Praha 10 schválila záměr koupě stadionu Bohemians 1905

26.05.2014, 23:15
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (25)

Přidat komentář
alegre

Sice jsem "konkurencni" Slavista, ale mam radost a gratuluji. V Dolicku jsem prozil spoustu zapasu, dve stanice tramvaji a dva zapasy behem jednoho odpoledne. Ten stadion je soucasti historie ceskeho fotbalu!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

I jakožto fanoušek Baníku tohle rozhodnutí vítám. Bohemka má dost fanoušků,dobrých a zaslouží si,aby kopali v Ďolíčku..je to tradice. Bohemka do Ďolíčku,Baníček na Bazaly a Brno za Lužánky!! Proti modernímu fotbalu. :)

Reagovat
jester Radka Bejbla

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

na tomhle je torošku pravy i trošku blbosti. Taky jsem celkem rád ,že Bohemka zůstane tam kde je. Ovšem pořád hesla proti modernímu fotbalu. Chceme pořád do Evropy dál a dál v zahraničí je uplně normální že starý stadion zbourají a klub jde jinam, ale tím pádem mám na mysli že nový stadion by se už stavil nebo stojí

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže u nás zavřou starý a pošlou ho do azylu. Takže i na tom tvojem je trochu pravdy a trochu blbosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že by do komunálních voleb měli jít i Slávisti, aby si tam odhlasovali proplacení dluhů za pronájem stadionu. Přesně o tom by měla totiž komunální politika být. Prosadit svůj zájem a na ostatní kašlat.

a ještě jednou

Reagovat
PISTOLERO

Jedině dobře

Reagovat
Posledni Kovboj

ted hlavne zachranu

Reagovat
Ferguson6

Škoda, že ten štadión je takom blbom mieste, kde sa nedá úplne plnohodnotne zrekonštruovať. A síce tie vizualizácie, čo som videl boli celkom pekné, ale aj tak je divné, keď jednu "tribúnu" tvoria len byty.

Reagovat
db18

Psotka To bude opravdu výborná náhrada

Reagovat
Puskas

Jestli je to pravda, tak vhodnou alternativou by mohl být Beránek.

Reagovat
smazaný uživatel

já ho teda nemusím, ale co měl doprdele vyhrát? Titul, který je ztracen už od zimy, evropskou ligu a pohár, kde už byl prostě vítěz, ale dementní petržela to psychicky neunesl, za to těžko může uhrin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

K celé kauze se dá napsat ještě několik dalších informací a přání:

Současní majitelé Bohemians Real je firma vytvořená pro vyvedení stadionu z Bohemky před jejím krachem v roce 2005 a zřejmě každá koruna půjde nebo už šla v rámci převodů podílu Vejsadovi.

Ďolíček momentálně vyhovuje všem (mimochodem neskutečně pošahanejm) podmínkám FAČR a přestavba ho zřejmě nečeká - městský části se do toho moc nebude chtít a jak se tam všechno loudá, tak těžko budou schopný do schvalování rozpočtu pro rok 2015, tj. do prosince, vybrat návrh a vyčlenit na něj peníze.

Což asi ani nevadí - všechny projekty byly postavený na ne nelogickym, nicméně fakt nehezkym základu "ať si to na sebe trošku vydělá", což je neslučitelný se současnou atmosférou stadionu (zcela vážně myšlenej návrh, ve kterym na jednu stranu hřiště navazovaly PŘÍMO okna bytů nebo kanclů, je nejlepší ukázkou praktičnosti a krásy takovýhleho řešení...), takže bych byl asi nejradši, kdyby se s ďolíkem nedělalo nic kromě každoročního natírání (který dělaj fanoušci) a dostavění aspoň tý starý montovaný tribuny pro hosty, to letošní řešení je fakt výsměch

Ale Bohemka v Ďolíčku je rovnice, která musí platit, a ačkoli lituju každý koruny, která na to z veřejnejch peněz jde, je skvělý si říct, že to má Bohemka za sebou, protože pokud se teď spadne, tak bude hodně problémů a řešit k tomu ještě stadion, tak čert ví, jak a jestli by to Bohemka zvládla..

Teď hlavně musíme v sobotu doma přejet Plzeň! Bohemka do toho!

Reagovat
smazaný uživatel

a nešlo by za druhou bránou vybudovat nějakou větší montovanou tribunu, cirka tak pro 2 - 3 000 fans? Tyhle úsporné tribuny jsou levné a na nějakou dobu by to vyhovovalo, a až se dá Bohemka zase do cajku, tak by se to rozmontovalo a postavila by se nějaká pevná tribuna se zázemím.

Reagovat
smazaný uživatel

Klub z několika důvodů nechce. Je to neekonomické, protože kromě zápasu se Spartou, Slavií (a teď snad i s Plzní) nebylo vyprodáno. Tím myslím, že nebylo vyprodáno v žádném sektoru. S Baníkem byl vyprodán sektor pro hosty, to je za celý rok všechno. A celoroční nebo půlroční pronájem takové tribuny je příliš drahej. Já bych taky uvítal tribunu pro hosty za brankou. Ale pevnou, abychom za ní neplatili...

Reagovat
RickNash

Určitě by šlo a mělo, v létě na to nebyl čas, to byl Ďolík rozkopanej kvůli trávníku... Ale dva až tři tisíce je děsně moc, i předtim to mělo nějakejch šest stovek a málokdo si stěžoval. Montovanou pak pro necelej tisíc vidim nejlíp a bude se to řešit s vedením v létě. Teď je priorita záchrana

Reagovat
celticz

Tribuna u tramvaje by určitě měla být. Určitě by stálo za investici, postavit tam tribunu na stálo...i když prachy na to budou v dohledný době těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle klub nemá v lize co dělat, hrají tam kopyta, diváci jsou prasata, pro mě nic, co bych v lize potřeboval

Reagovat
OtecJaJ10

tobě stačí pivo, televize a hambáč do ruky, co?

Reagovat
celticz

Ohledně toho "odkupu" - jde to ještě na magistrát, kterej má nějakou lhůtu na vyjádření a potom (když to magistrát schválí) se to ještě jednou vrací ke schválení na P-10. Měla by to být jenom formalita, snad se to všechno stihne do podzimních komunálek..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele