PODOLSKÉHO ČEKÁ OPERACE KOLENA

26.04.2007, 13:39
Aktuality
Další nepříjemnou zprávu si museli vyslechnout fanoušci Bayernu Mnichov. Trápící se německý šampion přišel pro zbytek sezóny o Lukase Podolského, který si poranil chrupavku v levém koleně...

Mladý útočník se zranil během včerejšího tréninku. Bohužel pro Bayern se nepotvrdila první podezření na lehčí zranění, vyšetření totiž odhalilo poraněnou chrupavku a lékaři okamžitě nařídili operaci, po které bude následovat tříměsíční klid.

"Bude zpět na začátek příští sezóny," potvrdil generální manažer bavorského velkoklubu Uli Hoeness.

Podolski tak Bayernu nepomůže ve snaze o umístění na konečné třetí příčce, na níž je v tuto chvíli Stuttgart. Mnichovský celek je čtyři kola před koncem soutěže s pětibodovým mankem na VfB až čtvrtý a hrozí mu, že bude chybět v příštím ročníku Ligy mistrů.

Podolski není jediným hráčem na marodce Bayernu, do letošní sezóny už nezasáhne ani Willy Sagnol, ve víkendovém utkání proti Hamburku pak možná budou chybět Claudio Pizarro (třísla), Mark van Bommel (kotník) a Owen Hargreaves (koleno).

Vedle ligových zápasů Podolski vynechá také dva kvalifikační o postup na ME 2008. Již na začátku května čekají Německo duely se San Marinem a Slovenskem.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stuttgartu moc přeji jejich třetí místo a přál bych si aby se následně dostali až do Ligy Mistrů. Mají úžasné fanoušky a krásný stadion.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele