Portsmouth nabízí Bartonovi záchranné lano

08.06.2009, 18:00
Aktuality
Joey Barton, který má v Anglii nálepku problémového hráče, by se mohl chytit pomyslného záchranného lana. To mu v podobě nové smlouvy podle Newcastle Evening Chronicle nabízí Portsmouth.

Bývalý hráč Manchesteru City, který s týmem Strak sestoupil do The Championship, měl v klubu opakovaně potíže jak na trávníku, tak i mimo něj. Naposledy u vedení klubu upadl v nemilost poté, co se na konci sezony údajně na tréninku pohádal s manažerem týmu Alanem Shearerem.

Právě Shearer, u kterého se předpokládá, že povede tým také v příští sezoně, by zřejmě s Bartonem více trpělivosti neměl. Newcastlem nyní ale hýbou hlavně události kolem nového majitele. Vedení potvrdilo, že klub je na prodej, požadovaná cena je sto milionů liber.

Barton by tak s nabídkou prvoligového celku zřejmě neváhal. Newcastle se před startem nového ročníku asi také rozloučí s Michealem Owenem a Markem Vidukou, kteří v klubu měli vysoké smlouvy a k jejich prodloužení patrně nedojde. Oba se nyní poohlížejí po novém angažmá.

Autor: Pavel Mašlaň / sports.yahoo.com

Komentáře (303)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele