Podle Guardioly Bayern potřeboval vědět, že není neporazitelný

11.12.2013, 13:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
Imago

Dejme 1. pro Pepa...

Reagovat
Bayernista18

Bayern prohraje většinou, když si to může dovolit, jako minule s Arsenalem nebo teď se City, náhoda je, že je to vždycky proti týmum z PL. Bayern hrál dobře první půlhodinu, pak se na to vybod a City zaslouženě bodovali, jenom ten bod měl bejt 1, protože to upadnutí rozhodčí Milnerovi pěkně sežral. Aspoň, že to přišlo už teď, snad teď Bayern bude hrát všechny zápasy naplno až do konce.

Reagovat
freewill

Bayern sehraje v Bundeslize za celý ročník max. 6 těžkých zápasů (ostatní soupeři = rozdíl třídy). Situace v PL je poněkud jiná, výkonostní rozdíly mezi mužstvy jsou daleko menší, takže to, že Bayern prohrává s mužstvy z PL náhoda není.

Reagovat
celeb

to si asi nevidel prvych 25 minut toho zapasu. Keby vyhraval Bayern 4:0 tak nikto nemoze povedat ani pol slova. A to, ako sa dari zastupcom PL v CHL je zjavne uz niekolko rokov (a jedna ultrahaluz Chelsea to zdaleka nezachranuje).

Reagovat
Bayernista18

O tom právě mluvim, náhoda to je, protože vždycky, když už má něco Bayern na 90% jistýho, tak to vypustí a to, že ten zápas je vždycky proti týmum z PL, náhoda je.

Reagovat
smazaný uživatel

no, je zvláštní, že vždycky ten 1. zápas vyhrál na jejich půdě rozdílem 2 tříd s handicapem

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ale výbornej řečník : Podle Guardioly Bayern potřeboval vědět, že není neporazitelný Kdyby vyhrála, tak by zase říkal že nepochyboval o její neporazitelnosti hahah. Každopádně z mého pohledu je to dobře, že to přišlo teď

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky, když se mi nějakého soupeře zželí (jako třeba včera po druhém gólu), dopadne to blbě. Horší je, že i tým působil, jakoby se mu Manchesteru zželelo a trestuhodně na to začal kašlat. Ještě přišla Götzeho tutovka, ale postupně začala vyhasínat jakákoli snaha. V některých fázích to dokonce vypadalo na totální převahu City a jakoby se přehodily role v těch žertovných videích, kdy hráči Manchesteru pouze běhali za balónem.

Bayernu sice chyběly některé opory, ale prvních deset minut ukázalo, že by to němělo být znát, o to méně se na absence může Bayern vymlouvat. Ve druhé půli Manchester zavětřil možnost obrat Bayern o body a parádně presoval. Bayern neměl výraznější šance.

Je třeba, aby opět promluvil Sammer. Právě v takovéto chvíle přichází řada na něj. Jako již na začátku sezóny včas vycítil, že Bayern začíná hrát na půl plynu, neotálel a upozorňoval na to, tak i nyní by měl k hráčům promluvit.

Jinak porážka, jak už řečeno, přišla v dobrou chvíli. Škoda pěkné série, ale to je asi jediné, co by na té porážce bolelo.

Reagovat
smazaný uživatel

*A mimochodem, snad ani nechci sledovat, co zase předvede Leverkusen ve vyřazovacích fázích.

Reagovat
Bayernista18

Ten Leverkusen nepochopim, v Bundeslize jede, Šachťaru dá 4ku a od Manchesteru dostane 5ku.

Reagovat
Bayernista18

Kdyby to byl důležitej zápas, Bayern by nenechal City uhrát ani bod, ale když mu k postupu z 1. místa stačilo prohrát o gól, tak dali 2 a pak to vypustili, no. S Arsenalem to samý, 1. zápas taky jasnej a v odvetě stačilo prohrát 0 : 2 a tak se taky stalo, prostě přijde mi, že Bayern, když nemusí hrát naplno, tak nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Dolezity? Kazdy zapas je dolezity, este k tomu, ked sa jedna o miliony za kazdy bod a prestiz. Ani City nenastupilo v silnej zostave a nebrali ten zapas ako najdolezitejsi, mnohych klucovych hracov setrili. Na kdyby sa nehraje.

Reagovat
Bayernista18

Tak pro Bayern to fakt nebylo důležitý, myslim, že jestli dostanou o nějakej ten milion míň je jim jedno a mohli si dovolit prohrát a stejně skončili první.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale nie je pristup profesionalov a este k tomu pred 60tisic divakmi Je to proste vyhovorka. Skratka, klasicky profesorsky vykon Bayernu, uvodne goly ich uspokojili, lenze nie je nahoda, ze prave proti muzstvam z PL prehravaju, je jedno za akych okolnosti. Proti ostatnym muzstvam aj ten ich polovicny vykon by im stacil, nie ze nie. Pretoze Bayern chcel vyhrat, ale ono to takymto sposobom nejde, ak narazia na kvalitnejsie muzstvo, ktore rovnako slo do suboja so setrenim hracov, viac nez domaci.

Reagovat
Bayernista18

I kdyby hrál Bayern třeba s někym slabšim, podle mě by třeba taky prohrál, ale jak řikáš, anglický týmy maj svojí kvalitu a když do výkonu nedáš 100%, může se to vymstít a tak se taky stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek si nasiel vyhovorku trosku sebakritiky

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
snuff24

No, zrovna jste to ukázali v pravou chvíli a stáli mě 2 litry

Reagovat
smazaný uživatel

City za vcerejsek

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Spíš Bayern ...

Reagovat
REPLIKATOR

Admin

Reagovat
CHONG

Dávej bacha, ať nechytneš manýry páně Bílka, sice jsme prohráli 0:3 a předvedli jsme úplné hovno, ale já osobně vidím na naší hře spoustu pozitiv a suma sumárum jsem s výkonem spokojený.

Reagovat
Mercury

Skutečně brilantní a neuvěřitelně trefná paralela.

Reagovat
CHONG

Schválně jsem to přehnal do absurdna, Guardiola je výborný trenér a Bílek nekompetentní šašek, ale podobné výroky při prohře jsou takový první drápeček, chtělo by to trochu sebereflexe a sebekritiky.

Reagovat
Mercury

Já myslím, že Pep jí má dost. I když je pravda, že co trénuje, tak má k dispozici vždy momentálně nejlepší evropský tým, takže příležitostí k sebereflexi neměl tolik. Rozhodně ho nijak přehnaně neglorifikuju, ale u podobné prohry (kdy týmu vážně o tolik nejde) mi podobná prohlášení nezní jako pokrytecká klišé, protože si dokážu představit, že být v pozici trenéra, taky bych svým způsobem podobnou facku svým svěřencům přivítal. Mnoho let jsem sport závodně dělal, takže vím, že psychologický dopad prohry může být dobrou motivací, spadnout trochu na zem nakonec prospívá. Neměl bych mu to za zlé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co resite, nejde vyhravat 100% zapasu, navic tady tyhle duely kde,,o nic nejde,, jsou vzdycky osemetny...

Reagovat
smazaný uživatel

pep

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle facka mohla přijít spíš v lize, aby to bylo zajímavější. Tady to nic neřeší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele