POSTUP JSME SI ZASLOUŽILI, RADUJE SE KAKÁ

03.05.2007, 11:01
Aktuality
Anglické finále Ligy mistrů se konat nebude, dva suveréni letošního ročníku Premier League Manchester United a Chelsea nezvládli svá semifinále a mohou tak jenom tiše závidět Liverpoolu, který na ně dělá dlouhý nos a v rozhodujícím duelu opět změří síly s AC Milán...

Chelsea v úterý vypadla až na pokutové kopy, ještě hůře dopadl Manchester. Z "Rudých ďáblů" se na trávníku stadionu San Siro stali neškodní rarášci a Rossonerri jim na cestu z Ligy mistrů přibalili pořádný výprask.

"Odehráli jsme skvělý zápas," pochvaloval si po výhře 3:0 autor tří z celkového počtu pěti branek do sítě United a nejlepší střelec letošního ročníku Ligy mistrů Kaká.

"Věděli jsme, že proti týmu, jakým je Manchester United, musíme předvést něco speciálního a s pomocí fanoušků jsme toho dosáhli. Na hřišti jsme byli jasně lepší a postup jsme si zasloužili," pokračuje Kaká.

Milánští si ve finále Champions League zahrají během posledních pěti sezón již potřetí. Motivace pro nadcházející finále je o to větší, že právě s Liverpoolem AC naposledy prohrálo. V roce 2005 vedli Rossonerri v Istanbulu po prvním poločase již 3:0, krátce po změně stran ale svůj náskok rychle ztratili a nakonec prohráli na penalty.

"Finále proti Liverpoolu bude unikátní. Opravdu doufám, že to dopadne lépe, než v roce 2005," věří brazilský záložník.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*Miki

AC bylo fakt skvěle, Manchester neměl vůbec šanci. Ronaldo a Rooney si ani neškrtli. Myslím si že AC ve finále Liverpool roseká.

Reagovat
HOST*ital

Byl to skvělý zápas,ve kterém existovalo pouze jedno mužstvo.Snad se vám finále podaří vyhrát.Jasně se ukázalo,že Manchester není zase tak skvělý,jak se v poslední době mluvilo...

Reagovat
HOST*rominho

Nielenze mali zmenenu takmer celu obranu, ale i dosti psychikcy i fyzicky narocny program. Zase nehodnot na zaklade dvojzapasu...doma vas dali.

Reagovat
HOST*

*jedneho zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec se ukazuje, že Mourinho měl co se těch zranění týče pravdu - ono se to každému hraje, když je celou sezonu v plné síle, ta skutečná se ale pozná ve chvíli, kdy se zraní 2-3 opory, ostatně Barca o tom ví své...

Reagovat
smazaný uživatel

Neville, Vidič, Ferdinand, Evra, Saha (Park, Silvestre). Pět hráčů základu + Park, který by se jistě také dal využít, to je fakt dost. Mourinho sice teď mluví o tom, že Man Utd neměl zranění a Chelsea ano, ale: 1) není to tak docela pravda, i Man Utd měl dost zranění. 2) Jak tomu bylo minulý rok? (Man Utd měl několik dlouhodobě zraněných a stěžoval si snad na to Ferguson?)

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Jenom musím dodat svoji myšlenku, že Man Utd se sedmi britskými hráči v základní sestavě na kontinentu nikdy nemůže uspět, jsou tam prostě poloviční.

Reagovat
HOST*PD

To si vždy novináři někoho oblíběj a tvrdí, že je nejlepší z nejlepších. U nás se to často tvrdí o anglickejch mužstvech a často to melou furt dokola...stejně jako udělali nejlepšího hráče světa z C.Ronalda jenom proto, že byl zvolenej hráčem Premier League ,přitom ty jeho přešlapovačky jsou většinou jen na efekt, když kolem něho na tři metry nikdo není...kam se hrabe na slavnějšího Ronalda, ten přešlapovačky dělá jen když je potřeba a obchází obránce nebo brankáře. A jen tak mimochodem.....když pořád házej těma nejlepšíma hráčema světa, nějak zapomínaj na Ronaldinha..

Reagovat
Xavi

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

tové kopy, ještě hůře dopadl Manchester. Z "Rudých ďáblů" se na trávníku stadionu San Siro stali neškodní rarášci a Rossonerri jim na cestu z Ligy mistrů přibalili pořádný výprask.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně super výkon, ale myslím si, že své sehrálo i to, že MAN v tomto složení odehrál více zápasu než Ac a teď se právě možná projevila kvalitni lavička AC, na to sem taky po 1. zápase spolihal. A k tomu finále, jak tady někteří fandové AC naivně pišou, že AC LIV rozseká a podobny nesmysly, to bude strašně těžké mač, ten nétěžši a pak taky ne v každym zápase se tak daři jako včera proti Man. Na závěr, MAN jsme porazili, ale myslim, že je to supr tym s velkou budoucnosti.

Ať žije Sigma Forza Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem jenom zvědavý, jak se někteří vaši hráči vyrovnají s fyzickou hrou Liverpoolu.

Reagovat
Pharrell

vyrovnaj,protoze hraci AC maji zkuseny tym!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim nevim, kámo, z Liverpoolu mám obavy.

Ať žije Sigma Forza Milan

Reagovat
HOST*

Manchester hrál největší hovno!!!! Neměli žádnou šanci......a to bylo keců,že AC dostane,že na to nemaj,že maj sterej tým...Ha HA HA....kde ted asi sou ty zkurvený posměváčci co fotbalu,jak je vidět hovno rozumněj!!!!????

Reagovat
HOST*

PRESNE PRESNE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele