichni tři střední záložníci šli dolů, byli vyšťavení.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Neutron

Nekupovat moslimov ako fakt ti nepride divne, ze odbornici, ktorych klub zamestnava a je ich niekolko a nielen v Evertone, ale napriec vsetkymi top ligami s tym dokazu normalne pracovat, iba ty jediny si odhalil pradovod vsetkeho

Reagovat
Snatus

Ano, protože já jsem napsal, že bych nekupoval muslimské hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys jim jenom nakázal jíst...

Reagovat
Snatus

Výživoví poradci by je měli povinně lžičkou přes den krmit, případně je kluboví doktoři napíchnout na výživu,

Reagovat
Neutron

Nie, pytas sa co ma robit Everton tak ti pisem nekupujte moslimov a nebudes riesit ziadny ramadan.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Maximm9

Kdyby jsi napsal, ze to je nabozenska picovina, tak te pochopim, ale tenhle duvod jsem necekal

Se jim divim, ze si ten ramadam nedaji na zimu, kde slunko zapada po 17hod

Reagovat
Snatus

Mně nevadí, že to je náboženská píčovina, ale nikdy nepochopím, proč profi soutěže/kluby umožňují svým hráčům ten půst dodržovat.

Reagovat
fenixLFC

pretoze z toho profituju obe strany? ked im to zakazes tak bud nebudu podavat dobre vykony alebo nebudu hrat vobec. nekupis hraca len kvoli tomu ze si v priebehu 30 dni medzi pol piatou rano a osmou vecer neda jedlo ale pokojne by si mohol dat energeticku tycinku? uvedom si ze kazdy z tych timov ma svojich vyzivovych expertov ktori vedia pracovat aj s tymto, ramadan ma zaroven svoje vynimky (napr. dnes by mohli vsetci hraci evertonu jest tak ako tak). zrovna toto nepredstavuje nejaky zasadny problem.

a ad to ci to kluby povolia alebo nie- to ci bude pauza je na dohode oboch kapitanov

Reagovat
Neutron

Pretoze je to diskriminacia.

Reagovat
Snatus

V čem je to diskriminace?

Reagovat
Neutron

Vo vierovyznani.

Reagovat
J0EL

Nebud taky obmedzenec.

Reagovat
Snatus

Co je na tom omezeného? Neupírám jim jejich náboženství, jenom říkám, že ten půst není slučitelný s profi přístupem.

Reagovat
J0EL

Evidentne je ale

Reagovat
Neutron

A v tomto sa mylis.

Reagovat
Mastný Chobot

Ramadan sa neriadi nasim kalendarom

Reagovat
Snatus

Reagovat
Zaschrona

Jo, jako fanouškovi EFC mi hrozně vadí zrovna tohle.

Reagovat
Snatus

Mně by to vadilo, když na soupisce Evertonu nemáš další tři střední záložníky, kteří by nahradili ty tři borce.

Reagovat
Zaschrona

Nevím, proč by mi mělo vadit zrovna to, že PL povolí tuhle přestávku. Vždyť to je spíš pozitivum, pokud to stejně drží. Jestli s tím máme mát problém, tak jsme je neměli podepisovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chittak_LFC

Vsadil bych se, ze Ti hraci maji Ramadam ve smlouvě osetreny.

Reagovat
Snatus

Tak oni tam budou mít jen ty obecné kecy, že nesmí být na základě své víry a náboženství diskriminováni. Což pod tohle se ramadan vejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, tak víš co v těch smlouvách mají nebo ne? Porušují je nebo ne?

tvoje slova:

> Neprofesionální přístup těch hráčů k plnění povinností ze smluv.

Reagovat
Snatus

Mají být 100% fyzicky připraveni k zápasu, což za mě kvůli půstu nejsou, takže ano za mě je porušují.

Reagovat
Neutron

To skadial toto tahas prosim ta?

Reagovat
fenixLFC

je uplne jedno co si myslis ty ked ich manazer vidi ze su maximalne pripraveni na dany zapas

Reagovat
Snatus

Ano, můj názor je irelevantní, stejně jako všechny další názory v diskuzích na EF. Tenhle argument lze použít na vše tady.

Reagovat
fenixLFC

to samozrejme ano ale ked povies ze za teba nie su prirpaveni 100% k zapasu ked vobec nevies ako na tom realne su je totalny nezmysel. rovnako ako tvrdenie ze striedali lebo boli vycerpani kvoli ramadanu.

Reagovat
SunFells

11. nepenaltový gól při 13. startu pro Wooda, zastavte ho někdo

Reagovat
fenixLFC

trojite striedanie v 33. minute

Reagovat
Neutron

Coufal

Reagovat
Jesfey

Coufal špatný, ale celá obrana úplně zaspala

Reagovat
iamek

Victor Lindelof and Lisandro Martinez will be out of action for at least a month due to muscle injuries.

Martinez taky už odepsany. Klasicky urychleny návrat

Reagovat
Neutron

Do pici

Reagovat
iamek

Za dva tydny bych ho dal zpět. Třeba to tentokrat vyjde

Reagovat
Busby babes

klasicky vubec netusis. ma mit neco s lytkem, co si udelal na treninku. Ani nevime, jestli je to stejna noha...

Reagovat
avicii

koho mate na stopéra v nedeľu?

Reagovat
Neutron

Varane a Harry asi

Reagovat
iamek

Varane - Harry

Reagovat
iamek

Ale hrajem ve čtvrtek, takže AWB - Casemiro na nedeli.

Reagovat
Neutron

A tak je tam este Kambawamba nie?

Reagovat
John Obi Mikel

Kdo to je?

Reagovat
Neutron

Willy Kambwala

Reagovat
dantetomas

Ten, co si furt pospevuje: I get knocked down, but I get up again. You're never gonna keep me down…..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Busby babes

Reagovat
avicii

To je ešte ako tak dobre ak sa jeden nezrani ešte

Reagovat
Neutron

No osobne to vidim na Varana…

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
SunFells

Andy Mitten

Lisandro Martinez and Victor Lindelof will both be out of action for at least a month due to muscle injuries.

Both players are aiming to be back before the end of the season.

Salah smutní

Reagovat
dantetomas

Toho Lisandra tiez uz len utratit

Reagovat
Busby babes

Reagovat
jk

BJ+Timo=❤️

Reagovat
Chittak_LFC

Chtel bys blowjob od Wernera? Gratuluji, podareny coming out

Reagovat
jk

Reagovat
avicii

Reagovat
Front hell

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
herbage

Reagovat
Euphael

Reagovat
Neon

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
jk

Ve jménu všech gayů budu doufat, že se tu všichni smějeme tomu, jaký je to posraný homofob.

Reagovat
jk

First goal for Spurs in the first 45 in 13 games.

fuuuuu

Reagovat
Zaschrona

Dyche je prostě nepoučitelný, nic nefunguje a on stejně nevystřídal.

Reagovat
iamek

mufc have had 53 seperate cases of injury or illness that have led to a player missing a game this season.

Not Bad . Skvěle vedeny tým

Reagovat
Neutron

Lekarsky tim musi robit aj nadcasy asi

Reagovat
iamek

Očividně nedělají žádnou práci. Snad tam po sezóně nezůstane ani noha h lékařského týmu, kondicniho a všemu co na tohle navazuje. Nemůže být už nahoda. Aspoň Varane je ready. Snad zvládne ve čtvrtek aspoň poločas.

Reagovat
Neutron

Lekarsky tim tiez spada pod ineos?

Reagovat
iamek

Všechno. Měsíc zpět se psalo, ze budou řešit i tohle.

Reagovat
Neutron

Som zvedavy ako sa to pomeni, ocakavania fans su totiz vysoke…

Reagovat
Maximm9

Chelsea mela pred Burnley 47 tusim

Reagovat
Busby babes

hele loni jsme meli jeste vetsi zatez a tech zraneni tolik nebylo. ppritom vsechno ostatni je stejne. Bruno hraje vsechno, Rash taky, loni Casemiro Shaw, Dalot, Antony nebo i Licha meli pres 3000 minut. Bruno mel pres 5K minut. Letos budem mit cca o 10 zapasu min...

S nekteryma vecma nic moc neudelas. proste smula. Licha ted ani nevime co presne se mu stalo. ale predtim na nej proste spadl protihrac. Tomu nijak nepredejdes. A podobnych zraneni tam mas x. Ty svalovy... muzes delat milion testu ale pokud nebudes pred kazdym treninkem delat full body scan abys nasel trhlinky ve svalech...

At se po sezone zreviduje prace doktorskeho tymu, by all means a zlepsi co zlepsit jde, ale proste nekdy se zraneni dejou a ta snaha najit vinika... nevim no. Koukni na Chelsea, Newcastle, loni Pool, drive Arsenal...

Reagovat
Salfovic

Pokud se ti opakovaně zraňují hráči po návratu po zranění, tak to už smůla nebude.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

tyhle lidovy moudra...

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
jk

Naše standartky jsou špatný vtip. Máme velký problém na ose hřiště, kde jsou sice Porro s Udogiem dobře v tom meziprostoru ale stahování Maddisona fakt nestačí. Chápu, že Bentancur chce hráli hodně dopředu ale když sme to hráli na ty izolované křídla tak to bylo určitě nebezpečnější než snah proťukat se 11 hráči WHU.

Žlutá pro Mikyho ok. Proč ji ale nemá Paqueta je nepochopitelné.

Druhý poločasy máme lepší ale já bych hlavně ocenil trosku upravit to postavení hráčů pls.

Reagovat
Jesfey

Nejlepší jednoznačně Bentancur

Ostatní ofenzivní hráči ale jinak bída.

Reagovat
Mastný Chobot

50 na 50 suboj a da zltu Antoniovi? Ok teda

Reagovat
Jesfey

Dle mého přejel kolíky u špičky Bentacurovi přes holeň

Reagovat
jk

Šlápl na nej. Celkem jasné z opakovacky.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja som tam nic nevidel, ale nevylucujem.

Reagovat
fenixLFC

takze PGMOL ci kto to bol zavedie tie pristavene lopty ze ich nemozu pdoavat ale potom Tindall hodi loptu newcastleu aby rychlo rozohrali aj ked je lopta hned vedla ihriska a nikto to neriesi tolko k dalsiemu nezmyselnemu nariadeniu a k tomu ze pre Tindalla ziadne pravidla neplatia

Reagovat
Mastný Chobot

Antonio ma asi silny ramadan

Reagovat
jk

Paqueta sestřelí Madderse před vápnem, míče se ani nedotkne a nic. WTF, on má nějakou imunitu?!

Reagovat
masly008

To byl jasný faul + další faul udělal Antonio na stopera.

Reagovat
jk

Že by nepískl ten faul na Mickyho bych asi pochopil, ale ten Paquetův bodyček který viděl z pár metrů je mi záhada.

Reagovat
janinho

asi tak. ten zakrok antonia mi prisla skor ako nesikovnost mickyho, ale ten bodycheck paquetu bolo ciste WTF

Reagovat
jk

Kdyby nebyl Antonio kopyto a dal gól, tak by ho možná VAR pro faul odvolal a kopali bychom pěkný přímák

Reagovat
janinho

ale jak tu sancu zajebal, to som fakt nevedel ci sa mam smiat ci co mi prisiel jak nejaky 17rocny chlapec co dostal par minut v zavere a zrazu sa ocitol v sanci a nevedel na ktoru branu ma palit

Reagovat
jk

Kudus je fakt baller.

Reagovat
Jesfey

Sarr a Kulusevski dřív než Richarlison a Lo Celso...

Reagovat
DieFohlenBMG

Moyes se poučil. Když nevystřídáš, tak nemůžeš vystřídat blbě.

Reagovat
O.Giroud

som čakal aspoň Phillipsa

Reagovat
PhilipS

heh jj. Přitom Ings za Antonia se nebízelo, tak od 65. minuty.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Čenda

Reagovat
PP

Reagovat
Jesfey

Ofenzivní Conteball

Reagovat
jk

Paradoxně Bentancur, kterého jsi chválil byl jeden z největších problémů přechodu do útoku a neschopnosti hrát balón v poslední třetině hřiště. Ange musí dál hrát ten doublepivot, protože prostě nemá hráče, který by single dokázal zahrát. A pokud chce hrát dál s Bentancurem takhle tak nevidím jinou možnost než stažení PP dozadu, což by se možná vlastně docela hodilo.

Reagovat
Jesfey

Jak byl Bentancur problémem do útoku? Všechny míče chodily přes něho a snažil se to vyťukat s borci uprostřed hřiště. Ke konci už se pomalu vytrácel ze hry, ale pořád lepší než Sarr, který na tom hřišti byl absolutně k ničemu (ještě, když jsme potřebovali dát gól). To takový Maddison v poslední třetině hřiště nepředvedl za celý zápas vůbec nic.

Já spíš nechápu Angeho. Proč Udogie nehraje jako levák na kraji (lepší centry) a Werner jako pravák na středu (lepší střela)? Proč nehraje Richarlison a je tam Son, který je dobrý na brejky, ale tady hrajeme proti zatažené obraně? Proč hrají z formy hráči jako Maddison a Bissouma, když máme více než dobré náhrady na střídačce?

Reagovat
jk

Všechny míče přes něj chodily. A často tam taky končily. To že si chtěl vyťukat něco ve středu hřiště je v naší taktice k hovnu, když bylo potřeba rotovat na kraji tak tam většinou nebyl a byl právě v tom středu hřiště. V rozehrávce místo aby se stáhl, snažil se ten balón procpat přes zaplněný střed nás jednoduše WH vytlačil. Sarr je v pohybu na míle před Bentancurem.

Proč hraje Udogie ve středu a Werner na kraji je celkem očividné od začátku sezóny. Stěžovat si, že to není jinak je úplně nonsense.

Reagovat
Jesfey

Jasně, určitě se nám proti zataženému WH bude hodit borec, který po hřišti běhá jako bezhlavá slepice a v předešlém zápase měl proti Lutonu 31/40 přihrávek, kdy naproti tomu Bentancur měl dneska za podstatě identický čas 75/85 přihrávek, hrál mnohem výš a tlačil balón do nebezpečných pozic.

Nevidím důvod, proč by se mělo hrát u kraje, když na hřišti nemáme pořádného útočníka na hlavičkování.

Ano, je vidět Angeho očividná tvrdohlavost až nesmyslnost již od začátku sezóny ohledně Wernera s Udogiem.

Reagovat
janinho

nechcem radsej vidiet tie vcerajsie statistiky Sona. prislo mi ze snad nemal jedinu podarenu akciu. bud to zbrzdil, alebo blbo nahral alebo napalil do nebies.

Reagovat
jk

Nehrál dobře. Ani v přechodu. Doufal jsem že to Ange o poločase trošku změní ale bohužel.

Reagovat
janinho

prosim ta ako je to s tym postupom do LM? viackrat sa tu spominalo ze aj piaty z PL asi pojde, od coho to zavisi? lebo s tou AV to bude riadny boj, nastastie aj oni maju este 3 tazkych superov. ale vcera by nam tie 3 body proti WHU mega pomohli.

Reagovat
jk

Nějaké body by mohly být snad z každého zápasu. Kromě toho na anfieldu, kde to klasicky projebem.

To bonusové místo do CHL je pro první dvě země v koeficientu evropských soutěží. Anglie je teď třetí ale na druhé Německo ztrácí velmi málo a má více týmů v Evropě než němci, takže je šance, že to vyjde.

Reagovat
J0EL

Musis nam drzat prsty a to bude boliet

Reagovat
Jardin

Reagovat
jk

To bych Harrymu nemohl udělat.

Reagovat
janinho

na anfielde necakam nic, proti nim nastupime tak ako vzdy s dosranymi trenkami. ale verim tomu, ze arsenal doma pri spravnej konstelacii mozeme dat a najebany arteta tam hlavou prerazi lavicku ako bonus :D

dik, tak to som zvedavy ako pojde PL-timom v LM. lebo teda dufam, ze Shity dostanu na budku

Reagovat
Jesfey

Pokud nemůžeme hrát na brejky, tak je většinu času k ničemu.

Reagovat
fff

Luton a Villa sa dnes hecnu.

Reagovat
sejber

... a možno aj skórujú

Reagovat
fff

Toto bude jeden z tych vecerov, kedy si pustim zapas v nadeji, ze super LFC strati nejake tie body a po 10 az 15 minutach to sklamane vypnem.

Reagovat
J0EL

Tak zas ocakavat nieco podobne s Lutonom doma Stat sa to moze, aj my mozeme cakat ze Sheffield nieco uhra, ale je to skor prianie ako naznak reality.

Reagovat
fff

Sak len pockaj, sa k tomuto prispevku este vratim .

(alebo aj nie)

Kazdopadne clovek nikdy nevie, pamatam si ked par rokov dozadu MC prehrali doma s CP ked Townsend trafil zivotny gol. Tam sa to tiez absolutne nedalo cakat, rovnako ako ked prehrali s Norwichom ako novacikom. Stat sa moze cokolvek a v ktoromkolvek zapase ci uz u nas, MC ci AFC.

Reagovat
O.Giroud

Tak Aston Villa a Luton sú tímy čo dokážu potrápiť túto sezónu, ale problém je, že Aston Villa je neviem či nebude chýbať Watkins a Luton aj keby v 70 min vyhráva tak záver klasicky nezvládnu

Reagovat
J0EL

Reagovat
sensei25

Do konca ligy ma Live najtazsi zreb.Takze suboj o titul zvedie Arsenal s City.Mierny favorit pre mna je City.

Reagovat
havrys99

Dneska docela šance do toho lehce hrábnout, hlavně když hrajeme v sobotu na Brightonu.

Raya - Tomi, Saliba, Kiwior, Zinch - Rice, Partey/Havertz, Ode - Saka, Jesus, Martinelli/Trossard

Reagovat
SunFells

Toto období začíná být sranda, protože při našem kalendáři musí trenéři analyzovat a rozhodovat se tak 3 zápasy dopředu (a čekat kde jim do toho zdraví hráčů hodí vidle). V tomto zápase se nabízí to dost protočit, nicméně většina hráčů s největším zápřahem jsou také hráči, kteří jsou dost platní při standardkách a v Lutonu jsme obdrželi 2 góly z 3 rohů, takže je otázka jak moc se tomuto nebezpečí standardek, nejen rohů, vystavit.

Ale budiž nám úlevou, že o víkendu se změnil hodnotící systém a s nasazením Zinchenka, Jorginha, Odegaarda, Nelsona, Trossarda a Jesuse vyhrajeme hravě na 85 % držení míče.

Reagovat
SunFells

+ Parteyho, 87 %

Reagovat
Jardin

Že by Arteta chtěl zrovna protočit stopery? To už spíš někoho vepředu si myslím.

Reagovat
Mastný Chobot

ideálne, ešte by som skúsil poskladať to tak, aby sa zregeneroval aj Saka

Reagovat
Jardin

Chelsea Football Club is aware of a video clip circulating on social media from Saturday’s fixture against Burnley, which has been taken considerably out of context.

https://www.youtube.com/watch?v=E5Hkf9Y_Fmg

Reagovat
pobody's nerfect

Reagovat
Jardin

fakt vtipna doba co se tyce techto veci

Reagovat
Vinci

OT: zítra mám pohovor v jedné z předních advokátních kancelářích na pozici advokátního koncipienta. Mám za sebou cca rok praxe ve veřejné sféře. Máte někdo tip jak se pohybují cca mzdy, abych to moc nepřestřelil/nepodstřelil?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak okolo dvacky, o víc jak 25 bych si neříkal. Good luck.

Reagovat
Neutron

To nie je ziadna slava teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Dělám si srandu.

Reagovat
Neutron

Aha

Reagovat
Vinci

Upřímně mám v plánu říct si aspoň 50 teda

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem, ako v CR, ale u nas su platy koncipientov smiesne. Ja som preto ani nesiel do advokacie.

Reagovat
Nikikrew

Lenze potom ich maju docela luxusne (zalezi od sikovnosti)

Reagovat
Vinci

Kolik se obecně bere za "luxusné"?

Reagovat
Nikikrew

Moj ujo je advokat, a podla majetku viem usudit, ze biedu netrie. Ciselne sa netreba vyjadrit

Reagovat
mr.Silver

150k měsíčně?

Reagovat
Vinci

to už mi přijde celkem luxusní

Reagovat
Euphael

ty fakturujes ve zlotuvkach co?

Reagovat
mr.Silver

Občas taky v eurech

Reagovat
Mastný Chobot

Jop, ak by som mal dost penazi a kontaktov poskole, tak by som do toho siel. Ale chcel som sa co najskor po skole osamostatnit sa a uzit si nieco zo zivota aj pred tridsiatkou, takze som zvolil inu cestu

Reagovat
Nikikrew

Rozumne, nie je vsetko i peniazoch. Mam kamosa ktory uz ma za sebou tu koncipientsku prax ale videl som ho malokedy. Vkuse v robote a vela stresu. Mne by to nestalo zato

Reagovat
Mastný Chobot

Jop, a hlavne nemas vobec istotu, ze spravis skusky, ktore su naozaj tazke. Akoze, da sa to, ale kym sa ako tak dostanes na kona, tak mas 35+ a zo zivota nic. Ak nie si z bohatej pravnickej rodiny teda samozrejme.

Reagovat
mr.Silver

A co/kde děláš? Uvažuji nad nějakými změnami, hrozně mě práce advokáta nebaví, i když peníze vydělávám více než solidní.

Reagovat
Vinci

Dosud na ÚZSVM. Na advokacii mě lákají upřímně primárně peníze (samozřejmě výhledově jako advokát, ne jako koncipient )

Reagovat
mr.Silver

Měl jsem to stejně, cesta do pekel. Pokud tě práce nebaví, tak to ani za ty peníze nestojí.

Reagovat
Mastný Chobot

Pravnik, ale korporatny pre zdravotnicke konzorcium

Reagovat
mr.Silver

Taky dělám primárně in-house, ale pořád je to hrozná nuda

Reagovat
Mastný Chobot

Casto ano, ale ja zrovna pracujem v takom sektore, kde sa vzdy da najst nieco zaujimave. Teraz napriklad spolupracujeme s ministerstvom pri tvorbe zakona a mna to velmi bavi. Navyse, pomer stres/volny cas/peniaze je v tomto smere velmi prijemny.

Reagovat
mr.Silver

super, hlavně, že jsi spokojený.

Já za chvíli odcházím z kanclu a večer k Arsenalu zase práce

Reagovat
pobody's nerfect

Podívej se na výši zaručené mzdy, to fakt v hlavě nemám, do které třídy spadá koncipient a uvidíš, jaké je minimum. Osobně bych šel aspoň 20% nad tuto zaručenou mzdu. Ale netuším, jaká je praxe a kolik se běžně dává na této pozici.

Reagovat
Snatus

Praha 40-50, ostatní města počítej 25-35.

Reagovat
xjert02

Praxe ve verejne sfere se nepocita jako praxe. Ta se bere jen jako vztyceny ukazovacek ohledne pristupu k praci.

Reagovat
Hlahart

To vůbec.

Reagovat
Hlahart

záleží, co je podle tebe přední advokátní kancelář a v jakém městě. Pokud je to top kancelář v Praze a máš co nabídnout (česká) pod 50k bych určitě nešel. Pokud čistě zahraničí tak pak záleží konkrétně která. Klidně i 70k. Pokud je to do Brna (tam se teda bavíme o 2-3 kancelářích) tak imho 40-50k.

Reagovat
Eichel

Záleží na kancelárii, ale v Bratislave sa to hýbe na cca 13oo v čistom.

Reagovat
LaVolpe

Raya - White, Saliba, Gabriel, Zinchenko - Odegaard, Partey, Smith-Rowe- Nelson, Havertz, Trossard

Reagovat
SunFells

Snad proti Brightonu zas začne Eddie a Kai si odpočine.

Reagovat
Nikikrew

dnes musi Nelson ukazat co v nom je

Reagovat
LaVolpe

A Emil taky.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Nelson zatim vypadá, že ho to moc nebaví.

Reagovat
Gunner14

Smiiiiith

Pěkně Mikel rotace

Reagovat
Busby babes

There won't be an 1894 Group display at the Etihad tonight after members had accreditations removed following Sunday's 'Record profits, record prices' protest banner. Accreditations not yet returned and without them the group cannot set up the displays pre-match

hehe, jsem fakt rad, ze ten Katar nedopadl.

Reagovat
TheGun

Kdyby dal někdo stream na Arsenal, tak předem děkuji.

Reagovat
Gunner14
Reagovat
guestikor

Se ti hráči do ofenzivy vidí dneska poprvé, ne?

Reagovat
mr.Silver

Odeeeee

Reagovat
Mastný Chobot

Ode

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Front hell

krása

Reagovat
SunFells

Super od celé trojky

Reagovat
Tommy the Gunner

ODEEE

Reagovat
Rohlíček

kapitanooo, ESR skvele vyhranec mic

Reagovat
mimi_united

Ramsdale smer Arábia

Reagovat
Spikous

Olsen dnes v bráne proti City to bude 5 do polčasu. Ten tím nevyzerá vôbec dobre

Reagovat
Hachim Mastour

Partey

Reagovat
mr.Silver

White

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Zinčenko

Reagovat
SunFells

Kdyby byl Blanco Francouz tak mu říkají Zizou s vlasama

Reagovat
Mastný Chobot

Benoit Blanc

Reagovat
Tommy the Gunner

NELSOOON

Reagovat
SunFells

Reiss

Reagovat
SunFells

Miss

Reagovat
Front hell

Reagovat
Hachim Mastour

ESR + Nelson

Reagovat
mr.Silver

ESR boží

Reagovat
pobody's nerfect

Csaplár

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ty vole Villa to má nějaký vybombardovaný tu sestavu ne. Zrovna proti city.

Reagovat
Spikous

Tá zostava je ako na skupinu konferenčnej ligy

Reagovat
guestikor

Emery to dneska odpískal

Reagovat
Spikous

No navyše choroba martineza a zranenie Watkinsa v poslednom zápase nahráva City na dominantný výsledok . Taktiež Vilky čaká ešte veľa zápasov a je potrebné šetriť niektorých hráčov

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Docela škoda to takhle rovnou trochu vzdát ne ..To doufam, že na Emirates přijedete s podobným přístupem Jinak top 4 vám přeju, tak to snad uhrajete.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To koukám no.

Reagovat
Nikikrew

Ale Chambers je aspon na lavicke!

Reagovat
Gunner14

Trossard špatnej, snad uvidíme Gabiho brzo

Reagovat
J0EL

Neni spatnej

Reagovat
Rohlíček

ESR skvely polocas Nelson dost o nicem za me, ma stesti, ze tam za nim pri tom golu dobihal ten Japonec

Reagovat
Rohlíček

nemela byt reakce

Reagovat
Svatej

To sebevědomí hráčů Arsenalu je skvělý, zvlášť když to vidíš na vlastní oči, jak rychle provádí veškerý úkony. Jako kdybych je ovladal na PSku a mel vyhodu toho, že jim vidim za jejich vlastní záda.

Jinak ale trochu uspavacka se 4 krasnyma momentama. Tohle si v klidu pohlidaji

Reagovat
Svatej

Jo a stadion teda skvostnej. Sice zatim stále vede Tottac (nafackoval bych si), ale i Arsenal nepřipomíná komnaty z Harryho Pottera, když si jdes pro pivo, narozdil od Stamford Bridge Závidím.

Reagovat
Euphael

Pres co si kupoval listky? Pres nejakou cestovku nebo vitusrpa?

Na slepicich jsem byl loni a stadion ok, lepsi nez WHU, ale horsi nez Emirates

Reagovat
mistr129

Mně se tedy WHU líbil víc než Emirates, čistě nějakým komfortem a zařízením

Reagovat
Euphael

mě to prislo z dalky ale mozna me sral vysledek, byl to ten jarni zapas proti arsenalu kdy Saka nedal penaltu, skoncilo to 2:2 a tam jsme ztratili titul

Reagovat
mistr129

Jo tak já na West Hamu sedel skoro vepredu, kdežto na Arsenalu v rohu ale bylo tam všude místo, kde se najíst, venku hodně stánku atd. Na Emirates se člověk proplétal přes 3 fronty na občerstvení když si chtěl dojít na zachod

Reagovat
Euphael

ty stanky pred WH byly top.. velky vyber a vse slo rychle

Reagovat
mistr129

Reagovat
Svatej

Víťa čaroděj, sehnal to i dost na poslední chvíli

Oba mi vlastně prijdou dost podobný, jen pro Slepice možná teď rozhoduje mládí .... + Fakt, ze jsem se pred 5 hodinama nechal na lane spustit z jejich střechy a bylo to super. Přičti entuziasticky a sympaticky pruvodce a skoro je zacnes mit rad

Reagovat
xjert02

Moc nechapu tu empatii lidi, kdy fanousci Arsenalu se tezko dostavaji k listkum a pak fanousci uspechu (rozumej Chel$ki) jako ty tyto listky "vyziraji".

Reagovat
Svatej

hroznej sranec

Reagovat
xjert02

Aha, uz to ctu nize. Kazdopadne tohle se mi nelibi a jsem proti tomu.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Svatej

Hele jako sorry, ale pokud nejakej fanda Arsenalu kvůli mně nemůže na zápas, tak je to fakt výhradně jeho vina. Zapas je ve středu a ještě v pondělí by se dal sehnat listek (co ja vik, možná i dnes). Těžko zabírám místa tam, kde se vyprodávalo na poslední chvíli.

Nemluvě o tom,ze i ja dovedu ocenit fajn fotbal.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
krisa

průvodce na Tottenhamu byl pohodový, srandovní týpek. Zajímavá je tam absence čehokoliv červeného. I hasičáky mají stříbrné stadion slepic se mi asi líbil o trochu víc, než emirates

Reagovat
guestikor

Proč sis vybral zrovna tenhle zapas?

Reagovat
Svatej

Vlastně jednoduše. Jdu zítra na Chelsea proti United (dostal jsem to jako dárek k zásnubám od kamarádů) a můj svědek, kterýho jsem sem bral, je fanda Arsenalu, tak jsme si řekli, ze zajdem na oboji,nat z toho taky neco má

Reagovat
guestikor

Byli jste kouknout aspoň k Highbury? Škoda, ze ten dnešní zapas je celkem o hovne.

Reagovat
Svatej

Uvažujeme nad tim na zítra, ale dle vseho tak jsou jen nějaký byty teď ne?

Reagovat
guestikor

Jojo, da se se štěstím dostat i do toho komplexu, kde je zahrada místo hřiště. Každopádně z venku jde stále poznat, že to byly tribuny

Reagovat
Svatej

Hezky, tak možná to precejenom omrknem. Za podminky, ze si tam narvem i neco zabavnyho, protože jen cumeni v Londýně uz mam za sebou xkrat

Reagovat
fenixLFC

ano a pokial si pamatam spravne tak nejaky park v strede. ale vidis kde boli tie jednotlive tribuny

Reagovat
Colossus_AFC

Jsou tam byty, ale podélné tribuny stojí a je to zážitek vidět. Taky jsem se dostal dovnitř otevřenými dveřmi.

Reagovat
fenixLFC

mne sa teda popravde viac pacilo emirates ako tottenham ale skor tym ze u tottenhamu vidis ze to je moderny stadion, na emirates mas vsetky tie vlajky a billboardy a tak

Reagovat
Nikikrew

Pohodicka

Reagovat
Freedo

A 21 year old Wrexham fan has been given a three year football banning order for shouting 'racist' abuse during their game against Tranmere last month.

He shouted “English b*stards” toward a group of Tranmere fans. (@MailSport)

Reagovat
xjert02

Reagovat
repkajebuh

Doku vypadal víc v offsidu jak Diaz proti Brightonu, ale gól platí. Škoda no, asi je ta kamera zkreslující. Bez nějakýho zbytečnými breku mi přijde, že letos nám ten titul není souzený. Zápas na Tottenhamu, ruka Odeho, vyloučení MacA. Počet zraněných, na což se fakt nechci vymlouvat, protože zranění jsou ve všech týmech. Rozhodnutí Varu celkově jdou proti nám. Jdou proti nám centimetry, sporný momenty, karty. Takhle nabitou sezónu rozhodují detaily. Nakonec nás titul bude stát neodpískaná penalta na Dokua, a remíza na Lutonu.

Reagovat
pobody's nerfect

Taky se mi zdá offside, ale asi ne no. Myslím že nemáš pravdu. Letos právě ten titul je souzeny. 26 bodů v zápasech, kdy soupeř vedl je toho důkazem. I přes několik zbytečně ztracených zápasů, které se daly vyhrát.

Reagovat
Maximm9

Kdyz vidim tu neschopnost City zakoncit a jenom si prihravat kolem vapna, tak to letos vidim na Arsenal-Liverpool.

Reagovat
pobody's nerfect

Dost bez myšlenky. Zapomněli na Kevina

Reagovat
guestikor

Nudaaa, dej tam Martinelliho, Jesuse a klidně Fabia

Reagovat
mr.Silver

Kai

Reagovat
J0EL

na jaku picu bolo toto dobre?

Reagovat
Nikikrew

Ho naucil Jorginho v Chelsea

Reagovat
Nikikrew

Jezis Havertz, prestan uz

Reagovat
Mastný Chobot

Havertz ma velmi stve s tym simulovanim

Reagovat
Gunner14

Havertz wtf

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Partey proti Bayernu už asi do základu, ne?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Respektive zase do základu.

Reagovat
Nikikrew

Skor.Jorginho

Reagovat
Mastný Chobot

Mozno na away zapas, doma cakam Jorginha

Reagovat
PP

Zklidnit, zpřesnit.. docela lehce se dostávají k naší šestnátce. Saliba s Gabrielem ale špičkoví..

Reagovat
mr.Silver

To mohli odpískat po poločase, nejzajímavější byl prozatím ten dive Havertze.

Vieira je zase zrakvený nebo proč nedostal ani minutu?

Reagovat
Svatej

jedna pekna akce, jinak je to dojezd na neutrálu..

Reagovat
Mastný Chobot

Hlavne ked Ode tam je cely zapas. Zvlastne

Reagovat
SunFells

Sexy Luton byl v druhé půlce na Emirates lepší než my, kontrolu jsme nezískali zpět ani po příchodu Jorginha. Možná tam nebyl tolik adrenalinu vzhledem ke skóre a programu, možná to ale byla trochu i připomínka toho jaký hráč Thomas Partey je. Jsem zvědavý zda ještě má v sobě dostat se do toho i fyzicky.

Reagovat
MystycMac

Dajte City titul ty už do konca nestratia ...

Reagovat
Mato178178

Zase tieto traposiny

Reagovat
VTID94

Bohužiaľ...raz sme ich zastaviť dokázali ( doma totálne herne zničili)...no v takejto zostave sa toho moc nedá vymyslieť. V Konferenčnej sme proti Mostaru v Bosne nastúpili zo silnejšou zostavou.

Reagovat
Spikous

Ale toto sú zjavné chyby obrany ..namiesto odkopov stratíme loptu pred vlastnou šestnástkou. Zaniolo v tých protiútokoch úplne zúfalé riešenia situácie .

Reagovat
VTID94

To sú hráči na zdržovanie pri striedaní nie na hru proti City....

Reagovat
Spikous

Som rád ale za Kellymana ale

Reagovat
VTID94

Reagovat
VTID94

Chambers ty už sa fakt v*jeb na celý futbal

Reagovat
Spikous

Dúfam že to dnes nebude nejakých 7

Reagovat
VTID94

Nech už to dopadne akokoľvek. Musíme sa dať dokopy na posledné zápasy

Reagovat
Spikous

No hlavne sa vráti Mcginn a dúfam že čoskoro aj Watkins a Martinez

Reagovat
Pony Slaystation

Foden je jinde

Reagovat
Spikous

No zase 2 góly mu obrana Villy darovala

Reagovat
Nikikrew

Foden <3

Reagovat
VTID94

Kellyman

Reagovat
Busby babes

Debilni villa a Spurs. Pokud bychom dneska vyhrali, tak to zas bude o par bodu a ETH bude dal hrat pragmaticky tu sracku, co hrajem protoze nadeje na LM (nedame to tak jako tak). Byt to ted 9 bodu, tak bych doufal, ze si rekne: fuck it, ted budem do konce hrat jak bych chtel idealne hrat a uvidi se. sice na to nemam uplne hrace, ale aspon se to ukaze...

Reagovat
Mastný Chobot

Myslíš tú pragmatickú sračku s 30 strelami a 80 dotykmi súpera v šestnástke?

Reagovat
Busby babes

ano. presne tu.

hele ve vetsine tech zapasu, kde ma souper hodne strel jsou to pokusy zpoza vapna, poradne sance moc ne. takze ano, v tom to pragmaticke je.

Reagovat
Mastný Chobot

Aj tých 80+ dotykov v šestnástke naposledy bol pragmatizmus jak vínko, predpokladám

Reagovat
J0EL

len tak dalej s tymto pragmatizmom

Reagovat
Busby babes

chapes vyznam slova vetsina nebo ne? doteky ve vapne, uzasna statistika.

mel bych z posledniho zapasu taky jednu, moji oblibenou. Goly. United 1, Brendtford 1. Jinak ano, minulej zapas byl spatnej, to nikdo nepopira

Reagovat
Mastný Chobot

V poriadku, len mi to príde trocha vtipné písať o pragmatických výkonoch zrovna po tom poslednom zápase, ktorý bol všeličo len nie pragmatický.

Reagovat
Mastný Chobot

A na margo tohto: "doteky ve vapne, uzasna statistika". Áno, pre účely toho, o čom sa bavíme, je to rovnako relevantný údaj, lebo umožniť súperovi 80+ dotykov vo vápne, nemá s pragmatizmom nič spoločné.

Reagovat
Busby babes

mam znova opakovat tu cast se slovem vetsina?

Reagovat
SunFells

Máte to průměrně na 31 dotecích za zápas, 18. nejhorší v lize. Opakuj většina prosím.

Reagovat
Busby babes

"hele ve vetsine tech zapasu, kde ma souper hodne strel jsou to pokusy zpoza vapna, poradne sance moc ne"

Reagovat
pobody's nerfect

Takže říkáš, že soupeř má hodně doteku ve vápně a zároveň kromě toho i hodne střel zpoza vápna? Čili obrana je ještě zoufalejsi, než by se mohlo zdát.

Reagovat
Busby babes

ja se vyjadroval k tem strelam. Jinak to je najednou zasadni statistika? ok

Reagovat
SunFells

Průměrná distance 10. v lize, průměrné xGA 16. v lize.

Reagovat
Busby babes

https://theathletic.com/5328427/2024/03/13/man-utd-shots-faced/

tady to mas vic rozebrane, pokud te to bude zajimat

This team are conceding a lot of shots, but a considerable number of them are speculative efforts outside of the penalty area or efforts just inside that can be blocked by Varane, Maguire and others. Their average of 0.10 xG per shot is only bettered by Everton (0.09) and Arsenal (0.08).

Reagovat
SunFells

To je dobré číslo, dokud nezvážíš i objem - 18. v lize. U vás se to imo dá i poměrně snadno interpretovat pomocí toho jak nízko hrajete - dovolujete méně příležitostí za obrannou linií, nicméně pak celkový objem příležitostí proti vám je obří, protože jste strašně roztahaní a beci často chrání stopery namísto aby podpořili press. Označit tohle za pragmatismus nejde.

Reagovat
Busby babes

btw odkud mas tu statistiku?

Reagovat
SunFells

fbref

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mastný Chobot

Opakuj, čo chceš, ale nemusíš popierať relevanciu štatistiky v debate, kde relevantná je.

Reagovat
SunFells

Zápasy i statistiky tomu vůbec neodpovídají. Horší spojení než ten Hag a pragmatismus bys v PL těžko hledal.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
avicii

Reagovat
Herbmeister

Myslím, že po víkendu bude stejně po nadějích. Tam nám Liverpool nedá čuchnout.

Bohužel, jen základní 11 dokáže jakž takž hrát fotbal, který chce hrát ETH. Z toho je minimálně půlka obrany věčně zraněná, tak to pak vypadá, jak to vypadá.

Reagovat
dantetomas

Myslím, že po víkendu bude stejně po nadějích. Tam nám Liverpool nedá čuchnout.

To uz som pocul 2x v tejto sezone

Reagovat
Man__United

90+5. Mount 0-1

Reagovat
Busby babes

a libat znak nebo nejakej podobnej bullshit

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Herbmeister

Krása, o to větší až naskočí na poslední 10 minut

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Wazza228

Hraje se pozdě, chtěl bych vidět gól ještě než usnu.

Reagovat
Higi

Teď to bude 11. sezóna Man United bez titulu v Premier League, vyhraje podle vás United ligu v následujících 9 sezónách alespoň jednou? Nebo udělá šňůru 20 let bez titulu?

Reagovat
Busby babes

INEOS to ted da do poradku

Reagovat
masly008

My máme letos 20.Pool čekal 30 tak vám bych dopřál 40.

Reagovat
forrest

Tak snad letos nepřijdete o titul v posledním kole a nebudete dalších 20 let čekat...

Reagovat
SunFells

"teď nebo nikdy" znovu udeřilo

Reagovat
forrest

Hele, já titul Arsenalu celkem přeju... ale tady to "přál bych vám 40 let bez titulu" se může obrátit jako bumerang no...

Reagovat
masly008

A nebo jo a jelikož nejsme jen fanoušci úspěchu tak co.

Reagovat
J0EL

to mufanovi nevysvetlis

Reagovat
Neutron

Reagovat
Swarley

Tak nic, jen se za to stejné budete fans Spurs nekonečně vysmivat

Reagovat
bbbauch

Reagovat
tweek

No, nevím, většina z nás tady začala fandit v r. 200*, což byl konec té úspěšné Wengerovy éry. Kdo je fan Arsenalu od této doby, a tvrdí, že není fan úspěchu, je imo pokrytec.

Reagovat
Salfovic

95 % lidí tu fandí největším klubům a budou ještě mlít něco o fanoušcích úspěchu

Reagovat
Muffi

Pokud jim to pujde stejne jako v Nice, hodne stesti.

Reagovat
forrest

Do 5 let titul bude zpět na Old Trafford.

Reagovat
Pony Slaystation

ano, City si ho tam zajistí výhrou...

Reagovat
emanuel habasko

Už letos ho tam v předposledním kole vyhraje Arsenal.

Reagovat
Ligter

to jsme rikali uz asi pred peti lety tusim

Reagovat
Chittak_LFC

to je pěkné, že chcete půjčit City stadion, ale Etihad je v cajku, nemyslím, že by se potřebovali stěhovat se kvůli rekonstrukci

Reagovat
J0EL

Od teraz ci od buducej sezony? Aby som si to zaznacil

Reagovat
LaVolpe

Aby se tam neslavil titul už letos v předposledním kole.

Reagovat
J0EL

Tak nebolo by to prvykrat ze

Reagovat
Neutron

Gunneri by sa vedeli podelit o skusenost

Reagovat
Salfovic

Budou slavit, že titul opět zůstává v Manchesteru.

Reagovat
r.mrazik

behem 9 let?hmm...ted dva,tri roky bude prestavba pod Ineosem...

Brunovi pak bude uz hodne let

jako mozny je vse, snad tedy jo

Reagovat
pobody's nerfect

Aspoň 25

Reagovat
forrest

Dneska to chce na Stamford Bridge vyhrat, pak dohrat 3 body i v nasledujicim zapase... Jeste o to 5. misto a moznou ucast v LM pristi rok zabojovat!

Reagovat
Swarley

Dneska 4:4 na goly i na zraneni

Reagovat
J0EL

a nejaky ten pragmatizmus s 80 dotykmi supera vo vasom vapne este by mohol

Reagovat
Miguel19

To už se zraní i trenéři ne?

Reagovat
Swarley

Mozna by to obema tymum i prospelo..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vitasrp

To je možná i docela reálné, akorát my vystřelíme třicetkrát, vy čtyřikrát a je to.

Do toho ještě dva inkasovaný góly po standardní situaci a třeba přesilovka od 40. minuty jako třešinka, úplně to vidím.

Očekávám fakt nebývalou parádu.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

ja se na to celkem i tesim, dneska to fakt muze byt totalni silenost

Reagovat
Ctenar

Tak tedy zajimavy tip, mozna vyjde i to 4:4

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

Bude už Konaté v základu?

Reagovat
vitasrp

Info pro fandy Liverpoolu!

Kdyby měl někdo zájem, měl bych k dispozici 1 lístek na čtvrtfinále EL na zápas s Atalantou na příští čtvrtek. Cena 2500 Kč za kus.

V případě zájmu pište na vitasrp@centrum.cz. Bohužel víc toho koupit nelze, drobnou výhodou ale zase je, že když by se podařilo ten lístek využít, je velmi vysoká šance, že bych měl k dispozici vstupenku i na případný semifinále.

Reagovat
eder

Vrátí. Ale souboj kriplů bude větší sranda...

Reagovat
Man__United

#mufc XI vs Chelsea: Onana, Dalot, Varane, Maguire, Wan-Bissaka, Casemiro, Mainoo, Fernandes, Garnacho, Antony, Hojlund

Asi v pohodě

Reagovat
Herbmeister

Rashforda s MCTomem mimo základ potěšilo

Reagovat
Wazza228

Nevím, jestli Antony místo Rashe je zrovna výhra

Reagovat
Herbmeister

To není. Ale snad by se Rash mohl chytit za nos, když ho posadil a probudit se a trochu makat na hřišti.

Rash je oproti Antonymu Ferrari versus Trabant. Když ti ale chybí řidič, tak tě Ferrari nikam nedoveze

Reagovat
Mato178178

Krasa

Reagovat
avicii

Dnes musíme vyhrať v kľude a ziadnu drámu nepripustit, ideálne si spraviť aj skóre

Reagovat
Pan.Antonin

Petrovič - Gusto,Diss asi, Badiašílenec, Kukuřice - Caicedo, Enzo - Cold Palmer, Connor rasista, MM10 - Jackson

Dnes bez většího překvapení

Reagovat
John Obi Mikel

U Gusta jsem se bál že je zraněný.

Reagovat
Svatej

Jestli ki to vy dva exoti v obraně poděláte, dneska vam osobně můžu nakopat prdel

Reagovat
Svatej

Jinak jestli v televizi uslyšíte neco ve stylu "STERLINGU, TY ČŮRÁKU", tak dopředu hlásím, víte kdo za tím je ..

Reagovat
eder

Fandíme slušně

Reagovat
Svatej

Ty jseš ten typ, co ve škole hlásil, že byl domácí úkol, že jo?

Reagovat
eder

Ne, to nejsem já.

Reagovat
Front hell

poté co pomohl donést učiteli pomůcky z kabinetu

Reagovat
smazaný uživatel

A na konci hodiny, když zvonilo na přestávku, se ještě zeptal na nějakou otázku.

Reagovat
Chittak_LFC

Tvl, co to je za uvod

Reagovat
eder

Chrápeme, no.

Reagovat
avicii

Dúfam ze to boli posledné šance na gól pre Sheffield

Reagovat
Man__United

Kdo vymyslel výkopy ve 21:15 by se měl v smažit v pekle

Reagovat
dantetomas

Tak tu je 20:15, na zbytok sveta serie pes… Rule, Britannia! Britannia, rule the waves…

Reagovat
Svatej

Reagovat
EL Gringo

Darwinkooo parádny pri tom pressingu je

Reagovat
Chittak_LFC

Darwin sice umí spálit nemožné, ale jeho přínos pro tým je obrovský. Časté přirovnávání ke Carrollovi je zcela mimo.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
J0EL

vzhladom na svoj vek a ze sa este bude zlepsovat, skvely hrac

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
eder

Reagovat
SunFells

Žiletky si umí vybrat brankáře

Reagovat
pingla

jeden větší tragéd než druhý, klidně tam může chytat Vorel nebo Staňa Dostál, horší by nebyli

Reagovat
SunFells

Neznám, ale věřím

Reagovat
eder

Nevím, možná neumí, ale vy jste si také zrovna nevybrali dobrý zápas jestli čekáte na ztrátu domácích...

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Clash of the Stars

Reagovat
Mato178178

Sa dosmejes ked nebude titul

Reagovat
bbbauch

Reagovat
avicii

Reagovat
Hachim Mastour

goooool

Reagovat
Maximm9

Piskej konec

Reagovat
Hachim Mastour

neboj, ešte im naložíte

Reagovat
John Obi Mikel

Gallagheeeeeeeeeer

Reagovat
Mimalu

Conor

Reagovat
Maximm9

Kde Dalot ?

Reagovat
Busby babes

tak on chodi do zalohy, tam to bohuzel Mainoo pokazil tou prihravkou

Reagovat
Busby babes

krasnej zacatek, to nemuzu rict...

Reagovat
Swarley

Porad stejne goly ze stejneho prostoru, to je ulet

Reagovat
Wazza228

Konzistence

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SunFells

Cutbacks FC

Reagovat
pingla

Onanovinka ale zase, je to první chyba po x zápasech, kdy nás podržel...

Reagovat
Man__United

To bych mu fakt nevyčítal,

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
bakasa

To se chytá

Reagovat
xjert02

Reagovat
Mato178178

Mykhailo backstreet boy Mudryk

Reagovat
Man__United

Ale nehrajeme špatně

Reagovat
Mato178178

Hlavne ze nehraje mcrom a rash to tomu pomohlo

Reagovat
Mato178178

Mctom

Reagovat
avicii

Prevahu mame celkom jasnú ale do toho bloku mame skôr streli spoza 16ky ako nejaké veľké šance vo vnútri

Reagovat
vitasrp

Badiashile a jeho přihrávky doprostřed na nohu soupeře, to je lahoda.

Reagovat
Mato178178

Si dela prdel

Reagovat
John Obi Mikel

Pískni to!

Reagovat
Chittak_LFC

OT: Nevite nekdo, co je to za serial podle popisu? Nejstarsi holka se stara o sourozence, mama tam myslim vubec neni (asi mrtva), otec chlasta, holka se do toho ruzne kurvi, sourozenci na serou a nerespektuji ji.

Videl jsem myslim jen kus prvni serie a bavilo me to, ale pak jsem to nejak nestihal a uplne na to zapomnel. Muze to bejt minimalne 10 let stary

Reagovat
SunFells

Shameless

Reagovat
fajdax

Reagovat
Chittak_LFC

to je ono, dík :)

Reagovat
SunFells

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Busby babes

a muzu jit spat.

Reagovat
Man__United

to není penalta

Reagovat
J0EL

United su zaruka zabavy proste

Reagovat
Swarley

kvalita, to je kus vola

Reagovat
John Obi Mikel

PALMER

Reagovat
Hachim Mastour

goool

Reagovat
pingla

za tohle penaltu bliju kukuřice si pro ni jen šel, vždyť padal ještě před tím lehkým dotykem

Reagovat
Greny

Nebreč

Reagovat
pingla

zavři papulu

Reagovat
vitasrp

Jako penalta přísná, protože Cucurellu trefil malinko malinkato, ale to je taková píčovina tam takhle na dlouhou nohu dělat obranný zákrok.

Nicméně řeči o tom, jak fandové Manchesteru můžou jít spát. Stačí vydržet, Disasi tam z půlky pošle vlastenec a jste zpátky ve hře, to už jsem zažil letos milionkrát.

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Busby babes

tak ja jeste vydrzim...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
xjert02

Reagovat
8lampard8

Reagovat
icka

Reagovat
Mato178178

Pre o ide na druhu stranu ked vsetko kope dolava

Reagovat
Vsadim gule

Však se ho pomalu ani nedotkl.

Reagovat
iamek

Nechat plesouna dokončit sezónu a pak odjezd. Kdo mi Btw dluží litr za to, ze vydrží celou sezónu?

Reagovat
Mato178178

A koho by si chcel ako trenera?

Reagovat
iamek

Nikoho. Rozpustit.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

hele ale kdyz dokonci sezonu, tak toho litra prohrajes, ne?

Reagovat
iamek

Jsem řekl, ze vydrží celou sezónu. Takže až rozhodčí piskne závěr 38 kola, tak bych měl vyhrát ne?

Reagovat
Swarley

Celkem jsem si byl jisty, ze ETH tu bude i pristi rok, ale to co predvadime posledni zapasy...

Reagovat
kaaspis

Tohle není nikdy penalta...nechápu

Reagovat
Salfovic

Dneska se penalty ,,kontakt tam byl´´ pískají jak na běžícím pásu, a to, že ten hráč jednoznačně nafilmuje pád se neřeší

Reagovat
Whitemedia

Nepamatuji si trenéra takhle nasraného z vedení jeho mančaftu

Reagovat
Maximm9

On vi, ze jeste neni konec

Reagovat
vitasrp

Každopádně tohle je nejroztahanější soupeř, co na Stamford Bridge snad v letošní sezóně hrál. Já vím, že United fakt nejsou kompaktní tým, ale tohle je úplná šílenost místama.

Reagovat
Swarley

A to mi prislo, ze to dneska je na nase pomery jeste v pohodě

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

jako chtel se mu na konci vyhnout ale proste ho tema nohama nabral no. to se vetsinou piska.

Reagovat
Busby babes

sorry, melo bejt vejs

Reagovat
misinho7

Kolko golov dal Palmer uz z penalt? To uz bude docela dost vysoke cislo ci?

Reagovat
Busby babes

Antony has been directly involved in more goals (1 -penalty conceded) for Chelsea than he has for Manchester United in the Premier League this season.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kaja900

Antony špatný dopředu a když už se snaží bránit, tak udělá zbytečnou penaltu, hodně platný hráč

Reagovat
off-olda

Fans Chelsea, ja budu mít fakt blbou otazku, ale na FB uz neexistuje stránka Chelsea CZ aktuální informace?

Reagovat
Miguel19

Vše o The Blues je nově.

Reagovat
off-olda

Děkuji za info.

Reagovat
vitasrp

Zablokovali nám ji kvůli údajnému porušování zásad, založili jsme náhradu Vše o The Blues.

Reagovat
off-olda

Slušný, že mi to nebylo tak dlouho divný...

Děkuji za info.

Reagovat
Salfovic

N-index ?

Reagovat
icemike

A vážně ji zablokovali za porušování zásad anebo někdo kliknul na ten scam spam, co chodí všem fb stránkám každý týden?

Reagovat
vitasrp

Já vím o porušování zásad, o ničem jiném ne bohužel. Ono nám to i dřív občas smazalo nějaký příspěvek, že se to algoritmu nelíbilo, ale proč tomu tak bylo, to jsme absolutně netušili.

Reagovat
Wazza228

Jako, hodně soft penalta, ale proč tam jde Antony takhle jak kretén? Však kdyby ten míč trefil, tak to stejně kopne do nebezpečného prostoru před bránu.

Reagovat
Sandstorm

Protože to je kreten.

Reagovat
Greny

Antony jasná žlutá za kecy k rozhodčím proč mu jem domlouva srac

Reagovat
kissak

protože už v tu dobu věděl, že se upísknul

Reagovat
Sandstorm

Nechápu Guardiolu, že tak lehce nechal odejít Palmera místo něho si přivedl sračku Doku.

Btw. Antony je slizký hovno.

EtH si tím dojezdem sezóny moc neříká o prodloužení smlouvy. Spíš o ukončení toho trápení.

Reagovat
Lojzík

Bosák: Palmer musí být šťastný, že je v Chelsea, v City by ho čekala jen lavička a zahrál by si minimálně

Reagovat
Busby babes

muze byt rad... skoro jako by prave proto do te chelsea odesel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Sandstorm

Tak v City s ním moc nepočítali. Byl by volba až za Bobbem. Což osobně nechápu. Palmer je určitě lepší než Doku a Bobb.

Reagovat
PanAu

Caicedo dneska na Kanteho

Reagovat
John Obi Mikel

Dobřes to zakřikl

Reagovat
iamek

Reagovat
vitasrp

Ten Casemiro teď, dobře zavřel prostředek.

Reagovat
Swarley

Casemiro ma dobre v p-ci

Reagovat
Tomanatura

No me to pro tuto sezonu stacilo. Fakt nevadi, keyz se nedari, ale snad na tom hristi necham dusi ne? Z toho zapasu dneska nikohi bolet nohy nebudou, to je jak fotbal 40+

Reagovat
Man__United

Prohráváme a ještě komentuje Bosák, vskutku nádherný čtvrteční večer

Reagovat
Maximm9

Prvni faul Gusta, okamzite zluta

Reagovat
SunFells

Casemiro a Caicedo je takový souboj předstíračů

Reagovat
r.mrazik

Šílená hra, šílený tým...

Bruno, Antony dolů.

Mount a Amad na hřiště.

Reagovat
Busby babes

to uz je fakt blby, kdyz volas po Mountovi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

Horší jak Bruno dneska určitě nebude

Reagovat
r.mrazik

Ok..tak ještě chvíli ať tam zůstane

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Man__United

Díky

Reagovat
PP

Reagovat
Maximm9

A je to tady

Reagovat
vitasrp

Taková zkurvená banda vymrdaných čůráků fakt.

Reagovat
Busby babes

Jak dobre Vita svuj tym zna

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Myslíš ten příspěvek nad tebou ?

Reagovat
SunFells

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
mojmira

Reagovat
ZB 07

Reagovat
icemike

Reagovat
krisa

Reagovat
icka

Reagovat
Čenda

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
pingla

garnachooooooooooooooooooo

Reagovat
off-olda

Ježiš to je čurák

Reagovat
Mimalu

banda dementů

Reagovat
Hachim Mastour

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj garnacho. 120 milionovy Caicedo to dojebaaaal

Reagovat
Sandstorm

Čekal jsem spíš Disasiho, ale Caicedo taky pěkně.

Reagovat
bbbauch

Souboj kriplu nezklamal zatim

Reagovat
J0EL

Ja sa bavim

Reagovat
spider_8

Tuhle formalitku mame za sebou...

Reagovat
John Obi Mikel

Caicedo vole cos to vymyslel

Reagovat
avicii

Jasne a takýto nahodak aj pre Sheffield

Reagovat
mistr129

To není jak ten váš gol vypracovaný od vlastního brankáře

Reagovat
fenixLFC

Preto tam ma to slovo "aj"

Reagovat
MikeHavenaar

Tech milionu bylo jeste malo za tohodle drevaka

Reagovat
Man__United

Fakt rvačka kriplu

Reagovat
Wazza228

Ještě, že Antonymu s tou přihrávkou Caicedo pomohl, jinak by to zase zajebal.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Swarley

Tolik vyhozenych milionu za takovy kopyta na obou stranach, to se snad v historii fotbalu nikdy neseslo

Reagovat
Busby babes

Bruno!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Sandstorm

Hustý

Reagovat
vitasrp

Totální banda pračůráků fakt.

Reagovat
vitasrp

Petrovič chytil něco kdy? Na začátku února?

Reagovat
Mato178178

Bruno Fernanč

Reagovat
Trapper

a je to

Reagovat
Maximm9

Ja to mrdam, jdu spat

Reagovat
Front hell

Prvně šli spát fanoušci United,teď už i Chelsea

Reagovat
SunFells

Zbytek táborů se natěšeně dívá

Reagovat
Busby babes

hele nechod, my to taky umime zajebat v 96. minute

Reagovat
kissak

jak ty umíš predikovat

Reagovat
Busby babes

taky uz nas znam

Reagovat
krisa

Reagovat
Ritchie

Reagovat
TopinB

Reagovat
Vsadim gule

Aby tu ještě někdo zbyl

Reagovat
r.mrazik

Však je to super zápas.

City X Arsenal minule bylo k bliti

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Mimalu

Reagovat
pingla

brunoooooooooooooooooo zdááááááááááááááááááááááárr

Reagovat
Hachim Mastour

kurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rude diablovske kurvy vyrovnali na 2:2 ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Reagovat
bbbauch

Hezky

Reagovat
John Obi Mikel

Jděte do píči

Reagovat
off-olda

Kdo to šel spát?

Reagovat
bbbauch

Uz jste nekdo slysel Svatyho?

Reagovat
John Obi Mikel

V kolikáté vběhne na hřiště?

Reagovat
Maximm9

On s tim ceka na Sterlinga rikal

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

Mam to daleko, ale zvažuju to

Reagovat
Swarley

Ceka na Sterlinga az to zajebe z pětky

Reagovat
iamek

Onana skvělá rozehravka před gólem

Reagovat
Swarley

4:4 uplne v klidu realnych, ja to rikal

Reagovat
SunFells

Pěkný gól a očekávaný návrat

Reagovat
FC Porto FC

Takhle dostat ty lemply zpátky to hry

Reagovat
PP

Sleduju to posledních 10 minut a je to velmi zábavný zápas..

Reagovat
LaVolpe

Jít spát po prvním poločase, by bylo bláznovství.

Reagovat
pedroLFC

Proč takhle ten zmrd skočil do Konatého, proboha? A proč to neřeší VAR?

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Man__United

A Varane zraněný

Reagovat
Swarley

Opravdu prekvapeni

Reagovat
Registrujisejenproto

Tvle to na Konateho je faul mimo hru jako krava, ne?

Reagovat
pingla

10:13 na střely

Reagovat
r.mrazik

Case je fakt rychlostne úplně mimo

Reagovat
Man__United

Ten Casemiro něco bere že je tak dezorientovaný)

Reagovat
SunFells

Ten bez vicodinu se už ani ke kopačkám nezohne

Reagovat
Busby babes

Reagovat
John Obi Mikel

Nevim, ale Caicedo si taky něco vzal dneska.

Reagovat
Man__United

U Caiceda mate předpoklad že bude další sezóny top hráč, to se bohužel u Caseho říct nedá a nejlepší možnost je v létě prodat k Ronaldovi

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda

Reagovat
Man__United

Střídat Casemira!!

Reagovat
Mato178178

Stale lepsie ako mcdrevak. Toho tam vidiet nechcem

Reagovat
bbbauch

Jemu uz dneska chybi jenom cervera

Reagovat
Busby babes

tvl aby nam dal Gallagher 2 goly, to uz by bylo moc

Reagovat
John Obi Mikel

Nám dal minule dva góly McTominay vole

Reagovat
Busby babes

ale to je nejakej strelec!!!

Reagovat
Swarley

Dechberouci navrat hracu zpet, to si muzeme nechat patentovat

Reagovat
BennDyaz

Souboj dementního s imbecilním

Reagovat
Vsadim gule

Tady je někdo schizofrenik

Reagovat
vitasrp

Mám jedno jediný přání, jeden zápas, kdy náš hráč soupeři nedaruje gól a soupeř netrefí neskutečnou ránu zpoza vápna.

Pak bych normálně i věřil, že všechny ty skvěle rozehraný zápasy vyhrajeme, jenže tohle je furt dokola, furt stejný, vůbec nikam se to neposouvá a málokoho to podle mě už baví.

Statisticky je ten tým relativně fajn a celý to splachuje do hajzlu tím, že v klíčových okamžicích není dostatečně dobrej v útočném boxu, že má špatnýho brankáře, který není schopen udělat nějaký pozitivní rozdíl a do toho všeho tam ještě hráči hází neskutečný individuální chyby.

Reagovat
iamek

Casemiro a Antony okamžitě dolu. Silenost. Varane nečekaně out? Jak jsem psal, ze vydrží snad poločas, tak vydržel

Reagovat
Snatus

Doufám, že to dneska skončí aspoň 4:4, mě to dneska baví.

Reagovat
Busby babes

No tak Varane ocividne out, ten uz ani poradne chodit nemuze... Takze Evans asi. snad je uplne fit.

A Case dolu a Mount misto nej? Jako Scott je asi pravdepodobnejsi, ale to bude stejnej pruchodak ta zaloha...

Reagovat
Miguel19

Jako na Pochettina už vlastně jenom nadávám, ale já být jím, tak na to regulérně v poločase seru a končím.

Naprosto v pohodě rozehranej zápas a pak týpek, který stál 120 mega a naháníš ho celé léto udělá takovou mega píčovinu. Samozřejmě nás to totálně potopí.

S našimi druhými poločasy je jasné, jak to dopadne.

Fakt tým totálních kriplů.

Reagovat
Snatus

Však je jedno, jestli skončíme 8. nebo 12. Začátek mile překvapil, pak se ukázala klasika letošní sezony.

Reagovat
Miguel19

Jo je to jedno. Ale chtěl jsem do konce sezony zažít ještě pocit vítězství.

Reagovat
vitasrp

No není to vůbec jedno, že jo, ten tým by evropský poháry docela potřeboval hrát.

Reagovat
Snatus

Kvůli FFP? Nebo kvůli zkušenostem?

Reagovat
Maximm9

Pro srandu

Reagovat
Miguel19

Jop, to když si vždy začnu říkat, tak to kardinálně posereme.

Reagovat
Busby babes

to 8. misto vam ale nedame zadarmo!!!

Reagovat
Snatus

Však vy to 6. místo uhrajete úplně vpohodě.

Reagovat
Busby babes

mate zapas k dobru. kdyz dneska vyhrajete a vyhrajete dohravku, tak je to o 2 body myslim.

Reagovat
Snatus

Nojo, to bychom museli chytit šňůru x zápasů, což se zatím za ty dvě sezony nepodařilo, takže to je velice nepravděpodobné.

Reagovat
Busby babes

no hele my taky uplne nevyhravame kazdej zapas

Reagovat
Snatus

Z posledních 8 zápasů máte 5 výher, však to není tak zlé.

Reagovat
Maximm9

Po Burnley jsem psal Poche out, ale co s timhle on ma kurva delat

Reagovat
vitasrp

Tak to je to stejný, jako co má dělat s tím zápasem s Burnley. Jakože je samozřejmě ostuda inkasovat nějakých 1,8 xGA proti týmu, co hraje o 10, navzdory tomu proti nám na tohle stačí mít akorát standardky a ti hráči prostě fyzicky nejsou schopni vzdorovat.

Reagovat
Maximm9

U toho Burnley jsem to bral tak, ze Chelsea vedla, Poche mel polocasovou prestavku, aby ten tym pripravil na druhy polocas do 10lidi a stejne z toho bylo brzke vyrovnani a nakonec se to skoro prohralo.

Reagovat
PanAu

Nepamatuju mentálně slabší tým, ty kokoti se sesypou každý zapas jako kusy hoven.

Reagovat
Swarley

A pritom na druhe strane je tym, ktery je na tom uplne stejne

Reagovat
PP

vzals mi z huby..

Reagovat
Neutron

Reagovat
pingla

Reagovat
icemike

Však z toho není poznat, zda mysli Blues nebo Účka

Reagovat
Mateo16

Casemiro je takto mimo celu sezonu ? On nie len ze fyzicky nestiha tempo ale robi sialene chyby.

Je niaka sanca ze sa ho budete snazit v lete predat a pojdete po Nevesovi ?

Reagovat
Man__United

Šel bych spíš po Onanovi z Evertonu, to by byl si myslím výborný doplněk k Mainovi

Reagovat
Busby babes

vicemene. on by se potreboval rozehrat, jenze vdzycky vypadne s nejakym zranenim no. plus teda musi kryt obri prostor a to nema absolutne sanci, tak to jeste zvyraznuje ten problem

Reagovat
EL Gringo

Macca to dal na Stevieho

Reagovat
Chittak_LFC

Dobrej screamer Hlavne to uz neposrat.

Reagovat
Svatej

Ja fakt nevim...

Reagovat
Busby babes

uz se chystas na run??

Reagovat
vitasrp

Snad ne, jinak z toho bude mít průser on i já. Se snad začnu i bát.

Ale z toho horního patra se na trávník skáče blbě, takže snad je to v pohodě.

Reagovat
Swarley

Neres travnik, jak daleko je od nej stridacka a Sterling?

Reagovat
Salfovic

Zrovna nedávno v Anglii někdo vypadl z tribuny a skutálel se po stříšce

Reagovat
Swarley

Vypadl z tribuny, ten musel byt z Ruska

Reagovat
Swarley

dobra prace

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Chittak_LFC

Reagovat
bbbauch

Tak snad neco nehodi po Sterlingovi..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Mam to dost vysoko z kotle... Coz by na druhou stranu mohlo přinést úlevu...

Reagovat
Chittak_LFC

staci si pockat po utkani na odjezd hracu ze stadionu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Snatus

OT: Sleduje někdo ekonomickou situaci Chelsea? Objevilo se, že musíme prodat Jamese a Gallaghera, což u Jamese mi nevadí, ale zajímalo by mě, co management Chelsea chce předvést do dalších sezon vzhledem k té situaci s FFP.

Reagovat
icemike

Nemusíme je prodat. Ale Gallagher by mi nechyběl

Reagovat
Neutron

Hm, mam zapnut druhy polcas…?

Reagovat
Herbmeister

1.pulka docela v pohodě výkon. Bohužel nemáme defenzivního záložníka, který by byl skála letos. Casemiro z formy, Mainoo je 8 a MCTom škoda mluvit. Pak hoří záloha tak, jak hoří.

Chelsea nic moc, dvě naše hrubky jim daly góly a pak šance na konci byla kvůli tomu, že Varane už vyhlížel invalidní vozík. Navíc nám darovali gól. Tohle bysme mohli vyhrát. Oproti Brentfordu úplně jiná písnička z naší strany.

Reagovat
Miguel19

A vaše branky nebyly po našich hrubkách?

Reagovat
SunFells

Úplně chápu to zklamání nezainteresovaných fanoušků při City - Arsenal, protože tohle je fakt prdel

Reagovat
Busby babes

told ya

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
masly008

pěkný delfínek

Reagovat
Busby babes

vzal ho nohou do jeho nohy, tohle se vetsinou piskne nez nepiskne

Reagovat
r.mrazik

Jenže to už byl Cucu v letu

Reagovat
Chittak_LFC

Ty krávo, ta byla přísná

Reagovat
norton

ale vacsie wtf bolo ze sa antony defacto priznal ze fauloval aj ked vlastne ani nefauloval

Reagovat
bbbauch

Bylo to hlavne hrozne hloupy a jak rika Busby, tohle se spis piska nez nepiska

Reagovat
Swarley

Reagovat
Man__United

Tak snad je Evans 100% ready, potom už je tam jedině Kambala

Reagovat
Man__United

Harry

Reagovat
Busby babes

tak ted to bylo hodne komickych 50 vterin

Reagovat
masly008

ta krysa jak tam mával na ruku

Reagovat
Neutron

To uz je obsesia, lebo to nikto nerobi tvl

Reagovat
vitasrp

Umí dát Disasi jinou přihrávku než nákop nebo totální špek?

Reagovat
dantetomas

Nakop do speku?

Reagovat
PP

Harry škodaaaa.. grande finale jak vyšité..

Reagovat
Minister

Bruno nech si dá vyšetriť zrak ty vole.

Reagovat
r.mrazik

Mainoo musí zlepšit bránění a návraty. Nemůže vyklusavat.

Reagovat
vitasrp

Petrovič má 30 sekund na rozehru a stejně to dá dlouhý, proč jako?

Reagovat
vitasrp

Bez karty?

Reagovat
masly008

Bosák srovnává toto se zápasema City- Arsenal

Reagovat
Swarley

Ty vole Hojlund, ten snad dostal první balon v zapase

Reagovat
vitasrp

To je příšernej fotbal ale fakt

Reagovat
PP

vůbec ne..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vitasrp

Však když čtyři minuty vkuse hráči běží od vápna k vápnu, protože tam neexistuje žádná struktura a uprostřed hřiště vůbec nikdo není, tak to mi fakt nepřijde jako nějaká kvalita.

Reagovat
bbbauch

Hrozna holomajzna

Reagovat
dantetomas

Tak ale ty si nevravel nic o kvalite. Pre nezaujateho divaka to je urcite zaujimavy futbal. A to to sledujem 15 minut

Reagovat
r.mrazik

Tak stoupnout si na velký vápno taky žádná kvalita není. A že tak hraje hodně týmů...

Na tohle se aspoň pěkně kouká.

Říkat tomu příšerný fotbal...no nevím.

Reagovat
vitasrp

Přijde mi to příšerný, protože to je totální extrém. Jako stát na vápně a kopat si to uprostřed.

Já mám rád fotbal ve vysokém tempu, to je jasný, ale né vysoký tempo, kdy všichni hráči běží dopředu, aby odkryli celou zálohu a soupeř po ztrátě mohl zase běžet sprintem na druhou stranu hřiště. To mi prostě nepřijde fajn, přijde mi to úplně stupidní.

Reagovat
r.mrazik

To samozřejmě je. Ale krásně stupidní

Reagovat
PP

ta absence středu na obou stranách je brutální.. Ale na podívání a zábavu je to super..

Reagovat
masly008

ale Bosák říkal

Reagovat
Miguel19

Trenéři jsou tam úplně k hovnu. Tam si všichni dělají co chtějí

Reagovat
Busby babes

a je to zabava, ne jak ty Pepkovo sachy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

Case jak tam vyklusava

Reagovat
Swarley

Na tenhle chaos neni xnasobny vitez LM proste pripravenej

Reagovat
r.mrazik

Fyzicky

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Busby babes

tohle musi Bruno davat.

Reagovat
dantetomas

Ty pico, pustim Chelsea a to je arkada jak fifa a k tkmh Johnny Evans najlepsi obranca na place

Reagovat
SunFells

To je lepší a lepší, vypadá to jak poslední minuta mezi slepicemi s WHU, ale tady už to trvá 10 minut

Reagovat
vitasrp

To je něco naprosto, naprosto neuvěřitelnýho.

Absolutně nekoučovatelnej tým, absolutně.

Reagovat
Busby babes

ze ja casto o nasich hracich rikam ze jsou hloupi a delaj stupidni rozhodnuti, ale na vas teda nemaj

Reagovat
John Obi Mikel

Disasi je blázen na svobodě

Reagovat
Miguel19

Disasi - Badishile je nejhorší stoperská dvojka v lize.

Reagovat
masly008

Tam by i Mustafi kraloval

Reagovat
SunFells

Oui

Reagovat
O.Giroud

davajte to Disasimu

Reagovat
Mateo16

Disasi po takom faile sa ešte takto vitazne pozbudit

Reagovat
Golasso

Tvl, já zapomněl, že se hraje dneska taková perla . Snad si všechnu komedii ještě nevyčerpali.

Reagovat
FUnk

disasi

Reagovat
Busby babes

jak se resi jak udelat fotbal zabavnejsi... zakazal bych managery. nebo at to kazdej tyden trenuje nejakej borec z publika co ho vylosujou

Reagovat
off-olda

Ta druhá varianta je již dnes.

Reagovat
Swarley

Svatej by tu losovacku dneska vyhral

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Maximm9

Jestli tady nekdo vsazi, tak na United je kurz 4

Reagovat
Mateo16

Reagovat
Salfovic

Tolik

Reagovat
Chittak_LFC

uz jsem mohl mit 3 baraky navic

Reagovat
Man__United

Evans mimo

Reagovat
iamek

Evans zraněny . Sorry jako, ale tohle je neskutečný vrchol. Vladis já ti říkal jak to dopadne .

Reagovat
Swarley

Uz se dlouho nic nestalo, poslete tam Sterlinga s McTomem

Reagovat
Busby babes

Rash na hrotu, no nevim, letos to vubec nefunguje.

Evans... ach jo.

Reagovat
John Obi Mikel

Proč tam dává tamten Hák zraněného stopera?

Reagovat
Swarley

My jine ani nemame

Reagovat
Wazza228

Evans a Varane zraněný

Reagovat
masly008

nedoléčení je přesnější ne?

Reagovat
Hlahart

Tak teď už jsou zranění

Reagovat
iamek

Na Pool Kambwala - Harry? To raději ať ani nenastoupime

Reagovat
avicii

Piče ako toto nevyužijeme na 3 body

Reagovat
iamek

Jal tři body? Tohle je na debakl. A kdo vi jestli se nezrani ještě ti dva. Kambwala byl out rok pro těžké zranění a Harry má taky dost zranění letos

Reagovat
avicii

Tak je to derby, a my musíme ísť za výhrou co vám dá výhodu v tom ze sa budete sústrediť na prehustenu obranu co není nič príjemné prekonávať

Reagovat
Neutron

Vsak 80% hracov z obrany mame zranenych a navyse my a prehustena obrana? Ale prosim ta

Reagovat
avicii

Tak bude zas taka ta klasika kde každý bude čakať ako vám nalozime q potom to bude trápenka od nás

Reagovat
Neutron

To by ste museli mat velku smolu…

Reagovat
Neutron

Garnachooo!!!!

Reagovat
Hlahart

ty zranění prostě

Reagovat
Swarley

Evans perfektni

Reagovat
masly008

ta mezera za zálohou úček je parádní

Reagovat
Jesfey

Přesně, defenzivní záložníci United jsou tak špatní, že už tam radši ani nejsou

Reagovat
Man__United

GARNACHOOOOOOOOOOO

Reagovat
vitasrp

Ježiši kristě ten Petrovič, to je úplně zoufalej brankář fakt.

Reagovat
John Obi Mikel

Tqk to jděte do hajzlu

Reagovat
Busby babes

Garnacho!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Busby babes

a zas nam to zalozil nekdo z chelsea

Reagovat
John Obi Mikel

Badiašílenec

Reagovat
Golasso

Antony se ale v tom chaosu vyžívá .

Reagovat
Busby babes

od te penalty hraje dobre

Reagovat
Neutron

Bosak tvrdil presny opak

Reagovat
Hlahart

takže potvrzeno

Reagovat
Busby babes

Bosak je uplne mimo no

Reagovat
Neutron

Pred chvilou ako polemizoval, ci nahodou Harryho netrafila lopta do ruky pricom tam Harry pomaly zakladal tie svoje chvaty

Reagovat
Golasso

Reagovat
Hlahart

Garnaaaaa

Reagovat
iamek

Antony hodně velký luxus. Nejdříve ten průnik a teď tohle

Petrovič moc hezké

Reagovat
Snatus

Jak měl Petrovic na tohle reagovat?

Reagovat
John Obi Mikel

Nevybíhat třeba

Reagovat
vitasrp

Buď nevybíhat, nebo být výš, aby ten balon sebral.

Reagovat
Swarley

Garnaaaacho

Reagovat
Man__United

Antony krásně

Reagovat
John Obi Mikel

Badiashile

Reagovat
vitasrp

Kde ten gólman je, kolik prostoru mu KURVA chce nechat? Však tam bylo jediný řešení, co ten hráč mohl udělat a on zaujme základní postavení a ještě udělá rozhodnutí, že se úplně vyautuje z tý situace.

Reagovat
avicii

Chelsea

Reagovat
FUnk

Reagovat
PanAu

Lol

Reagovat
Hlahart

Petrovic tam kryl přesně jakou možnost zakončení?

Reagovat
Miguel19

Jak jinak. Tragéd Badiashile.

Ty dva Francouze musíme poslat v létě do piče.

Reagovat
Miguel19

Tvl ten týpek má pohyb jak naprcanej kačer. Měkkej, příšerná rozehrávka, pomalej.

Reagovat
Salfovic

pohyb jak naprcanej kačer má jen jeden fotbalista !

Reagovat
dantetomas

Kacer ked je naprcanej?

Reagovat
Vsadim gule

Nazdar

Reagovat
Chittak_LFC

Petrovic super odhad

Reagovat
Man__United

Stejně to neudržime

Reagovat
FUnk

petrovic je tam taky do poctu

Reagovat
PanAu

Ať jde Badiesjdkajf do pice, proč tam nedá Silvu?

Reagovat
Wazza228

Antony asistence fans Chelsea je mi to líto, ale našli jste nové dno.

Reagovat
Man__United

Bosák objevil xG? Že to furt vytahuje

Reagovat
Chittak_LFC

jak ve skole pri zkouseni, kdyz neco vim, tak to musim prodat

Reagovat
Busby babes

a jednou z peti to trefim

Reagovat
O.Giroud

wtf brankar

Reagovat
Jesfey

Ach jo, mně je fakt líto Pochettina

Reagovat
bbbauch

Proc nemuzem hrat porad s Chelsea misto Brentfordu, Bournemouthu a tak

Reagovat
Salfovic

Přihlašte se do superligy.

Reagovat
O.Giroud

moc by sa nezmenilo

Reagovat
bbbauch

Tak to nebylo uplne mysleny tak, ze bysme vyhravali, ale byla by to prdel. Kdyz te drti Brentford, tak to prdel neni

Reagovat
icemike

Reagovat
Rohlíček

Čelzí

Reagovat
bbbauch

Jinak misto superligy bysme s Chelsea mohli zalozit Invaligu

Reagovat
Mastný Chobot

By ste dostavali debakle od Newcastlu

Reagovat
bbbauch

Ajo, tak nic

Reagovat
kissak

Reagovat
Skalda29

Antony pěkná asistence , ale stejně ho furt nemám rád

Reagovat
dantetomas

Sterling na place, za chvilu tam naskoci aj Svatej

Reagovat
icemike

Reagovat
John Obi Mikel

Hele Poche si vzpomněl, že může střídat!

Reagovat
masly008

ale je to ku prospěchu?

Reagovat
John Obi Mikel

Teď tam strká obránce

Reagovat
Busby babes

Jeremy ale zatim dobre odcinuje ten lehci gol... tohle byla tezka situace

Reagovat
Neutron

Kurva McTerminator…

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Man__United

2 roky na tvrdo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

jako tohle je zapas pro McTominaye.

Reagovat
Mato178178

A v com presne?

Reagovat
Busby babes

naprostej chaos.

Reagovat
Man__United

Jasně to by nebyl zápas aby tam nešel Mctominay, ale tak ono je to jedno jestli tam bude kiksařit Case nebo McT

Reagovat
r.mrazik

Mctom...a do prdele

Reagovat
castelL

Už len čakám že po tomto zápase Maguire podpíše novú 5r. zmluvu

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf střídání

Reagovat
pingla

od té doby, co má Garnacho zuby, je to skoro nový Ronaldo

letošní sezónu je fakt moc dobrej

Reagovat
castelL

Aspoň je vidno že bojuje pre klub

Reagovat
Swarley

Reagovat
Seydou Doumbia

United otočka na fejk Caplára nebo klasika 3:3?

Reagovat
Man__United

3-3 to bude

Reagovat
Front hell

Reagovat
PanAu

Co to je za střídání kurva?

Reagovat
blade115

Musíme betonovat, vždyť prohráváme jen o gól

Reagovat
vitasrp

Gusto je zřejmě prevence proti zranění a Disasi nevím, ale dneska by kldině hrát v 10 bylo lepší.

Reagovat
John Obi Mikel

Gusto vypadal minulý zápas zraněně, tam to chápu, ale proč Disasi-Chalobah?

Reagovat
Maximm9

On tam proste posle 2 obrance a Maduekeho necha sedet

Reagovat
John Obi Mikel

Madueke/Washington/Casadei?? Ne, hodim tam Chalobaha.

Reagovat
Man__United

Faul na Cucurellu ano ale před tím na Mctominaye ne

Reagovat
dantetomas

Ved tam isli rovnako

Reagovat
John Obi Mikel

Však to píšeš přesně tak jako to odpískal.

Reagovat
castelL

On nevie totižto čo píše

Reagovat
Mato178178

Tvl ten rashford sa tam prechadza a bruno napada jeho hraca nepovehne ani pi..

Reagovat
Snatus

Palmer dolů, ten je marný,.

Reagovat
kaja900

Reagovat
krisa

Reagovat
icka

Reagovat
r.mrazik

On mu nedá žlutou? Tak to jdi do prdele

Reagovat
r.mrazik

Rashovo "Press" je na pěst...

Reagovat
Mato178178

nepobehne sa tam len prechadza. Velka hviiizda

Reagovat
r.mrazik

Normálně hrozný.

Reagovat
iamek

Reagovat
Mato178178

Akoze ja tomu fakt nerozumiem to trener mu nevie povedat nech poriadne napada? Staci sa pozriet na loubta aky tlak vytvara v napadani.

Alebo mu to ppvie ale ma to v pi..

Reagovat
jenage

To nemůžou udržet, ne?

Reagovat
FUnk

vsak chelsea nevystrelila

Reagovat
jenage

To nic neznamená.

Reagovat
icemike

Reagovat
Man__United

To Rashfordovo jakože napadání/vyklusavani mě strašně sere

Reagovat
Busby babes

Hojlund to tam delal celej zapas...

Reagovat
r.mrazik

Tohle? No to fakt ne

Reagovat
Man__United

Bosák drží standard, i dnes si spletl hráče Antony -Mount

Reagovat
iamek

Rash jak tam chodí

Reagovat
Busby babes

tvl ted jsem se teda penalty hodne lekl...

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

To byl kobbie? Dneska tak potřetí takhle zablokoval

Reagovat
John Obi Mikel

Proč nevystřelí?

Reagovat
Mato178178

Ty vole na toho rashforda sa nemozem ani pozerat jak sa tam prechadza. Vsak nedavno striedal je plny sily

Reagovat
Swarley

Super podpora od Rashe

Reagovat
r.mrazik

Začíná mě slušně srát

Reagovat
cr7sux

Do psg za 90 at mame prachy na dalsiho antonyho

Reagovat
Maximm9

Z naseho rohu udelame ofsajd

Reagovat
Jesfey

Upřímně, z opakovačky vypadal dost hraničně

Reagovat
xjert02

Reagovat
Maximm9

Byl/nebyl, cely zapas kopou rohy pred branku a v 89 si reknou, ze budou vymyslet nejake chujoviny

Reagovat
Jesfey

Viděl jsem posledních cca 30 minut, ale tohle dle mě zahráli dobře.

Reagovat
masly008

Pěkný roh 2 minuty před koncem

Reagovat
Chittak_LFC

ukázkové dojebání rohu

Reagovat
iamek

8 minut

Reagovat
masly008

to za tu komedii stojí

Reagovat
Man__United

8 minut? Nějak moc, stačilo 5

Reagovat
vitasrp

Enzo je naprosto příšernej.

Reagovat
John Obi Mikel

Jemu dost podstatně nesedí Poche, nebo nechápu proč hraje celej rok kulový.

Plus je uvařenej, protože mu nedáváme žádný odpočinek.

Reagovat
FUnk

enzo a palmer vymysleji picoviny

Reagovat
Man__United

PICAAAAAA

Reagovat
masly008

Reagovat
r.mrazik

To je blbec

Reagovat
Busby babes

Dalot

Reagovat
Busby babes

jako on spis zakopl a padal, ale proste jak ho muze nechat takhle projit...

Reagovat
SunFells

To je dost, už jsem se nudil

Reagovat
Maximm9

Ja se radsi nesmeju

Reagovat
Wazza228

Reagovat
iamek

No comment. Parádní zapas hraje a pak udělá tohle. Úplně zbytecne. 4 ztracené body v posledních sekundách. Dementi.

Reagovat
bbbauch

Epic

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Man__United

Jsem říkal že bude 3-3

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Front hell

Reagovat
avicii

Reagovat
Neutron

Dalot neni vobec prijebany

Reagovat
FUnk

Reagovat
Swarley

jak jinak

Reagovat
r.mrazik

Dive jak prase

Reagovat
iamek

Reagovat
masly008

už druhý dneska

Reagovat
iamek

Za mě tady přísná.

Reagovat
Euphael

to neni penalta

Reagovat
PP

souhlas.. Že tam dal tu ruku dopředu asi převážilo, jinak po shlédnutí VARu bych to taky nepískl.

Reagovat
Busby babes

jestli je to jen to strceni tak to neni pentle, ne?

Reagovat
iamek

Neskutecni cirkus. Skočil jak do bazénu.

Reagovat
icemike

Dalot? Ano

Reagovat
Busby babes

ja myslel, ze mu v tom padu spadl na nohy... tohle je smesny

Reagovat
iamek

Reagovat
PP

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
iamek

Cirkus var

Reagovat
Man__United

Nebýt penalt tak má Palner tak 3 góly

Reagovat
Maximm9

8

Reagovat
Chittak_LFC

4

Reagovat
John Obi Mikel

Paaaaalmer

Reagovat
r.mrazik

On to kope do stejných míst a Jeremy skáče pořád do pice

Reagovat
MystycMac

to neni penalta...

Reagovat
r.mrazik

S takovýma penaltama ať jdou do pice i celá FA

Reagovat
iamek

Reagovat
Man__United

Krásné dvě ponorky a rozhodčí na to skočí

Reagovat
John Obi Mikel

Proč to nedal doprava ?

Reagovat
avicii

Reagovat
aither

Reagovat
Busby babes

mrdat tohle

Reagovat
Busby babes

zapas pro McTominaye.

Reagovat
Euphael

Junajtyd

Reagovat
iamek

Lol

Rozhodčí to dokázal. To vyhrát nemůžeš

Reagovat
avicii

Reagovat
iamek

Kdyby takovou penaltu ( druhou ) pisknul proti vám, tak tady nezvladas s kloppem měsíc

Reagovat
Busby babes

Reagovat
avicii

Mne to len príde vtipne keď potom keď mi nedávame na rozhodcu tak mufanci na nás nabehnú ako včeličky zatiaľ čo ty naplno napíšeš ze to je cielený utok proti vám od rozhodcu obe penalty dosť prísne inak

Reagovat
Busby babes

tvl bezte zas zachranovat integruitu souteze.

Reagovat
avicii

Heh a je to tu

Reagovat
pedroLFC

Já bych byl upřímně hodně nasranej. Na první dobrou to vypadalo jasně, že mu spadnul na nohy, ale z opakovanýho jsem tam upřímně teda nic neviděl

Reagovat
SunFells

Reagovat
Wazza228

Dneska všechny situace na hraně ve prospěch CFC

Reagovat
Maximm9

Reagovat
John Obi Mikel

Paaaaalmer

Reagovat
martin.b

Reagovat
Jesfey

Tvl, co to je

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Golasso

Reagovat
O.Giroud

kurnik som to vypol sak sa nevedeli dostat k sanci

Reagovat
mistr129

však je tam dostali United

Reagovat
Man__United

TY PIČOOOO CO TO BYLO

Reagovat
mistr129

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
MystycMac

Najúbohejší tym v historiii futbalu ...

Reagovat
FUnk

Reagovat
John Obi Mikel

Gooooooooooooooooooooool

Reagovat
Mimalu

suché triko

Reagovat
Mastný Chobot

Áaaaaaaa

Reagovat
Wazza228

Reagovat
mistr129

McTominay úžasná hokejová teč

Reagovat
Man__United

Z vyhraného zápasu nic nula pica mohl jsem jít radši spat

Reagovat
Trapper

Vždycky jsem věřil!!!!!!

Reagovat
bbbauch

S dovolením kradu

vitasrp

04.04.2024

21:49

Taková zkurvená banda vymrdaných čůráků fakt.

Reagovat
Trapper

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Azza

Reagovat
vitasrp

Reagovat
Front hell

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
8lampard8

Reagovat
icemike

Reagovat
krisa

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
icka

Reagovat
TopinB

Reagovat
Swarley

Zapas co zapas stejny, to je fakt neco neuveritelnyho, uzasny

Reagovat
Freedo

Fanoušci United prostě nemůžou mít nic hezkého. U

Reagovat
Chittak_LFC

Hezkou ostudu

Reagovat
Wazza228

Alespoň na zranění jsme dneska vyhráli.

Reagovat
xjert02

Penalta jasna. Mu brnknul o nohu. A pak vyborne odbraneny roh. Souboj kriplu se vsim vsudy

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

Jasná. No tyvoe

Reagovat
pobody's nerfect

Do řiti, to si nemůžete nechat takový trapas na víkend? Zase vytáhnout zázračný, obetavy výkon jako už letos dvakrát

Reagovat
dantetomas

Po penalte som to vypol, ze uz je koniec

Reagovat
Trapper

Svatej užij si to

Reagovat
masly008

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Svatej

mockrát diky!!

Reagovat
icemike

Reagovat
O.Giroud

ale teším sa na Haga

Reagovat
Frony

To bude klasický: It was penalty on Hojlund at Emirates.

Reagovat
J0EL

Reagovat
vitasrp

Nemám vůbec žádných slov, to je nesmysl úplnej.

Reagovat
John Obi Mikel

Nazdaaaaar

Reagovat
FUnk

nejlepsi zapas sezony

Reagovat
Registrujisejenproto

United

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
masina_LFC

komédia, ale dobre sa to pozeralo

Reagovat
iamek

Snad da ETH tiskovku na Kloppa a pošle var do pitche. A nás lékařský tým taky

Reagovat
cr7sux

Reagovat
neyto

Reagovat
Mateo16

Clash of the stars se vším všudy

Reagovat
kitas

Ako sa v nedeľu stretli dva takticky najvyspelejšie tímy, tak dnes sa stretli dva tie najmenej takticky vyspelé tímy

Reagovat
Maximm9

Ktery zapas by sis pustil radsi znovu ?

Reagovat
kitas

Jasné s tým s tebou súhlasím. Pre nestranného fanúšika je to jednoznačné. Len ide o to, že je to číry hurá futbal so všetkým čo k tomu patrí. Preto sú oba tímy tam kde sú.

Reagovat
r.mrazik

Autobus není nic vyspěleho

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Swarley

Skoro 4:4, jsem nas precenil

Reagovat
Maximm9

Maximm9

04.04.2024

21:54

Ja to mrdam, jdu spat

Busby babes

04.04.2024

21:59

hele nechod, my to taky umime zajebat v 96. minute

Reagovat
Busby babes

Reagovat
supporter

Ten Hag je slaboch.

Reagovat
Detective

Naprosto paradni zabava, sice toho typu, jako když deti ve skolce pro mentalne postizeny nacvicujou vysokoskolskej debatni klub, ale proste super.

Reagovat
Svatej

Ja fakt nevim

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Neutron

Banda totalnych amaterov

Reagovat
Igner Farnsworth

Kdyby si tě dal 140kg kněz ke snídani tak je to furt snesitelnější :D

Reagovat
HalaMadrid_Flx

šílenost

Reagovat
Skalda29

Ty volee jsem šel spát v 90 minutě a co se nestalo

Reagovat
FC Porto FC

Hahahha tohle si ty mrdky z United zasloužily, Palmer je úplně jinde, takhle kopnout 2 penalty bez nervozity jak pan v jeho letech užijte si Mounta

Reagovat
krisa

hned jak jsem ráno viděl výsledek jsem se strašně moc těšil na tuhle diskuzi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele