Po nabídce PSV jsem skočil okamžitě, přiznal Narsingh

20.07.2012, 18:52
Aktuality
Touha po trofejích. To byl hlavní důvod, proč se Luciano Narsingh na začátku týdne rozhodl podepsat smlouvu s PSV Eindhoven. Jak sám zároveň připustil, nabídka jednoho z nejslavnějších nizozemských celků byla pro něj jednoduše neodolatelná.

Od svého nového působiště si tak jednadvacetiletý reprezentant Oranjes pochopitelně hodně slibuje. "Chtěl jsem hrát za špičkový nizozemský klub. Samozřejmě toužím vyhrávat trofeje, ale ze všeho nejdůležitější je, abych se stal důležitou součástí týmu," prohlásil Narsingh.

V rozhodování talentovaného křídelníka sehráli důležitou roli také Jetro Willems a Georginio Wijnaldum. "Oba se o PSV vyjadřovali pouze pozitivně, což mou volbu výrazně ovlivnilo. Po nabídce Eindhovenu jsem tedy okamžitě skočil," prozradil Narsingh. "PSV je velký klub. Myslím si, že se tu budu hodně brzy cítit jako doma," dodal.

Z dokončení celého transferu byl pochopitelně nadšený také technický ředitel PSV Marcel Brands. "Luciana jsme měli na seznamu možných posil už delší dobu. Vždy to byl pro nás jeden z hlavních cílů," uvedl Brands. "Je to mladý hráč s velkým potenciálem, který se vyznačuje výborným zrychlením a rychlostí. Jeho pohyb a gólové schopnosti dávají PSV naprosto nové možnosti," pochvaloval si Brands.

Autor: Tomáš Honajzer / psv.nl

Komentáře (34)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kde hrál před tím ? (v článku jsem to nenašel)

Reagovat
Trand

SC Heerenveen (NED) ... Máš to vpravo vedle článku, když klikneš na profil hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ale to mě nenapadlo. Jsem si toho všiml až ted, ale přitom vím, že to tam nekdy bývá (teda vždy) ale díky

Reagovat
Trand

Nemáš zač.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se mu nedivím, že přestoupil, i když v tom PSV to s trofejema nebude jednoduché. Ajax,Twente,Az, Fey,

Reagovat
insane

jak je to s tim feyenoordem? to deni v nizozemsku moc nesleduju a prijde mi, ze je to chvilka, kdy byl feyenoord v hroznym hernim (napr. ten vyprask 10;0 od psv) i ekonomickym upadku, mel jsem teda za to, ze to bude nekolikaletej ustup ze slavy... to se oklepali tak rychle, ze se skutecne zase muzou pravidelne pasovat do boje o titul?

Reagovat
smazaný uživatel

dle mě o titul nejspíš ne, ale v takovém poháru proč ne, na to určitě mají (viz. Cardif ve finale CC) a tam tu trofej získat mohou ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším, jak je na tom Feyenoord teď ekonomicky, ale po herní stránce šel v loňské sezóně hodně nahoru. Letos bych však řekl, že tak úspěšný už nebude. Z hostování se totiž vrátil do ManCity loňský nejlepší střelec John Guidetti, pryč jsou také Otman Bakkal a Karim El Ahmadi. Pokud odejde i klíčový stoper Ron Vlaar, bude to mít Koeman hodně těžké. Nějaké nové hráče už sice vedení přivedlo, ale jen těžko to podle mého názoru bude stačit na boj o titul. Letos vidím Feyenoord někde na čtvrtém nebo pátém místě.

Reagovat
Stiksxx

Reagovat
Elliasson

Jako jejich fanda můžu potvrdit slova pana Honajzera, že jsou na tom mizerně. Přivedli sice dobré Lexe Immerse a Harmeeta Singha, ale ztratili jsme právě ty tři hráče zmiňované výše. A pokud ztratí i Rona, tak si myslím, že červenobílí kluci budou rádi za 5.místo a to ještě díky tomu, že i Heerenven prodával. Sice Kalou a Kuijt měli zájem přijít, ale Kalou jen tiše odešel do Lille a Kuijt nedovolí, aby Feyenoord měl finanční problémy kvůli jeho platu. A v útoku Guyson Fernandes jen tak stačit nebude. My potřebujeme na hostování třeba Lukaka (podobný talent jako John Guidetti, hodil by se) a nebo nějakého supertalentovaného útočníka, kterého nesmíme prodat, abychom mohli konkurovat Ajaxu. O titul si to rozdá Ajax a PSV, nikdo jiný na to nemá. Možná AZ.

Reagovat
AjaxFans

Az to taky potřídilo.Letos to bude Ajax,Psv a s Twente se musí taky počítat.Pro Kaloua je to moc brzo na návrat.

Reagovat
Stiksxx

s Twente to taky asi moc horký nebude si myslim..

Reagovat
Elliasson

Též si myslím. A Alkmaar asi bude mít úplně jisté třetí místo, aspoň to tak teď vypadá. A Twnte čtrvrté. Souhlasím se Stiksxxem, že to s nimi až tak horké nebude.

Reagovat
Stiksxx

Taky bych je pasoval na 4. místo. Odešel de Jong, který dělal půlku týmu. Ted to bude spíš asi táhnout záloha. Chadli s Bramou a Ferem. Uvidíme co předvede Tadič. A jestli jim ještě do Premier League odejde Douglas.. AZ taky možná odejde Moisander do Ajaxu což? Ale zatím udrželi Mahera, Elma a Altidora..Viděl bych to že o první si to rozdáme s Ajaxem a o třetí AZ s Twente..+ určitě nějaké další překpavení.

Reagovat
Elliasson

Jo, překvapení může být vlastně Viteese, takže Feyenoord bude mít těžký souboj o to 5.místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Arnhem pasuju taky nahoru, maj potencial rozhodne hrat o pohary...

Reagovat
AjaxFans

1 ajax 2 psv 3 twente 4 az 5 Arnhem 6 šváb 7 srdička

Reagovat
Stiksxx

Po třetí se vám to už nepoovede.

1.PSV

2. Ajax

3.AZ

4.Twente

5.Vitesse

6.Feyenoord

7.Roda

8.Heerenveen

9.Groningen

10.NEC

11.Utrecht

12.Den Haag

13. Breda

14. Waalwijk

15. Heracles

16. VVV

17. Willem II

18. Zwolle

Reagovat
Elliasson

Hoši, koukám, že kopírujete moji teorii o tom, že Viteese bude páté a to se mi nechce moc líbit. Ale pokud bude mít Nizozemsko zase o místo víc v EL, tak mi to tolik vadit nebude, ale přeci jen věřím, že Feyenoord bude pátý. Můj tip i po Play-Off o Evropskou ligu je takový.

1. PSV Eindhoven - Bommel a Advocaat udělají v týmu takovou malou revoluci a Toivonen s Matavžem budou letos hodně kousat

2. Ajax - prodej Verthongena je bude mrzet, ale do Ligy mistrů se dostane

3. AZ - naprosto v poklidu

4. Twente

5. Feyenoord

6. Viteese - o čtvrté místo bude souboj do posledního kola a nakonec Viteese a Feyenoord budou muset hrát o EL, ale Feyenoord to zvládne a Viteese se nedostane do EL

7. Utrecht - bude hrát EL díky pohárům - odvážný tip, že?

8. Nimjingen

9. Heerenven

10. Roda

11. Waalvijk

12. Breda

13. Haag

14. Groningen

15. Venlo

16. Villem II - nesestoupí

17. Heracles - sestoupí

18. Zwolle - sestoupí

A do první ligy se přímo kvalifikuje Sparta Rotterdam a Heracles podlehne FC Eindhovenu.

PS: Když jsem četl Express zprávy o tom, že Narsingh přestoupí do Eindhovenu, tak jsem si prvně myslel, že půjde právě do FC.

Reagovat
Stiksxx

S Utrechtem to není vůbec odvážný tip. Překvapení podle mě vzejde z trojice Roda, Utrecht Groningen..nebo-li věřím opět vzestupu Groningenu a boj o pohárové příčky.

Reagovat
AjaxFans

Zrádce.Stejnak to neokecá,když tam šel jen kvůli platu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zrádce?

Reagovat
AjaxFans

Protože je to akademik Ajaxu.A naráz má až moc rychle velkohubé kecy o psv

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo,já myslel že je odchovanec Heerenveenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Heerenveenu přišel až někdy v patnácti.

Reagovat
Cipinho

takže je odchovanec Heerenvenu

Reagovat
smazaný uživatel

"takový" nepotřebujeme

Reagovat
fantomas

Češi by fakt měli vymyslet ekvivalent k anglickýmu "no-brainer", to je tak krásná věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovenina uz taky pojem ma "bezmozg"

Reagovat
fantomas

To neni to samý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

co to znamená?

Reagovat
smazaný uživatel

Matavž bude mít aspoň pořádnýho asistenta při gólech do prázdný

Reagovat
Stiksxx

Kdo ví jestli bude hrát..Já dokonce četl spekulaci, že se o něj zajímá Twente, ale pak tady vyšlo že by místo Luuka chtěli Castaignose

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele