Podle agenta je Morata jednou nohou v Juventusu

07.07.2014, 22:36
Aktuality
Álvaro Morata nedostává v Realu Madrid tolik příležitosti, kolik by si žádal, a vyhlíží odchod. Hlavním uchazečem o služby mladého střelce je Juventus, který se však dlouho nemohl dohodnout s Realem Madrid na ceně. Nyní se podle vyjádření hráčova agenta zdá, že je vše na dobré cestě.

Jednadvacetiletý útočník se stal předmětem zájmu také dalších evropských klubů, mimo jiné se na něj vyptávaly celky jako Arsenal či Wolfsburg. Moratově odchodu, i když pouze na bázi dočasného hostování, se nebrání ani samotný Real Madrid. Trenér Carlo Ancelotti médiím sdělil: "Dohodli jsme se na tom, že bude hledat klub, kde bude hrát. Když se naskytne vhodná příležitost, může někam na rok odejít."

Slova trenéra Carla Ancelottiho se zřejmě naplní, i když se pravděpodobně nebude jednat jen o roční hostování. Italský Juventus by rád mladého útočníka získal natrvalo a dokonce kvůli tomu zvýšil nabídku za hráče až na vysokých dvacet milionu eur. Morata si na své konto v minulé sezoně připsal 23 zápasů, ve kterých se mu povedlo vstřelit osm branek. Jen do tří z nich však nastoupil v roli hráče základní sestavy.

Přesto dokázal zaujmout. O tom svědčí přítomnost hráčova agenta v sídle Realu Madrid, kde podle médií projednával případný přestup do Itálie. Výsledky delšího jednání zřejmě přinesly ovoce, protože Juanma López v rozhovoru pro deník AS mimo jiné prohlásil: "Nechci být příliš konkrétní, protože není nic oficiálního, ale je pravda, že můj klient je nyní o mnoho blíže přestupu do Juventusu."

Real Madrid se však svých klenotů nikdy úplně nevzdává. Ve většině přestupů hráčů z mládežnické akademie je zakotvena klauzule o právu zpětného odkupu hráče, a pokud by Álvaro Morata do Itálie nakonec odešel, zřejmě i jeho smlouva by podobný dodatek obsahovala. Juventus hledá posily do dalšího ročníku, ve kterém by kromě domácí scény rád výrazněji promluvil také do závěrečných bojů v Lize mistrů. V Serii A nemá Stará dáma delší dobu zdatnou konkurenci, ale úspěch v evropských pohárech jí stále uniká.

K tomu by mu měl pomoci i Álvaro Morata, který by velmi rád získal větší prostor pro sbírání zkušeností. Vzhledem k malé zápasové praxi se mladý hráč nedostal do výběru trenéra Vincenta del Bosqueho a přišel o mistrovství světa v Brazílii. Pod dohledem trenéra Antonia Conteho, který je hráčovým obdivovatelem, by rád získal renomé hvězdy, aby o další šampionáty nepřišel. Stále je ale před ním ještě dlouhá cesta k přestupu, čehož se snaží využít Arsenal a zmíněný Wolfsburg, který také shání hráče do útoku a penězi šetřit nemusí.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com

Komentáře (457)

Přidat komentář
salaminoo

je ho tam vůbec potřeba?

Reagovat
The Krupy

Jeden z najnezmyselnejších nákupov vôbec...nechápu Juventini, nechápu Madridisti, chápe asi len Conte. Neostáva mi nič iné, než mu veriť...ale tisíckrát radšej než nejakého Španiela by som si nechal Etu Betu.

Reagovat
stuff

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

K tomu by mu měl pomoci i Álvaro Morata, který by velmi rád získal větší prostor pro sbírání zkušeností

však v Juve bude mať v útoku ešte väčšiu konkurenciu, nechápem už vôbec...

Reagovat
smazaný uživatel

Na možno niekoho Real na hrot plánuje kúpiť a naopak Juve ešte niekoho z útočníkov predá...určite sa tam tieto veci riešia keď chce hráč hrať.

Reagovat
The Krupy

Vučo je síce preč a odíde aj Fabio, cez Gia, Llorenteho a Carlitosa to bude mať ťažšie než v Reale, kde je dvojka za Benzemom ak sa nemýlim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Gio ani Carlos jeho konkurence nejsou. Bude rovněž dvojka, jako je v Realu

Reagovat
stuff

carlos podla mna jeho konkurencia je. neviem, ci je planovany na kridlo v 433

Reagovat
Pettirosso

kdo jinej by tam byl?

Reagovat
smazaný uživatel

což samozřejmě nezůstane. do další sezony hroťák příjde. Perez bude nahecovanej od Barcy..

Reagovat
Pinturicchio

Nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ak by s nim aj ratali do zakladu (co si nemyslim), asi na to nema nie?

Reagovat
smazaný uživatel

momentálně ne, potřebuje hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Este k tomu ta udajna ponuka, 20 mil. Juve nie je zname tym, ze rozhadzuje.. cele je to divne.

Reagovat
Sandstorm

A na Alexise už nejsou peníze...v Arsenalu mohou pomalu slavit, jedině, že by přišel obrat v podobě prodeje Pogby nebo Vidala.

Reagovat
smazaný uživatel

Šup tam s ním, aspoň nebude mít Juve peníze a tím pádem si nedovolí Alexise, a jelikož Liverpool se ho vzdal a domlouvá Markoviče tak snad ten Sánchez do AFC klapne

Reagovat
smazaný uživatel

anebo v pondeli prileti do UK LvG a Sanchez bude hrat se 7ckou v rudem dresu..

Reagovat
Sandstorm

Sedmička by mu slušela u nás... ale ani moc spekulací o našem zájmu neproběhlo, takže je to nejspíš pasé...

Reagovat
smazaný uživatel

tato guardado jo. stejnej typ, a navic levnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne, chce hrát ligu mistrů a ne se plácat kolem 8. místa

Reagovat
Sandstorm

I totální idiot by přišel na to, že do Newcastlu, Stoku, Swans ani Sotonu by nešel...asi nesleduješ dlouho fotbal co?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně déle než ty chudáčku Mufánku Ty seš tu teď nějaký nový spamer? Vidím tu pod každým článkem 10x tvůj nick, asi se nudíš, že?

Reagovat
El-Pistolero-68

O Alexisovi se píše spíš v souvislosti s prodejem Vidala/Pogby, takže Morata na tohle asi nemá vliv...

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger bude tak dlouho licitovat o cene a platu, az ho koupi nekdo jiny

Reagovat
Ángel di María 22

Tohle bude náš majstrštyk.

Reagovat
El-Pistolero-68

Morata do Juventusu a Immobile do BVB - tyhle dva přestupy chápou zatím snad jen Conte, resp. Klopp. Jsem hodně zvědavý, jak se těm dvěma povede (pokud tedy Morata přestoupí).

Reagovat
smazaný uživatel

Immobile do Juve nechtěl

Reagovat
Pettirosso

to je přesně ten stejnej důvod, co může nastat u Moraty, prostě nechtěl zpět tam, kde mu nevěřili a nedali mu šanci se ukázat. Na druhej pád, Morata bude mít výhodu v tom, že už v top klubu bude.

Reagovat
El-Pistolero-68

O tom můj příspěvek není.

Reagovat
smazaný uživatel

ani bych se ale nedivil kdyby se nakonec smál Klopp respektive Conte...

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp bude brecet, neco tak spatnyho jako je Immobile jsem uz hodne dlouho nevidel a kdyz pomyslim na tu cenu, chce se mi blejt i brecet zaroven..

Reagovat
smazaný uživatel

ty mu asi nedas aspon pul roku sanci a pak teprv soudit, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nijak jeho sance neovlivnim, ale co jsem zatim videl, tak jeho prestup nijak ospravedlnovat nemuzu. Ale nezrikam se pripadne omluvy, byt v ni fakt neverim.

Reagovat
smazaný uživatel

byl nejlepsi strelec serie a v lehce nadprumernem turine a ani nekopal penalty, to neni uplne easy, rozhodne mi prijde nesmyslny hodnotit jeho prestup jeste nez vubec cokoliv odehral za bvb, i kdyby nakonec mel fakt vyhoret

Reagovat
smazaný uživatel

Tu castku si videl? Videl jsi ho nekdy hrat? Jako jeho pohyb, techniku apod? V Serii A je dobra spicka, ale jinak je to soutez na urovni GL, proto tolik golu..

Reagovat
smazaný uživatel

castku ano, hrat ne, turin nesleduju, nevim jak ty, ale moc se mi nezda, ze bys je pravidelne sledoval; to porovnani s GL beru jako legraci

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde netvrdim, ze bych je pravidelne sledoval, ale videl jsem 2 zapasy Turina a pak jeho vystoupeni na MS a udelal jsem si o nem predstavu. A ta opravdu te castce neodpovida, ani se nepriblizuje. Jinak to porovnani myslim smrtelne vazne. A do tretice, ja mu cas zakonite davam, protoze s tim nic spolecnyho nemam, ani to neni klub, kterymu bych obzvlast fandil, jen jsem presvedcen, ze na BL a na BVB ani v nejmensim nema.

Reagovat
Pettirosso

Nevis o cem mluvis vubec. Mas sice pravdu, ze jeho pohyb je nekde zcela nepochopitelnej a nekdy vypada, ze ma obe nohy levy, jeho zpracovani je obcas na urovni okresniho preboru, ale v Turine se fakt zacal vypracovavat, vedel kam si ma nabehnout, do tech sanci se dostaval a rozhodne dal i paradni goly, ne jen do prazdne, po tom co mu to nekdo genialne vypracoval. Hodne mu pomohla skvela spoluprace s Cercim, ale v BVB bude mit jeste lepsi kridla, navic z obou stran, fakt bych ho nezatracoval. Nevic Klopp to s mladyma umi, rekl bych, ze pujde jeste nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak uvidime. Povime si za pul roku Uz jednou jsem se tu takhle hadal prakticky se vsema fanouskama PL, ze Torres uz se nikdy nezvedne, vsichni se mi smali, nadavali, ponizovali a ted ti stejni lide tvrdi, ze neexistuje vetsi traged, nez Torres. Tak uvidime, jestli se budu tentokrat mylit ja.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuzu rict, ze se tvyma komentarema nejak obecne souhlasim, spis naopak. Kazdopadne je to zajimavej nazor, i kdyz zalozenej jen na velice nizkym poctu odkoukanych zapasu.

Ja sleuduju Immobileho fakt dlouho (z podobnych duvodu jako napr. Gabbiadini, Zaza, Berardi, Leali, Sorensen, Rossi, Marrone, Pasquato..) a prijde mi jako hrac s potencialem byt mezi sirsi spickou utocniku. Mimochodem jeho technika - konkretne zpracovani, prvni dotyk, voleje - sla hodne nahoru. Pohyb je jakej je, ale zase takovej chudak to neni. Rychlost ma dobrou, pohyblivost/akceleraci horsi, ale vyber mista to vsechno dokaze schovat do kapsy - to uz bude prace Kloppa.

Verim, ze se do konce sezony prosadi pres Ramose nebo jak se jmenuje ta dalsi posila v BVB.

Reagovat
smazaný uživatel

tys ho viděl jen proti Uruguay ne?

Reagovat
El-Pistolero-68

Je to možné.

Reagovat
Sandstorm

Já mu věřim. Jestli dostane prostor, tak z něj bude v Juve TOP útočník. Real si bude ještě drpat hlavu, až to bude nejlepší střelec Serie A.

Reagovat
smazaný uživatel

Že ty si nečetl článek..

Reagovat
Sandstorm

Jo vim, že tam nejspíš budete mít možnost zpětnýho odkupu ala Carvajal.

Reagovat
Pettirosso

ty fakt věříš, že by jste o něj měli zájem, když koupíte Falcaa a on by se překvapivě vyšvihl? Respektive, kdyby u nás šanci dostal a vyhoupl se, tak se mu asi moc zpátky mezi větší konkurenci nebude chtít, nebo v tomhle případě to nezávisí i na hráčovi? Popřípadě, jak dlouho trvá na buy-back klauzule?

Reagovat
smazaný uživatel

tak Falcao je o dost starsi, chvili tam muze hrat a pak ho muze zamenit prave Morata..

Reagovat
Pettirosso

nevím jak funguje zpětná koupě, ale předopkládám, že jako normální přestup, pouze s tím, že má ten druhý tým opci ve stanovené výši, tz. že budou potřebovat Moratův souhlas k návratu a to by se mu nemuselo líbit, zvlášť, když bude hvězda v Juventusu, kde mu tu šanci dali (pokud se bavíme v teoretické rovině)

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslim, kdyz bude vedet, ze prichazi jako jednicka na hrot, do klubu, ktery ho vychoval, tak se vrati rad.

Reagovat
Manik...

Je to až z podivem, ale já musel dát dneska tobě 2 palce

Reagovat
smazaný uživatel

u Carvajala to bylo dva roky a ten druhý rok se ta cena zvyšovala.

Reagovat
Pettirosso

končí ta klauzule někdy? Je to nějak pevně stanovené, nebo se ty kluby na tom vždycky dohodnou?

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite, vim, ze obvykle trva tak 2-3 roky.

Reagovat
Pettirosso

dík. Holt se bude případně muset vyšvihnout až 4 rok

Reagovat
smazaný uživatel

u Carvajala to byly dva roky, a dalších taky.

Reagovat
Kokesh

Jasný, že to sna záleží na dohodě, vždyť ani nemáme ponětí, co je vše ve smlouvách.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že Morata nebude slyšet na volání mateřskýho klubu. Ale samozřejmě záleží na něm, klidně může Real odmítnout a zůstat v Juve. Klauzule většinou platí 2-3 roky.

Reagovat
Pettirosso

kdosi psal, že tyhle klauzule jsou povinný ve smlouvách odchovanců, to je pravda, nebo si jen Real namazal Juve na chleba?

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite povinny nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou, tady prostě Real s těma klubama akorát vyjebává. U těch menších, i u toho Leverkusenu s Carvajalem to ještě chápu, ale že na to přistoupí takový klub jako Juve fakt nechápu.

Reagovat
Pettirosso

Me to było hned jasny. Marotta ocividne s velkyma klubama jeste jednat neumi. Jestli fakt prodate hrace rok pred koncem smlouvy, kterej hral 3 zapasy v zakladu, za 20 mega, s buy-back klausuli na cca 25, do podobnyho velkoklubu, tak ja nevim, snad dostanete nobelovku nebo neco. Nejde mi to do hlavy.

Reagovat
One-Real

U Carvajala mam pocit ze byla dokonce na tri roky, prvni za 6, druhy za 7,5 a treti za 9.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že Moraty to bude fixní. Jak píšu níž, četl jsem o 35 a tak to asi zůstane po celý ty 2-3 roky, co to bude platit.

Reagovat
Pettirosso

Je to paradni, jen nechapu ty tymy, ze tohle dovoli, Getafe asi nema moc na vyber, ale Leverkusen zas tak malj klub neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak možná ani v Leverkusenu nečekali, že se tak chytne a bude tam nejlepší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta buy back bude určitě větší. Četl jsem o 35. Což se mi z finančního hlediska pro Juve zdá aspoň trochu výhodný. Přece jen, pokud ho Real koupí zpátky, tak 15 mega profit není vyloženě špatný.

Reagovat
Pettirosso

Tak to uz se zda lepsi, puvodne sem cetl, nekdy pred tydnem, ze ho koupime za 15 a bb bude 20, to me trosku desilo nicmene v te klauzuli ma byt zatim ten nejvetsi problem.

Reagovat
Pinturicchio

No, tak pokud by to byl fix na 35 na 3 roky, tak už to dává mnohem větší smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to Real nedělá, ale teoreticky by se to mohlo i hodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas třeba to je jediný způsob, jak ji tam protlačit.

Reagovat
Pinturicchio

Já si myslím, že klub velikosti Juve bude mít trochu jiné zacházení, než třeba Leverkusen. Hlavně je pro Juve super, že Morata zatvrzele odmítá všechny ostatní kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, stejně se mu ale divim.

Reagovat
Pinturicchio

Podle mě ho přesvědčil Conte.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli mu dal tip na nějakej dobrej kurz a vyšlo to...tak proč ne.

Reagovat
Pinturicchio

To ne, ... spíš mu ti tipy slíbil, až podepíše Juve právě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem to myslel no. Na začatek ho namlsal remizou Kostariky s Holandama a ted po dobu pobytu v Juve mu každej měsic pošle na mail jednu tutovku.

Ne, sorry, Conte je pan Trener.

Reagovat
Pinturicchio

Já vím, že nejsi píča, jako Dolar, a děláš si srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, stejně by mohla byt vyhodnější ta prvni klasicka varianta. V prvni sezoně podle mě zařit nebude, zvykačka, bude dvojka za Llorentem. Takže propásnem třeba tu odkupku za 22 ( pokud ho prodame za těch 20 ). V druhe sezoně už by to mohlo byt lepší, odehraje víc minut, dá víc golu, sem tam posadi Llorenteho, odkupka třeba za 28, ale tu asi taky nevyužijem a počkame na rozhodujici třetí sezonu a tam da 15 golu a za 34 ho koupime zpatky, protože Falcao bude mit 31 a bude častěj zraněnej a Karim je naladovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nieco ako Inter s kupou Casemira za 5 m e a taka ista kauzula na 2 roky s kupou za 6 m e .

Reagovat
smazaný uživatel

3 sezony obvykle a postupne se stupnuji. Za rok třeba ho koupime za 15, pak za 18 a po třetí sezoně je možnost 21. Napřiklad. Ne že na na něm prodělate. Rekneme že koupite ho za 12.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Dominator

Tak tak.

Nie su povinne, akurat v podani Realu sa uz jedna o standardnu sucast, ked predava odchovanca, aby si ich poistil.

Reagovat
Cizinkx

Jestli tohle klapne, tak je Juve, řádně padlý na hlavu

Reagovat
Free_player

jen utíkej hochu

Reagovat
Manik...

Tohle trošku nechápu. Copak v Juve bude mít šanci si zahrát víc než v Realu? To pochybuji...

Nicméně pro Real by to mohla dobrá investice, pokud by mohl být do přestupu přidám Pogba nebo Vidal

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální 3. útočník za Falcaaem a Benzemou

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
-Carles-

Zubi: "Vieme, že musíme kúpiť stopéra, aj keď ako kedysi povedal Puyol, stopéri, ktorých máme, sú zárukou."

Reagovat
smazaný uživatel

Zlaty Perez

Reagovat
smazaný uživatel

30 m e . Ako za Fabregasa

Reagovat
smazaný uživatel

Kam to Juve kleslo.

Reagovat
Sandstorm

Tam kam AC Milán zatím ne.

Reagovat
Manik...

mnohem níž když prodávali zápasy

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvedavej na tu cenu, tesim se, az se Juve brutalne vysmeju

Reagovat
Spalovač šancí

ten četník mu ji zabalil a usek

Reagovat
janinho

nechapem tento prestup... Morata mal ist tou cestou ako Carvajal a vybrat si klub kde by mal sancu pravidelne hravat. co mu pomoze ked sa posunie z lavicky Realu na lavicku Juve? chlapec ma obrovsky talent ale pre neho (aj pre Real) je podstatne aby PRAVIDELNE hral v niektorej z top 3-4 lig. Juve je pre neho zatial privelke susto na to aby bol v zaklade.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tie debaty su podla mna zbytocne . Conte ho chce stoj co stoj . Juve da za neho 20-30 m e a necha ho sediet na lavicke ? To pochybujem . Myslim ze Conte vie co robi .

A vsetci tu robite s Moratu uplneho drevaka . V com je tak zly ? Rychlost ma paradnu aj techniku a strelu z dialky to nech mi nikto nehovori ze nema .

Ze ma zle zakonecenie , slabu prihravku a casto zle riesi situaciu je iba vysledkom slebej dvovery Ancelottiho , mladym vekom a slabou hernou vytazenostou a malym sebavedomiim co plynie aj z pobytu na lavicke .

O par rokov verim ze sa vrati inak velky talent .

Reagovat
smazaný uživatel

akurat sa bojim, ze v juve dostane sancu, ktoru nevyuzije a bude sa to s nim uz len viest ako v madride...

Reagovat
smazaný uživatel

pochybujem ze Juve ho kupi za 30 m e a po jednej sance ho necha zostarnut na lavicke . Tie peniaze su dost velke .

Reagovat
brenk

akurát ťažko povedať odkiaľ tých 30 miliónov berieš

Reagovat
smazaný uživatel

Netusim aka bude prestna cena ale bude sa to pohybovat okolo 25 - 30

Reagovat
brenk

tak to teda veľmi silno pochybujem, dokonca si nemyslím, že cena presiahne 20 mil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo netvrdi, ze je to uplnej drevak, je dobrek, ale na uplnej velkoklub zatim nema, potrebuje se vyhrat a taky nema ani nahodou cenu 20-30 mega.

Reagovat
Manik...

Průměrný tým v BL je pro něho ideálka

Reagovat
Sandstorm

To je pro něj sakra málo. Když BL, tak aspoň klub úrovně Leverkusenu.

Reagovat
Kokesh

Dost mu svazuje nohy prostě Reál. Tak moc chce všem ukázat, že na to má, vylitnout jako další kometa Jesé...přál bych mu změnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Juve je proste dalsi velky sousto, nechapu, ze nejde do takovy Valencie..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Do Vale nikdy. Navíc tam mají svého Moratu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ve Vale se tem odchovancum Realu dost dari, proto me napadli.. jinak je mi to fuk, ale na nejaky takovy prumerny urovni by mohl hrat, nebo Arsenal treba apod.

Reagovat
Kokesh

Canales, Gago, no teď Dani, u něj uvidíme...ale víš co, ať si každý vybere svou cestu jak uspět, pokud má právo volby. Někdo chce jít do amicioznejsiho týmu, druhý nikoliv (ale o to horší je podle mě v případě neúspěchu těžší navrat)

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetko to bude otazka :kolko mu dvovery da Conte .

Reagovat
smazaný uživatel

nic proti Juve - je to svetovej velkoklub.. ale s Realem se z pohledu tlaku nemuze srovnavat.. nic ve zlym..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ani nikdo netvrdi, je to obycejnej italskej zkorumpovanej klub, ale problem je v tom, ze ma v utoku velkou konkurenci a to nejspis i vetsi, nez ma Real

Reagovat
Sandstorm

Na Moratovu pozici tam je přímý konkurent jenom Llorente. A to mi přijde o dost nižší konkurence, než Benzema. Llorente už mladší nebude a Morata ho bude pomalu nahrazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez - Llorente. přes to minimálně příští sezonu nepojede vlak. a pak? Gio je talisman a žolík. Vučinič pryč, Fabio pryč.... ti mladíky si Juventus stejně asi stahovat ještě nebude a i tak by byl Morata před nima.. a pozice dvojky nad těma není špatná..

Reagovat
Mr.Jindros

Morata - Giovinco jako první volba za Llorente Tevez by byla smrt. Snad to tak nedopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

jako kdyby letos Vuča a Fabio bylo něco extra...

Reagovat
r.mrazik

kdyz si to vezmes,tak to same se rikalo o zaloze,kdyz tam sel Pogba...

Reagovat
smazaný uživatel

to som zabudol dadat este ze ten tlak Realu madrid je mega .

Reagovat
stuff

a potom mi niekto povie, ze na alexisa jednoducho nemame. marotta a tak...

Reagovat
Pinturicchio

Uvidíme, no ...

1) Věřím maximálně Contemu, který prostě ví co dělá a ví co chce.

2) Z Moraty se tady dělá větší dřevák, než je, od něj ale nikdo kousky ala Messi nečeká.

3) Jediné, co mi na tomhle přestupu vadí je tak buy-back klausule.

4) Morata už odmítl Arsenal, Wolfsburg, Tottenham a Monaco, jen aby mohl jít do Juve, ... myslím si tedy, že s ním má Conte větší plány než ho nechat sedět na lavičce, což, hádám, mu sdělil i v soukromém rozhovoru.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

... a osobně je mi ta Moratova touha hrát za Juve sympatická, vždycky bych radši vzal míň talentovaného hráče, který pro Juve nechá na hřišti všechno, než nějakého supertalentovaného floutka, který to bude mít u prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Morata je ten typ utocnika ktory ma ten pressing neskutocny a necha na ihrisku vsetko .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Pinturicchio

... a ještě bych dodal, že zatím se mi to letošní posilování Juve velmi zamlouvá - Morata 21 let, Coman 18 let, Iturbe 21 let, vykoupený Sorensen 22 let, atd., atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Iturbeho ste uz kupili ???

Reagovat
Pinturicchio

Vypadá to nadějně, prej by se tenhle týden mohl uzavřít jak Morata, tak Iturbe.

Reagovat
smazaný uživatel

jaj no my asi cakame na Jamesa

Reagovat
CubONE

No Morata za 20 je porovnatelna blbost ako Matrigol za 12

Reagovat
Sandstorm

Neni no. Srovnáváš úplně něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

No...nevim. AM jako AM

Reagovat
Sandstorm

Vyčpělí Matri oproti talentu z Realu...to mi fakt nepřijde podobný

Reagovat
CubONE

Nie.

Reagovat
Pinturicchio

To není, vzhledem k tomu, že AC Mitru kupovalo po tom, co šel v Juve neskutečně dolů, kdežto Moratovi to pálí jak za Real, tak za repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Vylozene Anton Spelec..

Reagovat
Pinturicchio

A co od něj jako v jeho věku a při minutáži, kterou má, čekáš? Čísla jako od Ronalda?

Reagovat
Tsigi

Reagovat
Sandstorm

8 gólů na to, že nastoupil jenom 3x v základu je velmi slušný číslo na tak mladého hráče v Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

77 minut na gol letos v lize, to neni špatný taky.

Reagovat
CubONE

Neviem no. Aj Destrovi to neskutocne pali a nerobi to z neho super strelca.

Reagovat
Pinturicchio

A co pak dělá z hráče supestřelce, když ne produktivita, kterou má Destro a její opakování sezonu za sezonou?

Reagovat
CubONE

Super hraca som myslel. Neviem, Morata ma jednoducho nikdy nepresvedcil. Ani to doklepavanie mu genialne nejde, o technike ani nehovorim. Jeden skvely gol nic nezmeni. Je to sympatak, tak sa snad zlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si ho ani nevidel ked hovoris ze techniku ma zlu ( na utocnika ) .

Reagovat
CubONE

Na utocnika zla nie je to suhlasim. Ale ini maju aspon to skvele zakoncenie, co jemu chyba.

Reagovat
Tsigi

To bych netvrdil. Matri za 12 byl skutečně hrozný nákup. Ve vlastní sekci hrozných nákupů. Všichni jsme věděli, co je Matri, zač tady kupují někoho, o kom to fakt nevíme a dost možná už ukázal víc talentu než Matri, kdy měl.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
CubONE

No mne prislo, ze na to Morata absolutne nema. Slaba technika, drevo a nevytrhne ho ani zakoncenie. Plus rok do konca zmluvy a vykupka Realu v zmluve? Pre mna hroza.

Reagovat
stuff

Reagovat
Rip

To by byla pro korupčníky dobrá posila. Morata je velký dříč a pokud dostane šanci a bude cítit důvěru , tak se z něho klidně může stát i tahoun mužstva časem.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je chyba, když tam pujde.

Reagovat
Ángel di María 22

Takhle, chyba je to určitě. Teď jen jde o to, pro koho

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem Alvara no

Reagovat
Ángel di María 22

Podlě mě měl jít do klubu v PD, který bojuje o poháry, to by byl ideál. Byl by maximálně na očích a hrál by. Tohle je divný, ale prostě za 20? Tak to joo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Villareal, Sevilla...Možna i to Něměcko, Wolfsburg by byl ok. Aj ta cena 20 milionu je pravě až moc vysoka. Je to nějaky cely divny.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Morata je najrychejsie scorujucim hracom v La lige a ma o 1 gol menej ako Neymar

Reagovat
olis

neverim mu vobec ale to som neveril ani Callejonovy a aha, ten hrac sa moze vzdy chytit a vsetkych prekvapit kazdopadne pre Juve je to podla mna nevyhodne, ked sa im nechyti Real zarobi a oni zbytocne vyhodia peniaze, ked sa chyti tak ho Real vezme s5 a Juve moze zhanat zase dalsie hraca alebo na tom zarobi ovela menej ako sa dalo keby ho mohli predat kam by chceli a za kolko by chceli takze

Reagovat
Alberto Aquilani

Bojan mal tiež nejaku podobnu zmluvu, a nakoniec to skončilo uplne inak

Reagovat
smazaný uživatel

tam měla Barcelona povinnost odkupu, v podstatě to bylo hostování, protože ta opce pro Řím byla nereálná, první rok 28 a pak 40 milionů, tady by Real měl mít možnost volby

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď nedopadne ako Bojan a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

Spanish news channel La Sexta: #FCBayern's Mario Mandzukic is set to join Real Madrid.

#Psg is preparing a 60mln bid for Angel #DiMaria (According to @DiMarzio)

Reagovat
smazaný uživatel

Jakmile se do Ángela a jeho války o plat s Realem vloží PSG, tak jsme prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni jsou fakt v Paříži postižení, ja je fakt nechapu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Jako na jednu stranu to je na blití.. na druhou stranu se mi ten jejich zero fucks given postoj strašně líbí.

Reagovat
Pinturicchio

To je taky pravda, plus ten tým je prostě brutální ... ale ad ADM, docela by mě zajímalo, co si asi ted tak říká 45 milionový Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

a mozno budete aj teraz radi ze nejdete po Alexisovi

Reagovat
Pinturicchio

Tak já radši Iturbeho

Reagovat
Sandstorm

No a co potom takový Pastore. Ten tam bude za chvíli céčkový hráč. Tak asi mají co chtěli chlapci. Zajímalo by mě jestli jim aspoň trochu vadí, že je to pohádkový angažmá nejspíš stálo účast na MS.

Reagovat
Pinturicchio

Možná trochu jo, pak se podívají na zůstatek na účtě a smutek je pryč.

Reagovat
Sandstorm

No právě a o tom to je...

Reagovat
smazaný uživatel

mě se dost líbí, že s obchody nedělají zbytečné průtahy, prostě přijdou a nazdar. O FFP sem si myslel, že nikdy fungovat plně nebude. Navíc prostě 8 mega ročně je moc

Reagovat
Sandstorm

Pokud by si nebyli jisti tím, že na to na ně žádný velký dopad mít nebude, tak by to nedělali.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to nejspíše bude záležet hlavně na něm, Peréz mu určitě smlouvu nabídne, jestli ji nepřijme tak pochybuju, že s ním bude nějak dlouho vyjednávat.

Reagovat
Ángel di María 22

No, jsem na to zvědavej. Řeknu jen jedno, jestli my jsme klub, kterej bude prodávat hráče, co nám sedí do systému, je neskutečně kvalitní a pořád má hoodně let před sebou, tak je něco velice špatně. Přece se nemusíme furt mediálně zviditelňovat přestupama, vždyť jsme vyhráli LM, kdo by měl do prdele odcházet, to mi neřikejte, že my budeme prodávat hráče za 60 mega, od toho jsou tu snad jiný kluby. Já chápu, že Ángel chce víc a chce víc po právu, protože v našich poměrech bere fakt málo a věřim, že nakonec dojde k nějakýmu kompromisu ke spokojenosti obou stran. Ale byla by totální sračka zas dělat nějakou výměnu diMa pryč a já nevim Pogba in. Zas jako destabilizovat kádr a měsíce upravovat rozestavení, než si to sedne? To se rovnou můžeme na La Ligu vysrat. Já doufám, když už by Florentino neměl dostatek rozumu, že zrvona v tomhle případě si trošku dupne ten Carletto. Uvidíme po MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli chce 8 mega stůj co stůj, tak pochybuju, že mu to dají. Benzema celou smlouvu držel hubu a teď stejně dostane 7, i když chtěl 9. Bude to dost záležet na něm, jestli chce mermomocí velký plat, tak pochybuju ,že ho někdo udrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem četl, tak vedení by si ho rádo nechalo, ale prostě už jim došla trpělivost. On se nechová zrovna ukázkově a dokonce prý, když se mu před tím rokem a něco zvyšoval plat, Florentinovi slíbil, že už si takhle nikdy vydupávat plat nebude. No..rok uplynul a on to dělá znova a Florentino resp. celý vedení už toho má dost.

Jak už je psaný někde výše, oni mu po MS určitě nabídnou vyšší plat, i když rozhodně ne takový jaký mu nabídne třeba PSG. Když kývne, všechno bude OK a nějakou dobu zas bude klid. Když odmítne, tak mu ukážou dveře.. mě osobně to bude hodně mrzet, ale nemůžu se zbavit dojmu, že tohle celý si na sebe přivolal on sám a ne Real.

Reagovat
RMCF

Snad to nebude pravda a podepíše za nějakých sedm a neklesne mu výkonost jako po minulém zvýšení... Jeho ztráta by se blbě řešila...

Reagovat
smazaný uživatel

No, podle DiMarzia chce dát PSG za 60 mega, Di Maria chce 8 mega ročně, což by mu PSG dalo. Já fakt nechápu, jestli jde ukázat větší fakáč FFP

Reagovat
smazaný uživatel

O co zas Angelovi jde kurva...To je hnus.

Reagovat
janinho

no ak je pravda ze v Reale stale berie 3,5m rocne, tak ja nechapem to nase vedenie preco uz davno nedostal novu zmluvu. minulu sezonu patril k 3-4 najlepsim hracom klubu a urcite si zasluzil aby dostal tych 5-6 mil. rocne. Carlito z neho urobil o triedu lepsieho hraca, nasiel mu poziciu situ presne na neho (aj ked som o tom najprv silno pochyboval, vedel som si ho predstavit len na kridle) a aj tak bude brat take peniaze ako o 2 triedy horsi hraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozrejme, ale uz behem MS se vyrojili zpravy, ze je v Realu nespokojenej, nedoceněnej...Nevim o co mu jde, samozřejmě bych mu plat zvedl taky, ale to se mělo udělat na jaře a ted by byl klid.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm dpc ten James naozaj pride

Reagovat
smazaný uživatel

to mě fakt sere nejméně

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Sandstorm

stačilo mi pár řádků a větší sračku sem dlouho nečetl.

Reagovat
olis

Di Marzio: Neapol by chcel vybavit prvu "posilu" v priebehu najblizsich hodin a mal by to byt bud Michu alebo Leiva

u Michua by to mohlo byt hostovanie s vykupkou 8 mega libier a u Leivu tiez hostovanie s povinnym odkupenim ak by odohral urcity pocet zapasov

Reagovat
Sandstorm

Benítez začíná vymýšlet kraviny...

Reagovat
olis

vyzera to tak :/

avsak podobne aj ked o dost menej som bol sklamany aj pri prichode napriklad Callejona takze ostava dufat ze to budu podobne mile prekvapenia ale ako som uz spominal tymto hracom verim este menej, hlavne Leivovy

este je tu moznost ze to cele nejak padne ale to pochybujem to sa stava iba pri hracoch ktorych k nam chcem, Michu ani nesiel do USA so Swansea a Liverpool sa podla mna Leivu bude chciet tiez dost ochotne zbavit

Reagovat
fenixLFC

prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

Reagovat
olis

drz hubu

Reagovat
10

Ještě nic nepodepsal, tyhle částky jsou z Tuttosportu, takže bych se soudama počkal. O jeho kvalitě nepochybuju, jediný, co mě sere je buy-back klauzule, na to snad Juventus nepřistoupí.

Reagovat
Pinturicchio

Pokud tam bude, tak snad něco podobného, jako psal nahoře imp - získat útočníka na 3 roky a vydělat na něm pak ještě třeba 15 mega, to taky není špatný (ale myslím, že s Juve bude v tomhle zacházeno trochu jinak, než třeba s Leverkusenem, ... i třeba kvůli zájmu Realu o hráče Juve)

Reagovat
Talker

Mě přijde strašně vtipné, že má rok do konce smlouvy a vy za něj zaplatíte 20 mega a ještě tam bude výkupka. Pokud by tam byla výkupka, tak by to mělo stlačit cenu pěkně dolů spolu s tím, že má tak krátký kontrakt. Ne napálit za něj 20 mega a ještě riskovat, že si ho Real za 2 roky vezme zpátky a prakticky vám pokryje jenom plat, který jste mu zaplatili.

Reagovat
Pinturicchio

Nikdo ty podmínky nezná.

Reagovat
10

až za tyhle peníze přestoupí, tak to můžeme komentovat, teď to jsou jen výmysly Tuttosport a jeho španělských variací

Reagovat
smazaný uživatel

Naco potrebuji utocnika? Tevez, Llorente, Giovinco, Quagliarella, Matri a jeste maji opci na Osvalda co tam byl na hostovacce.

Reagovat
smazaný uživatel

Matri a chce ho pravdepodobne preto aby aj spolu s Iturbom zapadli do 4-3-3

Reagovat
Pinturicchio

Tevez, Llorente, možná Giovinco, zbyte odešel / odchází.

Reagovat
smazaný uživatel

Pomalu jsem ho hrát neviděl, Primeru nesleduju a v LM sem ho taky nezachytil.Takže vůbec nevím jestli je to dobrej kauf.Polovina lidí tady v něm vidí talent, polovina dřeváka.Alvaro tak dojdi ať si udělám obrázek sám.

Reagovat
Talker

Nechápu, jak můžou týmy přistupovat na ty buy back klauzule. A pokud na ně přistupují, proč je do smluv nedáváme taky?

Pokud za něj Juventus dá 20 mega a ještě tam bude mít výkupku pod 30, tak to bude celkem provar ze strany Juve...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím že na něco takové Juve přistoupí.Nevěřím tomu.Marotta je chytrej dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Beppe je psycho vela chalanov na neho nadáva ale to čo on urobil na prestupákoch za posledné roky to sa oproti nemu väčšina manažerov može schovávať po kanáloch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melchior

mno provary tam byly taky :-) Elia, Martinez nebo odchody Giaccheriniho a hlavně Del Piera .. jinak ale pravdu díš

Reagovat
smazaný uživatel

može ti byt jedno nejaký elia či martinez, Gia sa nedalo za tie prachy nepredat a Alex tam vie len Agnelli s Contem prečo odišiel ale proste Pirlo,Pogba, Barza, Vidal, Tevez, Llorente dokopy za nejakých 24 mega to maže všetky prešlapy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když ho Juve získá, třeba dají ruce pryč od Iturbeho

Reagovat
Pinturicchio

Ne, ty dva obchody se nijak nevylučují.

Reagovat
Melchior

Taky jsem to četl. To už mi přijde na Juve docela dost peněz.. pořád se splácí stadion, letos to v Evropě nebyl žádnej velkej výdělek z tel. práv.. zajímá mě, co má Marotta v pácu, protože mi to čím dál tím víc implikuje odchod jednoho z dvojice Vidal/Pogba, aby se to všechno zaplatilo

Reagovat
Pinturicchio

Stadion se nesplácí, loni jsme v LM vydělali ze všech nejvíc, ... ale ta poslední možnost se mi bohužel jeví taky čím dál pravděpodobněji.

Reagovat
olis

ved ste za LM dostali cez 40 mega...

to je ti malo?

Reagovat
Mr.Jindros

Podle mě jo.

Nevěřím, že dáme přes 40 mega za dva hráče do útoku a ještě k tomu tyhle dva.

Reagovat
Pinturicchio

Vypadá to, že výsledek by mohl být známý do konce týdne, tak uvidíme (dnes se má o Iturbem znovu jednat, ... a i podle SKY, což je asi nejlepší zdroj v Itálii, ty jednání probíhají současně).

Reagovat
smazaný uživatel

Důležité bude, jaká bude forma platby. Pokud se Juve s Veronou dohodne na splátkovém kalendáři, při nějakých 27 milionech po třech splátkách ve třech letech, tak to může letošní rozpočet zasáhnout pouze 9 miliony + oněch předpovídaných 20 za Moratu a jsme stále na únosné částce 29 milionů. Ale pouze fabuluju a koukám na to s pohledu účetnictví možného letošního rozpočtu.

+ 8 Immobile

+ 7,5 Zaza

+ 6 Vučinić

+ 4,5 Peluso

- 5,5 Sturaro

- 5 Marrone

- 4,5 Isla

- 1,5 Pasquato

Nepochybně přijde ještě za 3-5 milionů Evra. Navíc pořád můžeme počítat s rozpočtem cca 40-50 milionů z rozpočtu, čímž se pokryjí Iturbe s Moratou. Je to jenom jednoduché přesouvání čísel z jedné kolonky do druhé. Spoluvlastnictví jsou možná pryč, ale splátky stále jedou. Mimo jiné, u Pelusa je splácení částky 4,5 na splátky ve třech letech, tudíž jde do letošního účetnictví jako náklad pouze 1,5 milionu. Zkrátka postupné odepisování. V konečném výsledku ty částky mohou vypadat hrozivě viz Iturbe, ale v účetnictví a rozpočtu na rok to není nic hrozivého, protože se to rozloží a klub to nezasáhne jednorázově a umožní mu to se dál pohybovat na trhu.

Reagovat
smazaný uživatel

* z pohledu

Reagovat
Pinturicchio

Za hotové, u větších částek, se dnes už v podstatě nenakupuje.

Reagovat
j_mrazik

Ani Chelsea a šejci, co mají likviditu, nenakupují za hotové? Já mám právě pocit, že splátky frčí hlavně v Itálii.

Reagovat
Pinturicchio

Tak myslíš, že takový Real, například, hodil na stůl 100 milionů za Garetha? Chelsea, nevím, PSG bych řekl, že nejspíš jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak šejci, ale Real určitě ne. Modrič nebyl splacený minulé léto ještě.

Reagovat
10

...právě kvůli tomuhle rozložení plateb Marotta tak často nakupuje v Itálii, ty vztahy tam jsou většinou dobrý a týmy s tím nemají problém

Reagovat
Mr.Jindros

"při nějakých 27 milionech po třech splátkách ve třech letech, tak to může letošní rozpočet zasáhnout pouze 9 miliony"

Tuhle logiku jsem nikdy nepochopil... je úplně jedno, jestli to zasáhne letošní nebo příští rozpočty. Zacálovat se to bude muset tak jak tak.

Reagovat
Pinturicchio

Ty sis nikdy nebral nic na leasing? Pokud máš jistotu, že ty peníze v budoucnu budou, což je u Juve víc než pravděpodobné, tak proč si takhle finančně neulevit? Samozřejmě, že se ta částka ve výsledku zaplatí celá, ale je rozdíl, jestli si za jedno léto koupím barák (Iturbe) nebo barák, bazén a auto (Iturbe, Morata, Evra)

Reagovat
Votas

taky moc tady to na splátky nemám rád...tady do těch kalkulací se totiž nikdy nepromítnou hráči, kteří se splácí už třeba čtvrtej rok...na to prostě každej zapomene...prakticky tak každý mercato můžeš začínat na nule, ikdyž máš na přestupy 20m...kdyby to ty kluby nějak transparentně zveřejňovaly, tak no problemo, ale s takovouhle nikdo neví, jestli se něco třeba neplatilo i za Ogbonnu a podobný(a jakože nejspíš ano)

Reagovat
Pinturicchio

To moc nechápu, o co ti jde, ... o to, abys měl možnost si to kontrolovat jako fanoušek?

Reagovat
Votas

no a proč ne...třeba by pak mohl být tlak na kluby porušující FFP i z jiné strany než jenom od bezzubé UEFY...ale tady šlo o něco jinýho...jestli se bavíš, že je finanční zatížení rozloženo, tak musíš dodat to za B, že je ten klub takhle zatíženej už předchozíma mercatama...nikdo ale neví jak moc si ty kluby takhle napůjčovaly...pak máš najednou hostovačku na 2 roky, odkup za částku, kterou splácíš další 4 a platíš 6 let hráče, kterej může mezitím odejít a tady v těch "amatérskejch" kalkulacích probíhajícího mercata ho nikdo nezahrne, přitom ten závazek pořád trvá...abych to uzavřel, férovější mi příjde počítat s těma celkovýma částkama...stejně to zacvakat musíš a v důsledku toho, že se nakupuje každej rok, tak je prakticky jedno, kdy to splácíš nebo jestli to splácíš

Reagovat
smazaný uživatel

Ty s tím počítat musíš, ale v účetnictví ročního rozpočtu máš jen tu část. O tom to celé je, o ničem jiném. A vždycky je tu riziko ztrát, z kterými do toho jdeš. To je zkrátka byznys. Maloobchodník si tohle dovolit nemůže, ale multimilionové společnosti na tom jet můžou.

Reagovat
Votas

no je to o něčem jiném...když napíšeš, že rozpočet je 40-50, tak píšeš o konečnejch nákladech na hráče...kdyby to znamenalo, že máš 40 mega okno v tom ročním splácení, tak můžeš skoupit 4 hráče po 40m a za každýho splácet 10m a seš pořád v rozpočtu OK...další rok vedení prohlásí, že na přestupy je 30m...a tak je v tom započítaných těch 10 z těch 4 předchozích hráčů nebo můžeš udělat další 3 takovýhle dealy? a tak se to nabaluje dál...tady při těch našich spekulacích, kolik kdo může dát za hráče, když máme informace asi jako lokální drbna v Jabloňanech, tak mně prostě příjde zcestný počítat s tím rozkládáním částek...

Reagovat
Pinturicchio

Nevím, mně hlavně přijde úplně zbytečné kalkulovat s nějakou částkou, která je na mercato vyhrazená, z pohledu fanouška.

Reagovat
Votas

to ale zase nebyl point toho příspěvku...brenk dole chce asi říct to samý, tak jestli to je ode mě nesrozumitelný, tak to zkus u něj

Reagovat
Pinturicchio

Ale já chápu tebe i brenka, jen, alespon u tebe, mi přijde, že ti jde o zbytečné věci (ale samozřejmě chápu, že tě to může zajímat a chceš o tom vědět víc)

Reagovat
Votas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě, my tu můžeme házet čísla, ale podstatné je, jak si to klub pohlídá. Jak jsem psal na začátku, je to jenom přesouvání jednotlivých částek z jedné kolonky do druhé. Podstatné je, co se ti pak objeví v konečných nákladech za onen hospodářský rok a k tomu slouží výroční smlouvy. Pokud chceš, můžeš si je dohledat na oficiálních stránkách klubů, kde by měly být zcela volně přístupné, aspoň u Juventusu to tak je.

Já nevidím do účetnictví klubu. Navíc pokud se podíváš na onen mustr, podle kterého byly třeba v Juve uzavřeny splátkové kalendáře, tak obvykle se splátky pohybují u hráčů zakoupených za menší obnosy. Peluso, Gabbiadini, Zaza, Isla, atd. Zkrátka splátky v rozmezí 1-6 milionů za rok. A když to máš dejme tomu u 5 hráčů, tak je to únosné. Ale všechny tyhle částky už jsou dopředu zanesené do dalších účetnických let, takže když otevřeš účetní knihu pro sezonu 2015-16, tak zjistíš, že tam máš výdaje 15 milionů za mládež, 10 milionů renovace hřišť, 50 milionů platy, 20 milionů splátky a k tomu si pak spočítáš, kolik asi máš na nové nákupy.

Jednoduše řečeno, kdybychom neměli letos absolutně žádné splátky, tak namísto 40 milionů na mercato můžeme mít klidně 60. Chápeme se už?

Reagovat
Votas

to se ve všem chápeme...až na ten poslední odstavec...nemyslím si, že tady v tom "40" se počítá se splátkama...resp. to by znamenalo, že koupíš ty 4 hráče po 40 mega a účetně seš za vodou...tohle je ten můj point, že my laici prostě nemáme dost informací na to, abychom s těma splátkama počítali a proto mi přijde rozumnější bavit se jenom o těch konečnejch částkách

Reagovat
smazaný uživatel

To je ono, ty nechápeš, že ty splátky už jsou zapsané v dalším účetním období, takže když se tvoří rozpočet na přestupy, už jsou započítány. Pokud se chceš bavit jen o konečných částkách, tak se spolu nemusíme dál zdržovat. Já to chci brát komplexněji se všemi ale/pro/proti/atd. Pro mě je to účetnictví svým způsobem hrozně zajímavé, byť už to je nějaký ten rok, co jsem ho měl ve škole a teď se jím nezabývám.

Reagovat
stuff

ja sa nim pracovne okrajovo zaoberam, ale verim, ze ten zjednoduseny pohlad, ze sa tie splatky jednoducho nakopia, je spravny. Ak to nechces robit s osobnymi financiami, ale schvalujes to v prestupovej politike oblubeneho klubu, je jednoducho len to, ze chceme vidiet juve krajsie/mudrejsie, ako je.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem psal, když si to spočítáš, tak to není tak šílené. Ale nakupit se to může. Každopádně jsem jen chtěl Votasovi vysvětlit, že náklad v podobě splátek už je v dalším účetním období započítán a počítá se s ním od samého začátku, stejně jako s výdaji na platy, údržbu, reklamu, mládež a další věci. Počítá se s tím jako s další účetní položkou, která je stálou. A rozhodně se ty jednotlivé splátky nepohybují v horentních číslech a dohromady sice dají třeba 20 milionů, ale v konečném výsledku je to jen ku prospěchu. Navíc některé z nich se vykryjí zase jinými prodeji, které jsou často také na splátky a jsou započítány stejně jako výdaje v dalších obdobích jako výnosy.

Konkrétně. Ano, máme tu pravidelně výdaj na tři roky 3 miliony ročně za Asamoaha, ale zároveň tu máme je výnos 1,5 milionu za Pelusa na stejnou dobu. Spousta těchto dopředu zavedených částech, když se sečte, nejsou takovou ránou. Když chceme koukat na splátky, které splácíme, musíme koukat i na částky, které nám jsou spláceny. Je to provázanější.

Reagovat
stuff

Tak pocita sa s dlhmi od zaciatku, lebo tu jednoducho su. A ono, to, ze su do systemu zapocitane, neznamena, ze nezaciname z -15 miesto nuly. Ono, nemame viac penazi, ak za niekoho zaplatime 3x4M miesto 12. Jednoducho, davame do dalsieho fakturacneho obdobia nejaky vydavok, a to do obdobia, ktore na rozdiel od sucasneho nevieme na 100% predvidat.

A argument, ze takisto na splatky aj predavame znamena iba to, ze zaciname z -15 miesto z +6. Ono je to cele iba uplne najjednoduchsia matematika. A ak nam ogbonna a isla brania kupit Alexisa, tak to vidim ako problem.

Pricom ako problem to vidim aj z jednoducheho svojho postoja, ze kym nebudem brat hypoteku, odmietam sa kvoli comukolvek zadlzit.(mozno este ak by som niekoho nabuchal)

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže ty musíš predikovat to, co potřebuješ za hráče. Vloni by nám byl Alexis k ničemu, při té marodce obránců, kdy byl Ogbonna potřebný. Jak sám narážíš, nikdy nevíš, co se můžeš stát. Dosavadní tahy vidím zatím poměrně dobře obhajitelné. Sánchez mohl vloni taky přijít, kdyby se v Juve zuby nehty nedržel Quagliarella. Nemůžeme brát v úvahu jen ty částky, že za Ogbonnu s Islou by byl Sánchez, ale i to, co tým a trenér potřebuje. Je tam tolik proměnných, že to není tak jednoduché.

Reagovat
stuff

ako ja nevravim, ze nemali prist. sam som bol nadseny z oboch prestupov. Ta veta mala len znamenat, ze ak by ich prestupne ciastky neboli rozdelene do viacerych rokov, mozno by sme dnes mali 30e na polozenie na drevo a este pred MS by sa fotil s plesounom a ciernobielym trikotom.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale pokud bychom ty částky nerozložili, nevyšlo by zase něco jiného na jejich úkor. Všechno má svoji cenu.

Reagovat
stuff

urcite je tam plno premennych, o ktorych nemame sajn. Ale dlh z minulosti je neskutocna brzda a radsej by som presusil jedno-dve prestupove obdobia a cim skor sa toho zbavil a zacal obchodovat normalne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pořád jsme na tom dobře. Agnelli, Marotta a spol. dokázali dluh značně snížit. Jdeme dobrou cestou, i když to nemusí na první pohled vypadat. Zkrátka nevidíme úplně všechny položky

Reagovat
Votas

ok zkusím ti rozepsat, tak to teda nechápu: máš 60 mega, z toho jde na splátky těch 20...tady bysme měli být Ok, zbyde ti na přestupy 40...a teď mi řekni, jestli z téhle částky můžeš koupit 40 hráčů, kde za každýho budeš ročně platit 1m a jejich konečná cena tě vlastně nezajímá nebo 2 hráče, kteří budou stát 10 a 30 a ty jejich přestupní částky si až následně rozdělíš do účetnictví na další roky

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš 60 mega, ale 40. To zaprvé, protože těch 20 na splátky jsi ani na přestupy neměl, protože jsou součástí výdajů.

Těch 40 milionů můžeš třeba spláchnout do záchodu, pokud to chceš směřovat k absurditě se 40 hráči. Za ty peníze si můžeš koupit to, co ti dovolí jednak ty peníze, co ti dovolí trh a co ti dovolí ten, s kým obchoduješ. Ty částky si sám o sobě rozdělovat nemůžeš. Musíš se řídit datem splatnosti. A když upečeš obchod, kdy koupíš Iturba za 30 milionů s dohodou splacení ve třech letech po 10 milionech, tak tam máš jasně stanovená data, do kdy ty peníze musíš splatit. A když je první splátka na dřevo 10, tak ti ze současného rozpočtu 40 zbude zkrátka 30 milionů. To je jako když dole psal Pintu o leasingu a jeho baráku, bazénu a autě. Musíš akorát splácet v daný čas. Nemusíš dávat hned na dřevo tolik, kolik je celková hodnota.

Reagovat
Pinturicchio

Kdo by na ty kluby tlačil? Do tohodle já, jako fanoušek vidět nepotřebuju, protože vím, že můj klub vedou kompetentní lidé, kterým jde samozřejmě i o to, aby můj klub byl finančně zdravý ... a pokud se nepletu, tak Juve tohle u každého přestupu zveřejňuje (ostatní nevím, ale to je mi jendo)

Reagovat
Votas

no jsou fanoušci, kteří by do toho rádi viděli...Inter to třeba nevydává a já bych se na to rád podíval...nebo třeba PSG by mě hrozně zajímalo, jak vlastně čaruje

pak by se sešlo třeba pár šikovnějších lidí, z těch podkladů by vytáhli něco relevantního, dali to do medií a najednou by to, že FFP funguje vlastně naopak,bylo i něčím podložený a Platini by se k tomu měl nějak vyjádřit..."je mi to jedno" je dost možná důvod, proč si UEFA a FIFA dělají, co chtějí

Reagovat
Pinturicchio

Ale no tak, tak naivní přece být nemůžeš? PSG? K čemu? Dostali přes prsty a co udělali? Koupili si Luzie za 50, dost možná přivedou ještě Di Mariu za 60 s platem kolem 8.

Jak píšu, mně je například ten Inter šumák, já fandím Juventus, který se pravidly FFP řídí.

Reagovat
Mr.Jindros

Nikdy jsem si nebral a nikdy si brát nebudu nic na leasing (ale to jen tak soukromá poznámka bokem).

Problém je v tom, že v případě baráku, bazénu i auto se výrazně omezím na příští roky, kdy budu muset splácet jak mourovatej. A ještě k tomu za takovej relativně drahej materiál... radši trpělivě čekat na dobrej bargain typu Llorente-Pogba-Pirlo, kterej se dřív nebo později na trhu objeví.

Reagovat
Mr.Jindros

Jinak Evru bych k těm dvěma netahal, to se mi zdá jako dobrej deal.

Reagovat
Pinturicchio

Co se ti nezdá na Iturbem výhodného? 21 let, 8 branek a bůhví kolik asistencí v Hellasu, velký potenciál, stál o něj například i Real, PSG (což o jeho kvalitách též vypovídá) ... a tohle všechno může mít Juve za 9 milionů (pro tohle léto a pokud budeme vycházet z Biancových cifer)

Reagovat
10

to ale vycházíš z toho, že Morata nemá dostatečnou kvalitu, což zase nejspíš vychází z toho, že si ho neměl možnost pořádně vidět...right?

Reagovat
Mr.Jindros

To je pravda.

Na druhou stranu je alarmující, jak se ho fanoušci Realu chtějí sborem zbavit.

Reagovat
10

to jsem si teda nějak nevšimnul

Reagovat
Dominator

Dalsi rok v Reale by nepomohol asi ani jemu, ani Realu. Dostat zanho teraz 20M s tym, ze na jeho navrat sa potom vynalozi suma do 10M, je dost fajn.

Reagovat
Mr.Jindros

Na takové parametry můžeš samozřejmě zapomenout.

Reagovat
Dominator

?

Reagovat
Dominator

Neviem, ci by mu velmi pomohlo, ak by ho aj poriadne videl

Reagovat
Pinturicchio

(Jo, jasně, na to jsi odpovídat nemusel, to bylo jen tak bokem )

My, fanoušci Juve, už jsme si na tohle nějak zvykli, ale přitom takovéhle bargainy, to je něco, co se nepovede každý přestupák - vždyt Juve za pár šupů přivedla hráče jako Pirlo, Barzagli, Vidal, Pogba, Tévez, Llorente ... to je prostě úplně mimo stupnice.

To jde jedno s druhým, díky investictím do tohodle dražšího materiálu získáš kvalitnější stavbu, tvůj barák bude chodit obdivovat víc lidí ... a díky tomu se ve výsledku v dalších letech ani omezovat nemusíš, protože zarobíš větší keš.

Reagovat
brenk

Táto logika je pochopiteľná ak sa takýto nákup uskutočňuje ojedinele, ale keď si vezmeme situáciu, že Marotta takto nakupuje už štvrtý rok, tak musíme platiť splátky z minulých rokov a tým pádom to podľa mňa celé stráca zmysel.

Reagovat
Pinturicchio

Nenakupuje jen takhle, ... a odhadem bych řekl, že pokud Juve za někoho "dluží", pak je to Ogbonna, toť vše.

Reagovat
brenk

Kwadwo aj Isla boli kúpení na splátky na 3 roky, ďalej ako píšeš Ogbonna, takisto Giovinco, viac hráčov som si neoveroval.

Reagovat
Pinturicchio

Kwadwo i Mauricio už patří jenom Juventusu, Giovinco si nejsem jistý, ... tam to nefunguje jako u banky, že dostaneš penále za předčasné splacení úvěru, pokud mám peníze, hráč se mi osvědčil, tak ty splátky prostě zfouknu hned.

Reagovat
brenk

Patriť Juventusu môžu, rovnako ako ostatní hráči kúpení na splátky, splátkový kalendár ale pokračuje...

Reagovat
Pinturicchio

Jak může splátkový kalendář pokračovat, když jsou hráči splacení?

Reagovat
brenk

To, že patria Juventusu neznamená, že sú splatení. Dohoda s Udine znela v súčte splátka 3 milióny na 3 roky za polku práv. Neskôr sa vyriešila druhá polka práv, to ale nemá žiadny vplyv na splátky prvej polovice. To isté Isla.

Reagovat
Pinturicchio

Ti hráč JSOU ZAPLACENÍ, Udine už za ně nedlužíme NIC.

Reagovat
brenk

tak mi pošli odkaz, ktorý to potvrdzuje

Reagovat
brenk

Juventus Football Club S.p.A. announces that it has terminated the current co-ownership agreement with Udinese Calcio S.p.A. (ex art. 102 bis N.O.I.F.) concerning the registration rights of Kwadwo Asamoah. The sum for the termination has been set at € 9 million and will be paid by Juventus over the next three financial years. This acquisition will generate economic and financial effects starting from 1 July 2013.

ďalšie splátky...

Reagovat
Pinturicchio

Špatně jsem tě, respektive tohle vlákno, pochopil, moje chyba, .... ale tak jako tak - co je na tomhle složitého? Pošleš, například, každé mercato 3 miliony na účet Udine, 5 třeba na účet Tora, 3 miliony na účet City. Kde je problém?

Reagovat
brenk

problém v podstate nie je ja som len chcel podotknúť, že tým jak sa tie splátky prenášajú do ďalších rokov a sú vo veľkom počte, tak sa podľa môjho názoru ich výhodnosť znižuje, toť vše.

Reagovat
brenk

akurát sme sa potom zaplietli do toho, ktorých hráčov sa to týka a ktorých nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, promiň, to jsem si v té kupě hráčů neuvědomil Ale pointa zůstává pořád stejná viz co jsem psal výše Votasovi.

Reagovat
brenk

dokonca teraz pozerám, že aj Gabbiadini so Zazom sú kúpení na splátky... všetko, čo ide z Talianska kupuje Marotta proste na splátky.

Reagovat
brenk

Tevet kúpený na splátky na 2 roky....jednoducho toho má Juve nakopené z minulých rokov dosť a takto sa to bude každým rokom prelínať.

Reagovat
brenk

Tevez*

Reagovat
Pinturicchio

To, že tak zněla dohoda, neznamená, že Tevez už není splacený.

Reagovat
Pinturicchio

Nevím, jak Gabbi, ale u Zazy máme opci na 7,5 milionu.

Reagovat
brenk

Zaza podľa mňa momentálne patrí Sassuolu, ktoré ho kúpilo za 7,5 mil. Tá opcia bude určite vyššia ako tá cena. Ide mi ale o tú prvú dohodu, tam sa podľa mňa rozchádzame. Podľa mňa je jedno, ako sa v ďalších rokoch s hráčom obchoduje, splátky sú určené a platia sa ďalej, aj keď už ten hráč trebárs Juve nepatrí alebo ho má v spoluvlastníctve s iným tímom.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaza patří Sassuolu, které nám přislíbilo 7,5 milionu splácených ve třech letech. Plus přednostní právo odkoupení v pevně stanovené výši 15 milionů. Mimo jiné jsme na těch Zazových přesunech vydělali 5,4 milionu.

U Gabbiadiniho to bylo složitější. Tam jsme odkoupili 50 % od Atalanty vloni za 5,5, které byly rozloženy do třech splátek. A pak tam byla podobná dohoda se Sampdorii.

Reagovat
brenk

hej je to celé zamotané, ja len chcem povedať, že tieto obchody na splátky môžu (a zrejme aj sú) výhodné, ale Juve ich má podľa mňa toľko, že už to klub zaťažuje v ďalších prestupových obdobiach a strácajú svoj efekt. Ale manažment o tom vie rozhodne viac a má pre to svoje dôvody.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale Kwadwo i Isla jsou splacení. Proto si můžeme dovolit otevřít nové splátky. To je koloběh. Já rozumím, že to může být pro nás, řadové občany, do jisté míry nepochopitelné, nebo spíš neakceptovatelné, ale takhle to funguje. Účetnictví velké firmy a třeba mě samotného se dost zásadně liší

Reagovat
brenk

Odkiaľ vieš, že sú splatení? Odkúpili sme druhú polku práv (aj to bohvie či nie na splátky ), za prvú polku stále platíme, nevidím dôvod prečo by nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Předně říkám, že v osobním životě taky věci na splátky nemám rád. Ale bavíme se tady o multi-milionovém společnosti s poměrně velkým ročním obratem.

Máš výrobní podnik, do kterého si potřebuješ pořídit dva stroje, s nimiž dosáhneš dvojnásobné výroby a dvojnásobného výdělku. Máš možnost ho vzít na splátky, protože ti to prodejce strojů umožní. Tak do toho jdeš, proč? Protože víš, že ty peníze mít budeš. Samozřejmě, vždycky je možnost, že se na trhu něco podělá a ty pak proděláš, ale ta šance je oproti tomu, že všechno půjde jak má minimální. Jde jen o to si nevzít těch závazků moc a v přijatelné výši. Musíš být solventní. Je to o pohledu na věc. Tady platí, že cesta je cíl. Velké společnosti musí fungovat tímto způsobem, jinak by se neměli šanci bez megalomanských finančních injekcí vyhrabat nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

* neměly... zatracené chyby

Reagovat
Mr.Jindros

Rozumím.

Problém je, že ty vůbec nemáš tušení, jestli ty dva stroje k něčemu budou a ty peníze ti vrátí, obzvlášť když budou jen na střídání. Já tvrdím, že ta nejistota je tady příliš velká.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, to je pak ten pohled, jak moc si je společnost jistá. My to vidíme jen zvenčí, neznáme přesné podmínky, přesná čísla. My se dozvíme skutečnost a s půlročním zpožděním ve výroční zprávě klubu, kde jsou přestupy vypsány s přesnými částkami. Pro nás je to něco nepředstavitelného, ale kluby to mají zjevně dobře zvládnuté.

Reagovat
Mr.Jindros

Tím bych si nebyl tak jistý.

Většina klubů je zadlužená dost brutálním způsobem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tom vím. Ale Marotta a spol. dokázali dluh Juve, i se všemi nákupy a několika špatnými obchody, snížit z nějakých 30 milionů na 15, což je hodně přívětivá bilance. A když si vezmu, že se postavil stadion, který se de facto zaplatil sám a investovalo se do další hromady věcí, tak se mi poslední období pod Agnellim, Marottou, Paraticim a spol. jeví jako velice dobré a ubírající se správným směrem. Ale samozřejmě se můžeme v názoru splátek rozcházet. Já si jsem dobře vědom těch rizik, ale bez toho by zkrátka nešlo dost dobře jít nahoru.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mr.Jindros

Souhlasím, že celkově se mi to taky zdá velice dobré.

Jenom si nejsem jistý u tady těch dvou hráčů... ale je pravda, že tohle vedení už mě dostkrát přesvědčilo, že ví co dělá, i u věcí, kterým jsem moc nevěřil (takovým Contem počínaje).

Reagovat
Pinturicchio

Ona je tohle (lepší fungování na přestupovém trhu) taky Conteho zásluha, který ví přesně, jakého hráče chce, to dřív nebylo, a proto už ted ty přešlapy v Juve prakticky nejsou.

Reagovat
r.mrazik

sice Juve ma ty utocniky vyreseny,ale to se tenrkat rikalo i o zaloze,kdyz tam sel Pogba...

a kdyz ho Conte tak chce,tak bych se nebal,ze by nedostal dost casu a duvery

jsem jen zvedav ohledne zpetnyho odkupu...to by bylo dost spatny...

Reagovat
Pinturicchio

Juve útočníky vyřešené nemá

Reagovat
-Carles-

Galaktický Tevez s Nandom nestačia?

Reagovat
Pinturicchio

Není ti z takových příspěvků samotnému trapně?

Reagovat
-Carles-

Ani nie, som v pohode

Reagovat
Pinturicchio

Dobře pro tebe.

Reagovat
r.mrazik

hm...ja to bral tak,ze Tevez je dost kvalitni a Llorente taky...i kdyz Llorente neni uplna spicka...ale zas tam byl Vucinic a Gio jako moznosti...

minimalne tevez je vyreseny

Reagovat
Pinturicchio

Llorente není špička? Rok nehrál, přišel, dal 16 gólů jen v lize, pro hru byl důležitější než Carlito. ... Tevez a Llorente je jasné, Giovinco spíš taky zůstane, to jsou 3 hráči a za Llorenteho není přímá náhrada.

Reagovat
r.mrazik

tak uplnou spicku beru Falcaa,Ibru a podobny hrace...Llorente je v zavesu...

tak juve hraje na dva utocniky ne? takze to by morata byl volba tri...a to za 20-25 mega ecek je docela hodne...

Reagovat
smazaný uživatel

Počítá se s přechodem na 4-3-3, čímž by byl "dvojka" za Llorentem. Na krajích Iturbe s Tévezem a k nim alternativa Giovinco. Navíc Morata by to snad zvládl taky s křídla.

Reagovat
Pinturicchio

Já se nemůžu zbavit pocitu, že jeden z dvojice Pogba / Vidal odejde ... a Conte spíš než 4-3-3 chystá 4-2-3-1, kde ta ofenziva bude vypadat takhle ... Asamoah / Coman / Giovinco - Tevez / Coman, Giovinco - Iturbe / Coman a před nima Llorente / Morata.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal neodejde. Otázkou je, jak se ke všemu postaví Raiola s tím Pogbovým prodloužením smlouvy. A s Comanem bych do základu rozhodně nepočítal. Bude muset pracovat jako Pogba. Hlavně nebrat v potaz žádné spekulace viz Pogba/Vidal za Di Maríu.

Reagovat
Pinturicchio

Yep, já si taky myslím, že pokud, tak spíš Pogba. To ne, to vyvrátilo i SKY. ... Coman uvidíme, koukl jsem na pár videií a vypadá na pořádný talent, ... oni jsou si s Iturbem docela podobní, excelentní technika, rychlost, vynikající jeden za jednoho, super střela, schopnost připravit šanci pro spoluhráče a navíc jsou i zodpovědní dozadu ... a tak nějak mi to do sebe zatím všechno zapadá. Ale uvidíme, no, taky je možný, že Coman půjde ještě rok do Primavery (ale spíš bych řekl, že jeho kariéra u nás bude mít podobný průběh, jako ta Paulova)

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, jaký je. Viděl jsem, jak si cvičil naše kluky z Primavery. Může jít v Paulových šlépějích, ale právě proto říkám, že na základ to hned nebude, byť si může vytvořit slušnou pozici v roli žolíka ze střídačky.

Reagovat
Pinturicchio

Právě, Primavera už mu nic nedá, snad bude dostávat šanci v prvním týmu už ted.

Reagovat
Mr.Jindros

Budete čubrnět, až do prvního zápasu sezóny nastoupíme 3-5-2.

Vidal podle mě ne, když už tak Pogba.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě vůbec nepřekvapilo Ale Evra a Iturbe jsou celkem zajímavé signály, které mohou rozbít tu zatvrzelost v jeden systém.

Reagovat
Mr.Jindros

Zatvrzelost v jeden systém může rozbít především selhání tohoto systému. Ono když máš lize rekordní výsledky tak něco měň...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to v lize sice funguje, ale je to čím dál tím víc upracovanější a v Evropě bezzubé. A Conte si toho je vědom. Jsem zvědavý, jak to bude koncem srpna vypadat.

Reagovat
Pinturicchio

Stát se to může, ale moc tomu nevěřím, ... ale samozřejmě záleží, jak nakonec dopadne mercato.

S druhým bodem souhlas.

Reagovat
r.mrazik

ok...ale i tak mi prijde,ze je v jeho veku by mel byt uz v zakladu...

ale tak sanci dostal pogba,dostane ji i morata

Reagovat
Pinturicchio

OK, já to bral víc zeširoka, no, tihle jsou liga sami pro sebe. Morata je jasný back-up za Llorenteho, čili jasná dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby sme se nedivili a Nando nebyl dvojka.Nevím dal pár golů,ale jeho zpracování jak od zdi mě někdy pilo krev.Měl mraky zápasů kdy byl totálně na facku nepodržel míč a nenahrál na dva metry.Já čekal herně od Nanda daleko víc.A že dal 16 golů ok, ale utočník zabiják v Juve, které přehrává drtivou většinu týmů v lize a vytváří si šance tak ani těch 16 golů není zázrak.

Reagovat
Pinturicchio

V podstatě souhlasím, ... ale neřekl bych, že těch zápasů byly mraky. Musíme brát v potaz, že rok nehrál, sám Nando říkal, že takhle brutální přípravu, tréninky v kariéře ještě nezažil, na konci už toho měl plné kecky.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si na Nanda vůbec nestěžuju, mám ho velice rád a vždy ho v základu rád vidím.Protože může toho posrat mraky ale ta jeho výška a postava, pořád když je ve vápně smrdí to golem.Ale ani se nebudu divit když Morata ho předčí a bude on ta volba 1 pro těžký utkání.Ze začátku sezony určitě ne, ale postupem času se tak může stát.Morata nevím moc o jeho kvalitách ale podle youtubka není zdaleka tak dřevěnej jak ho někteří prezentují

Reagovat
r.mrazik

jasny...

ono tech zapasu bude mraky a mel by si zahrat asi vic nez v realu...

Reagovat
lnterista

OT: http://www.inter.it/it/news/65953

ja si proste nemuzu pomoct ale me se ten dres hodne libi...beru ze ty prouzky nejsou uplne idealni. Ale celkove moc pekny a super strih

Reagovat
olis

celkom pekne

ale tie co ste mali minulu sezonu boli este lepsie

Reagovat
Votas

chci vidět nějakou fotku zezadu...co jsem to zahlídl s modrejma číslama, tak to mě moc nezaujalo...a na některých hráčích, kteří to nenosí obtažený jako Icardi, to může vypadat jak pyžamo(Kova)

Reagovat
lnterista

http://tmw-foto.tccstatic.com/storage/album/thumb1/9707341fb79ce03e94b3413707d49a10-40871-1404807462.jpeg

jj to mas pravdu ale na Kovacicovi bude vsechno vypadat divne. Jeste Juanovi to bude sluset

Reagovat
Votas

mám problém v tom u Nagatoma vidět 55...jsou to jenom obrácený dvojky, ale jako pětka to nevypadá...asi menší odkaz, že se nezapomnělo na Milita

ale jinak bych chtěl vidět, jak by to vypadalo v bílým, jako to Pirelli

Reagovat
lnterista

jj mas pravdu...ta modra me taky moc nebere ale uvidime jak to bude vypadat pekne nasviceny v sobotu ve 20:45

Reagovat
smazaný uživatel

zepředu skvělý, záda jak Lazio

Reagovat
lnterista

jj

Reagovat
M11

moderni a paradni

Reagovat
snuff24

sice na Inter netradiční,ale krásný

Reagovat
olis

tak Leiva si uz na svojom twitery zrusil ze je hrac Liverpoolu a nefolowuje ich ucet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

za kolik by měl přijít?

Reagovat
olis

vyzera to na hostovanie s povinnym odkupenim ak odohra urcity pocet zapasov, o konkretnej sume zatial nikto neinformoval

Reagovat
10

neviděl bych to tak pesimisticky, pro ten Rafův fotbal je to dobrá posila

Reagovat
olis

no ja som si do zalohy predstavoval hraca inych kvalit som z toho momentalne velmi sklamany

snad aspon druhy zaloznik bude mat poriadnu kvalitu ak vobec nejaky pride, zda sa mi ze ADL nechce toto leto minat peniaze co mi pride divne kedze ciele mame podla neho vysoke a za LM sme dostali velmi slusny balik ale Mercato len zacalo takze mozno nakoniec milo prekvapi

ak sa ale Lucas chyti a bude fakt ze dobry tak uz nikdy nebudem ohrnat nosom nad nejakym hracom co pride pod Rafom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
stuff

Reagovat
stuff

pod lucasa, samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát bude dost... Conte útočníky točí... a zatim se to jeví. že útok by měl vypadat takto... Tevéz/Gio - Llorente/Morata.... zápasů bude dost a alternativu potřebuješ...

Reagovat
stuff

conte praveze hracov barz netoci

Reagovat
*CZE*

At maj třeba těch útočníků deset, Řím je letos sestřelí

Reagovat
smazaný uživatel

čo príspevok to *o*otina

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy bude prosím los Serie A?díky

Reagovat
Miguel19

20 mega

Tak to je fakt neskutečný. Průměrný útočník se smlouvou na 1 rok? Real má ty prodeje taky luxusní..

Reagovat
smazaný uživatel

Pruměrny utočnik to ještě neni. Spíš solidni svetovy talent.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je to pravda. Zatim pusobi jako pracovitej Dzeko. Trochu drevo, ale goly dava, v lize kazdych 72 minut..

Reagovat
-Carles-

Pracovitý je, čo je jeho asi najväčšia prednosť ale že by bol nejaký svetový talent by som nepovedal. Taký Jesé určite, ale Morata je tak trochu neohrabané drevo, čím samozrejme netvrdím že v budúcnosti nemôže byť top.

Reagovat
Pinturicchio

Od něj ale nikdo nic jiného v Juve chtít nebude - dřít na maximum, dávat góly, podržet nakopnutý míč, rozdat ho do druhé vlny, do křídel ... vem si, že má přijít jako back-up Llorenteho, což taky není žádný extra technik.

Reagovat
-Carles-

Tak za Llorenteho skvelá alternatíva, len tá cena je dosť prehnaná za náhradníka. Ale ako jemu možno aj celkom pomôže, keď sa dostane z toho tlaku v Reale.

Reagovat
Pinturicchio

Ta cenovka ještě není jistá, uvidíme, jak ta smlouva nakonec vůbec bude vypadat, ... ale ušetřit by se mělo na Moratově platu, četl jsem něco o dvou milionech. Tratný na tomhle Morata nebude, Conte ho hodně chce, zahraje si nejspíš (o dost) víc než v Realu.

Reagovat
Alberto Aquilani

a nechcel veľmi Conte aj Eliu ?

Reagovat
Pinturicchio

Nejspíš chtěl, holt tady se netrefil, no, ... asi čekal, že z něj udělá nového Robbena, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tango jsou potřeba dva. Elia se kopal do zadku, frajer

Reagovat
Pinturicchio

Však jasné, talentu hodně, ale s tím přístupem neměl u Conteho šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ten kluk chtěl, mohl být dneska úplně jinde, třeba... Afellay zatím taky nedopadl kdo ví jak. Hranice mezi úspěchem a neúspěchem je zkrátka tenká.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl. Ale je tu jedna podstatná věc, Elia se hrozně moc těšil, že si zahraje, až se na všechno vykašlal. Že nemakal a kopal se více méně na zadku není zrovna chyba Conteho, jako Elii samotného. Daleko víc energie vkládal do tweetování a focení se v posilovně. Kdyby tu energii směroval na hřiště, tak by možná i hrál.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
stuff

kelu, stratovi na tom budeme!! kupujeme niktosa pravdepodobne za 20M. A ked sa mu nahodou bude darit, tak o par M drahsie bude odkupeny spat. Ak by siel do Neapola, Olisa by ste uz dohnali k samovrazde

Reagovat
Pinturicchio

... Nekupujeme niktosa, koukni na jeho čísla, profilově ideální náhrada za Nanda ... o těch podmínkách smlouvy bych ještě počkal, jak to nakonec vůbec bude vypadat.

Reagovat
stuff

taky nervozny som bol naposledy pri clanku, kde si molinaro pytal pozvanku do repre pintu, ved idu s nami vyjebat. jak s nejakym elche

Reagovat
smazaný uživatel

To je ta jejich forma hostování. Za 20 ti ho prodají + 2 plat. A za rok ho za 22 koupí zpět. A že spoluvlastnictví jsou špatná

Reagovat
Pinturicchio

Klídek, nikdo nevíme za kolik, na jak dlouho, jestli vůbec zpátky.

Reagovat
-Carles-

Asi mu vela nasluboval, keď sa chce byť o miesto s Llorentem, prípadne Tevezom Tých 15 gólov by ale dať mohol, pokiaľ dostane priestor. Je to presne ten typ útočníka, čo sa častokrát do šance dostane ani nevie ako a potom ľudia žasnú nad jeho štatistikami, akú sem hodil Ribery Ale je to makač, to sa mu uprieť nedá.

Reagovat
Pinturicchio

Tevez pro něj nebude konkurence, Carlito nastupuje jen a pouze na podhrotovi, ... a pokud Juve koupí Moratu za 18-20, tak už nikoho dalšího přivádět nebude, takže to bude jen Nando - Alvaro.

Těch šancí bude mít za zápas spoustu, stačí sypat a dřít a budou spokojení všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď sis naběhl Kdyby tě slyšel Zdenda Zeman, tak už volá na svaz

Reagovat
Pinturicchio

Nepochybuju, ... ale z Cagliari ho není beztak slyšet.

Reagovat
lnterista

a kdo je lepsi Icardi nebo Morata?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, tak pro mě Morata, protože Icardiho jsem loni v Interu snad ani jednou neviděl no...Ale v Dorii rok před tim to byl pro mě naprostej haluzak co dal sedm golu nebo kolik, naprosto herně nic nepředvedl a šel do Interu za balik.

Reagovat
cristiano.K.

Zajíc v pytli, být fanouškem Juve,tak jsem z toho dost rozmrzelej, v podstatě jen doufání,že Conte ví co dělá.

Reagovat
Pinturicchio

Pokud by to záleželo jen na tom, tak má Morata v Juve v první sezoně 30+

Reagovat
snuff24

OT: Gary Medel by měl být již třetí posilou Interu během několika dnů.A do třetice by mělo jít o hostování s možností odkupu ( přibližně za 10 milionů eur). Medel si přijde ročně na 1,8 milionů.Délka smlouvy zatím nebyla zveřejněna.

Reagovat
Pipo123

Edson Braafheid je na skúške v Laziu. Bye bye Astori, Palleta, De Vrij

Reagovat
smazaný uživatel

Agent confirms : No future for Kroos at Bayern as the club won't make him another offer.

Reagovat
M11

tohle musi byt Conteho prestup.. nikdy by k nam jinak takovy hrac nedosel.. Conte v nem vidi co asi hodne z nas ne (doufam ze se to casem ukaze ).. zaroven to beru od vedeni jako krok kdy chteji Contemu splnit prani a tim taky docilit aby zustal.. OK.. ale nejaka moznost zpetneho odkupu by tohle vsechno zmackala a hodila do kose

Reagovat
Pinturicchio

Fabuluju, ale ... myslím si, že pokud přijde, do Realu už se nevrátí, jednak to není marketingově natolik zajímavý hráč, aby byl jedničkou na hrotu v Realu a druhak, pokud mákne a třeba se stane jedničkou na hrotu, tak ani jemu se nebude nejspíš chtít vracet do Španělska, aby soupeřil s nějakou superhvězdou typu Falcaa nebo Ibry o nějaké minuty na hřišti.

Další věc, která ho v Juve může udržet, jsou fanoušci, které si nemůže vynáchvalit snad každý hráč, který do Juve přijde, celkově prostředí, Conteho osoba.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem přesvědčen o tom že pokud půjde do Juve, do Realu se nevrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, taky si myslím, že se nevrátí. Ono pokud podepíše Benzema, tak bude ještě (snad) na minimálně 3 roky na postu jedničky vystaráno + je tam Ronaldo, který se časem na ten hrot chtě-nechtě bude muset přesunout.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Kenneth

+ je tam Ronaldo, který se časem na ten hrot chtě-nechtě bude muset přesunout.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě to je zatím hodně vzdálená budoucnost, ale vem si, že mu táhne na 30 a na křídlo mu prostě fyzička nebude stačit věčně. A kam jinak pak s ním?

Reagovat
M11

jo beru ze ta sance na navrat by byla minimalni.. ale uz jen z principu jsem zasadne proti aby tam takova klauzule byla..

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že s tím počítají i v Realu, proto tu cenu tak šroubují nahoru.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

http://uspalermo.6f.sk/

To boli časy nie?

Reagovat
10

je rozhodnuto, Morata olajkoval na Instagramu Llorentemu fotku

Reagovat
Pinturicchio

Benvenuto

Reagovat
10

btw. když už jsme u toho, tak Morata má skoro půl milionu followers...oficiální účet Juventusu má o 100 tisíc méně, Pirlo má 220k, Pogba 140k, Bonucci má 130k, Llorente 100k...to jen pro ty, co pořád neví, proč ho kupujeme

Reagovat
10

ale když tak koukám na komentáře k těm fotkám, tak mu tam nezvykle často lidi píšou "u suck @alvaromorata"

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Claudio co? 352,945

Reagovat
10

pravda, na toho jsem zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale Balo má 870k no

Reagovat
10

tak to je takovej černej Dan Bilzerian, no...to se nepočítá

Reagovat
cristiano.K.

nj průměrný útočník a průměrný hráč pokeru

Reagovat
olis

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pettirosso

1,997,240 followers ...653 je following

Reagovat
Pettirosso

a Juventus 1, 274,350 ...poslyš, kdy sis naposledy aktualizoval internet?

Reagovat
10

a kdy sis ty naposledy aktualizoval dioptrie u brejlí?

Reagovat
Pettirosso

sorry

Reagovat
M11

Instagram ne Twitter

Reagovat
Pettirosso

O Iturbem neco novyho?

Reagovat
smazaný uživatel

to by aj mna zaujimalo.. ak by prisiel bol by som velmo spokojny

Reagovat
Pinturicchio

Do konce týdne budou všichni tři - Morata, Iturbe, Evra - v Juventusu.

Reagovat
M11

ten Evra asi zahraje co?

Reagovat
Pettirosso

#Evra-#Juventus: just missing the official announcement of #Evra deal. He will sign a 2 year contract with #Juventus. All done #GoalTZ

Reagovat
M11

hmm.. ja ho tak nemusim

Reagovat
Pettirosso

povahově taky ne, ale je pravda, že na MS nehraje vůbec špatně. Uvidíme, co má Conte v plánu, nevím, jestli s Evrou úplně počítá na LKO

Reagovat
10

snad

Reagovat
Pettirosso

prý přestup za 2 mega. Plat 3,5 mega na rok

Reagovat
M11

ten plat je dost no.. na druhou stranu skoro zadarmo a o vykony u nej strach nemam.. horsi je to s tou sympatii ale co prezil jsem Lucia preziju tohle

Reagovat
The Krupy

Lucio bol oproti nemu sypaťák

Reagovat
Pinturicchio

Swýt madr of Džýses, vykašlete se už na nějaké subjektivní sympatie. , hlavní bude, jestli nechá na hřišti všechno, bude se snažit a bude prospěšný.

Reagovat
The Krupy

Ako nie, toto je moc....proste radšej prst v riti ako Evru

Reagovat
Dominator

Reagovat
Pinturicchio

... ale prd, klidně ať přivedou Suareze, Robbena, Pepeho a Joey Bartona, když Juve pomůžou.

Reagovat
The Krupy

Ja by som radšej klasické, taliansko-sympatické Juve no

Reagovat
CubONE

Reagovat
10

plat snad bude menší, tohle je dost

Reagovat
10

jsem ani nevěděl, že už v Itálii 2 roky hrál na Sicílii v Marsale a pak v Monze

Reagovat
brenk

ja som zaňho rád, plat trochu vyšší, ale počkám si na oficialitu

Reagovat
Alberto Aquilani

Dodo 1,2 mega hostovačka s povinnou vykupkou 7,8.... predať ho za 9 milionov je skvelý kúsok ....

Reagovat
M11

inter ?

Reagovat
Alberto Aquilani

jjj

Reagovat
Votas

no ono to je povinný až po odehrání určitýho počtu zápasů, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

dohoda je na dvě sezony a je tam zahrnut určitý počet zápasů

Reagovat
Votas

němůžu najít kolik...ono to bude jenom něco marginálního, jako pojistka, kdyby si utrhl obě kolena, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to hledám a nic. Ale bude to asi jak píšeš. Zkrátka pojistka, něco jako u Aquilaniho, když hrál za Juve.

Reagovat
Votas

našel jsem, že by to mělo být hned po prvním soutěžním zápase to je jako by to tam nebylo

Reagovat
Alberto Aquilani

čo zrovna u Doda je dosť možné

Reagovat
Pettirosso

Alfredo Pedullà o Iturbem:

"Sicuramente non oggi. Quasi sicuramente non domani. ... "I bianconeri hanno comunque un vantaggio importante che intendono mantenere e concretizzare al prossimo summit - ha spiegato il giornalista -. Che però non si terrà oggi, visto che l'entourage dell'attaccante resterà a Roma. Possibile che si svolga giovedì quando si cercheranno accordi definitivi con il Verona

Ve zkratce, další jednání proběhne nejspíše nejdřív ve čtvrtek, kde by se to mělo už dohodnout. Nejspíš tak pozdě, kvůli Evrovi a Moratovi, kteří se řeší současně. Snad má s tím konecm týdne Pintu pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Mno uvod prestupoveho by bol zaujimavy.. Iturbe Morata by teda mohol napodobnit Trezeho a striedat sa s Nandom a Evra hm.. no som zvedavy, ci sa to ukuchti ako sa pise a kto dalsi pride, ak teda este niekto pride..

Reagovat
Pettirosso

http://imgur.com/ZKzPIli

Tady máte Mirkův charakter, vy moralisti

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

(Tady v angličtině) ...

“The goals, assists and records do not count,” wrote Vucinic on his Facebook page.

“Nor do the defeats and disappointments. The only thing that matters is being part of something important called Juve.

“That is how you write history and we wrote it together for three years. Indelible emotions.

“Thank you to everyone for everything!”

Reagovat
Pinturicchio

OT : Morata alla Juve.

Juventus zaplatí 22 milionů (včetně bonusů, takže max), Real má buy-back klausuli, která má činit 30-33 milionů.

Morata podepíše smlouvu na 4 roky, s opcí na pátý, s ročním platem 2,2 milionu.

Tak myslím, že délka té smlouvy vypovídá do určité míry o tom, že v Realu už s ním nejspíš nepočítají.

Reagovat
Pinturicchio

... Di Marzio píše, že 18+bonusy (do těch 22), odkup pro Real pak 35.

Reagovat
brenk

tak toto by bola ešte tá najmiernejšia varianta, keby išiel pod 20 a aj na tej výkupke sa predsa len dá zarobiť aj keď nie je moc reálne aby ju Real použil...

Reagovat
Pinturicchio

Určitě , ... pro mě z toho nakonec Juve vyšlo jako vítěz, když odložím na chvíli hrdost, protože je s Juve zacházeno jako s Getafe.

Reagovat
brenk

víťaz by sme podľa mňa boli keby sme do toho nešli ale táto varianta je ešte únosná a rád mu dám v Juve šancu

Reagovat
Pinturicchio

... já se na něj těším, mě si získal už tím, že od začátku preferuje Juve a odmítl několik klubů, kde by dostal mnohem vyšší plat.

Reagovat
stuff

to urobil, myslim, naposledy krasic. tak snad nam o dva roky daju za moratu turci aspon 4M

Reagovat
Pinturicchio

Ne, to udělal naposled například Carlito a hlavně Nando.

Reagovat
stuff

je to jednoducho blaznovstvo

Reagovat
Pinturicchio

Ale no, stuffi, dobrý bude, uvidíš.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele