Potvrzeno: Appiah se vrací na lavičku Ghany

04.04.2017, 16:24
Aktuality
Ghanu od příštího měsíce znovu povede Kwesi Appiah. Ten na lavičce afrického mužstva, které již vedl mezi lety 2012 až 2014, nahradí Avrama Granta, jenž skončil po vyřazení na Africkém šampionátu...

Celým jménem James Kwesi Appiah u "Černých hvězd" nejprve vykonával funkci asistenta u Milovana Rajevace a následně ve stejné funkci působil i pod Goranem Stevanovičem.

Následně se sám ujal kormidla a nejprve s ambiciózní družinou skončil čtvrtý na Africkém poháru národů, aby posléze postoupil na mistrovství světa, kde však získal jen bod.

Po odchodu od reprezentace Ghany vedl 56letý kouč súdánský Khartoum, od nadcházejícího měsíce se však na lavičku africké reprezentace vrátí. Smluvní detaily nejsou známy.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A já už myslel, že Stephen

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá se nic dělat Jiří Vojíku, sedni na letadlo směr Ghana a zjisti detaily smlouvy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ich dostane na MS, Ghana tam nebyva do poctu. Egypt je skor turnajove muzstvo na APN, na MS by s vacsinou timou co na APN vyhraju tak by vyhoreli.

Reagovat
sk333

Inak Pobrežie slonoviny získalo do svojho tímu dvoch bývalých mládežníckych reprezentantov Francúzska. Jedná sa o krídelníka Maxwela Corneta z Lyonu a záložníka Seko Fofanu z Udinese.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna zo svetlejsich stranok tzv. multikulti

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsem četl i o Tiémoué Bakayokovi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele