Podle Kalabišky měl Vlkův příchod hlavně motivační efekt

20.11.2017, 12:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
zelda

Kalabiška je výbornej, škoda že má tak hrozně nevyrovnaný výkony

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to naprosto průměrný hráč, co pořád těží ze své jediné povedené sezóny.

Reagovat
zelda

už v Brně byl skvělej, nejlepší centry do vápna v lize dokud se nezačal prosazovat Kovařík a Kalabiška nezmizel na slovensko

Reagovat
smazaný uživatel

u nej prave prevazuji ty lepsi zapasy...ale nevyrovnany vykony ma, to uz kdyz odchazel na Slovensko.. nedokazal udrzet tu latku nadprumernyho hrace i dyl jak par zapasu Ale vzdy hral slusne, ikdyz on i zbytek Zbrojovky hral hovno..

Reagovat
zelda

Reagovat
Figi

Vysokej, silnej s tvrdou strelou, navic levak. Idealni hrac. patri urcite k tem lepsim, ale kdyby ty jeho vykony byly aspon vyrovane. Jeden zapas hraje super, jak ted proti Jablonci a dalsi zapas je zralej ve 30.min na stridani.

Reagovat
OnderCZ

„Trenéři tam byli spíše na to nahecování a namotivování.“

Aneb jak si naše liga už asi dvacet let vystačí pořád s tím stejným modelem, nějaká koncepce se dlouhodobě nikde nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem to i po cas pripravy, ze by se Brnu hodil Kalabiska dal sam vic golu v priprave jak cely Brno dohromady, ale ne, Habancovi se nehodil a radeji si dotahne Koneho s Fortesem. A tak luxusni hrac jde ze Slovenska radeji do Karvine nez do Zbrojovky-kde uz byl, zna to tady a byl by posilou a dalo se to na nem stavet

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele