Plzeň opraví stadion, letos bude stát 195 mil Kč

28.01.2011, 16:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Místo 12 500 lidí bych to udělal tak pro 18-20,ale jinak

Reagovat
smazaný uživatel

a na co prosimte ??

Reagovat
centos

Rovnou třicet.

Reagovat
hefy

Reagovat
spider_8

Náhodou těch 12 je akorát možná až moc. Hlavně aby byly tribuny blízko hřišti a byla tam dobrá atmosféra. Plno bude stejně jen výjimečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale 3x do roka by mohlo + jestli bude letošní forma dlouholetá, tak i víckrát.

Reagovat
smazaný uživatel

3x do roka? to si nemyslim, indiáni maj průměr 5469 a na to, že to je dle všech hokejový město to je špatný a vyprodáno bylo dokonce jenom jednou (pak se k tomu přiblížilo akorát utkání teď se Spartou)

Reagovat
niflheim

Hergot nebyl by za ty prachy opravdu lepší nový stadión? Možná má tenhle tradici, ale po ekonomické stránce?

Reagovat
twl

!

Reagovat
smazaný uživatel

Konkurz na zhotovitele By asi neinvestovali 300 mega, kdyby nevěděli, kdo to postaví . . . .

Reagovat
centos

Je třeba rychle dělat, dokud je Plzeň v kurzu. Odloží-li se to o rok, projekt ulehne..

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj kluci, jsem na stránkách nový,tak se krátce představím je mi 47 jsem plzeňák miluju Viktorku a samozřejmě i Indiány ! Také si myslím ,že by mělo stačit +-15000 míst ! Ale plno by mohlo být daleko vícekrát ! Tribuny posunuté blíž k hřišti výrazně zlepší atmosféru ! Je pravda ,že ani hokejky nemají letos žádné velké návštěvy ale zde je vina ůplně někde jinde což asi víme všichni !Trochu snad i ,,krizenekrize" ! Ale kopaná je trochu jiný soudek ! Lidi jsou ukrutně natěšený krásnym fotbalem co kluci hrají ,lístky jsou cenově víc dostupné než na hokej, a protože jít na stadion jen za fotbalem je asi blbost ,jsme chlapi tak co si budem říkat, o přestávce klobáska, pivo,někdy i více a ona ta návštěva vyjde na 2 kila a na hokeji jsou to min.300 ! Aikdyž se říká ,že jsme hokej. národ ,na fotbal přijde lidí, víc ! Navíc Vrba dělá svou práci vellllmi dobře, koncepce sedí hráčům i vedení ai nám, takže ještě ten titul a uvidíte ten masakr na lupeny! A co se týká té sumy , tak to už je masakr teď ! To si zase někdo přijde na pořádnej bakšiš !Také si myslím a všude stavaři říkají, že postavit nové je jednou tak levnější než s bouráním což mi přijde i logické, že ! Takže za tímhle vidím zas jen něčí namaštěnou kapsu ! Tak hlavně ať se kouří z hlavně a stadion je hotovej. Yatím Viktorce zdar a mistra !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele