Pořadatelé Eura 2012 hlásí, že přípravy už jdou podle plánu

10.12.2008, 19:10
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeli to pravda a bude to OK tak UKACKA POLACI mate jeste hodne prace

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi euro by mohlo byt u nas v cesku a finale na bazalach

Reagovat
smazaný uživatel

Až se postaví Brno, Ostrava, Sparta (?), dočasně rozšíří Slávie, což nejspíš nepůjde, rozšíří Teplice a možná Olomouc / Plzeň, k tomu se přidají tak 4 kousky ze Slovenska, tak možná...

Reagovat
smazaný uživatel

Úkáčka to spíchnou rychle...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pak jim to spadne

Reagovat
smazaný uživatel

V Česku Euro by se mi taky líbilo, myslím, že i lidi by mohli chodit- viz ms ve Florbale 2008, ale chtelo by to dobrého sponzora a postavit par stadionů a aby nám přispěli Slováci.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to mistrovství v Česku a na Slovensku jako jedno bylo by to lepší a mylsim že to neni větší než Polsko, Ukrajina aby ty hráči nemuseli tak jezdit. Ale chtělo by to sponzora jak už tady bylo uvedeno. A chtělo by to vylepšit stávající stadiony či zbourat a psotavit nový.

A souhlasim s tím že by jsem lidi jeli je to tu hezký viz. památky a je to pravděpodobnější než olympyjské hry

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je,co bude se stadiony. Dobře,za určitou částku se postaví stadiony(Třeba 10mld kč) a na co nám pak budou? Mimo Ostravu na ně nedostaneš ani třetinu kapacity dlouhodobě a ani tam ti nebude chodit každej týden 30 000. Chci vidět v plzni/Olomouci,jak bude chodit 30 000 lidí,když by musel každej 5.(?) člověk na zápas,aby ho pak naplnili. MS/ME je u nás nereálné.

Reagovat
mike.84

bude to podle mě zajimavé (v negativním slova smyslu) euro, polsko a ukrajina no děs. sem zvědav na pořadatelé jak zamezí rvačkam. stadiony v polsku jsou asi na lepší než české, ale nevim no...infrastruktura atd atd.. dlouho už nebylo ME ve španělsku tam by byla spravna atmosfera. v 84 tam bylo ne ? ale je fakt že všecky přední staty si eště davají pauzu (portugalsko, řecko olympiada stejně jako italie, anglie chysta oh, německo ms, atd) mohli to dat třeba do rakouska ale polsko a ukrajina .. no sem zvědav

Reagovat
smazaný uživatel

Ve španělsku bylo MS v 82. Italove kandidovali a to ze misto ni vybrali polsko a ukrajinu je podle mě škoda pro fotbal

Reagovat
mike.84

ms me v česku není pro nikoho v česku kdo by do toho mohl mluvit , prioritou. politici by to neposvětili, finance na to nejsou, stadiony už vubec, a už vidim 25 000 čechů jak kupujou listky za 2000 a vicpřesně jak říka talkers, fandové by měli chodit dlouhodobě a ne jen na určitou akci na 2 tydny a pak nic - to je finanční sebevražda. chci se dožít ms v brazili

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele