Podolski: Jestli přijde Panděv, končím

03.01.2008, 16:38
Aktuality
Útočník Lukas Podolski by v létě mohl opustit Bayern Mnichov, pokud by jeho současný zaměstnavatel přivedl do týmu Gorana Panděva. Rozhodnout se však chce až za pár měsíců, než německý gigant oznámí jméno nového trenéra. Tím by se údajně mohl stát Marcello Lippi.

Podolski neprožívá v Bayernu zrovna šťastná léta, a proto je téměř každý týden terčem přestupových spekulací. Naposledy se o něm hovořilo v zákulisí Manchesteru City.

Jeho odchod ale paradoxně podpořily zvěsti o jiném hráči, který by měl v létě posílit Bayern Mnichov. Do týmu německého giganta míří útočník Goran Panděv, za kterého Lazio Řím vyinkasuje 22 milionů eur.

"Jednání jsou téměř u konce. Jakmile se dojedná všechno ostatní, půjdu do Bayernu," řekl Panděv makedonským novinářům. "Chtěl mě i Liverpool a Valencia, ale německý klub projevil největší zájem."

Pokud přestup dopadne, pořádně naštve Lukase Podolského. Ten již nyní nenastupuje pravidelně kvůli upřednostňování Toniho a Kloseho. Bývalý útočník Kolína se ale bude případným přestupem zabývat až v dubnu nebo květnu. "Pak už opravdu musíme jednat," řekl Podolski, jehož Bayern v létě nepustil k rivalovi Werderu Brémy.

Podolski chce s rozhodnutím počkat do té doby, než Bayern zveřejní jméno nového trenéra, který převezme tým po Ottmaru Hitzfeldovi. Důležité bude probrat záležitost přímo s ním a zjistit, koho zahrne do budoucích plánů.

Tisk píše o kouči Nizozemska Marku van Bastenovi. Nyní se ale Bayernu nabízí i volný Marcello Lippi, který v Německu s italským národním týmem získal titul mistrů světa. Navíc Lippi se netají tím, že by rád převzal nějaký evropský velkoklub.

Autor: Pavel Janega / goal.com, channel4.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No Bayern s Lippim by to podla mna dotiahol ďaleko..

Reagovat
One-Real

Podolski je dobrý hráč Bayern pokud ho pustí bude toho litovat!MŮj nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Panděv je taky dobrej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď z toho klubu nespraví FC Hollywood, tak ako pred rokmi jeho krajan a vtedy taktiež uznávaný odborník Trepaltonik.

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy kam pojde podolski..len dufam ze nie do nejakej traparni ako je chelsea alebo madrid..mohol by ist napriklad do valencii,alebo kebyze niekto odide z arsenalu tak tam

Reagovat
smazaný uživatel

Podolski a do Chelsea či Realu? Tam by ho nechceli ani zadarmo No...zadarmo...možno aj. Ale v každom prípade na tieto týmy nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

wole,má na ně,ale pro Real není rozhodující kvalita a říkej si co chceš pokud mu fandíš,tam se víchledí an vydělávaní peněz..

Reagovat
smazaný uživatel

Podolsky ma na Real.Ako vodonosic Prepac ale na Ruuda,Raula alebo Robinha naozaj nema...

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by udělat výměnu s Laziem

Reagovat
smazaný uživatel

no útok Toni, Klose a Podolski se mi nezdá zrovna jako slabej aby museli kupovat Panděva.

Reagovat
smazaný uživatel

vidis vkuse vymyslaju

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Podolski nic moc nepředvádí...vůbec tu jeho hru nechápu, pořád se stahuje na kraj zálohy a ve vápně je vždycky jen na skok, ani na střelu před vápno moc nechodí i když má pořádnou ránu. Myslím že s ním vedení ztratilo trpělivost.

Reagovat
smazaný uživatel

hh jestli Podolski odejde z Bayernu, tak nejzhavejsi kandidat je Real...Van Nis. a Raul uz maji nejlepsi leta za sebou a Podolski je mlady a dravy...no a Schuster je Nemec takze...

Reagovat
matZz

jasně, oni se rozhodujou jestli prodat Soldada nebo Saviolu a koupěj Podolskiho.. no vlastně je to Real takže je to klidně možný

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne bych chtel mit ve svem tymu Pandeva a ne Podolskeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Podolski -> Werder!

Reagovat
smazaný uživatel

Podolskeho zkazil Bayern, kdyby zustal v koline udelal by lip.

Reagovat
smazaný uživatel

to si nemyslim, podolski je stejne precenovanej hrac jako baros, ani jeden znich na velkoklub nemaji, proto podolski po mozna dvou-trech zpackanejch angazma skonci v schalke nebo stutgartu..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele