Pioli odnesl debakl v římském derby vyhazovem z Lazia

03.04.2016, 19:48
Aktuality
O čem se spekulovalo celé odpoledne, se teď stalo skutečností. Stefano Pioli jen krátce po vyřazení z Evropské ligy, o které se slavně postarala pražská Sparta, končí na lavičce římského Lazia. Poslední kapkou se pro vedení Biancocelesti ukázala být dnešní demolice rukama AS Řím (1:4). Do konce sezony Lazio povede někdejší útočník Simone Inzaghi...

Lazio letos trpělo na určitou kocovinu po skvělé loňské sezoně, kdy Římané pod Pioliho vedením dokráčeli až do finále Coppy Italia, kde podlehli Juventusu v prodloužení, a zároveň si v lize vybojovali předkolo Ligy mistrů. Tam už ovšem nepochodili, když vyhořeli na půdě Leverkusenu.

Nezdar v počáteční fázi milionářské soutěže předznamenal trápení na všech frontách. V Serii A je aktuálně Lazio až osmé, bez šance na evropské poháry, a o ty tentokrát nezabojuje ani v Coppě Italia, kde se mu znovu stal osudným Juventus - tentokrát již ve čtvrtfinále.

Biancocelesti se nyní ke změně trenéra odhodlali po zcela nezvládnutém městském derby s AS Řím, po němž se Lazio v posledních šesti kolech chlubí jedinou výhrou na kontě.

Pro Pioliho byla funkce hlavního kouče v Laziu jubilejní desátou zkušeností na lavičce italského klubu, teď si 50letý kouč musí hledat nové angažmá. Jeho místo do konce ročníku zaujme Simone Inzaghi.

Nyní 39letý bývalý útočník se od roku 2010 angažuje v mládežnických strukturách Lazia, jehož dres coby hráč oblékal po dlouhých 11 let.

Autor: Tomáš Daníček / sslazio.it

Komentáře (44)

Přidat komentář
Kang & Kodos

Ščasný ho zničil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
repkajebuh

Simone Inzaghi skvělý útočník??? Byl to můj oblibenec, ale nikdy nebyl tak dobrej

Reagovat
Murtago

Reagovat
fantomas

Ňáko sem se nechal unést no

Reagovat
Azazelo RD

Nekecej, spletl sis ho s Pippem a nechceš se přiznat.

Reagovat
fantomas

Ne, to fakt ne, ale bez kontroly sem měl za to, že má na kontě víc klubových gólů i startů za repre, no.

Reagovat
Pipo123

ukázala být včerejší demolice rukama AS Řím (1:4).

Reagovat
Zark

tak hrál Serii A v dobách největší slávy a má příjmení Inzaghi, nemůže být špatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Co vím já, tak útočník nebyl kdovíjaky, ale jako dítě se narodil v ofsidu

Reagovat
CubONE

Reagovat
Pipo123

Na jednu stranu sa teším, na druhú mi je ľúto že odchádza, za minulú sezónu mu treba poďakovať a zbaviť sa už konečne Lotita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lucius6

#Chcemearabskémajitele

Reagovat
Spalovač šancí

Měli ho odvolat v 36. minutě, Inzaghi teď už s tím výsledkem nic neudělá

Reagovat
SuperFrankie

Potřebovali by nový Impulz.

Reagovat
Blasphemer

Zdeněk Ščasný mě připravil o zaměstání

Reagovat
Alberto Aquilani

Skôr mali vyhodiť Tareho Patric, Brahnfield, Hoedt, Bisevac,Mauricio, Gentilletti Milinkovic Savic, Kishna etc. Ako môžme tu stále argumentovať "Lazio nemá peniaze", ale aj títo hráči niečo stáli a väčšina z nich sú totálna odpady ligy. Potom sa tam idú na niečo hrať, ked odmietajú vysoké ponuky za Andersona s Candrevom. Som zvedavý, ktorý mentál z Anglicka dá teraz za Andersona aspoň 30.

Reagovat
Pipo123

Sorry, ale Milinkovič do tej partie zlých prestupov nepatrí, to je sand jediná pozitívna vec čo sa stala v lete. Zvyšok máš pravdu, možno ešte Patric je fajn na lavičku, ale ďalší hráči musia ísť čím skôr preč.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zark

nevím s tím milinkovičem, přišel mi hodně těžkopádný v některých zápasech, a to nemám rád

Reagovat
Pipo123

Tak on je myslím DZ, alebo SZ, u nás hraje AM, to sa snad časom zmení. Ak má naozaj ten potenciál o akom písal myslím Fantomas tak to bude jeba do budúcna. Zatiaľ všade hral dobre, v repre je za hviezdu, v srbsku ho ospevujú a Gente si ho tiež chválili. Je len otázne či sa bude zlepšovať a zvykne si na SA. Prvú sezónu malo kopec hráčov na hovno a zrovna v Laziu, stačí si spomenúť na Anderson, Bigliu a ďalších ako strašne hrali a následne sa dosť dobre vyhrali. Snad nebude Inzaghi také vemeno a nezabije ho zase na AM

Reagovat
Zark

snad máš pravdu

Reagovat
Largo

Kishna taky nehraje zle. Když hraje....

Reagovat
smazaný uživatel

Milinkovic i Kishna jsou fajn. Kishna je holt zraněnej.

Reagovat
Pipo123

Inak niečo stáli... keď si to tak zoberieš tak Mauricio išiel tuším za 2 mil e, Gentiletti za 1,5 tuším a Savič za 7, zvyšok zadarmo. Dvojročné mercato v hodnote necelých 10 mil e. Savič prišiel ako najväčší talent srbskej 21-tky. Takže tá cena sa dá chápať, ale zvyšok všetko zadarmo. Bez tých prachov proste kvalitu nezoženieme a sú to len pokusy do budúcna. Nemám pocit že by Tare robil svoju robotu zle, ale naozaj bez penazí ten klub nemá šancu nikam posunúť.

Reagovat
Alberto Aquilani

No OK, ja neviem presne koľko stáli. Ale ked už je tá výhovorka "Nie sme ako AS, že si môžme dovoliť rozhadzovať" tak by sa mal Tare naučiť aj predávať. V lete mal vraj mega ponuku za Andersona, ktorá už väčšia nikdy nebude. Pritom má na lavici Baldeho, či toho Kishnu etc. Sabatini, nech je aký chce, tých hráčov dokáže aspoň speňažiť. Veď už len na takom Marcosovi zarobil asi 30 milionov. Príklad Castan x Gentilletti. Neviem kolko stál Gentiletti, ale Castan asi 4-5 mega,l čo je úplné hovno a pritom bol 2 sezony až dokým sa nezrakvil výborný. Tare proste poväčšinu vyberá zlých hráčov.

Reagovat
Pipo123

Jo o predajoch máš pravdu, veď za Hernanesa sa mohlo vytrieskať viac, nakoniec nás zachránil Inter. Andersona že udržali chápem, on má potenciál hrať výborne, len potrebuje k tomu spoluhráčov. Candreva musí ísť a asi aj pôjde, posledná šanca ako ho predať, to isté platí asi aj pre Bigliu, ale budem rád ak zostane. Problém je že 4-5 je kopec prachov, veď si zober len prestup De Vrija, obranca čo hral na MS výborne a Lazio jeho prestup riešilo pol rok len kvôli rozdielu nejakých 500 000 e v prestupovej sume. Veď to je na smiech, podobne aj Savič. Druhá vec, Lazio nemá ani tie prachy reálne k dispozícii, veď všetky prestupy sa riešia formou splátok na 2 a viac rokov. Veď my tuším ešte teraz splácame posratých 7 mega za De Vrija a Saviča. Vy alebo Inter to robíte kvôli tomu aby vás nepotrestali a vyhli ste sa trestu od FPP či ako sa volajú ?! My to robíme bo nemáme prachy, tá pozícia Tareho je strašne zložitá a nezávidím mu. Bez investícii budeme stále na smiech a tie prestupy budú aj tak vyzerať, vo svete dnešného futbalu kde sa hráči preplácajú o desiatky miliónov je smiešne keď Laziu stroskotá prestup na základ pol mega e. Stačí si spomenuť na prestup Yilmaza

Reagovat
lucius6

Reagovat
Zaschrona

Prijde krize, par pruseru, Lazio dela zmenu, bez ohledu na nejakou uspesnou minulou sezonu. V Evertonu krize uz dva roky, pruser strida pruser a nic...

Reagovat
db18

Z tvých komentářů by člověk řekl, že jste na sestup, přitom ztrácíte jen 6 bodů na mistra, a to máte ještě zápas k dobru...

Reagovat
fantomas

Ale maj čtyři výhry ze 17 zápasů s týmem, co by měl jednoznačně hrát o poháry. Příšerná domácí bilance taky.

Reagovat
Zaschrona

Jak pise fantomas - aktualne mame 4 vyhry z 17 zapasu, vloni tam byla serie, kdy tam byly 3 vyhry z 19 zapasu. Ze vsech top 5 lig nedostal jiny tym v tehle sezone doma vic golu nez Everton. Jak to mam brat? Pohar trpelivosti, si myslim, jsem mel fakt velky.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera jak Billy Bob Thornton

Reagovat
smazaný uživatel

Dojel na to ,že pustil EL právě kvuli tomuto zápasu

Reagovat
Gryphonheart

Ščasný do Lazia

Reagovat
Gryphonheart

a Wenger do Sparty

Reagovat
Hokaido

Nestraš.

Reagovat
Murtago

a Pioli do Chelsea

Reagovat
Pipo123

Claudia Lotita malo napadnúť pár fanúšikov Lazia v reštaurácii, ten bude zase za hrdinu

Reagovat
DelPiero137

Tam sa nikto nikomu nezavdaci

Reagovat
REPLIKATOR

Měli ho vyhodit už po té ostudě s trapnou Spartou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele