Podle Kisela nezvládla Plzeň závěr kvůli horší kondici

25.04.2011, 21:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (46)

Přidat komentář
7kaka7

No jo když horvát vyhrál ty piva.....

Reagovat
smazaný uživatel

Sládek je určitě sparťan (nebo je podplacený) a přimíchal do piva nějaký oblbovák .

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to byla desítka, tak nic přimíchávat nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechutná ti? Zrovna včera jsem si dal po dlouhé době dobrý Gambrinus.

Reagovat
smazaný uživatel

na chuť jsem zvyklej, ale v poslední době si dám jedno pivko "na chuť" a pak mi celý odpoledne bolí hlava takže už si místo točený 10° dam raději prazdroj v lahvi...

Reagovat
smazaný uživatel

Já nejraději spoléhám na rohatou jedenáctku. Lahvovou Plzeň jsme pili jeden čas na fesťáku v Boskovicích, protože nám ty moravské srajdy už lezli krkem (s výjimkou Černé Hory).

Reagovat
hefy

Gambrinus 10 je strašnej humáč.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, Plzeňáci ryjou do Gambrinusu .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je znama vec. Gambrinus u nas neni moc oblibenej, kdyz pivo, tak Plzen...

Reagovat
hefy

A co mam dělat? Bezhlavě se zastávat piva, který mi nechutná?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že ne, jen mě to vcelku překvapilo, že je u vás tak neoblíbený. Já osobně gambáč taky nemusím, málo kde se dát pít a lahváč je vyloženě hnus.

Reagovat
Radar

A ty vousy taky něco váží..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Losinho

Už mu to zase střílí.

Reagovat
C-M@ster

"Naštěstí jsme od 60. minuty šli herně nahoru a Slavii dostali pod tlak."

Místo "Slávii" bych tam dal "Plzeň".

Reagovat
smazaný uživatel

já bych posunul ten čas, protože kolem 60. minuty si na pravý straně dělal Rajtoral s Petrželou a občas i Jiráčkem co chtěj a stejně je slávisti nemohli zastavit

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia B docela těm nahoře dává. Nejdřív jednoznačně přehrává venku Spartu, gólově to sice vidět není, ale i tak držení míče 30-70 pro Slavii. Teď bere body Plzni. O titulu už je dávno rozhodnuto, Sparta na to letos nemá. Ale když už teda není o co hrát nahoře, tak je aspoň zajímavé sledovat Slavii

Reagovat
Puskas

To je může stát titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Všiml jsem si toho jenom já, nebo je každé kolo pravidlo že dala Plzeň gól buď z ofsidu nebo vymyšlené penalty. To nemluvím o neodpískaných penaltách na Plzeň viz. včera na Kaufmana.

Všeobecně jsou podle mě rozhodčí letos nejhorší za X let. A to nemluvím o Spartě i když Plzeň letos vede v těch neregulérních gólech. Jakoby kdo je první v tabulce měl u rozhodčích výhodu.

Reagovat
Puskas

Ne, pouze je nejvíc na očích, už jen tím, že bývá nejčastěji v televizi. Nejvíce se ty sporné momenty propírají v médiích. Ještě nedávno se řešil opak - viz ofsajd v na Slovácku....

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu ale, proč se vůbec neřeší včerejší gól z ofsidu.

Reagovat
Puskas

Protože to už je asi pro všecky únavné, furt se řeší kiksy sudích, ne fotbal samotný.

Reagovat
r.mrazik

neco se proste resi...byt to sparta,tak je to v novinach porad a ten rozhodci si uz nezapiska...ale tim se nechci vymlouvat,tak to proste je...

Reagovat
Puskas

Řeší se ztráta jejch bodů. A bylo v minulosti dost opačných případů, kdy i rozhodčí chabující ve prospěch Sparty nebyl nijak potrestán. Navíc - komise rozhodčích zasedá vždy ve čtvrtek, takže proč to řešit teď?

Reagovat
r.mrazik

myslel jsem v mediich...ve ctvrtek? heh...to uz je lidem celkem jedno,pokud se neco nezacne probirat v mediich nejlepe hned ten dany den,tak uz je to pak promlcene...

celkove jsem predpokladal medialni tlak

Reagovat
smazaný uživatel

V médiích...Deník Sport je srágora, kterou je dobré si tak maximálně prolistovat, prohlédnout obrázky, vyluštit křížovku a chodit ten plátek do koše.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to děsně únavné, ty nekonečné diskuze o ovlivněných zápasech. Vtipné je, že se tu hádáme, kdo koho vícekrát a výrazněji poškodil, blbečci se na tom přiživují blitím na Spartu, někteří zase blitím na Plzeň. Ale fakt, že v jarní části ligy se enormně projevila nízká kvalita našich sudích, zůstává na vedlejší, či skoro slepé koleji.

Reagovat
Puskas

Tak proti Spartě to začalo v 80. a 90. letech a často to tam bylo očividné. Dalším klubům to bylo připisováno v závislosti na tom, kdo potřeboval body. Od Ivánkovy aféry se už nevěří nikomu a ničemu. A vem to tak, řekne-li Pelta, že vše bylo cinklé, a nic se neděje, těžko můžeš věřit v čistotu GL. Ale rozhodčí máme slabé, pamatuji, jak jsem kdysi (96?) po zápase mluvil před Bazaly s Ozaňákem, thedejším šéfem nějaké komise /rozhodčích?ú: Njedřív se mě ptal, jestli nejsme od novin, když jsem řekl že ne, tak přiznal, že byl rozhodčí dnes slabý. Takže asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

O našem uplácení sudích, zejména v 90. letech, kdy byl u nás Horník si nedělám iluze. Totéž platí o Slavii, tuším, že za časů nějakého funkcionáře Komanického, či jak se jmenoval. Ale dnes jsem spíš narážel na tu naši diskuzi zde.

Reagovat
Puskas

OK, troufám si říct, že jsou to blitky povětšinou náctiletých, ale i utěch starších může jít o nastrádání letitých pocitů křivd. Tak se vyblije a je klid. Když má někdo potřebu takto projevovat své pocity nebo myšlenky, tak to holt dělá, pocítí pás sekund chvály nad tím, jak jasnou myšlenku projevil, jak to dokázal vyjádřit, natřít všem nepřátelům a hotovo. Zbytečný rozruch okolí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak nějak to bude. Občas to jsou taky emotivní výkřiky (například po návratu z pofotbalové hospody ).

Reagovat
Puskas

Jo, a kdyby při tom někdo poblil svůj počítač in natura, to by bylo kouzelné...

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš fuj.

Reagovat
Puskas

Měl by ponaučení. Obávám se, že řada přispěvatelů sem chodí pod vlivem čehokolil, takže příště by už nwchodili - nějaký čas proto, že by neměli k čemu

Reagovat
r.mrazik

souhlas...ale pisu to proto,aby byla reflexe sudich...o nejakych ovlivnenych zapasech ze strany klubu nema smysl premyslet,to by se clovek zblaznil...

sudi je tragicti a bohuzel to nevypada vubec lepe...vykony jsou spatne a horsi...neni kolo,kdy by se neco neresilo...hruza

Reagovat
verv

Přesně,v dnešním sportu je napsaná jenom jediná věta o tom,že první gól byl po ofsajdu,o neodpískané penaltě ani slovo a přitom když v minulým kole nepískli proti Spartě 2 penalty (z nichž ani jedna nebyla stoprocentní),tak se z toho sport mohl pos*at a rešilo se to tam pomalu celej tejden.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sparta si rozhodčí kupuje dlouhodobě, takže novináři na nich nenechají nit suchou. Plzeň s tím začala teď nově, takže zatím jim to prochází. Až budou takhle pravidelně vyhrávat každý druhý zápas jako Sparta, tak se o tom taky začne psát.

Reagovat
verv

Reagovat
goodbay

ty si opravdu zaujatej slávistickej tragéd

Reagovat
Losinho

A neodpískaná penalta po faulu Rezka. Holt se silnějším pomáhá. A to nemluvím jen o Plzni a Spartě, tak to prostě je.

Reagovat
r.mrazik

mas pravdu...je to celkove...ale kdyz ti v souhrnu nikdo nenapise o pentli a byt o jinem tymu,tak hned kauza,jak se komu pomaha...chapu,ze sportovni denik u nas je tragicky a ctou ho jenom blazni...ale i tak...mrzi me to

Reagovat
verv

Tak oni si lidi vždycky rádi počtou o tom,jak Spartě pomáhají rozhodčí...psát proti Plzni v době,kdy jí většina národa přeje titul není in...bulvár píše o tom,o čem lidi chcou číst.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele