PREMIER LEAGUE - 17. KOLO

17.12.2005, 20:21, aktualizováno 18.12.2005, 19:12
Aktuality
Chelsea vyhrála na Arsenalu a zřejmě jej definitivně vyřadila z boje o titul, druhý Manchester United zvítězil na hřišti Aston Villy a stále ztrácí devět bodů. Everton utrpěl v Goodison Parku debakl od Boltonu. Nepříznivou sérii ukončil Wigan, tři body si připsali rovněž Portsmouth, Fulham, Manchester City a Newcastle. Šestigólový zápas Middlesbrough s Tottenhamem neměl vítěze, skončil remízou. V listopadové předehrávce porazil Liverpool Sunderland.


Tabulka:
1. Chelsea FC17151137:746
2. Manchester United17114231:1437
3. Liverpool FC1594220:831
4. Tottenham Hotspur1787225:1631
5. Bolton Wanderers1693422:1430
6. Wigan Athletic1791719:1828
7. Manchester City1783624:1727
8. Arsenal FC1682622:1526
9. West Ham United1774625:2225
10. Newcastle United1774618:1725
11. Charlton Athletic1671821:2622
12. Blackburn Rovers1763819:2421
13. Middlesbrough FC1755723:2620
14. Fulham FC1754818:2219
15. Aston Villa1745816:2617
16. Everton FC1752109:2317
17. West Bromwich Albion1744917:2516
18. Portsmouth FC17341013:2613
19. Birmingham City16331011:2312
20. Sunderland AFC17121414:355


Příští kolo
22.12.2007
Newcastle United - Derby County
Arsenal FC - Tottenham Hotspur
Bolton Wanderers - Birmingham City
Blackburn Rovers - Chelsea FC
Liverpool FC - Portsmouth FC
Fulham FC - Wigan Athletic
Middlesbrough FC - West Ham United
Manchester United - Everton FC
Reading - Sunderland AFC
Aston Villa - Manchester City



Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (92)

Přidat komentář
smazaný uživatel

doufám že porází me tu Wengerovu sebranku!!!

Reagovat
HOST*Eto´o

Vyliž Mourinho prdel!a nekvákej tu blbosti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co?dostali ste na prdel a dokonce 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

02

Reagovat
HOST*cronaldo

owen a camara sa nam pekne strelecky chytili..to ma tesi..Este viac ma tesia stabilne vykoni Rooneyho v drese MU..Spociatku som ho naozaj nemal rad ale viac a viac ma presvieca svojimi vykonmi ze je to kvalitny hrac..Aj ked taky slavny klub ako MU nemoze stat na 20rocnemu chlapcovi ale myslim si ze zo skusenym Nistelrooyom urobia spravnu utocnu dvojicu do premier league a hlavne obavanu(aj ked si myslim ze to furt bola)

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, tak jsme se díval an ten zápas Arsenal s těmi darmožrouty...

Arsenal měl teda ze začátku nehoráznou smůlu, když dal nejdřív tyčku a pak regulerní gol nebyl uznán (Chelsea azse mohla kopat penaltu, ale to bylo už předtím), jinak je ovšem pravda, že směrem dozadu i dopředu to byla od nich hrůza. Pokdu se Real jen trošku vzpamatuje, tak by měl postoupit (uvidíme ale, koho Arsenal koupí). Fakt tragedie.

Chelsea...nevím no, co to mělo být. V obraně se to s loňskou sezonou nedá srovnávat, nebyla špatná, ale nic nepřekonatelnýho, zvláště pro útok Barcy

Do útoku hráli na breaky, tedy tak, jak nám dali loni u nich tři goly, Barca má ale kvalitnější všechny posty v obraně (krom Colea, který ale nehrál), naše obrana je i skvěle sehraná, což lon nebylo .Pokud dokážeme eliminovat brejky, tak by nám nemělo nic stát v cestě, protože si snad nevybavuju šanci Chelsea při postupném útoku (ani loni proti nám). Nemyslím si, že by měl Robben nějaké šance obehrát si v souboji 1 na 1 Puyola nebo někoho z naší obrany tak jak to dělal proti Arsenalu. Uvidímě ještě c os standartkama, ale jelikož letos to je od nás perfektní, tak by to taky mělo jít.

Každopádně nepochybuju o tom, že 4-5 golů nejméně dáme.

Reagovat
smazaný uživatel

jj takže ste vlastně neporazitelný co??? =) No něco podobnýho sem slyšel i minulou sezonu a jak to dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

A kde píšu, že jsem neporazitelní? Buď mi tu hoď citaci, nebo nelži.

Reagovat
smazaný uživatel

A hned zalezl!

Reagovat
HOST*Fugas

Ono je to poznat z toho tvýho příspěvku když napíšeš že: Barca má ale kvalitnější všechny posty v obraně (krom Colea, který ale nehrál) - nejsem si jistej jestli tohle přírovnání asi patřilo Arsenalu, protože za Chelsea hraje J. Cole -zaloha a Charlton Cole - střidačka ( útok ). A taky že když dokážete.......... tak je Chelsea ( největší farovit LM lídr Premier League a mnohejma lidma hodnocnejma jako nejlepší klub světa) bez šance.

Protože Robben je totální amatér postupnej útok Chelsea je k smíchu a navíc jste na všech postech lepší a vaše standartky sou víc než dobrý. To vypadá že ste neporazitelný nebo ne???

Reagovat
smazaný uživatel

Jono a Carlton Cole i Joe Cole hrají v obraně, že?

Co si to tak nejdřív přečíst pořádně a pak teprve něco psát? Víš o tom, že teĎ už to ztrácí všechen smysl, to co jsi psal...

Reagovat
HOST*Fugas

proč myslíš že tam je napsanej ten dodatek????: nejsem si jistej jestli tohle přírovnání nepatřilo Arsenalu, protože za Chelsea hraje J. Cole -zaloha a Charlton Cole - střidačka ???? no proč myliš???

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to nezajímá proč, intelgientní člověk by si to domyslel a nemusel tam psát dodatky. Nehledě na to, že vlastně na tom byl založený celý tvůj příspěvek. takež smůla. Abycho mse vrátili k jádru problému nikde jsme neřekl, že jsme neporazitelní, to sis vymyslel.

Reagovat
HOST*Fugas

z toho tvýho příspěvku to jasně vyznělo. trocha pokory by ti prospěla.

Já tady taky nevyhlašuju jak Barcelonu přejedeme že naše obrane je mnohem pevnější Brankář spolehlivější a záloha vyrovnanější........

Reagovat
HOST*Fugas

i když mam pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Vyznělo to tobě, tak si to nech pro sebe. Pokud jsme to nidke nenapsal, tak máš smůlu...

Reagovat
HOST*T-80U

To tak muselo vyznít každému kdo si to přečte.

Reagovat
smazaný uživatel

podla bookemakerov je najvacsi favorit ligy majstrov Barcelona a Juventus

Charlton Cole je nejaky novy hrac chelsea? ja zatial poznam len Carltona a toho fakt nemusim

Reagovat
smazaný uživatel

No, fugasi, ty ostudo, neznát jména hráčů svého týmu .

No, ale my jsme o tvých znalostech valné mínění stejně neměli

Reagovat
HOST*Fugas

jak si prosimtě přišel na to že neznam hráče svýho týmu ty inteligente?????? napsal sem že za Chelsea hraje J.Cole a Charlton Cole a že Ashley hraje za Arsenal tak prosimtě pomlč exprte

Reagovat
smazaný uživatel

Už zase

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea hraje hodne aktivny presing hlavne z uvodu zapasu, takze bude velmi dolezite v oboch zapasoch si dat pozor na uvodny polcas. niezeby na druhy nie, ale ten presing proste cely zapas oni nevydrzia a potom to bude voda na nas mlyn, ale len v tom pripade ak nedostaneme dovtedy gol, lebo na ten beton fakt nemam naladu.

Chelsea bola dneska aktivnejsia , ale ten fotbal bol neskutocne humusny. Ak som videl tri prihravky posebe, tak som tlieskal rukami. Su to proste lempli.Tak ako fugas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to bylo taky tím, že se hrálo prakticky celý zápas ve sprintu

Reagovat
smazaný uživatel

no co sledujem anglicku ligu a hlavne chelsea, tak tam sa asi sprintuje stale. a najhorsie na tom je, ze manchaster , ktory ma ake take naznaky snahy o celkom zaujimavy fotbal nato doplaca

Reagovat
HOST*Fugas

ti dam lempl ty experte - koukni se na statistiky kolik golu dala Chelsea první a kolik druhej poločas a pak tu poučuj co na ní bude platit. A jestli ten zápas bol neskutecne humusny tak nevim proč se vůbec o fotbal zajímáš, protože moc hezčích zápasů nevidíš. A i kdyby to fandíš Barceloně jenom proto že hraje hezkej fotbal???? tak to jí taky určitě fandíš tak rok viď????

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim, ze v barce sa hral pekny fotbal ako za Ronaldinha, Xaviho, Deca, Etooa, tak za Rivalda,Figa, Luisa Enriqueho az po Stichkova a Romaria. Takze lemple, zase si ukazal svoju blbost.

tak ked si niekto nedokaze dat viac ako tri suvisle prihravky a vyzera to ako dedinsky fotbal. kopni a bez ,tak to pekny fotbal nenazvem. ten zapas som videl a nic moc.

Asi lepsie nepoznas a preto ti staci aj toto , ze? mal by si zacat sledovat spanielsku ligu. Pekne je ako Betis vyprasil chelsea v lige majstrov a no v spanielskej lige je posledny.

Reagovat
HOST*Fugas

jj MYSLÍŠ, kdes na to příšel???? řikal ti to táta viď???? když hrála Barcelona pěkně tak si ještě nebyl na světě. A že mam začít sledovat Primeru??? , jaká liga si myslíš že je nejsledovanější na světě???? která liga je kolébka fotbalu????, kde sou nejlepší fanoušci???? a největší návštěvi??? ( po německu - jenom kvůli tomu že tam maj větší stadiony ). Kde hraje nejbohatší klub na světě????? V který soutěži z první 4 je nejmíń klubů který bankrotujou???

napovim ti Primera to neni, tak se tu přestaň ohánět svejma moudrama a táhni odkud si přišel.

Reagovat
smazaný uživatel

jo takze barca hrala pekne fotbal ked som nebol este na svete,tak to akosik vyvraca tvoj prispevok (ak to jí taky určitě fandíš tak rok viď????) tak dik, ze si mi to potvrdil, ze barca hraje pekny fotbal odjakziva.Si ale riadne sprostucky, ked si mi takto predlozis taky argument. tak dik. kto zavaha nezere a ja som bol hladny a tak som sa zchuti najedol. no len ti dodam,ze chelsea je vraj najnenavidenejsi klub v anglcku, takze ....

No a Abramovich, Hoyzer. liverpool vraj vlastni thajsky premier ci co to. tak to je fakt vyhra. a k tomu taky humusny fotbal. s tolkymi porachmi sa to uz mohli aspon naucit. aspon 4 prihavky za sebou

Reagovat
HOST*Fugas

HEJ TAK TOHLE JE MAZES TADY ROMINHO MI TVRDÍ ŽE JE CHELSEA NEJNENÁVIDĚNĚJŠÍ KLUB V ANGLII

NO JE VŠEOBECHNĚ ZNÁMO - možná se to doneslo už i na slovensko - ŽE NEJNENÁVIDĚNĚJŠÍ KLUB V ANGLII JE JEDNOZNAČME MAN. U. - napiš mi ještě něco pls!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

sam Lampard minule tvrdil, ze chelsea je najnenavidenejsi klub v anglicku koli tomu, ze maju peniaze a vraj uz pochopil ako sa citil manchaster v case najvacsej slavi. bohuzial mince sa obratili a je to chelsea. takze zase si ukazal svoju sprostuckost a neinformovanost.

Reagovat
HOST*Fugas

Rominho Rominho, NESMÍŠ VĚŘIT VŠEMU CO NĚJAKEJ LAMPARD ŘEKNE - NEJNENÁVIDĚNĚJŠÍ JE MAN. U. jestli mi nevěříš tak se koukni na pár Anglickejch vebů. A nebo se zajeť poptat do anglie - já se tam ptal

Reagovat
smazaný uživatel

no tak asi Lampard tam zije a zaziva to na vlastnej kozi. a asi si si necital moj prispevok, ale manu bol a je chelsea a preco? staci si domysliet

Reagovat
smazaný uživatel

No jen bych tě opravil, opravdovou kolébkou fotbalů byli staří Mayové, takže to si škrtni. Nejbohatší klub vsvě ta je za poslední rok Real Madrd, tudíž klub z primera divizion. Jediný výzanmnější klub, který zbankrotoval byl Leeds, druhá mohla být CHelsea, ta se taky nedokázaal sama uživit a musle jí pomoci někdo zvenčí, to se ve španělské nestalo u nikoho.

Reagovat
HOST*Fugas

Máyové??? pytel číňani to prej vymysleli první, nebo to bylo aspoň hodně podobný. Ale Man. U. je ještě pořád nejbohatší klub - když mi pošleš odkaz kde je to napsaný o Realu tak přiznam že o fotbalu vim hov.... a nikdy už na tyhle stránky nepošlu jedinej příspěvek . nn je to možný ale Man. U. byl dlouhodobě nejbohatší klub a teď to po něm stejně převezme nejspíš Chelsea a možná i Arsenal kterej k tomu bude mít s novym stadionem taky všechny předpoklady

Reagovat
smazaný uživatel

Snažíš se to zlechčit, ale skutečně to byli Mayové. Takže smůla, tvůj vtip o čínaněch nevyšel.

Nejbohatší klub světa byl letos Real Madrid, to je rpsoět fakt, Manu skončil druhý. Takže i to je mimo.

Krachujou kluby z Anglie, ne ze španělska, takže další argument máš vyřazen.

Jseš prostě v...

Reagovat
HOST*Fugas

: dokaž mi že to byl Real - vymysleli ho číňani a finanční situace klubů ve španělsku německu i itálii je mnohem horší než situace kluvů v anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dokazovat? Na to je žebříček. Zcela jasný. A ten prokazatelně vedl real, najdi si ho sám, doufám, že nejsi tak blbý, aby si to nezvládl.

Nevymysleli ho angličani, to je základ, takže klidně si říkej, že číanni, tak či tak, je to v rozporu s tím, co si tvrdil na začátk ua čím si obhajoval anglickou ligu.

A finanční situace? Kdo zkrachoval v psoledních eltech? Řekni mi ejden španělský klub. Já ti anglický klduině řeknu: Leeds. A cheslea taky nebyla schonpá se sama uživit. Tak teď sješ na řadě, abys řekl nějaký klub, co zkrachovalve španělsku.

Reagovat
smazaný uživatel

no dneska vynimocne suhlasim s kyslikom. Fugasi, nezda sa ti debilna povedat, ze anglicko je kolebka fotbalu,potom kyslik napise, ze su to mayovia( s cim aj suhlasim) a nakoniec nesuhlasis s maymi, tak napises cinania cim vlastne uplne vyvracas svoj predchodzi prispevok o Anglicku ako kolebke fotbalu. ses ty dobrej blbec. si uvedom svoju blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem co ma novy stadion spolocne s bohatostou klubu ale neva. Hold Schalke ci bayern ho len nedavno dostavali.

Reagovat
HOST*Fugas

Ty toho nevíš ještě hodně

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi pokus o strapnenie? hold dneska si sa zubozil uz dostatocne. chudacku. mal by si radsej ist, lebo tak primitivne nazory som este nepocil. to este nehovorim o argumentoch, tak trapne sa odpisat ako s tym peknym fotbalom, tak ty musis byt naozaj nejaky blbecek.teliatko, kravicka.

Reagovat
HOST*Fugas

ty mi to dáváš - nevim kdo tady píše že: Chelsea bola dneska aktivnejsia , ale ten fotbal bol neskutocne humusny. - myslim že tohle mluví za všechno , hold nemůžou bejt všichni chytrý

Reagovat
smazaný uživatel

hold to, ze je chelsea aktivna neznamena, ze hrala pekne. blbecku.

Reagovat
HOST*Fugas

co už si začínáš uvědomovat jakej kokot z tebe vyroste??? - znáš ještě nějaký spostší slovo než blbeček??? zapátrej v paměti ve čtvrtý třídě už bys měl mít rozšířenější obzory

Reagovat
smazaný uživatel

fugasi. pozri sa na uroven svojich argumentov. najprv tvrdis, ze barca hraje fotbal len za posledny rok a potom sam sebe vyvratis prispevok, ze ho hrala este predtym ako som sa narodil . vid zatvorka .(když hrála Barcelona pěkně tak si ještě nebyl na světě( A i kdyby to fandíš Barceloně jenom proto že hraje hezkej fotbal???? tak to jí taky určitě fandíš tak rok viď????)).

Napises , ze Anglicko je kolebka fotbalu. Kyslik napise mayovia a ty s maymi nesuhlasis a napises cinania cim sam sebe vyvracas anglicko.

tak bud si naozaj sprosty, lebo takuto uroven argumentov som este v zivote nevidel a nemozem ta nazvat nijak inak ako blbeckom, lebo pre teba to je skor kompliment.

Reagovat
smazaný uživatel

aka nahoda, ze si sa tu objavil dnes po vyhre arsenal. Zase si nabral energie a prisiel si davat velkohube kecy do sveta? to ses teda fanda. takova nula co chodi len s vysledkami? ako sa ma abramovich a jeho penazenka? to iste dobre vies? inak nato, ze abramovich minul 500milionov libier podla toho co som naposledy cital, tak ta chelsea sa konecne mohla naucit hrat pekny fotbal . s takymi prachmi by barca fuuuuuuuha. to si neviem predstavit.

Reagovat
HOST*Fugas

jj je to náhoda že sem se tu objevil zase po výhře , nevim jestli to tvůj bystrej mozek už zpozoroval ale Chelsea vyhrává skoro všechno takže je celkem logický že se tu objevim. Ale jinak jestli tě to zajímá tak sem dneska přijel ze Šumavy ale v pátek sem tu psal přístěvky k rozlosování LM. - takovýho retarda sem tu už dlouho neviděl kdy tě pustili z Jedličkárny ty inteligente???

Reagovat
smazaný uživatel

vid hore prispevok o peknom futbale a potom sa porozpravame o inteligencii. sam si sa odpisal svojou sprostostou. to nemas ako argumentovat

Reagovat
smazaný uživatel

ani pekny fotbal ti nevysiel a ani najnenavidenejsi klub v anglicku.

hold ty mas talent ako by sprosty. gratulujem , to si zasluzi nejaku cenu.

Reagovat
HOST*Fugas

pište ty příspěvky dolů - už se v tom neorientuju

Reagovat
HOST*Fugas

ROMINHO ŘEKNI NÁM JEŠTĚ NĚCO PĚKNÝHO PROSÍÍÍM

Reagovat
HOST*Rominho

bla ble blua u ua

Reagovat
HOST*Fugas

pěkná řeč chlapče, dneska tvá nejlepší, sem na tebe pyšnej

Reagovat
smazaný uživatel

fugasi. pozri sa na uroven svojich argumentov. najprv tvrdis, ze barca hraje fotbal len za posledny rok a potom sam sebe vyvratis prispevok, ze ho hrala este predtym ako som sa narodil . vid zatvorka .(když hrála Barcelona pěkně tak si ještě nebyl na světě( A i kdyby to fandíš Barceloně jenom proto že hraje hezkej fotbal???? tak to jí taky určitě fandíš tak rok viď????)).

Napises , ze Anglicko je kolebka fotbalu. Kyslik napise mayovia a ty s maymi nesuhlasis a napises cinania cim sam sebe vyvracas anglicko.

tak bud si naozaj sprosty, lebo takuto uroven argumentov som este v zivote nevidel a nemozem ta nazvat nijak inak ako blbeckom, lebo pre teba to je skor kompliment.

Reagovat
HOST*Fugas

milý rominho - opravdu sem napsal že barcelona hraje pěknej fotbal poslední rok ale tys mi odpověděl že MYSLÍŠ že ho hrála i za dob figa Enri..... a já ti odepíšu že barcelona hrála pěknej fotbal dřív než ses narodil ( pak jak bys moch pochopit hrála pěkný chuj ). Tak teď by to možná pochopil i průměrně inteligentní šimpanz.

Reagovat
smazaný uživatel

fugasi, tak ja si kupim asi ceskoslovensky slovnik, lebo tieto tvoje hlody fakt nechapem. posledny rok a predtym bol figo, rivaldo , luis enrique, romario, ronaldo,stoichkov. potom predtym nez som sa narodil, ale to bolo v roku 1986 a pokial viem tak v 92 vyhrala lm a vysledky neprisli hned, takze to chcelo este nejaky ten rok dva predtym ...

takze opat si sa straposil. si blbecek. teliatko

Reagovat
HOST*Fugas

Tak a ještě k tý kolébce fotbalu - Kolébka fotbalu je Anglie, a nehodlam se o tom hádat, a jestli Kyslík tvrdí že je to indie kde se poprvé házeli auty a kopali rohy tak aď mi ukáže nějakej důkaz a klidně přiznam chybu - Když mi tvrdil že je to indie - tak sem mu odpověděl že v číně se hrála hra která byla podobná fotbalu dřív než v indii.

Toť vše co sem chtěl říct, mějte se tu kluci barcelonský a nezapomeňte rozšiřovat vaše moudra i nadále =)

Reagovat
smazaný uživatel

Indie

to je vůl....

Reagovat
smazaný uživatel

Prnví hráli fotbal mayové...

Reagovat
smazaný uživatel

http://ihned.cz//1-10105050-16950550-004000_d-aa

Fugasi a teraz mozes ist tak do prdele, chudaaaku.

Reagovat
HOST*

Pro neznalé: Real Madrid překonal po osmi letech United v příjmech. To ale znamená, že je nejbohatší?! Manchester je už asi 10 let nejbohatším klubem - myšleno, že má největší tržní hodnotu

A ještě přidám pořadí nejbohatších lig podle posledního žebříčku, který bývá sestaven vždy na konci sezóny:

1. Anglie

2. Itálie

3. Německo

4. Španělsko

5. těsně pak Francie

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Ale řeč byla jasně o tomhle roce, a tam vyhrál Real! A je to důsledek i toho, že tržní hodnota MU šla hodně dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Hádejte se jak chcete, ale Real z toho raději vynechte

http://ihned.cz//1-10105050-16950550-004000_d-aa

Milý Fugasi, o fotbalu víš víc než h.... a poprosil bych tě, abys přispíval dál, bo by to tady přes zimu nebylo tak zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme se Fugasi nasral a chvilku sjem hledal na googlu a už to mám! :

http://ihned.cz//1-10105050-16950550-004000_d-aa

Reagovat
HOST*

Přečti si ten článek, pak ten nadpis

Reagovat
smazaný uživatel

Došlo tady k trapnému omylu, tak bych to rád uvedl na pravou míru. Ve skutečnosti tu stránku našel koumák yarda (jako vždy) a hned nám všem poslal odkaz. Touha po slávě byla bohužel mocná, takže se nikdo z nás neudržel a musel se podělit se skvělými a věrnými fanoušky tady na eurofotbalu. Takže se omlouvám a ať vyhraje ten lepší .... a hlavně fotbal!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je tri dni po lose a už si pod celkom slušnou paľbou Kataláncov. Dopredu ťa už teraz ľutujem. Ale nebudeš osamotený, lebo samozrejme po Reale fandím dosť aj Chelsee. Hlavne dvaja vaši hráči ma extrémne zaujímajú Dúfam, že raz budú u nás v Reale.

P.S. : Lampard a Drogba sú absolútna špička.

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi z toho výběrů dvou oblíbených klubů dělá vážně špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ti potom doporučujem k jari si nakúpiť do foroty ukľudňujúce tablety, lebo až potom sa ti začne " dělat špatně"

Reagovat
HOST*

Drogbu nebrat! skoda penez

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si nějak ani nemůžu vzpomenout kdy měla diskuze o Premier League takovejch příspěvků .

Přiznávam že sem se mýlil s tim nejbohatšim klubem světa jak ste mi dokázali . Ale ať mi tu nikdo nenakecává že fotbal vymysleli Mayové

Reagovat
smazaný uživatel

Ano vymysleli. Míčová hra dvou týmů stojících proti sobě s účelem dokopání kulatého předmětu do určitého vymezeného prostoru byla součástí Mayských oslav. Poražení skončili jako oběti bohům...

Reagovat
smazaný uživatel

jj rohy a auty tam byli taky viď???

Reagovat
smazaný uživatel

A na tom snad záleží? Každá hra se nějak vyvijí...snad sis nemyslel, že nějaký angličan přišel, měluž přesné pravidal dnešní hry, vše bylo přichystané a hrál se hned fotbal tak, jak ho známe dnes.

To už fakt nemůžeš myslet vážně...

Reagovat
smazaný uživatel

tahle hra co se začala hrát v Anglii před koncem 19.stol se menovala fotbal hráli proti sobě dvě mužstva a rozhodoval v ní počet vstřelenejch a obdrženejch golu, jasně že se postupem času vyvíjí - tohle sou prostě začátky fotbalu - nejde říct že nějakej kokot v pravěku nakop jabko a postupnym vývojem z toho vzniknul fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Ale přesně to, jak popisuješ ty tu hru, tak přesně totéž hráli dělali mayové o tisíc let dřív...vyhrál ten, kdo dal více golů, koaplo se do kualtéího předmětu, stály proti sobhě dva týmy, všechno jak si psal. Máš smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

to co hráli máyové je pořád podobná míčová hra s tim prostě nic nenaděláš.

Fotbal vzniknul v Anglii a jestli se ti to nelíbí tak si klidně dál žij v představách o mayských fotbalistech.

SCHLUS

to je jako bys porovnával volejbal a přehazovanou

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to? Jak si popsal to, co vzniklo v anglii v 19. století?

"hráli proti sobě dvě mužstva a rozhodoval v ní počet vstřelenejch a obdrženejch golu".

Naprosto to tejné hráli Maové, v ničem se to od tvého popisu neliší, tak to vysvětli?

Koapli do míče, dával igoly, počet golů rozhodoval, všechno sedí na tu hruu, kterou si popisoval. Není tam žádná odlišnost, nebo kde je? rozdíl mezi řpehazovano ua volejbalem je, ale tak mi řekni jaký mezi tmhle, kdy říkáš, že ej to stejné.

Reagovat
smazaný uživatel

bavíme se o fotbalu a ne o podobný míčový hře

Reagovat
smazaný uživatel

No bavíme se o jeho vzniku a fotbal vznikl právě tady.

Reagovat
smazaný uživatel

"tady" myšleno na mayských oslavách...

Reagovat
HOST*cronaldo

jednoznacne sa tu nedebatuje o "hrach podobnych futbalu" pretoze ak uz tie "podobne futbalu" tak podobna hra sa uz hrala v dalekej cine.. ale mi ide tu o futbal a ten vznikol jednoznacne v anglicku..

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal vznikl v mayskych městech.

Reagovat
smazaný uživatel

cronaldo a fugas je jedna osoba? Tak tohle absolutně nechápu a nenávidím. Každej ať má jen jeden nick, ať si o něm můžeme udělat komplexní obrázek .

Reagovat
smazaný uživatel

já píšu jenom pod svym nickem - i když ne vždycky sem přihlášenej - z cronaldem nemam nic společnýho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to pardon

Reagovat
smazaný uživatel

Kua ja niesom fugas!!!Len sa mi nechcelo zaregistrovat tak som pisal takto!Vadi ti na tom nieco???

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to trepeš, Drogba je jeden z najlepších útočníkov sveta, len je fanúšikmi nedocenený, lebo hraje v Chelsee a tú nemá nikto rád. Teda skoro nikto.

Reagovat
smazaný uživatel

On je nedoceněný, protože dává žalostně málo gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže viaže minimálne 2 obrancov súpera a vytvára priestor pre ostatných. To máš paralelu s našim " tlouštíkom " . Ten teraz viaže leda tak sám seba. Ale on schudne...

Reagovat
HOST*grygy9

Nejlepsi je stejne Liverpool, ma nejlepsi fans

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele