Juventus dokončil přestup Moraty

19.07.2014, 17:08
Aktuality
Juventus opustil Fabio Quagliarella, italský velkoklub už však za něho našel náhradu, pětiletou smlouvu s Bianconeri podepsal Álvaro Morata z Realu Madrid. Madridský celek za nadějného útočníka obdrží 20 milionů eur...

Španělský reprezentant do jednadvaceti let se dlouho snažil prosadit do prvního mužstva Bílého baletu, přednost však dostávali hvězdní spoluhráči Cristiano Ronaldo, Gareth Bale nebo Karim Benzema.

Přestupem do Juventusu si však Morata dvakrát nepolepší, konkurovat mu budou například Carlos Tévez nebo Fernando Llorente. Španělský útočník je vůbec první posilou nového trenéra Juventusu Massimilliana Allegriho, který před nedávnem nahradil úspěšného Antonia Conteho.

I když toho Morata za španělský velkoklub příliš neodehrál, slavil s Bílým baletem hned několik úspěchů, včetně ligového prvenství a dvou triumfů v Copa del Rey. Jeho posledním zápasem za Real bylo finále Ligy mistrů s městským rivalem Atléticem, které naprosto jasně vyznělo pro Real Madrid.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (416)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele