Pokud opustím CSKA, rád bych do Španělska, prozradil Honda

04.06.2011, 17:53
Aktuality
Záložník Keisuke Honda je na přestupových trzích hodně žádaným zbožím, a tak se očekává, že CSKA Moskva během letošního léta obdrží řadu nabídek. Oblíbený Japonec má o své budoucnosti jasno. Pokud by se odhodlal k přestupu, bude chtít odejít do Španělska.

Podle posledních zpráv mají o 24letého středopolaře zájem hned dva přední kluby Premier League. Získat jej údajně chtějí Manchester City a Liverpool.

Honda přestup ale zatím rozhodně neplánuje. Sám totiž už několikrát předeslal, že je v Moskvě nadmíru spokojený a do Anglie jej to vůbec netáhne. Pokud by se už rozhodl z Ruska odejít, chce, aby jeho další kroky vedly do španělské Primery Division.

"CSKA bude hrát v příští sezóně Ligu mistrů, takže setrvat tady není špatná volba. Každopádně jednou určitě budu chtít vyzkoušet své schopnosti na té nejvyšší úrovni, ideálně ve Španělsku," prohlásil Honda. Ten přišel do CSKA Moskva na začátku minulého roku za 9 miliónů eur z nizozemského Venla. Okamžitě se zařadil mezi klíčové postavy slavného ruského klubu a na konečném druhém místě CSKA měl nemalý podíl.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (329)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele