Pizarro bude bojovat

01.04.2008, 12:49
Aktuality
Claudio Pizarro nebude v následujících týdnech bojovat jenom s konkurencí v útoku z Chelsea, před sebou má totiž ještě jeden souboj. Peruánský reprezentant byl společně se třemi spoluhráči na rok a půl vyřazen z národního týmu a proti tomuto trestu se nyní hodlá odvolat...

"O odchodu z týmu jsem nikdy nepřemýšlel. Chci hrát na mistrovství světa a udělám všechno možné, abych toho dosáhl. Je to jeden z mých snů," prohlásil útočník Chelsea.

Pizarro, Jefferson Farfan z PSV Eindhoven, obránce Almerie Santiago Acasiete a Andres Mendoza ze Steauy Bukurešť se provinili po duelu s Brazílií, v němž Peru uhrálo remízu 1:1. Všichni čtyři byli okamžitě vyřazeni z týmu a k osmnáctiměsíční stopce dostali pokutu deset tisíc liber. Trest platí od onoho porušení pravidel a reprezentační kouč je tak do týmu bude moci povolat v květnu 2009.

Vedle Pizarra hodlá bojovat také Mendoza. Ten již prostřednictvím svého právníka sdělil, že se proti vyřazení odvolá.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to muze jeho nic nezachrani sou lepsí utocnici

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě se o to popere, ale to mu stačit nebude Drogba Anelka Cole to se prostě nedá

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele