Pokud opustím CSKA, rád bych do Španělska, prozradil Honda

04.06.2011, 17:53
Aktuality
Záložník Keisuke Honda je na přestupových trzích hodně žádaným zbožím, a tak se očekává, že CSKA Moskva během letošního léta obdrží řadu nabídek. Oblíbený Japonec má o své budoucnosti jasno. Pokud by se odhodlal k přestupu, bude chtít odejít do Španělska.

Podle posledních zpráv mají o 24letého středopolaře zájem hned dva přední kluby Premier League. Získat jej údajně chtějí Manchester City a Liverpool.

Honda přestup ale zatím rozhodně neplánuje. Sám totiž už několikrát předeslal, že je v Moskvě nadmíru spokojený a do Anglie jej to vůbec netáhne. Pokud by se už rozhodl z Ruska odejít, chce, aby jeho další kroky vedly do španělské Primery Division.

"CSKA bude hrát v příští sezóně Ligu mistrů, takže setrvat tady není špatná volba. Každopádně jednou určitě budu chtít vyzkoušet své schopnosti na té nejvyšší úrovni, ideálně ve Španělsku," prohlásil Honda. Ten přišel do CSKA Moskva na začátku minulého roku za 9 miliónů eur z nizozemského Venla. Okamžitě se zařadil mezi klíčové postavy slavného ruského klubu a na konečném druhém místě CSKA měl nemalý podíl.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (329)

Přidat komentář
minoLFC

Malaga

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by. At Spanelaci poznaji co je to za zlo mit v lize klub ala Chelsea nebo ManCity.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam půjde Toulalan.

Spíš to vidím na Atletico možná Valencia.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Malaga se zatím tváří celkem sympaticky..

Reagovat
smazaný uživatel

To Man City na začátku za Hughese taky a vlastne Chelsea za Ranieriho taky

Reagovat
smazaný uživatel

Nad Man City jsem ještě hůl nezlomil.. Jakmile odejde Mancini, tak mají materiál na to hrát hezký fotbal.. Ale jinak s tou Chelsea máš pravdu, nicméně tak hnusný fotbal Malága hrát podle mě nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je pravda, že Barcelona s Realem hráče přeplácejí už teď, takže Malaga žádný větší bordel než tam je nemůže napáchat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě vadí přeplácení?

Reagovat
smazaný uživatel

Obecně mi přijde množství prachů ve sportu jako jeden z největších nesmyslů našeho světa

Reagovat
smazaný uživatel

No to sice jo, ale přijde mi to jako hloupost.. To je jen jejich věc, co si dělají s penězi.

Reagovat
smazaný uživatel

To sice je, ale vede to k situaci, kdy ve Španělsku dominují Real s Barcou, protože nikdo další nenabídne těm hráčům podmínky, jako tyhle dva kluby. Stejně tak v Anglii - Carroll měl velmi solitní plat, smlouvu na pět let a hrál na třetím největším stadionu v Anglii. Proč odešel do Liverpoolu, protože mu dali dvakrát víc na výplatní pásce. Tohle mě štve a pak koukáme rok co rok na ty samý kluby a skoro jediná možnost jak se tým může dostat do boje o titul je hromada prachů.

Vadí mi to

Reagovat
smazaný uživatel

Třena Dortmund to má jinak a taky to jde.. Barca má taky spoustu odchovanců, Bordeaux pod Blancem to taky šlo bez nějakých extra peněz. Atp. Samozřejmě jde všechno snáz, když je víc peněz, ale na druhou stranu.. Když koupí dobrý tým, budou hrát pohledný fotbal apod. tak v tom nevidím nic špatnýho...

Carroll je blbej příklad, ne? Ten odešel do historicky nejúspěšnějšího klubu v Anglii.. Že mu dali víc peněz je logický, když je to větší klub a přichází jako hvězda

Reagovat
smazaný uživatel

Barca má sice hodně odchovanců (to je jenom dobře), ale taky mají platy, jaký by jinde nedostali. A když si jednou v Barceloně tak jedinej důvod odejít můžou bejt peníze

Tak nikdo neví jak to bylo, ale prý řekl, že zůstane u nás, pokud mu dáme stejně peněz jako Liverpool. A to řekl asi měsíc po podepsání nový smlouvy.

O situaci Dortmundu vůbec nic nevim, jen že hráli s mladíky a zjevně je to malej zázrak a velkej příběh

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky vim o Dortmundu jen okrajově.. Ale kdysi se hodně spálili a postupně vybudovali parádní mužstvo, hrající moderní fotbal se spoustou mladých kvalitních hráčů.. To je pěkná cesta

Barca to má ale taky hlavně tím, co produkují za fotbal, mají svoje know-how a tradici.. Že dostatečně zaplatí svoje odchovance, na tom přece není nic špatnýho.. Práci odvádějí líp než hvězdy Interu, Realu, nebo United, tak za to přece nebudou brát stokrát méně..

Tomu se mi nějak nechce věřit.. Ale tak možný je všechno, pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je ta nejlepší cesta Mně se hrozně líbil tým Newcastlu v champu, plnej angličanů a ostrovanů.. teď to jde zase do kopru z tohodle hlediska.

A jasne, hraci Barcelony si zaslouzi bejt nejlip placeny momentalne. Ale kdyby aspon s tema prachama delali neco jako Gates, s tim odevzdanim poloviny majetku charite.

V tomhle je hroznej sympatak Tiote, kterej pry posila velkou cast platu rodine do Afriky

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, Angličani jsou teď průměrní fotbalisti, těžko bys s nimi něco uhrál v PL..

Sice nedávají třeba polovičku, ale většina hráčů na charitu přispívá velkými částky.. V tomhle ohledu je nejlepší (kdo jiný ) Iniesta.. Ten nejen, že dává peníze, ale taky se aktivně zapojuje do různých těhlenctěch aktivit.

To dělají přece skoro všichni Afričani.. Ten Slávista, kterej prodával letáky na Václaváku taky dává víc jak půlku domu..

Reagovat
minoLFC

na Charitu dávajú peniaze hráči snaď každých top klubov, to zas nieje nič neobvykle

Reagovat
smazaný uživatel

Však jasně.. Ale taky jde o formu a objemu pomoci.

Reagovat
kiwwi

Giggs je zasa v UNICEFE a sem tam chodi do Afriky k detom

Reagovat
smazaný uživatel

To je i Iniesta..

Reagovat
kiwwi

hmm kukam na youtube a nevidim tam nic

Giggs je nejaky ambasador Unicefu a ma tam zopar videi

Reagovat
kiwwi

tym som nechcel povedat ze Iniesta nechodi po afrike...len to nie je take zname ako o Giggsov

Reagovat
smazaný uživatel

Tak při charitě nejde o to dělat při každý pomoci tiskovku..

Reagovat
Rssa

Giggs jezdí do Afriky jen proto, že tam ženy chodí bez podprdy. Je to známý čuňák

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
kiwwi

mohol si napisat este nieco trapnejsie? podla mna nie, dosiahol si vrchol, gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Reagovat
minoLFC

ale prd on je obet jogy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak UNICEFu je celý klub.. Ten tam posílá hráče apod. Ale Iniesta toho dělá fakt hodně. Jen pár jeho slov.

"Byť futbalistom, to nie je len o dobrých prihrávkach na trávniku. Máme lepší život ako ostatní a v našom živote zažívame množstvo pekných okamihov. Preto musíme pomáhať tým, ktorí to potrebujú. Zvlášť deťom, ktoré trpia. Dúfa, že táto kniha pomôže zlepšiť život detí, ktoré sú choré."

"ako osobe mi bolo dopriatych množstvo príležitostí a s príkladom aký mi dali rodičia si myslím, že moja rola so sebou prináša aj sociálne povinnosti."

Spolupracuje mimo jiné s Lékaři bez hranic, Tomando Cinciencia (Vzdělávání dětí v zemích třetího světa), je velvyslanec un juguete una ilusión, angažuje se v Federación Española de Enfermedades Raras, která pomáhá dětem se vzácnými choroby apod.

Reagovat
kiwwi

respect

Reagovat
smazaný uživatel

i Messi

Reagovat
minoLFC

tak ta charita je často organizovana aj klubom(v LFC chodia často do miestnej nemocnice priamo s darmi, na onklógiu a podobne...), hráči pomáhajú aj sami od seba, niečo je verejne prezentované, niečo sa úkaže až neskôr http://bit.ly/iBsoWU

V každom klube to tak je

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně.. Tady mám na mysli individuální iniciativu..

Reagovat
minoLFC

jo ale to je obvykle aj u hračov a trenérov(viz link) aj iných klubov

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt nevím, co teď chceš Andrés podporuje charitu jako málokdo, ostatní to třeba dělají taky, ale ne v takovým rozsahu.. Každopádně, Lexess mluvil o to, že přeplácení nemá rád a že by bylo dobrý, kdyby to udělali jako Gates, že půlku dají na charitu.. A vzhledem k tomu, že většina fotbalistů na charitu přispívají, tak to trochu postrádá smysl.. (Kór, když Gates vydělává celý život a tolik peněz, kolik má on, nestačí utratit jeho rodina ani po dalších deset generací i kdyby opravdu dal půlku pryč..

Reagovat
minoLFC

áno postrada, veď píšem, že takých Iniestov je veľa aj v iných kluboch

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci se hádat o blbostech

Reagovat
kiwwi

a hlavne ne s nim

Reagovat
minoLFC

co sa ti nezda?

Reagovat
smazaný uživatel

Gates je zrovna dobrý příklad no, když nejednou prohlásil, že ty peníze na charitu dává, aby získal Nobelovku

Reagovat
Radin

no ona je to dneska spíš image těch ´populárních´lidí,kdyby nedávali,tak by to bylo příliš sobecká a nehodili by se do té společnosti.Stejně jsou přeplacení .Co znám fotbalisty,tak je to guma na gumě a lidi co něco umí jsou na tom špatně..

Reagovat
Radin

a znova s tebou nesouhlasím,co je na tom pomáhat svojí rodině?já myslel ,že je to běžná věc a dokonce ti to zákon,alespoń teda u nás nařizuje ne?Když se nestaráš o rodinu,tak si vyděděný.On v podstatě přišel k prachům jen tím,že kope do balonu,tak je jasný ,že nejspíš totálně chudou rodinu nenechá umřít.Jinak nic proti tobě nemám :-)

Reagovat
Radin

jedinej důvod odejít peníze?Menší herní vytížení,nebo koupí nesmyslně na ´tvé´místo nějakou otřelejší hvězdu a důvodů by se našlo víc :-)

Reagovat
Radin

ale běž,záleží snad i na hráči ne?Někdo chce prostě do klubu,který má rád třeba od útlého věku a prachy ho nepřesvědší :-).Někdo chce víc a je hamižný :-) "Můžu mít všechno, co chci, ale nemusím to mít dvakrát, nemusím to mít dvakrát větší a nemusím to mít dvakrát dražší, než je nutné" Waren Buffett

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tam takmer žiadnu podobu s Chelsea a City nevidím.

Navyše hlavne vďaka tomu máte tú "úžasnú PL" takú vyrovnanú a kvalitnú, Malaga ale pracuje zatiaľ celkom sympaticky, nevyhlasujú útoky na titul ako to bolo v prípade spomenutých pseudoklubov a vôbec to nevyzerá na prestupy za viac ako 15 mega za hráča

Reagovat
smazaný uživatel

o "úžasné PL" tu nikdo nemluvil, tak to nemusíš vytahovat

a na co nalákala/láká Malaga Toulalana?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, nepoznám Toulalana aby som ti na toto odpovedal, pravdepodobne by si rád zahral PD a Malaga mu ponúkla perspektívny projekt a predpokladám že so slušným platom

Reagovat
smazaný uživatel

a keď už je reč o Toulalanovi, prirovnám ho k podobným prípadom alá Chelsea a City

Toulalan - 12m

Essien - 38m

Yaya - 30m

Reagovat
vodka

Yaya přišel až loni, na začátku do City přišel de Jong a Kompany na DM

Reagovat
smazaný uživatel

První sezonu s prachama byl nejdražší nákup Chelsea 17m za Duffa, ktery byl tehdy hvezda ligy. Meganakupy prisly az pozdeji....

Reagovat
smazaný uživatel

a ty predpokladáš že sa to dá očakávať aj od Malagy?

Reagovat
vodka

na základě čeho bereš jistotu, že se to nestane?

Reagovat
smazaný uživatel

vyjadrenia majiteľov sú celkom jasné, to sa s Chelsea a City nedá porovnať, keďže oni chceli hneď útočiť na titul a podla toho sa aj správali / správajú na prestupovom trhu

Reagovat
vodka

takže si to cucáš z prstu, to stačí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Viz zájem o Lucha a Toulalana.

Nebo expreska tu na EF - "Vedení Málagy se chystá v létě posilovat. Podle španělských médií má bohatý klub zájem o Santiho Cazorlu z Villarrealu či Lucía z Interu Milán."

Reagovat
smazaný uživatel

Stále sa jedná o hráčov, u ktorých sa ich tržná hodnota ledva vyšplhá nad 10mega

Mimochodom, ohľadom Chelsea a jej prvej sezóny pod Abramovičom, neviem kedy presne odkúpil klub ale podla EF sú prestupy takéto :

Bridge - 10

Johnson - 8

Geremi - 10

Smertin - 5.5

Duff - 26.5

Makelele - 20

Crespo - 26

Cole - 10

Všetky prestupy sa uskutočnili v lete 2003, kedy aj prestup Duffa, ktorého si spomenul ako jediný väčší kauf

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si jak cesky politici. Napsal jsem, ze NEJVETSI prestup byl Duff, ne ze jediny vetsi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale potom mi nejak uniká pointa, pokial sú tieto čísla pravdivé tak dostaneme sumu takmer 120mega a je jedno koľko stál najdrahší hráč.

Malaga zaplatila za Baptistu a Rondona 5 mega, RvN prišiel zadarmo, Toulalan, ak príde bude stáť najviac 12, predpokladám ešte doplnenie obrany o jedného, dvoch hráčov.

Toto má od Chelsea a City naozaj ďaleko

Reagovat
smazaný uživatel

Promin tohle nema cenu. Na konci prestupovyho obdobi uvidime jak Malaga dopadne a pak muzem hodnotit.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna ti ho nepotrebuju ..

Reagovat
smazaný uživatel

A Suzuki pojde do Serie A

Reagovat
Hai

uz je to trapne

Reagovat
smazaný uživatel

o to ide

Reagovat
Filipow

A Toyota do Bundesligy, né?

Reagovat
smazaný uživatel

a ty se jmenuješ Josef Škoda a můžeš jít do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Do Realu, mají málo hráčů

Reagovat
FC Porto FC

Sevilla/Valencia/A.Madrid to mi věřte

Reagovat
smazaný uživatel

v Seville je Rakitič.

Reagovat
smazaný uživatel

čo by robil vo Valencii?

Reagovat
Radin

v Seville by se mi líbil,ale myslím si že bude mířit výš..

Reagovat
vladis271

Alebo toľko k dnešným špkuláciám o záujme LFC

Reagovat
AjaxFans

Moc jsem mu nevěřil,ale asi má na to

Reagovat
FC Porto FC

co říkáš na to že Ricky šel do Sportingu?

Reagovat
Robbie

koukám ty jsi z toho uplně hotovej :D

Reagovat
FC Porto FC

Sportingu ho přeju

Reagovat
AjaxFans

Je to škoda.Jen se divím té častce.Když chce někoho AJax,tak ho chce každý natáhnout.Chtěl bych Driese Martense z Utrechtu,ale asi bude drahý.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Na L´Equipe se to zase hemží pěknými články

Amalfitano do Marseille..

Plašil, nebo Martin do Lille..

Tremoulinas chce rozhodně odejít..¨

Witsel do AC

Inter blízko získání Bastose..

A Gillot asi opravdu k Bordeaux.

Reagovat
smazaný uživatel

A buh ví kolik je z toho pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Většinou mají všechno nějak potvrzený.. Ale třeba Tremou to řekl natvrdo.

Reagovat
FC Porto FC

Witsel možná do Porta

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys ho tam chtěl?

Reagovat
FC Porto FC

no rači bych toho Brayena Ruize to je pravda....

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale úplně jiná pozice..

Reagovat
FC Porto FC

vím.......ale včera hrál údajně v útoku když hrála Belgie

Reagovat
smazaný uživatel

To si moc nedovedu představit Ale nějak moc ho nesleduju, pravda. Každopádně i když je fotbalově výbornej, tak bych ho nechtěl do žádnýho týmu k lize, kterou sleduju, protože je to prasák a utkání pak vypadaj jako jatka..

Reagovat
FC Porto FC

Jo no já bych rači jako posili do Porta bral toho Ruiza a Chedjoua a Ericka Torrese

Reagovat
smazaný uživatel

Inter a Bastos? Nemal byť už náhodou v Juve?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ne, ale celou dobu se o nich mluvilo, údajně ho Leonardo ale dost cení a jeho agent je v Miláně.

Reagovat
smazaný uživatel

Estli si ho Juve nechá ujít tak sou hrozně hloupý.

Reagovat
božský John

Tremoulinas by mohl jít do Marseille, na phoceenu se o tom už mluví

Reagovat
smazaný uživatel

Tremoulinas je RB nebo LB?

Reagovat
božský John

Zkus si to odvodit

Napravo je Azpi s Fannim a nalevo nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Já to tušil,že by byl náhrada za Taiwa

Reagovat
božský John

Popř i za Gabyho

Reagovat
smazaný uživatel

To ne. Ten půjde do zahraničí !!

Reagovat
božský John

To by byla prdel ..i toho Plašila bych bral,co si budem

Reagovat
smazaný uživatel

Valbuena nakonec teda odejde?

Reagovat
božský John

Jeden nikdy neví a sichr je sichr...

I za toho Lucha by byl dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Lucha nemůže nahradit Plašil To by znělo až vtipně.. Ale o Valbuenovi se právě taky dost mluví. Arsenal, Liverpool.. To bude ještě zajímavý léto

Reagovat
božský John

Dyž já bych nechtěl Plašila na křídlo, ve středu se mi líbí víc. Navíc má libový přihrávky, oddře toho hodně a standartky může kopat někdo jinej, když k bráně nedokopne ten Pláša

Reagovat
smazaný uživatel

Pláša teď ze strany kope standardky líp jak Wendel.. Nějak to pochytil Křídlo ani hrát neumí, jen levou zálohu.. Ale to by právě mohlo být dobrý i pro Lucha, protože ten by mohl být hodně často vepředu..

Reagovat
božský John

Lucho asi jde pryč, otázkou je jenom kam, takže preventivně hledám náhradu. Cpt.Morgan z Lorientu asi teda přijde, vypadá to jistě a toho Plášu bych tam dal jako takovou holku pro všecko, do středu, LCM místo Benoita a tak. Strašně dobrej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tenhle rok se mu povedl přenádherně.. Ale ještě je tam možnost i Martin, to by podle mě byl docela risk.. Morgan ještě může dorazit i do Bordeaux, já se ho ještě nevzdávám

Reagovat
božský John

Musíš mať náděj

Reagovat
Godwinson

Můj tajnej tip .. snad vyjde.

Reagovat
Godwinson

AC dělá psychopatickou sestavu .. zajímavé :)

Gillot bude to nejlepší, co může Bordeaux potkat ... :(

Reagovat
smazaný uživatel

Až se společně opijí Zlatan, Witsel, Van Bommel a Rino, tak to bude zajímavý..

Já nevím, jsem dost skeptickej zatím.. Moc ho neznám.

Reagovat
Godwinson

Hrozný, k tomu ještě Tonda a Boateng ... uff

To nemusíš, stačí se podívat na Sochaux. Hráli by jste perfektní fotbal, přivedl by si Martina .. třeba :)

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně by to chtělo nějak posílit, no.. Martin by byl asi risk, Fernando jde asi do dža, Tremou taky (ale tam ho nahradí Marange), možná Plašil.. Chce to dalšího stopera, Alou jak dostane nabídku, tak popeláší sviňskym krokem..

Reagovat
Godwinson

U vás to bude pořádné zemětřesení. Trémoulinas odchází, Marangovi končí smlouva, Alou odejde, Fernando a Wendel údajně do Kataru :) Ale v lize je dostatek kvality, aby jste mohli za nepříliš velkou sumu výborně posílit.

Reagovat
smazaný uživatel

Sám jsem na to zvědavej.. Minulej rok se posílilo špatně, letos to Triaud bude muset vzít z gruntu..

Reagovat
Godwinson

Já čekám, co se týče L1 už jen to nejhorší .. ten Toulalan mě včera dostal :)

Reagovat
smazaný uživatel

To je kachna, tomu nevěřim..

Reagovat
Rssa

http://www.soccernews.com/malaga-set-to-sign-jeremy-toulalan/75183/

Prý by měl definitivně podepsat dneska, tak uvidíme.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Tsigi

Je to docela vtipný. Ještě loni jsem tady popisoval,, že magoři do AC nechodí a teď to je opačnej extrém

Reagovat
Rssa

Škoda, že je Allegri sympaťák, jinak byste mohli z fleku natočit remake Tucet špinavců

Reagovat
Mastný Chobot

Witsel do basy...

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Si nenápadně říká o Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

Na Barçu nemá,...

Reagovat
Radin

nemá jo?:-D

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nemá...

A ikdyby měl, tak pro něho stejně není místo...

Reagovat
Kluivert9

Má. Pro Fabregase taky není místo a stejně asi příjde...

Reagovat
fantomas

Radši bych ho viděl v Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

A místo koho?

Reagovat
FC Porto FC

Hrál by kdyby se Lampard zranil nebo kdyby si chtěl odpočinout

Reagovat
smazaný uživatel

Už vidím Lampse jak odpočívá

Reagovat
FC Porto FC

jak byl tuto sezonu zraněnej tak se zrovna Honda hodil

Reagovat
fantomas

Místo Ballacka, Deca, postupem času i místo Lamparda. Nemůžete pořád hrát se třemi nepříliš tvořivými střeďáky, když vám na jednom křídle běžně hraje někdo jako Anelka.

Reagovat
niflheim

Liver kvůli spnzorovi či by tam zapadl?

Reagovat
minoLFC

ani jedno, je to kec, s Hondou sme podpisali ale so sponzorom, o zaujme o hraca nikde nic

Reagovat
minoLFC

Steve nehra a anglicko hori, kapitan Terry....

Reagovat
kiwwi

presne kvoli Gerrardovi to bude

Reagovat
minoLFC

samozrejme, veď ja píšem len fanatické príspevky ako ty trochu nadhľadu

Reagovat
FC Porto FC

je trapné jak de už z toho příspěvku vyčíst že tohle plácáš protože fandíš poolu

Reagovat
smazaný uživatel

Som rad ze nehra hlavne nech sa da doporiadku na dalsiu sezonu.

Reagovat
vodka

no jo, Lampard v repre je katastrofa, jak hraje dneska nevim, ale ta sestava je hrozná...

Reagovat
minoLFC

kapacita stadionu skutocne nerozhoduje, Liverpool je herne vyssie aj pri sucasnej krize

ale Carroll odisiel lebo ho nenazrany Ashley donutil a Liverpool nemal cas tak sa nechal osklbat

Reagovat
minoLFC

reakcia na martyho

Reagovat
smazaný uživatel

herne vyssie? tech 3:1 byl docela jasnej vysledek

Reagovat
minoLFC

ale no tak

Reagovat
Lorcan

viděl bych to na Atletico

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Aguera v CFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Janov je takový Italský Atlético, to by pro něj bylo zbytečný..

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

To je ještě větší blbost..

Reagovat
smazaný uživatel

Ts.

Reagovat
Godwinson

V rámci možností, u mě asi ta třetí.

Reagovat
Kenneth

Vy jste neskutečný nenažranci, k čemu máte teda Torrese?

Reagovat
Rssa

K tomu samému jako vy Benzemu - k podávání míčů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
Kenneth

Tak štěstí že Benzema umí obojí, střílet goly i podávat míče.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nechce do Anglie...Hodil by se k nám místo Scholese...

Reagovat
Godwinson

Reálně se začíná rýsovat i přestup Gervinha do Newcastlu .. a za 16 mil. euro :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jestli je on pro nas ten pravy. Ale branit se mu rozhodne nebudu.

Reagovat
Godwinson

Pravý, to asi není. Vzhledem k tomu, že jste tam počítali s Jonásem ... který se asi přesune na beka? Sehnat ještě kladivo na hrot a příští rok do pohárů ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo nemíří vysoko, nedojde vysoko.

Rozhodně radši Gervinha než Gameira. Ale právě ten hroťák mě znervózňuje, žádný zájem jsem nezaznamenal. Ale ono pokud by podepsali Cabaye i Gervinho, tak to zase pomůže spíš nalákat slušnýho hráče. Ale pořád platí, že nejlepší přestupový období by bylo, pokud by zůstal Enrique. Toho zkrátka jentak nenahradíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Tremoulinas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je primárně LB nebo tam byl jenom staženej?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná v dorostu a ze začátku hrál křídlo, ale já si ho jinde než na LB nepamatuju...

Reagovat
Godwinson

Teď třeba na křídle pár posledních zápasů pod Bedouetem odehrál :)

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl sem..

Reagovat
smazaný uživatel

Toho bych se právě bál. Mladík Ferguson je totiž skvělej, ale nerad bych ho zabíjel na LB, když je to spíš křídlo. Místo Enriqueho bych když už chtěl spíš kovanýho obránce, kterej přidá dopředu, než útočnýho beka, kterej se zapomíná vzadu. I když ono se v Newcatlu nikdy moc nebránilo

Reagovat
smazaný uživatel

Tremoulinas se nezapomíná vzadu.. To je prostě obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak ho u nás případně rád uvidim Ale José je José... to je prostě pan hráč. Dny Capdevily v základu repre se krátí.

Reagovat
smazaný uživatel

To se krátí, ale nejspíš tam bude hrát Angél.. Každopádně Tremou je vynikající hráč, jestli přestoupí, tak si ho určitě oblíbíš.. Kopie Lizarazua..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Angel ma v repre uz nejakou vybudovanou pozici? Jakoze je ozkousenej a pocita se s nim? Protoze to je jeden z Enriqueho snu, hrat za repre. Jeden z moznych duvodu, proc by chtel prestoupit do lprestiznejsiho klubu (ackoli nad Newcatle neni :-))

Reagovat
smazaný uživatel

Dost možná přestoupí do Barcelony a jestli se tam chytí, tak má repre skoro jistou.. LB je ale dlouhodobě celkem slabina Španělska, určitě bude povolanej..

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju mu to. Jonas i Colo si v repre zahráli, tak i třetí amigo.

Tak mi napadá, že bude v NUFC dost reprezentantů -

Krul - právě teď prožívá debut v repre proti Brazílii.

Enrique - patří do top5 LB v PL, v repre by neměl chybět.

S,Taylor - bývalý kapitán mladších kategorií, pokud se mu vyhnou zranění, tak rozhodně má šanci se na stopera Anglie dostat. Na konci sezony se vrátil v obrovský formě. Pokud si ji udrží...

Cabaye, Ben Arfa - v základu teda asi nehraje ani jeden, ale časem?

Tioté, Gervinho - tady je to jasný

Hmm.. docela se mi to zamlouvá.

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye ani Ben Arfa asi úplně v základu nebudou nikdy.. Ale na lavičce by být klidně mohli. Jinak díky za připomenutí, že dneska hraje Brazílie, jdu koukat..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja na to koukam jenom kvuli Krulovi Nemam rad, kdyz nerozumim komentatorum..

Reagovat
smazaný uživatel

Já na to koukám v angličtině.. Neymar je Pan fotbalista..

Reagovat
smazaný uživatel

máš odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
Godwinson

Určitě, a Gervinho je z hráčů, který by se bez problémů uplatnil např. v Chelsea, takže tahle cesta je rozhodně dobrá a nevěřim, že pokud vhodně nedoposilujete, tak že o ty poháry hrát nebudete :)

Útočník přijde, to byl vás největší jarní problém, ne? To by byla hloupost takhle dobře posílit na jiných postech a na hrot se vykašlat ... vsadil bych, že bude z Francie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeden z mých vůbec nejoblíbenějších hráčů klubu byl Francouz, tak koneckonců proč ne. Hoarau nebo Erdinc, Gignac... kdokoli

Reagovat
Godwinson

Robert

No, já nevim, je to ohraný, ale ten Hoarau mi k vám sedí až neskutečně ... uvidíme.

Abych nemusel reagovat dvakrát. To mě celkem zaskočilo dnes, že už jste upustili od snahy získat M'Bengueho, tolik za něj nechtěli, parametry splňuje výborně a do Anglie se nad míru hodí :))

Reagovat
soukup

tak třeba přestal hořet zájem o Enriqueho

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Teď naopak se prý zajímáme společně s Liverpoolem o nějakýho Honduraskýho beka. Takže Poolu se nejspíš nechce solit kolem 10m za hráče s končící smlouvou a ten José tam možná až tolik taky nechce, když to vypadá na velký věci na přestupovym trhu letos v NUFC.

Reagovat
Godwinson

Taky možnost ... že by Liverpool nakonec posílil LB Izaguirrem? No, to by byl gól.

Reagovat
Chazy

Diouf se West Hamu nebrání

Fakt co by s ním asi bylo, kdyby neměl Allardyce ..

Reagovat
soukup

začátek té očisty Hammers je opravdu stylový

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, četl jsme zajímavý článek na gunners.cz, co se statistik týče:

Průměrné držení míče:

1. Arsenal - 60%

20. Stoke - 38%

Úspěšnost přihrávek:

1. Arsenal - 84%

20. Stoke - 64%

Počet krátkých přihrávek na zápas:

1. Arsenal - 493

20. Stoke - 220

Počet dlouhých přihrávek na zápas:

1. Brimingham - 82

20. Arsenal - 45

Vy buďte rádi, že jste byli nakonec 13.

Reagovat
vodka

ale to přece vyplývá jedno z druhého... navíc rozhodující je počet gólových šancí a gólů...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byla jen taková perlička

Reagovat
kiwwi

tie tvoje perlicky

Reagovat
soukup

1) Držení míče není vůbec důležitý ukazatel, Stoke zkrtátka nechává soupeře držet míč a po jeho zisku vyrazí do rychlýho útoku, kde se snaží o co nejrychlejší zakončení, je naprosto logický, že při tomhle stylu hry nebude Stoke mít převahu v držení míče, já sem slyšel, že prý máme dokonce nějaký rekord v počtu zápasů s nižším držením míče v řadě, no a co?

2) Malá úspěšnost přihrávek je taky poměrně očekávatelná, zaprvé nemáme ve středu hřiště zrovna techniky a útok nezakládáme tím, že si na jistotu přihrajou stopeři a záložníci dvakrát z jedné strany hřiště na druhou, buď se míč nakopne na Jonese nebo se posune na křídlo a pak je sprint a centr, což ne vždy může vyjít, Stoke zkrátka nemá ty zajišťovací přihrávky a nehraje si s balónem

3) krátký přihrávky, tak to je jasné, na krátký přihrávky Stoke sere, protože by při třetí přihrávce o míč přišlo, míč jde vzduchem na Jonese nebo na křídlo, který má za úkol něco vymyslet, protiútoky vedeme co nejpříměji a na co nejmenší počet nahrávek

4) Pro ty, které už nudilo naše neustálé prvenství v různých disciplínách, tu mám dobrou zprávu. V dlouhých míčích jsme v Premier League bezkonkurenčně poslední. Asi nikoho nemrzí, že nás netrénuje Big/Fat Sam Allerdyce a nehrajeme to jako good old Albion prásk dopředu na vysokého útočníka. Ale podle mě bychom zase nemuseli být zrovna na chvostu. Ano, na ten pseudofotbal Stoke se nedá koukat, navíc v čele s tím komediantem Delapem. A propos zajímalo by mě, kdy už konečně začnou dávat ručníkářovi karty za zdržování nebo na konci alespoň ty ztracené minuty nastavovat. - vtipálci...

...

ty sis tu účelově vybral nějaký statistiky, respektive vybrali je na gunners aby o nich mohli poreferovat o hře arsenalu. Vsadím se, že ve statistice střel na bránu, zakončení za zápas, úspěšných centrů, protiútoků, hlavičkových soubojů (ty tam jsou) určitě nejsme poslední, spíš budeme v první desítce no a když se zprůměruje, tak je to v pohodě na střed tabulky

Reagovat
soukup

volně přeloženo z toho vyplývá, že Stoke hraje rychlý a přímočarý fotbal se snahou o rychlé zakončení na který se musí dobře koukat a který diváka udrží ve varu a neuspí sledováním přihrávek mezi stopery a def. záložníkem

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, ty to bereš vážně Já to myslel spíš tak, že mě pobavilo, že jste pokaždé na úplném chvosta a my první, nic více

Reagovat
soukup

no tak si to měl napsat rovnou, že je to perlička a ne tam psát o nějakým bytí rádi za 13. místo, kdo to pak má poznat, jak to myslíš, navíc zrovna ty

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten smajlík byl snad za vše vypovídající, ne? Ale tak příští rok budete v držení míče třeba už 19tí

Reagovat
soukup

neblázni a kdo by byl jako ten horší? zrovna v držení míče očekávám že pozice nevyklidíme, spíš pokud přijde kvalitní CM a někdo typově podobný Tuncayovi, tak by se mohla zlepšit úspěšnost přihrávek

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vůbec vypadá s přetupama ve Stoke? Ticho po pěšině, nebo se ten pořádnej střeďák zuřivě shání?

Reagovat
soukup

zatím ticho po pěšině, ale tak zatím su klidný, Jones byl taky nečekaná bomba a obecně se o Stoke moc nespekuluje a pak najedou někdo přijde, dlouhodobý zájem je o Nobla, ale jinak těžko říct

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně je to příjemnější. Mně přijde, že NUFC je letos zatim král spekulací a už na začátku přestup. období toho mam po krk

Reagovat
soukup

tojo, ale Newcastle byl vždycky hodně probíranej klub, velký jméno, ještě větší ambice, hodně peněz, okurková sezóna u Stoke je vždycky klídeček, objeví se tak deset hráčů o kterých se mluví dost, ti jsou většinou docela pravdiví, přijdou z nich dva, k tomu dvě nečekaný a neprobíraný posily a je to

Reagovat
vodka

Mně by se k vám hodil Jenas, nebo ten Moble uplně perfektně... Jenas si mylsím, že by se probral, vyztužil by střed hřiště a posouvat míče na křídla taky... Noble doufám, že zostane a kolem něho a Collisona se postaví nový WHU...

Reagovat
soukup

O Jenasovi se jednu dobu taky mluvilo, ale radši bych Nobla

Reagovat
smazaný uživatel

QPR?

Reagovat
soukup

oni hrajou stejně? já je vůbec neviděl, tak netuším... i když teda pochybuju, že zrovna ty je sleduješ, ti sou pod tvoji úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Swansea podle Chazyho je takovej druholigovej Arsenal, Norwcich, tam hraje Lansbury, ti nemohou hrát špatně a QPR vůbec neznám, tak zbyli logicky jako poslední volba

Reagovat
soukup

Norwich sem viděl asi dvakrát a ti hrajou docela rychlej a přímočarej fotbal a moc se s ničím nemažou, QPR podle kádru spíš vidím na takovej horší průměr ve všem a něco takovýho nemastnýho neslanýho

Reagovat
Chazy

Já je určitě přirovnával k Wiganu, mám Swansea rád, urážet je bych si nedovolil

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle špinit svůj second club A mazej se učit

Reagovat
Chazy

To byl second club jen pro rok 2010/2011.

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna od příští sezónu máme výročí 125 let od založení klubu

Reagovat
Chazy

No vidíš, to je na mě až moc starý. Swansea bude druhej nejmladší tým v EPL, to je ideální second club k Wiganu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby šlo o tradici a rok založení, tak ideální second club k Arsenalu je Stoke a taky na ně házím bobek

Reagovat
soukup

což je škoda, o hodně přicházíš

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí mi ten očibol 2x do roka

Reagovat
Arbiter

Příští rok máš jiný, že?

Reagovat
smazaný uživatel

prašivou Chelsea určitě ne, to bych se na jeho místě hanbou propadl

Reagovat
Chazy

No..

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

"Když člověk v pětadvaceti plešatí, tak proč ne. Ještě to trochu bolí, ale až to bude v pohodě, všem se pochlubím. Může mi někdo doporučit nějaké dobré tužidlo?"

At zavolá Kristýně číslo určo ještě má

Reagovat
minoLFC

tak daleko nemusí, stačí do Londýna, z Chamakovej palice si môže rovno nabrať

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Wimbledon

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak Ramirese uz v Chelsea naucili prasacky nature.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten střed Brazílie je příšernej.. Elano, Ramires (ale ten je z nich nejlepší), Lucas..

Reagovat
smazaný uživatel

Elano mě hrozně bavil na MS, ale dnes teda zatím nic. Na hřišti mi přijde nejlepší Affelay.

Reagovat
smazaný uživatel

Affe hraje úžasně.. Ta akce na levym křídle měla světový parametry.

Reagovat
smazaný uživatel

Má hodně prostoru, ale v Barceloně hraje většinou do plných. Tady se předkopne míč na 10 metrů a běží, ale v Barceloně no chance, tam musí vodit míč při noze

Reagovat
smazaný uživatel

I proto jsem ten přestup nechápal. Ale asi chtěli v Barce zavzpomínat na Overmarse.

Reagovat
smazaný uživatel

Brzy půjde pryč podle mě, tohle je hráč pro Bundesligu/Premier league

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale přepínam na Irsko. Hraje McGeady a ten mi po přestupu do Ruska úplně zmizel z očí... Poprosim tě, pokud to dokoukáš a pokud Krul bude mít nějaký výrazný zákrok/chybu, jestli bys to sem moh napsat :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

jak padly ty góly pls?

Reagovat
smazaný uživatel

První jsem neviděl, druhý byla chyba stopera makedonie, dával asi 10m před vápnem z první dozadu golmanovi, ale moc pomalu a Robbie se kolem něj prohnal a sám před golmanem dával ke vzdálenější tyči.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď Krul vychytal Neymara 1 vs 1.. Parádně

Reagovat
smazaný uživatel

hodně dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb jak Neymar přepnul na vyšší rychlost..

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda.

Z Krula mám pocit, že akorát občas hodně zkazí odkop ze hry, což by mohlo být nekoncentrovaností a časem by to mohlo vymizet, protože z klidu má odkopy naopak parádní. Jinak ořvat vzadu si to umí a občas přidá i zákrok, kterym dá vzpomenout na nějaký zázraky od Givena. (například zákrok proti Hernandezovi v domácim zápase s Manchesterem United)

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej poločas hraje jen jeden tým.. Krul zatím drží jen tak tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak udržet nulu proti Brazílii... takovej debut je asi víc než si mohl přát. Důležitý je, aby nevyhořel.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar Krula mít rád nebude... Třetí gólovku mu chytil

Reagovat
Tomanatura

Ono to bude vypadat uplně jinak, až tam bude Sandro s Gansem. Ta záloha a ten utočník se ještě musí nějak vyřešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Melo místo Sandra, ne? A co Kaká s Patem, mají šanci se v základu prosadit nebo mají momentálně dveře zavřené?

Reagovat
smazaný uživatel

Pato asi hrát bude..

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam právě pro něj místo nevidím. Robinho, Neymar na křídla a na hrot je Pato špatně stavěný. To samé Kaká, pokud bude hrát playmakera Ganso

Reagovat
smazaný uživatel

Brazílie se snaží hrát dost podobný styl jako Barca, vůbec bych se nedivil, kdyby Pato dělal devítku.. A podle toho, jak se hrálo jinačí zápasy, tak to tak nejspíš taky bude..

Reagovat
Tomanatura

Kaká dle mého moc šancí nemá, ale netuším. A pato ta 9 bude, pokud bude zdravý, což se u něj nikdy neví.

V tom středu Melovi šance nedávám, Menezes má raději Sandra a Lucase. Sandra mám navíc rád i já a to hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

mně přišel dřevěný, je moc vysoký. Ale hodně dělá první dojem, kdy jsme ho vidě v CC proti Arsenalu a tam byl úplně marný

Reagovat
Tomanatura

Já ho viděl poprvé výborného proti Arsenalu v lize, kdy to skončilo 3:3, tam nastoupil místo kohosi a hrál výborně. pak následovaly další výkony, jako třeba proti Chelsea atp. Mazec hráč, měl snad každý balon.

Reagovat
smazaný uživatel

No já teď uchcávám z každého dotyku Neymara z míčem? Proč o něj nemá zájem Barcelona? Fakt 100x lepší hráč, než "průměráci" Sanchéz s Rossim. Já jen doufám, že neskončí někde v Chelsea nebo Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Je naprosto skvělej, úžasnej.. Ani snad nemám slov, co tam zas dneska předvádí

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni jak hraje bez balonu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, právě se zaměřuji jen na něj. On i organizuje hru, běhá po celé šířce hřiště, ukazuje si, kam chce balón. Jsem naprosto unešen. Snubuje v sobě vedení míče Messiho, kontrolu balónu Ronaldinha a zakončení Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten jeho "účes" je děsnej

Reagovat
smazaný uživatel

Ronalda - Fenoména ale.. Hezky chytře, ne to napálit a děj se vůle boží..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tohle umí třeba i Messi, fakt pěkně umístit tu střel. Proto vůbec nemám rád C.Ronalda, který má jen zakončení a lá zavřít oči a nabombit to co největší silou

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že ten gól z finále LM Messiho byl parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Doporučuji podívat na všech 53 gólů C.Ronalda v této sezóně a na 53 gólů Messiho. Ten rozdíl v jejich kvalitě je až do očíbijicí

Reagovat
smazaný uživatel

No to víš, že se na ně podívam. Brr.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

a co ako?

obaja podavali spustu nadhernych golov, obaja podavali goly z dorazok, obaja premienali perfektne penalty

vsetci vieme ze Messi je neskutocny dribler a preto aj podaval viac takych golov...Ronaldo dal zasa viac hlavou a z priamych kopov

zakoncil by som to tak, ze obaja su to geniovia co sa tyka zakoncenia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On v Barceloně a Hazard v Arsenalu a chrostam si blahem do zbytku života

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, asi jo.. Jediný co mi na Barce te´d chybí je právě ten Brazilec jako byl Romário, Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho.. Neymar by tu úlohu zvládl nádherně..

Ale teda dneska dost simuluje..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale to se v Barceloně rychle odnaučí

Reagovat
smazaný uživatel

No to jo, jinak ho lidi sežerou..

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm... hláška roku.

Reagovat
smazaný uživatel

než aby mě nominovali s tímhle nickem, tak to radši přenechám homelesovi

Reagovat
soukup

ten už nemá šanci překonat Jarna Trulliho

Reagovat
smazaný uživatel

To si ani nepamatuji, mně nikdy vtipný nepřišel

Reagovat
Chazy

A někomu snad jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Najdou se tací a nemusíme chodit daleko. Nj, někdo má holt rád humor typu nevím co píšu, ale hlavně že píšu nějaké sračky

Reagovat
soukup

maxwell

teď by mě zajimalo co by slováci dělali, kdyby byli taliani v plné síle...

homeles8

mě by zajímalo co bys dělal, kdyby ráno v posteli vedle tebe ležel nahatej Jarno Trulli

mě taky nepřijde většinou vtipný, ale tohle mě prostě odrovnalo, nechápu jak ho mohla napdanout až taková píčovina

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak nechápu souvislost, je to na mě moc komplikovaný absurdní humor. Já radši Petra Novotného nebo filmy Zdeňka Trošky

Reagovat
soukup

já jen říkám, že tohle byl houmího vrchol, takže tam budeš muset ty youtu.be/qcalX6-gfE0mane

Reagovat
smazaný uživatel

To je až komický dneska.. Ale jindy zase tolik nesimuluje, nevim co s nim je.

Reagovat
soukup

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Robbena ale stejně dneska nepřekoná

Reagovat
Tomanatura

Říkám, že je to top hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Brazilcům roste další Lucas, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana jim funguje dobře.. Ale na vymýšlení akcí je tam sám Neymar + za tu půlku poločasu docela neviditelný Robinho..

Reagovat
vodka

Sandro z tottenhamu? jestli jo, tak bych se i divil, nemá základ u spurs, ale v brazílii jo...

Reagovat
vodka

vlastně když tam hraje teď Lucas

Reagovat
Tomanatura

Je lepsi nez Huddlestone nebo palacios, kvuli nemu jsem si Spurs letos poustel a budoucnost patri jemu. precejenom mu je teprve 20.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesar-Dani, Luiz, Silva, André - Sandro, Ganso, Ramires - Robinho, Pato, Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako ten útok je luxusný, ale spomenul som si na RRR

Rivaldo - Ronaldo - Ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Co, že se naučil v Chelsea, týmu, který je první ve fair play tabulce?

Reagovat
smazaný uživatel

To je nic neříkající tabulka, když i vzor fairplay Arsenal je za vámi

Reagovat
Arbiter

Jojo, ta tvoje šílená fabulace, na to si pamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

*pamatuji

Reagovat
Arbiter

pamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Co mám v týmu Bartona a Tiotého, tak tuhle "sranda" tabulku nesleduju

Reagovat
Arbiter

Herb to těžce rozdýchával, že jsou v Arsenalu prasiči

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasný. Dodnes pamatuju na ten příšernej skluz-skok vpřed obouma nohama od Henryho

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, hráči Wolves jsou staří prasáci, Henry zvlášť

Reagovat
soukup

odchovanec Stoke (teda ne úplně odchovanec, byl tam asi od 16ti)

Reagovat
Godwinson

21:32 M'Bengue se rozhodl pro Senegal

Cheik M'Bengue už má jasno, v jakém dresu bude působit na mezinárodním poli. 22letý pravý bek Toulouse sice nastupoval v mládežnických výběrech Francie, má ale také občanství Senegalu a právě za ten bude hrát poté, co mu FIFA udělila povolení.

Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tragičtějšího Robbena jsem dlouho neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ted jak to zesral vyloženě.

Reagovat
smazaný uživatel

být Robinem, tak na něj hodím bobek a nepřihraji mu do konce zápasu. A předtím zase spadnul a rozhodčí mu to už ani nepíská, tak jen rozhazuje rukama

Reagovat
smazaný uživatel

no to jak nepřihrál, tomu řikám ve fotbale vrchol zmrdství..

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný hráč, ale většího egositu si lze těžko představit

Reagovat
smazaný uživatel

no to si snad už dělá prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

Robben je hroznej picus. Nesympatictejsiho hrace abys pohledal. Fakt me nikdo z fleku nenapada.

Reagovat
smazaný uživatel

Barton?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Robbena je kratkej i on. Mozna Taarabt s Ballotelim jsou vetsi hovada.

Reagovat
smazaný uživatel

A Diouf A Rooney by se tak také vešel

Reagovat
smazaný uživatel

Pavljučenko proti Brums 2 pěkné goly, dneska hat-trick.

Reagovat
smazaný uživatel

spanelsko by mu vhovovalo vice nez anglicko

Reagovat
smazaný uživatel

Krul čistý konto při debutu za repre proti Brazílii? Může být

Reagovat
kiwwi

Welbeck's agent (cousin Chris) wants him to come back to United and is in talks with the club. In talks with Nike over a deal too.

Reagovat
EL Gringo

LIVERPOOL!

Reagovat
smazaný uživatel

aby někoho nechtel manchester city

Reagovat
mesyas

tfuj číňan co si barví vlasy na oranžovo/žlutý

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele