POTVRZENO, CRESPO ZŮSTÁVÁ V INTERU

31.05.2007, 14:01
Aktuality
Hernan Crespo si může zhluboka oddechnout, nebude se totiž muset vracet do Chelsea. Londýnský klub nakonec změnil názor a umožnil svému hráči zůstat ještě jeden rok v Interu Milán...

"Internazionale obdržel od Chelsea fax, v němž se tvrdí, že argentinský útočník Hernan Crespo je volný a může s Nerazzurri zůstat i druhý rok svého dvouletého hostování," prozradil včera italský klub.

Crespo je na San Siru spokojený a prostřednictvím médií dal několikrát najevo, že by rád zůstal i nadále a v dresu Interu klidně i ukončil kariéru. Chelsea však měla jiné plány a chtěla ho stáhnout z dvouletého hostování, aby měla náhradu za Didiera Drogbu a Salomona Kaloua. Útočníci z Pobřeží slonoviny si na začátku roku 2008 budou plnit reprezentační povinnosti na Africkém poháru národů a Jose Mourinho počítal právě s Crespem.

"Jsem velmi šťastný, zůstat v Interu je přesně to, co jsem chtěl. Nejprve ze všeho bych chtěl poděkovat Chelsea za její pomoc a také Interu za to, že potvrdil důvěru ve mě," řekl spokojený Argentinec.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ŠKODA. Radšej mohol hrať za Chelsea. Ale klobúk dolu pred manažmentom Chelsea že ho nechali v interi keď tak veľmi chcel. Ale Mourinho by mohol skončiť. Dúúúúúfam a verím

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele