Premier League - preview 3. kola: Zůstane Man City stoprocentní?

25.08.2023, 08:17, aktualizováno 27.08.2023, 08:24
Previews
Rodri (© AFP)

Manchester City bude plnit roli favorita proti nováčkovi Sheffieldu United, a jestliže zvítězí, posune se na první místo. Zajímavý duel slibuje zápas Liverpool - Newcastle, zatímco Aston Villa se mezi zápasy 4. předkola Konferenční ligy představí na půdě Burnley...

Sheffield United - Manchester City

neděle 15:00

Nováček ze Sheffieldu zatím marně čeká na první body a ve třetím kole se střetne s nejtěžším možným soupeřem. Citizens zvládli oba úvodní zápasy a navíc ještě jako jediný tým Premier League neobdrželi branku.

Domácí byli v posledním zápase velmi blízko zisku prvního bodu v nejvyšší anglické soutěži, ale radost jim překazil novozélandský útočník Chris Wood, který v 89. minutě vystřelil Nottinghamu tři body. Ani v neděli to svěřenci Paula Heckingbottoma nebudou mít lehké, jelikož na jejich stadion zavítá úřadující šampion Man City. "Pokud chceme pomýšlet na úspěch, musíme předvést náš nejlepší možný výkon. To znamená být agresivní a rovněž riskovat, protože bez toho si nevytvoříme šance na góly," řekl na předzápasové konferenci anglický trenér.

Sheffield trápí před nedělním duelem početná marodka. Do utkání určitě nezasáhnou Brewster, Coulibaly, Fleck a Norrington-Davies. Menší zdravotní problémy mají též Baldock, Bogle, Jebbison, Lowe, McBurnie a Slimane.

Man City navázal na triumf v Superpoháru UEFA a minulý víkend vyhrál nad Newcastlem 1:0. Jedinou branku zápasu vstřelil ve 31. minutě Álvarez. Citizens tak potvrdili výbornou formu a v utkání opět udrželi nulu, zůstali tedy jediným mužstvem v PL bez inkasované branky. Hostům se mimochodem proti Sheffieldu dlouhodobě daří, v posledních pěti vzájemných utkáních ve všech soutěžích pokaždé zvítězili. Poslední vzájemný zápas se konal v dubnu v rámci FA Cupu a City v něm vyhráli jednoznačně 3:0.

Klub mimo jiné v týdnu zareagoval na brzkou ztrátu Kevina De Bruyneho a z Rennes přišel za 65 miliónů eur belgický křídelník Jérémy Doku. Ten podepsal smlouvu na pět let a poprvé by se mohl představit již v nedělním střetnutí. Na spolupráci se španělským trenérem Guardiolou si však musí ještě počkat, jelikož se zkušený stratég stále plně nezotavil z operace zad a svým svěřencům bude chybět přímo na lavičce dokonce pro dvě utkání.

Kromě belgického středopolaře bude hostující družina postrádat ještě středního obránce Stonese, který laboruje se svalovým zraněním.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Man. City vyhraje s čistým kontem
Man. City dá v 1. poločase 2 a více gólů
Erling Haaland dá gól

Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Foderingham - Ahmedhodzic, Egan, Robinson - Osborn, Norwood, Souza, Larouci - Hamer, Traoré - Osula

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Akanji, Dias, Gvardiol - Rodri, Kovacic - Foden, Álvarez, Grealish - Haaland

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 18.70 - 7.70 - 1.18

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Burnley FC - Aston Villa

neděle 15:00

Burnley za sebou zatím po návratu mezi elitu nemá zrovna ideální začátek sezony. Na úvod přišla jasná porážka od úřadujících šampionů, druhé kolo se mu zase odložilo. Příležitost dostat se do tempa tak mají v rámci třetího kola, kdy hostí Aston Villu.

Svěřenci Vincenta Kompanyho zakončili loňskou mimořádně povedenou sezonu třemi výhrami a doufali, že se jim na to povede navázat i mezi elitou. Jenže proti Manchesteru City neměli nárok a i díky dvěma Haalandovým gólům jasně prohráli. Ve druhém kole se původně měli chytit proti Lutonu, avšak kvůli pracím na stadionu soupeře došlo k odložení zápasu.

Naopak Villans za sebou mají dokonce už tři soutěžní zápasy, přičemž všechny skončily jednoznačně. Na Newcastlu schytali debakl 5:1, v dalších dvou duelech naopak udrželi čisté konto a sami nadělovali. Nejprve Evertonu čtyři góly, o které se postarali McGinn, Luiz, Bailey a Duran. Ve středu pak v předkole Konferenční ligy vyhráli v Edinburghu 5:0 proti Hibernians, přičemž hattrickem se zaskvěl Ollie Watkins.

Clarets nemohou v zápase počítat s minule vyloučeným Zarourym, zranění zase do hry nepustí Obafemi. Na straně hostí visí otazník nad gólmanem Martínezem, který musel být ve čtvrtek vystřídán, mimo hru zůstávají Mings a Buendía stejně jako Coutinho, Dendoncker, Moreno a Ramsey. Debut si naopak může odbýt Nicolo Zaniolo.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Padnou alespoň 3 góly
Aston Villa dá 1. gól
Burnley se prosadí ve 2. poločase

Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Trafford - Al Dakhil, Ekdal, O'Shea, Roberts - Berge, Cullen - Koleosho, Amdouni, Bruun Larsen - Foster

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Konsa, Torres, Digne - Bailey, Kamara, Luiz, McGinn - Diaby, Watkins

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.55 - 3.69 - 2.11

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Newcastle United - Liverpool FC

neděle 17:30

Čtvrtý a pátý celek minulého ročníku, kdy je dělily pouhé čtyři body, na sebe narazí v rámci nedělního programu třetího kola Premier League. Loni se z Ligy mistrů radoval Newcastle, letos je na tom naopak o bod lépe Liverpool.

Magpies se v úvodu sezony, v níž se po jednadvaceti letech vrací mezi evropskou smetánku, musí popasovat s mimořádně náročným losem - vždyť ve čtyřech prvních kolech jej čekají samí účastníci evropských pohárů. Po Reds je totiž čeká ještě Brighton, za sebou už mají jednoznačné vítězství proti Aston Ville a těsnou porážku na Etihad Stadium. Tam minulou sobotu prohráli po jediné trefě Álvareze.

Ani v případě Liverpoolu se nedá říct, že by úvodní kola byla procházkou růžovou zahradou. Nejprve se utkal s dalším klubem, jemuž se minulá sezona nevyvedla podle představ, a to v podobě Chelsea. Po Díazově trefě sice vedl, ještě před pauzou však stanovil konečný výsledek 1:1 Disasi. Před týdnem při premiéře na Anfieldu naopak Reds rychle prohrávali, když Bournemouthu vystřelil vedení Semenyo. Díky obratu řízenému Díazem, Salahem a Jotou si i přes Mac Allisterovo vyloučení v klidu pohlídali plný počet bodů.

"Každý zápas v této sezóně bude výzvou, týmy jsou stále lepší a lepší, k tomu hráči, kteří přicházejí, jsou na světové úrovni. Je to Premier League, nejlepší liga na světě, takže to bude vždycky těžké. V poslední době cítím, že jsme se výrazně zlepšili a je jen na nás, abychom udrželi momentum i v zápasech, které přicházejí," vyzývá středopolař Liverpoolu Harvey Elliott.

Ačkoliv Newcastle po vstupu saúdských investorů v minulé sezoně výrazně zlepšil výkony, stále platí, že třináctkrát v řadě svého nadcházejícího soupeře neporazil a v posledních čtyřech případech dokonce pokaždé vyšel naprázdno. V minulé sezoně na Anfieldu díky Isakově brance vedl, Firmino ovšem po pauze srovnal a v osmé minutě nastavení rozhodl Carvalho. V odvetě nad řekou Tyne pak naopak během sedmnácti minut skórovali Núnez s Gakpem, po Popeově rychlém vyloučení se utkání spíše už jen dohrávalo.

Eddie Howe může i přes vynucené střídání v minulém týdnu počítat se Joelintonem, stejně jako s novou posilou Lewisem Hallem. Jürgenu Kloppovi určitě dělá radost možnost nasadit Alexandera-Arnolda i Mac Allistera, jenž po zásahu svazu nedostal trest za vyloučení v minulém zápase. Naopak otazník visí nad Konatém, jenž by tak za postranní čarou doplnl Jonese a Thiaga.

Utkání v St. James‘ Parku začíná v neděli v 17:30, jako hlavní sudí na něj bude dohlížet John Brooks.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
1. gól dá Liverpool
Callum Wilson dá gól
Zápas skončí remízou

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope - Trippier, Schär, Botman, Burn - Tonali, Guimaraes, Joelinton - Almirón, Isak, Gordon

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Matip, van Dijk, Robertson - Alexander-Arnold, Mac Allister - Szoboslai, Gakpo - Salah, Jota, Díaz

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.31 - 4.03 - 2.90

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Tottenham Hotspur

sobota 13:30

Relativně povedený start do Premier League má za sebou pod novým manažerem Ange Postecoglouem Tottenham. Bournemouth naopak potřebuje svou bilanci zlepšit, pokud se nechce nacházet ve spodních patrech tabulky.

Cherries na úvod čelili doma West Hamu a po Bowenově trefě to dlouho vypadalo, že odejdou s prázdnou. V závěru jim ovšem cenný bod vystřelil Dominic Solanke. Proti Liverpoolu tentýž muž asistencí zařídil rychlý gól Semenya, ještě před pauzou ovšem Díaz se Salahem otočili a i v oslabení po Mac Allisterově vyloučení stvrdil vítězství Jota.

Spurs mohou být podstatně spokojenější. Po gólové první půli si odvezli cenný bod z Brentford Community Stadium, navíc jej režírovala nová posila James Maddison. Ten ve druhém zápase vyšel naprázdno, i tak Postecoglouova družina díky Sarrově trefě a Martínezově vlastním góle zdolal v jednom ze šlágrů kola Manchester United. Výhra je o to cennější, že ve vzájemném utkání přišla po téměř třech letech a pěti zápasech bez úspěchu, doma se na ni čekalo dokonce pět a půl roku!

Rovněž bilance proti Bournemouthu není v podání Kohoutů bůhvíjaká. Z posledních pěti zápasů dokázal každý tým jednou zvítězit, jednou došlo k remíze. V minulé sezoně pokaždé uspěl hostující tým poměrem 2:3; v dubnu v Londýně sice Son poslal domácí do vedení a na obrat režírovaný Vinou se Solankem dokázal zareagovat Danjuma, nicméně Ouattara v nastavení rozhodl o třech bodech pro hostí.

Právě bez Ouattary se nicméně nyní musí domácí obejít, stejně jako bez Scotta, Cooka a Taverniera. Na straně hostí to budou Bentancur, Gil a Sessegnon.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Padnou alespoň 4 góly
První gól dá Bournemouth
Tottenham dá 2 a více gólů ve 2. poločase

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Aarons, Zabarnyi, Senesi, Kerkez - Christie, Rothwell - Semenyo, Billing, Kluivert - Solanke.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario - Porro, Romero, van de Ven, Destiny Udogie - Sarr, Bissouma, Lo Celso - Kulusevski, Richarlison, Son.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.40 - 4.02 - 2.06

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Everton FC - Wolverhampton Wanderers

sobota 16:00

Everton hostí v zápase třetího kola Premier League Wolverhampton Wanderers. Jako by se nynější protivníci rozhodli soupeřit o to, kdo začne sezonu hůře. Oba mají na kontě nula bodů, domácí skóre 0:5, hosté 1:5.

Toffees loni do posledního kola bojovali o záchranu. A letos to zatím vypadá, že budou plynule pokračovat v nastoleném trendu. V prvním kole doma padli 0:1 s Fulhamem, ačkoliv svého londýnského soka přestříleli v pokusech na bránu v poměru 9:2. Druhé kolo v Birminghamu pak bylo ve Villa Parku strastiplnou záležitostí. Villans totiž Everton zdemolovali 4:0.

Karamelky tak v letošním ročníku stále čekají na svého prvního ligového střelce. Toffees by každopádně mohli poprvé od sezony 1990/91 nezvládnout úvodní tři ligové zápasy v řadě. Ještě nikdy ovšem neprohráli první trojici ligových klání bez vstřeleného gólu.

Wolves na tom nejsou o moc lépe, ti ale už alespoň dokázali skórovat. V prvním kole přitom prohráli po povedeném výkonu na Old Trafford s Manchesterem United jen 0:1, ačkoliv ve statistice střel na branku vyhráli 6:3. Ve druhém klání už to byla jednoznačná záležitost, Wolverhampton doma dostal od Brightonu příděl 1:4. Jediným střelcem letošní sezony tak je Hwang Hee-Chan.

Wolves však byli jediným týmem, který v minulé sezóně vstřelil v Premier League méně gólů než Everton, a to 31. Svěřenci Garyho O'Neila si na druhou stranu výjezdy na modrou polovinu Merseyside užívají, vyhráli zde oba poslední zápasy.

Poslední vzájemný duel se konal letos v květnu na půdě Wolves a skončil remízou 1:1. Skóre otevřel v prvním poločase domácí Hwang Hee-Chan, za Everton srovnal až v deváté nastavené minutě druhé půle Yerry Mina.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Padnou maximálně 2 góly
Hee-chan Hwang dá gól
Bude nařízena penalta

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Patterson, Godfrey, Tarkowski, Young - Garner, Doucouré, Gueye, Onana, Groeneveld - Maupay.

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Semedo, Dawson, Kilman, Ait-Nouri - Neto, Gomes, Lemina, Hwang - Sarabia - Cunha.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 3.36 - 3.10

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Manchester United - Nottingham Forest

sobota 16:00

Man Utd chce prodloužit domácí sérii neporazitelnosti, zatímco Nottingham se bude snažit navázat na domácí vítězství proti Sheffieldu.

V táboře Rudých ďáblů nepanuje ideální atmosféra. Manchesteru se v minulém kole nepovedl výlet na stadion Tottenhamu a se svým rivalem prohrál 0:2. United byli střelecky velmi aktivní, ale i tak vyšli gólově naprázdno.

V uplynulém týdnu se rovněž dořešila kauza Masona Greenwooda. I když dlouhou dobu ve vzduchu visela možnost jeho setrvání v klubu, anglický talent nakonec druhou šanci nedostane a musí si hledat nové angažmá. "Podívejte, určitě nejsme tam, kde bychom chtěli s naším týmem být. Je zde stále spousta práce a já se soustředím pouze na hráče, kteří jsou k dispozici. Chci komentovat jen naše výkony a náš kádr. V současné chvíli je očividné, že se musíme zlepšit. A já vynaložím veškeré úsilí proto, aby se to stalo," reagoval na otázku ohledně Greenwooda nizozemský manažer Erik ten Hag na předzápasové konferenci.

Ve třetím ligovém duelu Man Utd narazí na oblíbeného soupeře v podobě Nottinghamu. V posledních čtyřech vzájemných zápasech ve všech soutěžích United vždy svého soka porazili a rovněž pokaždé udrželi čisté konto. Manchester na Old Trafford neprohrál od září roku 2022, a jeho série neporazitelnosti tak trvá již úctyhodných třicet zápasů.

Do tohoto klání určitě nenastoupí Diallo, Heaton, Mainoo, Malacia, Mount a Shaw. Aspoň na lavičce náhradníků by se mohl objevit norský mladík Rasmus Højlund, který už tento týden trénoval s týmem.

Hosté v minulém kole zvládli domácí utkání s Sheffieldem a nováčka porazili těsně 2:1. Již ve 3. minutě se prosadil Awoniyi, hosté však srovnali ve 48. minutě, kdy se trefil Hamer. Když už to vypadalo, že se týmy rozejdou smírně, udeřili domácí podruhé. Tři body zařídil Nottinghamu v 89. minutě svou první trefou v letošní sezóně novozélandský útočník Wood.

Pikantní bude souboj s United pro Anthonyho Elangu, který v létě zamířil do Forestu právě z Manchesteru. V minulém ročníku svěřenci Stevena Coopera oba vzájemné ligové střety se svým sobotním soupeřem prohráli a nedokázali mu vstřelit ani jeden gól.

Nottinghamu budou v utkání chybět Felipe, Hennessey a Richards. Naopak po zranění by mohl být znovu k dispozici Gonzalo Montiel.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Taiwo Awoniyi dá gól
Man. United vyhraje 1. poločas
Hosté budou mít více střel na branku

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana - Wan-Bissaka, Varane, Lindelöf, Shaw - Casemiro - Antony, Fernandes, Eriksen, Garnacho - Rashford

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Turner - Boly, Worrall, McKenna - Aurier, Yates, Mangala, Aina - Gibbs-White - Johnson, Awoniyi

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.41 - 8.53

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Brentford FC - Crystal Palace

sobota 16:00

Brentford vstoupil do nové sezóny výborně a dobrou formu bude chtít potvrdit v domácím zápase s Crystal Palace, se kterým se v posledních čtyřech vzájemných zápasech rozešel vždy nerozhodně.

Domácí zatím v Premier League válí. Nejdříve vybojovali cenný bod proti Tottenhamu a minulý týden přejeli Fulham 3:0. Formu potvrdil kamerunský útočník Mbeumo, který Cottagers vstřelil dvě branky, a se třemi trefami tak vede v současné chvíli tabulku střelců. Svěřenci Thomase Franka hostí ve třetím ligovém utkání Crystal Palace, s nímž již čtyřikrát po sobě remizovali.

Do zápasu nenastoupí Dasilva a Toney. S lehkým zraněním se také potýká Mee.

Hosté v posledním utkání podlehli Arsenalu těsně 0:1. Jediný gól utkání vstřelil v 53. minutě z pokutového kopu Ødegaard. Eagles měli k dispozici více jak třicetiminutovou přesilovku, jenže recept na obranný val Gunners nenalezli. Roy Hodgson si tak zatím na své konto připsal jednu výhru a jednu prohru.

Známý anglický trenér mimochodem v sobotu nevyužije služeb Hughese, Matheuse Franca a Oliseho.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
1. poločas skončí remízou
Bryan Mbeumo dá gól
Oba týmy dají gól

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken - Hickey, Collins, Pinnock, Henry - Janelt, Nørgaard, Jensen - Mbeumo, Wissa, Schade

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Ward, Andersen, Guéhi, Mitchell - Doucouré, Lerma - Ayew, Eze, Schlupp - Édouard

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.25 - 3.83

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Fulham FC

sobota 16:00

Jedním ze tří celků se stoprocentně pozitivní bilancí je po dvou odehraných zápasech Arsenal. Nyní ho čeká druhé londýnské derby po sobě, tentokráte na svém stadionu přivítá Fulham, který zatím má spíše smíšené pocity.

Gunners to v ani jednom zápase rozhodně neměli jednoduché. Proti Nottinghamu sice v první půli dominovali, hostům se nicméně v závěru povedlo vsítit kontaktní branku a závěr byl ještě pořádně dramatický. Totéž se dá říct i o následujícím utkání v Selhurst Parku. Tam Kanonýry poslal do vedení po pauze Odegaard, avšak následné vyloučení Tomiyasua přineslo dlouhý a vytrvalý tlak Orlů, jenž nakonec gólem neskončil.

Fulham začal sezonu vítězně, když díky penaltě vyplenil Goodison Park, domácí debut už ovšem zdaleka tak slavný nebyl. Proti Brentfordu těsně před pauzou inkasoval z kopačky Wissy, po Reamově faulu a druhé žluté kartě proměnil penaltu Mbeumo, jenž v závěru druhým zásahem pečetil vítězství. Těžký anglický týden v podobě utkání s Arsenalem, Tottenhamem a Manchesterem City tak Silvova družina potřebuje začít co nejlépe.

Mikelu Artetovi by se mohl zpět do hry vrátit Gabriel Jesus, který se v týdnu již zúčastnil tréninku. Kontroverzní vyloučení naopak zabrání nastoupit Tomiyasuovi, mimo hru zůstává pochopitelně i Timber. Postavu železného může stvrdit Bukayo Saka - když nastoupí, překoná třiaosmdesátým startem v Premier League v řadě klubový rekord. Na straně hostí pyká za červenou kartu Ream, otazník visí rovněž nad Willianem.

Cottagers jsou v poslední době oblíbeným soupeřem Arsenalu, který proti nim zvítězil v osmi z devíti předchozích střetnutí, to zbylé skončilo nerozhodně. Dokládá to i fakt, že ve třiceti venkovních vzájemných ligových zápasech Fulham nikdy nevyhrál, což je rekord anglické historie. V minulé sezoně slavil Arsenal doma po mocném obratu, který zařídili Odegaard a Gabriel, na Craven Cottage šlo naopak o jasnou záležitost, kterou třemi asistencemi režíroval Trossard. Aby toho nebylo málo, ve prospěch Kanonýrů hraje i fakt, že jejich soupeř vyhrál jediné z poslední devatenácti londýnských derby v nejvyšší soutěži.

Utkání na Emirates Stadium začíná se sobotní šestnáctou hodinou, jako hlavní sudí na něj dohlídne Paul Tierney.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Padnou alespoň 3 góly
První gól dá Arsenal
Arsenal vyhraje 1. poločas

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Partey, White, Saliba, Kiwior - Ödegaard, Rice, Havertz - Saka, Nketiah, Martinelli.

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Tete, Diop, Bassey, Robinson - Reed, Palhinha - Wilson, Pereira, Decordova-Reid - Jiménez.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.29 - 11.80

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - West Ham United

sobota 18:30

Brighton hostí v utkání třetího kola Premier League West Ham United. Oba celky zahájily sezonu velmi solidně, o něco spokojenější mohou být Seagulls, kteří jsou se skóre 8:2 a šesti body na kontě první. Hammers patří sedmá příčka.

Brighton své soupeře zatím vůbec nešetří, ačkoliv je nutné podotknout, že los mu do prvních dvou kol žádnou "těžkou váhu" nepřisoudil. V úvodu sezony se Seagulls nejprve střetli s nováčkem Luton Town, který porazili 4:1. O góly se podělili Solly March, Joao Pedro, Simon Adingra a Evan Ferguson.

Utekl přesně týden a Brighton se vydal na výjezd do Wolverhamptonu. Skóre však zůstalo pro svěřence trenéra Roberta di Zerbiho naprosto stejné - 4:1. Tentokrát se dvakrát trefil Solly March a po jednom zářezu přidali Kaoru Mitoma a Pervis Estupiñán.

Seagulls v prvních dvou kolech zaznamenali 43 střel a z toho hned 20 na bránu, což je více než jakýkoliv jiný tým soutěže. Mohli by se tak stát teprve čtvrtým týmem v historii anglické nejvyšší soutěže, který v každém ze svých úvodních tří duelů vstřelí více než čtyři branky.

Proti však určitě budou hráči West Hamu, kteří Premier League odstartovali rovněž dobře. V prvním kole sice rozpačitě remizovali na půdě Bournemouthu po trefě Jarroda Bowena 1:1, o osm dní později však vše napravili domácím vítězstvím nad Chelsea 3:1. Za Hammers skórovali Nayef Aguerd, Michail Antonio a Lucas Paquetá.

Autor první branky však vyfasoval ve druhé půli druhou žlutou kartu a nyní si tedy kvůli trestu nezahraje. Hammers se pokusí prolomit jednu hodně nelichotivou bilanci. West Ham je bez výhry ve všech dvanácti vzájemných střetech v lize, což je v současnosti nejvyšší počet zápasů, které kdokoliv v této soutěži odehrál proti jednomu soupeři, aniž by si zajistil vítězství.

Poslední vzájemné utkání spolu Brighton s West Hamem odehráli letos v dubnu, na Amex Stadium vyhráli domácí Seagulls vysoko 4:0.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Brighton dá 3 a více gólů
V 1. poločase padnou 2 a více gólů
Oba týmy dají gól

Brighton - pravděpodobná sestava:
Steele - Milner, Webster, Dunk, Estupiñán - Gross, Gilmour - March, Pedro, Mitoma - Welbeck.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola - Coufal, Zouma, Ogbonna, Emerson - Souček, Ward-Prowse - Bowen, Paquetá, Benrahma - Antonio.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.83 - 6.34

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Luton Town

pátek 21:00

Chelsea navázala na trápení z minulé sezóny a po dvou ligových zápasech má jeden bod. Svěřenci Mauricia Pochettina si budou chtít spravit chuť v domácím utkání proti Lutonu, který měl v druhém kole volno kvůli stále přetrvávajícím rekonstrukcím na domácím stadionu.

Argentinský stratég Mauricio Pochettino nezačal v novém působišti ideálně a po dvou ligových zápasech je jeho tým na čtrnáctém místě se ziskem jednoho bodu. Blues v minulém kole nestačili na West Ham a na jeho hřišti prohráli 1-3. Chelsea neproměnila v prvním poločase pokutový kop, po kterém mohla jít do vedení 2-1. V druhé půlce navíc dostal červenou kartu domácí obránce Aguerd, ale ani to nezastavilo Hammers v cestě za vítězstvím 3-1.

V páteční předehrávce Premier League přijede na Stamford Bridge Luton, jehož domácí utkání s Burnley bylo minulý víkend odloženo z důvodu přetrvávajících úprav na stadionu. Blues na Luton narazili v poměrně nedávné minulosti, v březnu 2022 s ním sehráli zápas v rámci FA Cupu, v kterém zvítězili těsně 3-2. "Bude to náročný zápas. Sledovali jsme je a následně analyzovali. Myslím si, že je to silný tým. Hrají v rozestavení 3-5-2, takže jsou rychlí v přechodu do útoku. Je to mužstvo, které musíme respektovat," řekl na předzápasové konferenci 51letý Pochettino.

Spoluhráčům v zápase určitě nepomůžou Badiashile, Bettinelli, Broja, Chalobah, Chukwuemeka, Fofana, James a Nkunku.

Hosté v minulém kole odpočívali, jelikož jejich stadion stále nesplňuje požadavky pro Premier League a práce na něm pokračují. Luton v úvodním zápase nestačil na Brighton a utržil porážku 1-4. Nováček to bude mít v nejvyšší anglické lize hodně těžké a jestli chce pomýšlet minimálně na záchranu, tak musí předvádět daleko odvážnější výkony, než tomu bylo v prvním kole, kdy Seagulls duelu zcela dominovali.

Ani hostující mužstvo nebude kompletní. Velšský manažer Rob Edwards stále nemůže počítat se čtveřicí - Burke, Clarke, Osho a Potts.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Padnou alespoň 3 góly
Enzo Fernandes dá gól
Bude nařízena penalta

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Sánchez - Disasi, Silva, Colwill - Gusto, Caicedo, Fernández, Chilwell - Gallagher, Sterling - Jackson

Luton Town - pravděpodobná sestava:
Shea - Andersen, Lockyer, Bell - Kaboré, Mpanzu, Nakamba, Chong, Doughty - Morris, Adebayo

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.26 - 13.10

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Brighton & Hove Albion
2
2
0
0
8 : 2
6
2
Manchester City
2
2
0
0
4 : 0
6
3
Arsenal FC
2
2
0
0
3 : 1
6
4
Brentford FC
2
1
1
0
5 : 2
4
5
Liverpool FC
2
1
1
0
4 : 2
4
Tottenham Hotspur
2
1
1
0
4 : 2
4
West Ham United
2
1
1
0
4 : 2
4
8
Newcastle United
2
1
0
1
5 : 2
3
9
Aston Villa
2
1
0
1
5 : 5
3
10
Nottingham Forest
2
1
0
1
3 : 3
3
11
Crystal Palace
2
1
0
1
1 : 1
3
12
Manchester United
2
1
0
1
1 : 2
3
13
Fulham FC
2
1
0
1
1 : 3
3
14
AFC Bournemouth
2
0
1
1
2 : 4
1
Chelsea FC
2
0
1
1
2 : 4
1
16
Sheffield United
2
0
0
2
1 : 3
0
17
Luton Town
1
0
0
1
1 : 4
0
18
Burnley FC
1
0
0
1
0 : 3
0
19
Wolverhampton Wanderers
2
0
0
2
1 : 5
0
20
Everton FC
2
0
0
2
0 : 5
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1330)

Přidat komentář
iamek

Kieran Tierney to Real Sociedad, here we go! Verbal agreement in place with Arsenal on loan deal — no buy option clause

Reagovat
owny✨

Co se s ním stalo?

Reagovat
Hachim Mastour

Legohead preferuje inverted fullbacka

Reagovat
SunFells

Reagovat
jk

Legohead je ale zaseklej v tom, jak by měl ten inverted bek hrát, viz. Tomiyasu proti CP.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Tím to není, Legohead hlavně nepreferuje Tierneyho jako takovýho. Když dá přednost nalevo Tomimu a nebo dokonce i Kiwiorovi.

Reagovat
Hachim Mastour

No veď o tom hovorim

Reagovat
Hachim Mastour

Len teda back je presnejšie než fullback

Reagovat
Ragnar Lothbrok

No to neříkáš to samý. Tomiyasu a Kiwior taky nejsou invertovaný beci a stejně je preferuje.

Reagovat
masly008

Jsou to v principu stopeři zvyklí hrát na středu hřiště a to je rozdíl.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Je to houbeles rozdíl. Stejně při našem útočení zůstávají vzadu ve trojici a to Tierney umí, hrát na stoperu ve trojici. A hlavně narozdíl od Tomiho a Kiwiora byl směrem dozadu vždycky výbornej a především konzistentní. Tomiyasu má šílený výkyvy, jednou vymaže Salaha, pak si ho školí Ayew a nebo vyrobí nějakej hroznej kiks. A Kiwior to je zatím pořád celkem neznámá. A dopředu je Tierney taky lepší než ty dva, Kiwior, jak říkám, nevíme a Tomiyasu je nalevo směrem dopředu úplně ztracenej. Nechápu, proč Arteta Tierneyho tak odstřelil a vůbec se mi to nelíbí, jak s ním zachází. Jsem zvědavej na ten jeho masterclass, co tam vymyslí, když je Timber v podstatě na celou sezonu mimo a Zinčenko je taky věčně zranenej. Snad někdo za Tierneyho aspoň přijde.

Reagovat
Hachim Mastour

Ale Tomi a Kiwior zvládajú Zinchenkovu rolu lepšie ako Tierney podľa Artetu, tak som to myslel. Jedine, že by jeho rolu nehrali, alebo oveľa v defenzivnejsej podobe

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Právě a to je ten nesmysl, oni takovou roli ani nehrajou a to, co tam předvedou, zvládne Tierney líp. Zinčenko Tierney to je silná dvojka. Tomiyasu a Kiwior se mi tam vůbec nelíbí.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Legohead

Reagovat
krisa

snad bude hrát, ukáže se a někdo po něm pak skočí za slušné prachy, když už s ním Arteta nepočítá.

Přitom po přestupu jsem si říkal, že bych se nedivil, kdyby z něj byl jednou kapitán. Škoda

Reagovat
O.Giroud

borec to premarodi

Reagovat
SunFells

Tohle moc nechápu. I z jeho perspektivy, vždyť jeho kůže nemůže ve španělsku fungovat.

Znamená to hádám teda, že s někým kompatabilnějším jednáme.

Reagovat
SunFells

To ho ani Emery nechtěl za 30?

Reagovat
EZ

vedel som, ze tierney je IP hrac, ale nefungujuca koza je whole another level

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Asi jsou všichni Skotové albíni.

Reagovat
owny✨

“nováček z Lutonu v obou dosavadních duelech padl”

To je docela umění v jednom zápase.

Reagovat
John Obi Mikel

Dnes se nastartuje mašina, která už nezastaví

Reagovat
Maximm9

Jestli nekdo dokaze nastartovat Luton, tak je to prave Chelsea

Reagovat
guestikor

Reagovat
TopinB

Reagovat
spider_8

Reagovat
Greaber

Přejedeme je ve velkym stylu 1:0

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

Luton?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
martin.b

Barkley byl generační talent, u něj to byla vždycky jen otázka času

Reagovat
Kiss Me Polka!

sterling

Reagovat
SunFells

Chelsea je doma pevnost - 0:0

Reagovat
Error

Jsem tezce dosrany i z papirove nejlehciho ligoveho zapasu v sezone.

Reagovat
Rezignuj

přesně

Reagovat
Jardin

po investici 1 miliardy by člověk čekal nové Galacticos, tohle je skvělej paradox (chápu, jsou tam i zranění, ale i tak se od Chelsea nečekají zázraky)

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
icemike

To poche taky

Reagovat
Nizzie

19. 8.

Wrexham 5:5 Swindon Town (28:8 na střely na branku)

21.08.

Foster podruhé ukončil kariéru

Ben Foster se v březnu vrátil k fotbalu, aby pomohl Wrexhamu a během léta podepsal novou jednoletou smlouvu, přesto nyní oznámil další konec kariéry. "Moje výkony nebyly takové, jaké bych si představoval. V tuto chvíli cítím, že je správný čas na konec," oznámil čtyřicetiletý brankář, který si zachytal i za Manchester United.

Reagovat
Hlahart

Tak že by se mu ta remíza dala dávat za vinu, to asi ne

Reagovat
Nizzie

Tak zase že by podržel se říct asi taky nedá, ale pravda, zápas jsem neviděl, takže jestli dostal pět gólů z osmi střel ze samých úniků např. tak dejme tomu.

Reagovat
Hlahart

Byly tam asi dva góly, který se chytit daly, pokud si to dobře pamatuju. Jinak to bylo z blízkosti hlavně. Ale jako jo, oběma stranám to asi prospěje

Reagovat
Nizzie

Díky za info.

Reagovat
SunFells

Díval jsem se na sestřih, protože tu někdo předtím dával, že těch 5 kusů bylo z 1.x xG a některé ty góly byly takové, kdy pomalu vystoupil/reagoval. Ale můžu být ovlivnění sledováním vyšších úrovní a ten standard v L2 takový je.

Reagovat
VersaceChain

Tohle mi teda k smichu neprijde, naopak mi to prijde super - ze nekdo dokaze vyhodnotit, ze uz na to nema a ukonci karieru. Loni jeste chytal velice dobre a pomohl tymu, letos to za tim byla bida a sam vyhodnotil, ze bude lepsi odejit.

To je za me super pristup a chovani, jake mnoho lidi nema, takze za me naopak

Reagovat
Nizzie

Tak mě to teda pobavilo, což ale tedy vůbec neznamená, že bych nesouhlasil i s tím tvým pohledem na věc. Samozřejmě, je naprosto ok že má sebereflexi a když vidí, že už to nejde tak to nejde. Za to rozhodně . Ale nic to nemění na tom, že ten kontext a zápas a následné prohlášení mě prostě pobavilo.

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hlahart

Zrovna včera jsem si říkal, jestli nerisknout Toneyho s banem. Dneska přišel daily mail (yep) s tímhle

[Sami Mokbel] Man United, Chelsea and Tottenham eye a January move for Ivan Toney, as he switches agents in a clear sign he plans to quit Brentford - who value him at around £80m

Jako za polovinu by to byl skvělej přestup, bude mít 18 měsíců do konce smlouvy, takže Brentford bude mít v létě poslední šanci ho prodat, to mu bude 28, ale 80mio je teda hroznej ústřel

Reagovat
Busby babes

jo no, tam proste bude zalezet na cene.

Reagovat
SunFells

Včera to byly Times se zájmem Arsenalu a Tottenhamu.

Jinak Sami Mokbel je sice pod Daily Mailem, ale je dost dobrý.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/SwedishRumble/status/1694468053340237989

Chelsea si asi jde pro transfer ban po pristim roce, pripadne pocitaj s pokutou, co proste zaplati.

Reagovat
Hlahart

Proto se sami zamkli do tý pasti, že nebudou moc prodat hráče s dlouhodobou smlouvu kvůli ztrátě Stejně jim to bude zakázaný Tady fakt může pomoct jedině ten odečet bodů...

Reagovat
Busby babes

kdzy mas trasnfer ban, prodavat vetsinou muzes ne? on ten transfer ban znamena vetsinou jen to, ze ti zakazou registrovat nove hrace. takze klidne muzes nakupovat dal, jen je nezaregistrujes a budou ti sedet na tribune

Reagovat
Hlahart

Asi máš vlastně pravdu, to by byl Bosman 2.0 (jakkoliv už teda Anglie není v EU).

Reagovat
Talker

Tak pod Lampardem jsme to vyřešili odchovanci. Vtipné je, že tam tehdy ten rebuild teprve začínal právě tím létem zrovna když jsme měli transfer ban.

Příští rok to můžeme řešit opět podobně, případně je možnost použít jednoho z tuctu mladých hráčů, které jsme letos koupili.

Reagovat
Busby babes

tak to jsem psla vzdycky na ty reci ze Lampard nemel zadne posily.

Reagovat
Talker

Kdyby Ten Hag nedostal budget a musel si vystačit s juniorkou, tak bys to bral jako posílení kádru?

Reagovat
Busby babes

kdybychom meli na hostovani takove hrace, co se vratili vam a jeste nekoho jste koupili jeste pred banem, kdo prisel do tymu...

Reagovat
Talker

Třeba máte, ale nejste ochotní jim dát šanci...

Reagovat
Maximm9

Ja treba nejaky trest ocekavam. Neni mozna utratit miliardu euro a mit vsechno ok. Navic jde videt, jak se snazi nejake veci ochcat ( ten sponzor, ktery byl cerstve zalozeny a mel vazby na tu skupinu co vlastni chelsea)

S banem na prestupy pristi leto budu asi ok, mozna proto tolik pokemonu a evropske pohary stejne zase hrat nebudeme, s pokutou jsem taky ok.

Ale jestli nam odectou body, tak Chelsea bude letos opravdu bojovat, aby nesestoupila

Reagovat
Hlahart

letos asi ne

Reagovat
SunFells

O tom se mluví už dlouho a cosi jsem viděl, že to předtím taky nakotlili v Dodgers na úkor nějakých finančních trestů. Tam ovšem neměli sportovní tresty jako odečet bodů a viděl jsem zmínky o tom, že z Oliseho případu se stáhli, aby neprovokovali skrz právě verdikty o sportovních trestech.

Reagovat
Talker

Je možné, že smažeme hromadu těch amortizací, abychom se zbavili té zátěže do dalších let.

Tj náklady na tu osu (a je otázka, kdo tam bude) - třeba na Enza, Caiceda, Jacksona a Mudryka/Nkunkua "odepíšeme" tohle léto s tím, že do dalších let můžeme dýchat volně, protože nám to uvolní 50 mega ročně na amortizacích.

Reagovat
Csaplárova past

Chelsea to může být u prdele, pokud si teď nakoupí hráče pod 25 let, které potřebuje, tak jsou v klidu na několik let

Reagovat
Talker

Tak všichni se určitě nechytí, takže to problém může být - třeba se nám nemusí podařít ofenziva, kdy Mudrykovi to nemusí jít, Madueke bude zraněnej, Jackson bude průměrnej a Sterling se vrátí do lonské formy...

A v tu chvíli bychom mohli potřebovat skvělého ofenzivního hráče a díky banu propásneme další sezonu.

Reagovat
Csaplárova past

Chelsea je za ty roky zvyklá hrát bez útočníků, dokonce udělala pár titulů a LM

hele, zdravý James hravě nahradí Mudryka, Sterlinga a třeba i toho Jacksona

Reagovat
Hlahart

Zdravýho Jamese vezmete kde?

Reagovat
spider_8

Tak uz jeden transfer ban jsme meli a nedopadlo to pro nas uplne spatne

Reagovat
r.mrazik

shaw zraneny na nekolik tydnu/mesic? achjo

Reagovat
Maximm9

Harry stred a Martinez na kraj ?

Reagovat
Busby babes

jako proc? Martinez na kraji hral 12 zapasu ve sve kariere, naposledy 2021 a to jeden zapas.

Jako fakt si vsude na silu cpat Maguire... Bude na LB Dalot pripadne mladej Alvarez.

Reagovat
Hlahart

*Alvaro Fernandez

Ale Alvarez by taky mohl chtít hrát víc, kdyby ten Toney nešel

Reagovat
Busby babes

jsem to zkratil. diky

Reagovat
mithro

Reagovat
Maximm9

Jen mi to prislo jako jedna z variant, protoze jinak nevim co se musi stat, aby se Maguire dostal na hriste. Nehral by Dalot pres nohu ?

Reagovat
Busby babes

hral, ale loni taky parkrat na LB byl. sice to byla bida, ale hral tam.

Reagovat
r.mrazik

mladej Alvaro vypadal v pripade docela fajn, sanci by dostat mohl

Reagovat
mithro

proti Forest ho treba skusit, uvidime a podla toho sa zariadit, uz idu spravy, ze Shaw bude out skor dlhsie nez kratsie. a dalot na lb, to je dost meh

Reagovat
Busby babes

jako asi kdy jindy nez doma proti Forrest, kdy jinak bude plna sestava mu dat sanci.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Dawon

btw Malacia je out jeste na jak dlouho vubec?

Reagovat
Busby babes

nikdo nevi, ma neco s kolenem...

Aug 11: 'Some issues are from last season. Like [Tyrell]. Malacia will take some time, the same as Amad (Diallo) and Kobbie (Mainoo); they are really impact injuries.'

ale jinak k tomu nikdy nerekli zadne podrobnosti

Reagovat
Dawon

Zajimave...jestli si borec jen tak nenapadne zrakvil koleno na tretinu sezony a nikdo o tom nic moc nevi, to je pecka

Reagovat
Busby babes

Ten Hag: "Will also take a few weeks before he [Malacia] will be back. Definitely, we have the solutions in our squad to cope with that [at left-back]. We thought before the season about this scenario, it could happen, you hope to avoid. But if it happens you have to be ready for it."

tak prej jeste par tydnu

Reagovat
r.mrazik

presne

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hlahart

Shaw nakonec déle než Mount, takže spíše měsíc a více.

ETH má štěstí, že už je plešatej, takže ho to nemusí mrzet, že by si všechny vlasy vytrhal - ta nabídka na Maguira od WHU byl fakt peak posledních měsíců, od tý doby to je nával sraček teda...

Reagovat
Dawon

skoncilo bezstarostne obdobi letniho optimismu a jdeme zpatky do hoven

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kixi Syhimour

Oukej, Konaté zraněný, baráky na Castle lidičky.

Reagovat
JessePinkman

Achjo... to zas byla rychlost. Takže Matip na plac.

Reagovat
O.Giroud

predat do Chelsea

Reagovat
kissak

my jsme stále z podobných zápasů rozklepaný, to bude plichta

Reagovat
Bandita_Harry

Plichtu by som bral takto pred zápasom

Reagovat
Busby babes

Ten Hag on Hojlund: "Not for tomorrow. Near, today was the first time he came into team training so next week I expect him to do a full week, all the team trainings, so he is very near to make the squad."

tak zitra asi ani na lavce.

Reagovat
papos182

Vtipny by bylo, kdybyste ho pustili na repre sraz a tam se zase zranil

Reagovat
JohnnyBravo

Škoda, ale tak aspon dobrá zpráva, že už pojede plnej trénink s týmem a proti Arsenalu už by mohl dostat pár minut. Repre mu snad zatrhnou.

Jen se modlim, ať zase nehraje Rash na hrotu

Reagovat
chicuita

To se libí můj Draft

Reagovat
Busby babes

ja mel Shawa, tak si moc nestezuj

Reagovat
vitasrp

Informace pro fanoušky! Mám k dispozici 4 lístky (místa přesně vedle sebe) na zápas Tottenham - Liverpool, co se bude hrát v sobotu 30.9. Cena tam je 3600 Kč za kus.

Dál pak mám k dispozici 1 lístek na utkání Manchester United - Brighton na 16.9. a dvě vstupenky na utkání Manchester United - Crystal Palace. Cena je 2800 Kč za kus.

V případě zájmu či pro více informací mi prosím pište na vitasrp@centrum.cz

Reagovat
Gunner14

Jesus fully fit na Fulham

Reagovat
kolouch

Fabrizio Romano

Mohammed Kudus to West Ham, here we go! Verbal agreement sealed with Ajax on €45m total package add-ons included plus sell-on clause

Player’s five year deal also agreed and medical booked on Saturday.

Huge work by new director Tim Steidten, waiting to sign docs in 48h.

Nakonec udelame jeste solidni prestupak

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Sigma Olomouc

super.

Reagovat
Miguel19

Bayern Munich are working concretely on the arrival of Trevoh Chalobah from Chelsea. In the last few hours progress has been made between the Bavarian club and the blues.

{Di Marzio}

Reagovat
vitasrp

Chelsea, Bayern. To by měl krásnou kariéru na to, že to má fakt spíš vydřený, žádnej ryzí talent to totiž není (což samozřejmě neznamená, že to není schopnej hráč).

Reagovat
PanAu

Za 20 mega sbohem a šáteček. Čistý průměr.

Reagovat
spider_8

Cekam hostovacku s povinnou opci na pristi rok

Ale nevim, jestli je to pro Bayern dobra volba. Dobre zahral jen v 3 stoperovem systemu, na 2 stopery je to cisty prumer.

Reagovat
Miguel19

Sanchez, Gusto, Silva, Disasi, Colwill, Chilwell, Caicedo, Enzo, Gallagher

Sterling, Jackson

Proti Lutonu na 5 obránců Výborně Poche

Reagovat
Maximm9

Jako ta nase lavicka

Reagovat
Error

Subs: Bergstrom, Beach, Cucurella, Madueke, Ugochukwu, Moreira, Maatsen, Burstow, Humphreys

Reagovat
Miguel19

Ta miliarda je znát jak svině

Reagovat
Error

za 5 let si jdeme pro titul

Reagovat
Hlahart

co to je proboha

Reagovat
vitasrp

10 zraněných po dvou odehraných kolech, se divím, že jste si za posledních 6 měsíců nezvykli.

Reagovat
John Obi Mikel

Mateřská školka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

ta lavka je fakt jak Posta pre teba plniaca sny detom z ghetta

Reagovat
J0EL

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Busby babes

7 defenzivnich hracu.

Ale jinak Gusto a Chilwell budou hodne vysoko, ne?

Reagovat
Miguel19

Chilwell určitě. Ten hraje regulérně křídlo. Gusto se zatím drží zpátky..

Reagovat
vitasrp

Jako já vím, že je to napiču, ale reálně jedinou možností bylo dát od začátku Maduekeho a pak nemít na křídlo jedinýho ofenzivního hráče na střídání.

plus Madueke asi nemá kondičku na 90 minut.

Reagovat
Error

Maatsena neberes jako realnou moznost?

Reagovat
Svatej

Reagovat
vitasrp

Je fajn, líbil se mi, ale furt bych ho bral spíš jako beka než jako křídelního hráče (byť tam v přípravě nastupoval).

Jakože mít lajnu Chilwell - Maatsen, tak si zaprvý myslím, že si ti hráči v klasickém 4-2-3-1 ne úplně dobře vyhoví, zadruhý je to dost podobný jako teďka, furt tam budeš mít na křídle hráče, co je typologicky obránce, byť ofenzivní.

Reagovat
Svatej

Proc ne na tom AMou? Tak byl celkem prima

Reagovat
John Obi Mikel

Co?

Reagovat
Svatej

amku*

Zahrál v přípravě i na AM

Reagovat
John Obi Mikel

No ale kdo by pak hrál na křídle?

Reagovat
Busby babes

ta vase lavicka to je jak kdyz ti v FMku vygeneruji jmena mladiku...+ Cucurella.

Reagovat
Svatej

Achjo, my se toho vyjebamyho systemu na 3 už nezbavíme. Poche bez do hajzlu

Reagovat
Busby babes

Poche out po tretim kole... to musi byt rekord, ne?

Reagovat
Svatej

Na to, ze se uz dve drzim, docela slusnej výkon.

Ne, prostě citim zas dalšího Tuchela s tim, ze tenhle aspon nema takovej problem s mladakama (i kdyz tady nema na vyber zas)..

Furt dokola hrat s vyjebamyma defenzivníma sestavama az do doby, nez tomu geniovi dojde, ze goly furt nepadaj..

Meh, fakt nechci zas tak moc, kdyz bych rad videl na hřišti tym kterej uz na papíře vypadá, ze plánuje útočit. Podle tyhle sestavy mam dojem, ze jdeme na Bayern.

Reagovat
Busby babes

ale jak pise Vita vejs, vy tam realne nemate hrace jak to jiank ted poskladat, ne?

Reagovat
Svatej

Maatsen by tam v pohodě hrát mohl misto Disasiho a bylo by to daleko ofenzivnější..

Reagovat
masly008

A co jsi čekal. S totáčem u konce taky hrál na 5 beků

Reagovat
Svatej

Jeden pár koulí u halvniho trenéra.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jk

Cože?

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska čekám více Colwilla ne beku a Chilwella na křídle, ale to je asi jedno, stejně se to do toho v minulých zápasech přepínalo.

Reagovat
PanAu

Poche out!!!!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

There is much confusion/bafflement in relation to ETHs views on the midfield — which he defended today during the PC — and the reason is obvious. ETHs football philosophy is very different than the tradition at MUFC/English football and many do NOT understand ETHs football language at all. This is my — attempt — at explaining it, I am sure others can do it better. But the level of misunderstanding out there is not good.

I will use Pep’s City as a reference point, since the core principles is the same. It really is NOT very complex and advanced and it just comes down to exploiting the below three basic PRINCIPLES of football:

(1) Nothing is more effective in football than creating a numerical advantage. If you in an isolated play defend or attack 2 against 1 — much is won. You can easily create these numerical advantages on the pitch.

(2) What makes it hard is that per automatic, if you have a numerical advantage in one area of the pitch — you have a numerical disadvantage in another area. Every time.

(3) What Pep’s philosophy exploits is that they do NOT — lose the ball — in certain areas of the pitch and parts of their transition game (very often). This results in that they — do not have to worry AT ALL — about their “balance” during those phases. That is their “cheat code”.

Modern football is becoming more and more “rule” based in this sense. If every player and the manager consistently can — trust — that something will be done in certain areas of the game, they can take advantage of that. When Bernardo Silva drops down in the transition game and gets a pass on the right side, certain things WILL happen and certain things will NOT happen.

When ETH talks about how we do not follow “the principles of our game” and defend the midfield’s play on defense this is — 100% — what he refers to.

Manchester City would 100% get into a world of trouble — too — if they gave away as many balls in certain areas as we did against Wolves and Tottenham. 100%. They overload even more than we do.

So how can ETH defend how our midfield play without the ball, when we — all — can see how our midfield was DOMINATED?

Because our defense was asked to handle situations they are NOT SUPPOSED TO FACE, all the time.

City breaks down like this too every single game, 2-3 times. We did it what 15-20 times per game against Wolves and Tottenham?

There are only TWO ways to solve this. Either we change how we play completely and become more like a Rafa Benitez/Mourinho style of team. Or we fix the issues we have that results in us losing balls in the wrong areas of the pitch all the time.

Playing like Sir Alex Ferguson did — is no longer an option. If you put the ball in situations that results in a 50/50 toss up as to who will get possession of it as often as SAFs teams did, and face a Guardiola team that never risks possession of the ball — you would play without the ball 80% of the time. Nobody is successful under those conditions. THIS cannot be up for debate. SAF would never play today like he did 25 years ago. He would have adjusted.

It is unfortunately very naive to for example talk about how we should play more with wide wingers who whip in crosses on a regular basis and plays more direct like under SAF. After an early cross it’s what, 25/75 that we lose possession? Klopp has managed the ‘impossible task’ to get this balance right at times, but it takes a ton of your players and you cannot mix Pep and Klopp’s styles.

https://twitter.com/SwedishRumble/status/1695127109159591978

zajimave popsana filosofie ETH.

Reagovat
PanAu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
smazaný uživatel

"Because our defense was asked to handle situations they are NOT SUPPOSED TO FACE, all the time."

Reagovat
J0EL

Reagovat
J0EL

Ako "analyza" to je sice fajn, ale ak nemas na takuto hru obranu a z velkej casti ani zalohu, tak darmo budes skusat hrat Pepovu hru. To je ako ked sme my chceli "hrat" futbal uz od brankara s Cechom

Reagovat
Busby babes

hmm, skoda, ze tam nic takoveho nepise no.

Reagovat
J0EL

Coze?

Reagovat
Busby babes

no ze tam nikde nepise, ze chceme hrat to same co City. Rika podobne principy, ale ne stejne provedeni. to je docela zasadni rozdil. ETH se od Pepka docela lisi.

Reagovat
Hlahart

+ se teda ani neříká, že na to nemáme hráče. Pořád máme snad druhý nejvyšší xG v lize, zatím se nedařilo proměňovat šance + potřebujeme větší klid na balónu. Ten systém zkoušíme pár zápasů, protože předtím nebyl Mount a Onana.

Reagovat
Busby babes

plus jeste dodam, ze je to samozrejme jen interpretace jednoho cloveka.

Ale jinak presne. takticky jsme oba zapasy v prvnich polocasech byly daleko lepsi nez souper. Ale provedeni vazlo. druhe polocasy bida, o tom zadna... ale proste da se i na tomhle stavet.

Reagovat
Hlahart

Jen je teda průser, že místo toho, abychom to, co chce ETH hrát, v září vypilovali, tak se nám zrání Shaw, Mount a vlastně si spolu ani do října/listopadu nekopnou s Hojllundem...

Reagovat
J0EL

To sa tam ale ani hovorit nemusi. To ze na takuto hru nemate hracov je celkom pekne vidiet. Vasa zaloha po strate lopty neexistuje. Ja si myslim, ze to budete musiet trosku prekopat. Co koniec koncov ani nemusi byt zle. Ale hrat podobne ako Pep sa s tymto imho fakt neda no

Reagovat
Busby babes

na to, co chce ETH hrat hrace mame. my nechcem hrat to same co hraje City.

Reagovat
J0EL

To si tiez nemyslim. Resp. este nie uplne na vsetky posty mate hracov, ktori by splnali to co chce hrat ETH. V utoku zatial experimentuje, Rashovi to tam nejde. Rasmus je velky otaznik. Case detto tuto sezonu. Ak to bude trvalejsi jav ta jeho (ne)forma, tak to bude problem.

Este mu nejaky ten prestupak chyba no

Reagovat
Busby babes

takhle, klasickej hrot nam pomuze, takze cekam/doufam, ze jak naskoci Hojlund, tak se to zlepsi i kdyz on sam treba nebude davat tolik golu.

Reagovat
Busby babes

a jinak jasne, jeste nam minimalne jeden prestupak chybi k tomu, abychom mohli nejak utocit na titul. a dobrej prestupak, coz neni jisty no potrebovali bychom pak aby si to u nas sedlo tak, jako loni u vas

Reagovat
J0EL

Takze aktualne na to co chce hrat ETH hracov nemate no

Reagovat
J0EL

Btw u nas to trvalo 4 roky kym si to "sadne"

Reagovat
Hlahart

Tak pokud je ten předpoklad založený na tom, že chceme hrát to samý co City, tak jako pak máš pravdu, no, v tom ti asi nikdo odporovat nebude

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

No praveze celkom jednoznacne tam porovnava hru City (co robi Silva napr. u nich) adava to do kontextu, ze ETH sa stazoval, ze jeho hraci nenasleduju principy. Mne je jasne, ze ETH je iny ako Pep, ale ten autor sa ich prave snazi porovnavat v tomto.

Reagovat
Hlahart

Hele, já fakt myslím, že ne - i na začátku to píše, že si půjčuje jenom ty úplně základní principy. Ale imho by hromada z těch věcí byla přenositelná i třeba z Arsenalu a dalších

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Mne to z toho vycucu hore tak nepride no ale v pohode.

Reagovat
vodka

Reagovat
Csaplárova past

To je masakr ta sestava Chelsea. Na lavičce průměr 20 let, v sestavě kolik bez SIlvy a Sterlinga ... 23?

Reagovat
John Obi Mikel

To jídlo na tom stole v Premier Clubu s Bosákem je dekorace nebo si ho tam hosté můžou dát?

Reagovat
kolouch

Krcmar tam posledne sezral nekolik susenek

Reagovat
Csaplárova past

To bylo natočeno minule a dnes pustili ven druhou část, ne? Vždyť tam měli stejné oblečení jako v pondělí ...

Reagovat
Coutinho10

jj, točí to dohromady, live de ten základ toho Premier Clubu a toto byl Premier Club Extra, kde odpovídají na 3 otázky fanoušků ze soc. sítí

Reagovat
Coutinho10

můžou, ale většinou na to nemají moc čas, když pořád mluví

Reagovat
Csaplárova past

Do píči co je to za komentátora? Tohle zaspím tak ve 20. minutě

Reagovat
vitasrp

Dneska by to na 1:0 mohlo klapnout, ale jestli budeme potřebovat pomoct z lavičky, tak jsme v loji.

Reagovat
r.mrazik

Ve vápně by tu ruku nepiskl

Reagovat
Miguel19

A začínáme

Reagovat
John Obi Mikel

Sterling

Reagovat
Maximm9

Ten Caicedo ma neco s nohama ? To co ma za chuzi a celkove motoriku ?

Reagovat
r.mrazik

Caicedo má skvělý start

Reagovat
John Obi Mikel

Caicedo nechlastej

Reagovat
PanAu

Caiceido

Reagovat
Gunner14

Hrace Chelsea tam sestreluje nejakej snajpr ne

Reagovat
r.mrazik

Už druhá akce, kdy to sterling posral a nezakoncil ve skvělé pozici

Reagovat
TopinB

Díky

Reagovat
r.mrazik

Tak nějakou kvalitu má, nebude to kazit celý zápas

Reagovat
TopinB

Jeho historie u nás jasně ukazuje, že i to je možné

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Csaplárova past

Komentátor šel spat?

Reagovat
Coutinho10

šel se vysrat

Reagovat
John Obi Mikel

Komentátor se probudil

Reagovat
TopinB

Colwill nádherná přihrávka

Reagovat
John Obi Mikel

STERLING

Reagovat
Miguel19

Sterloš se zdá ve formě

Reagovat
John Obi Mikel

Pochettino z něj udělal dělo.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Noke

Sterling

Reagovat
Csaplárova past

Sterling má dobré průniky tuto sezónu, pokud to nebude kurvit a nebude sobec, tak bude rozdílový hráč v CFC

Reagovat
Error

kde je nas Raheem a kdo je toto

Reagovat
PanAu

Luton není měřítko.

Reagovat
Error

jak ze ne, zapas o 6 bodu

Reagovat
Maximm9

Reagovat
icemike

Reagovat
Fairplay

Reagovat
masly008

Luton bude útočit na rekord Derby

Reagovat
J0EL

Strasne slabucke muzstvo. Nepamatam sa, kedy naposledy bolo tak evidentne vidiet taku nekvalitu v jednom time. Tam nie je nic a nikto, kto by sa aspon trochu priblizoval kvalite PL. Mozno Kaminski?

Reagovat
Wazza228

Proti nám budou jak prime Bayern

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Sigma Olomouc

*

Reagovat
Maximm9

Ten Caicedo ma neskutecne ''Očka''

Reagovat
PanAu

Černý Pavel Nedvěd

Reagovat
John Obi Mikel

Hmm, další zranění?

Reagovat
fajdax

Jackson out

Reagovat
r.mrazik

Žlutý karty za auty, ale teď sterling nic.

Reagovat
Trapper

Gusto mi teda přijd zatim marnej podobně jako Cucurella

Reagovat
r.mrazik

Enzo už měl minimálně jednu žlutou měl mít

Reagovat
PanAu

Gusto bída, Galla úplně neviditelný, Enzo by měl hrát o neco níže, Colwill super.

Reagovat
John Obi Mikel

Gallagher nehraje zle, má dost vybojovaných balónů.

Reagovat
r.mrazik

Taky mi nepřijde špatný

Reagovat
Csaplárova past

Všichni se do něho serou, potáhne se to s ním jako s Maguirem, přitom Gallagher patří k tomu nejlepšímu v CFC momentálně ...

Reagovat
PanAu

Prej nejlepšímu já ho mám rad, ale to jak mu překáží balon je do oči bijící.

Reagovat
Svatej

Reagovat
celeb

ale aj stratenych, a to uplnene nezmyselne, raz sa mu to podarilo 2 krat po sebe v rozpati 2 sekund.

Z tej zalohy Enzo, Caicedo (spociatku kiksoval, ale postupne sa dobre rozohral) je jednoznacne inde, kde ti dvaja. Zdobi ho bojovnost, ale to aj Enza ... a inak nic moc.

Reagovat
Maximm9

Pro Gusta je to veliky skok, tam me to neprekvapuje. Colwill je zatim paradni

Reagovat
PanAu

Mel by to pro nej být menší skok než třeba pro Colwilla.

Reagovat
Maximm9

Vzdyt Colwill hral v Brightonu, Gusto prisel z Francie, takhle to myslim

Reagovat
PanAu

Ja te chápu, ale Gusto má 4000 minut v L1 a Colwill 1600 minut PL a vypadá to ze Colwill je stary mazak oproti němu, proste jsem čekal od Gusta asi vic no.

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Noke

Colwill hrál rok pl, Gusto jen ve francii

Reagovat
PanAu

Půl

Reagovat
Miguel19

NJ dneska zoufalej teda...

Reagovat
John Obi Mikel

Posledních 10 minut hroznej, předtím to nebylo špatné.

Reagovat
PanAu

Reagovat
Svatej

Reagovat
vitasrp

Od dvacátý minutě vlastně úplně o ničem zápas, takhle by to nešlo. Takhle je to čekání na to, že to bude 1:0 v 70. minutě, všichni znervózní a pak dostaneme z jedné střely soupeře vyrovnávací branku.

Dneska se mi fakt nelíbí Jackson, protože je jedním z důvodů, proč ta hra ztratila jakoukoliv tvář. Hodně tam situace přehrává, neřeší jednoduše, odevzdává míče a tým neposouvá dopředu, což je pak problém.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PanAu

Po gólů jsme úplně vypli, hrozná bída.

Reagovat
Miguel19

Solidní zoufalost. Od gólu není mezi týmy žádný viditelný rozdíl..

Tohle rozestavení je prostě totálně na píču. Nejhorší tým v lize a my si doma dokážeme vytvořit 2 šance.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Whitemedia

Luton regulérně jak tým zedníků, co si jdou jednou týdně začutat, jen teda s lepší fyzičkou. A Poche posranej to postaví, jak to postaví a podle očekávání je to NUDA JAKO PRASE.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Godwinson

Jako Chelsea je v nejake startovaci a poznavaci fazi, ale postavit takovou sracku doma proti nejslabsimu tymu, to fakt kloboucek.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Jako sorry, ale my jsme se rozhodli v ramci nepretrzovani hráče Caicedovi naridit, aby nebehal?

On kdykoliv je na obrazovce a my mame mic, tak stojí. Neustále. Zrovna lezim na lůžku po operaci a jsem presvedcenej, ze mam nabehano podobne jak on, pokud si nekde nenahrabal cisla mimo kameru. Gallagher tam realne hraje to, co by měl hrát on a dělá to dvakrát líp, přitom neudělal i tak nix extra.

Gusto je slabouckej, strašně bez příchuti. Proti soucasnymu Azpimu upgrade, ale to by byla spousta hráčů.

Jeste si jeden distavec schovam pro Disasiho. Přicházel jako soubojivy monstrum a nebyl schopnej vyhrát zadnej, navic jeste na míči vypadá příšerně.

Zbytek nema smysl hodnotit. 15 minut jsme hráli, ale pak Jacksonovi došla stava, Sterlinga si hlidaji a tak mame presne 100% ofenzivního potenciálu zamčenýho. Pošli tam Cucurellu, když uz to musime betonovat proti Lutonu, tak se vší parádou.

Reagovat
PanAu

Nový kante, akorát nebeha.

Reagovat
Svatej

Fakt neskutečně me sere. Doslova jen stojí na půlící čáře, nehledá si mista pro přijetí míče, který za něj dělá to Gallagher a ze startu Enzo. Šílená lenost. Bud je posranej a ve stresu, nebo mu tuhle hru nařídil Poch, coz by bylo ještě horší..

Reagovat
John Obi Mikel

Podle mne je nervózní. Stál hodně, očekávání velká, minulý zápas nevyšel a dneska tam měl taky komické podklouznutí. Chce ho to namotivovat.

Reagovat
Svatej

Je to možný a ja v to fakt doufám, protože hráč, co by hrál takhle, by nemohl stát ani dvacku. Fakt mě ten jeho pristuo vytáčel

Reagovat
Maximm9

On takhle hral i na West Hamu, pokazde, kdyz souper mel mic, tak misto toho aby ho obral, tak ho jen vyklusal. Zatim vypada hodne mimo.

Reagovat
John Obi Mikel

Zrovna lezim na lůžku po operaci a jsem presvedcenej, ze mam nabehano podobne jak on, pokud si nekde nenahrabal cisla mimo kameru

Tvl ty tvoje analýzy jsou občas zlato

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Ako sa chcel pochváliť, že leží na lôžku

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Svatej

dneska uz musis chodit hodne za roh, aby jsi to pochválení dobře schoval!

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Kixi Syhimour

Hodně zdraví přeju

Reagovat
Svatej

Díky !

Reagovat
John Obi Mikel

Taky se přidávám. Rychlé zotavení.

Reagovat
Svatej

Bohužel uz ted vim, ze bude zatraceně pomalé mockrát díky!

Reagovat
Eichel

pripajam sa

Reagovat
Svatej

dekuju!

Reagovat
Busby babes

nevztekej se, kdyz ses na luzku. vsak te trefi tvl... brzky uzdraveni preju.

Reagovat
Svatej

!! Diky

Reagovat
Mastný Chobot

Vela zdravia prajem!

Reagovat
Svatej

Děkuju!

Reagovat
icemike

Sestři, vypněte ho!

Reagovat
Svatej

bejt to v tom poločase, ani bych se snad nezlobil

Reagovat
John Obi Mikel

Chce to přidat druhý gól, od 30.minuty jsme hodně polevili. Sice Luton nic neměl, ale my už taky ne. Vyjde jim jedna standardka, Barkley se ukopne ze 30. metrů, nebo tam daj góla z brejku. Blbý je, že na lávce je k oživení akorát Madueke.

Reagovat
PanAu

Jinak Colwill vypadá fakt dobře, za dva roky, až James ukončí kariéru, tak bude kapitán.

Reagovat
PanAu

Disasi

Reagovat
John Obi Mikel

Co to tam poslali za čahouna?

Reagovat
Miguel19

Si dělá Chilwell prdel ne?

Reagovat
John Obi Mikel

STŘÍLEJ !!!!

Reagovat
Maximm9

To nemyslis vazne

Reagovat
Busby babes

Chilwell

Reagovat
Busby babes

tvl nezna bodlo?

Reagovat
vitasrp

To si děláš naprostou prdel Bene ne? Běžte s tímhle fakt už někam..

Reagovat
Trapper

Tpč, on z penalty když nikdo neni přihrává.....

Reagovat
Trapper

Tpč, on z penalty když nikdo neni přihrává.....

Reagovat
Csaplárova past

Frajerovi chípnul mikrofon

Reagovat
J0EL

Chilwell

Reagovat
John Obi Mikel

Komentátor zase usnul

Reagovat
Csaplárova past

Ne tvle, on přestal mluvit v polovině věty

Reagovat
John Obi Mikel

Podle mne to ani neví, že to nešlo. Začal plynule mluvit dál

Reagovat
Maximm9

Var nic ? To byla penalta

Reagovat
John Obi Mikel

Stejně bychom ji nedali.

Reagovat
Coutinho10

byla, stejně jako např. Enzo měl bejt vyloučenej po 2 žlutých faulech v 1. poločase (kartu nedostal ani jednou)

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Coutinho10

no jako loket do obličeje + místo míče trefení holeně soupeře jsou fauly i s kartou, takže tak...aspoň to drží na obě strany +- podobně

Reagovat
Svatej

Wtf

Reagovat
Coutinho10

co a ne snad ? klidně ty 2 žlutý mohl dostat

Reagovat
John Obi Mikel

No, čekal jsem, že mu to po tom druhém sečte a dostane ji.

Reagovat
Coutinho10

taky

Reagovat
Miguel19

Kabore

Reagovat
vitasrp

Vzhledem k tomu zakončení... Tohle prostě dopadne 1:1, to je jasný.

Reagovat
Csaplárova past

Ten stoper Lutonu čumí do země a kolem něho proběhne hráč CFC a on nic

To jsou diletantni, ti mají jasný sestup

Reagovat
Spikous

Neviem si predstaviť s tým ako hraje Luton hrať proti takému Brightonu. Ten útok Brightonu ich bude terorizovať ale strašne

Reagovat
Miguel19

Podle mě by to dopadlo 1:4

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
PanAu

Reagovat
Euphael

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Csaplárova past

Šak proti nim hráli první kolo

Reagovat
Mihi

Ved spolu hrali v prvom kole

Reagovat
Spikous

Kks nemal by som radšej piatky po práci piť

Reagovat
John Obi Mikel

Hmm, najdi si s kým hráli v prvním kole.

Reagovat
kolouch

Reagovat
Spikous

Sorry chalani ja som na šrot :D nechápem čo má to napadlo

Reagovat
Maximm9

Oprav to na Newcastle, to bude jeste vetsi smrst

Reagovat
avicii

Reagovat
Maximm9

Davam nam 10min na gol, jinak Luton vyrovna

Reagovat
John Obi Mikel

Komentátor zase chrápe

Reagovat
John Obi Mikel

Asi práce na poloviční úvazek, půlku času je zticha.

Reagovat
Spikous

Tam aj nejaký komentátor je?

Reagovat
Busby babes

me to v ty momenty prijde lepsi.

Reagovat
spider_8

Reagovat
Csaplárova past

Caicedo opět skvělé odebrání míče

Reagovat
Csaplárova past

Ten Sterling je komik, fakt

Reagovat
kolouch

Zda se mi to nebo dnes Chilwell dojebal na co sahnul?

Reagovat
Miguel19

Konečně do píče.

Reagovat
John Obi Mikel

Sterling

Reagovat
Miguel19

Gusto > TAA

Reagovat
Busby babes

za tu cenu rozhodne

Reagovat
VTID94

Sterling by bol v Champe delo

Reagovat
Miguel19

Gallagher by potřeboval, aby se fotbal hrál bez míče..

To je fakat zoufalost, co on dokáže posrat za jednoduchý přihrávky...

Reagovat
vitasrp

Ten Gallagher hraje dobře, ale v každém zápase má 2-3 blbosti, kterýma soupeře pošle do rychlýho protiútoku.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

tak až na 3. pokus žlutá pro Enza

Reagovat
Error

Stridame? Mame 40 hracu, je treba rozdelit minuty trochu

Reagovat
FC Porto FC

Nemáme no

Reagovat
Error

jeste vic?

Reagovat
John Obi Mikel

Džeksn

Sterling 2+1

Reagovat
Miguel19

Konečně NJ

Reagovat
Hlahart

ten Luton je fakt příšernej ale.. Už se těším na remízu s nima

Reagovat
pingla

Na OT ale

Reagovat
Miguel19

Tvl, 3 fíky od ofenzivních hráčů. Zajímavý.

Reagovat
John Obi Mikel

Sterling kraluje dneska

Reagovat
Miguel19

Snad bude pokračovat.

Reagovat
Miguel19

Enzo zase klasa

Reagovat
Busby babes

toho vam hrozne zavidim

Reagovat
PP

ten by vám to tam slušně slepil..

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Error

Dnes jeho 4. vyhra, konecne si lidi prestanou delat srandu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kapřík

Jako to se vám povedlo, skvělej hráč.

Reagovat
Miguel19

Takže dohráváme s jedním ofenzivním hráčem. Ok.

Reagovat
John Obi Mikel

Hroťák pryč, DM do hry.

B E T O N

Reagovat
Whitemedia

Střídání se přeceňují, Poche dobrej.

Reagovat
spider_8

Jackson parada. Hodne se mi libi jeho prostorove mysleni, to jak dela nabehy nebo zpracovani rovnou do prostoru. S Enzem by to mohla byt dobra dvojka. Snad bude postupne pridavat i goly.

Reagovat
PanAu

A Cucu zase 0 minut a v lednu papá.

Reagovat
r.mrazik

Na dvě minuty...jeeej

Reagovat
Snatus

Madueke nic, proč?

Reagovat
John Obi Mikel

Asi ještě není 100% připraven.

Reagovat
Snatus

Proti WU přeci hrál, to se v týdnu zranil?

Reagovat
John Obi Mikel

To je pravda, ale předtím byl zraněný.

Reagovat
Miguel19

Nedivil bych se

Reagovat
FC Porto FC

Ve středu si zahraje

Reagovat
Man__United

Sources close to Onana have insisted that it is currently impossible for him to return to playing for Cameroon. @TheAthleticFC

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Hlahart

OT: tohle je teda taky šílená shitshow ve Španělsku

Spain football federation accuses player Jenni Hermoso of lying about kiss from its president Luis Rubiales and says it is taking legal action

https://www.bbc.com/sport/football/66626410?at_link_id=6181794A-43E4-11EE-A026-CDB6AD7C7D13&at_medium=social&at_campaign_type=owned&at_link_type=web_link&at_format=link&at_bbc_team=editorial&at_ptr_name=twitter&at_link_origin=BBCBreaking&at_campaign=Social_Flow

Reagovat
Ešte

Nevidel som, žeby nejaká funkcionárka bola taká šťastná že by poboskala nejakého futbalistu na ústa

Reagovat
Busby babes

Men analysing a woman’s body language rather than listening to what she says. It’s a metaphor for life...

Reagovat
Busby babes

jinak teda prakticky celej narodak rekl, ze nenastoupi, dokud neodstoupi.

Reagovat
Hlahart

Což jsem teda považoval, že tím to bude vyřízený, ale dneska přišli s tímhle. To je pro mě nečekanej zvrat

Reagovat
Busby babes

se tam na tom svazu nekdo uplne posral. Uz se proti tomu vyjadruji i kluby, videl jsem Sevillu... to nemuze ustat.

Reagovat
Ešte

asi nie, ale mal by. Samotná hráčka tvrdí, že to bolo vzájomné

Reagovat
samoyed

Ne, netvrdi.

Reagovat
Busby babes

nic takoveho hracka netvrdi.

https://twitter.com/Jennihermoso/status/1695155154067087413

je fakt tak tezky si to najit?

Reagovat
Ešte

Cerpal som z tohto clanku. Moja chyba

Hermosová sa bezprostredne po situácii vyjadrila, že sa jej to nepáčilo. Neskôr vo vyhlásení španielskeho zväzu zmenila svoj názor: "Bolo to úplne spontánne recipročné gesto vzhľadom na veľkú radosť z víťazstva na MS. S prezidentom máme skvelý vzťah. Jeho správanie voči nám všetkým bolo v poriadku a bolo to prirodzené gesto náklonnosti a vďačnosti."

https://sport.aktuality.sk/futbal/clanok/bol-to-vzajomny-euforicky-bozk-tvrdi-rubiales-spanielsky-zvaz-sa-hracke-vyhraza-2023082609180762702

Reagovat
Kinky7

problem je to ze to prohlaseni z ktereho citujes vydal svaz a ne ona

Reagovat
Ešte

Ako ja to neobhajujem a tiez mi to pride divne. No nie je nic lahsie v jej pripade napisat na soc. siet ze to bolo cez ciaru.

Reagovat
Kinky7

a presne to udelala a i proto je to takovy shitstorm

Reagovat
Busby babes

https://www.dailymail.co.uk/sport/matchzone/article-12445659/Mason-Greenwood-aloof-fragile-mind-14-year-old-finished-Man-United-sources-say-striker-identified-Harry-Kane-finished-stop.html

hodne zajimavej clanek o Greenwoodovi. Neomlouva ho to, ale trochu to vysvetluje... proste je to nedospelej kluk...

There are players who would be able to think: 'I have been cleared so stuff you'. They would just get on and score goals for someone.

'Mason is not one of those. He's immature. I really think he's finished.'

na tohle jsem zvedavej, jak dopadne...

Reagovat
Kinky7

hodne zajimavy. Ale pokud nechape ze nedodrzovani pravidel je spatne tak to trochu hranici se sociopatii - a takovy clovek bude mit v zivote problem vzdycky

Reagovat
Busby babes

nebo mozna spis porad dite, nedospelej no. treba ho to, ze ma dite zmeni. ale ten navrat bude mit asi dost tezkej.

Reagovat
r.mrazik

Která kopačka je ve 21 letech dospělá?

Však.to nejsou ani studenti na VŠ

Však to jsou pořád "děti"

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Busby babes

vsak ja nerikam, ze nekde jinde to je lepsi. jen, ze tady k tomu mas jeste ten kopec penez na vrch no.

A taky ono je nedospelej a nedospelej no. chovat se v 18 na 18 je ok, on se mel chovat spis tak na 14. to je pak problem.

Reagovat
Kinky7

Jako to že existují pravidla která se musí dodržovat chápou i děti z školky. Natož 17 ti letý kluk. To prostě není omluva. A vzhledem k tomu že nepochopil ani to za co ho potrestali během té Island aféry tak je to problém

Reagovat
Bayern +

Dnes to na Brightone zlomime inak už sme podpísali toho Kudusa?

Reagovat
Busby babes

Fabrizio uz daval to svoje Here we go...

Jen teda k cemu takovej hrac Moyesovi bude...

Reagovat
VTID94

Philippe Coutinho has now reached an agreement with Qatari side Al Duhail on personal terms; but still no final green light from Aston Villa #AVFC

Negotiations continue but from Qatar serious intention to proceed and make it happen.

No pod už a niečo pod 20 miliónov nech nemusíme dať Barce ani cent

Reagovat
Wazza228

19. 999. 999, 99 a jste v suchu

Reagovat
VTID94

to hej ale postačí aj nejakých 15

Reagovat
Spikous

Reálne tými odchodmi sme si v pohode ošetrili FFP a vrátila sa nám pomerne pekná čiastka v prestupovom období. No ten káder je teraz pri tých zraneniach pomerne úzky a čakám ešte jeden či 2 posily

Reagovat
Eichel

tak tam by bola sell on len z toho nad 20m, nie z celej ciastky

Reagovat
Man__United

Alvaro Fernandez is todays Match-day squad. @planetfaz

Snad základ

Reagovat
Gareth Bale 11

Sarr nadherna asistence.

Reagovat
jk

I Bissouma, ten první dotyk kdy to obrátí hned k bráně, paráda.

Reagovat
Gareth Bale 11

Jo, to bylo super, Dembele hadr.

Ale celkove je ta zmena tymu zatim neskutecna.

Reagovat
vodka

ten tottenham bude letos fakt dobry, to je neskutecna zmena za tu dobu, co je ange trenuje...

Reagovat
Busby babes

hrajou hezky

Reagovat
HalaMadrid_Flx

baví

Reagovat
bbbauch

Reagovat
MystycMac

Awoniyi dnes zrovna zo zemou cely Old Trafford

Reagovat
Jetysko14

Ač fanoušek Arsenalu,tak musím uznat že Tottenhamu odchod Kane prospěl!Sympatický výkony!

Reagovat
Rakoid

Jakože kdyby tam byl místo toho dřeva vepředu Kane, tak hrajou bídně?

Reagovat
Jetysko14

Hrajou mnohem víc týmově,každá nahrávka dřív byla na Kane,je to jen můj názor.

Reagovat
Hachim Mastour

To súvisí s novým trénerom

Reagovat
MystycMac

Kulusevsky úplne inde jak poleno Antony a to stal tretinu...

Reagovat
Mastný Chobot

V čom je úplne inde? obaja sú až nechutne jednodimenzionálni hráči

Reagovat
SunFells

Reagovat
MystycMac

ťah na bránu prihrávka a center... antony ztoho nič nemá respektíve nevie...

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mastný Chobot

Tottenham keby zohnal niekoho poriadneho na miesto tej ilúzie hroťáka a keby sa Son znova naštartoval, tak budú naozaj silní.

Reagovat
Busby babes

Bissouma po te lonske sezone zase vypada jako hrac, ktereho Spurs kupovali.

Reagovat
Mastný Chobot

Richarlison ale to ako nebol faul predtým?

Reagovat
Miguel19

Však to je od Romera jasná kosa na kartu

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak kdyz uz to neni faul od Romera, tak je to prece ruka.

Reagovat
VTID94

Sarr vyzerá super v novej sezóne

Reagovat
MystycMac

Romaro čista karta ...nechápem prečo United nešli po Maddisonovy, ale zobrali to nekvalitne poleno Mounta

Reagovat
Whitemedia

Rozhodčí je divnej.

Reagovat
jk

Dost to pouští. Ale proč ne…

Reagovat
Mastný Chobot

Toto zapíska ako ruku, ale keby sa to stalo v šestnástke, tak nie

Reagovat
kris_kros

Tie kraje Spurs Son a Kulusevski su dobre mimo, stred zalohy hra vyborne Maddison top, hned by som ho menil za Mounta

Reagovat
jk

Celá ta útočná trojka hraje zatím hrozně.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Cobra

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Miguel19

A v čem by vám to pomohlo, kdyby hrál tam co Mount? Maddison hraje to co Bruno.

Reagovat
Busby babes

z Mounta se tu stava novej Maguire.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

Určitě myslíš jejich herními výkony

Reagovat
FC Porto FC

Jj a pak ho hrál na double pivotu s Casemirem

Reagovat
vodka

spurs fakt docela sympaticky tym, ale Romero je cisty psychopat...

Reagovat
Busby babes

takovej jantar a je to mistr sveta

Reagovat
Whitemedia

Když může být Paredes, tak může být už prakticky kdokoliv.

Reagovat
vodka

*Romero a Richarlison

Reagovat
SunFells

Hlavně toho debila nikdy netrestají.

Reagovat
Miguel19

Richarlison

Reagovat
Thelvin

Richarlison zralej na důchod, ten je úplně v prdeli. On na hrotu nás asi bude stát dost bodů

Reagovat
jk

Richi omg

Reagovat
jk

Richi omg

Reagovat
Man__United

Martial zřejmě základ

Reagovat
FC Porto FC

Richarlison je komik

Reagovat
Gareth Bale 11

Richiho uz stridat, silenej je.

Reagovat
Miguel19

Tvl to fakt chtějí jít Spurs s tím zoufalcem na hrotu do sezony?

Reagovat
Cobra

60 milionů

Reagovat
Gareth Bale 11

Udogie si to hezky obehal.

Reagovat
Miguel19

Sonovi stačily 3 minuty, aby byl na hrotu platnější jak Richarlison.

Reagovat
jk

Deki super náběh. Sice se mu taky nedaří jak by asi chtěl ale aspoň není línej.

Reagovat
Man__United

Onana, Wan Bissaka, Varane, Martinez, Dalot, Casemiro, Bruno, Eriksen, Antony, Martial, Rashford

Ten Sancho mu asi píchá dceru když tam dá Martiala který se ve 20 minutě stejně zrání

Reagovat
Busby babes

jako ze na hrot dame... hrot a ne kridlo?

Reagovat
Man__United

V přípravě hrál jako falešná 9 dost dobře a vůbec nechápu že v sezóně to ani jednou nikdy nedal

Reagovat
Busby babes

pripravu tam hral, protoze proste jina moznost nebyla, ale urcite to nebylo neco, co ETH chce hrat. Je to zalozni moznost, ne plan A. Sancho mel kdyz uz tak dostat sanci na RW no

Reagovat
vodka

Martial pokud uz bude moct i behat to dneska zlomi

Reagovat
dantetomas

V jeho pripade maximalne tak kotnik

Reagovat
VersaceChain

Sancho za dva roky nepředvedl vůbec nic tak moc nechápu co se to tady rozjíždí

Reagovat
stuff

Praveze ju asi picha Martial

Reagovat
Salfovic

Vítězná, o dva góly.

Reagovat
Busby babes

Onana; AWB, Varane, Martinez, Dalot; Casemiro, Eriksen; Antony, Fernandes, Rashford; Martial

hmm, tak Dalot. jako dalo se to cekat, ale tohle byla idealni situace kdy tam Alvara dat.

Reagovat
VersaceChain

Proč? Potřebujeme vyhrát, Dalot taky potřebuje nějaké minuty.

Reagovat
Busby babes

protoze je to idealni situace, kdy tam mladeho hrace dat. doma, slabsi souper a jinak plna sestava.

Dalot svoje sance dostane uplne vc pohode dal. tohle byla moznost pro Fernadeze dostat nejake minuty navic. a navic je to jeho pozice, Dalot je primare RB.

Reagovat
VersaceChain

Ideální situace je tehdy, kdy tým funguje jak má, což se rozhodne neda říct o prvních dvou zápasech co jsme hráli. Nevidím absolutně žádný smysl v tom ho tam cpat dnes, když Dalot tam zahraje prostě lépe.

Reagovat
Busby babes

neni to tak desny, jak tu delate.

Reagovat
VersaceChain

reálnē kdyby nebyl rozhodčí dement tak máme jeden bot ze dvou zápasů s Wolves a se Spurs

Reagovat
Busby babes

realne, kdyby nebyl rozhodci dement, tak mame 6 bodu.

V utoku jsme si vytvorili mraky sanci, mame snad 3. nejvyssi xG a velkych sanci. v obou zapasech jsme byli v prvnich polocasech lepsi a meli dat daleko vic golu.

Reagovat
SunFells

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
MystycMac

pre United nieje slabý super žiadny...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

Škoda. Ale Eth potřebujete nutně výsledek. Utratil prachy a zatím to je takové nijake

Reagovat
Wazza228

zatím mi připadá, že mladým moc nevěří. Garnacho minulý rok, teď Mainoo, takže asi to bude jeden mladík ročně.

Reagovat
mithro

a hannibal asi papa nehral ani za u21 ani lavicka. tak som zvedavy. zatial je tato sezona velka parada.

Reagovat
Gunner14

Ramsdale - Partey, White, Saliba, Kiwior - Rice, Havertz, Odegaard - Saka, Trossard, Martinelli

Konečně Trossard v základu

Reagovat
Gunner14

Máme tým obrů

Dneska dáme tutově gól z rohu

Reagovat
herbage

No, z šestice útočníků v kádru je nejvyšší Martinelli se 178 cm

Reagovat
Gunner14

Havertz počítám s tím, že v těžších zápasech ho bude Arteta využívat na hrotu, tak jak v shieldu

Reagovat
mr.Silver

Jesus už na lavičce

Reagovat
herbage

ale Eddie nehrál špatně. Nicméně nejlepší je ta lavička, takhle nabušenou nepamatuji

Reagovat
Gunner14

neskutečně to Arteta přebudoval, vybaveni na spoustu let dopředu a to nám v akademii roste minimálně 1 další world class hráč.

Reagovat
herbage

asi hlavní důvod, proč nikdo nepřišel na pozici Saky

Reagovat
Busby babes

ten gabriel me trochu sere no

Reagovat
Gunner14

Dnes jsem ho tam čekal, proti Fulhamu si rád dává góly

Reagovat
John Obi Mikel

Tam maj nějak hodně těch Gabrielů, ještě by se mohl vrátit Paulista

Reagovat
Mastný Chobot

Aj mňa, hádam sa vráti spolu so Zinchenkom

Reagovat
SunFells

Trossard, Havertz a Martinelli by mohla být dost flexibilní trojice.

Reagovat
Salfovic

Partey vážně hraje RB ?

Reagovat
masly008

Více méně ani ne. Jen když bráníme na vlastí půlce což v těchto zápasech moc není. Jinak hraje furt na středu a hrajeme na 3 stopery.

Reagovat
Salfovic

A proč se tedy neprohodí s Whitem, což je primárně RB. A když tedy hrajete na tři stopery, tak WB hraje kdo ?

Reagovat
SunFells

White, Kiwior. Proč by se prohazoval s Whitem? Aby hrál stopera?

Reagovat
Salfovic

Jestliže White a Kiwior hrají WB, tak stopera hraje jen Saliba ?

Reagovat
SunFells

WB myslíš wingbacky? Arsenal?

White a Kiwior hrají widebacky ve 3.

Reagovat
Salfovic

Ano, myslel jsem wingbacky. Tak kdo tam tedy hraje na krajích ?

Reagovat
SunFells

Křídla?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Konečně Trossard místo Nketiaha.

Reagovat
elChe

Gabriel zase lavicka, to uz zacina byt divny . ..

Reagovat
SunFells

Vůbec to není divné, když nevyužíváme jeho typickou roli, se Zinchenkem bude v sestavě.

Reagovat
MystycMac

To Hnojlund niekedy nástupy či bude celu sezonu off ?

Reagovat
r.mrazik

Budou se střídat s Martialem

Reagovat
hodoňa

U doktora?

Reagovat
shitcool

Reagovat
Gareth Bale 11

Van de Ven se zatim jevi hodne zajimave.

Reagovat
Mastný Chobot

vyzerajú ako veľmi dobrá dvojka s Romerom. Ujebaný a kluďas. Harmónia, rovnováha, súlad a kalokagatia

Reagovat
Cobra

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Busby babes

“Tomorrow I’m going to Rome to sign the contract.”

Lukaku to Laatste Nieuws

Reagovat
Salfovic

Takže ne Juve, ale Řím ?

Reagovat
Stannis Baratheon

Joao Arsenal bude ztrestán bezbrankovou remízou.

Reagovat
SunFells

Fun fact: Jesusovo zmrtvýchvstání znovu přichází na Fulham.

Reagovat
Man__United

Crystal Palace are closing in on Dean Henderson deal from Man United — as medical tests have been booked.

Agreement being finalised today. @FabrizioRomano

Snad to hodí aspoň 20-25 milionů

Reagovat
Mastný Chobot

tak to bolo bombastické

Reagovat
Miguel19

Saka áčko

Reagovat
samson192

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
mithro

krasa

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Bandita_Harry

*

Reagovat
SunFells

Docela šaškec

Reagovat
Wazza228

Skvělý roh

Reagovat
vodka

a co dělal jako Onana tam?

Reagovat
Busby babes

jdu se kouknout, dko se stihnul smat Arsenalu...

Reagovat
Grahf

rasford wtf

Reagovat
I am Mancunian

Onana panecku to je posila

Reagovat
Man__United

Super začátky má Old Trafford a Emirates

Reagovat
Gunner14

to bylo uzasny no, ale tak aspon to snad budeme do nich busit

Reagovat
mithro

start do sezony pokracuje, este dake zrananie do polcasu.

Reagovat
Miguel19

United

Reagovat
Man__United

Co to je tohle? Kde je obrana?

Reagovat
zasranej malíř

Jim mrdá?

Reagovat
dantetomas

Tak hlavne ze Onana umi nohama

Reagovat
mithro

lol za 4 minuty pekne. co sa im znepacil ten haag? to je vykon jak od amaterov.

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Gunner14

United jinak v pohode?

Reagovat
neyto

Reagovat
Grahf

rofl to čo je

Reagovat
Ešte

Reagovat
iamek

Prijdu z WC a hned 0:2? Wtf?

Reagovat
r.mrazik

A tos ani nemusel srat

Reagovat
iamek

Jako protíral jsem si oči jak jsem to viděl

Rychle máme po zápase

Reagovat
r.mrazik

To otočíme

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
r.mrazik

Kopyta

Reagovat
Ranoth

Maguire are you there ?

Reagovat
mithro

Onana rovnaky postoj ako DDG.

Reagovat
Busby babes

zacatek jak hrom, ale ty goly co dostavame, to je velka parada

Reagovat
Busby babes

no nic, mame 85 minut na otocku. aspon je cas.

Reagovat
mithro

no. proti spurs po gole uplne odisli. tak uvidime.

Reagovat
Ešte

len kto dá tie 3 goly

Reagovat
Ešte

Reagovat
Man__United

V prosinci je Ten Hag pryč

Reagovat
Sandstorm

Tímhle stylem při první repre přestávce.

Reagovat
Grahf

ten hráč ani nemusel vyskočiť na hlavičku

Reagovat
Busby babes

vsak ho to trefilo do ksichtu po tom, co to hral nekdo od nas...

Reagovat
Salfovic

Ten byl pěkně překvapenej

Reagovat
Salfovic

Ty píčo, co se to na Old Trafford děje

Reagovat
Moshe Dajan

THG je génius

Reagovat
VersaceChain

Počkám na poločasový rozbor Busbyho, že to tak špatně vlastně neni

Reagovat
Busby babes

tobe asi jebe ne? dve debilni situace, standardka a ten propad po standardce. individualni chyba a smula.

Reagovat
VersaceChain

Však to říkám, hrajem skvěle a je to jen smůla

Reagovat
Man__United

A jak bys chtěl jinak nazvat situaci kdy ho míč trefí šťastně do hlavy a odrazí se do brány, kdy se klidně mohl odrazit kamkoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana se asi dostala do situací, do kterých by se dostávat neměla.

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
J0EL

Reagovat
Čenda

Reagovat
Eichel

Reagovat
Likan7

A nejebe tobě? Vždyť je to zatím úplně šílený

Reagovat
Busby babes

co? ty dve individualni chyby? ano ty byly strasny

Reagovat
Likan7

Reagovat
Salfovic

Tak Busby je takovej ten týpek, kterej když vypadne z okna v 10. patře, tak si ve druhém říká: ještě to jde.

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
avicii

Reagovat
J0EL

Reagovat
iamek

Zasrany Mount

Reagovat
Whitemedia

Dnes to půjde za banánem v bŕáně.

Reagovat
Busby babes

a Maguire!!!

Reagovat
kylo ren

Onana v té brance onanuje

Reagovat
Hlahart

Mount dojebal i dnešek

Reagovat
Thelvin

United bez Mounta slabí jak čajíček

Reagovat
SunFells

To byl Casemiro co tam hlídal Bolyho, který se ani nepohl a stejně měl volnou hlavu?

Reagovat
kbtk23

Už se těším jak tady bude ten místní expert tvrdit, že United jsou hrozně v pohodě

Reagovat
Man__United

Jsem zvědavý jestli se z toho dokážeme zvednout a otočit to, nesmíme panikařit, pořád je 10 minuta

Reagovat
Sandstorm

EtH asi brzo půjde

Reagovat
Hlahart

k tomu fakt není důvod

Reagovat
Kiss Me Polka!

to si dela prdel havertz? a uz jsme slavil

Reagovat
Salfovic

Často mám pocit, že fanoušci Arsenalu viděli Haverze poprvé v letošním prvním kole.

Reagovat
SunFells

Ty jsi ten kluk s wingbacky?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Salfovic

Ano, souvislost? Letos jsem Arsenal ještě neviděl.

Reagovat
SunFells

A loni? Předloni?

Reagovat
Salfovic

To ano. Podle tebe tedy hrajete ve stejném rozestavení jako loni ?

Reagovat
SunFells

Jo, velice podobně. Ani tehdy jsme nehráli s wingbacky, takže kam míříš Miku Deane?

Reagovat
Salfovic

Já nikam nemířím, jen jsem se ptal maslyho na vaše rozestavení. To ty se tady o něco, netuším co, pokoušíš.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Csaplárova past

Teď jsem zapl United a myslím, že můžu hned vypnout

Reagovat
Man__United

Bruno už začíná rozvazovat rukama a kroutit hlavou, dneska je hotovo

Reagovat
SunFells

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Busby babes

zapomnel si nejhorsi kapitan... jeste to musis vychytat

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
iamek

A ještě Leclerc bourá. Dneska mám výsledkově super den

Reagovat
Hlahart

Rashord se rozběhl poprvé

Reagovat
Hlahart

Jinak Martial sice vždycky brečel, že chce hrát devítku, ale pohyb ve vápně má fakt hroznej

Reagovat
r.mrazik

Vůbec není tam, kde má být

Reagovat
Man__United

GOOOOOOOOOOOOL a podmeee!

Reagovat
iamek

Erikseeeeen! Hezky Rash. Konečně!

Reagovat
mithro

oni dali gol

Reagovat
Busby babes

ono to pujde, ne ze ne. hezky pripravene

Reagovat
Neutron

Hrame uplne skvele, iba mame neuveritelnu smolu na nahodne situacie a individualne zlyhania posily maju okamzity impact!

Reagovat
Busby babes

trapny ale kdyz ti to udela dobre...

Reagovat
Neutron

Trapne su tie tvoje vecne ospravedlnenia uplne ubohych vykonov/rozhodnuti, ktore ani nevies pomenovat pravym menom, iba neustale vyhovorky, jedna vec je fandit a druha byt zaslepeny. Pekny zazitok zo zapasu ti zelam.

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Busby babes

a co dneska ve 4. minute mam rikat? Rashford prohral souboj se svym hracem na pulce a ten sel sam. Druha situace nahodnej odraz. co tam presne chces resit takticky nebo nejak na vykone?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Čenda

Reagovat
Man__United

Rashford na levém křídle > Rashford kdekoliv jinde

Reagovat
VersaceChain

Pěkné Rashford

Reagovat
FCSL

Artetovi dobře jebe s těma bekama Vůbec se mi to nelíbí. Kiwior ještě nepřelez půlku a Partey zas furt lítá ve středu zálohy a asi o tom neřekl Sakovi a ten mu nahrával do obrany Už aby se vrátil Zinchenko a snad půjde White zase na druhou stranu

Reagovat
Greny

Onana u toho prvního gólu to byl masakr

Reagovat
iamek

Borec asi deset sekund nehodil out a nic. Nemělo se to začít trestat?

Reagovat
Busby babes

prvne rozhodci upozorni, coz udelal no.

Reagovat
Kiss Me Polka!

jimenez skoda, ze to netrefil

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham xG 0.01, co to bylo za gól?

Reagovat
Kiss Me Polka!

saka ztratil mic, ramsdale zapomnel kde ma branu a bezel do prdele, takze ho stacilo z dalky dat centr na branu

Reagovat
Salfovic

Přišlo mi, že Ramsdale byl schválně napravo od brány pro případ zpětné přihrávky. Ale Pereira to nádherně trefil do protipohybu.

Reagovat
Kiss Me Polka!

coz je jeho chyba v usudku, tu prihravku branil bek, navic toho nabihajiciho hrace dobihal dalsi obrance. v takovem precisleni si golman ma vzdy hlavne branit strelce

Reagovat
O.Giroud

ten Onana ten toho ešte nazbiera do tej svojej kompilácie čo kolovala pred jeho prestupom

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Salfovic

Ten skok na prdel byl geniální

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
mithro

case

Reagovat
Busby babes

Case co chces vic???

Reagovat
mithro

kolko to bude xG?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

dle livesportu 0,53

Reagovat
iamek

Omg Case

Reagovat
Hlahart

caseee tvl

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Man__United

Casemiro,to je přesně to štěstí/smůla, mohlo se to odrazit do brány, jako na druhé straně ale šlo to ven

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
VersaceChain

Nevadi Case, byla to smůla / individuální chyba

Reagovat
Hlahart

Tohle byla chyba ETH a mounta samozřejmě

Reagovat
VersaceChain

Nevim jak ty, ale já teda vidím pozitivní rozdíl mezi tím jak hraje záloha dnes a jak hrála s Mountem

Reagovat
Busby babes

je ti lip?

Reagovat
iamek

Je na msg. Ticho!

Reagovat
Busby babes

tenhle taky?

Reagovat
VersaceChain

Ale tak aspoň od toho druhého gólu hrajeme dobre

Reagovat
Csaplárova past

Ten Antony je skaredy jak cesta do prace

Reagovat
Neutron

Potrebujes aby ta futbalisti fyzicky pritahovali?

Reagovat
Salfovic

Stačilo by, aby neodpuzovali.

Reagovat
Neutron

Uz to, ze to riesi je divne.

Reagovat
Hlahart

zas, Rash skvěle, Martial hroznej pohyb ve vápně

Reagovat
Hlahart

zas, Rash skvěle, Martial hroznej pohyb ve vápně

Reagovat
bbbauch

Ten Turner je teda hroznej mu to tam lita pod rukama..

kazdopadne nejakej fuckup se uplne dal cekat po tom, co sem videl na strankach a fb united ty grafiky k tomu, jak se na OT 3 zapasu neprohralo..

Reagovat
bbbauch

30*

Reagovat
iamek

Martial úplně k hovnu.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Busby babes

Skoda, ze tam nikdo nebyl na ty zadni tyci

Reagovat
Studni

Dneska mám pocit, že si zatim na hřišti moc nerozumí. Jak kdyby spolu hráli prvně a nevěděli, kam si naběhnout a když už je šance, tak nejsme dost důrazný nebo pohotový

Reagovat
Man__United

Antony prostě potřebuje pár zápasů na lavičce, nemůže být furt chráněný, je to bída, ale hraje furt

Reagovat
r.mrazik

Jinak tedy Eriksen tu "mountovu" pozici hraje o dost lépe už jen tím, že se nebojí hrát s míčem a hlavně je na tom lépe pozicne

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Hlahart

mně teda nepřijde, že by ji hrál. je dost staženej, často i za casemirem

Reagovat
r.mrazik

No protože si občas jde pro míč. Mount tam jen čeká.

Reagovat
vodka

Reagovat
Salfovic

Tak pro něj je to jeho primární pozice, to se dalo čekat.

Reagovat
Mato178178

To sa mu hraje ked betonovali. Stacilo mi vidiet ked zacali trochu hrat v 10tich ake sme mali zase problemy

Reagovat
SunFells

Na to zakončování se nedá dívat.

Reagovat
norton

wtf havertz to co je za vykon? chapem ked sa nedari ale on doslova vypusta

Reagovat
Miguel19

Nevypusta, to je prostě Havertz.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
guestikor

Ale však on má přece od nás nejvíc nabéháno...

Reagovat
Maximm9

Reagovat
r.mrazik

Proč už kurva nemá Turner žlutou?

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Martial je až k smíchu :/. A na lavičce nikdo

Reagovat
r.mrazik

Tohle padání obránců

Reagovat
vodka

Antony tu chvili vlevo vypadal o dost lip jak vpravo

Reagovat
Man__United

Konečně karta za zdržování

Reagovat
r.mrazik

A Rash je taky dost mimo

Reagovat
iamek

Antony na LW je teda dobrý nesmysl

Reagovat
Mastný Chobot

Obrana je bez Gabriela hrozne náchylná, každý útok Fulhamu je nebezpečný. Celý tento systém, čo hráme len, aby sme napasovali Havertza do základu, stojí za vyližriť. Neviem, či toto otočíme, je celkom možné, že ešte jeden dostaneme a hotovo.

Reagovat
SunFells

To není kvůli Havertzovi.

Reagovat
masly008

Teď je otázka jestli je to kvůli Haverzovi, nebo aby jsme na hřiště dostali jak Thomase tak Riceho.

Reagovat
Man__United

Sancho za Martiala, Pellistri za Antonyho

Reagovat
masly008

Jako ten gol jde tak na 90% za Aronem.Jasně Saka ta náhra hrozná,ale gol po zemi z 35 metrů kdy se tam točil jak jelito

Reagovat
O.Giroud

Gibbs White

Reagovat
iamek

I bod bude fajn. Bez útočníka to proste nejde a nepůjde. Martial k smíchu a na lavičce nikdo.

Reagovat
Grahf

k smichu je celý klub

Reagovat
iamek

Blablabla

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
iamek

No konečně! Welcome >3

Reagovat
Busby babes

Takhle stupidni goly nemuzem dostavat no. Od te doby je to celkem ok. Daleko trpelivejsi vystavba tech utoku, neni to tak splasene jako v predchozich zapase. Case mel vyrovnat, skoda. Jeste to chce pridat a zlepsit to reseni ve finalce.

Jinak Eriksen hraje uplne stejne vysoko jako Mount ve vetsine situaci. Inho to jedem moc na riziko...

Reagovat
Busby babes

Dalot na tom LB se mi teda moc nelibi. nic moc vykon od nej imho.

Reagovat
iamek

Ale zda se mi, že lépe zvládá stahování do středu hřiště.

Reagovat
Busby babes

to jo, ale dela dementni chyby pak.

Reagovat
Hlahart

hodně zlý hraje hrozně naivně a hloupě

Reagovat
Busby babes

presne

Reagovat
kbtk23

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

A Case hraje taky moc vysoko. tohle zatim nefunguje. Snad to zmenime v druhe puli. A teda hlavne doufam, ze konecne zahrajeme dobrej druhej polocas.

Reagovat
I am Mancunian

S Antonym hráme pravidelne v 10. To je strašná tragédia ten hrac

Reagovat
Busby babes

jako wtf? on tu finalku nema, ale jinak? dobre to roztahuje, prakticky porad je volnej, smerem dozadu plni presne co ma...

Reagovat
iamek

Dneska mi přijde v pohodě.

Reagovat
Hlahart

Antony je dneska s Brunem asi nejlepší na hřišti

Reagovat
Busby babes

jako tady jak se to rozjede, tak pak uz jen hejt no matter what.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Kraje obrany v tomhle stylu vůbec nefungujou, ještě se tím ochuzujeme o Parteye veprostřed.

Reagovat
FCSL

Dobrá sračka. Arteta by se měl probrat. Hraje si na Guardiolu a zatim zkurvil všechno co fungovalo. Krajní beci k smíchu. Saka má na křídle balon a u něj 20m nikdo od nás. Partey stojí ve středu zálohy a Kiwior na půlce Havertz k hovnu. Zinchenko do hry, White normálně na beka a za Havertze klidně sám Arteta, horší nebude

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
guestikor

White na beka za Sakou pls. Tohle je fakt trága a místo Havertze do vápna klidně Nketiaha

Reagovat
vodka

Tak po poločase jsem klidnější, pořád má v PL nejmarnější zakončení Everton, to co zase nedali tvl

Reagovat
iamek

Lindelof na plac. Zase se nekdo zranil?

Reagovat
iamek

Varane zase zraněny. On by ten prodej do Arábie možná nebyl tak špatný

Reagovat
Busby babes

ale nevypadalo ze by mel nejakej problem...

Reagovat
iamek

Od 30 minuty se začal rozcvicovat jen Harry a Lindelof, takže jsem to čekal trošku, ale pohyb mi přišel v pohodě.

Reagovat
Busby babes

uvidime, co rekne po zapase... treba to fakt bylo takticky.

Reagovat
Man__United

Varane klasicky

Reagovat
SunFells

Mikel sundal Trossarda? Radši bych dole Gabiho

Reagovat
Front hell

Reagovat
norton

dnesk sa mi teda trossard nepacil

Reagovat
Busby babes

Varane zranenej? nezdal se mi, ze by hral blbe...

Reagovat
Grahf

Varane už bežne nedá dva zápasy po sebe a teraz už ani dva polčasy

Reagovat
Busby babes

Onana se ted celej tyden dival na videa s DDG ne?

Reagovat
vodka

tak jesteze si Onana narozdil od DDG chodi na malem vapne pro mice

Reagovat
VersaceChain

Onana WTF

Reagovat
Greny

Nechápu proč fans Arsenalu kritizují Havertza, vždyť je to jeho klasický, standardní vykon

Reagovat
FCSL

Víc se kritizuje Arteta, že ho koupil a že ho staví

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Man__United

Prostě se dostaneme po vápno a dál nevíme co s míčem

Reagovat
iamek

Martial jak pomalý

Reagovat
vodka

Martial

Reagovat
Busby babes

tvl co tam delal? kdyby aspon zkusi vystrelit

Reagovat
vodka

mi přijde, že teď nemá vůbec zrychlení

Reagovat
Tommy the Gunner

Havertz je uplne silenej

Reagovat
VersaceChain

Jinak Rashford zatím tuhle sezonu velká bída

Reagovat
Busby babes

diky

Reagovat
VersaceChain

Za co děkuješ?

Reagovat
iamek

Wow ty vole . Nejdříve jsem nadával, co vymysli a pak takova nádhera

Reagovat
Busby babes

same here

Reagovat
mithro

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Busby babes

jestli neni offside tak fantasticka akce.

Reagovat
Man__United

pěkný signál

Reagovat
Raff81

Boha to je vemeno ten Havertz

Reagovat
vodka

tak tohle byla luxusni standardkaaaa

Reagovat
norton

havertz musi ist dole, hrame desiati

Reagovat
PP

Neco hrozného. Místo neho klidne kužel.. Chelsea hraje uz dva roky hovno ale jejich trojské koně jsou fantastické..

Reagovat
mithro

gol po signale

Reagovat
VersaceChain

Moc pěkné!!! Bruno neskutečný

Reagovat
iamek

Antony krásné. Skoda. Pome do nich

Reagovat
mr.Silver

Havertz konečně dole

Reagovat
iamek

Za tohle žlutá

Reagovat
Hlahart

dejte 3. ale Bruno tvl...

Reagovat
vodka

Antony i s pravou nohou konecne

Reagovat
iamek

Konečně Martial dole. A teď směr Arábie

Reagovat
vodka

Willy Boly kličkující na levém křídle

Reagovat
Man__United

Martial šanci dostal a nevyužil, konečná pro něj, kéž by ho ještě někdo z Arábie koupil

Reagovat
VersaceChain

Jo, odehrajeme celou sezónu s jedním útočníkem

Reagovat
Man__United

S ním hrajeme v 10ti takže to vyjde na stejno

Reagovat
vodka

podle mě zatím 100% není fit

Reagovat
Hlahart

Reagovat
mr.Silver

Fabio super

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
iamek

Červená. Odjezd. A Pome kurva!

Reagovat
iamek

Starý dobry Casemiro

Reagovat
Hlahart

Co tam zkoumaj takovou dobu proboha?

Reagovat
iamek

Reagovat
Man__United

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
VersaceChain

banda curaku

Reagovat
Tommy the Gunner

SAKAAAAAA

Reagovat
Stannis Baratheon

Rozkaz zněl jasně. Arsenal nesmí za žádnou cenu ztratit body.

Reagovat
iamek

Dalot idiot ty vole

Reagovat
iamek

BL by úplně sám

Reagovat
Busby babes

a on tam stoji a cumi... tvl dneska mi fakt pije krev.

Reagovat
iamek

A když tobě pije někdo krev, tak to je co říct

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Hlahart

dneska je fakt mimo.. snad se Alvaro na hřiště ještě podívá

Reagovat
r.mrazik

dobry signal

Reagovat
Hachim Mastour

Gooooool

Reagovat
Busby babes

Dalot nespi, uz hrajeme!!!

Reagovat
mr.Silver

Fabio buuuuh

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Studni

Reagovat
Kiss Me Polka!

eddie

Reagovat
Tommy the Gunner

EDDIEEEEEE

Reagovat
Mastný Chobot

Heh chudák ten stopér Fulhamu celý zápas to tam bossuje a teraz toto

Reagovat
Tommy the Gunner

Fabio uplne excelentni

Reagovat
Hachim Mastour

Silva

Reagovat
SunFells

Čekal jsem, že to Eddie zvrátí, ale tohle bylo trochu nemorální, ještě když tam Basey natahoval off lajnu.

Reagovat
SunFells

Ani nechápu, proč kontrolovali offside, když byl v poli.

Reagovat
Studni

Vim, že se to snáz říká z naší strany, ale zranění hlavy to nebylo, rozhodší hru nezastavil a stejně to offside nebyl

Reagovat
SunFells

Jakože jestliže Eddie nebyl za hráči ve zhruba stejné linii tak jo no. Ještě tam režie dávala nějaký zbytečný záběr mimo hru, tak jsem pak zaregistroval až nás u míče a neuvědomil jsem si, že Leno předtím sebral míč a kontrolovali míč tak první oni.

Reagovat
Kiss Me Polka!

podle me tam nic nemoralniho nebylo, evidentne mu nic nebylo a slo jen o klasicky pokus vymodlit si faul na svou osobu.

Reagovat
Acquanni

Hlavně Fulham šel dopředu a o vlastního hráče se nestaral, že jo. To je za mě hlavní, přece nemůžu hrát dál když můj spoluhráč leží a pak řvát, že když jsem ztratil balón, soupeř nezakopl.

Reagovat
fenixLFC

Ked tam nestrasi ten traged havertz tak arsenal uz nieco hra

Reagovat
Studni

ta změna přišla spíš s příchodem Zinchenka než nutně s odchodem Havertze

Reagovat
mr.Silver

Doufám, že se po dnešním zápase Arteta vysere na tu hovadinu s Parteyem na RB a Havertzem na 8.

Reagovat
masly008

Borci prý málem ofside, když na lajně leží hráč

Reagovat
Hlahart

pojd miii ty volee

Reagovat
iamek

Penalta? Pome proměnit

Reagovat
iamek

No nevím

Reagovat
ACSMan

Jako asi bych jí nepískal

Reagovat
Hlahart

klasickej kontakt tam byl.. já bych je pískal konzistentně všechny, je to chyba obránců, ale pochopil bych, kdyby ji nepískl

Reagovat
Salfovic

Obránci by měli před útočníky ustupovat, aby se jich náhodou nedotkli

Reagovat
VersaceChain

Jinak Dalot teda hraje fakt hrozně, snad příště bude hrát ten mladas

Reagovat
iamek

Reagovat
Greny

Krásný fair-play hráčů Arsenalu.. nebyl to faul od Saky ???

Reagovat
SunFells

Faul od Saky?

Reagovat
Front hell

vždyť ho tam stahl za tu ruku

Reagovat
SunFells

Ok, tak se ještě pak podívám

Reagovat
Greny

Vždyť za stáhnul za ruku ty vole.

Reagovat
Stannis Baratheon

Fair play a Arsenal v jedný větě.

Reagovat
iamek

Reagovat
Front hell

asi byl

Reagovat
masly008

Proč nezakopli oni když měli balon?

Reagovat
Greny

Proč nepiskli faul když to byl jasný faul od Saky

Reagovat
masly008

že by proto že to třeba neviděl?

Reagovat
Greny

A u varu zrovna asi nebyli

Reagovat
Front hell

Tak řešíš fair play nebo faul od saky ?

Reagovat
r.mrazik

Tak tohle penalta fakt není

Reagovat
Busby babes

za me jo, neni to enjakej extra faul, ale Rash se dostane pred nej a on mu stehnem drcne do te zadni nohy, to nikdy neustojis. a Rash se teda ani nesnazil ustat, to je jasne. alekdyby chtel, tak mozna doklopyta k care a pak s sebou pleskne do toho prikopu

Reagovat
Hlahart

Reagovat
r.mrazik

Padal už dřív před tím "kontaktem"

Tohle za mě faul prostě není a tyhle penalty jsou zlo.

Nesnáším "Udělal" to chytře

Reagovat
Busby babes

nepadal.

Reagovat
Busby babes

ja nerikam, ze to udelal chytre. ja rikm, ze mu obrance brnkul do zadni nohy v behu. neni to velkej dotek, ale u tehle situaci to staci aby te to poslalo k zemi a neustojis to. a neustal bys to ani ty. respektive jak pisu niz, mozna jo, ale udelal bys nejakych 5 kroku nez bys zase nasel balanc.

Reagovat
r.mrazik

Ne. Tohle fakt není teď případ

Reagovat
Busby babes

podle me je, ale to je fuk. stejne te nepresvedcim.

Reagovat
r.mrazik

Ne

Reagovat
Salfovic

to nikdy neustojis

Reagovat
Busby babes

ano, kdyz ti nekdo v behu brnkne do zadni nohy, tak to neustojis. ja nevim, to jste takove situace nidky nezazili nebo co?

Reagovat
Salfovic

Prosím tě, najdi si nějaký záznamy fotbalů ze začátku tisíciletí a budeš čumět, co všechno dokážou fotbalisti ustát.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

Jasna no, nesikovne ho vezme tim stehnem.

Reagovat
Hlahart

Věděl jsem, že pro tebe bude, v těch zpomalených záznamech to vypadá hloupě. Pro mě jasná teda ne, ale pískal bych je

Reagovat
Busby babes

to je ta situace jako vzdycky no. brnkne ti do zadni nohy v behu. to nedas. a pokud jo, tak stejne chytas pet kroku balanc nez to vyrovnas. tohle maj byt fauly.

Jinak tenhle zapas hezky ukazuje jak bych zmenil pravidlo o penaltach no. U toho Bruna bych dal penaltu, protoze to by byla vylozena sance, zatimco tady je Rash nekde na kraji vapna, stejne by centroval a obrana nejspis v pohode odvratila... tam by byl lepsi nejakej neprimej kop

Reagovat
Hlahart

Brunooooooooooo kiiiiing

Reagovat
iamek

Brunooooooo

Reagovat
Luc-Luc

Jak tohle muze byt penalta?

Reagovat
forrest

Jasna deset

Reagovat
Busby babes

Reagovat
hrundy

Od Saky teda pěkná prasárna a fair play klukům taky moc neříká...

Reagovat
iamek

U Arsenalu nic nového. DDG by mohl vyprávět

Reagovat
Studni

Reagovat
Kiss Me Polka!

myslis to, jak si pokousel vysimulavat si preruseni hry?

Reagovat
masly008

asi myslí to jak mu Fred prošlápl kotník tak to ukoušel uhrát na přerušení.

Reagovat
norton

Reagovat
SunFells

Lol

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Reagovat
Front hell

Tak DDG to zná přímo od hráčů United. Ale chápu že pokrytec už zapomněl

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Greny

hrát já tak ho v dalším souboji sejmu zezadu a ještě ho servis co se vali

Reagovat
Greny

Seřvu*

Reagovat
hrundy

Já jsem v tomhle stejnej, taky bych po něm šel

Reagovat
Man__United

KONEČNĚ!!!!

Reagovat
VersaceChain

Pěkný comeback, podle ještě dva ať se dostaneme do pohody. Hlavně teď nedostat zase nějakou mrdku

Reagovat
Luc-Luc

Mrtky maji dneska pojistenyho sudiho? Vymyslena cervena, kde krizoval Boly a penalta, jasnej dive Rashforda...lol

Reagovat
iamek

Konečně. Tohle mi chybělo

Reagovat
VersaceChain

retard alert

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Neutron

Nech sa paci, kapesnik.

Reagovat
forrest

Vy porad takhle nezvladate…?

Reagovat
martin.b

Vždyť jsme minulej týden kopali směšnější penaltu

Reagovat
aragorn

Reagovat
iamek

Ten Dalot ty vole …

Reagovat
Man__United

Reagovat
Man__United

Reagovat
Wazza228

Dneska je příšernej... Měl hrát alvaro.

Reagovat
Stannis Baratheon

Pěkná kapr liga z toho je. Se rozhodli, že na nákupy Saúdů zareagují tlačením TOP klubů, aby neztrácely body a bylo to vepředu napěchované?

Reagovat
Front hell

počítam že i ta penalta byla vymšlená?

Reagovat
Hlahart

Střídej dalota ale

Reagovat
mithro

dalot bohuzial neprakvapil.

Reagovat
Hachim Mastour

Bassey loser zápasu

Reagovat
iamek

Tohle faul . Komik

Reagovat
Registrujisejenproto

Bych se styděl fandit takovým protekčním močkám, jako je United

Reagovat
SunFells

Nešťastný debut pro Basseye

Reagovat
Man__United

Proč se znova jen po vstřelení gólu branime, nebylo by lepší je kurva dodělat?

Reagovat
iamek

Proč neutocime dal proboha? V desíti a Forrest

Reagovat
Man__United

A ještě tam pošle Mctominaye

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
iamek

Case taky out? Amtabat nástup.

Reagovat
iamek

*Amrabat

Reagovat
Mastný Chobot

achjo

Reagovat
Man__United

Case zraněný? To snad ne kurva

Reagovat
fenixLFC

Arteta taktik. S trojskym konom chelsea hraju hovno, da ho dole, otocia aby tam poslal dalsieho trojskeho kona a znova inkasovali

Reagovat
SunFells

Reagovat
Front hell

Reagovat
Stannis Baratheon

Co je Woolwich?

Reagovat
iamek

Tohle je strašný, co teď predvadime

Reagovat
Man__United

Halooooo hrajete proti DESETI! ???

Reagovat
Registrujisejenproto

Vklidu, nic se uz nestane, Onana klidne zas sunda dva utocniky a penalta nebude

Reagovat
Registrujisejenproto

Aspon ten Everton snad pujde konecne do prdele

Reagovat
Bandita_Harry

S tými červenými kartami sa teda nešetrí túto sezónu

Reagovat
Man__United

Onanovi žlutou dá a tomu na druhé straně ne

Reagovat
Salfovic

Strašně vás řežou

Reagovat
iamek

Turner cely zapas zdržuje a nic. Onana poprvé a žlutá .

Reagovat
r.mrazik

Onana kartu ano. Turner ne..

Reagovat
mithro

11 minut

Reagovat
iamek

11 minut. To jsou fakt komici ty vole

Reagovat
Man__United

11 minut je dostatek času to ještě posrat, zvlášť když se zase bojíme o výsledek

Reagovat
Hlahart

To z toho pískání bylo fakt potřeba udělat ještě větší bramboračku?

Reagovat
Wazza228

11 minut

Reagovat
Grahf

hrajeme presilovku a zas bránime výsledok, jak za mourinha

Reagovat
Wazza228

Jinak proč tam jde Onana jak pako kolenem a nešel pro to rukama?

Reagovat
Hlahart

Aurier bez karty?

Reagovat
iamek

V klidu mohl mít druhou a ven

Reagovat
vodka

Everton je fakt proklety klub, kdyz uz ani Dyche nedokaze ziskavat body v domacich zapasech, kde jsou lepsi

Reagovat
iamek

Rash

Reagovat
samson192

hráči Arsenalu padajú jak hrušky aj bez dotyku

Reagovat
KnoxXx

Adama

Reagovat
iamek

Bruno žlutá za tohle? Co to kurva předvádí

Reagovat
Busby babes

smesny. ten bek tam udelal behem 3 vterin asi 4 fauly...

Reagovat
mithro

ten pocet kariet tento rok zacina byt skvely, to budu pauzy u kazdeho hraca viackrat doroka

Reagovat
iamek

Aspoň si odpocinou, když každý zapas musí hrát o 15 minut víc.

Reagovat
SunFells

Fabio je úžasný

Reagovat
mr.Silver

Fabio fenomenální výkon, musí hrát. Naprosto debilní zápas od nás, darované body.

Reagovat
hrundy

Za ten druhej gól jste si vyhrát fakt nezasloužili.

Reagovat
mr.Silver

Fuhlam hrál hovno, darovali jsme jim první gól, pak je zachránil Leno.

Reagovat
hrundy

Myslel sem váš druhej gól, vyrovnání byla prostě karma.

Reagovat
Front hell

Měl se pískat faul saky,ale že nikdo neřeší že fulham ten balón mohl zakopnout sám, když ho měl pod kontrolou

Reagovat
vodka

zpětně beru jako slušné zadostiučinění, že jsem nezatracoval AWB a docela mu věřil, že se může ukázat platný o pod EtH, pozičně je úplně jinde za ten rok...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Wazza228

Největší progres od hráče pod ETH

Reagovat
masly008

Tohle jde za Artetou.3 zápas v řadě ten jeho systém s Thomasem na beku nefunguje,ale bude to furt zkoušet.

Reagovat
iamek

Změní to příští týden a dostaneme bůra.

Reagovat
Front hell

A když ne tak tady zase prilezes jak hrdina se suchým trikem

Reagovat
bbbauch

Ty si slusne rozjetej

Reagovat
Front hell

Tak tyhle prizdisracske kecy jak dostanete bura

Reagovat
Ligter

Sancho mi ale tedy fakt někdy leze na nervy

Reagovat
Ligter

uf

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Fulham zasloužená remíza. Ještě gól Palhinha sympaťák. K těm našim gólům nám ještě dost pomohli. S tím, co předvádíme, byla ztráta bodů jen otázka času.

Reagovat
masly008

Tak ještě že oni si ty góly sami vypracovali a my u nich neudělali ani mini chybičku

Reagovat
r.mrazik

To nastavení je postavený na hlavu

Reagovat
r.mrazik

Jeden tým zdržuje celou dobu.

Druhý to silou vůle zvládne.

Rozhodčí nastaví 11 minut, aby to ten zdržujíci mohl zvrátit.

Jo. Logika

Reagovat
Busby babes

Reagovat
aragorn

Reagovat
Ešte

aj s predĺžením. Takto ked odohrajú 30 zápasov, tak fakt neviem, ci budú hrať potom hráči už len na playku z nemocnice

Reagovat
Salfovic

Hlavně v tom není žádný transparentní systém a je to jen další věc, kterou si můžou rozhodčí řídit jak chtějí

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Reagovat
masly008

Vždyť jim to nastavení stopuje pomezní ne?

Reagovat
Vinci

V tom ze se aspoň trochu spravedlivé dozene čas který hraci účelově prozdrzuji?

Reagovat
Wazza228

To už ať raději dají čistý čas 40 minut nebo kolik to kolovalo než tohle nic neříkající nastavení...

Reagovat
O.Giroud

Traore by si mal chodiť len pre penalty, možno by mal väčšiu úspešnosť.

Reagovat
Geordies

West Ham parádně posílil! Zatím teda vypadají mnohem lépe jak loni, paradoxně bez Rice.

Reagovat
O.Giroud

ta záloha vyzerá super a ešte ak im výjde ten Kudus

Reagovat
Salfovic

Brighton 87% držení míče v první půl hodině

Reagovat
Csaplárova past

Co nastane, až Eriksen ukáže, že je lepší volbou než Mount.

Reagovat
Alberto Aquilani

De Zerbiho klasická hipsterčina ktorú predvádzal už v Taliansku. Jeho fotbal je dobrý iba proti tímom, ktoré mu to dovolia. Prišiel starý Moyes bez záujmu hrať futbal a stretnúť sa s loptou a zapichol ho na tých nezmyslených prihrávkach brankárovi cez celé ihrisko - MŇAM. West Ham bez Ricea šokantne lepší. A za pár kôl to zistia aj kanónky.

Reagovat
PhilipS

Lepší bych neřekl. Zatím to drží na štěstí a power of friendship. S tím dlouhodobě v PL uspět nejde. Byl bych hodně překvapenej, kdyby to Brighton neotočil.

Reagovat
Alberto Aquilani

To je kľudne možné že to otočia, keď zvýšia tempo, predsa len ten prvý polčas len držali loptu a nič moc nerobili, tak ak to dajú na kamikazde, hádam im aj niečo padne. Na druhú stranu si myslím, že kvalitnejší team má West Ham. Tam sa zas treba zastať De Zerbiho, že to naozaj nemá materiál na niečo väčšie.

Reagovat
PhilipS

WH lepší tým než Brighton? V tomhle vesmíru určitě ne.

Reagovat
Alberto Aquilani

kto by hral z Brightonu v základe West Hamu? Mitoma? To skresľuje to, že ich trénuje Moyes, takže ich útočný potencál je obmedzený práve len na tieto brejky.

Reagovat
Neutron

podla mna kludne aj Gross ci March...

Reagovat
O.Giroud

Mitoma, Estupinan, Dunk a možno aj jeden z dvojky Gross/March miesto Coufala. O Fergusonovi sa síce spieva aký to bude TOP útočník, ale zatiaľ je to také meh.

Reagovat
SunFells

Reagovat
PhilipS

Tak tohle ale bylo nádherný

Reagovat
Miguel19

Nádherný gól

Reagovat
Busby babes

Passes attempted in the first half:

Brighton - 355

West Ham - 62

Passes completed in the first half:

Brighton - 320 (90% accuracy)

West Ham - 31 (50% accuracy)

Moyes je kral.

Reagovat
Salfovic

31 přihrávek To snad ani není technicky možné.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Wazza228

Prvních 30 minut to bylo 220 ku 13

Reagovat
Alberto Aquilani

Benrahma si tam chodí od začiatku polčasu jak na hodiny klavíra... to je hrozná hipsterčina od De Zerbiho. WH zaslúžene.

Reagovat
PhilipS

Pro mě je malá tragédie to zranění kolena u Encisa. Hodně jsem byl na něj letos zvědavej

Reagovat
Alberto Aquilani

Stojí mi... hipsteri všetkých krajín po.ebte sa! Takto sa má hrať futbal

Reagovat
SunFells

Co to tam Estupinan provedl

Reagovat
Busby babes

lol, Moyes tipovanej jako hlavni kandidat na prvni vyhazov a po trech kolech vede ligu. Football, bloody hell.

Reagovat
PhilipS

Tímhle výsledkem si zajistil další rok no

Reagovat
PhilipS

Pro Součka blbá zpráva, že bez něj je ta hra mnohem lepší

Reagovat
Miguel19

To je šok docela.

Reagovat
Man__United

Naštěstí na něj Moyes trpí tak se nemusí bát

Reagovat
Greny

Se divím že neřekl rozhodčímu že střídat nebude že chce hrát vše

Reagovat
Miguel19

Areola docela formička

Reagovat
Bandita_Harry

S tým Salahom to tuším stále neutícha, nech nam už dajú pokoj

Reagovat
O.Giroud

Alebo nečítaj sračky.

Reagovat
O.Giroud

Alebo nečítaj sračky.

Reagovat
kris_kros

Vedel by niekto poradit ako ziskat listok na zapas Fulham - Chelsea ?

Reagovat
owny✨

Koupit si

Reagovat
kris_kros

Dakujem pan Retard.

Reagovat
Kinky7

Zkus vitasrp

Reagovat
Miguel19

Grealish má asi furt nějaké promile v krvi z oslav.

Reagovat
bbbauch

Ty ruce a jejich piskani fakt nedavaj zadnej smysl Haaland hezky

Reagovat
Salfovic

Kdyby si rozhodčí vždycky hodil mincí, tak by to bylo transparentnější a systémovější.

Reagovat
Swarley

To jsou s Haalandem zapasnicke souboje

Reagovat
Kinky7

Na všechny ostatní by to byla penalta....

Reagovat
Swarley

Minimalne jak ho tam objal a slozil na zem, jasna pentle

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Miguel19

Grealish se Silvou jsou neuvěřitelně nudná "křídla". Oba dokáží jenom posouvat balon. Ani jeden nic nevymyslí, ani jeden nedokáže přejít přes hráče...

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Kinky7

To bylo vidět proti reálu třeba

Reagovat
diastan

I tehdy Silva kritizovan za vykon v jednom zapase a co predvedl pak

Reagovat
Salfovic

Silva by měl teď hrát na místě KdB.

Reagovat
Gareth Bale 11

Haalandovi to tezce nechutna, pritom on sam ty ruce taky pouziva furt. Dobre mu to otravuji.

Reagovat
Kinky7

Jedna věc je postuchovat a druhá věc řeckořímský zápas. Pokud se ti to líbí tak jsi si spletl sport

Reagovat
Salfovic

Připomíná mi to náš zápas proti Řecku na ME 2004 a jak Řekové ,,otravovali´´ Kollera.

Reagovat
Gareth Bale 11

Ne, nelibi, ale stejne tak nemam v lasce, kdyz tohle neustale prochazi utocnikovi.

Reagovat
Kinky7

Tak že by Haaland někoho složil rukama jsem si nevšiml

Reagovat
Gareth Bale 11

Jemu to prochazi v kazdym zapase, ty ruce v soubojich pouziva hodne casto.

Reagovat
Salfovic

Martinez je vážně na odchodu

Reagovat
Spikous

Emi Martinez je zranený keďže už striedal v stredu v polčase proti Hibernianu. Len nechápem prečo Aston Villa nekúpila lepšiu dvojku. Olsen nieje dobrý brankár

Reagovat
Salfovic

Aha, dík. Vyprcanej livesport ho neměl mezi zraněnýma.

Reagovat
diastan

Nedovedu si predstavit ze dnes da Haaland gol

Reagovat
Kinky7

Zápas blbec no

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Kinky7

Tak jo

Reagovat
Kinky7

Ten rozhodčí je fakt mimo

Reagovat
diastan

Reagovat
diastan

Celou dobu jasny ze da

Reagovat
Miguel19

Fanda asi dofandil...

Reagovat
Spikous

Ten Watkins už nedal 2 tutovku

Reagovat
Spikous

To čo teraz nedal Zaniolo

Reagovat
diastan

Nojo jak jinak

Reagovat
Kinky7

jsem to cekal...

Reagovat
Hlahart

lol, dejte Moyesovi titul

Reagovat
Hlahart

Walker teda na pokutu

Reagovat
bbbauch

City marnost

Reagovat
bbbauch

A Walker si myslel co?

Reagovat
Mastný Chobot

Sheffield krásne Walker

Reagovat
Miguel19

Walker

Reagovat
Miguel19

Lol

Reagovat
Mastný Chobot

wow, no tak nič Rodri krásne

Reagovat
Hlahart

Jako hezký, že City stačí snažit se tak 8 minut v zápase, ale ty vole...

Reagovat
bbbauch

Rodri proste kdyz je treba, tak ten gol da

Reagovat
Miguel19

Ten týpek domácích

Reagovat
Hlahart

???

Reagovat
bbbauch

To je zaver doprdele

Reagovat
Mastný Chobot

toho ľavého beka našiel Sheffield kde?

Reagovat
Ladas321

Sedět v City na lavičce musí být za trest, hned víš, že se do zápasu nedostaneš a pokud už budeš mít to štěstí, tak jen na pár minut.

Reagovat
Kinky7

Já to říkám pořád že rodri je absolutně nepostradatelný

Reagovat
diastan

Je..a to sem se tak bal ze Fernu nikdy nenahradime

Reagovat
Kinky7

Kdyby byl svět spravedlivý tak má Zlatý míč za loňskou sezónu

Reagovat
avicii

NU proti LFC to môže byť pre nestrannych super match... nám ale dnes neverím ze ich prestrielame, keďže očakávam v našej obrane slušný kolotoč

Reagovat
R.Meireles

Mám dneska pocit, že je přejedem

Reagovat
Salfovic

Nemyslím si, Newcastle větěinou hraje proti top týmům strašně připosraně.

A něco podobného se psalo i o zápasu s Chelsea.

Reagovat
Luc-Luc

Konate zas zranenej nebo co?

Reagovat
papos182

Ano, sval, ale nic vaznyho.

Reagovat
cubazi

Endo zatial vyzerá na strašný prúser

Reagovat
Luc-Luc

To je hrac na rok max nez sezenem nekoho dobryho

Reagovat
PanAu

Jorginho vedle nej vypadá jako rychlik

Reagovat
iamek

Tohle nebyl druhá žlutá? Lol ty vole

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Luc-Luc

Gordin skocil sam kokot evertonskej

Reagovat
iamek

Reagovat
papos182

Prvni zluta byt nemela, pac to byl faul na TAA, takze asi kompenzoval.

Reagovat
Gareth Bale 11

Uz mel jit ven. Rozhodci se posral z toho, ze je to 5. minuta

Reagovat
iamek

Reagovat
Sztanda

Jak ukázal jasne, ze za to vhození balonu zpet do hřiště a podobně pi*oviny se proste teď dávají žluté, tak tady se posral

Reagovat
mr.Silver

Rozhodčí tragéd

Reagovat
Cantona

Slabý rozhodca jasná žltá nechápem mal ísť von.

Reagovat
BenB

Když vezmu za co šel Tomi...

Reagovat
iamek

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Čenda

Reagovat
Cantona

Veď to je jedno čo 5 alebo 25 minúta, načo sú tie pravidlá potom, Onana dostal za čo žltú a Turner zdržoval celý zápas a nič. Zostrihy som ešte nepozeral.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
rave

Trent je zralý na vystřídání i bez té žluté. To je tragédie co předvádí.

Reagovat
iamek

Reagovat
mr.Silver

TAA

Reagovat
Miguel19

Arnold

Reagovat
Miguel19

Ten je neuvěřitelně v píči. Co zápas, to mega kiks.

Reagovat
Neutron

Trent spickovo

Reagovat
iamek

Arnold

Reagovat
Gareth Bale 11

Trent uz klasicky.

Reagovat
Luc-Luc

Sundej Trenta hned

Reagovat
iamek

A ještě sympatak Gordon

Reagovat
Man__United

Arnold

Reagovat
M0rb1D4S

Koukám, že TAA je typický scouser. Tohle udělal úplně na Gerrarda.

Reagovat
John Obi Mikel

Gordon

Trente, co to bylo?

Reagovat
Luc-Luc

Skoda ze ho nevyloucil

Reagovat
mr.Silver

Liverpool

Reagovat
Miguel19

Wtf

Reagovat
Gareth Bale 11

Spravne, by sel Isak sam na branu.

Reagovat
John Obi Mikel

Van Dijk

Reagovat
iamek

Loooool . Nejlepší stoper světa redka, nejlepší RB světa zavinil gól. Vesmíru jebe.

Reagovat
avicii

Alebo tebe

Reagovat
J0EL

Takto na silu

Reagovat
Neutron

Pekne sa ten zapas vyvija

Reagovat
Cantona

Karma, mal byť vonku, ešte pár takých nech ukáže. A vraj obranca, vždy skôr ako krídlo som ho videl.

Reagovat
Luc-Luc

Lol co

Reagovat
samson192

jasná červená

Reagovat
BenB

Jak co..úplně jasná omg

Reagovat
iamek

Reagovat
diastan

Jasna

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Manik...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Neutron

Reagovat
mr.Silver

Jasný faul, co tam zkoumají

Reagovat
iamek

Proč se jako Dick rozčiluje?

Reagovat
John Obi Mikel

Nechce červenou

Reagovat
Swarley

Reagovat
Miguel19

Jako faul jasnej, ale rudá ?

Reagovat
John Obi Mikel

To bylo, že byl poslední

Reagovat
BenB

Však by šel sám na gólmana

Reagovat
Miguel19

Jo, z opakovačky asi jo..

Reagovat
iamek

Reagovat
mr.Silver

Tak šel by sám na branku, podle mě jasná.

Reagovat
Manik...

Jako poslední hráč?

Reagovat
Gareth Bale 11

Sel by sam, vubec neni o cem.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Busby babes

prisna, ale byl posledni no.

Reagovat
Busby babes

respektive kdyby dal rozhodci zlutou, tak ok pro me. ale chapu lidi, co budou rikat: uplne jasna...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Busby babes

ale po dvou opakovackach... asi jasna i pro me.

Reagovat
MystycMac

Red

Reagovat
Luc-Luc

A je po zapase

Reagovat
Busby babes

obrana Poolu krasne 3 minuty.

Reagovat
M0rb1D4S

Se tam fart rozčiluje jak kokot, přitom úplně jasné podražení zezadu na hráče, který by šel sám na brankáře.

Reagovat
valek9610

Virgil býval frajer, ale stal se z něho nesympatický kokot a to samé ten kokot německý Klopp furt se směje jak piča a diví a pak bude brečet na tiskovce.

Reagovat
avicii

Trent katastrofa neskutočná ale ved Virgil tam hral loptu kks

Reagovat
iamek

Nejdriv ho trefil a pak balon

Reagovat
Gareth Bale 11

No to je sice hezky, ze hral mic, ale potom co mu vzal obe nohy.

Reagovat
avicii

Ok bolo to cez nohy a v šanci

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

tesne vedle no.

Reagovat
Neutron

ani nie popravde

Reagovat
avicii

Jo zbadal som

Reagovat
Neutron

Reagovat
Cantona

Mi padol net, tak krása jasnejšiu redku som dlho nevidel a on ešte nadáva rozhodcom waw

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mr.Silver

Červená červenou, ale ta záloha Liverpoolu je hrozně marná, ty přejede letos kde kdo.

Reagovat
Manik...

Kdyby se na to věčné nahrávání dozadu vys... tak by gól nedostali. Je to trapný pořád hrát dozadu.

Reagovat
Luc-Luc

On sunda Diaze, co je tam jako jedinej schopnej obejit hrace

Reagovat
avicii

nechápem..

Reagovat
Cantona

Ja som to zapol, kvôli Newcastle, že pozriem polčas no baví to, tak možno pozriem celý. A neviem čo sa čudujú , však by šiel Isak sám na bránu, kosa riadna, ako na dedine keď rupnú nervy niekomu

Reagovat
Neutron

Ja som si po mesiacoch nasiel chut a cas pozriet Batmana s Pattinsonom, dopozeram, zapnem futbal, a asi o dve minuty Trent urobi hrubku a o dalsie tri minuty Dijk dostane redku skvely zaciatok.

Reagovat
Coutinho10

lol žumpa liga...Virgil hraje míč, má ho u nohy a redka

Reagovat
Coutinho10

však to tam je jasně vidět...smutný, že si rozhodčí obhájí i jeho variantu...

Reagovat
Busby babes

co je tam videt? jak nejdriv vezme nohy Isaka a az pak balon?

Reagovat
iamek

Touhle logikou může každý hráč sejmout soupeře a pak kopnout do balonu

Reagovat
M0rb1D4S

Tak to ber jako reparaci za tu penaltu, kterou si minulý týden vyskákal Szoboszlai.

Reagovat
masina_LFC

veď z toho uhla ani nemal šancu hrať čisto loptu omg...

Reagovat
Coutinho10

kdyby se nedotkl míče, tak ok, ale tohle za mě faul prostě není

Reagovat
Miguel19

Když vezmeš nohy a pak až balon, tak je to přece faul

Reagovat
masina_LFC

veď ho prejebal cez nohy preboha a potom hral loptu...

Reagovat
iamek

. Takže někoho sejmes přes nohy a pak kopnes do balonu, tak to je Ok?

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Manik...

Reagovat
Busby babes

ok, ad absurdum, dam nekomu pesti do ksichtu a pak kopnes do mice... v tvem podani: ale dotkl se balonu...

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
vitasrp

Když nejdřív kopneš do nohy hráče a až pak se dotkneš balónu - což je tahle situace - tak je to podle pravidel prostě vždycky faul.

Reagovat
Coutinho10

jako hodně přísný, že mu tam takto vběhne....ty úpravy pravidel z toho dělají už sport, který se rozhoduje o milimetry, o vlásku, jestli v uvozovkách vyhraješ nebo prohraješ, možná by v tom mohlo bejt trochu lidskýho faktoru, ale to už je fuk

Reagovat
vitasrp

Vběhne, však celou dobu běželi vedle sebe, Dijk tam byl trochu později, v podstatě tohle byla jediná možnost, jak zamezit velký šanci. Musel vědět, že

dost riskuje.

Reagovat
Coutinho10

věřil, že u míče bude první...tohle pak celkem mění nějaký uvažovaní směrem k bránění, zamezuje to nějaký fotbalovosti, že třeba v těchto případech bude lepší hrát tělem a ne jít do míče, aby protihráče náhodou nefauloval...nevím no, pořád cítím, že to je prostě takový smolný či přísný, ikdyž asi to dává smysl, ale zkrátka se mi to moc nelíbí

Reagovat
vitasrp

Cože? Jako tohle byla prostě taková normální situace, kdy stoper běží vedle útočníka a má na výběr, jestli se s ním naváže, podstoupí rychlostní souboj a zkusí ho zablokovat/vytlačit, nebo zvolí takovou zkratku, kdy zkusí míč vypíchnout. Ale tam pak prostě musí počítat s tím, že to posere, protože natahuje nohu skrz protihráče, a aby udělal čistý zákrok, musí se dostat k míči, aniž by útočníka víceméně jakkoliv trefil.

Ono tohle se dalo vyřešit klidně i žlutou kartou a VAR by to podle mě neměnil, ale prostě van Dijk to risknul, krutě to nevyšlo, sudí zvolil přísnější trest, jede se dál.

Reagovat
Coutinho10

j, na to jsem trochu narážel, že ta redka byla přísná, ale obhájí si to no

Reagovat
Cantona

Veď vravím, čistá dedina, keď už nevie čo so sebou od nervov, zoberie ho, ako stromček na zimu do obývačky

Reagovat
Manik...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
pingla

Reagovat
Neutron

ale no tak

Reagovat
Coutinho10

jsem hodně zvědavej na názor nezaujatých expertů ve studiu...

Reagovat
Coutinho10

ani to pořádně nerozeberou...piero o ničem

Reagovat
Maximm9

Ty jsi tady v patek vecer fnukal, ze Enzo mel byt vyloucen za drobne fauly v prvnim polocase a ted tady trepes takove sracky

Reagovat
Coutinho10

odpovídal jsem ti stejně jako ty si chtěl penaltu, že i Enzo mohl bejt potrestanej (vyloučenej), bylo by to přísný, ale klidně to v tomto přísným trendu pískání tak bejt mohlo, jak vidím může bejt i Virgil vyloučený, když chce hrát míč, hraje ho, ale těsně před kontaktem s míčem mu tam vběhne protihráč

Reagovat
Maximm9

Jako ja priznam, ze Enzo prvni polocas nemel dohrat bez zlute karty, ale chtit pro nej cervenou byl nesmysl.

A potom je tady situace u Liverpoolu a ty by jsi proste nepisknul asi ani faul.

Reagovat
Coutinho10

můžeme Enza přirovnat k Trentovi...nedostal druhou žlutou dnes, bylo by to přísný, ale taky mohl bejt vyloučenej, takže jak v případě Trenta, tak Enza, tak jeden z těch 2 nedovolených provinění odpustil, respektivě nedal kartu...pro fotbal dobře asi v obou případech

k Virgilovi, dřív by se to řešilo asi faulem a žlutou v nejhorším, ale za mě prostě, když hraje míč, má ho u nohy, tak ještě nedávno to bylo ok...teď už není, tady podle mě rozhodčí díky tomu trendu nezachoval správnou citlivost, ale asi by to schytal no

zkrátka štve mě to, protože je po pár minutách po zápase

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
mr.Silver

Alison

Reagovat
iamek

Wow Allison

Reagovat
PanAu

Ten sedni je co zač, ten hraje na schovávanou? Jinak redka asi jasná no, ale skoda, teď už to bude nuda zapas.

Reagovat
PanAu

*endo

Reagovat
PanAu

Jinak newcastle bude velký problém, hrajou fakt dobře.

Reagovat
avicii

Tak to sa čakalo

Reagovat
PanAu

Dalo, ale do top4 je ve finále dalo strašně málo lidi. Přitom budou klidně druhy za city.

Reagovat
PanAu

Ok, po prvním poločase jsem to vypnul

Reagovat
Neutron

to sa dalo cakat nie? Ani minulu sezonu ste ich neporazili...

Reagovat
772jozef

Newcastle : Allison zatiaľ 1:0

Reagovat
Cantona

Ináč to sú tie objektívne média, dajú akurát video z boku čo skresľuje. Záber druhej kamery, ako ktosi vyššie spomenul, nemal ako hrať loptu čisto čo mu šlo hlavou vie len on ak vôbec

Reagovat
Mastný Chobot

Bohvie, koľko faulov ešte Joelinton spraví, kým bude mať žltú. Tak 5 ešte hádam.

Reagovat
BenB

Reagovat
BenB

Takovej Rodri od zámků

Reagovat
mr.Silver

Dělá to chytře.

Reagovat
Luc-Luc

Co ?

Reagovat
mr.Silver

Ani kumulace těch faulů prozatím nebyla na žlutou.

Reagovat
Luc-Luc

To spis neco vypovida o rozhodcim

Reagovat
Coutinho10

jim karty nedává no

Reagovat
cubazi

zosratý rozhodca

Reagovat
avicii

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
masina_LFC

Máme tam asi 3 priemerné výkony a zvyšok úplný odpad... A dať Diaza dole a nechať tam Gakpa, čo nespracoval loptu ešte, tak to bol majstrštyk

Reagovat
Luc-Luc

Skoda te cervene, kozomrdi by byli dnes hratelni...

Reagovat
avicii

Je po zápase, toto keď United nedajú tak arabasi budú praktizovať trest ukamenovanim... skôr ma zaujíma ci prídu do štvrtka tak dôležité posili na stopéra a do zálohy..

Reagovat
Ranoth

Endo staci

Reagovat
Mastný Chobot

Mne tá červená prišla teda veľmi prísna. Faul určite, žltá tiež, ale toto za mňa nie je redka. Isak nemal loptu pod kontrolou a van Dijk by ho v kľude ešte mohol dobehnúť, kým by si ju prebral.

Reagovat
BenB

Jak ji mohl mít pod kontrolou když ho před zpracováním sundal?

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Mastný Chobot

No veď práve. Nebola to čistá šanca.

Reagovat
papos182

Neslo tu redku uhrat na offside?

Reagovat
772jozef

Mňa ide poraziť z toho Kloppa Arnolda hrá celú prípravu na DM v lige musí hrať pravého beka lebo nikoho tam nevedia kúpiť, najlepší strelec prípravy lavička , Gakpo ešte nehral na svojom poste odkedy je v lfc není to ani záložník ani útočník je to lave krídlo ale Budiš je univerzál pre Jurgena , Jediné čo musím pochváliť je Wataru Endo ten má dvojdebut ako víno no tie japonské kung fu reflexy tam proste sú

Reagovat
Neutron

mno vzhladom na to, ze zrovna Kung Fu je cinske bojove umenie...

Reagovat
cubazi

Dakujem za japončíka, furt lepšie ako by tam mal byť... oh shit

Reagovat
cubazi

Klopp tebe musi jebať!

Hovorím celý čas že pravý obranca je to kde nás tlačí topánka, ale ttieto Trentove prúsery zápas čo zápas idu na Kloppa.

Majitelom musí jebať!

Načo su nám posilly ked možeme kupiť po odchodoch celej zálohy japonské nemehlo, ten snad za celý čas v PL nevyhrá jeden osobný suboj. Posili nám však netreba, lebo stači len dojebať štadion -PRUSER KURVA stym štadionom ale majitelia sa idu sudiť lebo zombie style štadiona može trvať ešte rok ... už predajte tento klub lebo Vám pojebem vaše ženy a kurvy a dcery!

Fanušikom musí jebať!

Team spirit , spolu to zvladneme, majitelia vedia čo robia ich strategia je dlhodobá, nazzismidtke je expert ten nam privedie super hráčom... žebraci ste, žebráci!

MNE MUSI JEBAT!

Zato že tomuto klubu fandím

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
masina_LFC

strašný kokot

Reagovat
vilp

To fandíš tak nejdřív od 2015, ne?

Reagovat
cubazi

od roku 2002

Reagovat
masina_LFC

to čo si robil potom v 2010-11 napríklad? rezal si sa?

Reagovat
cubazi

pil som, vela som pil

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Neutron

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Neutron

Reagovat
Neutron

Reagovat
Busby babes

co s timhle ma trener delat? nepostavit TAA?

Reagovat
BenB

Koupit LCB místo Robertsona a hrát to zajisteneji?

Reagovat
cubazi

žeby hrať na 3 stopérov a TTA do zálohy? ako ine kluby ktoré takýto systém hraju

Reagovat
papos182

Takovej liverpoolskej Infernoqt

Reagovat
Busby babes

Reagovat
avicii

Reagovat
Miguel19

ženy a kurvy a dcery

Reagovat
Čenda

taky mě zaujalo, že myslel na všechny.

Reagovat
772jozef

Reagovat
Nikikrew

Je to len futbal pockaj ako polke naroda zajebe v den volieb

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
aragorn

Smaž se

Reagovat
papos182

No bude to chtit nejakej zazrak jako napr cervenou pro hrace Newcastlu, nebo podarenej protiutok nebo standardku.

Ale spis to dnes na body nevidim.

Reagovat
Alberto Aquilani

Cristante za 50! V tom strede poľa hentých báboviek by bol za hviezdu.

Reagovat
Busby babes

Jinak teda TAA vypada zatim nic moc a u VVD mi prijde, ze je taky porad o dost pod levelem na kterem byl pred zranenim...

Reagovat
Hlahart

TAA je dozadu ještě horší než kdy byl. Mně přijde, že je to u něj i o nasazení aktuálně

Reagovat
Ranoth

TAA to ma uplne pitchi kedze vie, ze nema konkurenciu tak bude hrat kazdy zapas aj keby v kazdom zapase urobi 10 chyb

Reagovat
mr.Silver

Almiron je hrozně frustrující hráč.

Reagovat
Manik...

Reagovat
mr.Silver

Lol, Endo dobře nestíhá

Newcastle tragický, dej tam Wilsona za Isaka.

Reagovat
Miguel19

Má malý nožičky.

Reagovat
Miguel19

Gakpo je strašně nazajímavej hráč.

Reagovat
Maximm9

Tomu Tonalimu hodne verim, az si zvykne na tu ligu. Srandovni, ze po nem nesel treba LIve nebo United, kteri maji problem ve stredu. Nebo i ta Chelsea, ktera da radsi 115mega za Caiceda...

Reagovat
Miguel19

Tonali není defenzivní záložník.

Reagovat
Maximm9

V Milane tam obcas hral. A on mi prave prijde, ze je takovy univerzal. Rad utoci, ale casto se vraci, za me ideal.

Reagovat
Miguel19

Pro nás ne.

Reagovat
eder

Gordone, ty debile albínskej!

Reagovat
JessePinkman

TAA potřebuje posadit, nebo hrát v záloze. Další inkasovanej gól po jeho chybě v obraně.

Vedení neschopný, Klopp si s tím bez posil už taky neví rady, rozhodčí je řežou, co to jde...

Tohle nevypadá vůbec dobře.

Reagovat
vilp

Však minulý kolo udělal chybu v prostoru zálohy a taky z toho byl gól.

Reagovat
Neutron

Pekne Almiron

Reagovat
avicii

Čím ďalej to sledujem tak čoraz viac naberám dojem ze NU nehrá nič uzasne, my sme im to dnes totálne položili do rúk

Reagovat
Csaplárova past

TPČ Darwin a jeho zpracování míče

Reagovat
Csaplárova past

ten je marnej

Reagovat
Miguel19

Reagovat
avicii

Diki za tvoju márnosť

Reagovat
Csaplárova past

to je vždycky, když někoho zkritizuju .. a on dá za pár minut gól

Reagovat
John Obi Mikel

To není tebou, taková místní klasika

Reagovat
JFT97

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Nunez nádhera . Newcastle úplně trapný druhy poločas.

Reagovat
avicii

nezaslúžia si vyhrať keď hráš takto proti tímu ktorý bol po tých situáciách v obrane zrelý na bitúnok

Reagovat
Luc-Luc

Goooooooooooooooollll Darwinkoooooo

Reagovat
JFT97

Yess,

Darwin

Reagovat
Mastný Chobot

Pekne, Darwin

Reagovat
John Obi Mikel

Darwin

Newcastle

Reagovat
Coutinho10

Yeeeees, dobře jim tak

Reagovat
Neutron

Pekne mu nahral ritou

Reagovat
Man__United

Tohle Newcastle projebal

Reagovat
Miguel19

Nechápu, proč Darwin nehraje místo průměrnýho Gakpa.

Sice občas vypadá jak kopyto, ale lepší jak Gakpo bude vždy. Zvlášť po té dobré přípravě...

Reagovat
avicii

To nechápe nikto v našom tabore, je mladý, čím skôr sa otuka v lige tím lepšie bude pôsobiť na tom ihrisku, má na to

Reagovat
772jozef

to isté Gomez miesto Virgila , kľud dobrý na lopte nechápem ten hate na neho

Reagovat
iamek

Reagovat
Neutron

Ale Castle si to pytal, druhy polcas uplne o nicom vykon

Reagovat
Cantona

Baví to, Newcastle, ako keby nevedelo čo hrať od červenej. zahodili šance ako keby viedli o 2- 3 góly a zrazu 1-1

Reagovat
avicii

No ale tých šancí teda nejak nemali...

Reagovat
Cantona

Almiron mal dva góly na nohe. Smola no a veľa ľahkých strát v strede poľa, sami ich dali do hry....

Reagovat
Csaplárova past

Ideální by bylo, kdyby dal Newcastle v 106 minutě gól

Reagovat
Csaplárova past

Liverpool zas brání remízu, to bude remízový král ze všech TOP 6 týmů

Reagovat
EL Gringo

Zas?

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
EL Gringo

Ty si ten posledný ktorý sa tu môže smiat

Reagovat
Kejza

po hodině v deseti.. náhodou dost slušnej výkon. jestli z toho bude bod, tak dneska dobrý

Reagovat
VTID94

Odborník

Reagovat
pospec7

Reagovat
dantetomas

Skvela remiza za 3 body

Reagovat
Manik...

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

Newcastle

Reagovat
JFT97

Yesss

Reagovat
John Obi Mikel

Darwin

Newcastle

Reagovat
John Obi Mikel

Straky to neskutecně posrali tenhle zápas

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooooooooooooooooo woooow

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
iamek

Newcastle někdo vymenil na druhy poločas ne?

Od střídání Tonaliho uplny propadák. Coach prokoucoval

Reagovat
Busby babes

Newcastle

Reagovat
Cantona

Komédia :D takto lacno dávať loptu v strede poľa

Reagovat
Man__United

Newcastle může vinit jen sám sebe, měli šance to rozhodnout a místo toho se zbytečně stáhli a chtěli to uhrát na 1-0

Reagovat
mithro

saudi

Reagovat
FKVZLFC

A ta Salahova nahrávka...

Reagovat
Neutron

Lol straky uplne trapne

Reagovat
Kejza

Newcastle takhle to posrat proti deseti... každopádně Darwin konečně zabiják!

Reagovat
JFT97

Big win

Straky

Reagovat
avicii

Fantázia

Reagovat
vilp

NFC se zesrali jak tehdy Mourinho za Chelsea proti PSG po redce Zlatana.

Reagovat
Luc-Luc

Krasa Darwinko si namazal hejtrs na chleba a saudi at se soustredi radsi na tu svoji sranda ligu mrtky

Reagovat
cubazi

ale my sme LFC všetkých možme jebať

Reagovat
vladis271

Reagovat
eder

Reagovat
avicii

saudi zasrany newcastelsky

Reagovat
cubazi

TEAM FUCKING SPIRIT

Reagovat
EL Gringo

Darwinko, krása, snáď už bude v základe od budúceho kola

Reagovat
vladis271

FCK you hateeeeeeeeeeeeeeeeeers

Nuneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez

Reagovat
cubazi

Reagovat
Agent z Melmacu

premotivovany komentátor fakt povedal že Toto je reklama na Premierleague?

Reagovat
Maximm9

Darwin

Reagovat
772jozef

Darwinko dnes sa snáď Jurgen prebudí a začne ťa tam stavať

Reagovat
masina_LFC

Za charakter skvelé zakončenia Darwina, si ich šetril asi

Reagovat
cubazi

Reagovat
eder

Darwin, ja ťa velmi lúbim...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele