Postup je malý zázrak, řekl po výhře nad Southamptonem Dočkal

25.11.2016, 10:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

jestli vona to vlastně nebyla výhoda chytit do skupiny soton a inter jedině takový jména vás opět donutily hrát pořádně... abyste v dalšim kole nechytili zas nějakej Apoel, Maccabi a nebyl po dvou prohrách jenom odchod na párek

chtělo by to opět soupeře s většim jménem, než formou a hladovostí

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš ale extra prase to jmeno je dost vystizny

Reagovat
dave30

Dockal to rekl naprosto presne. Tyto tymy proste nemuzeme pravidelne porazet, ale muzeme je porazit. A kdyz se to pekne sejde, tak je z toho takovy krasny postup. A i kdyz to vyslo 2 roky po sobe, tak to neznamena, ze se to stane pravidlem( stoleta voda take nemusi prijit jednou za sto let). Ale prejme si, aby se to stavalo co nejcasteji(a nejen Sparte).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele