Pospěch: Jaro už napravit nepůjde, proti podzimu je to bída

02.05.2014, 22:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
zelda

no to teda

snad se zase proberem a příští sezónu odehrajem stejně jako letošní podzim...

Reagovat
smazaný uživatel

Slávka zachráněna! Pelta řádil jako černej buvol. Ale Jarda to pochopil

Reagovat
REPLIKATOR

Pelta to bude muset příště s Jabloncem pustit Jardovi

Reagovat
smazaný uživatel

Za to jak jste "nenápadně" prohráli s Baníkem bych vám přál teď už leda tak 2. ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

hlavně že Příbram včera hrála na 100% když Baník prohraje, je to proto, že hraje hovno, když vyhraje, tak to koupil ... Dukla hraje strašně celé jaro, ale když hrají strašně i proti Baníku, tak to prodali?

Reagovat
smazaný uživatel

Šak se Slavii si nemáte vůbec co vyčítat. Jste na tom v tomto úplně stejně nechutně. Co tady zkoušíš, vždyť už měsíc před zápasem všichni mluvili o tom, jak Dukla 100% prohraje, všichni sázeli na Baník, fanoušci byli klidní i přes prohry, protože věděli, že s Duklou vyhrají. Tam nebyla ani žádná snaha od Baníku to nějak skrývat.

Reagovat
bobis21

jasné, všichni byli klidní, když jsme byli poslední, protože jsme věděli, že za měsíc možná vyhrajeme jeden zápas relativně klidní jsme byli spíš díky tomu, že většinu zápasů jsme hráli dobrý fotbal a chybělo jen štěstí v zakončení (nebo spravedlivost rozhodčích - např. proti Plzni ...)

Reagovat
Kvooca

Na podzim hrali skvele a dalo se jim i fandit. Jaro? Kdo potrebuje tomu dame. Podle mne v tom budou i fin potize. Gak si hraci vsadi na prohru a vydelaji si na chleba. Vsadim se, ze jak to pustili vsem okolo, tak proti nam se budou moci pretrhnout, aby nas zatlacili zpet do druhe ligy. Ja se tam teda tesim. Bude se zase vyhravat a snad to bude zase stacit na postup.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twl

tak ono podle zakulisí Slávie a Baník nemužou spadnout...to radši nechají spadnout znojmo a bohemku,který jsou na to zvyklí......Včera Příbram Evidentně nehrála a minulý týden i Bohemka to nechala také být,protože ví že zase za rok postoupí naz5 klokani......Znojmo postaví stadion a bude se plácat ve druhé lize.....Njn takový je život.....bohužel......

Reagovat
bobis21

to se říkalo i o Zbrojovce, že nemůže spadnout. A jak to dopadlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele