Pokorný prožil nejhorší scénář a kvůli kartě přijde o Marseille

27.11.2015, 10:49
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (24)

Přidat komentář
FC Porto FC

Nepamatuju si že by vzal balon....Crislan dělal kličku okolo balonu a on ho sundal

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Marseile zazije druhou Mladou Boleslav !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
junglist

jo to si pamatuju, dokonce jsem tam byl. ribéryho v tý době ještě moc lidí neznalo, v tomhle zápase byl navíc marnej a brzo šel dolu

Reagovat
Robbie

Liberec nejen že je obrali z Groningenem, ale taky je obrali o včerejší regulérní gól a taky že gól který dala Braga na 2:1 byl v těsném offsidu https://twitter.com/jakub_konecny/status/670172967884734464/photo/1?ref_src=twsrc^tfw už mohli mít postup v kapse

Reagovat
FC Porto FC

jdite všichni s takovejma offsidama do prdele

Reagovat
vanGomm

Liberec zase přišel ke třem bodů v Marseille,jak slepej k houslím.Takže bez těchto 3 bodů už by nyní v Liberci o nic nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

mozu byť na seba hrdí. bojujú o postup s marseille. to slovensky slovan robí v el iba negatívne rekordy

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj Všem, řeším delikátní situaci. Otci chci k VánAhoj Všem, řeším delikátní situaci. Otci chci k Vánocům koupit dres. Jeho oblíbeným týmem je Arsenal a líbí se mu sada venkovních dresů 2014/2015 (ten žlutý), naneštěstí je to celkem jedlík, tak mé hledání začíná od velikosti XXL. Nějaké tipy na web/shop, kde to nakoupit? Sportdirect,uksoccershop znám a prodejny Adidasu a Nike, či podobné jsou zbytečně předražené. Díky za jakýkoliv tip. ocům koupit dres. Jeho oblíbeným týmem je Arsenal a líbí se mu sada venkovních dresů 2014/2015 (ten žlutý), naneštěstí je to celkem jedlík, tak mé hledání začíná od velikosti XXL. Nějaké tipy na web/shop, kde to nakoupit? Sportdirect,uksoccershop znám a prodejny Adidasu a Nike, či podobné jsou zbytečně předražené. Díky za jakýkoliv tip.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal si to jak postižený, ale zareaguju. Zkus www.aliexpress.com , tam najdeš originální dresy za směšnou cenu a možná i v té prasečí velikosti. Doba dodání by mohla být kolem 2-3 týdnů, takže bys to měl stihnout zabalit pod stromek.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, psal jsem to i pod jiné články a špatně jsem to zkopíroval. Btw. Ten dres co hledám, tam není.

Reagovat
smazaný uživatel

pošli, který myslíš, rád pomohu, nudím se v práci

Reagovat
smazaný uživatel

to je rok starý dres ale... nový jde sehnat, ale koukám, že XL je největší

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem psal v původní, mírně nesychronizovaném příspěvku, chce právě ten rok starý. Loni jsem mu hledal ještě starší, což v mamutí velikosti, byla opravdu zábava hledat.

Reagovat
Gryphonheart

Proti Marseille to bude celkem problém s tím milionem zraněných (a vykartovaného Pokorného), ale i tak to bude fotbalový svátek.. postup se nečekal, pokud by se podařil, tak by to bylo fajn. I když šance jsou fakt dost nízký.

Reagovat
kilobyte

Jsem zvědavej jestli dostane Bakoš dodatečný trest za ten loket do krku.

Reagovat
Sosi

Proč jen ten Pokorný vypadá jak Dočkalův mladší brácha?

Reagovat
Znalec

spíš jak ten nejmenší z tý trojice ve filmu Nekecej a pádluj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele