Pohár nabídne dva zápasy, poprvé do něj zasáhne Plzeň

10.10.2013, 15:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
Filip12

Boleslav , Plzeň

Reagovat
Alons0

Já bych napsal na FIFU, aby odložili reprezentační zápasy, protože chceme zvýšit prestiž poháru. Třeba by pak přišlo i přes 1 000 lidí a liga by mohla skončit krásně den před Štědrým večerem.

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je k smíchu. Ohání se tady zvýšením Prestižnosti poháru české pošty a Plzeň vzhledem k repre povinnostem bude hrát s "B" týmem tak co je na tom prestižní??? Jen to že se to hraje v sobotu ??? Ale néééé

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím že se radši měla hrát liga. Ale i plzeňský "B" tým bude vypadat hodně zajímavě. Když nastoupí v plné síle: Kozáčik - Řezník, Hubník, Hejda, Kovařík - Horváth, Pospíšil - Petržela, Kolář, Ďuriš - Tecl.

Reagovat
smazaný uživatel

"eskáčko" se snad hecne a to jejich "béčko" vyřadí

Reagovat
Kypřící prášek

plzen jedem, uz tak mate nabusenej program, jen at je jeste nabusenejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno

Reagovat
smazaný uživatel

"proti čtrnáctému týmu divizní skupiny B, který ještě před třemi sezonami hrál nejvyšší soutěž" ..... fakt smutný kam to Kladno dopracovalo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele