Přehráli jsme je, řekl pyšný Schuster

24.12.2007, 12:18
Aktuality
Zdrcený kouč fotbalistů Barcelony Frank Rijkaard na pozápasové tiskové konferenci jen těžko hledal správná slova, kterými by vyjádřil smutek po nedělní porážce s Realem Madrid (0:1) na vlastním hřišti. Zato jeho protějšek Bernd Schuster se svými svěřenci prožije hezké svátky.

Schuster po včerejší výhře nad úhlavním rivalem neskrýval svou radost a vyzdvihl kvality svého týmu. "Máme komplexní tým. Hráči společně pracovali a společně také vyhráli. Bylo to opravdu týmové vítězství," hýřil úsměvy.

"Za všechny mohu říct, že to bylo zasloužené vítězství. Takový výsledek je proti tak skvělému soupeři báječný. Barcelona v zápase nikdy nebyla blízko naší branky, protože jsme je jednoduše přehráli. Myslím, že velkým pozitivem je, že poprvé na svém hřišti neskórovala," uvedl Schuster.

S jeho tvrzením musel souhlasit i Frank Rijkaard, který uznal Real má momentálně velmi silný kádr. "Jako tým pracují velmi dobře a jejich největší sílou je útočná fáze. Všechny nebezpečné šance si vytvořili po rychlých protiútocích. Jenže v tomto utkání byla jejich největší zbraní defenziva, která brzdila naše fotbalisty," všiml si holandský kouč.

Rijkaard přesto do poslední chvíle doufal ve vyrovnání a zisku alespoň jednoho bodu. "Možná jsme si ho zasloužili, protože jsme hráli dobře. To samé jsem řekl i svým svěřencům," podotkl.

Barcelona si v nedělním utkání nezajistila zrovna veselé Vánoce. Přezimovat totiž bude na druhém místě se ztrátou sedmi bodů na první Real. Rijkaard proto dopředu fotbalistům katalánského celku vzkázal, že je po svátcích čeká velká dřina.

"Je to těžká porážka, ale myslím, že bychom měli v naši hře pokračovat. Musíme i nadále tvrdě pracovat a věřit, že je stále všechno možné. Před námi je stále mnoho zápasů," dodal Rijkaard.

Autor: Pavel Janega

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za ten výkon by si zasloužily vyhrát oba

Reagovat
-Kopy-

"Barcelona v zápase nikdy nebyla blízko naší branky, protože jsme je jednoduše přehráli."

"Možná jsme si ho zasloužili, protože jsme hráli dobře. To samé jsem řekl i svým svěřencům,"

Reagovat
smazaný uživatel

To je vůl.

Reagovat
Xavi

Tak typický Schuster, osobně jsem teda čekal, že řekne vědší perlu.

Reagovat
smazaný uživatel

perlu řekl Rijkaard!! a to tu,že si zasloužili bod!

Reagovat
smazaný uživatel

Při vší úctě k autorovi, tak je to chyba v překladu, pokud se vychází ze španělského zdroje... Takže si zjisti souvislosti a pak teprve nadávej Schusterovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu můžu nadávat kdy budu chtít a ty s tím nic nesvedeš, mám proto mnohé další důvody, takže pššt.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna tady ale nadáváš zbytečně na podnět článku, který má vratké základy, tak si to srovnej v hlavě, Einsteine...

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk jako ty, naprosto neschopný se ovládat, opravdu nemá co komu říkat, aby si to srovnal v hlavě. Jsi totiž první na řadě.

Reagovat
smazaný uživatel

A výpravčí Kyslík opět přehazuje výhybku, aby nemusel přiznat pravdu, že sám reaguje první jako idiot, aniž si zjistí souvislosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak videl som len druhý polcas a musim povedat, ze to z nasej strany bola katastrofa.

Nevytvorili sme si vobec žiadny tlak a to ani náznakom. Real bravurne branil,tak sa hra moderny futbal.Sancu, ani naznak sme nemali az na tu yayovu strelu.

Som velmi sklamany,ale realu musim pogratulovat.

A Rijkaardovi by som dal ultimátum. Vyhrat najblizsich 5 zapasov a pri prvom zakopnutí dovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Barča mě zklamala,teď to bude těžké. Asi je hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to krásnej kurs 4,9 na 2/2.

Reagovat
smazaný uživatel

kde teď sou ti posměváčkové,co tvrdili že doma prohrát nemůžou?balón je kulatý a real vyhrál zaslouženě,Pepé v obraně zářil a k ničemu nikoho nepustil,to byl muž zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

real je opět nejlepši

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele