Policie naúčtuje 1. FC Brno zásah proti fanouškům Baníku

01.04.2009, 13:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (176)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Policieee policieee, vscehno tady korupci hnije

Reagovat
SniperxXx

Policie, tyhle lumpy kryje

Reagovat
smazaný uživatel

No 80 000 je trochu málo, když už to musí zaplatit klub a nám, co jsme je zaplatili se to nevrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná šmejdi v tomhle státě v čele s profláknutým bezpáteřním hnusem Langrem! Jak to, že Policie chodí ke každé ohlášené demonstraci? Protože tam hrozí spáchání trestného činu a od toho si jí taky platíme!!!

Nebo ty demonstrace taky účtuje politickým stranám?

Je mi z tohodle státu na blití

Reagovat
smazaný uživatel

evidentně nechápeš rozdíl mezi soukromou a veřejnou akcí, tudíž není na světě stát, kvůli kterému by tobě nebylo na blití

Reagovat
smazaný uživatel

Az te nekdo na fotbale zohavi jenom tak z hecu protoze po ruce nebude par urostlych securitaku tak se potom ozvi soukromniku.

Reagovat
kubys

To, co jsi řekl, naprosto postrádá logiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim ze to logiku ma jak pro pripadne potrestani agresora tak represivni o pravomocich se zde nemusim snad vubec rozepisovat.A vubec vsechny ty veci kolem kdyz to shrnu polda ma byt profik takze by s pripadnym nasilim mel i profesionalne zatoctit na cez u security vzlast kdyz jich ted musi byt o mnoho vice to urcite pravidlem neni.A ted me napada resime nasili a to je trestny cin nebo tam snad na tom stadionu mame cekat grupensex?

Reagovat
kubys

Ne nedává to logiku - sejmout tě klidně může i někdo na koncertě nebo pokud chci dát sportovní příklad na rugby a tam pomoc policie čekat nemůžeš, jelikož tam prostě není a je to soukromá akce...

Reagovat
smazaný uživatel

Sam moc dobre vis ze nejvetsi a nejobsahlejsi problemy jsou na fotbale a proto tenhle zakon je spatny jako spousta dalsich co tenhle ubohy modry hnus prosadil tak mi tu prosim te nepis ze to nedava logiku jeste jsem opravdu neslysel o hrstce lidi co jela s koncertu a po ceste jenom tak z prdele zenskou oslepili na 1 oko.

Reagovat
kubys

Za 1. Opravdu si myslíš, že Baníkovci tu ženu oslepili schválně? To snad není pravda - ano, tohle byli hovada a bezmozci, ale úmysl tam nebyl. Za 2. Jaká hrstka lidí na koncertě??? Já mluvím o samotné akci, ne o tom, co je po skončení a v průběhu jakéhokoliv koncertu v Česku policistu neuvdiíš, ale můžeš je vidět až před stadiony apod. a chceš mi snad říct, že během akce tohoto typu snad nehrozí trestný čin???

Reagovat
kubys

Navíc během Brutal Assault je daleko větší pravděpodobnost porušení zákona než na fotbale a i tam bengoši byli mimo areál případně pouze u stanového městečka!

Reagovat
smazaný uživatel

neres me to zatim tu jde o 80tisic doufam ze k lidskemu zivotu nebo jeho zdravi nebude prostor.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapce ty si opravdu mimo,kdyz vynecham reakci na ten tvuj modrej hnus(Mimochodem ODS se snazi aspon neco delat,ne se jen drzet koryta),tak ta tvoje reakce je nesmyslná.Brno je pravnicka osoba a stadion je jejich nemovitost.Je to firma jako kazda jina,ktera vydelava.Konkretne:porada fotbalove utkani na soukromem pozemku.A jako kazdy soukromy vlastnik je za to taky zoodpovedna.Bezpecnost museji zajistit sami,kdyz jim ta akce je v podstate obchod.Od toho by tam mela byt security sluzba.Videl si nekdy na nejakem koncerte policii?Brno to nezvladlo a proto by melo platit.Nevim proc by meli bezplatne vyuzivat sluzby Policie CR k vydelecne cinnosti.Doufejme ze to kluby prinuti najmout poradne securitni sluzby.A tech 80000 opravdu nepostihuje vsechny naklady na zasah.A vymahat to klidne muzou,ale to ze si to policie nauctovala je spravne!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Divej se ja mam o vsech tehle vecech nazory takove jake mam.Tyhle nazory co ja mam se tykaji bezpecnosti nas ostatnich zde zijicich.Bezpeci na tom stavi kazda politicka strana bez nej to proste nejde mi ho tu mame v Iraku a Afganistanu bohuzel ne .Princip je porad stejny byt v co nejvetsim bezpeci at to stoji co to stoji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No zati vtrhli jenom na hriste co az se jim povede vtrhnout treba mezi obycejne fanousky?Vlastne uz vim Langer si da slepici vyvar a shodi se to na neschopnost nekolika obycejnych kluku,kteri to delaji proto aby mohli holku vzit do kina.

Reagovat
smazaný uživatel

Proste tenhle zakon je je co se tyce bezpeci slusnych lidi spatny a vubec by neuskodilo kdyby par poldu po kazdem zapase bylo i na nadrazich abych az priste pojedu s fotbalu nemusel ujizdet vlakem smer Cheb misto Brno jenom proto abych zustal zdravy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejde o policisty mimo stadion,ale na stadionu.Tam to ma mit pod palcem klud resp.securitaci.

Reagovat
smazaný uživatel

To Srbic, ty jsi zřejmě někde úplně v jiné Galaxii

Reagovat
smazaný uživatel

Já s tebou souhlasím, fotbal je taky veřejná akce, stejně jako demonstrace, jediný rozdíl mezi tím je, že demostrace nemají vlastní stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych to nechal zaplatit Langera a az na stadionu zmrzaci nejake male dite tak bych ho preventivne pro vystrahu rovnou zastrelil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už se radši nevyjadřuj, když tu meleš takové bludy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Langre!!! Co!!!! ty.....!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mel to zaplatit langer

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ze to jsem taham ale tahle vlada opravdu stoji za hovno.Cele je to jenom hnus a obycejny clovek nevi koho volit protoze stejne 75% toho s cim 1 nebo 2 nesouhlasi stejne zustane v platnem zneni a vetsinou jsou to ty veci nejpodstatnejsi takze si to nejak nemaluju.Ve firme se mnou protekcne vyjebali prohlidku mi neproplatili nemocenskou pro tyhle pripady skratily o 14dnu aby firma usetrila a tu co se mel k 15 dostat jeste 1 nemam hlavne ze kdyz jdu k doktorovy tak solim jak hnup.Tomu se rika modra sila nebo jinak svezi vanek.

Reagovat
smazaný uživatel

Zato ta banda komunistů s Paroubkem hned vedle je daleko lepší, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim te ja nemam 5 firem a 4 auta proto me strana ODS nezajima.Nekdy jsou i blbe chvilky ale na ty strana ODS z vysoka sere tak mi rekni ty chytrej co mam ted deklat matka ma rakovinu a nedostala nemocenskou jeste ani za leden kde mam vzit penize na najem co mam delat co mam zrat ty kapitalisto.A sedet se mi opravdu nechce ted za tri cokoladky dostanes vic jak za neumyslne zabiti.A taky si nejsem vedom ze bych nekde psal ze CSSD je muj horky favorit bohuzel mel jsem aspon jistotu ze ty prachy na ktere mam narok a to mam kurva ciste svedomi co mam dostat dostanu a vcas.

Reagovat
herbage

Proím tě, nerozčiluj se s nima. Oni jsou mladí, bezstarostní, úspěšní, nikdy nemarodí a makají na 120% Když jdou k lékaři nebo do krámu, všude jim překáží důchodci. Když ale zavedeš zdravotnictví jen pro horních deset tisíc, všude bude volno, prázdno a důchodci pochcípaj na různé choroby nebo hlady. Můžem pak zrušit i regulované nájemné, protože důchodci by nemohli platit nájmy a přecilivělá společnost je nenechá jít na ulici. Ušetří se na důchodech, zdravotnictví, sociální péči. Budem jen stát bohatých, mladých úspěšných, kteří v padesáti spáchají rituální sebevraždu, aby nepřekáželi těm ostatním v úspěšném životním rozvoji. "Es komm der Tag", jak řiká náš pan Topolánek

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejak si to vskutku nekteri mladi (zejmena VS studenti) predstavuji...tohle je zvracenost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tahle vlada uz padla, huraaa...snad pristi bude sestavovat CSSD s podporou KSCM!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se dostanou do snemovny novy strany a trochu se to tam procisti. Komunisti bohuzel v blizke budoucnosti soucasti vlady nebudou pac vetsina lidi si mysli ze sou furt pod vedenim sovetskeho svazu.

Reagovat
smazaný uživatel

nemusi byt soucasti vlady, staci, kdyz budou hlasovat pro mensinovou vladu CSSD a pak pro socialne citlive zakony (coz by vzhledem k programove podobnosti techto stran nemel byt problem)

Reagovat
smazaný uživatel

To si myslim ze neni moc realne. Pac vladu zalozenou na podpore komunistu nedovoli prezident.

Reagovat
herbage

Další fórek asi. Jednak hlasy komunistů ho dostali tam kde je, jednak i teď při jemnování vlády nedal podmínku, aby komunisté v ní nebyly. Tyhle 20let staré argumenty nemají šanci na úspěch, je to regulérní politikcá strana jako každá jiná

Reagovat
smazaný uživatel

V politice kazdej meni tvar jak chameleon, co bylo vcera dnes uz neplati. Pochybuju ze si Klaus vzpomene ze diky komunistyckym hlasum je tam kde je a podporil by takovou vladu.

Reagovat
herbage

Klaus by neměl jinou šanci, na třetí pokus jmenuje vládu předseda PS a toho by mohli zvolit svého, v případě když vyhrají volby. To by Klaus moc dobře věděl, stjeně jako si dobře pamatuje, kdo ho dostal k moci a jmenoval by je. A kdžy ne, je jendo zda budou ČSSD podporvat ve vládě nebo tiše

Reagovat
smazaný uživatel

Klaus je pokrytec (i hlasy poslancu KSCM byl poprve zvolen, tenkrat mu nevadili), ale bude muset uvazovat racionalne...pokud dopadnou volby podle ocekavani, moc jinych alternativ nevidim - mozna koalice s KDU pokud odkopnou Kalouska a nejakou dalsi stranou, nevim...

Reagovat
herbage

KDU nikdy, leda by do čela jmenovali Hovorku, ale Kalousek, Svoboda, všechna pakáž ven

Reagovat
kubys

Kalousek prý pakáž - po dlouhé době jediný ministr financí, který byl schopen držet rozpočet jakžtakž vyrovnaný, a kdybychom nemuseli platit úroky ze státního dluhu, tak jsme v plusu a on je ten nejhrší, ach jaká logika.

Reagovat
herbage

Kalousek je pakáž, protože kam vítr, tam plášť, koryto je jediné co ho zajímá. Jinak on ten rozpočet nesestavoval, na to měl nějaké finační poradce, že, on to jen odkejval. Sobotka byl 100x lepší ministr financí, upřímnej, čestnej, navíc není arogatní jako většina politiků, toho mám z ČSSD opravdu rád, jao jednoho z mála. Jinak co se týče rozpočtu, škrty umí udělat každej blbec. Snížení daně právnickým osobám během dvaceti let je cesta do pekel, totální demontáž sociálního státu a všude ve světě to vedlo k vzrůstajícím sociálním nůžkám ve společnosti, tedy jako poměr nejméně vydělávajíc skupiny obyvatel ku nejvíce vydělávajícím, což pak podněcuje sociální nepokoje. Kalousek ani nevěděl, že se na nás řítí nějaká finační krize a odhady na pokles českého HDP v posledním kvartálu vůbec neodpovídali realitě, ač bylo mnoho faktorů, které tomu nasvědčovali a on jako ministr by měl být o krok napřed, ne o krok pozadu. Stejně tak letos nemá aloternativní scénáře pro krizový výovj české ekonomiky, kterou drží jen stabilní Německo, které podniká účinné kroky proti krizi. Kdyby Německo šlo dolů, tak tu máme krizi jak vyšitou, protože náše hospodářství je orientované výrazně na export, hlavně na německý trh, pro kterého děláme jako české firmy subdodavatele různých zařízení. A tan Kalousek jen škrtá sociální výhody tam kde nemá. antikrizová optaření jsou jen pro privilegovanou bohatou menšinu. Pro mě to není žádný schopný ministr, ani schodek snížit nedokázal a to ještě navíc chtějí díry lepit dalšími privatizacemi už tak privatizovaného českého průmyslu

Reagovat
smazaný uživatel

Kalousek je mozna chytry clovek, ale je tak arogantni,ze se mi z nej chce zvracet

Reagovat
kubys

Co si představuješ pod sociálně citlivými zákony? 13. důchod apod.? Jestli to je tak, takže super - Maďarsko očivididně není dost dobrou výstrahou.

Reagovat
smazaný uživatel

obecne - mely by to byt takove zakony, ktere nebudou diskriminovat nizkoprijmove skupiny obyvatel (a i mensiny ci zdravotne handicapovane) v jejich snaze vest plnohodnotny zivot a mit stejne sance jako vysokoprijmove skupiny

napr. skolstvi ci zdravotnictvi na bazi verejne poskytovanych statku, adekvatni nemocenska ci invalidni duchod, regulace trhu prace (ochrana nekvalifikovanych zamestnancu), atd...

Reagovat
kubys

Jenže v současnosti je situace ve zdravotnictví neudržitelná a zavedením poplatků se mírně stabilizovala, i když to stále není nic závratného. Chce to udělat zásadní zdravotnické a důchodové reformy a pak poplatky nebudou potřeba. Jinak zde pro vás sympatizanty ČSSD malý kvíz - Který vysoce postavený lékař před lety hřímal, že poplatky ve zdravotnicví musí být zavedeny?

Reagovat
herbage

Bzzzzzzz Ráthm co jsem vyhrál? A teď otázka za deset tisíc. Kdo tu vytrhává větu z kontextu a neví o čem mluví? Nápověda pro zvědavé diváky, začíná to na "Ku" a končí na "bys"

Reagovat
kubys

Krása - "vytrhává větu z kontextu", zajímavé, jak si vše dokážeš překroutit. Spíš tímto jsem chtěl naznačit, že pokud považuješ čelny ODS a KDU za pakáž, pak by nezaškodilo podívat se i do vlastních řad.

Reagovat
herbage

Ok, tak najdi mi přepis celého rozhovoru, kde Rath mluví o poplatcích a já si to rád přečtu. Jako příznivec reformy zdravotnictví bys měl vědět, že poplatky nejsou jádrem pudla, ale jádrem pudla je přechod na systém řízené péče a lá MediCare v USA, což jy vydřidušina největšího zrna a Obama chce reformu na zdravotnictví Evropského stylu. Takže ano, poplatky klidně, určitě ne dětem a důchodcům, ale stávající evropský systém zdravotnictví, ne ten asociální z USA, kde zdravotní pojišťovny se topí v ziscích a mají ve svých rukou osudy životů milionů lidí, jestli jim zaplatí léčbu či nikoliv. Takže nějaké hospodské řečičky typu poplatky nám prohráli volby si nechte na stranické schůze, lidé nechtějí privatizaci českého zdravotnictví, ale to vám nikdy ais nedojde

Reagovat
herbage

No tam je teda citací Když odmyslím tu omáčku, tak je tam jedna citace z roku 2003, zcela vytržená z kontextu, jak jsem o tom psal již výše. Co se týče poplatek v nemocnících za jídlo, tak zcela sdílím názor Ugljana, viz dole, ostatně proti poplatku za jídlo jsem nikdy nebyl, přesto nemocnice by měli zapracovat na kvalitě jídla, za které nemocný(asi se mu bude říkat zákazník) platí. To že některé na štědrý den odbyjou šunkovou pěnou a rohlíkem je nehorázné

Reagovat
smazaný uživatel

soucasny system poplatku je chaoticky a ponizujici...vadi mi tak forma nez to, ze vubec jsou, zaroven mi vadi, ze ta tzv. reforma spociva pouze v sikane pacientu, nikoli lekaru, kteri se plytvani svym jednanim dopousteli...v soucasne dobe je zdravotnictvi v poradku, dokonce s cca 30 mld prebytky na uctech zdrav. pojistoven, do budoucna diky demograf. vyvoji je nejspis ale situaci potreba resit (nicmene tento "strasak" se pouziva u zdravotnictvi tak 20 let a porad se nic nedeje - touhle dobou uz tu mely byt ohromne deficity)...byl to Rath, je to oportunista a CSSD vyrazne skodi (tohle se ti moc nepovedlo )

Reagovat
kubys

Promiň, s tím Rathem jsem nechtěl ani tak reagovat na tebe jako na herbageho.

Reagovat
smazaný uživatel

To se cte pekne ze jsou v plusu tak proc nevyplaci ty nemocenske.Ted jsem volal do T-Mobile ze se asi spozdim v platbe a operatorka mi rekla ze je to uplne normal ze ji to prisklo taky az po 2 mesicich.Ono jestli v tom nebude nejaka certovina?Kalousek to je chytry a skuseny kamuflaznik.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, co s tema penezma hodlaji delat...podle me se ceka, az to nekdo rozkrade, zdravotnictvi je hrozne nepruhledne

Reagovat
herbage

Vtipálku, že si to myslí skupinka ve vašem kroužku mladý antikomunista ještě neznamená, že si to myslí i zbytek společnosti. Jinak celkem bych se vsadil, že ve vládě budou

Reagovat
smazaný uživatel

ja nejsu antikomunista

Reagovat
smazaný uživatel

spis sem chtel poukazat na propagandu ktera na ne hazi spinu i 20 let po revoluci, pritom ta strana ma odlisne nazory oproti tem komunistum co tu vlady pred 1989.

Reagovat
herbage

Aha, sorry, já to špatně vyčetl už už z předchozího komentáře. Už to chápu, jinak souhlas i s tou druhou částí. Ale nějaké napojení na SSSR si myslí snad už jen banda 10letejch děcek

Reagovat
smazaný uživatel

Pohoda hlavne ze sme se pochopili. No k tem 10letym deckam bych pridal i mladou generaci novinaru i kdyz ti mozna budou manipulovani.

Reagovat
herbage

To nejsou novináři, to jsou "lehké dívky". Píšou jen to, co si jejich zaměstanvatel přeje, nic víc, nic míň

Reagovat
smazaný uživatel

nekde sem cetl, ze se nezrekli veci z preddevadesatych let, dokonce se k necemu hlasi.. v tomto pripade jsem velky antikomunista..

Reagovat
smazaný uživatel

na zkurvených bazalech svoje místo mááá,zkurvenej Baník šajze Ostrava

Reagovat
centos

Teď ses předved, nulo.

Reagovat
smazaný uživatel

tralalalala...za Baník život dej...

Reagovat
smazaný uživatel

zakomplexovaný spartanek,že?

Reagovat
smazaný uživatel

Se divim ze este nanauctovlai mestu za zaplaceni zakroku pri pochodu ostravskych trubek Brnem.

Reagovat
smazaný uživatel

"Pro případ, že bude policejní zákrok klubu přesto naúčtován, zváží vedení, zda tuto částku nebude požadovat po odsouzených výtržnících."ANO!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No hurá, konečně si někdo všiml toho nejdůležitějšího, k čemu celej ten cirkus s (ne)přítomností policajtů na stadionu má mimojiné směřovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Krysy z Prahy

Reagovat
smazaný uživatel

Hlaš se mi, prosím, na ICQ 484 030 191 ohledně zápasu Olomouc-Slavia - jestli půjdeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Čau, tak hraje se to 20-00, a to asi ne, ale tak přidám si tě pro všechny případy.

Reagovat
smazaný uživatel

Anebo jo, pujdu, domluvime se na icq, super

Reagovat
smazaný uživatel

Asi budu za vola, ale nerozumím tomu, jaký má význam, když je policie sto metrů od stadionu? To už může být rovnou na něm, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To mi taky přijde jako hovadina. Taková snaha o naplnění motta "aby se vlk nažral a koza zůstala celá". Kdyby se totiž něco pořádnýho semlelo a policajti tam nebyli vůbec, snesla by se na viníky (ministerstvo, strana) obrovská kritika.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně . Doplatili na hrozný stadion a amatérismus.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že se to maličko obrátilo v politickou diskuzi, ostatně to byl taky i účel. Tak ještě přidám jednu maličkost k poplatkům ve zdravotnictví, když teď některé lékarny křičí, že je kraje diskriminují:

Ono hlavně diskriminační bylo poplatky zavést! To se za chvíli můžou zavést poplatky při návštěvě Policie, Okresního úřadu, opravny obuvi atd...(protože taky mají málo a stát se může u nich zříct odpovědnosti). Navíc vymáhat poplatky na lidech, kteří nejsou výdělečně činní (děti, důchodci) je hyenismus, který ve světě nemá obdoby. Jediný omluvitelný poplatek je za pobyt v nemocnici (jako příspěvek na stravu, ložní prádlo apod.)

Reagovat
herbage

Výstižně řečeno

Reagovat
smazaný uživatel

Taky o sem chces k tomuto clanku diskutovat kdyz on ty koreny v politice ma?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on to myslel ze srandy, ne? Já teda v zájmu jeho duševního zdraví doufám...

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, co přesně myslíš a proto se divím, čemu se divíš, protože těmto věcem nerozumím a rád bych rozumněl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozumět tomu zde vážně není potřeba, tady o tom každý mele aniž by měl vůbec tušení o čem.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ale já stále čekám, kdy mi řekneš, čemu ses na tom smál...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejvíce asi té opravně obuvi. Jak kdyby s tím měl stát něco společného.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, děkuji za objasnění...

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně ti dám jednu radu - netvoř si názor na věci (mimo fotbal) podle toho, co si tady přečteš.

Reagovat
smazaný uživatel

To nedělám... Jen mě zajímá, co si myslí ostatní...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kysliku ty nejsi zas takova pica poznal si i nadsazku.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty ji kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumim reci tveho kmene?Od kdy ty fusujes i do psychiatrie?

Reagovat
smazaný uživatel

Já se ptám, kdo jsi, mluvíš na mě, jak kdybych se s tebou snad už někdy zahazoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
honziss

Reagovat
soukup

tak dalo se čekat, že to budem muset platit a je to dobře, aspoň se konečně nebudou brát na pořadatele brigádníci, což sou většinou studenti, kteří potřebujou pár stovek vydělat. nadruhou stranu být vedením Brna docela bych zvážil, jestli si příště pustit na stadion 2-3000 baníkovců, což je defakto 25% kapacity, což je mnohem víc, než je povinost, navíc kvůli nim otvírat sektory, který sou normálně v Brně na většinu zápasů zavřený, když se nám za toto baníkovci odvděčí takovýmto bordelem, aby se nedivili, když jim příště dáme třeba jen 500 lístků.

Reagovat
smazaný uživatel

tak prave kvuli tomuto zakonu se jednodusse muze stat, ze tymy prestanou proste na sve stadiony poustet fanousky hostu.. protoze je to proste vyjde levneji..

Reagovat
soukup

to se stát nemůže, protože je někde v nařízeních ČMFS stanovený, že určitý procento z kapacity se musí dát k dispozici hostům, ale už si asi budou promýšlet jestli jich tam pustí 500 nebo 2500

Reagovat
smazaný uživatel

10% kapacity stadionu pro hosty musí být

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš, na stadion si můžeš (ne)pustit, koho chceš. Záleží na tom, jaké nastavíš podmínky. A pokud budou takové, že nepustíš žádné hostující fanoušky, tak holt mají smůlu. Starka už o tom uvažoval.

Reagovat
centos

V lize žádné takové regule nejsou. To jsem se aspoň dozvěděl, když jsem to nedávno zjišťoval..

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je zas oranžovo-rudě nablito Kdybyste se radši vyjadřovali k článku. Osobně jsem jednoznačně pro zodpovědnost klubů. Co jsem slyšel, Brno má nějaké výtečníky nahrané, na místě klubu bych vymáhal peníze po nich soudní cestou.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhůru Brno Kometa, jooooo. Sbohem prales .

Reagovat
smazaný uživatel

Kupovat si soutěž, ostuda...

Reagovat
kubys

A já myslel, že to zase koupíme my (Havířov), jak je naším dobrým zvykem ať už se jedná o jakýkoliv sport, či soutěž.

Reagovat
smazaný uživatel

Havířov ? 18.4. tam k vám vyrážím na akci, tak doufám, že to bude stát za to , o vašich slečnách kolují legendy

Reagovat
kubys

Ehm...legendy v jakém smyslu?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře vaří...

Reagovat
kubys

Tak tohle bych přesně popřel, podle toho, co jsem zatím měl možnost ochutnat - jako dalo se to jíst, ale nic moc extra

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pak už mě nenapadá ale vůbec nic, co Rino myslel. Možná rády rozprávají o poezii.

Reagovat
kubys

Jj, to už je pravděpodobnější

Reagovat
smazaný uživatel

mám skoro chuť, dát Ti za pravdu, abych ze sebe před ostatníma neudělal zvrhlíka

Reagovat
honziss

Upletl sis na sebe bič.

Reagovat
honziss

To bych se ani neptal.. Jak vidím ty borky co se mnou jezdí busem a vím, že jsou z Hávru.. Radši nekomentovat.

Reagovat
kubys

Náhodou, i kvalitní zboží tu máme a to docela dost Jenže tak 95% z nich jsou naprosté blbky a kur*y a ten zbytek se dá považovat za jakžtakž rozumný.

Reagovat
honziss

Mohu potvrdit. Škoda, že jsem ještě nenarazil na nějakou tu rozumnou.

Reagovat
kubys

To já na ně narážím na každém kroku...škoda, že já sám nejsem rozumný Na druhou stranu, tady zase se traduje, že úplně nejblbější jsou v Orlové, tak to si nevybereš

Reagovat
honziss

Tak Orlová je úplně mimo můj rajón, vůbec nikoho odtamaď neznám, takže ti to nemohu potvrdit ani vyvrátit.

Měl bys někdy zajet do F-M, tu to je samá normální v pohodě holka, ne jak nějaký Havířov.

Reagovat
smazaný uživatel

do F-M už jsem chtěl taky častokrát vyrazit..., mám to kousek a přesto tamtudy maximálně projíždím...

Reagovat
honziss

Tak občas přitom projíždění zastav a prozhlídni se. Stojí to tu za to..

Reagovat
kubys

Co tu tak obhajuješ F-M? Vždyť jsi z Václavek! Obhajuj Václavky!!!

Reagovat
honziss

A co na nich obhajovat? Že tu nedávno chlap vyvraždil svoji rodinu včetně čtyřletého syna?

F-M je mé město.

Reagovat
kubys

Mě tak napadá...není ve Václavovicích hospoda "U fašisty"?

Reagovat
honziss

Ne, je tu jen Čepaník, Nagano a "U žida" ( tos možná myslel ), to sice není pravý název, ale nikdo té hospodě neřekne jinak.

Reagovat
kubys

Určitě tam je i nějaký fašista, tím jsem si jistý, protože tam známý vždycky pořádá svůj amlý filmový festival

Reagovat
honziss

Taková tady široko daleko není, to musí mít takovou akci doma.

Reagovat
kubys

http://apache-hcr.blogspot.com/2008_07_01_archive.html

Fotka No. 11, je to tam napsané zcela jasně

Reagovat
honziss

Tak to je jen jejich název, ta restaurace se jmenuje U Ryšky a je v Šenově.

Reagovat
kubys

No počkej - U Ryšky mají napsané nahoře, to jo, ale ta budova na fotce č.11 mi přijde jiná

Reagovat
honziss

Aha, jo takhle. Jsem se díval na fotku nad tím. No, tak podle téhle fotky to nepoznávám, napadá mě snad jen nějaká hospoda v H. Datyni. Musí to být nějaký jejich pseudonázev, takovou hospodu opravdu široko daleko neznám.

Reagovat
smazaný uživatel

určitě na Frýdek jednou příjde řada

Reagovat
honziss

Reagovat
kubys

To už radši do Těšína si zajedu

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm , to bys navštívil Rinovo město

Reagovat
honziss

Jej, fakt si neumíš vybrat.

Reagovat
kubys

Co jako? Tam vždycky přestupuju, když jedu na túru na hory...navíc tam do školy chodila má poslední a ta současná se v Těšíně narodila, samá pozitiva. A jako btw do F-M jsem občas chodil do Stounu a do Esa, tak co?

Reagovat
honziss

Na tebe ty baby vždycky měly vliv.

Chodil..chodil.. Proč chodil? Proč minulý čas?

Reagovat
kubys

Už se mi tam nechce - jsem shnilý a tak chodím tady, případně na Stodolní nebo musím být s přítelkyní a přeci jen F-M oproti té Ově je trochu z ruky.

Reagovat
honziss

Co kecáš, jezdi ti tam přímý bus, stejně jako do Ovy.

Reagovat
kubys

Ale do Ovy mi jezdí lépe vlak - přímo na Stodolní

Reagovat
honziss

Abyses nepo.... Podpantofláku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi tak nějak. V Orlové žiju osmnáctým rokem a hrozné blbky tady jsou. Strašné město ta Orlová

Reagovat
herbage

"zboží"?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že je Ti ten smysl jasnej

Reagovat
kubys

Právě jako nevím, jestli to je negativní nebo pozitivní, to mě zajímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

mělo to být pozitivní (vysoká koncentrace pěkných holek), ale po tom, co jsem se tady za těch 15 minut dočetl, začínám mít pochybnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Máš ještě poslední šanci to změnit, jseš si jistý, že to není ta poezie?

Reagovat
smazaný uživatel

jsem ochoten přistoupit na kompromis - vysoká koncentrace poezii předčítajících pěkných holek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Já sjem nikde nepopřel, že nejsou pěkné, jen úplně blbé...fiflenek je tu spousta

Reagovat
smazaný uživatel

fifleny mě právě moc neberou , ale ty se na dramech naštěstí příliš nevyskutují...

Reagovat
honziss

Tam se zas vyskytují jiné existence.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty se vyskytují všude..., člověk si nevybere.

Reagovat
honziss

No, to je vlastně taky pravda..

Reagovat
kubys

Tak to jste ještě nebyli na Dukle!!! I když je pravda, že mě ti feťáci ani tak nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

v Dukle jsem byl 2x (Black Sun Empire a Aphrodite) , to je fakt underground..., tam už by se ty "existence" opravdu našly no.

Reagovat
kubys

Na Dukle to je úplně hotové, ale mám to tam fakt rád

Reagovat
kubys

Btw na nějakou soukromou nebo prostě party?

Reagovat
smazaný uživatel

State Of Mind a pár dalších interpretů, pokud Ti to něco říká...

Reagovat
kubys

To je v Gogu, ne? Jsem přemýšlel, že bych taky na dramy zašel, jsem dlouho nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

v nějakém Gogu no..., jaké to tam je ?

Reagovat
kubys

Jo, docela pěkné, jsem tam byl jen dvakrát, přeci jen bydlím úplně na druhé straně města, takový lepší klub bych řekl na poměry Havířova, ale okolí je děsné.

Reagovat
smazaný uživatel

Dramy Kde je ten smajlik se sluchatkama sakra!?!

Reagovat
smazaný uživatel

spíš bych ti doporučil Karvinou - v x-maxu to žije luxusně

Reagovat
smazaný uživatel

NECHŤ ŽIJE LIBOR ZÁBRANSKÝ!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy jste tam moc dlouho nevydrželi. Ale já vám přeju, moravské kluby se nedaj lacino.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro VSetín.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele