Plzeň prodloužila smlouvy s Hořavou, Hejdou a Bolkem

08.07.2016, 16:02
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (49)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bolka jsem měl vždy za velmi kvalitního brankáře, kterého je škoda na pozici dvojky, ale v uplynulé sezoně byl opravdu tragický... Plzeň měla místo místo něj přivést třeba Heču nebo Hrušku.

Reagovat
Bex5

mě hlavně sere,. jak i v přípravě všem nadává jak dobytkům.

Reagovat
Bex5

Hromada jednou přihrávkou trefil spoluhráče a z brány se ozve: "Když to neumíš, kopni to do prdele". Fakt povzbuzení ve vývoji fotbalisty. Mladej Piroch nechá spadnout centrovanej míč na zem, v pohodě si ho bere Bolek. "Nenechávej to spadnout na zem!" "Sorry, kámo" "Já nejsem žádnej kámo, píčo!" ..... doteď jsem ho měl fakt rád, ale co si na těch mladejch dokazuje, to mi hlava nebere.

Reagovat
jany kozak

nemyslis vazne

Reagovat
Bex5

byla u toho i moje holka, která se mě ptala, jestli je to normální. Není!

Reagovat
Bex5

Někomu to přijde jako v pohodě komunikace, mně ne.

Reagovat
jany kozak

tvle pritom to ani neni ziadna hviezda - nie ze by to u nich bolo v pohode

Reagovat
Bex5

Dobrej golman? Ano. Hvězda? Ne. Až se vrátí Hubňa, Limba a Kolář, bude snad v kabině jinej veterán, co jim ukáže, že to jde i bez buzerace.

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

to je kreten

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Ten musí bejt v kolektivu oblíbenej

Reagovat
OnderCZ

Pochopil bych tohle někde v "prdelákově" a ani tam se to neděje, jelikož za jeden hraju. Ale že si tohle někdo musí dokazovat v lize, to fakt nechápu. To musí být fakt radost trénovat a hrát nějaké zápasy.

Reagovat
Bex5

znám to taky, ale naštěstí teď hraju v týmu, kde jsme se zbavili každýho, kdo takhle machroval. If you re gone, you re gone ....

Reagovat
OnderCZ

Já to poznal naposledy v dorostu, to byla ještě krajská úroveň. Pak jsem klesl do té okresní, ale fakt jsem nezažil žádné takovéhle věci, že by se někdo takhle povyšoval. Ano jasně, byla spousta absurdních situací, nadávky, výčitky, někdo se cítí jako hráč do ligy, ale tohle? Fakt ne.

Reagovat
db18

Po tý Slavii se mu moc nedivim...

Reagovat
Bex5

to byla ostuda jak bejk, ale i tak .... tohle prostě si nemůžeš dovolit.

Reagovat
Blasphemer

Tak to je kretén.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak jsem rikal, nakonec Chrien jde na hostovani, skoda.

Reagovat
jany kozak

skoda ze ide do nasej sranda ligy to mu velmi nepomoze

Reagovat
Emmett Brown

Na druhej strane by v RK mohol hravat este pravidelnejsie a to mu pomoze.

Reagovat
taws

vzdyt ten bude rád když se nějak uchytí i v tý slovenský lize

Reagovat
Losinho

Není Stratila ve druhé lize škoda?

Reagovat
Rarášek

Je..

Reagovat
smazaný uživatel

Je.

Reagovat
zelda

plzeň shcválně počká než mu bude 26 a pak ho přivede jako velkýho talenta

Reagovat
Bex5

není trochu skleněnej?

Reagovat
twl

Ale co Plzeň to dělá rozumně,vrací se k modelu 11kvalitních hráčů .v Českých podmínkách je zbytečnej široké kádr,když trenéři mají svých 11oblíbenců,který hrajou pořád,loni na to doplatila Sparta po výtečném tažení..jsem rád že Vaněk odešel za tolik peněz,jen mě sere že nikdo nechce rajtyho a petrželu

Reagovat
pepinho2

Na co loni doplatila Sparta?

Reagovat
Bex5

Petržela si ještě svý odehraje. Rajty už ne, hlavně v Evropě ne. Ale Vaňouse je mi líto

Reagovat
OnderCZ

Petržely se asi kluby docela bojí kvůli jeho povaze. Pokud to sedne, tak v pohodě, pokud ne, tak je to v háji, charakterově nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak žeby si Hromada tento rok nakoniec aj zahral?

Reagovat
Bex5

bylo by to docela dobrý. Nečekal jsem ani, že by hráče na hostování poslali na další hostování. Pokud to vůbec jde.

Reagovat
db18

(a asi jde - viz Cerci z Atletica v AC a jinam do Itálie, Torres z Chelsea přes AC do Atletica... a nebo Usami z Japonska do Bayernu a následně z Bayernu do Hoffenheimu... )

Reagovat
Bex5

Stratil se podle mě už neprosadí. Naopak doufám, že u toho Chriena se ukáže, že je to především v hlavě. Tak snad se ještě někdo ukáže v tom našem dresu. Protože při představě, že se někdo zraní a druhej vykartuje a naše záloha bude ve složení: Kučera - Suchan - Kolář .... my God.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem četl Stratilův status na fb, tak mi z toho vyšlo, že je z toho všeho hostování docela otrávenej, ale zároveň to myslel i tak trochu obecně na českej fotbal jak se tady s hráči zachází, mi přišlo. Chrien byl nejpravděpodobnější i podle mě, záleží jak ten Kučera no, pokud by se ukázalo, že na to nemá, tak by asi šel hostovat (Jihlava pravděpodobně) a přivedl by se třeba někdo další, ale to bych chtěl asi moc. Každopádně se těším na Suchana, snad bude dostávat v Rakousku víc než 10-20 minut.

Reagovat
Bex5

Suchan je kvalita, je to vidět. Zároveň je vidět, že je to mladej kluk, ale to je snad samozřejmost. O Kučeru v Jihlavě pořád stojí, tak třeba by si ho vzali zpátky, kdybych mu dal od cesty tetanovku a jídlo na 3 dny. Snad nechceme tak moc

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ani třeba nepřišlo, že je Kučera nějak inteligentní člověk, pamatuju z toho prvního rozhovoru s Pórkem v Rakousku loni, jak ani nevěděl kde je stadion, celkově byl ale takovej mimo, asi nervozita. Je mi divný i to, když o něj Jihlava stojí a padá tam s ním celkově i hra Jihlavy a u nás se evidentně trápí, proč by tady jako měl pořád bejt, ale to celý vychází z toho, že vedení v něm od začátku vidí "velkou perspektivu".

Reagovat
hitZor

Tak já zas slyšel, že loni tady u nás byl spokojený a víceméně chtěl zůstat, protože byl rád, že tu dostal šanci i přes to, že na začátku sezony pár měsíců promarodil. Spíš bych si tipl, že ten status byl myšlený na chování buď Zbrojovky, kde byl na testech, nebo přímo Plzně. A pokud fakt chceme do pár let postoupit do první ligy, tak to pro něho může být dobrá volba tady zůstat třeba i na trvalo, protože by byl klíčový hráč. Kdyby měl jít někam do první ligy rovnou, tak by dopadl jako 90% hráčů, co od nás šli výš - půl roku by seděl na tribuně, dalšího půl roku by byl na hostování v MSFL/ČFL a nakonec by odešel někam do zahraničí nebo do Opavy či Třince

Reagovat
smazaný uživatel

S tou Zbrojovkou to tam nějak souviselo myslím, co se týče nás, tak nechci nikoho obhajovat, ale je mu snad jasný, že tady se s ním prostě teď nemůže počítat, i když by asi nebylo na škodu, kdyby zůstal třeba místo Holendy, což by byla jednak součást tý obměny a taky kdo Holendu na jaře viděl tak mi snad i potvrdí, že po tom co nastupoval místo Ďuriho, třeba ve Zlíně nebo doma s Brnem, tak tam i děda Fořt za pár minut ukázal větší potenciál než on za nějakejch 70-80 minut vždycky, vlastně nám i zařídil výhru proti Brnu. To znamená, že Stratil by bejt horší nemohl, ale je to jinej typ a nechodil by asi na závěry zápasů jen kvůli výšce jako Holenda. Já jsem jednoznačně čekal, že Holendu vedení vypakuje, ale zůstal a pokud by odešel Miša, tak by ta jeho role byla asi pořád stejná, pokud by ale Ďuri zůstal, tak si myslím, že by měl odejít, mě se neskutečně zprotivil tím svým pohybem a už ho tady prostě nechci, Ďuri, Krmenčík super dvojka krytá Bakym = ideál.

Reagovat
db18

O Končalovi pořád nic?

Reagovat
Bex5

prej Jablonec má zájem, aby zůstal.

Reagovat
db18

No jasný, ale že o tom vůbec neinformujeme, i když s nima odjel na soustředění...

Reagovat
ondrasch77

Dneska hrál v první půli proti Botosani na levém křídle. Jinak, co se týká námi zkoušených hráčů, tak není rozhodnuto ještě o nikom (kromě hostovaček Jiráčka, Nového a Bazala)...

K podpisům / odchodům dojde asi až po návratu do Jablonce...

Reagovat
Bex5

Vůch hostovačka v Liberci .... já jsem rád, i když radši bych ho viděl někde v zahraničí. Ale podle mě nepůjdou do kvaldy s jedním LW, to si nikdo nelajzne. Tak jsem zvědavej, kdo bude ten druhej, když Štípka jsme vyslali do Zlína.

Reagovat
db18

ach jo... to jsme ho radši měli udat do toho Rakouska

...a jestli to nakonec nebude tak, že na RW je Petržela s Rajtym a na LW Kopic s Kovaříkem.

Reagovat
Bex5

já chci Sýkoru, když už tam pošleme jeho. Ale to si piš, že jsme ho měli poslat do Rakouska. Tam by se vyhrál, my bysme dostali mega éček za přestup a ať si chlastá až do aleluja.

Reagovat
db18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele