Pizarro prodloužil s Werderem, vydržet chce ještě dva roky

17.05.2016, 14:00
Aktuality
Na lavičce Werderu Brémy bude i v příští sezoně vládnout Viktor Skripnik a obrany soupeře bude i nadále strašit Claudio Pizarro. Zkušený peruánský útočník měl smlouvu jenom do konce června, v uplynulých dnech ovšem úspěšně jednal o jejím prodloužení o další rok a dnes byla oficiálně potvrzena konečná dohoda...

"Cítím se opravdu dobře a těší mě, že budu moci za tento klub hrát ještě jeden rok. Mám za sebou těžký a zároveň skvělý rok. Kvůli fanouškům a celému městu doufám, že se nám povede v příští sezoně dosáhnout na lepší umístění. Chci do toho dát vše," sdělil dnes Pizarro.

Již 37letý Pizarro za Werder v minulosti dvakrát hrával a znovu se do něj vrátil v první polovině září, kdy byl po odchodu z Bayernu Mnichov volným hráčem. V 28 ligových zápasech nastřílel 14 branek a měl velký podíl na záchraně klubu v německé nejvyšší soutěži.

Pizarro nasázel za Bayern a Werder celkem 190 bundesligových branek a jestli v příštím ročníku zvládne přidat deset zásahů, dosáhne na metu 200 gólů. To se naposledy povedlo Manfredu Burgsmullerovi, ten dal poslední ze svých 213 gólů v srpnu 1989.

Sezona 2016/2017 by neměla být poslední v Pizarrově kariéře, sám totiž chce vydržet až do léta 2018.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (44)

Přidat komentář
ryzskej

Hůrensón jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Beči

Úžasný hráč a i ve svých letech stále velice nebezpečný útočník, hlavně aby vydrželo zdraví

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

najskôr Fritz, teraz Pizarro...ale na rok ho vidím na lavičku, alebo podhrot, zásobovať prihrávkami dvojicu Ujah-Johannson, prípadne individuálne sa predrať dopredu, meniť si miesto, Ujah vie perfektne loptu pokryť, vybojovať, Johannson vie vystreliť aj z diaľky, viem si predstaviť spoluprácu všetkých troch, na svoju šancu bude číhať Thy, na rok musíme jednoznačne ísť vyššie, i keď to bude náročnejšie ako tento....útok máme vyriešený, svoj zrak musíme sústrediť na skonsolidovanie obrannej činnosti....tam práve vidím priestor, Fritzove miesto z posledných zápasov môže nahradiť Pizarro ( za predpokladu dobrej kondičky), Fritz sa posunie na defenzívnejší post...určite však nesmieme hrať na jedného útočníka.

Reagovat
stas87

Takze VfB vyplati Dutta,dostane 500 tisic a pojde.Nahradit Dutta by mal Reuter alebo Rettig.Nastupca Kramneho by mal byt Luhukay.

Reagovat
db18

Reuter by byl asi drahý, teprve před rokem prodloužil smlouvu do roku 2020 a během jednoho období nebude chtít FCA odevzdat sportovního ředitele i trenéra, to by se jistě rovnalo sestupu...

...a s Rettigem nevím, už když šel do St. Pauli, tak měl nabídky z BL, ale odmítl je...

Ale Luhukay by měl být dobrou volbou pro srovnání mužstva v druhé lize a následnou záchranu v první sezoně...

Reagovat
Rudnevs

To odkiaľ máš?

Reuter by bol moc drahý ako píše db18 ... Luhukay? No akože fajn, myslím, že ich z druhej ligy dostane ale potom to bude mať priebeh ako v Herthe.

Reagovat
raduinho

A za rok zase do Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Myslíte si, že Carlo přivede někoho do útoku? Ono u Guardiolovo fotbalu to bylo asi jedno, ale nelíbilo by se mi, kdyby se Lewa zranil a Carlo tam topil Thomase..

Reagovat
Rudnevs

Bernardelski ( netuším ako sa to píše ) z Florencie, ten by mohol podľa špekulácií prísť.

Reagovat
Rarášek

Není útočník

Reagovat
Rudnevs

Aha, ja akože nepoznám... len v priateľáku proti Nemecku tam hral.

Reagovat
Rarášek

Takový hráče tam Bayern už má, co dokážou všude(Teď hrál i křídelního obránce v 352). Ale chtělo by to opravdu hroťáka, když už.

Reagovat
smazaný uživatel

Cital som, ze mame zaujem o Sandra Wagnera

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Navrat ztraceneho syna... To by byla bomba, takovy klempak v Bayernu.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď to klapne

Reagovat
andrew96

Reagovat
stas87

A to ho nedavno db18 pchal mne do Werderu.

Reagovat
db18

Ale Eichin se o něj zajímal... I když to bylo podmíněné tím, že SVD spadne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

No ja neviem ... Eilers, Thy, Pizarro, Ujah, Johannsson, Lorenzen. Nie je to trocha moc? Počtom útočníkov sa Werder začína rovnať HSV.

Reagovat
stas87

A kvalitou?

Reagovat
Rudnevs

Taktiež ( hoci od toho Wooda si toho celkom sľubujem )

Reagovat
db18

Lorenzen a Eilers jsou spíš křídelní útočníci...

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Rudnevs

OT: Došlo na stasove slová

Trennung von Robin #Dutt - Robin Dutt ist nicht länger Sportvorstand des #VfB Stuttgart. http://go.vfb.de/news1173

Jos #Luhukay wird neuer Cheftrainer des #VfB Stuttgart. http://go.vfb.de/luhukay

OT2: Brouwers sa vracia do Rody: Roel Brouwers erhält bei seinem Heimatklub @rodajckerkrade Zwei-Jahres-Vertrag. Alles Gute, Roooooooel! #fohlenelf

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda. Som ako fanúšik nemeckého futbalu moc rád, že ho naďalej budeme môcť vidieť v drese jeho Werderu. S Lahmom pre mňa aktuálne zrejme 2 najväčšie osobnosti Bundesligy čo sa týka skúsenosti a prínosu pre nemecký futbal, ak som na niekoho zabudol tak ma dopĺňte.

Reagovat
REPLIKATOR

legenda

Reagovat
pawelFCB

a ve fifě 09 vždy do dvou sezón ukončil kariéru...

Reagovat
smazaný uživatel

Bude Claudio opět na copa america? diky

Reagovat
smazaný uživatel

no už jsem myslel, že se vrací

Reagovat
smazaný uživatel

On musel prodloužit. Někdo někde psal, že když během sezony prodloužil Fritz, tak Piza bude muset hrát ještě dva roky, aby se konečně stal kapitánem Werderu

Reagovat
stas87

Eichin konci s okamzitou platnostou.V septmebri minuleho roka mu bola predlzena zmluva do roku 2018,no aj tak konci.A dovod?Eichin tlacil na odchod Skripnika a najatie noveho trenera,v tomto bode sa velmi rozchadzal s vedenim klubu.Ked uz to konecne vyzeralo,ze sa pohneme dopredu,zasa sa to nejakym sposobom zruti.Tak ako ked sme predali Selkeho a Di Santa a museli zhanat novy utok. Baumann si od futbalu dal rok pauzu,podla jeho slov je nabity a ma chut do roboty.

Reagovat
db18

Tak snad seženete dobrou náhradu. Je dobře, že si trenéra necháváte...

Reagovat
stas87

Tou ma byt prave Baumann. Aspon sa tak vyjadril Bode,takze za mna fajn,ze to dostane dalsi byvaly hrac klubu a kontinuita ostane zachovana aj nadalej.Nejaky cas isto zabere to,ze sa s tym musi zoznamit a dostat sa do toho.A tak trosku aj verim,ze Baumann nebude tahat za kazdu cenu hracov z celeho Nemecka,pripadne z europy a bude mat zaujem vytiahnut hraca z vlastnych zdrojov.Mozno ze Eichin preferoval skusenosti pred mladikmi a Eggestein nedostal viacej minut.

Co sa tyka Viktora,tak mancaft pod nim uz ukazal,ze vie potrapit ci priamo prehravat superov,ktori by nas mali porazit.V tejto sezone bolo aj dost smolnych momentov,zranenia a ine problemy,za ktore priamo on nemohol.A semifinale Pokalu beriem ako dobry vysledok,ukoncil blamaze prvych kol a ostudy.

Reagovat
smazaný uživatel

No ten Selke a Di Santo - Taky se mi to nelibilo, ale tam to nastvani smerovalo spis k nim dvema, protoze se nechali zlakat penezma a odejit chteli. Oba jsou navic cestovatele, tech klubu prosli celkem dost. Osobne mi tedka uz Di Santo nevadi, Ujah je podle me lepsi (bohuzel podle urcitejch spekulaci ma prave on a Vestergaard odejit ), ten Selke me ale stve. Kdyz uz musel odejit, tak proc zrovna do takovy sracky . Uvidime, co se bude dit pres leto. Nesmime zapomenout ani na EURO, muze se tam nekomu extremne darit a muze dostat nabidku, kterou neodmitne. V tomhle smeru mam nejvetsi obavy o Juna...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se tedka dopidil, ze Vestergaard udajne prestupuje za 10 mio + podil na dalsim prestupu do Mönchengladbachu... U nej i u Ujaha se spekuluje, ze chteli do vetsiho klubu. Tohle mi rikal jeden kamarad z Brem, kteryho jsem tam za ty leta poznal na fotbale... Kdyz uz, tak hribata jsou aspon sympatickej tym, o Ujaha bych ale prisel nerad.

Reagovat
stas87

Ujah po jednej sezone? To ma teda prekvapuje. Ten prestup za 10+% je dobry, ja mu prajem prestup vyssie a Gladbach je fajn destinacia. Cez leto bude nutnost kupit IV a posilit defenziu. Naopak ofenzivu mozme uzavriet, tam som spokojny a konecne je ten tim v tomto smere trosku aj siroky. To minule sezony nebyvalo, pohlad na lavicku bol skor zufaly.

O Juna by som sa nebal, ma svoj vek, poziciu a podla jeho slov je spokojny v Bremach.

Co si myslis o konci Eichina? Chyba ci krok vpred?

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko rict, to podle me ukaze az cas. Ale jestli si nerozumeli, tak je lepsi odejit nez zustat a hadat se ve vedeni.

Reagovat
Rudnevs

Baumann to bude. Inak o nezhodách Skripnika a Eichina som tiež počul.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele