Podle Uličného byla remíza spravedlivá, Cipro chválil Řepku

21.02.2012, 10:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda. Příští týden to Slovácko Sigmě snad pustí. Morava si musí pomáhat.

Reagovat
ryzskej

Ano, pamatuju, že my jsme jim nedávno pomohli remízou 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Když Slovácko minulou sezónu prohrálo doma ''náhodně'' s Brnem, tak proč ne s nama.

Reagovat
AjaxFans

Těžko.O bodíky budete muset obrat ostatní

Divím se,že jste ty Budějice neklepli

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle zápas broti Budějovicím byl otřesnej, kde je ta Sigma co kobinovala, polovina hráčů z vyjímkou Šumáka a Hály jenom stála a ty nakopávané balóny, no hnus, jinak škoda těch šancí Marka Heinze. Ale sakra takhle se o záchranu nehraje, sice 1. zápas, nervozita, ale prvoligový hráči stímhle musí počítat, doufám že to byl jen rozehřívací motor a Sigma zase začne hrát pohledný a efektivní fotbal!! Hráče na to mají!!

Reagovat
smazaný uživatel

No nepřišlo mi že by Řepka nějak zářil, zezačátku se tam přes něj několikrát prosadili ve vzduchu. Spíš mu Cipro chtěl asi dát sebedůvěru

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl sem, nemůžu soudit, ale dle ´skvělýho´ výsledku 0:0 to asi byla tradiční betonáž ala ČR, nebo se pletu?

Reagovat
smazaný uživatel

přesně jak říkáš, druhej poločas neměl s fotbalem ze strany budějovic nic společnyho. ale (bohužel) účel světí prostředky.

Reagovat
Hafna

České Budějovice musí konečně spadnout! Dlouhodobě nejnudnější ligový tým

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dlouhodobě bych se na to nedíval. sigma taky platila za tým s jedním z nejlepších herních projevů v lize a příbram za absolutní nefotbalový tragédy a podívej se na to dneska-tabulka, skóre, všechno..akorát co se týče kádru je na tom sigma líp. a jak vidno zbytečně. a když už tak žižkov je pro mě o dost tragičtější než budějky. ty teď aspoň získaly trošku na atraktivitě s řepkou, krajčíkem a daňkem

Reagovat
Hafna

tak Žižkov je snad tutovka... doufám, že ho doprovodí Budějky ;)

Reagovat
smazaný uživatel

už sem se skoro začínál bát, že by někdo v nechutnosti dal žižkov až za budějky

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma(musíš si uvědomit) přišla o 9bodů což je srazilo(a skresluje) nejen tabulkově, ale určitě i na psychice .. a Viktorka ze Žižkova určitě(už z historického hlediska) do ligy patří, ale především finančně na to v současnosti nemají..

Reagovat
Hafna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Ze strany Sigmy nepochopitelně prohospodařenej první poločas. Tradičně zahozený tutovky a jak nedáme brzo gól, tak přijde nervozita a taková křeč, že je po fotbale. Někteří hráči podali sotva poloviční výkon oproti přípravě... Ze strany Budějovic bojovnost, pár šancí vyplynuvších z našich obranných chyb a ve druhé půlce blok před šestnáctkou a destrukce. Škoda, tohle mělo být za tři.

Reagovat
smazaný uživatel

to byl těžký nuda fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá se nic dělat, musíme doufat, že stále funguje moravská výpomoc a tak jako my jsme pouštěli v těžkých časech zápasy Slovácku a jako ono jednou zachránilo nás, tak nám to tento týden pustí oni. Jinak to bude hodně zlý.

Reagovat
Puskas

Já to u obou vidím přes Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, že HK spadne?

Reagovat
Puskas

taky jsem se sm ál, když někdo nedávno říkal, že postoupí do ligy a jsou tady - zas jen na chvíli.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týče kádru, tak strach nemám, fotbalově na tom jsme na horší sřed tabulky nejhůř a těch potřebných 10 až 12 bodů si v klidu uhrajem na jaře, ale horší je jak to dopadne s tou výjimkou na stadiony 2012 páč nám v létě vyprší výjimká a tady se ani nekoplo do země a v brzký době se ani nejspíš nekopne. A pochybuju že svaz bude vůči nám stále tak benevolentní a povolí další výjimku, na kterou ale budou potřeba nějaký záruky v podobě výstavby novýho stadionu, která se zasekla kvůli několika magorům, co proti tomu sepisují různý petice a podobný sračky. Takže v podstatě máš pravdu, za rok můžem klidně skončit ve druhý lize kvůli stadionu, ale ne kvůli tomu, že by jsme neuměli hrát fotbal. Sestup bez diskusí Žižkov a nejspíš si to rozdá Baník s Budějkama, Olomouc by se měla snad zachránit, ta patří fotbalově úplně jinam, než kde je teď.

Reagovat
centos

A ten nový stadion vypadá nějak reálně (nepočítaje ty magory)? Slyším o tom poprvé.

Reagovat
smazaný uživatel

No na papíře už to maj od roku 2008 a už to mělo být dávno postavený, je rok 2012 téměř se to nikam nehnulo. už to vypadalo, že by se mohlo začít stavět už letos, ale asi to kvůli těm kre*énům opět nedopadne. V nedávné době podaly námitku k procesu územního řízení, které se z toho důvodu muselo pozastavit. Stejně tak demolice. Řeší to krajský úřad a i tam se spíše hledají cesty, jak to nejít, než jak to jít. Takže pokud svaz nedostane jasný záruky, že se začne co nejdřív stavět, tak jsme v prdeli. Už i ředitel klubu Ing. Richard Jukl je z toho pořádně otrávenej, protože pro to už on udělat víc nemůže. A moc dobře ví, jak to všechno může dopadnout...

Reagovat
adalbertus

přece baníček

Reagovat
Sosi

Heinz měl pravdu, bylo to jak házená, nevím, co se Cipro čílil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele