PODOLSKI DO BAYERNU? JEN OTÁZKA ČASU

09.05.2006, 14:50
Aktuality
Útočnou řadu Bayernu Mnichov posílí Lukas Podolski, alespoň tomu vše nasvědčuje. 20letý reprezentant by rád přestoupil do Bavorska, zájmem o hráče se nijak netají ani staronový německý mistr a jedinou otázkou tak zůstává, kdy k přestupu dojde.

"Řekl jsem klubovým šéfům, že chci přestoupit do Bayernu Mnichov. Jsem přesvědčen o správnosti svého rozhodnutí a neobávám se toho, že bych tam pravidelně nehrál," prohlásila sebevědomě hvězda Kolína nad Rýnem, o níž mají zájem také v Hamburku a v Brémách.

Podolski je již dlouho považován za jeden z největších talentů německé kopané za několik posledních desetiletí. V loňské sezóně svůj tým dovedl do 1. bundesligy a ani při své premiéře mezi německou elitou nezklamal. Ani jeho deset branek však klubu nestačilo na záchranu, Kolín se po jednom roce opět vrací o patro níže a vedle prvoligové příslušnosti tak zřejmě přijde i o svůj klenot.

"Začneme vyjednávat s cílem udělat z Lukase Podolskiho od 1. července hráče Bayernu Mnichov, ale ne za každou cenu," opětoval hráčovu touhu přestoupit do Bayernu generální manažer mnichovského týmu Uli Hoeness a zároveň naznačil, že nebude žádnou tragédií, když jeho tým talentovaného hráče získá až za rok. Důvodem toho je výše odstupného. Podolski totiž má v Kolíně nad Rýnem smlouvu ještě na dva roky a jeho současná cena se tak pohybuje okolo deseti milionů eur. Kdyby se Bayern rozhodl s přestupem ještě rok počkat, zaplatil by za něho pouze desetinu této sumy.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*RM

Aspoň se nemusím bát, že ho koupíme my.

Jinak myslím, že se na MS předvede a do Mnichova půjde hned.

Reagovat
smazaný uživatel

viecej mi sedi v bavorsku nez u vas..

Utok makkay podolski hmmmmmmmmm celkom slusne nie?

Reagovat
Marv

Kolik daj prisi sezonu dohromady golu???Tak 10,ne??

Reagovat
HOST*DAck

Podolsky je dobrej hrac talent z polska ale s nemeckym pasem myslim ze hodne pomuze nemecku na MS a pak kdyz ho koupi bayern tak to bude jen dobre!!Kolin to neni klub pro nej!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Asi by sme mali viac sledovať nemecké informačné kanály. V čase, ke´d tu boli veľké diskusie ohľadom prestupu Podolskeho do Realu, tak Nemci už vtedy - to už je aj dva mesiace - tvrdili, že skončí v Bayerne a Koln bude v podstate nevlastná dcéra Bayernu čo sa týka hosťovania hráčov.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele