Polský tisk je rozčarován výkony reprezentantů

25.06.2018, 09:37
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (53)

Přidat komentář
Puskas

Jiné titulky hovoří o kompromitaci či exekuci. Ta pravá kritika ještě přijde, až to budou rozebírat důkladněji. Boniek hovoří o tvoření nového týmu, takže je jasné, že pokud Nawalka nerezignuje, což si dost dobře neumím představit, dostane padáka ještě v šatně po Japonsku, kterýžto duel taky prohrají, nenastane-li radikální zlepšení.

Reagovat
smazaný uživatel

Neumi hrat pod tlakem. Jak jsem pred Mundialem psal, desne labilni tym, dokazi prehrat Brazilii a pak behem par minut se zesypat. Ale je fakt, ze co vim, tak v Polsku meli vubec vsichni velky oci a novinari to nechtene podporovali, delali z nich div ne budouci mistry sveta a pritom ta kvalita tam zas tak uplne neni. No ale i me trochu vceraprekvapili jak byli nemohoucni. Trochu bych to i omluvil tim nesmyslem s Niangem v prvnim zapase, Polaci se musi citit komfortne a pak dokazi zahrat...a v kombinaci se zranenim Glika to vse vyustilo v to, ze jedou po skupinach domu...

Reagovat
Puskas

Ale oni na každý turnaj jedou jako mistři světa.

Reagovat
Mercury

Myslím, že ani Glik by tu bídu nevytrhl...

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu v zápase se Senegalem měli smůlu.. Polsko nebylo lepším týmem, ale první inkasovaný gól byl strašnej haluz.. To Senegalce hrozně nakoplo.

Reagovat
Puskas

To sice jo, ale mančaft s ambicemi hrající na MS se nemůže položit po jednom gólu, nehledě na to, že i před ním hráli mizerně. Obrovské zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně.. Taky jsem od nich čekal mnohem více především od Roberta..

Reagovat
Puskas

Neměl spoluhráče, vždyť dostal snad jednu pořádnou přihrávku. V tom rozhovoru bylo znát, že by to chtěl říct naplno.

Reagovat
smazaný uživatel

jediny, co stalo za rec byl 80metrovej nakop co si zazracne/krkolomne zpracoval a zakoncoval..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě chyběla celkově snaha.. Jezdit po zadku, ikdyž se nedaří..

Reagovat
smazaný uživatel

Lewa nezlýhal, nemôže dať gól z ničoho. V Bayerne dostane na góly prihrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to tam zminuju, to byl zarez jak krava (ale i silena blbost od Krycha). Tam bych videl prave prvopocatek te vcerejsi bidy. A pak uz se vezli, Nawalka se posral z medii, vynda Grosickiho s Milikem a ta Kolumbie to perfektne potrestala..

Tech faktoru je celkove vic, ale to, ze jsou to labilove, mi prijde jako nejzasadnejsi fakt. Kdyz se dari, hraji jak bozi a kdyz ne, tak nedokazou proste zapnout na vyssi obratky. Vcera prohravali a nedokazali dlouhy minuty ziskat mic, jen tam zmatene stinovali, nechodili do souboju, klidne bych jim odpustil i nejakou prasarnu ve snaze to nejak zlomit..a nic proste

Reagovat
Puskas

Jak kdy, včera vzpomínali, jak museli v 82. porazit Peru, smetli je 5:1.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je uplne jina generace, ti hraci, na kterych to stoji jsou protreli mazaci, vic jak polovina jich hraje venku-tos v tom 82 taky nejspis nemel, ale jako kolektiv to nefunguje

Reagovat
Puskas

Nefunguje, máš pravdu, týmovost se zcela vytratila.

Reagovat
Seydou Doumbia

Ono proti té Kolumbii by jím asi nepomohlo nic. Takhle neschopný a odevzdaný výkon jsem od Poláku a nebo obecně od reprezentace takového měřítka hodně dlouho neviděl. Připomínalo mi to jako by Kolumbie hrála s nějakou Bolivii (samozřejmě doma ne v těch brutálních výškách v Bolivii)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amarino

Měli by spíš zůstat nohama na zemi a ne se vidět jako černý kůň turnaje, proč? Že je tam Lewandowski a pak "nikdo"? Já je tipoval max na 3. místo v tabulce, určitě ne na postup. Mají být rádi, že tam "ještě " vůbec jsou...

Reagovat
Puskas

On je každý rád, že je na MS, zvláště když vyhraje s přehledem skupinu.

Reagovat
Mr.Mike

já říkal taky, že spíše nepostoupí ze skupiny..ale zas na druhou stranu ta skupina je vyrovnaná, že mohl postoupit kdokoliv

ale černý kůň to asi ne..pro mě celkem průměrná evropská repre, až na pár individualit

a je vidět jak jsou hodně závislí na Lewovi

Reagovat
Bakary3

Asi se viděli lepší než jsou...

Stárnoucí Piszczek a Kuba, zraněný Glik, z formy Krychowiak a Milik, kterej si v poslední době kvůli zraněním tolik nezahrál...

A bez nějaký podpory toho ani Lewandowski moc neukáže..

Reagovat
smazaný uživatel

Zcela prumernej tym takze zadny prekvapeni, nebyt tam lewandowski, kterej je ale na ms hruzostrasnej tak tam ani nejsou..szcesny a krychowiak jako jedini stoji za zminku, jinak repre na urovni ceska

Reagovat
Seydou Doumbia

Krycho stál za zmínku tak před třemi lety...

Reagovat
mayday

Před turnajem jsem si říkal, že tady může každej porazit každýho a postoupit kdokoliv, ale že zrovna Poláci budou jako první venku z boje o postup jsem nečekal.

Reagovat
Puskas

Jinak ten 1. zápas sledovalo v jednu chvíli až 18,7 mil lidí, což je neuvěřitelné číslo. Jen na dokreslení toho, jaké zklamání na severu vypuklo a jaká kritika se na hlavy trenéra a hráčů ještě snese.

Reagovat
Stannis Baratheon

Znám osobně hodně Poláků, a pro spoustu z nich začínal turnaj až ve čtvrtfinále. Skupinu a osmifinále nebrali jako překážku. Když jsem se ptal, proč si tak věří, začli vyjmenovávat hráče a kluby, kde hrají. Lewandowski, Glik, Zielinski, Milik ..

O tom, že mají silný tým a že jsou černý kůň se hodně psalo i tady.

Ale já se ptám proč?

Kvalifikací prošli hladce, ale měli skupinu, ve které bychom hráli o postup i my. (a to je už co říct).

Když se pak podíváte na kádry jiných týmů, třeba i v jejich skupině na MS, zjistíte, že je mají silnější, viz. Senegal - Keita, Niang, Mané, Koulibaly nebo Kolumbie a hráči jako Falcao, James... Třeba i Švýcarsko, Srbsko a nebo Švédsko mají lepší tým. Ta jejich zaslepenost, že jejich hráči jsou nejvíc, a nikdo není víc je dorazila. Jsem rád, že je tento HYPE u konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamätám si na atmosféru pred MS 1978. Maďari mali vtedy dobré mužstvo - Nyilasi, Torocsik ai. Slovenskí Maďari vtedy riešili iba to, kto z ich skupiny, a to tam mali domácu Argentínu, Talianov a Francúzov!

Skončilo to fiaskom.

O úspechu rozhoduje veľa faktorov. Súpiska je len jeden z nich...

Reagovat
smazaný uživatel

*kto z ich skupiny postúpi ako druhý.

Reagovat
Stannis Baratheon

Ale ta soupiska Polska opravdu není tak silná, jak se domnívají oni sami. Takže jsem chtěl jen naosat, že to není až takové překvapení, ale jen obraz toho, na co reálně mají. Třeba si teď uvědomíy že jsou i týmy, který sice nemají Glika, ale mají Koulibalyho, nemají Zielinskiho, ale mají Jamese a neno tací, co nemají Lewandoeskeho, ale Falcaa.

Bohužel MS 1978 jsem nezažil, narodil jsem se až za osm let, a v historii se neorientuji až tak dobře. Ale zdá se, že je ti podobný případ jako Polsko letos., a nebo JAR na domácím MS. Taky si tu lidé mysleli, že jejich hráči jsiu nejlepší a nějací Francouzi nebo Uruguay je nemůže ohrozit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak očakávania usporiadateľov to je na samostatnú debatu .

Ale podobné prípady ako som ti opísal s tými Maďarmi v 1978 roku, tak také by sme našli u každého šampionátu.

Napr. aj ČSSR v 1970, aj v 1982, ale v menšej miere.

V podstate ide o menšiu krajinu, ktorá má dobrú generáciu, ale niečo zaškrípe.

Reagovat
czech_mira

No ona je ta Francie tehdy oprabdu neohrozila

Reagovat
Mirek na tenisu

Maďaři dvojnásobní vicemistři světa a na mundialu nebyli dlouhých 32 let. Pokud se Česko nedostane do Kataru začneme je nenapadne dohánět.

Reagovat
adalbertus

no ja som mal vtedy iba 6 rokov, ale určite to riešili všetci Maďari a nie iba zo Slovenska

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozrejme.

Ja som poznal len názory miestnych. Mali smolu na silnú skupinu =domáca Argentína a mladé pušky z Francie a Talianska, čo zažiarili o 4 roky.

Reagovat
Mirek na tenisu

Nehráli. Jarolimovci nedali ani Severní Iry nebo Armény. Týmy které mají stejně průměrné hráče jako my, ale jsou sehraní nebo bojovnejší. V kvaldě o Mundial končíme pravidelně. Tentokrát to byla ale historická ostuda. Právě proto se měl ééééééé Jarolím pakovat.

Reagovat
Seydou Doumbia

Češi by určitě nehráli o postup ve skupině s Poláky, Dány, Rumuny a Černou Horou...

Reagovat
Stannis Baratheon

Kdybychom tam byli místo Poláků, ty chytráku

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak bychom byli na čtvrtém místě za výše třemi zmíněnými týmy když jsme skončili za S.Irskem nevím jak bychom skončili před Dánskem, Černou Horou či Rumuny

Reagovat
Stannis Baratheon

Černou horu bychom porazili, s Rumuny a Dány bychom se porvali o přímý postup a o baráž. Můžeš nás zesměšňovat jak chceš, ale že bychom šli pravděpodobně do baráže je fakt.

Reagovat
Seydou Doumbia

Nevím kde si přišel na to že někoho zesměšnuju. Pouze jsem objektivní. Když nedokážeme porazit S.Iry, Nory nebo Azerbajdžán tak bychom v takhle vyrovnané skupině skončili podle mého na čtvrtém místě.

Reagovat
smazaný uživatel

"Jeszcze Polska nie zginęła"

- ale prt, uz zdochla...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mirek na tenisu

Tip pro Zibiho Bonieka a polský fotbalový svaz - JAROLÍM bude za chvíli volný. Mr. Yoda a jeho parta Lebkounů (Kočí, Koubek, Šeterle)

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký Yoda, vždyť je to plešatý Fantomas.

Reagovat
salami

Svědí, Danove, Švýcaři, Poláci a Srbové mi přijdou všichni kvalitativně na podobným levelu. Všichni maj slušný týmy, většinou i nějakou zajímavou individualitu a postup ze skupiny u nich záleží na kvalitě soupeřů a momentální formě, upřímně nechápu, kde Poláci vzali to přesvědčení, že jsou nějak výrazně lepsi.

Reagovat
C-M@ster

"To jako na dalším MS bude o 3 polska víc?!"

"Chce to míň týmů z Evropy!!!"

Reagovat
Fakt

Reagovat
mr.Silver

Naprosta demence s tim experimentovanim ve stredu pole a obrane. Polaci tak nehrali celou kvaldu, pouze s Chile zahrali na stopery a vykon to nebul buhvijak oslnivy.

Nawalka to posral, uz po sestavach mi bylo jasne, ze proserou oba zapasy.

Skoda

Reagovat
cink

polaci nevim co cekali

Reagovat
REPLIKATOR

Tým jednoho hráče, takový evropský Egypt.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele