Petrovič skončil na lavičce irácké reprezentace

10.09.2013, 18:56
Aktuality
Srbský trenér Vladimir Petrovič skončil na lavičce reprezentace Iráku. Po půlročním angažmá a nevydařené kvalifikaci na mistrovství světa 2014 v Brazílii ho tamní svazové vedení odvolalo.

"Na sérii špatných výsledků jsme museli reagovat a udělali jsme toto rozhodnutí," oznámila dnes irácká asociace. Novým cílem reprezentace je postup na Asijské hry v roce 2015.

Mužstvo opět převzal Hakím Šakir, který vede v Iráku juniorský výběr a už několikrát zaskakoval jako dočasný kouč u reprezentačního áčka. Bývalý trenér Srbů Petrovič od letošního února s národním týmem odehrál sedm zápasů s bilancí jedné výhry a šesti porážek.

Autor: Radim Šantrůček / čtk, sports.yahoo.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Rarášek

Já že Patrovič

Reagovat
Pipo123

Já som čítal Petkovič

Reagovat
papanegra

Já na první pohled, že Petrić

Reagovat
veikko

Šakir je dobrý, viděl jsem ho trénovat tu U20. Týmová hra na světové úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

A Bílek na lavičce Romské republiky.

Reagovat
Filip12

a teď kývni na trénování naší repre

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele