Porto znovu uvolnilo Rolanda, tentokrát do Anderlechtu

03.02.2015, 14:25
Aktuality
Obránce Rolando pokračuje ve svém putování po hostováních. Zatímco v uplynulých dvou sezónách si zkušený stoper zahrál v italské nejvyšší soutěži, tentokrát okusí belgickou Jupiler League. Do konce sezóny si ho z Porta vypůjčil bruselský Anderlecht...

Devětadvacetiletý Portugalec s kapverdskými kořeny v Itálii oblékal dresy Neapole a milánského Interu, žádný z těchto klubů ale jeho hostování nepřetavil v přestup. I v právě uplynulém přestupovém termínu měl zájem klub z Apeninského poloostrova, námluvy s Juventusem ale nedopadly a toho na poslední chvíli využil Anderlecht.

"V Rolandovi jsme získali zkušeného středního obránce. Nasadili jsme laťku hodně vysoko a jsme nadšeni, že se nám podařilo přivést hráče jeho kalibru do Bruselu. Museli jsme vynaložit hodně úsilí, ale stálo to za to. S ním jsme plně připraveni na boj o trofeje," uvedl generální ředitel belgického mistra Herman van Holsbeeck.

Rolando má v Portu, jehož je kmenovým hráčem od roku 2008, smlouvu ještě na příští sezónu. V portugalské reprezentaci nastřádal devatenáct startů, přičemž třikrát okusil i atmosféru zápasů na evropském šampionátu v roce 2012.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to mohol ist rovno do sparty

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sou ty jejich výsledky docela bída, na to kolik maj love.

Reagovat
guzman

Reagovat
smazaný uživatel

jak to myslíš? to je podle tebe jejich rozpočet v rámci Evropy něco mimořádného? Sparta a Plzeň mají proti nim lepší výsledky vzhledem k vynaloženým nákladům jen proto, že hrají v české lize, která je ekonomicky jedna z nejhorších v Evropě(za námi jsou země jako Slovensko, Finsko, Island, Bosna, Srbsko a pidistáty typu pobaltí), taky jim pomáhá, že naši hráči nemají zas tak extra kvalitu, tak o ně není zájem v zahraničí a u nás skončí ve dvou klubech.

Navíc kdyby jsi Spartu, Plzeň a Jabko přeřadil do Jupileru, tak tam rozhodně nebudou kralovat ale budou to lepší v lize, něco jako u nás Dukla či Bolka, sice zahrají dobře proti RSC nebo Lutych a pak zase poztrácí body s někým ze středu tabulky.

Třeba v letošní LM byl vzhledem k penězům největší průšvih Galatasaray, jehož rozpočet bych viděl kolem 75 mega eur a Zenit.

Reagovat
FC Porto FC

Smlouvu má jen do konce tyhle sezony a konečně pak po 3 sezonach sága Rolando skončí

Reagovat
JacksLFC

Nemel na to ?

Reagovat
Emmett Brown

Podla mna mal, ale svoj vrchol dosiahol ked mal 24-25 rokov, odvtedy to s nim ide z kopca, v Neapole aj Interi bol slaby a v Porte uz miesto nema.

Reagovat
Votas

v Interu byl nejlepší stoper.

Reagovat
Emmett Brown

to v minulej sezone nebolo ziadne meritko

Reagovat
j_mrazik

Hmmm, ten se teda umí uvolnit.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Tywin Lannister

tak tenhle týpek je jasnej důkaz evoluce

všichni pánbíčkáři se můžou jít klouzat

Reagovat
arsavin

Reagovat
fantomas

Jj, vyvinuli sme se z netopyru ocividne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, Anderlecht letos teda hodně zajimavý posily. Nejdřív Marin teď Rolando

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele